Apotekspersonell Online

Behandling

På dette nettstedet samlet jeg instruksjoner, vurderinger og meninger om ulike medisinske produkter.

Det er ingen tilpassede artikler, og kostnadene betales av annonseenheter. Alle meninger, unntatt de av vesentlig interesserte personer, blir publisert.

En sertifisert apotek jobber på prosjektet - det er jeg selv - og jeg kan stille spørsmål, ikke nøl med. Takk!

Prøv den nyeste referansen av medisiner for 10 000 artikler med fulltekstsøk:

Internett Ambulanse Medical Portal

loading...

Klager vurdering

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalyse644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Diabetes sukker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blood Sugar395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Narkotika vurdering

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tyroksin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukose-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbenzoat135
  20. Natriumbenzoat135

alfarekin

loading...

Funnet (167 innlegg)

Velkommen! Kan ievit øyne utvikle seg på grunn av filariasis? Behandler filariasis Russland? Er det mulig å bestå analysen på mikrofilaria i Omsk. Hvis ikke, hvor? Takk på forhånd... åpen (6186 flere innlegg)

8. februar 2016 / Sergey

Vitali, jeg var på Holtobina. hun foreskrev bare aldazol, alferekin, creon og hepadif. Aldazol anses som den svakeste av Albendazoles, vel, så sier de.. og Wormil, nesten den sterkeste, selv om komponentene er de samme. Selv om jeg ikke har noen Aldazol. å se på

8. februar 2016 / Vitaliy

. hva jeg skal kjøpe mot sykehuset for penger Alfarekin, som jeg kjørte i en varm bil til Krivoy Rog med alle de følgende konsekvensene (Alfarekin transporteres utelukkende i kjøleskapet), Gepadiv, Creon og andre stoffer, etter. å se på

8. februar 2016 / Vitaliy

. hepatoprotektorer og creoner. Alle disse preparatene inneholder aminosyrer og andre mikro- og makroelementer som mater ormer. Alfarekin, Propes og andre immunmodulatorer jeg stoppet stabbing, siden forskere ikke har bevist sin handling i Ukraina alene. å se på

8. februar 2016 / Sergey

. innen 10 dager, deretter 10 dager, og etter 10 dager igjen, 2 tonn per dag i 10 dager. forbi denne alfarekin, creon og hepadif. men som det viste seg senere, i behandlingen av toksocariasis, tar de ikke en pause på 10 dager, men de drikker den hver dag for 14-20. å se på

Hei, fortell meg, Alferekin kan fortynnes med isbryter, men det er veldig smertefullt å åpne et medisin

11. september 2015 / Galina

. Det er ikke beskrevet hvor som helst og tilstanden var veldig vanskelig, jeg var på randen. dvs. Jeg ville ikke leve. Toksokarose ble behandlet med albendazol, injisert Alferekin, deretter propez - det er bra, kjære, men alt gir bare en pause, men kurmer ikke. Legene behandler antistoffer istedet. å se på

. kondylomer som har blitt brent for en stund, og de vises periodisk. For øyeblikket foreskrev legen Polimik, Mikozhinaks og piercing Alferekin. Det er tvil på Alfarekinas konto, vennligst fortell meg om det er fornuftig å godta dem. å åpne

Hei! Kan du snakke med meg om at de fant ureaplasma og utnevnt Alferekin-injeksjoner. Legemidlet er veldig dyrt, og jeg har hørt fra vurderinger som etter bruk er det ingen resultater. Fortell meg om det finnes noen analoger (ikke dyrt)? å åpne

29. juni 2015 / ak-gin BM......

Julia, alferekin er ikke et stoff etiotropisk terapi ureaplasmose. Denne sykdommen behandles som regel med azitromycin eller doxycyklin i kombinasjon med immunmodulerende terapi. Som et alternativ kan du snakke med legen din om forskrift av haavit. å se på

25. mai 2015 / Sergey

. -Aldazol 2. tab.v dag-10 dager Jeg drikker-10 dager pause og igjen 10 dager jeg drikker innen en måned sammen med dette, gepadif, folsyre, Creon, Alfarekin-3mill.10 injeksjoner per måned. Etter et halvt år sett Også Asthm.titry 0: 600 i en hastighet på ikke mer enn 0: 267, det vil si mer. å se på

Alfarekin anmeldelser

loading...

Anmeldelser drug alpherekin

loading...

etter 2,5 måneder har alle de dårlige symptomene endelig gått, og før det var jeg i sjokk i 4 måneder, og jeg drikker ribavirin var hep med nå, takk Gud, det var ingen hjelp, men jeg fortsetter å ta medisiner i opptil 6 måneder

Den første injeksjonen var forferdelig (lese anmeldelser) etter 5 timer, en alvorlig hodepine begynte, den rystet i 2 timer, temperaturen stod ikke opp, det virker for meg at dazhe har senket, bare vann har spart, det var godt i nærheten av sengen. Og den andre injeksjonen, jeg var klar for noe, men natten gikk stille, jeg håper dette vil fortsette

Allerede i 3 dager har vi spilt Granny Alfarekin - smerten er forferdelig, det "influensalignende syndromet" blir ikke sviktet, smerter i nyrene, hjertet, kroppssmerter, temperaturen går av, generell svakhet og så videre. m p. sammen med stoffet gi mer, men siloer, paracetamol, ketanov, hjelper ingenting. fortell meg hvordan du kan fortsette, kanskje bedre, å avbryte stoffet eller fortsatt vente på forbedring. Takk på forhånd for tilbakemelding!

Så jeg kan fortelle deg om stoffet, prikke dagen på dagen og få piperen, ikke sove for den tredje dagen, skader baksiden av brystvorten type vipila farmasøytisk otgilo på den første dagen. temperaturen er så spesiell ї ikke vіdchuvala, det kan være de 37, men ikke som det, jeg likte det ikke. på lіkuvannya duzhe bagato grozhёnyat pshshlo her tre tusen UAH. Jeg vet ikke resultatet hvis jeg ikke, jeg vil ikke gi meg flere piller og piller.

Jeg suger egentlig selv nyrene er sår fra Alfarekin Segodnya 1. injeksjon Jeg vet ikke 9 flere dukker kan tåle

Hittil er det ikke en enkelt studie i henhold til bevisbasert medisindata om bruk av alpharekine til behandling av gynekologisk patologi (PVI). Dette legemidlet selges kun i vårt land, ikke engang i Russland. Legemidlet med størst bevisgrunnlag, men tablett for behandling av denne patologien, er izoprinosin, dets effektivitet på nivået av interferoner. Hva å gi råd til leger - les litteraturen, bruk stoffer med påvist effektivitet. Hva å gi pasientene råd til å tenke og lese

Spørsmålet, gjennomboret to pakker med Alferekin, var temperatur og muskel smerte, i den tredje pakken ble pulveret blekket til en pille, men rozduvatsya vel, ingen smerte. kanskje er han bortskjemt?

Hallo Jeg behandler hepatitt C. En Alfarekin injeksjon per uke i kombinasjon med Livel. Selvfølgelig advarte legen om en mulig reaksjon på stoffet, men bestemte seg for ikke å ta den første injeksjonen med antipyretisk. piller, men dette er forgjeves! Jeg trodde at jeg ikke ville overleve natten. Høy varme., Risting som under dagens, vondt, smerte i kroppen, generelt, tilstanden til "klassen"! Det er nå den fjerde månedens behandling, testene er normale, det er et virus i blodet. Smerter i leddene og i kroppen er ikke borte, men jeg gjør uten paracetamol. Hård tørr hud, fra mitt tykke hår, halvt igjen. Men kurset er ikke mindre enn 6 måneder..

Og Panavir, les den 10 år gamle russiske medisinske opinionen for 2010! Legemidlet fra potetskallene, som koster en krone, er ikke effektivt gluuuuboko og er "bespontovo som 2% margarin!

Han utnevnte en immunolog "ledende" Kiev. Først sier Roncoleukin eller Bioleukin, se på prisen på en katt som passer deg), så en annen Alfareikin! Jeg prøvde å stikke Biolieu = Kin, jeg trodde jeg ville brette flippene. Deretter leser jeg om reaksjoner som ligner på meg - muskelsvikt og smerte, og til og med avføring av tarm og bukspyttkjertel. Vopschem, karer, penger nemeryano, erfaring og kunnskap fra leger Oh! Kom med et virus i blodet og hemolytisk strept. i halsen Nå mistenker jeg at han har enten lungebetennelse eller mycoplasma eller klamydia! Jeg hadde med meg tester med tester! Fuck en lege.

Jeg anbefaler PANAVIR sterkt i ampuller, det tolereres veldig godt, det etterlater 16,18,33. type, men jeg vet om hepatitt, noe som forbedrer livskvaliteten, men sykdommen kan dessverre ikke lenger overvinnes. I rettferdighet vil jeg si at Panavir ikke er billig heller, men det er bare magisk.

Jeg punkterte 10 injeksjoner, temperaturen var 6 dager før 39, jeg var trøtt, jeg tok en pause i 2 dager, så punkterte jeg ytterligere 4 injeksjoner. Det var ingen temperatur i det hele tatt. Han helbredet ikke Leikoplakia, men han drepte sannsynligvis en annen skit. Fordi jeg føler meg veldig bra. Hun begynte å stikke mannen sin (Hepatitt C) med 3 millioner ganger tonn hver tredje dag. De første 3 injeksjonene med nesten ingen temperatur og deretter hevelse på injeksjonsstedet. Jeg forstår ikke noe: begrepet stoffet er bra, jeg fortynner det med vann d / in. Det ser ut som en avvisning. Men hvis dette stedet er salvet med Lioton, er alt løst. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, prikk videre eller ikke. Kun 6 skudd, og kurset er 6 måneder

Kan du snakke med din mening om alpharekina for et barn (grave inn i nesen) fra hyppig ORVI og komplikasjoner av lungebetennelse. Legen vår foreskrev, men jeg tror dette er et veldig alvorlig stoff for vår situasjon, og prisen bare drepte meg. Jeg tror at vi kan gjøre det uten å ødelegge bakteriene som forårsaker lungebetennelse (vi har mycoplasma) fra barnets kropp. Legen sier også at vi igjen vil infisere ham med denne bakterien hvis vi ikke får hele familien involvert.

og du ville straks bli kurert på en gang ja? I årevis tjente de en sykdom, og en gang og for 100 dollar ble de kurert. Det er ikke nødvendig å lide og fortjene helse. Prøv burdock feste den gratis.

Jeg vet ikke, min kone og jeg ble behandlet, og til slutt glemte å løpe rundt på polyclics. Temperaturen hoppet også, men legen sa at det skulle være (slå aspirin), Dr. Sobakaru O. M. fra klinikken til St. Bøyer separat takk.

Jeg gjennomboret 10 injeksjoner av alpharekin-null resultat. Behandlet genital herpes. Min gynekolog insisterte på å kjøpe stoffet utelukkende fra henne. Pumping ut penger, og ikke små! Utbrudd fortsetter.

Effekten synes å være der. Men jeg vil fortell deg med det samme at etter den første injeksjonen gikk temperaturen opp til 40.. sinnssyk muskel smerte. og så etter hver injeksjon. Så jeg vet ikke om spillet er verdt lyset (((

Hei, jeg er en gynekolog lege. Hun behandlet flere pasienter, noen ble behandlet med partnere, ikke et eneste positivt resultat, diagnosene er forskjellige. Fortell meg hvordan du skal være, hva du skal svare på pasienter fordi pengene ikke er små.

Personlig hjelper Alfarekin meg ikke i det hele tatt. Jeg har et papilomavirus. Han var kurert med alloquin-alpha, det samme dyrt, men effekten var umiddelbart positiv.

Hun gjennomgikk en behandling med Alfarekinum (herpes ble behandlet) fikk ingen effekt, det er synd at pengene gikk ingen steder, og det er ingen å spørre.

Bruken av Alfarekin i behandlingen av sekundær immundefekt med en reduksjon i T-celle nivået i immunsystemet, XP. virusinfeksjon type 2 herpes infeksjon har ikke gitt noe spesielt resultat. Tilbakebetaling økte noe fra 1 måned. opptil 1,5 måneder Gitt at behandlingen ble utført i stadier og andre antivirale, immunostimulerende legemidler, er effekten null.

Alfarekin

loading...

Beskrivelse fra 10/16/2015

  • Latinsk navn: Alpharekin
  • ATX kode: L03AB05
  • Aktiv ingrediens: Interferon human rekombinant alfa 2b (interferon alfa-2 human rekombinant)
  • Produsent: NPK Interfarmbiotek LLC (Ukraina)

struktur

loading...

Sammensetningen av legemet Alferekin 1 million inkluderer stoffet interferon human rekombinant alpha 2b - 1000000ME. Alferekin 3 millioner inneholder 3000000ME aktiv ingrediens.

Hjelpekomponenter: natriumklorid, dextran, kaliumdihydrofosfat, vannfri natriumfosfat.

Utgivelsesskjema

loading...

Alferekin er produsert i form av lyofilisert pulver, pakket i hetteglass med 1, 5 eller 10 per pakning.

Farmakologisk virkning

loading...

Legemidlet utviser antiviral, immunmodulerende og antitumoraktivitet.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

loading...

Antivirale, immunmodulerende og antitumor-effekter er typiske for dette legemidlet. Inkludert i Alfarekina substans interferon alfa-2b, i likhet med den endogene leukocyttinterferon, trer i forbindelse med spesifikke cellereseptorer, øke syntesen av enzymer og flere reaksjoner i celler. Som et resultat hemmer virusreplikasjon og makrofag fagocytisk aktivitet øker. Cytotoxiciteten til lymfocytter med målceller øker også og proliferasjonen av metastasiske celler hemmes.

Indikasjoner for bruk

loading...

Legemidlet er foreskrevet i kompleks behandling for:

  • viral hepatitt B og C;
  • akutte smittsomme sykdommer av viral og bakteriell opprinnelse;
  • akutt og kronisk form for septisk viral og bakteriell sykdom;
  • herpes infeksjon av ulike lokaliseringer;
  • kronisk karoten klamydia;
  • laryngeal papillomatose;
  • multippel sklerose;
  • hematologiske maligniteter;
  • ondartede neoplasmer;
  • flere myelom;
  • lesjoner i nervesystemet med ulike typer radikulær smerte.

Kontra

loading...

De viktigste kontraindikasjoner til stoffet er:

  • overfølsomhet eller intoleranse mot interferon alfa-2b;
  • graviditet, amming.

Bivirkninger

loading...

Ved behandling av Alfarekin er bivirkninger ganske sjeldne. Utviklingen av uønskede symptomer i form av hypertermi, kulderystelser, myalgi, artralgi, hodepine og generell svakhet er imidlertid ikke utelukket. De kan oppstå i begynnelsen av behandlingen og forsvinner gradvis på egen hånd.

Hvis alvorlige influensalignende symptomer oppstår, administreres paracetamol før legemidlet er gitt.

Langvarig behandling kan forårsake leukopeni og trombocytopeni, som kan elimineres ved å senke doseringen av alfa interferon.

Alfarekin, bruksanvisning (metode og dosering)

loading...

I Alfarekin kan tilordnes behandlingsprosess for bruk ved intramuskulær injeksjon, endolymphaticly, intravenøst, subkutant, intraperitonealt og parabulbarly, så vel som i form av intravesikal, intranasal og rektal bruk.

For å lage en medisinsk løsning, legg til et oppløsningsmiddel til pulverets hetteglass - vann til injeksjon eller natriumkloridoppløsning på 0,9%. Når volumet av den tilberedte løsningen er over 1 ml, er det nødvendig å bruke en fysiologisk oppløsning av natriumklorid for å oppløse pulveret. Varigheten av bruk, dosering og skjema for bruk av medikamentet bestemmes av den behandlende legen. Dette tar hensyn til pasientens individuelle egenskaper, type og alvorlighetsgrad av sykdommen.

For eksempel kan rektal administrasjon foreskrives for nyfødte pasienter som lider av akutt diarésyndrom, i form av mikroclyster i en daglig dose på 100 000 metere. Varigheten av behandlingen er i gjennomsnitt 3-7 dager. Ved behandling av små barn med diagnose av akutt intestinal infeksjon med hypokoagulering, anbefales vanligvis rektal administrering av 10 000 IE pr. Kg kroppsvekt for en enkelt dose i 2 dager. Den totale daglige doseringen kan ikke overstige 30.000 IE per kg pasientvekt.

For behandling av voksne pasienter under akutte respiratoriske virusinfeksjoner anbefales intramuskulær administrering av alfa-interferon i en daglig dosering på 1-3 millioner IE, med utgangspunkt i sykdommens første dager. Det er også mulig å bruke intranasalt 4-6 dråper av den medisinske løsningen, men ikke mer enn 8 ganger daglig. Den gjennomsnittlige varigheten av behandlingen er 3 dager.

Behandling av ARVI inkluderer intranasal administrering av en løsning på 2-3 dråper i løpet av dagen 3-6 ganger. I dette tilfellet må agenten innsettes i hver nesepassasje eller injiseres ved hjelp av fuktede bomullsdrager, og holdes i 10-15 minutter. Varigheten av denne terapien er vanligvis omtrent 3-5 dager.

Intramuskulær administrering av Alfarekin i en daglig dose på 1 million. IE er foreskrevet for behandling av akutt hepatitt B. Sterke tilfeller av sykdommen tillater en økning i dosen på opptil 2 millioner IE til 2 ganger daglig bruk. Behandling utføres innen 10-21 dager.

Ved andre typer sykdommer, når dette legemidlet kan brukes, utføres valg av introduksjon, behandlingsbehandling og dosering også av den behandlende lege. Varigheten av behandlingen i hvert tilfelle kan variere fra 7 dager til 3 måneder.

overdose

loading...

Som regel er dette stoffet godt tolerert av pasienter, så det er ikke etablert noen tilfeller av overdose.

interaksjon

loading...

Ved samtidig bruk med andre legemidler er uønsket farmakologisk interaksjon ikke merket.

Salgsbetingelser

loading...

Lagringsforhold

loading...

Pulveret lyofiliseres og den ferdige løsningen skal lagres ved en temperatur ikke høyere enn 2-8 grader, på et ganske mørkt sted.

Holdbarhet

loading...

For pulver - 3 år.

For den ferdige løsningen - 24 timer

Analoger Alfarekina

loading...

Lignende effekter har: IFN reoferon, Altevir og leukocytt interferon.

Alfarekin Anmeldelser

loading...

Det bør bemerkes at vurderinger av Alfarekin ikke finnes ofte på nettet. I dette tilfellet er de nåværende diskusjonene vanligvis knyttet til funksjonene i behandlingsregimet, tillatelig dosering, kostnaden for legemidlet og så videre. Noen brukere lurer også på om det finnes analoger av dette stoffet i andre land.

Selvfølgelig har nesten hvert stoff tilsvarende analoger som kan representeres under et annet navn i forskjellige land. Imidlertid bør slike midler ikke brukes alene, som for et bestemt tilfelle er det etablert en bestemt ordning for terapi, dosering og så videre.

Dermed, hvis symptomer på sykdommer som dette legemidlet er foreskrevet vises, bør du konsultere en lege. Behandling av disse lidelsene krever som regel en integrert tilnærming som kan sikre et vellykket resultat av behandlingen.

Alfarekina pris, hvor å kjøpe

Du kan kjøpe Alferekin i apotek i Ukraina til en pris på 750 UAH. Også stoffet er tilgjengelig i noen nettapoteker, mens prisen Alfarekina beregnes til dagens pris.

ALFAREKIN (ALPHAREKIN)

INTERFERONUM ALFA L03A B05

Universal Agency "Pro-Pharma"

SAMMENSETNING OG UTFØRELSESFORM:

liofil. d / r-ra d / in. 1.000.000 IE fl., Med vann d / in., Nr. 1, nr. 5
liofil. d / r-ra d / in. 1.000.000 IE fl., Nummer 10

liofil. d / r-ra d / in. 3000000 IE fl., Med vann d / in., № 1, № 5
liofil. d / r-ra d / in. 3000000 ME fl., Nummer 10

№ 564 / 10-300200000 fra 11/01/2010 til 11/01/2015

Alferekin, i likhet med naturlig leukocytinterferon, har tre hovedtyper av biologisk aktivitet: immunmodulerende, antiviral og antitumor.
Virkningsmekanismen er basert på Alfarekina interferon binding til spesifikke reseptorer på celler i organismen, noe som resulterer i en kaskade av intracellulære reaksjoner utløst og syntese av enzymer nedsettende viral replikasjon, øke den fagocytiske aktivitet av makrofager og cytotoksisitet av lymfocytter forholdsvis spesifikke målceller, inhiberer proliferasjon av metastaserende celler.

i kompleks terapi av voksne og barn med:

  • viral hepatitt B og C;
  • Akutt viral, bakteriell og blandet infeksjon (inkludert hos nyfødte);
  • akutte og kroniske septiske sykdommer av viral og bakteriell opprinnelse;
  • herpes infeksjoner av forskjellig lokalisering (helvetesild, multippel kutan herpes, genital herpes infeksjon, herpetisk keratokonjunktivitt og keratouveit et al.);
  • kronisk urogenitalt klamydia;
  • lesjoner i nervesystemet med mono- og polyradikulær smertesyndrom;
  • laryngeal papillomatose;
  • multippel sklerose;
  • ondartede neoplasmer (melanom i hud og øyne, kreft i nyre, blære, eggstokk, bryst, Kaposi sarkom, myelom);
  • hemoblastose (kronisk myeloid leukemi, hårete celle leukemi, ikke-Hodgkins malignt lymfom).

rr Alfarekina injisert i / m, n / a, a / c, endolymphaticly, intraperitonealt, intravesikalt, rektalt, parabulbarly, intranasalt. Når innholdet i hetteglasset er oppløst i 1 ml, brukes vann til injeksjonsvæsker som oppløsningsmiddel: når innholdet i hetteglasset oppløses i større volum, anvendes en fysiologisk oppløsning.
Akutt hepatitt B:
skriv inn 1 million IE (i alvorlige tilfeller - 2 millioner IE) i / m 2 ganger om dagen i 10 dager. Behandlingsforløpet kan forlenges til 2-3 uker, avhengig av pasientens generelle tilstand eller fortsetter på 1 million IE 2 ganger i uken i flere uker.
Kronisk viral hepatitt B:
injisert i / m på 3-4 millioner IE 3 ganger i uken i 2 måneder.
Kronisk viral hepatitt C:
administreres i / m til 3 millioner IE 3 ganger i uken i 6 måneder som monoterapi eller i kombinasjon med narkotika - analoger av nukleosider.
SARS hos barn (inkludert nyfødte):
Intranasalt administrerte 2-3 dråper i hver nesepassasje 3-6 ganger daglig i 3-5 dager; dosering for nyfødte - 20-50 tusen IE / ml, for barn i andre aldersgrupper - 100 tusen IE / ml.
En introduksjon til nesepassene (vekselvis) av bomullsull fuktet med Alfarekin i 10-15 minutter er akseptabelt.
SARS (inkludert influensa) hos voksne:
injisert i / m 1-3 millioner IE, starter fra 1-2 dager av sykdommen i 3 dager;
intranasalt administrert 4-6 dråper r-ra Alfarekina (100 tusen. IU / ml) i hvert nesebor hver 6-8 time (før bruk Alfarekina dosen som administreres bør oppvarmes i sprøyten (brukt sprøyte uten nål) til kroppstemperatur, søvn å oppbevare i kjøleskapet, beskytte mot bakteriell forurensning).
Akutt og tilbakevendende lungebetennelse av viral og viral-bakteriell etiologi:
intramuskulært 1 million IE i 5-7 dager som en del av en omfattende behandling, inkludert antibakteriell, avgiftning, antiinflammatorisk behandling.
Akutt diaré syndrom hos nyfødte:
rektalt i form av daglig mikroklisme inneholdende Alfarekin 100 tusen IU hver i 3-7 dager.
Akutte tarminfeksjoner hos små barn med hypokoagulasjonsfenomener:
administreres rektalt, i en dose på 10 000 IE / kg kroppsvekt 3 ganger med et intervall på 48 timer.
Purulente septiske sykdommer, peritonitt, flere abdominale abscesser:
i / i 2-4 millioner IE 1 gang per dag; total dose: 12-16 millioner IE per behandlingsforløp.
Herpetic infeksjoner:
herpes zoster: daglig i / m - 1 million IE og 2 millioner IE i 5 ml av den fysiologiske løsningen p / k i flere punkter rundt utslettssonen. Behandlingens varighet - 5-7 dager;
hudherpetisk utbrudd: 2 millioner IE v / m eller s / c (rundt lesjonen) daglig; behandling kan kombineres med aktuell applikasjon (applikasjoner) på herpetic papules;
Genital herpetic infeksjon: 2 millioner IE intramuskulært daglig, i kombinasjon med lokal bruk av legemidlet i form av applikasjoner til utbruddsområdet;
herpetisk keratokonjunktivitt: 1 million IU Alfarekina oppløst i 5 ml fysiologisk r-ra, administreres under conjunctiva av øyet 2-3 dråper hver 2. time i 7-10 dager; Etter hvert som alvorlighetsgraden av symptomer reduseres, kan legemidlet administreres hver 4. time.
Kronisk urogenitalt klamydia:
Alferekin brukes som en del av komplekse terapi - 1 million IE intramuskulært en gang daglig om kvelden, behandlingsforløpet er 10 injeksjoner.
Skader på nervesystemet med mono- og polyradikulær smertesyndrom:
1 million IE intramuskulært i 5-10 dager som en del av kompleks terapi.
Laryngeal papillomatose:
intramuskulært (hvis mulig - perifokal til strupehodet) administrering av Alfarekin i en dose på 100-150 tusen IE / kg kroppsvekt daglig i 20-25 dager. Det anbefales å gjenta denne behandlingen med et intervall på 1-1,5 måneder i 6 måneder, deretter med et intervall på 2-3 måneder i de neste 6 månedene.
Multipel sklerose:
i / m 1 million IE 2-3 ganger om dagen i 10-15 dager; da - 1 million IE en gang i uken i 6 måneder.
Ondartede neoplasmer
Melanom i huden - 3 millioner IE / m 1 gang per dag - 10 dager; med et intervall på 1,5 måneder, gjenta dette kurset i 6 måneder;
eller 3 millioner IE av Alfarekin 4 ganger med et intervall på 48 timer - endolymphalno, etterfulgt av lymfotrop administrering av legemidlet, 1 million IE i 4 dager hver måned.
Uveal melanom: 1 million IE parabulbarno daglig i 10 dager; Etter 20 dager, gjenta kurset innen 10 dager, 2 ganger; Dosen av legemidlet for total behandling er 30 millioner IE. Behovet for gjentatte kurs etter 45 dager er ikke utelukket; Alfarekin-behandling kombineres med fotodestruksjon av svulsten og beta-applikasjonen.
Nyrekreft: 3 millioner IE / m daglig i 10 dager; Det generelle kurset er 30 millioner IE, gjentatte kurs utføres med et intervall på 3-5 uker i 6 måneder, deretter med et intervall på 1,5-2 måneder i 1 år.
Blærekreft: i form av intravesisk instillasjon, 5-10 millioner IE per instillasjon, 3-6 ganger. Total kursdose - 30 millioner IE. Behandlingsforløpet gjentas hver 2-3 måneder i 1 år - 2 år.
Ovariecancer: 5 millioner IE injiseres intraperitonealt under operasjonen og i de neste 5 dagene - inn i dreneringen; da - 3 millioner IE IM per måned i 10 dager mellom kjemoterapi kurs; Den totale kursdosen av Alferekin er 90 millioner IE. Etterfølgende kurs kan administreres i intervaller på 2-3 måneder i 1-1,5 år: 3 millioner IE v / m daglig - 10 dager.
Brystkreft: 3 millioner IE per injeksjon IM, daglig i 10 dager. Gjentatte kurs utføres med et intervall på 1,5-2 måneder i 1 år, og deretter med et intervall på 2-3 måneder (avhengig av pasientens kliniske tilstand); Det anbefales å bytte ut Alfarekin-behandlingen med kjemoterapi (eller strålebehandling).
Kaposi sarkom: 3 millioner IE per injeksjon IM, daglig i 10 dager; behandling kombinert med monokemoterapi prospidin; gjentatte kurs - en gang i måneden i 6 måneder.
Myelom: 3 millioner IE per injeksjon m / m, daglig i 10 dager, gjentatt kurs - 1 gang i 1,5-3 måneder (4-6 kurs per år).
hemoblastosis
Kronisk myeloid leukemi: 5 millioner IE / m daglig.
Anvendes både i form av mono- og som en del av kompleks kjemoterapi. Behandlingstid - 6 måneder. Når remisjonfasen er nådd, utføres vedlikeholdsbehandling med Alfarekin i en dose på 5 millioner IE daglig i 10-12 måneder.
Hårete celle leukemi: 3 millioner IE 3 ganger i uken i / m (annenhver dag) i 4-6 uker. Når etterløsningsfasen er nådd, utføres vedlikeholdsbehandling: 3 millioner IE hver andre dag - opp til 12 måneder.
Ikke-Hodgkins malignt lymfom: 3 millioner IE 3 ganger i uken intramuskulært i 12-18 måneder som vedlikeholdsbehandling når remisjonfasen oppnådd på grunn av kjemoterapi er nådd.

overfølsomhet overfor interferon alfa-2b eller andre komponenter i legemidlet, svangerskapstid (truet abort).

injisere Alfarekina som alle preparater av a-interferon i de fleste tilfeller ledsaget av et influensaaktig syndrom: feber, frysninger, hodepine og muskelsmerter, leddsmerter, generell svakhet. Disse bivirkningene er doserelatert og vanligvis forekommer bare i de første dagene av behandling, deretter avta og forsvinne. For lindring av symptomer eller betydelig reduksjon i dosen av paracetamol anvendes 0,5-1 g i 30-40 minutter før injeksjon.
Noen ganger med lang behandlingskurs, er leukopeni, trombocytopeni, som forekommer ved en lavere dose av legemidlet, notert.

ved en temperatur på 2-8 ° С.
Fremstilt oppløsning av legemidlet til injeksjon brukes umiddelbart Løsningen for intranasal administrering kan lagres i 1 dag ved 2-8 ° C (i kjøleskapet).

Alfarekin 3 millioner MO instruksjon, analoger og sammensetning

dіyucha rechovina: іnterferon alfa-2b rekombіnantny Lyudin, en flakong mіstit іnterferonu alfa-2-b rekombіnantnogo Lyudin 3.000.000 og 5.000.000 og 9.000.000 18 millioner abo MO;

dopomіzhnі rechovini: natrіyu klorid, dekstran 70, kalіyu digіdrofosfat, natrіyu gіdrofosfat vannfri.

Likarska form. Lіof_lіzat for roschinu for іn'єktsіy.

Osnovnі to fysisk og hіmіchnі vlastivostі: lіofіlіzovany abo porøst pulver masa bіlogo koloru, gіgroskopіchny.

Farmakoterapeutisk gruppe.

Іmunostimulyatori. Interferon alfa-2b. Kode АТХL03A В05.

Farmakologiske myndigheter

Alfarekіn ® - lіkarska іnterferonu skjema alfa-2b rekombіnantnogo Lyudin, sintezovanogo klіtinami kishkovoї palichki på osnovі gen scho koduє produkt іdentichny alfa-2b іnterferonu Lyudin, s vikoristannyam fagozalezhnoї genetisk іnzhenernoї bіotehnologії.Spetsifіchna aktivnіst Alfarekіnu ® vimіryuєtsya ved Mіzhnarodnih odinitsyah. Vipuskayut stoff i lyofilisert stan.

Alfarekіn ®, yak jeg naturlig leukocytter іnterferon, fikk tre osnovnі Vidi bіologіchnoї aktivnostі: іmunomodulyuyuchu, antivіrusnu at protipuhlinnu.

Mehanіzm dії Alfarekіnu zasnovany ® på hva scho іnterferon, zv'yazuyuchis av vіdpovіdnimi retseptoramiklіtin organіzmu, іndukuє kompleks vnutrіshnoklіtinnih mehanіzmіv scho bare selges på nett fermentіv, SSMSC zapobіgayut replіkatsії vіrusіv, zbіlshuyut phagocytic aktivnіst makrofagіv, spetsifіchnu tsitotoksichnіst lіmfotsitіv å klіtin-mіsheney, іngіbuyut prolіferatsіyu metastatisk klitin.

Klіnіchni egenskaper.

Indikasjoner.

Alfarekіn ® zastosovuyt ved kompleks terapi når:

  • Gostom og kronisk viral hepatitt B (mellomvekt og alvorlige former);
  • kronisk hepatitt C;
  • GOSTR vіrusnih, bakterіalnih i zmіshanih іnfektsіyah (i tillegg chislі ved gostrіy respіratornіy vіrusnіy іnfektsії dіtey y, y til y chislі novonarodzhenih, GOSTR dіareynomu sindromі novonarodzhenih y);
  • GOSTR jeg hronіchnih septisk zahvoryuvannyah vіrusnoї jeg bakterіalnoї Nature, vklyuchayuchi disimіnovanі FORMER GOSTR jeg hronіosepsisu;
  • gerpetichnih іnfektsіyah rіznoї lokalіzatsії: operіzuvalny zoster, mnozhinnі shkіrnі gerpetichnі visipannya; genotypisk infektomi; herpetic og keratoconic, herpetic stomatitt hos barn;
  • kronisk urogenitalt hevelse;
  • nervesystemet nervesystem monopol smertefulle smerte syndromer;
  • rosen sklerose;
  • papilomatose gortans;
  • melanomer og øyne; sarkomі Kaposhі, mієlomnіy hvorobі; hronіchnіy mієloїdnіy leykemії, volosatoklіtinnіy leykemії, nehodzhkіnskih zloyakіsnih lіmfomah og sama folіkulyarnіy lіmfomі.

Protipokazannya.

  • Misforståelse mot interferon alfa-2b for opp til de viktigste komponentene i legemidlet;
  • tyazhkі zahvoryuvannya Sertsevy-sudinnoї System (y t h y Sertsevy nedostatnіst stadії dekompensatsії, neschodavno forskyvninger іnfarkt mіokarda, alvorlig aritmіya..);
  • Swirling poruchennya funksjonen Nirok / abo pinki;
  • Enheter og abodes av fangst av sentralnervesystemet (inkludert funksjonell);
  • kronisk hepatitt på gradvis abo dekompensert levercirrhose;
  • hronіchny hepatitt i patsієntіv, SSMSC otrimuyut abo neschodavno otrimali terapіyu іmunodepresantami (krіm kortbane kortikosteroїdnoї terapії);
  • autoimmun hepatitt abo er autoimmun preoccupation i historien;
  • nayavn_st på pasientens dysfunksjon av skjoldbruskkjertelen;
  • Forekomsten av alvorlig inkontinuerlig porøsenitt hos pasienter med sarkom Kaposі;
  • psorіaz;
  • periode Vagnosti (zryvu zryva).

Forhold til den beste lycarzobobami som er avhengig av vzakєmodіy.

Oskіlki іnterferon alfa zmіnyuє klіtinny metabolіzm, іsnuє potentsіalna mozhlivіst modifіkatsії dії іnshih lіkarskih zasobіv. Mauger zmіnyuvati okislyuvalnі metabolіchnі Process, tse potrіbno vrahovuvati ved odnochasnomu priznachennі lіkіv, SSMSC metabolіzuyutsya Danim Shlyakhov (cimetidin, fenіtoїn, warfarin, teofіlіn, amіnofіlіn, dіazepam, propranolol). Kontsentratsіyu teofіlіnu i sirovattsі krovі neobhіdno kontrolyuvati at når neobhіdnostі koriguvati dozuvannya modus.

W oberezhnіstyu slіd zastosuvati medikament odnochasno av opіoїdnimi lіkarskimi zasobami, smertestillende midler, beroligende midler som snodіynimi (potentsіyno sprichinyayut mієlosupresivny Efekt).

Når zastosuvannі medikament i kombіnatsії av hіmіoterapevtichnimi medikamenter (tsitarabіn, doksorubіtsin, teniposid, tsiklofosfamіd) pіdvischuєtsya rizik rozvitku zagrozlivih for Zhittya toksisitet efektіv (їh tyazhkostі som trivalostі).

Synergisme av bivirkninger (delt av leukocytter) av beskrivelser for interferon alfa og zidovudin. Når det gjaldt barn, nektet de disse forberedelsene klokken 1, hyppigheten av utvikling av nøytropeni var høy, og det var stille, fordi det bare var zidovudin.

Spesielt zasosuvannya.

Alfarekіn ® SL_d zasosovuvati pide vidlyom lycarya. Pasienter for produksjon av pro peregagi gitt behandlinger som kan reageres.

Yakscho pobіchna ikke slabshaє eksponering ABO posilyuєtsya dose slіdznizhuvati til 50% abo lіkuvannya pripiniti. Brakk od іndivіdualnoї chutlivostі at priznachenoї Dozy stoffet i patsієntіv Mauger sposterіgatisya upovіlnena shvidkіst psyko reaktsіy - sonlivіst, slabkіst, pіdvischena vtomlyuvanіst.

Når likuvanni- medisin som er implantert i alkohol, kan slås av.

Før priznachennyam stoffet på trivaly time fra 3 millioner doser av Forsvars anbefales at vische doslіdzhennya funktsії schitovidnoї zalozi. Medikamentet kan være pochinati zastosovuvati for hodet scho rіven thyroid-stimulerende hormon (TSH) znahoditsya i furer standarder. Yakscho viyavleno zmіni rіvnya TSH slіd tilbringe vіdpovіdnu terapіyu at rozpochinati lіkuvannya Alfarekіnom ® for sinn scho vmіst TSH vdaєtsya pіdtrimuvati til normal rіvnі. I protsesі lіkuvannya takozh dotsіlno kontrolyuvati rіven TSH.

Etter behandling av skjoldbruskkjertelens funksjoner, ødelegges yaket som følge av innføringen av legemidlet, ikke vær oppmerksom.

Usim patsa

I tilfelle av meritorious gripe av nødvendig periodisk kontroll av funksjonene til nyroc.

I alle foreldre skal legemidlet elimineres, det er nødvendig å kontrollere kontrollen av albuminet i blodet i protrombiumtiden.

I plager pіslya transplantatsії organіv abo kіstkovogo mozk medikamentozno іmunosupresіya Mauger Buti Mensch efektivnosti, oskіlki іnterferoni slit stimulyuyuchy vpliv på іmunnu system.

W oberezhnіstyu slіd priznachati medikament i nayavnostі i anamnezі slik zahvoryuvan jak tsukrovy dіabet av epіzodami ketoacidose som hronіchnі obstruktivnі zahvoryuvannya Legen, da revet zgortannya krovі ved virazhenіy mієlosupresії.

Når du bruker et stoff, er det nødvendig å beskytte kroppen på en tilstrekkelig måte. på tidspunktet for forekomsten av en varm ulykke på grunnlag av skaden forårsaket av ulykken.

Anbefalt vikorisovuvati stoff på tl antigistamіnno og den varme terapi.

Pris ikke oppgitt på rett kardіotoksichnіst іnterferonu vіdsutnі men іsnuє іmovіrnіst scho nayavnіst gіpertermії som frysninger, SSMSC ofte suprovodzhuyut lіkuvannya, mozhut sprichinyati zagostrennya nayavnih Sertsevy zahvoryuvan. Når nayavnostі i anamnezі hronіchnoї sertsevoї nedostatnostі, іnfarktu mіokarda at / abo abo poperednі nayavnі aritmії lіkuvannya іnterferonom alfa-2b slіd provoditi PID-kontroll lіkarya Suvorov.

Når en kombinasjonsbehandling utføres med ribavirin, er det nødvendig å gå til ribavirin.

Når rozvitku reaktsії gіperchutlivostі negaynogo type (kropiv'yanka, angіonevrotichny nabryak, bronkospasme, anafіlaksіya) fremstilling slіd negayno vіdmіniti priynyati vіdpovіdnі som kommer inn.

Utviklingen av alvorlige og mellomstore problemer med sekundær effektivitet i behov for korreksjon, og i formålet med formodninger - å få et stoff.

Zastosuvannya medikament pripiniti i vipadkah: podovzhennya time zgortannya krovі (ved patsієntіv іz hronіchnim hepatitt), proyavіv legenevogo syndrom som rentgenologіchnogo viyavlennya іnfіltratu, først abo zbіlshennya revet Zora, revet funktsії schitovidnoї zalozi (vіdhilennya od normalisert TSH), znizhennya rіvnya albumіnu i sirovattsі krovі at Redusert protrombinisk time.

Ikke zasosovuvati stoff i hetteglass med en ødelagt ts_l_sn_styu, markuvannyam, med en siste periode, priatnostі, med feil zberіgannі. Klar rozchin neobhdno ser på før introduksjonen. Rozchin er skyldig i bytte og ser at vi er uendelige, og misforstår ikke det.

Zasіb ikke mіstit konservantіv, som for uniknennya bakterіalnogo zabrudnennya rekomenduєtsya zastosovuvati rozchin for parenteral administrering negayno, zalishki rozchinu neobhіdno viliti.

Zastosuvannya på den tidlige vagintnosti- abo yearvannya brystet.

Ved pasientens alder ble han diagnostisert med stoffet.

Zdatnіst vplivati ​​på reaksjonen av reaksjonen av Keruvann-kjøretøyene ved å bruke våre egne mekanismer.

Utplassert til дd схем, схем схем схем схем схем схем схем схем схем з з з зоз до до

Sposіb zasosuvannya dozi.

Rozchin Alfarekіnu® administrert intravenøst, koselig, internt, endo lymfomatisk, rektalt, parabulbarno, intranasalt.

Gostiy vírirusniy hepatitt B:

- Innfør 1 ml MO hver (i tunge tilfeller - 2 ml MO hver) 2 ganger på 10 dager. Dette kurset kan bli forlenget opptil 2-3 år lang før seglens hovedstatus eller 1 million MO hver i 2 måneder med lengden på to uker.

Kronisk hepatitt B:

  • Innfør 3-4 ml MO med 3 ganger om dagen i 2 min.

Kronisk hepatitt C:

  • Innfør 3 ml MO med 3 ml MO 3 ganger per dag med en 6-miaccvia-søm i et monogram om bord i kombinasjon med nukleosidanaloger. Preparatet er tatt 3-4 ganger 3-4 måneder, slik at det kan bestemmes av HCV RNA; langt borte fra prodovuzhuati ligger i den med HCV RNA ikke avslørt; I tilfelle monoterapi er røykeforløpet 12 til 18 måneder, i kombinasjon med ribavirin - 6 måneder; i tilfelle av genotype 1 og høyere synlighet av RNA i viruset før øre av terapien, i vipadka-tilkobling i blodet av RNA i HCV før sammentrekning på 6 måneder, kan den kombinerte terapien gjøres på ytterligere seks måneder, og du kan gjøre det, og du vil kunne bruke den kombinerte terapien til produzhuvati 5 min. progressiv fbroz.

Gostra respiratorna vіrusna інфекція hos barn, inkludert nybegynner:

  • Introduser intratransnalt 2-3 krapler i lær nosovy xi-d 3-6 ganger per dag i 3-5 dager; dozuvannya stoff for novonarodzhenich - 20-50 tis. MO / ml, for reshty dager - 100 tis. MO / ml. Det er tillatt å gå inn i nesen (gå av kirsebærene) vatnyh turundas, med Alfarekin®, for 10-15 hilin.

Gostra respіratorna vіrusna інфекція (inkludert influensa) hos voksne:

  • injiser 1-3 millioner IE med den interne, fra 1-2 dager, ta 3 dager for å erobre;
  • іntranazalno 4-6 krapel rozchinu Alfarekіnu ® (100 barlind. IU / ml) i kutan nasal hіd 6-8 razіv Dobou (før zastosuvannyam dose Alfarekіnu ®, scho zalivayut, slіd pіdіgrіti i shpritsі (vikoristovuvati sprøyte uten Golka) til en temperatur tіla, Rasht rozchinu zberіgati i kjøleskapet, zapobіgayuchi bakterіalnomu zabrudnennyu).

Gosta og tilbakevendende lungebetennelse i viruset og bakterien:

  • Alfarekіn ® vvoditi vnutrіshnom'yazovo av 1 million MO protyagom 5-7 dnіv tid іz integrert lіkuvannyam (antibakterіalnim, dezіntoksikatsіynim, protizapalnim toscho).

Gastry dyareny syndrom i newarodnenich:

  • rektalt i den myke ømhetens mykokjemiske briller, bare 100 tis hver. МО Alfarekіnu ®, på 3-7 dager.

Ustabile septiske masser, peritonitt, flere abscesser av den gamle tomme:

  • vnutren_shnyvenno på 2-4 millioner MO 1 gang for doba; subal dose på 12-16 millioner MO per kurs; Doseringen av en 1-timers endolymphalisk administrering av et legemiddel i samme dose er ikke inkludert: 2-4 millioner MO 1 gang for dobu.
  • operativ lav:Ved 1 ml MO, intramuskulær я yazovo + 2 ml MO i 5 ml 0,9% kolofoniumklorid p_dshkіrno ved siste dekalpunkt i sonen. Triviality lіkuvannya 5-7 dager;
  • shkіrnі herpetichnі visipannya: Skodne vnutrennym'yazove abo pshdcrnne (midt i midten) ble administrert til legemidlet i en dose på 2 millioner MO; Likuvania kan parres med et beinmarg (aplica) på herpetic papules; trivolitet lіkuvannya vznachak lycar;
  • genotypisk infeksjon:schodenne vnutrіshnom'yazove dozі administrasjonen på 2 millioner tonn i poєdnannі av medikamentet lokalt på zastosuvannyam viglyadі aplіkatsіy ved dіlyantsі visipan; trivolitet lіkuvannya vznachak lycar;
  • gerpetichnіkeratokon'yunktivіti:Tilsette rozchinu Alfarekіnu ® - 1 million tonn i 5 ml 0,9% rozchinu natrіyu klorid - pid kon'yunktivu øye kraplі 2-3 gjennom to kozhnі Godin protyagom dnіv 7-10; іz zniknennyam simptomіv zahvoryuvannya preparater kan vnositi gjennom kozhnі 4 Godin; trivolitet lіkuvannya vznachak lycar;
  • Gostiriy herpetic stomatitt hos barn: 250 tis. MO på Priyom 4 ganger til Doba i Viglyad-Aplikat-i kombinasjon med intra-nasal introduksjon. Alfarekn® 1 MIs kan brukes i 4 ml. Kurs lіkuvannya - 7-10 dager.

Lіkuvannya hvoryh på urogen talcum lidium holdt i 2 faser:

  • Det første trinnet er trening, inkludert advokat til enterosorbent, de polyvitaminiske preparatene ved terapeutiske doser ved hjelp av 2 bokser. Fra 10. dag, vil et immunotropt stoff, tymalin, 10 mg intramuskulært på kvelden, bli foreskrevet annenhver dag, for kurset - 5 'n'єкцій;
  • Andre Etap - Basic, pid time yakogo pasienter fikk grunnleggende terapіya antibakterіalnimi zasobami for med en slik ordning: Purshia antibіotik protyagom 5 dnіv; pіslya Pererva scho som studeres er dnіv 7, andre lidelser priznachaєtsya antibіotik protyagom 10 dnіv. Pid time Pererva at pіslya zakіnchennya rente antibakterіalnoї terapії priznachaєtsya Alfarekіn ® millioner ganger en MO vnutrіshnom'yazovo Dobou vvecherі, vsogo 10 іn'єktsіy kurset.

Pid time Memphis antibakterіalnih zasobіv neobhіdno zastosovuvati protigribkovі medikamenter (nіstatin, Diflucan, klotrimazol, nіzoral) som Hepatobeskyttelse (CARS) ved doser som er terapeutisk.

Urazhennya nervesystem av mono-polikulære smertesyndrom:

  • Internt i en dose på 1 million MO med et kurs på 5-10 dager i en kompleks likuvannі.
  • 3 millioner MO / m 2 pіdshkіrno 3 ganger per tiende (annenhver dag) med en ledelse på 6 min og mer; dose coriguwati med urahuvannyam toleranse for stoffet. Lіkuvannya rozpochinati pіslya khіrrgchnogo (laser) vidalennya pukhlinno С-stoffer
  • med 1 million MO 2-3 ganger per dag med 10-15 dager fra den påfølgende innstrømningen av 1 million MO 1 gang i 6 min.
  • på tillegg til hirurgisk lіkuvannya for Іnduktsії remіsії vіdіshnіvenno med 20 millioner MO / m 2 (infusjon med 20 hilin), 5 ganger per 10 med strekk 4 tizhnіv; pidtrimuyucha terapіya - piddshkіrno 10 millioner MO / m 2 3 ganger per uke (annenhver dag) med en lengde på 48 bokser.

Når du utvikler alvorlige bivirkninger, og når det gjelder senket granulocytter (mindre enn 500 / mm 3), ta ALT / AST (oversett den øvre interfamilienormen 5 ganger), og legg den på baksiden av linjen for å få den ut av veien og gå til normal for normal bruk. L_kuvannya v_dnoviti ved halv dose. Det virker uutholdelig zberіgaєtsya, og granulocytkanken krympes til 250 / mm 3 eller aktiviteten til ALT og / eller AST zrostaє (overskrive øvre norm mellom 10 ganger), stoffet slidte vіdmіniti.

  • parabulbarny schodnya 1 million MO hver med en lengde på 10 dager; Gjentatt 10-dagers introduksjon vil bli gjennomført i 20 dager to dører; zagalny kurset Alfarekіnu ® blir 48 tizhnіv. Det er ikke nødvendig å gjenta kurs etter 45 dager; Lіkuvannya Alfarekіnom ® poєdnuyut іz photodestruktsii puhlini jeg beta-aplіkatsС-yuu.

Sarkom Kapos: kan sting skjema lіkuvannya:

  • Intern bane med en lengde på 10 dager, 3 ml MO hver årlig; lіkuvannya poєdnuyut monokhimіoterapієyuprospіdinom; gjentatte kurs - 1 gang per måned med 6 m_syats_v;
  • Internt kraplelnaya prodolzhom 30 khilin 50 millioner MO (30 millioner MO / m 2) hver 5 dager per dag fra den første dagen, etter en ny 9-dagers pause i øret på det nye 5-dagers kurset; trivalіst lіkuvannya vznachaє lіkar.
  • Internt ', med 10 dager på 3 mln. MO hver gang, gjentatte kurs - 1 gang i 1,5-3 måneder (4-6 ganger vanlig).

Hronichna mієloїdna leukemi:

  • Under 3 ml MO / m 2 i tillegg abo 1 ganger i 2 dager, fortsett til en dose på opptil 5 ml MO / m 2 for å legge 1 ml hver 2 dager under betingelse av hematologisk stråleterapi (generelt etter 15 måneder) før den kommer til hematologisk behandling (henvisning til korrelasjonen). blod ikke mindre enn 10 × 10 9 / l) eller ca. 18 m_syats_v.
  • 3 millioner MO 3 ganger daglig (hver annen dag) med 4-6 linjer. Når dosypnenni- remis holdt pіdtrimyuyucha terapi: 3 millioner MO i en dag til 12 måneder.

Nekhodzhkіnskі zilyakіsnіlmphomi, og det samme folikulyarna lymfom:

  • 3 millioner MO hver 3 ganger daglig i 12-18 måneder i midten av en terapi med mer avanserte behandlinger, fra utsiden av hemoterapi. Delvis reparasjonsperioden viser viktigheten av de viktigste protokollene for kjemoterapi med Alfarekine ® under behandling av 3 millioner MO intravenøs 3 ganger daglig med 18 minutters pulseringer.

Forbereder rosinu narkotika.

Rozchin narkotika gotiuyut uten front av sin zasosuvannyam. Yak rozchinnik vikorisovuvati vann for ін'єкцій (angivelig rotschin gotuyut for pіdshkіrnogo, vnutrіshnoshkіnogo abo vіnіshnyom'yazovogo introdusert). For fremstilling av flaske roset i 1 ml vann for inn'єktsС-y.

Forbereder det som holdes internt til stoffet.

30 hviler før cob infusions av Alfarekinu ® repaidinfusiuyu 0,9 rosin natriyu chloride (si svidkіstyu 200 ml / år) і zakіnchuvati Сїї uten forrige introduksjon av stoffet. For å forberede Alfarekina ® infusjonsmedisin, bruk en roziniti i vann for для ду вод С "є ((іz rozrahunku 1 ml for en dose, for dosering, for sco forberedelse rozchin angi vіlіshnenno kraplno prodazhya 30 chilin. Etter å ha fullført introduksjonen av Alfarekinu ® Slad prodovzhuvatiinfuziyu 0,9% kolofoniumkloridklorid si svidkіstyu 200 ml / år med en belastning på 10 chilin.

Rozchin narkotika іn'єktsіy zasosovuvati negayno. For intrakranial zasosuvannya rochchin vikoristovuyut strekke 1 finish for drenering zberіgannya fra 2 til 8 ° C.

Zassovuvatiupedіatrichnіy praktisk på pensjonatet hos barn, i tillegg til nyfødte, til gostromud syndromet i det nye maritime, til sykehuset, til herpetisk stomatitt, til verden, til syndromet, til hermetisk stomatitt, til syndromets hjerte, til nyfødte, til hjertet av herpetisk

Peredozuvannya.

Før denne time er ingen vipadkіv overdose av Alfarekіn ® beskrevet. Men når de blir overdosert, bli slikket av talen, anbefales symptomatisk terapi for de som er interessert i livets og organisasjonens funksjoner og retrospektiv visualisering bak ungdommens leir.

Vinn en reaksjon.

Іn'єktsіyne administrering Alfarekіnu ®, jak i vsіh іnshih preparatіv alfa іnterferonu, y bіlshostі vipadkіv suprovodzhuєtsya gripopodіbnim syndrom scho harakterizuєtsya pіdvischennyam tіla temperatur, frysninger, hodepine i m'yazovim Bol, Bol Suglob, mlyavіstyu, vіdchuttyam pіdvischenoї stomlyuvanostі. Disse er de mest effektive є dozalezhnimi і, som regel mayut tselki i de første dagene av innsjøen, da svake, og passere. Dette symptomet kan kjøpes i en dose på 0,5-1 g i 30-40 hilin før єn'єktsіi. Ridko mozhut sposterС-gatis blyuvannya, zapamorochennya, vedlegg den.

Fra siden av hjertet sudno С-system: arteriell hypertensjon og hypotensjon, takykardi.

Fra siden av shkіri іdshkіrno С-klіtkovini: se på massen av introduksjonen, alopecia.

Fra siden av systemet: Reaktivitet, blant andre. Visipi på shkіrі (inkludert herpes), sverbіzh, gіperemіyu, kropiv'yanku, anapolylactic shock.

Fra siden av det endokrine systemet: ødeleggelsen av skjoldbruskkjertelen.

Mozlivy rozvitok Porushen Zora; elektrisk balanse, funksjoner av pechinka og nirok.

Med trivalykurs kan de bli tatt med leukopacia og trombocytopeni, som vanligvis medfører endringer i dosering og neseblødning; Psykisk Porushennya - Det Hellige Land, Trivozhna og Depressive Stani, Pidvischena-spenning, døsighet; Porushennya sentrale og perifere nervesystemet - ataksi, parestesi; Porushennya dykhalno system - hoste.

Termin podatnostі.3 rock.

Gifte deg med zberіgannya. Zberigat ved temperaturer fra 2 til 8 ° C utilgjengelig for barn i landsbyen.

Pakking.

For 10 flasker med lofilizatom for kolofonium for єn'єktsіy dozuvannyam 3 millioner MO eller ca 5 millioner MO pakke i en plastkassett, og deretter i en pappkasse.

For 5 flasker med lofilizatum for kolofonium for єn'єktsіy dozuvannyam 3 millioner MO til 5 millioner MO på en gang med en rozchinnik (2 ml vodka i "kreft") i ampuller med 5 stykker pakket i en plastkassett, og deretter i en pappkasse.

For 1 flaske lofilatum for kolofonium for ін'єкцій dozuvannyam 3 millioner MO til 5 millioner MO, eller til 9 millioner MO, eller 18 millioner MO en gang på en gang (2 ml vann for ін'єкцій) i ampuller for å pakke inn i en plastkassett (tillat å pakke uten plastkassetter), og deretter i en pappkasse.

Kategori v_ppusku.Za oppskrift.

Virobnik. TOV "Valartin Pharma" (fylle ut i form av "i bulk" felt-distributør TOV "Science-virobnicha selskap" Interfarmbiotek ", Ukraina).

Mistetsnakhodzhennya virobnika som yogo adresserer m_tstsya provadzhennya dС-yalnostі. 08130, Kiev-regionen, Kyiv-Svyatoshinsky-distriktet, s. Seagulls, vul. Grushevskogo, 60

Forrige Artikkel

Gilbert syndrom