leversykdommer
Abdurahmanov Jamal Tinovich

Symptomer

Benytt deg av den unike muligheten til å se yngre ut!

FULL FACE Anti-Aging Injection Ansiktsbehandling er en komplett transformasjon i ett besøk!

Resultatet er lagret i 2 år!

Når trenger du en kardiologs konsultasjon?

+kortpustethet, svakhet, tretthet

+hevelse i beina, rask puls, hodepine

+brystsmerter

Ring via telefon: Ring +7 (495) 212-08-85

Når trenger du en urologs konsultasjon?

+endring i utseendet til kjønnsorganene

+brenner i urogenitale organer

+ubehag i underlivet, nedre rygg, perineum

+Tilstedeværelsen av utslipp fra urinrøret

+forandring i lukt, farge og volum av urin

Ring via telefon: Ring +7 (495) 212-08-85

Hoste, kortpustethet eller hvesenhet i brystet?

Pulmonal undersøkelse inkluderer:

+Mottak (undersøkelse, konsultasjon) av pulmonologen, Ph.D.

Dra nytte av det beste tilbudet!

Når trenger du tosidig skanning av arterier og vener i underbenet?

+følelse av tyngde, kløe og hevelse i beina

+smerte, trette ben

+høyt blodtrykk

+stillesittende og stillesittende livsstil, røyking

Dra nytte av det beste tilbudet!

Programmet for gynekologisk undersøkelse inkluderer:

+Mottak (undersøkelse, konsultasjon) av en gynekolog

+flora smear test

+tester for STI og humane papillomavirusinfeksjoner

+Ultralyd av livmor og appendages

Ring via telefon: Ring +7 (495) 212-08-85

Sammendrag av

Han ble uteksaminert fra Dagestan State Medical Academy.

Han forsvarte sin avhandling om "De kliniske og epidemiologiske egenskapene ved kronisk HCV-infeksjon i Dagestan"

Han forsvarte doktorgradsoppgaven om temaet "Kliniske og morfologiske egenskaper ved kronisk hepatitt B"

Årsmøte i European Association of Liver Disease (2003-2012); American Association Study Leversykdom (2009, 2010), Asian Pacific Association Study Liver (2011)

spesialisering

sykdom

lege video

spørsmål og svar

Dr. Abdurakhmanov D.T. Svar spørsmål fra våre pasienter:

Kan noen tester gjøres for å se om alt er bra med leveren?

Det er slike undersøkelser, og de er ganske enkle. Hvis en pasient er bekymret for at leveren hans kan bli påvirket på noen måte, har han hørt om det, han er redd for det, da først og fremst er det nødvendig å studere leveren til markører av hepatitt B og C, dvs. to store virus som fører til kronisk.

Kanskje er det noen genetiske studier som kan bestemme følsomheten for leversykdom?

Når vi snakker om leverens genetiske patologi, bør vi berøre to grupper av leversykdommer som er mindre vanlige i befolkningen: autoimmune og arvelige sykdommer. Hvis familien hadde en kronisk leversykdom, eller et familiemedlem led eller døde av leversykdom.

Hva er dine anbefalinger for forebygging av leversykdom?

Hvis vi snakker om leversykdommer, er dette selvfølgelig den primære eliminering eller minimering av risikoen for eksponering for de viktigste etiologiske faktorene, siden hovedårsaken til kronisk leversykdom, cirrose og leverkreft er hepatittvirus - hovedsakelig hepatitt B- og C-virus.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

loading...

Tilfeldig gjennomgang

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Abdurahmanov Jamal Tinovich. anmeldelser

KUN ekte vurderinger!

Vi publiserer kun anmeldelser mottatt fra personer som deltok i denne legenes avtale.

Doktoromtaler

  • Prioriterte forskningsområder og terapeutiske aktiviteter er:
    • autoimmun hepatitt;
    • kronisk viral hepatitt B, C, delta;
    • primær skleroserende kolangitt;
    • primær biliær cirrhosis;
    • alkohol, giftige, medisinske og arvelige leversykdommer (Wilson-Konovalov sykdom, hemokromatose, etc.).
  • Freiburg leveren uke, falk symposium, tyskland (2003)
  • "Årsmøte i European Association of Liver Disease", Genève (2003)
  • "American Association Study Liver Disease" (2010)
  • "Interne sykdommer" (2006)
  • "Asian Pacific Association Study Liver" (2011)
  • Gastroenterologi (2010)

Abdurahmanov Jamal Tinovich. Hvor tar det

Medinterkom

Medinterkom

Skriver online til klinikken

Medinterkom

Leger Abdurakhmanov Dzhamal Tinovich

eller ring via telefon

Etter å ha sendt med deg snart
Kundesenteret vil kontakte og avklare alt
spørsmål du er interessert i

Veldig rolig lege, uten panikk. Jeg hadde ikke et alvorlig problem, han anbefalte bare at jeg fullfører undersøkelsene for å være rolig på alle problemer.

Jeg er veldig fornøyd, jeg likte alt. Legen forklarte alt for meg veldig intelligent og, som det viste seg, var riktig.

Veldig god lege, ga mye råd. Alt forklarer godt, viser at, hvordan, hva påvirker alt er kompetent, veldig høflig og god behandling. På denne legen var det mulig å gjøre dyrere opptak, sammenlignet med andre leger. Det eneste, jeg var ikke fornøyd med at du må ta ekstra tester når du fl.

Resepsjonen ble holdt på "troika" av "fem". Jeg likte ikke det faktum at spesialisten fokuserer umiddelbart på å skrive ut mange undersøkelser som jeg ikke trenger. Jeg likte det ikke. Videre, spør: "antibiotika eller ikke?", Skrev jeg fremdeles ut av dem. Resepsjonen var gjennomsnittlig, jeg forventet mer. Atmosfære.

Jeg kan ikke si noe dårlig. Jeg har bare positiv tilbakemelding. Tatiana Nikolaevna - en profesjonell på sitt felt. Vi har ikke undersøkt henne for det første året, dette er den eneste legen som kunne diagnostisere min mor. Nå behandler vi oss utelukkende med henne, vi stoler på henne.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

loading...

Ам Abdurakhmanov Dzhamal Tinovich - Hepatolog, 22 års erfaring. Rabatt på legenes avtale! Alle vurderinger om legen. Ta opp på nettet eller via telefon.

Professor i Institutt for terapi, yrkessykdommer og pulmonologi fra første Moskva-statens medisinske universitet. IM Sechenov. Leder av den pedagogiske delen av propedeutikkforløpet (3 kurs i medisinsk fakultet, medisinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikasjoner om interne sykdommer, kronisk viral hepatitt i tidsskriftene "Klinisk medisin", "Doctor", "Russisk Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive". detaljert informasjon om legen

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Agrinskaya O.V.

3 vurderinger
leversykdommer
Str. Alexander Solzhenitsyn, 5, bld. 1
Clinic "Trustmed"

Ryazantsev M.A.

3 vurderinger
leversykdommer
Str. Alexander Solzhenitsyn, 5, bld. 1
Clinic "Trustmed"

kurs

loading...

Anmeldelser (2)

loading...

Jeg uttrykker min takknemlighet til Jamal Tinovich for sin utdannelse og menneskehet. Han tok opp mange spørsmål og stor spenning for hans helse. Legen først forsikret meg og tvang meg til å gjennomgå ytterligere undersøkelser for å si sikkert om det var grunn til bekymring. Til slutt viste det seg at forglemmelig reiste jeg en panikk at alt var bra med meg. Og likevel, jeg er glad for at jeg sjekket det helt, jeg var også heldig med legen, han skremte ikke, oppdag diagnoser for å få mer penger. Jeg var i en slik stat at jeg ville tro på alt. Takk for alt, nå vet jeg sikkert at jeg er sunn.

Mitt største helseproblem er en syk lever. Jeg søkte på leger før, men de foreslo ikke noe fornuftig, problemet var som det var og holdt seg på plass. Jeg bestemte meg for å finne en kvalifisert lege et sted i en privat klinikk. Betale penger er ikke et spørsmål, det viktigste er å være sikker på at en ekte spesialist aksepterer deg og kan hjelpe. Jamal Tinovich ble en slik lege for meg. Fra vår første bekjente, virket han som en høyt utdannet, dyrket person. Forårsaker tillit og respekt for deg selv. Han studerte mine tidligere resultater av analyser, skrev ut veibeskrivelse for hva annet å gjøre, les dokumentene nøye og snakket til meg. Legen ga meg en nøyaktig diagnose og plukket opp en behandling som fungerer, jeg forstår hvordan jeg føler meg. Snart, igjen, for å se en lege, vil jeg gå til ham med full tillit. Jeg anbefaler denne hepatologen, en meget kompetent lege.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Professor i Institutt for terapi, yrkessykdommer og pulmonologi fra første Moskva-statens medisinske universitet. IM Sechenov. Leder av den pedagogiske delen av propedeutikkforløpet (3 kurs i medisinsk fakultet, medisinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikasjoner om interne sykdommer, kronisk viral hepatitt i tidsskriftene "Klinisk medisin", "Doctor", "Russisk Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Kostnaden ved opptak - 7000 rubler.

Abdurahmanov Jamal Tinovich. anmeldelser

Vi publiserer bare tilbakemelding mottatt fra personer som registreres til legen gjennom vår tjeneste.

Resepsjonen gikk bra, jeg er fornøyd. Legen var veldig oppmerksom og hadde en lang snakk med meg, så på alt og ga en kompetent konklusjon. Jeg har det jeg ville ha. Jeg beklager ikke at jeg snudde meg til denne legen, veldig kvalifisert, sier hun i hovedsak. Jeg likte alt.

Veldig intelligent lege, veldig oppmerksom, lyttet til alt, skrev ned alt og ga anbefalinger.

Alt passet meg, resepsjonen gikk bra. Jeg fikk svar på alle mine spørsmål, jeg likte holdningen, legen ga de nødvendige anbefalingene.

Legen er veldig oppmerksom, veldig responsiv, intelligent, kjenner sitt yrke godt, har utnevnt meg en undersøkelse. Gode ​​inntrykk igjen.

Alt var i orden, resepsjonen var normal. Denne legen arrangerte alt for meg.

Vi likte det veldig mye. Legen møtte oss godt og godtatt for en avtale.

Har du laget en avtale for å se en lege på vår nettside? Legg igjen anmeldelsen din, vi vil sende den etter bekreftelse.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Opptak til: "Clinic Medinterkom"

Resepsjon fra - 10.000 rubler.

Professor i Institutt for terapi, yrkessykdommer og pulmonologi fra første Moskva-statens medisinske universitet. IM Sechenov. Leder av den pedagogiske delen av propedeutikkforløpet (3 kurs i medisinsk fakultet, medisinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikasjoner om interne sykdommer, kronisk viral hepatitt i tidsskriftene "Klinisk medisin", "Doctor", "Russisk Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Kostnaden ved opptak - 10000r.

Professor i Institutt for terapi, yrkessykdommer og pulmonologi fra første Moskva-statens medisinske universitet. IM Sechenov. Leder av den pedagogiske delen av propedeutikkforløpet (3 kurs i medisinsk fakultet, medisinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikasjoner om interne sykdommer, kronisk viral hepatitt i tidsskriftene "Klinisk medisin", "Doctor", "Russisk Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Professor i Institutt for terapi, yrkessykdommer og pulmonologi fra første Moskva-statens medisinske universitet. IM Sechenov. Leder av den pedagogiske delen av propedeutikkforløpet (3 kurs i medisinsk fakultet, medisinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikasjoner om interne sykdommer, kronisk viral hepatitt i tidsskriftene "Klinisk medisin", "Doctor", "Russisk Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

avtaler

loading...

For å gjøre en avtale med en lege Abdurakhmanov Jamal Tinovich, fyll ut en enkel form ved å klikke på "Bestill en avtale." Legen Abdurakhmanov Jamal Tinovich gjennomfører en mottak på klinikken "Clinic Medinterkom" på adressen Moskva, Tverskoy distriktet, Milutinsky per. d. 15

Når du forlater en forespørsel om innspilling, vil operatøren kontakte deg innen 10 minutter, gi gratis faglig råd og hjelpe deg med å finne en passende tid for mottak.

95% av pasientene anbefaler Abdurakhmanov Jamal Tinovich som kvalifisert fagperson og var fornøyd med resepsjonen.

Leger Abdurakhmanov Jamal Tinovich, spesialisering: hepatolog

loading...

Leger i medisin

Arbeidserfaring over 22 år

Kostnaden for å motta 10.000 rubler.

Moskva, Milutinsky per., D. 15

Tunnelbanestasjoner: M Kitay-Gorod M Kitay-Gorod M Krasnye Vorota M Kuznetsky Most Bridge m Lubyanka m Revolusjon Square m Sukharevskaya m Teatralnaya m Trubnaya m Turgenevskaya m Tsvetnoy Boulevard m Chistye Prudy

Professor i Institutt for terapi, yrkessykdommer og pulmonologi fra første Moskva-statens medisinske universitet. IM Sechenov. Leder av den pedagogiske delen av propedeutikkforløpet (3 kurs i medisinsk fakultet, medisinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikasjoner om interne sykdommer, kronisk viral hepatitt i tidsskriftene "Klinisk medisin", "Doctor", "Russisk Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

dannelse

loading...
  • Dagestan Medical Academy (1992)
  • Graduate School, Dagestan Medical Academy (1997)
  • Dagestan Medical Academy (2003)

Oppfriskningskurs

loading...

"Årsmøte i European Association of Liver Disease", Genève (2003)
Freiburg leveren uke, falk symposium, tyskland (2003)
"Interne sykdommer" (2006)
"American Association Study Liver Disease" (2010)
Gastroenterologi (2010)
"Asian Pacific Association Study Liver" (2011)

Kostnaden for å motta 10.000 rubler. Registrer deg med lege

Doktoromtaler

loading...

Patimat. Evaluering - Utmerket (10/10) Dato: 2018-02-15
Legen er veldig oppmerksom, veldig responsiv, intelligent, kjenner sitt yrke godt, har utnevnt meg en undersøkelse. Gode ​​inntrykk igjen.

Denis. Evaluering - Utmerket (10/10) Dato: 2017-11-14
Alt var i orden, resepsjonen var normal. Denne legen arrangerte alt for meg.

Abbas. Evaluering - Utmerket (10/10) Dato: 2017-11-14
Vi likte det veldig mye. Legen møtte oss godt og godtatt for en avtale.

Andrew. Evaluering - Utmerket (10/10) Dato: 2017-04-26
Alt passet meg, resepsjonen gikk bra. Jeg fikk svar på alle mine spørsmål, jeg likte holdningen, legen ga de nødvendige anbefalingene.

Hadizhat. Evaluering - Utmerket (10/10) Dato: 2017-01-30
Veldig intelligent lege, veldig oppmerksom, lyttet til alt, skrev ned alt og ga anbefalinger.

Anonymt. Rangeringen er utmerket (10/10) Dato: 2016-11-25
Resepsjonen gikk bra, jeg er fornøyd. Legen var veldig oppmerksom og hadde en lang snakk med meg, så på alt og ga en kompetent konklusjon. Jeg har det jeg ville ha. Jeg beklager ikke at jeg snudde meg til denne legen, veldig kvalifisert, sier hun i hovedsak. Jeg likte alt.

Abdurahmanov Jamal Tinovich (hepatolog), avtale med lege, vurderinger og priser

loading...

Abdurahmanov Jamal Tinovich

22 års erfaring, lege i medisinsk vitenskap.

Opptakskostnad - fra 10.000

Informasjon om legen: Abdurakhmanov Jamal Tinovich

Professor i Institutt for terapi, yrkessykdommer og pulmonologi fra første Moskva-statens medisinske universitet. IM Sechenov. Leder av den pedagogiske delen av propedeutikkforløpet (3 kurs i medisinsk fakultet, medisinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikasjoner om interne sykdommer, kronisk viral hepatitt i tidsskriftene "Klinisk medisin", "Doctor", "Russisk Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Legenes tidsplan: Jamal Tinovich Abdurakhmanov

1) Tverrfaglig medisinsk senter - Medinterkom

Adresser til klinikkene hvor legen godtar: Jamal Tinovich Abdurakhmanov

1) Tverrfaglig medisinsk senter - Medinterkom

I klinikken kan du få både en første konsultasjon, og du kan gå gjennom de nødvendige første undersøkelsene og bestå alle typer tester. I klinikken er det mulighet for minimalt invasive kirurgiske prosedyrer som ikke krever dyp anestesi og gjenopplivning.