BAA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Brasiliansk - anmeldelse

Behandling

Syn: en sopp sopp, en brasiliansk sopp, en sopp fra Gud, en uvurderlig Aztec sopp, en sopp av liv og lang levetid, brasiliansk mushroom, en sopp-knappen, en mandel sopp, en guddommelig sopp, en sjampinjongprinsesse.

Brasiliansk agarik er en spiselig sopp som vokser i tropiske klimaer.

Innholdsfortegnelse

I medisin

Brasiliansk sopp agaric er nå spesielt populær i medisinsk praksis i mange land i verden på grunn av sin unike sammensetning. Dette sensasjonelle anlegget er anerkjent av forskere så unikt og effektivt i onkologisk praksis, siden den inneholder verdifulle polysakkarider - beta-glukaner. Sistnevnte har en konkret antitumor effekt, stimulerer kroppens immunsystem for å bekjempe veksten av kreftceller. Brasiliansk Agarik er ikke oppført i Den Russiske Føderats stats farmakopé, men dets nyttige egenskaper er mye brukt i offisiell og tradisjonell medisin fra landene i Øst, Amerika og nå Europa. Agarik er produsert i form av tørtoppløselig pulver, kapsler, knuste råvarer. Brukes til fremstilling av ulike kosttilskudd med et bredt spekter av handling. Brasiliansk agarik er et kalori-produkt som hjelper til med å rense og slanke kroppen, kvitte seg med kolesterol, normalisere metabolisme og forhindrer økning i blodsukkernivå. Ved å bruke innsiden av ekstraktet av soppens agaric, mens du ikke bryter med dietten, kan du oppnå konkrete resultater av vekttap - opptil 5 kg per måned.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Bruk av agaric anbefales ikke til kvinner under graviditet og amming, med individuell intoleranse. Kontraindikasjoner agarisk brasiliansk gjelder for barn under 18 år, som bruk av sopp og legemidler fra det er strengt forbudt.

I matlaging

Tørket og knust til en tilstand av pulver sopp agarik lokalbefolkningen bruke som krydder for kjøttretter, sauser. Sopp har en ganske uvanlig smak - krydret og søt, deres lukt er skarp.

klassifisering

Botanisk beskrivelse

Brasiliansk agarik er en plate sjampinjong med en sylindrisk, flatt-konisk hue, som til slutt får en mer konveks, prostrate form. I det wild utstikker brasilianske agarikker ganske mye fra bakken og er knapt merkbar blant gresset. Hatten er fra 5 til 19 cm i diameter, fargen varierer fra hvitt til rødbrunt. Pulp agarik spiselig, søtaktig å smake og ligner mandler eller anis. Slats er ikke festet til beinet, smal. Under modning blir sporene mørkbrune. Svampens sporer er glatte, ovalformede. Benet til den agariske brasilianske pubescenten, lengde fra 5 til 15 cm, utvidet til bunnen. I utgangspunktet er det solidt, men med alderen blir det hul. Den unge agarik har et hvitt teppe som forbinder benet med hetten og senere kommer av og forlater en solid ring på stammen.

spread

Den brasilianske agarisk sopp ble opprinnelig funnet i de nordøstlige delene av USA og Canada. Senere ble agarisk sopp funnet å vokse i California, Storbritannia, Hawaii, Taiwan, Nederland, Brasil og Filippinene. Det er funnet alene, så vel som i små grupper i tropiske skoger, som foretrekker rik, fruktbar jord.

I dag dyrkes brasiliansk agarisk sopp i stor skala i Kina og Japan med det formål å produsere anticancer-stoffer fra den. Agarik vokser året rundt i laboratoriet fra myceliet på substratet i mørke, godt ventilerte områder. Grodd sopp leveres til nesten alle farmakologiske bedrifter i verden.

Forberedelse av råvarer

Kjemisk sammensetning

I blandingen av soppen agarika brasilianske funnet polysakkarid-molekyler (beta-glukan, alfa-glukaner, D-glukaner, nukleinsyrer, xyloglucans, peptidoglykan), en stor mengde av ergosterol, antitumor lipider, linolensyre, oljesyre, palmitinsyre og palmitolensyre, natrium piroglyutamat, sakkarider, beta-karoten, pyroglutaminaminosyre. Blant alle svampene som testes, inneholder agarisk høyeste mengde beta-glukan, et antitumorpolysakkarid. Benzaldehyd, benzylalkohol, benzonitril og metylbenzoat i sammensetningen gir en spesiell lukt til soppen.

Farmakologiske egenskaper

I løpet av laboratorieundersøkelser utført på pasienter med leukemi gnagere, viste kinesiske forskere at brasiliansk agarisk sopp er i stand til å aktivere immunforsvaret. På grunn av tilstedeværelsen av polysakkarider (beta-glukaner) i blandingen er agarisk ekstrakt effektiv i forskjellige inflammatoriske prosesser og neoplasmer. Kinesiske forskere fra Nasjonalt senter for vitenskapelig forskning har studert effekten av brasiliansk agarisk soppkstrakt på rotter som er overvektige. Som et resultat, fikk ikke råttene som ble holdt på en diett og tilsatt brasiliansk sopp-ekstrakt til kostholdet deres ikke, og gikk ned i vekt. Ifølge forskningen ved Institutt for kinesisk medisin, har medisiner fra brasiliansk sopp, spesielt ekstraktet av agaric, en gunstig effekt på leveren. Spesielt hos pasienter med hepatitt B, er leverfunksjonen betydelig forbedret. Langkjede karbohydrater som finnes i cellene av sopp er beta glukan, presentert i form av et kompleks - kitin-glukan. Denne komponenten er varmebestandig, det vil si at koking av soppen ikke ødelegger molekylet. Brasilianske kitin-glukaner aktiverer veksten av beskyttende celler, og bidrar dermed til ødeleggelse og eliminering av tungmetaller og toksiner etter kjemoterapi. Pyroglutamin-aminosyre-agarisk sopp blokkerer sirkulasjonssystemet i svulsten. Ifølge en undersøkelse ved Institutt for Gastroenterologisk kirurgi ved Ullevaal Universitetssykehus i Oslo, er den medisinske soppens agariske brasiliansk, som er i stand til å kjempe aktivt mot visse typer infeksjoner, senker aldringsprosessen av kroppen. Brasilisk medisinsk sopp agarik ble kalt "en av de mest lovende soppene for behandling av kreft" på en av de vitenskapelige kongressene i New York.

Bruk i tradisjonell medisin

Brasiliansk agarisk sopp, om de medisinske egenskapene som lenge har vært kjent, brukes i folkelig orientalsk medisin. Agarik er spesielt verdsatt i onkologi, da den aktivt fjerner rotasjonsproduktene av kreft i ulike stadier, selv i en tilstand av nekrose. Etter kjemoterapi normaliserer agarik leveren og gjenoppretter tarmmikrofloraen, forårsaker ikke allergiske reaksjoner. Alkoholisk infusjon av agarisk eller vanninfusjon av knust sopp brukes til profylaktiske og terapeutiske formål i onkologiske sykdommer på forskjellige stadier, i fedme, diabetes mellitus og leversykdommer (hepatitt, cirrose). Brasilian agaric brukes til behandling av kroniske sykdommer i tarmene, magen, nyrene og urinveiene, samt i sykdommer av lymf og blod. Det hjelper svampen i autoimmune sykdommer: systemisk lupus erythematosus, polyartrit, scleroderma, multippel sklerose, encefalopati og epilepsi. Spesielt verdsatt agarik i onkologi. Den brukes til terapeutisk bruk i gynekologisk praksis: for polypper, endometriose, myom, fibroider, betennelse i appendages, for ulike seksuelt overførbare infeksjoner, samt soppsykdommer (mykoser, candidiasis), som ofte er ganske hyppige komplikasjoner av kjemoterapi eller strålebehandling. Brasiliansk agaric i form av avkok eller alkohol tinktur brukes for å miste vekt, siden soppen aktiverer stoffskiftet.

Historisk bakgrunn

Historien om den brasilianske agariske soppen går langt tilbake til Aztecs tid. Gamle kronikker, bysantinske medisinske avdelinger funnet under arkeologiske utgravninger i Middelhavet (datert 4. århundre f.Kr.), viser gamle fresker og leirefragmenter som skildrer medisinske knapsperter at de gamle folkene visste om de helbredende egenskapene til agarik. For første gang har denne soppen blitt brukt i den brasilianske landsbyen Piedadi, brukt i smittsomme sykdommer, kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen. Lokalbefolkningen vurderte soppens magiske. Den amerikanske mykologen Myurill (1965) oppdaget og beskrev offisielt agurkens sopp. Forskeren har lenge undersøkt innbyggerne i en liten landsby nær São Paulo, som ble preget av kraft, helse og lang levetid sammenlignet med sine jevnaldrende, samt en liten prosentandel av ulike sykdommer, inkludert onkologiske sykdommer. Så fiskere i alderen 90-100 år aktivt fisket, ikke forskjellig fra sine yngre kolleger. Det viser seg at lokalbefolkningen regelmessig brukte agarikk sopp for mat. Som det viste seg senere i løpet av japansk forskning, fordeler cellene i disse landsbyboernes organismer seg mye langsommere enn i andre mennesker. Dette var hemmeligheten til Aztecs levetid. Etter slike studier, agarika sopp forårsaket en røre, ble de samlet for salg en masse. Og bare Murill og hans kolleger tok ut en del av myceliet av disse medisinske soppene, og beholdt utseendet. Fortynning av brasiliansk agarikk viste seg kun på 90-tallet, og skaper kunstige gunstige forhold for vekst og utvikling av sopp (høy luftfuktighet, symbiose med tropiske planter, temperaturen er ikke lavere enn 35 grader Celsius). I dag vokser agarisk i stor skala i østlige land, spesielt i Kina, for produksjon av anticancer medisiner. Agarika sopp finnes i store mengder på matmarkedet - i Kina og Japan. I 2002 lanserte det verdensberømte selskapet Coca-Cola en "sopp" cola som inneholder et brasiliansk agarikstrakt.

Medisinsk sopp agarik brasiliansk har mange interessante navn. I Japan er det "himematsuake", som betyr "sjampinjongprinsesse", i Latin-Amerika - "сogumelo do Sol", eller "sopp i Gud", i Europa - "royal sun agarik" og i den brasilianske byen São Paulo - "sopp Piedad". Brasilianer kaller sopp "royal", "guddommelig sopp." Det botaniske navnet på soppen er Agaricus brasiliensis eller Agaricus blazei Murill, etter navnet på biologforskeren Murill.

litteratur

1. Gubanov, I.A. og andre. 703. Turritis glabra L. [Arabis glabra (L.) Bernh.] - Strikking er glatt // Illustrert determinant av planter i Mellom-Russland. I 3 t. - M.: T-in vitenskapelig. ed. KMK, In-t teknolog. Ins., 2003. - T. 2. Angiospermer (dikotyledoner: otloplepestnye). - s. 329.

2. Malovichko A. Kamp mot kreft. Stopp og vinn! Forfatterens teknikk kjent healer. - Liters, 2015. - 135 s.

3. A. Malovichko. ONKO-STOP. Kamp mot kreft. Tutorial for de som vil slå sykdommen. - Liters, 2015. - 680 s.

4. Filipova I. A. sopp mot kreft. - "Publishing House" "Peter" ", 2013. - 224 s.

Agaricus for vekttap: oppskrifter og vurderinger

loading...

Agaricus eller Larch svamp er en representant for de såkalte parasittiske soppene og vokser hovedsakelig i Fjernøsten og Sibir. Det har lenge vært ansett som kurativ og brukt til medisinske formål, men ganske nylig oppdaget forskerne nye fordelaktige egenskaper av soppen: det viste seg at agaricus bidrar til å redusere overflødig vekt. Og dette er sant, fordi vurderinger av personer som har brukt dette produktet, bekrefter effektiviteten.

Beskrivelse av Agaricus

loading...

Forskere har vist at i anlegget er det en spesiell komponent som aktiverer aktiviteten til leveren. Sistnevnte begynner igjen å produsere et stoff som akselererer metabolske prosesser og nedbrytning av fett. Det var denne vitenskapelige funn som førte til det faktum at nå ble den løvende svampen mye brukt til trygt og effektivt å redusere overflødig vekt.

Dessuten fjerner lærkampen helt skadelige stoffer: giftstoffer og slagger, og også renser tarmene godt, noe som også fører til en reduksjon i overskytende kilo.

Agaricus infusjonsrecept

loading...

Vanligvis, for å effektivt gå ned i vekt fra en brettet svamp, fremstilles en infusjon. Dette gjøres som følger:

  1. Ta 30-50 gram agaricus og sett det i varmt vann (300-500 ml).
  2. La for å infuse i 8-9 timer.
  3. Etter at vannet er helles i koppen, vil dette vannet fortsatt være nødvendig!
  4. Svampen i seg selv blir grundig knust, og deretter fylt med samme vann, men også tilsett litt mer varmt vann.
  5. Deretter setter infusjonen på middels varme og bringe til en temperatur på ca 60 grader (ikke kokende!).
  6. Nå må du helle infusjonen i en termo og la den brygge i ca 12 timer.
  7. Drikk om dagen en halv time før måltider.

Kontra

loading...
  • graviditet
  • Individuell intoleranse

anbefalinger

loading...

I intet tilfelle bør sopp misbrukes - drikk maksimalt 12-14 dager, hvorpå en pause i 3-4 måneder er nødvendig. Hvis en allergisk reaksjon har begynt, bør man umiddelbart slutte å ta homøopatisk middel.

Agaricus: anmeldelser av homøopatiske medisiner

loading...

Maria, 34 år gammel. Jeg var veldig bekymret for den ekstra vekten. Med en liten høyde å ha mer enn 90 kg - det er alltid deprimerende. Videre skadet leddene ofte, det var høyt blodtrykk og andre helseproblemer. Venner rådde homøopati. Først var jeg skeptisk, men jeg bestemte meg for å prøve det, men jeg prøvde Agaricus Muskarius. Så omtrent seks måneder (ja det er ikke en rask avtale), men nå har jeg en vekt på 74 kg! Trykket kom tilbake til det normale, det føltes mye bedre! Tusen takk til skaperne av denne fantastiske medisinen!

Inessa, 27 år gammel. Et utmerket homeopatisk middel. Jeg tok Naturonic. Har kastet seg av som følge av 10 kg, har helse generelt forbedret seg. Jeg er veldig fornøyd. Jeg leser meninger på nettet om at denne sopp er antatt giftig og farlig, men når jeg leser den vitenskapelige litteraturen, viste det seg at dette ikke er slik - Agaricus refererer til tinder, men de er definitivt ikke giftige. Konklusjon: Stol på pålitelige kilder!

Nadezhda, 40 år gammel. Ved hjelp av lerkesvamp ble jeg kvitt ikke bare ekstra pounds, men også slagger, giftstoffer. Renser kroppen veldig bra! Homeopati er en kraftig ting, selv om det ikke alltid er anerkjent.

agarika

loading...

tilstand:

  • Nytt produkt

    Fortell en venn om det

    loading...

    agarika

    Vannløselige ekstrakt (pulver) fra agariske brasilianske celler (Agaricus blazei Murill).
    Pakke med 15 metallposer.
    For 2 gram ekstrakt i en pose.
    Den totale vekten av stoffet - 30 gram.

    Det brukes i alle stadier av onkologiske sykdommer: lunger, lever, blære, lymfom, tynntarm, prostata, livmor, glioblastom og astrocytom, laryngofarynx, melanom, myelom, bryst, spiserør, bukspyttkjertel, nyre, sarkom, livmoderhals, eggstokk.

    Vennens e-postadresse *:

    Vannløselige ekstrakt (pulver) fra agariske brasilianske celler (Agaricus blazei Murill).
    Pakke med 15 metallposer.
    For 2 gram ekstrakt i en pose.
    Den totale vekten av stoffet - 30 gram.

    Det brukes i alle stadier av onkologiske sykdommer: lunger, lever, blære, lymfom, tynntarm, prostata, livmor, glioblastom og astrocytom, laryngofarynx, melanom, myelom, bryst, spiserør, bukspyttkjertel, nyre, sarkom, livmoderhals, eggstokk.

    Advarsel: Begrenset antall varer på lager!

    Når du kjøper dette ekstraktet, vil du motta 1850 bonuspoeng.

    Brasiliansk agarik. Agaricus blazei murill.

    loading...

    Ingredienser: 100% Agaricus blazei Murill kropp
    Innholdet av polysakkarider: 45%.

    Statens sertifikat:
    № RU.77.99.88.003.E.003317.02.15 av 02/11/2015
    Skjema nr. 0262512 (sjekk på statens register)


    Godkjent for bruk av Statens komité for helse og planlagt barnebarn i Folkerepublikken Kina og Det kinesiske medisinske akademi. Inkludert i klinisk praksis for forebygging og behandling av kreft. Det er en analog av stoffet Lentinan ™ (Lentinan).

    Kjemisk sammensetning av aktive ingredienser:
    polysakkaridnøytral: beta-D-glykan (F1o-a-b);
    peptidglykan: alfa-glykan (FA-1 alfa-a);
    sur heteropolysakkarid: beta-galaktoglykan (FA-1-alfa-beta);
    nukleinsyre (RNA) (FA-2 beta);
    ribonukleotidprotein - proteinglykan FIII-2-beta (kompleks beta (1-6) alfa-D-glykan og protein) og RNA (ribonukleinsyre);
    nøytral polysakkarid xyloglykan FIV-2 beta;
    ergosterol og natriumpyroglutamat;
    antitumor lipider: 3,6% lipider, hvorav 26,8% er neutrale lipider, og 73,2% er fosfolipider.

    farmakodynamikk:
    Antitumor effekt gjennom å øke mekanismen for antitumor motstand av organismen:
    retningsbestemt aktivering av forskjellige immunforvaltningselementer (økning i NK-celleaktivitet, økt dannelse av cytotoksiske T-lymfocytter (CTL), aktivering av makrofager);
    øke deres livssyklus;
    anti-angiogen effekt - blokkering av veksten i svulstens eget sirkulasjonssystem;
    fremmer penetrasjon av immunceller i svulsten, noe som øker effektiviteten av immunforsvaret;
    potensiering av forskjellige lymfokiner (interleukin 1, 2 og 6);
    økt syntese av alfa-TNF (tumor nekrosefaktor);
    en økning i produksjonen av interferon-alfa, og en forbedring i virkningen av interferon-gamma med 2-4 ganger;
    økt produksjon av perforin;
    restaurering av redusert immunologisk reaktivitet, som observeres under bestråling eller kjemoterapi;
    motvirke de depressive effektene av cytostatika på antall hvite og røde blodceller;
    med kjemoterapi og stråling, lindring av symptomer som: svakhet, anoreksi, oppkast, tørr munn, spontan svette og smerte;
    immunmodulering;
    smertestillende effekt;
    anti-inflammatoriske egenskaper;
    hepatoprotektiv effekt, forbedring av leverens funksjonelle tilstand, reduksjon av enzymopati.

    Hovedhandling:
    Undertrykker tumorvekst, stopper spredning av metastase, inkluderer prosessen med ødeleggelse og ødeleggelse av kreftceller og metastase, øker immunitetsnivået, støtter sterkt kroppen under kjemo- og radioterapi, minimerer de negative effektene av kjemoterapi og strålebehandling, forbedrer blodprøveresultater, blunter smertefulle opplevelser, øker levetiden sterkt.
    Les detalj: HVORDAN EKSTRA TRYKKER

    Daglig dosering:
    Forebyggende: 2 ganger om dagen, 1 pose i 30-60 minutter før måltider
    Curative: 2-3 ganger om dagen, en pose 30-60 minutter før måltider
    For best resultat anbefales det å ta i samsvar med reglene i "PROGMA". Høring er nødvendig.

    Det anbefales ikke å ta mer enn to måneder på rad.

    Beskrivelse:
    Fint pulver, helt løselig i vann. Fargen kan variere fra lysebrun til mørk brun.

    Metode for bruk:
    Hell innholdet av posen i et glass med 100 ml varmt

    80 ° C vann, rør til pulveret er helt oppløst, avkjøl til en akseptabel temperatur. Å drikke

    Bivirkninger:
    Med økt følsomhet, i sjeldne tilfeller, er utseendet av mild dyspepsi mulig. Også i sjeldne tilfeller ble allergiske reaksjoner, i form av urtikaria, ekstraherende komponenter observert.

    Kontra:
    Bare individuell intoleranse.
    Graviditet, amming - Det ble ikke utført kliniske studier i disse gruppene.
    Det er ikke tilrådelig å bruke ekstrakten til barn i opptil 8 år.

    Interaksjon med andre legemidler, kosttilskudd og produkter:
    Det er godt kombinert med cytostatika. Også under terapi gir det en mer uttalt effekt i kombinasjon med ekstrakter fra andre sopp. I dette tilfellet bør dosen av ekstraktet justeres av en spesialist. Det er godt kombinert med andre kosttilskudd.

    Lagringsforhold:
    Oppbevares ved romtemperatur (15-25 ° C) i originalemballasjen.

    produsent:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co., Ltd
    QINGYUAN, CHINESE MUSHROOM CITY, nr. 1
    ØKOLOGISK MILJØSTAD AV KINA,
    ZHEJIANG PROVINCE
    KINA

    Produksjons- og kvalitetsstandard: GMP (Good Manufacturing Practice)

    Spesielle forhold:
    Sørg for å konsultere en spesialist før bruk.
    Kosttilskudd - er ikke et medisinsk legemiddel.
    Inneholder ikke GMO.

    Betalingsordrer:
    - med kredittkort, når du bestiller online
    - bankoverføring til vår konto
    - Kontanter på kontoret (bare i St. Petersburg)
    - i kontanter ved mottak av bestillingen (bare i St. Petersburg)

    Fraktbestillinger:
    - Ordrer i Russland og CIS sendes av kurertjenestene til CDEC eller EMC-Mail i Russland
    - levering i St. Petersburg utføres av egne kurere

    Full betalings- og leveringsbetingelser, se HER.

    Gjennomsnittlig leveringstid tar 3-6 dager. Kureren vil ta bestillingen til den angitte adressen i løpet av åpningstiden. Du kan spore bevegelsesordre i Russland på posttjenester. Du vil alltid vite hvor forsendelsen er og finn ut den estimerte leveringsdatoen. På tidspunktet for tilleggsbetalinger er ikke nødvendig.

    Agaricus

    loading...

    Latinsk navn: Laricis sopp

    Synonymer: lærk svamp, tinder lark, agarik, hvit tinder

    beskrivelse

    loading...

    Kjemisk sammensetning

    loading...

    Søknad og brukshistorie

    loading...

    Eksport av agaricus

    Russisk erfaring i bruk av lerk svamp

    Agaricus i moderne medisin

    Bruk av agaricus ved behandling av respiratoriske sykdommer

    Bruk av agaricus ved behandling av gastrointestinale sykdommer og hormonelle sykdommer

    Bruk av Agaricus i onkologi

    Bivirkninger av agaricus og kontraindikasjoner

    Infusjon av Agaricus

    Kjøttkraft fra Agaricus

    Behandling av sykdommer

    loading...

    Agaricus brukes til behandling av følgende sykdommer:

    Kontra

    loading...

    Mottak Agaricus er kontraindisert i:

    Oppskrifter 1

    loading...

    Agaricus - med økt svette i tuberkuløse og feberpasienter

    1 ts hakket sopphell 1 kopp kokende vann, insister 8-10 timer, avløp. Ta 1/3 kopp 3 ganger om dagen.

    Skjær. Med Giardia

    1 kopp hakket sopphell 0,5 liter vodka, insister 14 dager i et mørkt sted, av og til risting, belastning. Ta 1 ss 3 ganger om dagen, 30 minutter før måltider.

    Med tuberkulose

    1 ss hakket sopphell 300 ml. vann, kok ved lavt koke i 40 minutter, insister 2 timer, belastning. Ta 1 ss 3 ganger om dagen, før måltider.

    Generell oppskrift

    1 ss hakket sopphell 1,5 kopper vann, kok i 30 minutter, insister 4 timer, avløp. Ta 1 ss 3 ganger om dagen, før måltider.

    skjær

    50 gram hakket sopphell 0,5 liter vodka, insistere på et mørkt sted i 4 uker, periodisk risting, belastning. Ta 30 dråper 3 ganger om dagen.

    anmeldelser

    loading...

    06/16/16 Vlada

    God tid, Yulia Evgenievna!

    Hun samlet urter, kremer på magen, douching og tinktur av Agaricus. Føler seg bra. Under menstruasjonen gjør ikke magen så mye som før.

    03/14/16 Irina

    Shlemnik gjorde tinktur, jeg godtar at tidevannet ikke bryr seg, spesielt i kombinasjon med Agaricus.

    10.10.15 Elena

    Hei Yulia Evgenievna!

    Nå aksepterer jeg: Rød børste tinktur; samle urter; avkok Agaricus.

    Mine armer og ben slutte å skade, blodsirkulasjonen i bena mine ble bedre (varme ben), og jeg "så lyset", øynene mine ble skarpere når de lest i et kjedelig rom, og nå trenger jeg ikke å strekke for å se på den lille teksten umiddelbart.)

    Så jeg er veldig takknemlig for ditt råd. Agaricus Jeg drikker hele tiden, god appetitt reduseres. Generelt ble det bedre å føle.

    Takk så mye for anbefalingene.

    09/14/15 Irina

    Julia, hei!

    Jeg var glad for å motta ditt brev))

    Jeg begynte å drikke Agaricus i henhold til den nye ordningen - det går med et smell! Jeg føler ikke ubehag lenger, avføringen er normal, det er ingen dyspeptiske fenomener. Jeg vil fortsette å drikke videre.

    Takk for din oppmerksomhet som spesialist))

    08/10/15 Irina

    Hei, Julia Evgenievna!

    Jeg var veldig glad for at jeg mottok et svar på brevet ditt så fort. Agaricus har allerede kjøpt. Jeg vil drikke. Jeg er fra Kazan, og jeg er så glad for at vi ikke kan vente på leveransen, men kjøper straks "Weed" fra oss)

    Takk så mye!

    07/20/15 Elena

    Hei, kjære Julia Evgenievna!

    Jeg begynte behandling med hjelpen din den 1. desember 2013. Saw Agaricus - i en termos for natten og plukke urter Durnishnik, Tsetrariya, Duckweed, Raspberry, Groundwort, Lyonianka, Cornflower, Elderberry blomster) + Vitarinol, 4 kapsler per dag. Alt kuttet, var fornøyd med resultatene.

    Etter 1 behandlingsløp gjorde jeg en ultralyd og skjoldbruskkjertelen minket (fra 1,1 til 0,8 cm).

    02/14/2014 Du svarte og anbefalte meg å drikke Euphorbia Pallas-tinktur og samle urter.

    Etter 2. kurset følte jeg meg bra.

    Med stor respekt for deg og hele ditt lag.

    05/23/15 Tatyana

    Yulia Evgenievna, god ettermiddag, hvordan har du det? Jeg håper alt er bra!

    Jeg er veldig takknemlig for deg for den foreskrevne behandlingen - jeg føler meg mye bedre! Jeg drikker buljonger, som du har foreskrevet (siden 20. april) (i stedet for willowy pølse, legger jeg til Agaricus), tinkturer av Rødbørsten, Borovoy livmor fra 8. mai. Jeg laget Panchikarma 11 ganger, jeg tar Lactone for tarmene, Ginkgo biloba, Jerusalem artisjokk, Ovesol for leveren og jeg drikker grønne smoothies hver dag. Jeg begynner å drikke spirulina.

    Det er ingen forsinkelser, nettopp ferdig med poultices, og denne gangen er menstruasjonen smertefull, men som før, er det ingen trekksmerter.

    Legens råd

    loading...

    05/23/18 Lena

    Start med enkle tiltak som reduserer tidevannets intensitet:

    -Bruk løse klær

    -holde i leiligheten, spesielt i soverommet, temperaturen er ikke høyere enn 18 grader (air condition)

    -Bruk enkeltlag, helst hvite klær.

    -Drikk rikelig med rent vann.

    Og start korreksjonen med fettmetabolismen:

    -1 ss. l. hakket sopphell 300,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Hold 3 timer, avløp. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen. Kurset er 2 måneder.

    - 50,0 gram knuste røtter helle 500,0 ml vodka, insistere på et mørkt sted i 3 uker, periodisk risting, belastning. Drikk 25-30 dråper 3 ganger om dagen. Kurset er 2 måneder.

    Grind roten til Tsimitsifugi - først mekanisk, og deretter med en grinder.

    Spis 1,0-1,5 gram tre ganger om dagen 15 minutter før måltider. Vask ned med varmt vann. Kurset er 1,5 måneder.

    3. Høsting urter samtidig

    1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs 2 måneder, bytte av urter.

    4. Iodomarin 200. Spis en pille under frokosten. Kurset er 1,5 måneder.

    Men det samme er det umulig å utelukke en økning i skjoldbruskkjertelen. Doner derfor blod på TSH og T4 St., og begynn å drikke bare iodomarin ved normale tall.

    Vennligst hold meg oppdatert, GOD LUKT!

    04.05.18 Elena

    God ettermiddag, Yulia Evgenievna! Takk så mye for å ordinere urter. Jeg har noen spørsmål om behandling. antibiotika sluttet å drikke på dag 7. Og jeg begynte å drikke propolis-tinktur (av god kvalitet). Kan jeg drikke tinktur i stedet for tørr propolis? Kan jeg blande den foreskrevne blandingen av urter med propolis? Jeg kjøpte Kamille, tørket kanel, Fenugreek og Bukvitsu fra urter, men det er heller ingen Sinyukha på stedet. Hva skal jeg erstatte eller søke etter cyanose? Jeg vil også koble Chagu. Jeg vil bestille. Jeg ville si det sist gang jeg noterte ikke alle sykdommer. I tillegg til de som jeg har skrevet om, er det også: hyppig svimmelhet, vaskulær dystheni, arbeidstrykk 110-80, noen ganger 120 til 90, 100 til 80. Jeg er bekymret for at forskjellen mellom øvre og nedre er redusert, leddene blir skadet, hørselen og visjonen gradvis tapt, hyppig orz per år opptil 10 ganger. Se hva annet kan du drikke etterpå. Og hvis det er noen kontraindikasjoner til det faktum at hun begynte å ta. Jeg vil virkelig føle meg frisk og ønsker ikke å bli gammel så fort. Jeg er nå 50 år gammel. Jeg ønsker deg alle de mest frivillige, kan den Allmektige beskytte deg. Jeg håper virkelig på svaret ditt.

    Ja, propolis tinktur kan være! Cyanose, bortsett fra gode beroligende egenskaper, lindrer halsbrann. Men du kan erstatte Valerianas rot, det blir ingen stor synd)). Og Chagu koble til. Jeg ringte raskt Agarpicus, den gode medisinske sopp Agaricus. Jeg planla det som neste etter Chaga.

    La oss legge til samlingen de krypende myrene, 1 ss (veldig stikkende frukter, vær forsiktig!) Og begynn å drikke gulrotjuice 200,0 ml om morgenen og 100,0 om kvelden. Han vil rense fartøyene.

    Suksess, Lena, og før kommunikasjon! :-)

    03.05.18 Yuri

    Velkommen! Hjelp, vær så snill, råd. Hva kan hjelpe med urter i kampen mot analfissur og hemorroider? Mer selv bekymret for sprekk, og ikke hemorroider (det er i begynnelsen og nesten ikke plager), og den gamle sprekket blader ofte. Stearinlys hjelper nøyaktig for varigheten av bruken. du er ferdig med å ta det, og etter et par dager blåses sprekk igjen. Gjøre urter takle dette problemet? Takk!

    Ved eventuelle skader, skader på noen organer, får den funksjonell hvile. En bandasje påføres, og det anbefales ikke å forstyrre. Så helbreder såret raskt og uten komplikasjoner. Det er derfor det er så vanskelig å kvitte seg med analfissur. Men du trenger å bli kvitt:

    1. For å maksimere lettere avføring

    - Måltider rettet mot den daglige og bedre, 2 disponible avføring med mer flytende konsistens

    Rødder, radiser, reddiker, kål, epler, agurker, ung courgette i form av salater med en overflod av vegetabilsk olje. Kjøtt og andre vanskelige å fordøye mat skarp grense; ikke stek og bake. Unntatt ris, pasta, poteter. Drikk juice med masse opp til 1,0 liter per dag, og pass på å spise supper, hurtig suppe, borscht og solyanka. Separat mottak rent drikkevann er mye.

    Te, kaffe-ekskluder.

    -1 ss. l. hakket sopphell 300,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Hold 3 timer, avløp. Drikk 25,0-30,0 ml 4 ganger daglig. Kurset er 1 måned.

    Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann om natten, kom til koking om morgenen og hell en termos for en og en halv time. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs 1 måned.

    Etter avføring, bruk våte våtservietter, vask deretter forsiktig området med kamilleinfusjon og bruk spiselig valnøttolje.

    Olje - 3 ganger om dagen, og om natten for å behandle sprekk med salve med Mumiye:

    -5,0 gr. Mumie oppløses i 1 ts. drikkevann (rør ikke, oppløs selv i 5 timer), bland deretter harpiksholdig masse med 20,0-30,0 g nøytral krem, eller kylling eller valnøttolje. Påføres om natten.

    Med lykke til, før kommunikasjon!

    04/18/18 Alsou

    Julia, hei! Jeg er 50 år gammel. Høyde -158 cm, vekt-68 kg. Den 27. februar 2017 ble en operasjon for å fjerne galleblæren (laparoskopi) utført. Etter operasjonen i 5 måneder har ingenting skadet. I de siste 9 månedene har jeg vært bekymret for periodisk smerte. For det meste på høyre side. Sjelden når det gjør vondt til venstre. Mine testresultater for 6. april 2018:

    Blodtest: WBC-6,86; NEU-3,73; LYM-2.23; MONO-773; EOS-0,071; BASO-0,057; RBC-4,84; HGB-132; HCT-40,7; MCV-84,2; MCH-27,2 ; MCHC-323; RDW-13,1; PLT-172; MPV-8.35;

    Urinalysis: Jeg kan ikke gjenkjenne håndskriftet, legen sa godt.

    Resultatet av ultralyd:

    Leverkonturene er klare. Høyre lobe økes ikke, tykkelsen er 114 mm.

    Den venstre delen økes ikke, PZR 67 mm.

    Strukturen er homogen, komprimert langs kanalene.

    Ekkoet økes, lydledningsevnen er moderat redusert.

    Kanalene er ikke forlenget.

    portalvein 9 mm.

    Gallblære fjernet. Sengen uten funksjoner.

    Bukspyttkjertelen er ikke forstørret, hodet er 31 mm, kroppen er 16 mm, halen er ikke visualisert (på grunn av flatulens), konturene er ujevne, uberørte, strukturen er diffus ikke-uniform.

    Selizenka dimensjoner er ikke forstørret: 98 mm * 36 mm, konturene er glatte, strukturen er homogen.

    I tillegg har jeg forstoppelse, en diagnose av dolichosigmoid. Sår tilbake og stor tå på venstre ben.

    Det er cyster på nyrene på venstre side, små i størrelse.

    Endometriose er foreskrevet i kvinnedelen, derfor kunne hun ikke føde et andre barn.

    I løpet av de siste 2 månedene, gjenopprettet med 5 kg.

    Fortell meg hva jeg skal drikke, jeg håper virkelig på deg. Takk! Med vennlig hilsen Alsou Halimova.

    Årsaken til forstoppelse i dolichosigma, alt annet gir - vekt, hormonelle lidelser. Vi må gradvis bli kvitt dem.

    Mens det ikke er noen urter, sett lys med glycerin og drikk før frokost, på tom mage, 1 kopp varmt vann; Spis mye grønnsaker mens du er stuet eller kokt (rødbeter, kål, gulrøtter, courgetter, gresskar, etc.); masser magen og drikk surmælksblandinger - yoghurt, yoghurt, acidophilus, ryazhenka, koumiss, etc.

    Da vil vi legge til urter:

    1 Agaricus. Sett straks tinkturen og drikk til pulveret:

    -1 ss. l. hakket sopphell 300,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Hold 3 timer, avløp. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen. Kurset er 2 måneder.

    -10,0 g knust sopphell 500,0 ml 40% alkohol, lukk tett og la det stå på et mørkt, kjølig sted i 3 uker. Rist i enkelte tilfeller.

    Å drikke, oppløses ikke en stor mengde vann for 1 ts. tre ganger om dagen på tom mage. Dosen kan økes ved velvære opp til 1.. 1. 3 ganger om dagen. Kurset er 2 måneder.

    Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs 2 måneder, bytte av urter.

    3. Forebygging av dannelse av steiner i galdekanaler

    Vanlig tyubazhi, mat 4 ganger om dagen på en gang og etter litt, rikelig med drikke; mulig fysisk aktivitet.

    Ønsker deg suksess, Alsou, alt det beste!

    04/10/18 Tatiana

    Jeg har allerede adressert til deg med et spørsmål, og vil gjerne avklare hvilke bryter som skal være mellom kursene på gresssamlingen? nervøsitet skjer noen ganger, noen ganger tørre slimhinner, bruk havtornolje. Kanskje vil du anbefale noe annet? Og for det andre: Legen foreskrev Kalcemin for å forhindre osteoporose. Jeg vil gjerne vite din mening om effektiviteten av dette stoffet, og er det mulig å erstatte det med urter? Er det mulig etter operasjon at jeg fortsatt trenger forebyggende tiltak? Takk

    MITT FØRSTE SPØRSMÅL: 52 år. For et år siden var det en operasjon for å fjerne livmoren med appendages (flere myomer på 12 år, blødning, anemi i mange år), en planlagt operasjon. Før operasjonen fjernet han polypen to ganger: 12 år før operasjonen og ett år. Nå er det en trekkfølelse til høyre, dukket opp på sykehuset, svarte legen at de syet på denne måten. Nå undersøker gynekologen sondene. Regelmessig etter operasjonen diagnostiserer de betennelse og behandler det. Øvelse av yoga før og etter operasjonen. Jeg besøker bassenget, begynne å løpe. Stolen er daglig, jeg ser på. Jeg vil gjerne bli kvitt betennelse og vedheft (en lege mener det er greit - vi vil helbrede, den andre helbreder og anser det ikke som normalt). I administrasjonen av hormoner er doktorenes oppfatning heller ikke enstemmig: en lege foreskrev Angelique, den andre mener at ved 52 år er det ikke nødvendig å ta hormonbehandling. Jeg vil heller ikke ta hubber, men jeg vil gjerne vite din mening, kanskje med hjelp av urter og vitaminer for å støtte kroppen. Takk

    DITT SVAR: Svar: Hei! For zgt trenger en base: varme blink, tørr intim slimhinner, nervøsitet, dårlig søvn, generell depressiv tilstand. Det vil si tegn, om enn ikke alle, faller i østrogennivå. Tilsynelatende var deres nivå ganske høyt, hvis du fortsatt ikke føler deres mangel eller skriver om dem. Svaret på behovet for hormon vil gi nivået av hormoner: FSH, LH, prolactin, testosteron, østradiol. Standarder angir for overgangsalderen. Nå kan du begynne å ta slike urter: 1. Samling. Rødder: Lovage officinalis - 1 ts, krypende ankre - 1, Ivolist Sausurea - 1 des., Rundhodet Grushanka - 2, Melissa officinalis - 1,5, Vitex frukt - 1 ts, Sporysh - 2 Grind gresset jevnt til 2-3 mm, røtter og frukt opptil 3-5 mm, bland. - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Stew over lav varme eller kokende vannbad under et lokk i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig før måltider i små sip. Kurset er 1,5 måneder. Standardbeløpene er i spiseskjeer. 2. Hvis nivået av østradiol er lavt, vær så snill å feste den kongelige geléen til biene, helst i frysen. 3. Vedheving oppløser seg veldig uvillig. Jeg vil råde deg til san-kur behandling på lokale feriesteder gynekologisk profil eller profil resort Belovodye. Du kan også lage lera tamponger med Epitopeloids hjemme, bruke Almag, og selvfølgelig gjenta støttende behandling med Longidase eller Streptodornase. I dette tilfellet blir stearinlys satt 1 gang om 5 dager, i lang tid. Et basseng hvor det er lett å overkjøle bekkenorganer, ville erstatte badstuen med urtematter fra Staroslav. Urter sydd inn i dem (Borovaya livmor, Rødbørste) takler perfekt betennelse med konstant bruk. Det er mange ressurser, og hormoner kan ganske enkelt ikke bære noen sammenligning! Jeg håper denne informasjonen hjalp deg. Alt det beste og lyse, å kommunisere! Med vennlig hilsen Julia Evgenievna

    Hvis du begynte å drikke samlingen som er angitt i det første svaret, og drakk det med gode eller gjennomsnittlige effekter, og er klar til å gjenta det, ta en pause på 2 uker og gjenta inntaket.

    Bruk løst klær og hold soverommet temperaturen 3-4 grader lavere enn normalt. Bytt havtornolje med spesielle smøremiddelkremer (apotek kjemiker forteller deg).

    Jeg anbefaler deg å begynne å ta Agaricus, gjør badekaret med medisinsk hyssop.

    Du kan med hell bruke vitamin e, eller Aevit, bi pollen eller kongelig gelé - alt avhenger av alvorlighetsgraden av kunstig overgangsalder.

    -1 ts hakket sopphell 100,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Opphold 3 timer, avløp. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen. Kurset er 2 måneder.

    - 1 spiseskje med toppen av hakket Shikshi-gress, hell 500,0 ml vann i en emalje-krus, kok opp og kok på lav varme i nøyaktig 7 minutter. Fjern, kjølig. Ikke rengjør gresset fra avkok, oppbevar kjøttkraft i kjøleskapet. Det er praktisk om morgenen å helle et volum på ca 150,0 ml, drikk 2-3 søppel minst 5-7 ganger om dagen. Gjenta daglig til avkokingen er fullført. Deretter helles det samme råmaterialet igjen med 500,0 ml vann og tilberedes på samme måte. Tilbered buljongen på en slik måte til den blir blek (2-3 ganger), og bruk bare nye råvarer. Kurs - 4 måneder uten pause.

    3. Calcemin Advance - Jeg anbefaler ikke det ennå. Gi blod for vitamin D og kalsium / kalium. Da bestemmer vi.

    Men generelt vil jeg foretrekke Vigantol, faller under tungen.

    Alt det beste, Tatiana, å kommunisere!

    03/29/18 Angela

    God ettermiddag, Julia Evgenievna, veldig gode samtaler, skriver om deg, takk for at du ikke nektet og hjalp. På min mors dag i september 2016 fant vi en lunge igjen cr med mtz i venstre bronko, lever og milt

    De drakk sopp Reishi, Shiitake, Meytaki, Rubovik, Agarik, arthrodir, carditseps, og nylig min mor brøt lårbenet, utførte en operasjon, og så oppdaget ascites, går opp til 200-400 ml væske, vi kan ikke ta gift veldig dårlig fra dem, en blodprøve -ROE-35; erytrocytter-3,24; hemoglobin-95; leukocytter-15,2; Vi ber om hjelp og avtale. Min mor er 76 år gammel. Med respekt for deg og hele ditt lag!

    Jeg er så lei meg for din sorg, Angela! Hvis tradisjonelle sterke giftstoffer ikke passer, la oss gå den andre veien:

    10,0 gram hakket tørrrot pour 0,5 liter 60% alkohol eller farmasøytisk Gerboton og insisterer 14 dager. Drikk 1 ss. Oppløst i 1/3 kopp vann, 3 ganger daglig, 30 minutter etter måltider. Kurset er 1-1.5 måneder.

    Hvis tinkturen ikke går, erstatt med avkok av røttene til Tamus:

    - 1 ts hakkede tørre røtter, hell 200,0 ml kokende vann og kok i et kokende vannbad i 30 minutter. Fjern, insister 10 minutter og belastning. Drikk 1 ss. 3 ganger daglig, 30 minutter etter måltider. Kurset er 3 uker, en pause på 2 uker og gjenta.

    1. 1. Den andre viktige tinkturen - Durishnik vanlig, handelsnavn Adenostop. Drypp 25 dråper i samlingen av urter om morgenen og kvelden.

    2. Høsting urter samtidig

    Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs 2 måneder, bytte av urter.

    2.1. Veroshpiron, drikk 1,3 og 5 dager i uken, 2 tabletter om morgenen. Lørdag og søndag - hvile.

    2.3. Rødjuice, drikk 50,0 ml 3-4 ganger om dagen, stå i 1 time på et kjølig sted. Kurset er 1,5 måneder.

    3. Lokal Med væskeakkumulering i magen (ascites).

    Saltforbindinger eksternt. Gjør den nødvendige mengden av en 10% oppløsning av havsalt, Standard - 1:10 (Oppløs 10,0 g. I 100,0 ml varmt vann, eller 20,0 i 200,0 ml).

    Fukt en serviett og fikse, IKKE lukke noe, i 7-8 timer. Fuktighet som tørr. Daglig, 10 dager; bryte 10 dager og gjenta.

    Når væske akkumuleres i pleura, er saltforbindelser kontraindisert!

    Forbandinger med Tamusrottinktur. Teknikken er den samme.

    4. Vannmodus - begrense mengden væske du drikker per dag til det daglige volumet av utskrevet urin; erstatt salt med kaliumklorid og tilsett salt til dem; gi mamma mer krydret urter (muskatnøtt, oregano, koriander, gurkemeie, kanel, friske urter!

    03/27/18 Isa

    Hei, jeg ønsket å spørre, er det mulig å blande Senna blader og buktorn Bark å rense tarmene, vel, for vekttap?) Jeg har bare problemer med stolen. Jeg kan ikke gå en hel uke, unnskyld meg, stort sett. Derfor ønsket jeg å rense tarmene ved hjelp av disse urter. For svaret, takk på forhånd)

    Først av alt må du forstå årsaken til forstoppelse.

    Som regel. det er mangel på galle og fordøyelsesenzymer, et overskudd i dietten av "døde" produkter, ravioli, dumplings, baking, søtt og fett; mangel på fiber - friske grønnsaker og frukt. Start med ernæringsmessig korreksjon og drikk rikelig med rent vann.

    -1 ss. l. hakket sopphell 200,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Opphold 3 timer, avløp. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen., Før måltider. Kurs-2 måneder

    Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs 1,5-2 måneder.

    3. Rør og bukmassasje.

    Jeg forsikrer deg om at selv 50% av disse anbefalingene vil hjelpe deg.

    03.22.18 Svetlana

    Jeg er 31 år gammel. Antallet mol øker dramatisk og vorter vokser i store mengder på magen bak og nakke. På leppene ser ikke hvite små kviser ut som herpes. Det er mange fødselsmerker over hele kroppen på en hånd alene, mer enn 100 stk. i løpet av siste halvdel av året har deres antall økt tre ganger og i solen i denne tiden var jeg ikke vintertid. Fra sykdommer i nodular goiter. gastritt. Fortell meg hva jeg skal gjøre med hva leger skal kontakte.

    Først av alt er det nødvendig å utelukke infeksjonen med herpes simplex virusene (HPV) og human papilloma vpc). Ikke kast bort tid på påvisning av antistoffer mot disse virusene. Gjør umiddelbart PCR på DNA fra disse virusene.

    Deretter må du ordne leveren og all fordøyelsen generelt.

    -1 ss. l. hakket sopphell 300,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Hold 3 timer, avløp. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen. Kurset er 2 måneder.

    -2 ss. Blandingen helles 500,0 ml kaldt drikkevann i en time, og deretter kokes. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 500,0 ml. Drikk før frokost 200,0 ml., Og 100,0 før lunsj og middag. Kurs 2 måneder.

    3. Ved påvisning av DNA av et virus, er det nødvendig å lage en tinktur av antiviral urt Lespedets kopechnikovaya:

    Litt hogg gresset og fyll det med vodka 1: 5. Insister 7-10 dager i mørket, belastning å drikke 15-20 dråper tre ganger om dagen. Kurset er 3-4 uker, en pause på 2 uker og gjenta.

    Ernæring betyr mye. Velg et tilstrekkelig ernæringssystem med fersk, IKKE hermetisk og IKKE raffinerte matvarer; og samtidig utelukke gjær og alle produkter med dem, hvitt sukker; Bruk riktig fett med høyt innhold av PUFA og påfør dem riktig. Ved 1 kg normalvekt er avhengig av 0,7-1,0 gram. på dagen for vegetabilsk og animalsk olje. Forholdet på 30%: 70%. Ikke vær redd for fett, men ikke pass frykt sprer seg.

    Prøv å ikke steke, men bake, stuing, hogge friske grønnsaker.

    5. Kjertelen må undersøkes. goiter, det er nesten alltid jodmangel i mat, terreng; eller resultatet av nedsatt metabolisme.

    Doner blod til hormoner TSH og T4 St.

    Du må kanskje legge til urter med jod. For nå, spis rødbeter, persimmoner, valnøtter, havkål i salat, mer sjømat, fisk, blekksprut, etc.

    GOD LUKT og før kommunikasjon!

    03/20/18 Tatiana

    God ettermiddag. Hvis du kan fortelle meg, hva kan vi drikke, hva kan vi drikke, hva slags urter vil du behandle? Et barn på 8 år som ofte lider av pinworms, klør stadig klør, biter neglene hennes, håndflatene og føttene svetter veldig godt, så går det rent vann, hvis hun begynner å gjøre noe, for eksempel skriver hun leksjoner gjerninger, så vannrike bobler dukker opp, jeg begynner å behandle juice fra Celandine, det tørker ut, koden på hendene mine blir sprakk som en gammel mann, jeg begynner å smøre med olje, ikke mye svettepass og igjen konstant svette.

    Barnet har beruselse! I tillegg til å lide seg, smitter han naboene i klassen, deg og alle familiemedlemmer. Pinworm egg stikker tett til alle overflater som du, Tanya, eller sønn rørt!

    Sett deg selv i skoene til andre mødre! Barnet bør bare behandles med smittsomme hvitløksklær, antihelminthic-stoffer, kontroll av smøreavtrykk.

    I tillegg er det tilsynelatende Giardia, som ofte manifesteres av dermatitt.

    Begynn med smittsomme sykdommer medikament og legg til urter:

    -1 dess. l. hakket sopphell 200,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Opphold 3 timer, avløp. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen. = Før måltider. Kurset er 2 måneder.

    Ta lik, hogg.

    1 des.l. Blandingen helles 200,0 ml kaldt drikkevann i en time, og deretter kokes. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 200,0 ml. Drikk 50,0 ml 4 ganger daglig, før måltider. Kurs 1,5-2 måneder.

    Etter behandling må leiligheten desinfiseres - tørk alle overflater med alkohol; gardiner og sengetøy dampet og gjør slik forebygging ukentlig.

    Du og barnet ditt kutte neglene under null og om natten i tillegg til trange truser, lukk anusen med en vattpinne med en tråd. Soak det på forhånd med hvitløk eller ricinusolje.

    Ikke glem om hvitløkklipper:

    -2 nelliker insisterer natten over i 100,0 ml melk.

    Stamme. Prosedyren utføres bare etter en tarmbevegelse, eller en rensende emalje, ellers vil behandlingsløsningen spyle ut.

    Varm infusjon i mengden 50,0 ml type i en gummipære av samme kapasitet og angi rektalt. Etter prosedyren er det nødvendig å holde knelaktisk stilling i 15 minutter, slik at løsningen ikke lekker ut. Kurset er 8-10, daglig.

    Vær forsiktig! GOD LUKT!

    03/19/18 Tatyana

    Hei kjære Julia Evgenievna! Jeg er 50 år gammel, høyden er 1,60, vekten er 66 kg. Nylig har en ultralydsskanning gått: Her er livmoren riktig, grensene er jevne, konturene er klare, formen er uregelmessig, dimensjonene er forstørrede 87 mm lengde, 85 mm foran bak, 90 mm bredde. Mykogenitetens ekkogenitet er medium, ekkostrukturen er heterogen. I fremre og bakre vegger av livmor er flere hypoechoiske formasjoner lokalisert mellomliggende mellom 10 mm og 35 mm, med en sentripetalvekst på 16 mm og 12 mm. Endometrium-7,7mm. Grensene er klare. Ekkostrukturen endres ikke, den tilsvarer fasen av syklusen. Livmoren utvides ikke, deformeres av noder. Livmorhalsen: bestemt størrelse 33x26mm. Ekkostrukturen endres på grunn av anecho-inneslutninger på opptil 5 mm. Endocervix 2mm, strukturen er homogen. Høyre eggstokk: Fast bestemt, kantene er jevne, konturene er klare, dimensjonene er ikke forstørrede 22x14x20mm (ca. 3,77 cm3). Ekko strukturen endres ikke. Follikulær apparat er ikke uttrykt. Venstre eggstokk: visualisert. Dimensjonene er forstørrede, konturene er klare, dimensjonene er forstørrede, lengde 34 mm, bredde 36 mm, tykkelse 37 mm (ca. 24,42 cm3). Ekkostrukturen endres på grunn av en anaechonogen nettverksdannelse med dimensjoner 30x25mm. Folikulær apparatet er ikke uttalt cyst av corpus luteum?). Patologiske formasjoner i bekkenhulen utvikles ikke. Cellulose bekken - ultralyd er ikke endret. Bekkenet lymfeknuter er ikke forstørret. Fri væske oppdages ikke. Konklusjon: flere fibroider med nærvær av submukøs knutepunkt. cyster i venstre eggstokk. Legen tilbyr et ekstern livmor. Jeg vil virkelig ikke være enig i en slik operasjon. Jeg har den eneste fødsel, abort var ikke. Her er mine analyser av TSH - 1.57 (0.35-4.94); T4 fri - 13.04 (9.01-19.05); T3 gratis - 3,97 (2,63 - 5,70); Anti-TPO-127,61 (

    02.28.18 Tatyana

    God dag! Jeg er 51 år gammel. Jeg har en triad av astma, allergier og nesepolypper i 22 år. helårs allergi, som legene ikke vet, er klart at det gjelder medisiner med aspirin. I de siste 2 årene har jeg ikke tatt astma tabletter i remisjon i det hele tatt, men har torturert polypper. I løpet av disse årene utførte hun 18 operasjoner. Den siste var et år og 9 måneder siden. Nå, igjen, forbereder de seg på en operasjon. Jeg vil ikke gjøre, men vil puste. Vasket nese med vann med salt, dryppet mumiyo og thujaolje. På Celandine er allergiske. Det er fortsatt steiner i galgen (4-2 små og 2 til 2,4 mm), og de sier at de må fjernes. Jeg lider av halsbrannsmattitt, men det er esophagitt. Rådgjøre om at du kan drikke for å stoppe veksten av polypper. Takk.

    Du kan prøve, men risikoen for å forårsake allergi er høy. Derfor prøv alltid på nye måter, spesielt gress. Men jeg ville satse på mat. Mer presist, dets fravær. Hvis du vil løse spørsmålet radikalt, anbefaler jeg helbredende fasting. Som regel bidrar det til resorpsjon av godartede svulster. Hvis dette ikke er mulig, eliminerer dietten. Les om det, godta det, eller godta det ikke. MEN, under alle omstendigheter, fullstendig revidere bordet ditt.

    -1 ss. l. hakket sopphell 300,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Hold 3 timer, avløp. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen. Kurset er 2 måneder.

    2. Samle urter til inntak

    Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

    - 2 ss. Blandingen helles 500,0 ml kaldt drikkevann over natten og kokes om morgenen. For å simre på lav varme eller kokende vannbad, under lokket, 5 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 500,0 ml. Drikk 200,0 ml om morgenen på tom mage; og 100,0 før lunsj og middag. Kurset på 2 måneder.

    -25,0 gr. urt pour 250,0 oliven eller linfrøolje, kok i et kokende vannbad i 1 time og 2 timer for å insistere, pakket godt inn. Stamme, lagre i et mørkt, kjølig sted.

    Drikk 1 ts. i stillingen halvveis etter hvert måltid.

    3.1. La oss prøve Stone olje - til vask med 1,0 gr. / 1,0 liter. Skyll daglig med minst 70,0 ml av en filtrert løsning. Kurset er 1-2 uker.

    Alpine cyclamen tuber juice. Før du drikker, trekk saften sammen, kombinere 1: 2: 1 med Kalanchoe og Aloe juice. Drypp 2-3 dråper i hver nesebor 3-4 ganger om dagen. Kurset er 2 uker.

    Klargjør en avkok fra en liten del av en urt og vann, suge en naturlig klut i buljongen og fikse den i en time midt på innsiden av underarmen. Fraværet av rødhet, hevelse, kløe er en invitasjon til sikker bruk og omvendt.

    Suksess, Tatiana og bli kvitt problemet!

    02/16/18 Olga

    Hallo Jeg trenger virkelig hjelp til behandling av endometrioid cyster i eggstokken, ait og skjoldbruskkjertelen, trafikkork i halsen.

    29 år, høyde - 173, vekt - 65. graviditeter, ingen aborter. månedlig begynte i 13-14 år. Inntil 17-18 var det ingen problemer med dem. Deretter begynte et brudd på syklusen (opptil 45 dager). Diana foreskrevet 35. Saw 1,5 år. Overføres normalt. Noen ganger etter avbestillingen startet problemene med syklusen, Vitaminer A, E, C drakk. Syklusen var ikke spesielt forstyrret i 30-38 dager. menser var moderat store, klumper smertefulle. Jeg trodde det var normalt.

    Pallor, blåmerker under øynene, tretthet, nervøs irritabilitet, feber, blåmerker på bena, et lite vaskulært nett. Hvor mange år bodde med anenime, vet jeg ikke, tilsynelatende - mye. Elevprøven i mørket med lys viser sammentrekninger av eleven (binyrene?). Alle (det ble bedre etter gruppe B, magnesium, selen), gipotonik. Qigong hjalp mye med nakken, hodepine forsvant, meteorologisk avhengighet redusert.

    Hver dag gjør jeg omvendte asanas, og flere gir fra yoga og Pilates, jeg prøver å gå. Jeg puster praksis, qigong.

    Nå sover jeg i 10-12 timer. anemi? Eller gir de urter?). Jeg ville alltid sove mye.

    Historien om ovariecystcyster i eggstokkene - tilbakefall. De ble først oppdaget og operert i 2015. endometriose var omfattende og i brystbenet og blæren var det adhesjoner. Det vokste veldig raskt - i 4 måneder økte cysterne med 2 ganger. Smerter i løpet av menstruasjonen var veldig sterke. Jeg hadde en temperatur på omtrent et år eller et år og en halv 37,2. Etter operasjon, 3 måneder zodeks. Etter det, syklusen gjenopprettet raskt, var smertefullt, det var en tull foran menstruasjonen 3-5 dager. Hver 3. måned ble jeg sjekket av operasjonslegen - alt var rent.

    I mars 2017 hoppet syklusen veldig sterkt - månedlige perioder var i februar, da kom de engang i april med smerte. Jeg dro til ultralydet i juni 2017 - det var 3 små cyster - 13x11, 10 og 9 mm plassert langs eggekanten, som en måned senere ble to store 20x13 mm og 26x17. Under menstruasjon var det smerte, kulderystelser, diaré under urinering og avføring. Brennende smerter var i eggstokken og hele livmoren. 2 uker før menstruasjon opplevde hun alvorlig utmattelse og døsighet.

    Fra juli til november begynte jeg denne behandlingsregime:

    Serrapeptase 40.000 SPU og 120.000

    Indol-3-Karbinol 1,2 gr stiflet leveren, men jeg drakk fortsatt

    Grønn teekstrakt 500 mg

    Magnesium + kalsium (500 mg og 1000 mg)

    Kvelden primroseolje 1300 mg

    Kalsium D-glukrat 1 g Cholin + Inositol 250 og 250 mg

    Vitamingruppe B, C, A, E

    Iron (firritin var 13, hevet til 40) Chaga (insistert i en termos, drakk på tom mage 1 kopp 2-3 ganger om dagen)

    Vanadium + krom 1 mg og 200 mcg

    3 uker fulgte den autoimmune protokollen, deretter flyttet til paleo-dietten. Jeg utelukker sukker, melk, gluten, alt korn, krydder (jeg spiser ikke et par år på grunn av oppblåsthet). Rødt kjøtt spiser ikke i 5-7 år. Jeg spiser kylling, kalkun, vinterfett. Tidligere likte den bitre ikke, og svart pepper ble oppblåst. Nå spiser jeg med glede, men det meste bittert rød pepper. Jeg drikker te noen ganger grønn, jasmin. Kaffe og alkohol drikker ikke.

    I juli-august, i begynnelsen av dauben tok jeg Daisy Mint Valeryan-samlingen, slik at månedlige perioder begynte innen 3-5 dager med nedsatt smerte og uten forsinkelse. Når urinering og avføring av smerte, frysninger, diaré stoppet. Utmattelse og døsighet er borte etter å ha tatt jern. Jeg lager stearinlys før med honning, nå er Sasher honning fra endometriose, med Chaga, med kantareller. 10 dager umiddelbart etter slutten av måneden. Syklusen har blitt vanlig - den første av kom.

    I november var det ingen tuller, perioder ble smertefri. Varet 5 dager. Broth Kamille Mint Valeryana ikke tatt siden september. I november begynte det å gradvis legge til meieriprodukter, det er en søt.

    Av økonomiske grunner flyttet til gresset. Så første uke Borovaya livmor 1 h. L. på et glass vann 3 ganger om dagen, andre uke Rød børste, tredje uke Zimolyubka.

    I november ble mastopati og en liten cyste funnet i venstre bryst (cyste på venstre eggstokk). Brystet mitt ble aldri skadet, det var litt hevelse.

    Jeg begynte å drikke DIM, dzhimnym, Linfrøolje, grønn te, Vitamin e, D. Vitex drømte ikke, kvelden primroseolje, taurin, d-glukoratkalsium. Setter kål på brystet på en dag.

    I desember fullstendig brutt kostholdet, returnerte til næringsmetoden, som fulgte hele livet før. Straks begynte alvorlig smerte under menstruasjon, daub, trengte en avkok. Jeg returnerte til paleo dietten igjen.

    I januar prøvde jeg å drikke Borovoy livmor og den røde børsten sammen - galgen ble veldig syk. Smerte lindrer mye vann med sitron og ligger varmt på høyre side. Hun begynte å drikke en vinterkone en uke før forventet menstruasjon (i 10 dager hadde hun ikke drukket urter i det hele tatt).

    I februar var det daubing i 4 dager, drikkbuljong, smerte under menstruasjon redusert, men det var fortsatt sterkt. Bare livmorhalsen har vondt under sammentrekninger. Tidligere har smerten vart i 2 dager, og avsluttet nå om 12 timer. Uzi viste en økning i cyster: 30x26 og 25x21. Legen under mistanke skrev en annen endometrioid 10 mm. Livmoren og høyre eggstokkene er fine.

    Brystet har blitt veldig mykt, men noen ikke veldig tette ting føltes i den. Kan forsvinne og vises hele dagen.

    Ordning nå: Tsidrariya Isladskaya - 1 ss. l. et glass vann 30 minutter før måltider

    Jeg vil legge til parmes og cladonia. Chaga - 2-3 glass i løpet av dagen Sabelnik - 2 ts. 3 kopper vann under måltider Borovaya livmor - 1 ss. l. på glasset under måltidet

    Dyagil - 2 ss. l. 3 kopper vann etter å ha spist Zimolyubka - 1 ss. l. På et glass under måltidet brygger jeg sammen med Borovoy livmor

    Kvelden primroseolje 3900 mg (3 tabletter per dag med mat)

    Hørfrø 3000 mg (3 tabletter daglig med mat)

    Vit d - 10 000 IE (med mat)

    Dim - 250 mg (med mat)

    Grønn te 725 mg (uten mat)

    Dim sum og grønn te ferdig denne måneden

    Mine ekstra patologier:

    2 år led av faryngitt og tonsillitt. Det var ingen sår hals, ingen antibiotika var full, det skadet 3-4 ganger i året. Nesten alltid følt seg kald i brønnområdet. Det intensiverte under separasjonen av purulent plugger. I juni så 6 tabletter (3 gram) Pau de Arco. I seks uker har faryngitt gått helt. Hun slutte å drikke på grunn av smerte i leveren. Det var bare trafikkork i halsen og kulden. Etter flere måneder var Chaga kaldt, trafikkorker forble, i et halvt år ble de bare syke bare en gang - det var litt kaldt og nysing. I 2012-14 var hun veldig syk og hadde rennende nese, ondt i halsen, feber, hoste). I det 12. år i 4 måneder var hun syk hver 2. uke (var assosiert med arbeid). Det var før og nå er det en hvit patina på tungen noen ganger lyse oransje i midten. Fra Pau de Arco, passerte han, og så igjen. Har overlevert avlinger på streptokokker, stafylokokker - ingenting.

    5-6 år siden fant de en knute i skjoldbruskkjertelen og ait. I løpet av denne tiden stod antistoffene ikke over 200, ikke falt under 90, knuten vokser ikke, punkteringen viste ikke noe kriminelt. Sjekket hvert år. Mild hypothyroidisme var tilsynelatende perioder. For august 2017 TTG 1,94, T3 gratis 3,8, T4 14,4. Nivået på T4 i 5 år har ikke endret seg i det hele tatt.

    Hos 6 år ble Hepatitt A herdet veldig bra. Opptil 25 år sjekket leveren ikke og klaget ikke over det. Når det ble funnet endometriose, kontrollert og lever. Hun og galleblæren var i forferdelig tilstand. stagnasjon av galle, flak, et stort antall cyster, veldig fet hår, forstoppelse i 2-3 dager. Så såy lycetin og alfa liposyre. Gall er utmerket, 4 cyster er igjen i leveren Mange moles over hele kroppen, de forandrer farge, forsvinner og vises. Jeg lider ikke av forstoppelse. De fant en cyste i nyrene (jeg hadde aldri sjekket dem før). blærebetennelse osv., var det ikke. Kolesterol 4,58

    I juli 2017 insulin på tom mage 7. Ett og et halvt år før dette - 5.6. Det var ingen problemer med sukker (jeg gjorde det flere ganger i løpet av skoleårene mine). Min sult og matthet endret seg veldig etter endringen av diett. Jeg spiser regelmessig middag eller ikke spiser 5 timer - jeg vil ha lys raskt. Spis grønnsaker og frukt. Jeg pleide å spise 5 ganger om dagen, jeg var sulten hver 2-3 timer.

    Mors hele liv var smertefulle og svært tunge perioder. Det var ingen problemer med brystet. I en alder av 42 ble hun diagnostisert med en endometrioid cyste, de ønsket å få en operasjon, hun vokste ikke mye, hun ble kurert av en biolog. Diagnosen ble bekreftet av mange eksperter. Behandlingsregimet ligner veldig på henne, men hun fikk en spesiell gel. Jeg har det ikke. Foreldre og besteforeldre til diabetes, skjoldbruskkjertelproblemer, kreft og det var det ikke. En av bestemødrene kunne ikke bli gravid i lang tid, og så gjorde mange aborter.

    1. Hvorfor vil du sove så mye og hva å gjøre med det?

    Jeg kan gå til 4 for å stå opp kl 12 og ha det bra. Hvis jeg går til sengs på 11-12, så på 7-8 står jeg opp hardt, jeg sover opp til 12 dager noen ganger.

    2. Durnushnik, euphorbia, Pollasa og Drok, jeg er selv redd for å drikke (de er giftige), nesten alle av oss kan ikke tilpasse seg på grunn av ait, som lakris, Reishi, Maytaki, Cardiseps, Shiitake sopp, Agarik) Jeg er også redd - det er kun informasjon chaga. Er det så?

    3. Jeg føler at det er mye lettere for meg, men jeg har ikke nok til å eliminere cyster. Hva må jeg legge til?

    Du, Olya, generelt gir preferanse til kosttilskudd og blir behandlet i henhold til regimene som anbefales av nettverksoperatører, tilsynelatende. Ikke forsøm råd fra herbalists, og du har forbedringer! Men det er også vrangforestillinger. En av dem - avvisningen av rødt kjøtt. Men det er nettopp slikt kjøtt som fremmer en økning i hemoglobin, noen ganger ferritin.

    Den andre og viktigste misforståelse-adaptogener kan ikke skyldes ait.

    Jeg vil ikke krangle, du må selv lese teorien om den russiske forskeren Lazarev om ikke-spesifikk kroppsresistens. Og ikke forveksle Echinacea purpurea, som er forbudt i tilfelle av revmatiske sykdommer, med adaptogen shenem, rhodiola rosea, rød børste, Eleutherococcus prickly, Maralym root; etc. etc.

    I nesten alle systemiske autoimmune sykdommer (glomerulonephritis, reumatoid artritt, lupus erythematosus, Dermatomyositis, scleroderma), forandrer adaptogener folks liv. Ait er aldri rangert som en systemisk autoimmun sykdom. Videre er nivået av antistoffer du har lavt og er forbundet med pus i halsen. Behandle halsen med gurgler med Calendula, Sage; streptokokker bakteriofag.

    Her er en annen misforståelse. Du er redd for sopp, men Chagu drikker. Du kan bruke hele soppspekteret, spesielt Reishi Mushroom. Cocktail Cocktail, Euphorbia Pallas og Drak-fargestoff er helt ufarlig med nøyaktig utførelse av oppskriften. Nå trenger du ikke dem, etter min mening. Du kan gå til euphorbia-tinkturen i Palas, og har fullført Indola.

    Eller bruk nå tinkturen til aktuell bruk.

    Men hovedfaktoren i utvinningen er jo næring og livsstil.

    Du vil sove fordi du er en ugle; eller du falt ferritin eller økte antistoffer mot TPO.

    Det er nødvendig å avklare dette og fortsette å forbedre helsen din, velge en veileder for deg selv.

    Suksesser, Olga, og alt det beste!

    02/05/18 Irina

    Hei, kjære lege! I 2014 ble min mor diagnostisert med kronisk B-lymfocytisk leukemi. Det er ikke klart i hvilket år. Jeg har lært om sykdommen ved en tilfeldighet, og samlet seg på ferie i et sanatorium (Saki). I 2012, i den generelle analysen av blod, var leukocytter allerede 34 ^ 10 ^ 9 / l. Nå er moren min 77 år gammel. Kjemoterapi har ennå ikke blitt gjort, bare observert av en lege. OAK fra 01/29/18 g: hemoglobin 119 g / dl, leukocytter 90,79 ^ 10 ^ 9 / l, lymfocytter 72,63 ^ 10 ^ 9 / l, blodplater 150 ^ 10 ^ 9 / l, segmentert nukleært 5% %, prolymphocytter 5%, koe 4, nøytrofiler 4,54 ^ 10 ^ 9 / l, monocytter 9.08 ^ 10 ^ 9 / l, glukose 4,62 mmol / l, urinsyre 398 mmol / l (150- 350). Om natten, svette, tretthet, var det alvorlig kløe, som ble fjernet av en slags hormonell (legen foreskrev en dråpe), rygg og bein er svært sår. Fra 07/02/17 Ultralyd av lymfeknuter: 1) submandibulære lymfeknuter til høyre og venstre til 12 * 5 mm, jugular til 16 * 5 på begge sider, konturen er jevn, klar, ekkogenitet reduseres; 2) axillær gruppe l / y på høyre opp til 30 * 8 mm, til venstre opp til 22 * ​​11 mm, formen er ovoid, konturene er jevne, ekko strukturen er homogen; ekkogeniteten økes, det kortikale laget blir fortynnet; 3) inngangsgruppen l / y til høyre er opp til 22 * ​​4 mm, til venstre opp til 25 * 8 mm, formen er ovoid, konturene er jevne, ekko strukturen er homogen; ekkogeniteten økes, det kortikale laget tynnes. Konklusjonen er et ultralydbilde av godartet lymfatisk nodeadenopati, adipose-invasjon av aksillære og inguinale lymfeknuter. Milten er innenfor det normale området, ved spaltens port er det en avrundet isoechogen formasjon på 14 * 9 mm med jevne, klare konturer. Lever i normal rekkevidde. Ingen CT-skanning ennå. Mor tok Sabelnik's tinktur (røtter), Rosehip decoction og furu pollen. Fortell meg hvordan du kan øke hemoglobin og blodplater? Rådført med flere leger. Man sier det viktigste er at blodplättene ikke faller og milten ikke forstørres, den andre med leukocytter -60 ^ 10 ^ 9 / l skal allerede være ferdig. Vi skal til MONICA. Jeg vil utsette kjemoterapi, jeg er veldig bekymret for min mor, hvordan hun overfører den, fordi alle virus- og bakterieinfeksjoner begynner å kle seg. Og mer, hva kan kurere hastighetsmåleren? Hjelp vær så snill. Jeg vil være veldig takknemlig for deg for svaret. Takk på forhånd og Gud velsigne deg! Med vennlig hilsen Irina.

    Jeg tror at nå er det nødvendig å foreta en aktiv forebygging av tilbakefall. Ikke modne former av lymfocytter har allerede vist seg, og det totale antall leukocytter har vokst. La oss prøve å gjøre uten kjemoterapi:

    1. Tinktur av Milkweed Pallas Root

    -20,0 gr. hakket rot pour 400,0 40% alkohol i 2 uker.

    Rist det en gang hver annen dag. Stamme og drikke i henhold til "Hill" -ordningen.

    Begynn med 1 dråpe 3 ganger daglig før måltider, dosering med øyedropper. Drypp i 50,0 ml vann.

    Hver dag må du legge til 1 dråpe i resepsjonen og gå på denne måten, opptil 20 dråper 3 ganger om dagen. Fra neste dag, start nedgangen, fjern 1 dråpe fra hver dose. Kurset avsluttes på 1 dråpe, tatt tre ganger om dagen. Gjør en pause på 14 dager, gjenta kurset om nødvendig.

    Mens du forbereder tinkturen, uten å miste tid, begynner å ta Agaricus:

    -1 ss. l. hakket sopphell 200,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Opphold 3 timer, avløp. Drikk 1 ss. 4 ganger om dagen 15 minutter før måltider. Kurset er 2 uker.

    Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurset på 1,5-2 måneder.

    2.1. Til hemodiet (leverretter, Feijoa, 2-3 elementer per dag, havfisk, valnøtter, granateplejuice, gulrøtter, rødbeter, nettleser) kombineres med Aloesirup med jern.

    Bland tinkturen av Euphorbia Pallas-rotten med ricinusolje 1: 0.5 og tilsett 10 dråper Limfomyozot per 50,0 ml av blandingen.

    Påfør uten trykk to ganger om dagen i 3 uker, og kontroller tetthet og størrelse på lymfeknuter.

    OAK kontroll hver 14. dag!

    Og jeg har også et spørsmål, er du interessert i behandling av aids? Alt avhenger av scenen av prosessen. Men de starter med antiretroviral behandling med spesielle legemidler.

    Hold meg oppdatert, Ira! Din GEM-kode, før kommunikasjon!

    12/19/17 Elena

    Velkommen! Jeg er 34 år gammel, vekt - 53 kg (det var alltid 55 kg).

    hyperfunksjon av skjoldbruskkjertelen. Ultralyd: hyperplasi og strukturelle endringer i skjoldbruskkjertelen. TSH er veldig lavt (beklager, jeg kan ikke skrive nøyaktig, tester hos legen).

    Endokrinologen foreskrev tyrosol og anaprilin, forbudt sjømat, iodisert salt og lage jodnett (selv om jeg ikke hadde gjort dette før).

    Men etter å ha tatt pillene, etter 10 minutter begynner beltepine i mageområdet og gir meg tilbake. Gradvis sluttet å ta, fant nettstedet ditt. Nå drikker jeg 3 uker Agaricus, tre ganger om dagen for 1/3 kopp. Takykardiangrep stoppet (150 slag), men 97-106 holder fortsatt opp.

    I tillegg til takykardi og et lite tap i vekt, er det ingen klager. Fortell meg, kan jeg, etter pause, ta tinkturen på røttene til Potentilla white, hvis jodet er veldig høyt? Og kan ozokeritt påvirke skjoldbruskhelsen, siden jeg jobber i en medisinsk institusjon som ikke har en hette. Lukten er sterk, spesielt om sommeren, fordi før enheten til dette stedet var alt bra. Jeg ville være veldig takknemlig for svaret. Ha det bra.

    Du er veldig risikabelt! Agaricus Du er tilsynelatende forvirret med noe, det har ikke thyrostatiske eller antiarytmiske egenskaper. Hvis takykardi forblir, drikker anaprilin og starter med 5 mg to ganger daglig.

    1. Begynn minst å motta den blodrøde Hawthorn frukttinkturen, 30 dråper tre ganger om dagen, til pulsen stabiliserer til 80 slag per minutt, og ikke mer.

    Kombiner tinktur med Anaprilin.

    2. Begynn å ta tinktur av Potentilla hvitrot, 1 ts hver. 2-3 ganger om dagen.

    Og nøyaktig 2 uker senere, doner blod for hormoner: TSH, T4 St., T3 totalt og antistoffer mot TSH (rTTG).

    Få hendene på tester. Dette er mulig i alle betalte laboratorier.

    Fungerer du i en fysioterapeut? Så høyfrekvente strømmer og andre prosedyrer relatert til galvanisering er mer sannsynlig å skade deg.

    Lena, hør eller banke på endokrinologen din minst for analysene.

    12/13/17 Natalia

    God dag! Og hva kan du anbefale å samle urter for å rense leveren, dets gallekanaler?

    Siden 2010 har galleblæren blitt fjernet fra steinene. Jeg er 41 år gammel. Etter fjerning, drikker jeg regelmessig leveravgiftene klar, farmasøytisk. Takk på forhånd.

    I leverpreparater fra tid til annen bør det være Tansy, som har de mest flersidede effektene. Av og til slå på Dmyanka og nesten alltid - Agrimony. Det er mange leveren urter, men det er også sopp som er usannsynlig å gi vei til urter. Snarere det motsatte.

    - 1 ss. l. hakket sopphell 300,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Insister 3 timer, belastning. Drikk 2 ss. 20 minutter før måltider, 4 ganger om dagen. Kurs - 2 måneder.

    I prinsippet er det nok, men med flatulens, en ustabil stol og ubehag, kan du legge til en liten avgift:

    Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. I utgangspunktet mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern. Rør jevnt.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Stew over lav varme eller kokende vannbad under et lokk i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurset er 1,5 måneder. Urter uten dose skal tas i spiseskjeer.

    Jeg vil være takknemlig for tilbakemeldingen!

    Suksesser og godt nyttår!

    11/16/17 Håper

    Velkommen! Jeg er 41 år gammel, høyde 167 cm, vekt 93 kg.

    Vennligst informer deg om hvilke urter du skal ta for behandling av en polyp i livmoren. Passerte blodprøver for kjønnshormoner og skjoldbruskhormoner. Alt er innenfor det normale området.

    Jeg blir ofte syk med forkjølelse, kronisk tonsillitt, faryngitt og noen ganger bronkitt. Jeg har også atrofisk gastritt, slitasjegikt, osteokondrose. Ultralydundersøkelse av mageorganene viser en ekko-suspensjon i galleblæren. På synet macular dystrofi.

    Mange problemer, Nadia. Og med en gang løser vi ikke, men vi vil begynne med det viktige, vi vil tildele det, og vi vil kombinere fyto- og fungoterapi.

    For ikke å gå i strid med en gang, vil jeg skrive hovedanbefalinger i slutten av brevet. )))

    Det viktigste er immunitet, uten tvil.

    - 10,0 gram hakket sopphell 500,0 ml 40% alkohol, lukk tett og la det stå på et mørkt, kjølig sted i 3 uker. Rist jevnlig.

    Drikk, fortynn med en liten mengde vann, 1 ts. tre ganger om dagen på tom mage. Dosen kan økes ved velvære opptil 1 ss. 3 ganger om dagen.

    Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. I utgangspunktet, mekanisk, til små biter, deretter på kaffekvern. Rør jevnt.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Stew over lav varme eller kokende vannbad under et lokk i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurs - 2 måneder.

    Standardbeløpene er i spiseskjeer.

    - 30,0 gram tørt hakket gress av Celandine heller 1,0 liter kokende vann, insisterer 3 timer, belastning og bruk til vanning.

    Det trenger 100,0 ml varm oppløsning. Stryk av alle reglene, fyll med en oppløsnings sprøyte eller en gummi pære med et volum på 200,0 ml. Ligge i badekaret, kaste føttene på siden (i kvinnenes stilling), og sett opp løsningen i porsjoner, forsink hver i 1-2 minutter. På slutten av prosedyren suge en bomullsgass tampong og legg den på natten.

    Vanning gjøres fra en hvilken som helst syklusdag, 10 ganger. Gjenta i neste syklus.

    Og det viktigste. Vi må prøve veldig sakte å bli kvitt ekstra pounds. Dette vil hjelpe Agaricus, riktig ernæring og gjennomførbar trening.

    11/13/17 Roman

    Hallo Jeg ber om hjelp til å behandle min mor. Hun er 54 år gammel, høyde - 163 cm, vekt - 60 kg. Historien er dette: For 2 år siden fikk hun et elektrisk støt (220 V). Hun mistet ikke hennes bevissthet, det var ingen brannsår, hendene skadet litt, men hun forrådte ikke mye verdi.

    Her er de siste testresultatene.

    Hoveddiagnosen: reumatoid artritt, polyartrit med overveiende lesjon av leddene i hender, føtter, knær, skulderledd, aktiv fase, aktivitet 2 ss., Seronegativ, R-stadium.

    Komplikasjoner: PFS 1-2 ss.

    Companion: myokardiofibrose av blandet opprinnelse. Sinus takykardi. CH 1 Art.

    Forskningsdata: HELL 110/70 mm Hg.

    HELL 140/80 mm.ot.st.

    KLA Hb - 159; Er - 5,6; L - 7,3; ESR - 30 mm; e 1% n 2% med 64% l 30% m 3%

    Blodsukker - 4,7 mmol

    88% protrombinindeks

    Tot. protein - 77,4 g / l; bilirubin - 13,2; VLP - 44 enheter; timolov - 10,0; AST - 24, ALT - 29; seromucoider - 0,234 enheter; SRB-24; reumatoid faktor (-); urea - 5,5 mmol; urea nitrogen - 2,5 mmol; rest nitrogen - 18,4; kreatinin (-); trombotest - 18,0; PTS - 24; PTI - 92%; APTTV - 57; fibrinogen - 3,33; fibrinogen B (-)

    OAM p / i 1014 strå. protein - sukker - ac (-); L 1-5; Ep 4-8.

    Urin på Nechiporenko L - 250.

    Urin for sukker negativ.

    Avføring på i / g ikke oppdaget; skjult blodbensidprøve negativ 24 (2p).

    P-scopy av GPA: Lunger og hjerte innen aldersrelaterte endringer. Bihulene er gratis. Hjertet er normalt.

    P-grafikk av hender: Flammende osteoporose av fingrene i fingrene.

    ECHO KS: hulrom er ikke utvidet. hypertrofi av myokardium LV. PV 47% redusert. takykardi. Fibrosis MK, AK. For det meste PL

    EKG-hjertefrekvens 75 slag / min.

    Legene anbefalte å ta metylpred, Ibuprofen, Zolopent. Tok dem en måned, og deretter avbrutt for å unngå uønskede. Hun tok tinkturen i Dioscorea kaukasisk i 2 måneder, teamtinkturen Sabelnik Mumiyo Comfrey Devyasil + lapuh + malurt også 2 måneder. De er forstyrret av smerter i hender og pads, ofte fingrene og tærne. Diklofenak, Dolgit, Voltaren, Nimid, Ketonal (5%), Apizartron og Viprosal ble brukt. Fra de to siste, tilstanden forverres, temperaturen stiger (kanskje en reaksjon på giftstoffer), fra alle de andre er effekten minimal. Jeg ber deg om å gi råd om tre hovedspørsmål:

    2. Fibrose av hjerteventiler.

    3. leverhemangioma. (Jeg leser at det er kurert av kantarell tinktur. Hva vil du anbefale?)

    Tusen takk Jeg gleder meg til å høre.

    Sannsynligvis gikk det elektriske støt ikke uten spor og provoserte sammenbrudd av bindevev, som ligger under leddgikt. Hjerteventiler ble også påvirket, og dette er et solid bindevev. Kanskje har moren din tidligere hatt purulent tonsillitt. Noen ganger er det nok en, hvoretter det er leddgikt, revmatisk hjertesykdom, nefrit med utfall i fibrose.

    Til fordel for revmatoid artritt, antinuclear antistoffer, reumatoid faktor; men ikke alltid enzymer som oppsto fra nedbrytning av vev - disse er akkurat seromucoider - 0,234 enheter; SRB - 24. De trenger laboratorie normer for å vurdere aktivitetsgraden av prosessen.

    hemangiom. Trenger sin størrelse. Bare store hemangiomer kan noen gang vise blødning. Men hemangiom kan være en manifestasjon av endometriose. Spør mamma om det.

    Kantarellene er fantastiske sopp, både velsmakende og helbredende. Men jeg tror at deres helbredende egenskaper er sterkt overdrevne. Du kan bare sjekke dette selv hvis du ønsker det)) Det er ingen bevis for bevisene. Samtidig er det for Chagi eller Agaricus - anerkjente ledere av fungoterapi. Jeg synes det er bedre å lage kantareller med rømme og spise.

    La oss starte med hjertet. Det er nødvendig å berolige ham og forbedre arbeidet til ventilapparatet.

    Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Stew over lav varme eller kokende vannbad under et lokk i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurs - 2 måneder.

    Standardbeløpene er i spiseskjeer.

    3-4 Art. skjeer av tørkede blomster av hestkastanjehakk i pulver, hell med smeltet smaltsev eller kyllingfett og bland. Soak i ovnen ved 75 grader i en time. Kjøle og lagre i kjøleskapet. Påfør leddene to ganger om dagen i 1-1,5 måneder.

    3. I kostholdet, bruk så mye sitrus som mulig. Det er best å spise 1 sitron per dag.

    4. Jeg anbefaler leeches til området av de mest smertefulle leddene.

    La oss klargjøre alt og rette opp samlingen.

    09/06/17 Tatyana

    Hei, Julia Evgenievna!

    Jeg appellerer til deg igjen, for to år siden hjalp anbefalingene meg veldig mye.

    Jeg ble undersøkt og bestått testene foreskrevet av den behandlende legen.

    Hormoner: TSH - 2.0380 (0.3500-4.9400); FSH - 55,78 (fol. Av 3,03-8,08; ovul topp 2,55-16,69; lutein 1,38-5,47); postmenopause 26,72-133,41; progesteron - 0,10 (fol. 0,1-0,3; lutein, 1,2-15,9; postmenopausen 0,1-0,2); østradiol - 37,0 (follikulær fase 77.07-921; fase av midten av syklusen 140-2382; lutealfase 77.07-1145; postmenopausale kvinner - 36,7-103).

    Biokjemiske blodprøver: ALT - 25 (0-34); AST - 24 (0-31); totalt bilirubin - 28,8 (5-21).

    Koagulologiske studier: fibrinogen - 2,96 g / l (2-4); trombintid - 16,7 sek. (13,0-21,0); protrombintid - 13,8 sekunder (12-16); protrombin,% (Kviku) - 90% (70-120); Internasjonalt normalisert forhold (INR) - 1,07 (0,8-1,2); APTTV - 31,4 sekunder (26-40); D-dimer - 94,00 (mindre enn 443).

    Ultralyd undersøkelse av brystkjertlene: høyre brystkjertel - heterogen struktur, melkete kanaler 3,0 mm, forstørret, krympet; venstre brystkjertel - ujevn struktur, melkkanaler 2,7 mm, dilatert, tortuøs, anechoisk avaskulær formasjon med AR på 9g: 3,5x2,5 mm.

    Gynekologisk ultralyd: Ultralyd tegn på perimenopause.

    Jeg trenger virkelig råd og anbefalinger. Kanskje det er urter eller urter som kan bidra til å lindre symptomene som følger med overgangsalderen (humørsvingninger, irritabilitet, tretthet).

    Jeg forstår at alt dette er relatert til hormoner. Kan mine hormoner komme tilbake til normal ved hjelp av fytoterapi?

    Gi råd om hva du kan ta med mastopati?

    Takk på forhånd.

    Ifølge din analyse, Tanya, ser jeg at legen skulle behandle deg med hormoner, men du har hittil nektet.

    Men det er ingen månedlig bare 1-1,5 måneder. Hvorfor bestemte du deg for at de allerede har stoppet? en alarm slo tidlig. Vennligst vent.

    I 2015 har presedensen allerede vært, og taler til fordel for predlimaxen.

    Nå er det viktigste å bestemme seg for diagnosen. Hvis det er pre-climax (mangel på LH, et svært viktig hormon); tidevann eller tidevann kan være og med for tidlig utmattelse av eggstokkene.

    Men med overgangsalderen observeres 1-2-3 små follikler ved ultralyd, og menstruasjon kan komme tilbake; med uttømming av follikler - nei, og håpet på retur av menstruasjon er enda mindre.

    Du kan prøve å returnere den månedlige, men ikke å bli involvert i, for ikke å provosere blødning.

    - 30,0 gram tørt gress hell 150,0 ml 60% alkohol, sett 2-3 knop med krydret kryddernøtter og en klype av gresset på centauryen. Insister i mørket i 10 dager, avløp. Drikk 15 dråper 3 ganger daglig, før eller under måltider. Kurs - 3 uker. Gå til Agarikus.

    - 1 ss. hakket sopphell 300,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Insister 3 timer, belastning. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen. Kurs - 2 måneder.

    2. Samle urter for å drikke.

    Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurset er 1,5 måneder.

    Standardbeløpene er i spiseskjeer.

    2.1. Bee pollen.

    Å oppløse på språket 1 ts. to ganger om dagen i en måned.

    Det er mulig at den månedlige retur uten stimulering.

    Påfør progestogel gel og ikke bekymre deg.

    Og nå, GOD LUKT! Før kommunikasjon! :-)

    08/07/17 Gennady

    Jeg er 57 år gammel. Vekt - 90 kg, høyde - 180 cm.

    Mye svette plager, ofte doused i bøtter. Derfor konstant kaldt, manglende evne til å jobbe. Siden barndommen, problemer med nervesystemet, før skolen var en sterk stamme, helbredet. Jeg prøver å holde en sportslig livsstil.

    I 2009 skjedde hemorragisk slag. Gjenopprett, kjører, spiller volleyball.

    Analysene er normale, urinsyren er litt økt, skjoldbruskhormoner er også normale. Fra samtidige sykdommer, liten gastritt med høy surhet, åreknuter, hypertensjon, kalkulert prostatitt.

    Fra medisiner drikker jeg bare Attenalol og Korintek, jeg behandler prostatitt med Grushanka og Aspen.

    Jeg håper virkelig på ugresset ditt. Takk

    Hei, kjære Gennady!

    Jeg tror du er bekymret for manifestasjoner av mannlig overgangsalder. Dette er den samme virkelige ting som den kvinnelige, og det er forbundet med et aldersrelatert fall i testosteronnivå. Menn lider selvsagt, men ikke mindre, fordi testosteron er et mer motstandsdyktig hormon enn østradiol, og dråpet i testosteron er direkte relatert til prostatitt.

    Ta det rolig, og vet at alle kvinnelige hormoner er dannet fra hannen.

    - 1 ss. hakket sopphell 300,0 ml vann og kok med koking i minst 20 minutter. Insister 3 timer, belastning. Drikk 1-2 ss. 4 ganger om dagen. Kurs - 2 måneder.

    Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

    - 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurs 1,5-2 måneder; Lumbago fjerner fra samling etter en måned og kommer tilbake etter 7 dager.

    Standardbeløpene er i spiseskjeer.

    Bland urter i ikke mer enn 3-4 dager, det kan være nødvendig å rette opp samlingen.

    To ganger i året må du donere blod for koagulering - INR, APTT, PI.

    3. Lokalt. Fest Tykveol-lys to ganger om dagen i en måned.

    Og nå, Gennady,

    Og nå, GOD LUKT! Før kommunikasjon! :-)

    07/03/17 Dmitry

    Hei, kjære lege!

    Jeg spør dine råd, råd om valg av urter og metoder for behandling av helsen min. Jeg er sikker på at du vil kunne velge riktig avgifter, urter for min behandling! Jeg stoler på bare urter, jeg oppfatter ikke kjemi.

    Min høyde - 186 cm, vekt - 74 kg.

    Bekymret for slike symptomer og manifestasjoner som: høyt blodtrykk, vanligvis i området 140-150 / 80, noen ganger normalt - 130-135 / 80. Det pleide å være hjertebanken, nå ser jeg ikke spesielt, som regel, bare litt spenning, selv en liten en - så skjer det. Konstant svakhet, sløvhet, apati, komplett, veldig sterk irritabilitet, nervøsitet, varmt temperament, det er en følelse av frykt og lignende. Fysisk svakhet, redusert styrke og kort samleie. Olje sterk flass seborrhea?) Og håravfall. Mange forskjellige sjampoer hjelper ikke mye, 1-2, som midlertidig fjernes, vasking med urter hjelper ikke, problemet inne må utryddes. overdreven svette, hovedsakelig armhulen, palmer, sprekker og peeling på håndflatene (vitamin A, E-hjelp). Noen ganger synes en dårlig drøm og sovner, vel, svakhet om morgenen, å være aktiv, men det er ingen styrke. Forstyrrer signifikant reduksjon i minne, mentale evner, kognitiv svekkelse. Det var brudd på det vestibulære apparatet, en tendens til forstoppelse (vanlig avføring, noen ganger sauestol), forstyrrelser i funksjonen av gastrointestinal hevelse, blubber), slik som dyskinesi i galdeveien, konstant knase av ryggraden og leddene. Også øyeblikket er forstyrrende - tungen er alltid med en lysegul blomst, du drikker koleretiske urter (for eksempel volodushka) - mindre blomst. Og øynene på innsiden har en litt gul fargetone, vinklene er over hele kroppen. Jeg hadde lenge vært engasjert i sport, nå har jeg ikke trent i 2 år, fordi jeg nesten ikke kan bære fysisk anstrengelse og hele tiden begynte å forstyrre hudutslett (rødhet, peeling, kløe i huden) på pannen, som sprer seg over ansiktet hvis ingenting er gjort. Han begynte å eksperimentere, hjalp godt med vitamin C, Vitaminer fra gruppe B, Vitaminer A og E, utslippene gikk forbi, forresten, som på håndflatene, ble huden normal, som sprakk sterkt. Huden ble normal, men etter en stund kom alt tilbake. Det betyr at fysisk anstrengelse førte til at jeg reddet, og veldig raskt, om noen dager, og immuniteten straks mislyktes etter en treningsøkt, nesten umiddelbart, en kald uten grunn og årsak. Hvordan slutte å gjøre sport, begynte å gå ned i vekt raskt. Det var 97 kg, nå 74 kg, dette øyeblikket forstyrrer! Siden jeg hadde mye oppmerksomhet til sporten, støttet jeg meg alltid med Vitaminer og naturressurser på ulike måter, jeg er en amatør, men jeg jobbet nesten som en proff. Begynte å lese og klargjøre situasjonen om min tilstand, kom til den konklusjon at det er nødvendig å sjekke skjoldbruskkjertelen og så videre.

    Donert blod og OAM, hormoner, ultralyd av skjoldbruskkjertelen (alt er normalt), ultralyd av binyrene (alt er normalt). Gikk analysen i den daglige urinen for kortisol, økte til slutt! Jeg leste og fant mange symptomer, det er forbundet med forhøyet kortisol, jeg tror rødhet på grunn av det og mye mer, men det er nettopp fysiske belastninger som gir opphav til kortisol, men nå trener jeg ikke, og nivået av kortisol faller ikke. Forresten, da jeg ga, hadde jeg ingen bekymringer, stress, fysisk anstrengelse og andre ting, lå i seng, for ikke å provosere en økning i kortisol. Jeg måler også kroppstemperaturen (under armhulen i 8 dager, i 10 minutter), om morgenen i sengen - 36,4, i ettermiddag - 37,2 om kvelden - 37,0 (dette gjennomsnittet).

    Resultatene av analysene, i parentes normen. KLA og biokjemi. Røde blodlegemer - 5,16-10 ^ 12 (3,5-5,5), hemoglobin - 156 (130-160) var for øvrig alltid svært høye 180-190, leukocytter - 4,9 * 10 ^ 9 (4, 0-9,0), ESR - 2 mm / time (2-10), blodplater - 188 * 10 ^ 9 (180-320), urea - 2,9 mm / l (1,7-8,3) urinsyre - 260 mm / l, kolesterol - 3,8 mm / l (opptil 5,2), triglyserol - 0,7 mm / l (0,6-2,28), kreatinin - 83 mm / l (80- 115), blodsukker - 4,8 (3,9-6,4), AST - 20 enheter / l (1-40), ALT - 21 enheter / l (1-42).

    OAM: spesifikk gravitet - 1015, reaksjon - 5,5, protein, bilirubin, glukose, aceton - ikke oppdaget.

    Generelt, det blodet, den urinen, alt er normalt.

    Av hormonene: ACTH - 63.06 (7.2-63.3), TSH - 2.6 μIU / ml (0.24-4.3), T3 cb - 5.01 (3.1-6.8 ), T4 St. - 19,24 (12-22), Anti-TPO - 9,22 (0-34), AT-TG - 11,05 (0-115), CORTISOL i daglig urin - 1063,86 mcg / dag (380.00-940.00), daglig diurese - 4200 ml (forresten, da jeg donerte jeg ble overrasket hvorfor så mye! er også et spørsmål). Renin - 0,6 ng / ml (0,5-1,9), aldosteron - 60,4 pg / ml (vertikal posisjon 25.2-392, horisontal polen 17,6-230,2), metanephrin - 153,5 mcg / 24 timer (25-312) per dag. urin, normetanfrin - 183,52 μg / 24 timer (35-445) i daglig urin.

    Jeg vil forklare med en gang at jeg leder en ganske sunn livsstil, hvilemodus er min aktivitet, jeg ligger på gang og våkner opp på 7-8. Mat, selvfølgelig, er i orden, kompetent, full, jeg forsøker alltid å diversifisere det, nesten ikke spise søtsaker, kaffe er veldig sjelden, te 1 gang om dagen, aldri brus, burgere og andre ekkel ting.

    Det var ikke en alvorlig spinal skade, men livet var tarnished. Jeg gikk mye rundt håndboken til jeg fant en intelligent som hjalp mye i mange år og bestemte mange helseproblemer. Jeg tror at det fortsatt er problemer med henholdsvis cervikal-regionen, utilstrekkelig cerebral sirkulasjon.

    Umiddelbart etter sykehuset gikk jeg til håndboken min, det hjalp veldig bra, det ble mye bedre.

    Siden da, etter omtrent seks måneder, begynte jeg å regelmessig bruke forskjellige urter og avgifter. Han slutte å ta medisiner, tok sjelden nootropics (noen hjalp mye, ble mer aktiv, mer munter). Han tok mange urter: Shlemnik, Ginkgo biloba, Valerian, Motherwort, Agaricus, Chaga, Repeshk, Sabelnik, Melk Thistle, Meadowsweet, Primer, Manzhetka, Badan, Thyme og andre. Han drakk mye annerledes, mange urter bidro til mye, reagerte ikke veldig bra på noen, det ble vanskeligere. Umiddelbart vil jeg forklare at alle urter med beroligende effekt, var godt påvirket, som regel, nesten umiddelbart rødhet passerte, trykket var bedre, søvn var bedre, men det ga noen ganger sløvhet og svakhet. Siden sporten er naturlig så han adapotegens - Ginseng (ikke veldig passformig), Eleutherococcus (også ikke veldig mye fra ham). Levzey ga den beste effekten, men ikke en tinktur, men en avkok. Nå drikker jeg ikke dem, trykket stiger opp og pannen min rødmer mer når jeg var engasjert, tværtimot, det ga meg styrke og rødhet på pannen noen ganger passert! Mumie drakk, men han var mer irritabel, og mine strekkmerker på begge skuldrene brent med en lys rosa farge, og de var så bleke.

    I lang tid lærte jeg mye om urter og oppnådde noen resultater, hjerteslaget mitt er normalt, blodtrykket mitt er lavere, det virker som om leveren min føltes bedre, etter det siste kurset sover jeg og sover bedre. Jeg forsto mye, viktigst, den kraftige effekten av urter på kroppen. Men fortsatt min kortisol og mange problemer som virkelig plager meg, krever en kompetent tilnærming i valg av urter.

    En stor forespørsel om å hjelpe og gi anbefalinger, basert på mine analyser og symptomer! Juster arbeidet i hypofysen, skjoldbruskkjertelen, binyrene, tarmene, leveren (kanskje det har også en rekke grunner?), Fra hvilken, som jeg forstår det, er alle disse problemene stengt. Så jeg forstår, og det autonome nervesystemet blir rystet? Alt dette strekker seg fra ungdomsårene.

    Ja, mange forårsaker spørsmål, men jeg er mest bekymret for ACTH og polyuria. La meg tenke på alt, og du følger et par dager med antall berusede og valgte. Dette er viktig. Når du tar i betraktning full, måler du mengden fri væske, ta 150-200,0 ml for suppe; til garnering - 120,0 ml. Spis som vanlig og prøv å overvåke trykket om morgenen og kvelden.

    Skriv med koden SHIELD-1 (i begynnelsen av bokstaven, før hilsen), Dmitry.