Immunomodulerende middel Algeron - anmeldelse

Symptomer

Beskrivelse fra 30. juli 2014

  • Latinsk navn: Algeron
  • ATX kode: L03AB
  • Aktiv ingrediens: Pegylert interferon alfa-2b (Cepeginterferon alfa-2b)
  • Produsent: JSC "BIOCAD", Russland

struktur

loading...

Algeron er tilgjengelig som en subkutan løsning. En milliliter av den inneholder 200 ug av den aktive ingrediensen, som er pegylert interferon alfa-2b, og hjelpestoffer:

  • natriumacetat-trihydrat (2,617 mg);
  • iseddik til pH 5,0;
  • natriumklorid (8 mg);
  • Polysorbat 80 (0,05 mg);
  • dinatriumedetatdihydrat (0,056 mg);
  • vann til injeksjon (opptil 1 ml).

Utgivelsesskjema

loading...

Klar løsning for subkutane injeksjoner uten farge eller med en litt gulaktig fargetone.

Algeron er tilgjengelig i tre formater:

  • en sprøyte hver;
  • fire sprøyter;
  • en enkelt enhet "tre pakker med fire sprøyter."

Farmakologisk virkning

loading...

Bruken av Algeron gir immunostimulerende og antivirale effekter. Virkemekanismen for stoffet, samt de biologiske og kliniske virkningene av bruken av dette, bestemmes av aktiviteten av dets pegylerte interferon alfa-2b (peg-IFN alfa-2b), som dannes ved å kombinere en polymer struktur (polyetylenglykol (PEG)), hvis molekylvekt er 20 kDa) med et interferon alfa-2b molekyl.

IFN alfa-2b er oppnådd ved biosyntesemetoden ved anvendelse av rekombinant DNA-teknologi, det vil si kunstig opprettet human DNA-sekvens, hvorav deler kan syntetiseres kjemisk ved anvendelse av polymerasekjedereaksjonen. Den produseres også av Escherichia coli-stammen Escherichia coli, der et humant interferon-gen blir introdusert ved hjelp av gentekniske metoder.

  • immunmodulerende;
  • antiviral;
  • antiproliferativ virkning.

Dens effektivitet mot virus skyldes dets evne til å binde seg til bestemte cellulære reseptorer. Resultatet av denne prosessen er lanseringen av en kompleks mekanisme for visse intracellulære reaksjoner, som et resultat av hvilket virusgenomet og produksjonen av virale proteiner undertrykkes. Den immunmodulerende effekten av IFN alfa-2b uttrykkes ved å øke beskyttelsesegenskapene til kroppens immunsystem. Interferon-tiltak er rettet mot:

  • økt cytotoksisitet hos t-killere og andre naturlige mordere;
  • økt fagocytisk aktivitet av makrofager;
  • differensiering av T-hjelperceller;
  • beskyttelse av T-celler fra programmert celledød (apoptose).

Immunmodulerende effekter hos de som behandles av Algeron skyldes også at interferon har evne til å påvirke produksjonen av en rekke cytokiner (for eksempel interleukiner eller interferon gamma).

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

loading...

Preparater inneholdende peg-IFN alfa-2b som en aktiv komponent fremkaller en økning i konsentrasjonen av effektorproteiner, som inkluderer serum-neopterin, så vel som 2'5'-oligoadenylat-syntetase. Etter en enkelt administrering av Algerons injeksjonsløsning til en gruppe frivillige, viste de en doseavhengig økning i serumnivåer av neopterinkonsentrasjoner. Maksimal økning i denne indikatoren ble observert 48 timer etter injeksjon. Innføringen av legemidlet i en enkelt ukentlig dose, tilsvarende 1,5 mg per 1 kg pasientvekt, sikrer vedlikehold i serum hos pasienter som lider av hepatitt C, et konsekvent høyt nivå av neopterinkonsentrasjon.

Ved utførelse av in vitro-eksperimenter ble antiviral aktivitet av umodifisert IFN alfa-2b notert. Studier har bekreftet at som et resultat av pegylering av IFN alfa-2b molekylet:

  • absorpsjonen fra injeksjonsstedet bremser ned;
  • distribusjonsvolumet øker;
  • klaringen er signifikant redusert (noe som igjen gir en mer enn ti ganger økning i varigheten av terminal halveringstid for peg-IFN alfa-2b sammenlignet med IFN alfa-2b umodifisert type).

Perioden for fjerning av Algeron fra kroppen overskrider 153 timer, noe som er ca. 6,5 dager. Som et resultat av subkutan administrering av legemidlet en gang i uka til pasienter som ble behandlet for hepatitt C, ble det observert en doseavhengig gradvis økning i konsentrasjonen av Algeron opp til den åttende uken, hvoretter den videre kumulasjonen ikke var registrert.

Hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon var forholdet mellom Algeron farmakokinetikk og kreatininclearanceindikatorer ikke løst. Indikatorer for maksimal konsentrasjon av peg-IFN alfa-2b, dets halveringstid og AUC økte i forhold til alvorlighetsgrad av nyresvikt. Når pasienter med alvorlig og moderat nedsatt nyrefunksjon har bivirkninger på legemidlet, anbefales nøye medisinsk overvåkning og dosejustering i retning av reduksjon.

Med unormal leverfunksjon hos pasienter som lider av hepatitt type B eller C, samt levercirrhose, forbli de farmakokinetiske parametrene i Algeron uendret i forhold til friske mennesker. Ikke bruk legemidlet hos pasienter med utprøvd grad av leverdysfunksjon, fordi for denne gruppen har farmakokinetikken til peg-IFN alfa-2b ikke blitt studert.

De farmakokinetiske parametrene til peg-IFN alfa-2b er ikke avhengig av pasientens alder, og derfor trenger eldre mennesker ikke å justere Algerons dose.

Indikasjoner for bruk

loading...

Administrasjonen av Algeron er tilrådelig for behandling av kronisk form av primær hepatitt C hos pasienter med positivt RNA i hepatitt C-viruset (HCV), dersom sistnevnte ikke er diagnostisert med symptomer på dekompensert leversykdom. Den mest effektive behandlingen anses å være komplisert terapi, med resept av IFN-alfa-legemidler (inkludert peg-IFN alfa-2b) i kombinasjon med ribavirin.

Kontra

loading...

Algeron er ikke foreskrevet til følgende pasientgrupper:

  • Personer med overfølsomhet mot narkotika IFN, polyetylenglykol (PEG), samt i noen av hjelpekomponentene i Algeron.
  • Pasienter med dekompensert form av levercirrhose, hvor summen av poeng på Child-Pugh-skalaen tilsvarer klasse B eller C.
  • Pasienter som har åreknuter som bløder.
  • Pasienter med HIV eller hepatitt C som har blitt diagnostisert med levercirrhose mot bakgrunn av leversvikt.
  • Pasienter med autoimmun hepatitt.
  • Pasienter med diabetes i dekompensasjonsstadiet.
  • Pasienter med hyper- eller hypothyroidisme.
  • Pasienter som har markert hemming av hematopoiesis i benmargen. Barn, gravide og ammende kvinner.

Med forsiktighet er legemidlet foreskrevet til pasienter med psykiske lidelser, i nærvær av nyresvikt, personer som lider av hjertesykdommer og blodkar og autoimmune sykdommer, samt i kombinasjon med myelotoksiske legemidler.

Bivirkninger

loading...

Ved behandling med Algeron, i de anbefalte dosene, inkludert i kombinasjon med ribavirin, var bivirkningene milde eller moderate og antyder ikke at behandlingen skal avsluttes. Den hyppigst nevnte var:

  • hodepine, irritabilitet, depressive tilstander, følelsesmessig labilitet;
  • kvalme og diaré
  • tørr hoste;
  • smerter i leddene, samt smerter i musklene;
  • hudreaksjoner, uttrykt i form av økt tørrhet, peeling av huden, kløe og utslett på dem;
  • lokale reaksjoner på injeksjonsstedet;
  • Vanlige symptomer (feber, asteni, etc.);
  • forstyrrelser i lymfatiske og sirkulasjonssystemer;
  • endring i laboratorieparametere.

Generelt er forekomsten av uønskede bivirkninger avhengig av doseringen av Algeron administrert til pasienten.

Algeron: bruksanvisning og doseringsregime

loading...

Injiseringsløsning anbefales å injiseres under huden i fettvevet:

  • i lårområdet (front av låret, med unntak av lyske og knelområde);
  • i området av den fremre bukveggen (med unntak av midtlinjen og området rundt navlen), veksler med injeksjonsstedet.

Det regnes som optimal for å lage injeksjoner ved sengetid. Terapi er foreskrevet av den behandlende legen. Gjennom hele behandlingsforløpet må pasienten overvåkes av en spesialist som har erfaring med behandling av hepatitt C.

Legemidlet administreres en gang i uka med en hastighet på 1,5 ug for hvert påfølgende kilo av pasientens kroppsvekt. Det er viktig å huske at hvert hetteglass og hver sprøyte er beregnet utelukkende til engangsbruk. Det er også forbudt å gå inn i Algeron intravenøst.

Behandlingens varighet, samt behovet for å justere doseringsregimet, bestemmes avhengig av virusgenotypen, forekomsten av bivirkninger og deres alvorlighetsgrad, indikatorene for blodprøver, tilstedeværelsen eller fraværet av dysfunksjon av de indre organene og systemene (spesielt leveren, nyrene, nervesystemet).

overdose

loading...

Når Algeron-dosen ble overskredet, ble det ikke identifisert alvorlige konsekvenser for pasienten. Særlig utfordrer uheldig bruk av en dobbel dose av peg-IFN alfa-2b utbruddet av symptomer på overdose og forgiftning av kroppen. For å eliminere uønskede reaksjoner krever ikke medisinsk inngrep og uttak av stoffet.

Algerons instruksjoner indikerer at det er beskrivelser av overdoseringsfall som er notert etter injeksjon av injeksjonen i 2 dager på rad uten å holde det ukentlige intervallet, og etter injeksjonen av løsningen hver dag i en uke. Imidlertid ble det ikke registrert noen alvorlig livstruende pasient eller virkninger som påvirket behandlingen. Legemidlet har ingen spesifikk motgift.

interaksjon

loading...

Kombinasjonen av peg-IFN alfa-2b og medikamentet Ribavirin påvirker ikke farmakokinetisk interaksjon. Under behandling med peg-IFN alfa-2b, ingen effekt på:

  • tolbutamid farmakokinetikk;
  • farmakokinetikk av mefenitoin;
  • farmakokinetikken til debrisoquin;
  • farmakokinetikken til dapson
  • aktivitet av cytokrom P450 isoenzymer CYP1A2 og CYP3A4;
  • N-acetyltransferaseaktivitet.

I dette tilfellet, men:

  • aktiviteten til cytokrom P450 CYP2C8 / C9 og cytokrom CYP2D6 er økt (derfor er legemidlet foreskrevet med forsiktighet til pasienter som behandles med andre legemidler, hvor disse isoenzymer deltar i biotransformasjonen);
  • aktiviteten til isoenzymet 1A2 av cytokrom P450-systemet er inhibert;
  • området under Theophyllin AUC-kurven øker;
  • gjennomsnittlige nivåer av metadonmetabolitter øker;
  • øker sannsynligheten for melkesyreose hos HIV-pasienter som gjennomgår behandling med HAAP.

Salgsbetingelser

loading...

I apotekskjedene er Algeron tilgjengelig på resept.

Lagringsforhold

loading...

Legemidlet bør lagres i en godt beskyttet mot sollys og utenfor rekkevidde av barn, og observerer temperaturregimet fra 2 til 8 grader. Det er forbudt å fryse hetteglass med Algeron løsning.

Holdbarhet

loading...

Legemidlet beholder sine farmakologiske egenskaper i to år. Bruk etter utløpsdato er forbudt.

Algeron Anmeldelser

loading...

Tallrike studier og pasientanmeldelser om Algeron igjen på forumet indikerer at bruken av peg-IFN-legemidler alpha-2b som en del av komplekse terapi nå er fortjent å betrakte som "gullstandarden" av behandlingen. Til tross for at effektiviteten av behandlingen hovedsakelig avhenger av den virale genotypen, er dens ytelse i området fra 50 til 90%. Så - og vurderingene om Algeron er bevis for dette - oppnås en vedvarende virologisk respons hos mer enn 80% av pasientene med den andre og tredje genotypen av hepatitt C-viruset og hos nesten 70% av pasientene med hepatitt C-viruset av den første genotypen.

Analog av Algeron er stoffet Pegasys, som lenge har vært ansett som anerkjent standard for behandling av hepatitt C. Imidlertid velger man mellom Pegasys og Algeron de fleste pasienter sistnevnte. Og dette skyldes ikke minst det faktum at behandlingen med produktet av JSC "BIOKAD" er mye billigere.

En annen fordel til fordel for Algeron er at produksjonsfirmaet siden 2013 annonserte lanseringen av det sosiale programmet "The Course for Recovery", der pasienter som ikke mottar økonomisk støtte fra statsbudsjettet, støttes. Ved å implementere dette prosjektet har selskapet "BIOKAD" skapt et sosialt nettverk for personer med hepatitt C og på alle måter å ødelegge stereotypene at sykdommen bare er et problem av asociale grupper. Ved å koble til støtteprogrammet får pasientene muligheten til å kjøpe Algeron til en pris som er 35-50% lavere enn markedsgjenomsnittet.

Algeron Pris

loading...

Du kan kjøpe Algeron i Moskva fra 1. juli 2013. Ved å kjøpe stoffet i lisensierte apotekskæder, er pasienter med hepatitt C samtidig koblet til systemet med kumulative rabatter, noe som gjør det mulig å redusere prisen på Algeron med 5-55%.

Hepatittforum

loading...

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Antiviral terapi på algeron

loading...

Moderator: Gudvin

  • Gå til side:

Re: Algerie

Melding Veronica »09 Nov 2013 19:36

Re: Algerie

Melding AU- »12 Nov 2013 21:44

20 år gammel, F-4, last - 6,25 * 10 ^ 6
Jeg har en minus.

Re: Algerie

Meldingen GodAstronaut »13 nov 2013 16:24

Re: Algerie

Melding alfa »13 nov 2013 16:32

Re: Algerie

Meldingen GodAstronaut »13 nov 2013 16:44

Re: Algerie

Meldingen Drovosek »13 Nov 2013 17:14

Re: Algerie

Melding AU- »13 nov 2013 23:16

20 år gammel, F-4, last - 6,25 * 10 ^ 6

Re: Algerie

Meldingen Drovosek »14. november 2013 00:16

Re: Algerie

Marika's melding "14. november 2013 03:54

LiveInternetLiveInternet

loading...

-kategorier

  • ima (2)
  • cha lading (2)
  • trykk (2)
  • konge sjaman tegneserie 2001 (2)
  • championat (2)
  • fotball (2)
  • naruto tegneserie serie (2)
  • cha (2)
  • Shamans konge (2)
  • Løft dine øyne (1)
  • wow (1)
  • Fullmetal Alchemist Animated Series (1)
  • epicwow (1)
  • moddingway (1)
  • hendene opp klippene (1)
  • ekspert risiko vurderinger (1)
  • Sergey insekter (1)
  • champ (1)
  • allhockey (1)
  • Julian's guard love broken (1)
  • magiske veivisere (1)
  • Dødsnotat (1)
  • sirkel (1)
  • cha oversettelse (1)
  • wow 6 2 3 (1)
  • isengard (1)
  • hendene opp albumene (1)
  • lønnsbestemmelse (1)
  • Stocknavigator (1)
  • Samurai X (1)
  • hendene opp da vi var unge (1)
  • Shaman King (1)
  • mmotop (1)
  • Wareneingang bei uns voraussichtlich heute erwarte (0)
  • posisjon på bonuser individuelle indikatorer (0)
  • lønnsforskrift for arbeidstakere prøve 2016 (0)
  • lønns- og ansattes godtgjørelsesregler (0)
  • wareneingang i kürze erwartet (0)
  • smart lab (0)
  • taxfree12 (0)
  • forskrifter om materielle incentiver for arbeidstakere (0)
  • varemerkeregistrering (0)
  • Rospatent (0)
  • (5)
  • Jeg er ikke enig med deg (0)
  • lønns- og ansattes godtgjørelsesregler (0)
  • sitat spion (0)
  • Nikitich (0)
  • og Nikonov (0)
  • kollektiv avtale (0)
  • pizza (0)
  • indikatorer for ansatte bonuser (0)
  • rusfutbol (0)
  • rbc (0)
  • kakefylling (0)
  • reisebestemmelser (0)
  • tomat pizza saus (0)
  • registrering av firmanavn (0)
  • pizza saus (0)
  • fylling for pitabrødoppskrifter med bilder er enkle og velsmakende (0)
  • eskapist LJ (0)
  • likviditetsrisiko (0)
  • likviditet av eiendeler (0)
  • enkle pizza pålegg (0)
  • pizza pålegg (0)
  • likviditet (0)
  • registrering av navn og logo (0)
  • selektive risikoer (0)
  • risikoen for tap av fortjeneste er (0)
  • hendene opp ta nøklene (0)
  • avskrivningsklausul (0)
  • dinow (0)
  • Gjeld / Gjeldsforhold (0)
  • kong shaman (0)
  • pizza oppskrift (0)
  • 2ch (0)
  • oko planet (0)
  • fylling for pizza (0)
  • cdh (0)
  • loboda dine øyne (0)

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-statistikk

Algeron: pris; pasient vurderinger som ble behandlet med stoffet

loading...

Alexey: 66-måneders løpet av Algeron + Ribaverine varet i en og en halv måned Hemoglobin 98 Erythrocytes Toe, minus legene.

Ja, du kan drikke en dag 6 liter av alt ovenfor, men fettinnholdet bør ikke være mer enn 6,5%. Gjennomsnittlig vekt på 6 liter melk er 6,579 kg (info funnet i Yandex).

God dag! Jeg har hepatitt C, genotype 8, virusbelastning 555555. Jeg blir behandlet med Algeron + Rebauverin! Behandlingen foregår uten noen spesielle bivirkninger, de er sikkert, men du kan tåle det! Håret faller ut, vondt ledd, tørr hoste! Men generelt er det alt utholdelig! PCR passert etter 9 injeksjoner, jeg vet ikke resultatet ennå! Noen ganger er det angrep av overbelastning, stemningen endres ofte!

I medisinsk praksis er det tilfeller der håret falt ut og endret pigmenteringen på grunn av bruk av legemidler som er foreskrevet for terapeutiske formål. Slike rusmidler inkluderer: borsyre, cytostatika, vismut, antikoagulantia, antimalarial og thyreostatika. Det er også diffus alopecia, som skyldes endokrine lidelser (sykdommer i bukspyttkjertelen, tyrotoksikose, hypofunksjon av kjønnskjertlene, hypothyroidisme), samt resultat av hemodialyse hos pasienter med kronisk nyresvikt. Så snart det patologiske stoffet sluttet å virke, gjenopptok hårveksten umiddelbart.

Slike viktige faktorer som varigheten av hårtap, en økning i håravfall, indikerer en generell nedgang i mengden av håret at sykdommen allerede har dukket opp og utvikles gradvis. Tidligere alvorlige sykdommer, tar ulike medisiner, stive dietter påvirker også hårets tilstand og kan føre til hårtap. Undersøkelse av hodebunnen og kontroll av forekomsten av betennelse er trichologens hovedoppgaver under pasientens første undersøkelse. Videre vurderer spesialisten fordelingen og tykkelsen av håret, etterfulgt av inspeksjon av hårstammen ved diameter, form, lengde og bestemmelse av graden av hårbruskhet hos pasienten som er engstelig.

Jeg begynte å ha forferdelig hårtap etter vaksinering. Plus, den kolde urticariaen dukket opp. Seks måneder etter vaksinasjonen økte TSH kraftig, tilsvarende hypothyroidisme. Etter å ha tatt L-tyroksin, returnerte TSH til normalt, sier endokrinologen at du må fortsette å drikke den. I tillegg sa endokrinologen at håret må gjenopprettes. Jeg er i panikk, som allerede skinner gjennom hodebunnen. Fortell meg, vær så snill, hva du skal gjøre for å stoppe nedfallet. Jeg er fra en munter, selvsikker pike til en irritabel og sulten person. Alle tanker handler om hår. Takk på forhånd!
. Jeg tok ferrum lek og sink, det var en lav indikator på jern i blodet, etter en måneds inntak skjønte jeg at det var dårlig for jern, jeg gjorde en analyse, og nå er den høyere enn min norm.

ja.. ikke bare jeg har et akutt problem med håravfall.. nå forstår jeg fra hva.. jeg drakk også 85, jeg har drukket i tre år eller mer med pauser i et halvt år i omtrent et halvt år, så en pause.. da begynte det store tapet av hår.. og jeg hadde en slik mane. og alt, og det er ikke mer enn den fantastiske, men jeg kunne ikke engang koble dette problemet med syndromet om pilleavbrudd.. nå drikker jeg yarinu for prevensjon, men ikke i lange perioder, men i tre måneder og igjen en pause. Jeg vil gjerne vite hva som er tryggere i mitt tilfelle, å drikke i korte perioder eller å drikke hele tiden, jeg planlegger ikke å føde på grunn av min alder, jeg er 96.. eller noe annet kan brukes som prevensjonsmiddel? og jeg har økt vekst av okser på unødvendige steder, og mottak av Yarin hjelper meg å redusere det..

Sassi vann:
7 liter rent vann
6 sitron fint hakket (du kan bare ringete)
6 agurk ikke skrelles, skåret i ringer
6. revet ingefær (ikke mer, og da vil cocktailen bli bitter (()
5-65 brosjyrer (hvis tørket - bryg med kokende vann, belastning og legg til cocktail)

Legemidlet anbefales å lagres i en godt beskyttet mot sollys og utenfor barns rekkevidde, og holder temperaturen fra 7 til 8 grader. Det er forbudt å fryse hetteglass med Algeron løsning.

Bruk av stoffet i forbindelse med antihypertensive stoffer kan provosere en additiv antihypertensive effekt.

Algeron

loading...

Ekaterina Ruchkina 21. mai 2015

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Algeron

Algeron er et antiviralt middel som brukes i kompleks terapi av hepatitt C. Legemidlet inneholder stoffet cepeginterferon alfa-2b. Uten å gå inn i komplekse trekk ved denne type interferon, la oss kort beskrive mekanismen for dens effekt på virus.

I legemet forårsaker dette stoffet (som er en del av den flytende immuniteten) i cellene infisert med virus, produksjon av visse forbindelser som hindrer reproduksjon av patogenet. Interferon aktiverer og forbedrer også aktiviteten til alle komponenter av cellulær immunitet (morderceller, makrofager, lymfocytter osv.). For dette stoffet, beskrevet og andre immunmekanismer, der det støtter helse og hjelper til å bekjempe ulike infeksjoner.

Den aktive komponenten i Algeron er produsert av biotekniske metoder - human interferon produserer bakteriestammer.

Dette verktøyet brukes til:

  • Hepatitt C - aktiv, primær, kronisk. Behandlingen utføres i forbindelse med legemidlet Ribavirin;

Algeron frigjøres som en injeksjon. De er plassert subkutant i magevegg eller lår, og alternerer injeksjonssonene. Doseringen er laget i henhold til tabellen, som inneholder instruksjonen av stoffet. Normalt tatt på 1,5 mcg per kilo pasientvekt. Injiseringen utføres en gang i uken.

Det er nødvendig å starte behandlingen under oppsyn av en erfaren lege, som skal beregne doseringene og forklare hvordan man skal gi injeksjoner. Han vil vurdere pasientens tilstand ved begynnelsen av behandlingen (inkludert, i henhold til resultatene av kontrolltester). Ytterligere injeksjoner kan gjøres uavhengig. Instruksjoner Algeron medisin beskriver i detalj hvordan du skal gi injeksjoner med en egen sprøyte eller allerede fylt med en løsning.

Husk å lese denne informasjonen og følg alltid disse retningslinjene nøyaktig. Hvert trinn som er beskrevet, er ikke frukten av overdreven forholdsregler, men en del av en metodikk som er utviklet og anvendt i flere tiår. Hennes mål er å bevare helsen din og til slutt livet.

Dessuten beskriver annotasjonen justeringen av doser av Algeron for ulike lidelser, patologier av den tidligere og ervervet. Denne informasjonen er viktig, som en påminnelse til legen. Pasienten må forstå at det er uakseptabelt å foreta noen tilpasninger av behandlingen alene!

Medisin er kontraindisert i:

  • Alvorlige sykdommer i leveren - skrumplever i dekompensasjonsstadiet, leversvikt på bakgrunn av en kombinasjon av HIV og hepatitt C, autoimmun hepatitt og så videre;
  • Alvorlige nyrepatologier;
  • Sykdommer i nervesystemet, inkludert epilepsi;
  • Sykdommer i kardiovaskulærsystemet, spesielt de som ikke er akseptable for narkotikakontroll
  • Patologier av skjoldbruskkjertelen, som ikke kan justeres ved å ta medisiner;
  • Arvelige forstyrrelser av laktosemetabolismen;
  • Onkologiske sykdommer;
  • Noen blodsykdommer, inkludert alvorlig depresjon av hematopoiesis i beinmarg og alvorlig patologisk hemoglobinmangel;
  • Intoleranse mot komponentene av algeron eller ribavirin;
  • Graviditet og amming;
  • Behandlingen av en mann som er seksuell partner av en gravid kvinne;
  • Behandlingen av pasienter under flertallet;

- med forsiktighet når -

  • Kombinasjonen av hepatitt C med HIV med visse indikatorer på aktiviteten av patogener;
  • Alvorlig diabetes i fare for å utvikle komplikasjoner;
  • Tunge pulmonale patologier;
  • Noen brudd på blodet og koagulasjonssystemet;
  • Ved behandling av myelotoksiske stoffer;

Bivirkninger

Legemidlet er godt studert og vitner for dette, spesielt en detaljert beskrivelse av alle mulige uønskede effekter. Vi vil bare angi de symptomene som pasientene klaget over spesielt ofte. Dette er:

  • Influensalignende tilstand med feber, kulderystelser;
  • Å føle seg sliten, svak;
  • Økt følelsesmessighet, depresjon, angst, søvnløshet, nedsatt oppmerksomhet;
  • hodepine;
  • Kvalme, diaré, magesmerter, mangel på appetitt;
  • Muskel- og ledsmerter;
  • Tørr hoste, kortpustethet, betennelse i svelget;
  • Inflammasjon av injeksjonsstedene, tørrhet, kløe, peeling av huden, håravfall;

Også på grunn av laboratorieblodparametere ble det observert ofte signifikante endringer i formelen, en reduksjon i konsentrasjonen av glukose og en økning i triglyseridens konsentrasjon.

Slike reaksjoner fulgte behandlingen av omtrent en av ti pasienter. Men det kan være andre symptomer. Enhver endring i staten din (selv antatt, imaginær) er viktig, så snart som mulig, å informere legen din.

Analogene er billigere enn Algeron

Dette verktøyet er for spesialisert og brukes til slike farlige patologier at det bare er farlig å velge og bruke analoger som er billigere. Men på den annen side kan kostnaden for Algeron og andre lignende stoffer sjokkere en uforberedt person.

Analoger av dette verktøyet (som inneholder peginterferon) er:

Begge disse stoffene er dyrere. Faktisk syntes det russiske Algeron som et mer økonomisk alternativ til importerte stoffer.

Når terapien starter på sykehuset - injeksjoner skal gis gratis. Denne behandlingen varer som regel til den første forbedringen ("minus") vises, hvoretter pasienten overføres til ambulant pleie. I enkelte regioner er det programmer som gjør at du kan få disse stoffene til en rabatt.

Algeron Anmeldelser

Mange av de som har opplevd hepatitt C, blir behandlet med standardregimet: Algeron + Ribavirin. Videre, ifølge pasientene selv, er ofte deres valg nettopp på grunn av lavere (sammenlignet med utenlandske analoger) kostnaden for terapi.

I de første dagene, etter injeksjon av dette verktøyet, lider pasienter ulike bivirkninger. For eksempel:

- Feber, hodepine, frysninger, feber... Slik begynte behandlingen min.

- Min temperatur varer vanligvis tre dager etter injeksjonen. Jeg er allerede vant til det. En annen forferdelig ting er kvalme. Det er nødvendig å starte for noe, det begynner å røre opp mye.

Noen sier at etter den etterfølgende injeksjonen forekommer denne merkede forverringen ikke:

- I flere uker prick. Vant - temperaturen hopper ikke lenger. Selvfølgelig er det svakhet, fravær, depresjon - det skjer... Jeg aksepterer alle slags ting for leveren for å en eller annen måte komme seg lettere.

- Jeg deltok i kliniske studier. For året fikk jeg alle bivirkningene, som nå er beskrevet i merknaden. Men helbredet.

Generelt leser du anmeldelser om Algeron, du forstår hvordan hver kropp reagerer individuelt på slik terapi. Også den menneskelige individualitet er svært viktig: noen er villige til å utholde nesten enhver lidelse for målets skyld, mens andre stadig prøver å "dekke opp" en forverring av deres velvære med nye og nye stoffer. Unødvendig å si varierer effektiviteten av behandlingen, men de som klarte å beseire sykdommen, er ikke noen få.

Behandling av hepatitt med algeron og ribavirin

Hepatitt C-behandling, 1 genotype. SOF + DCV

Kort: 1 genotype, ingen fibrose, last 6 millioner. ALT, AST og TSH er normale. HIV-co-infeksjon, CD4 - 420 (alle data fra 26.06), ART-kiveksa, ritonavir, preista. La oss lage IL28-skriving.
HTP ble enige om, i går ønsket de å ta det, det er ingen stoffer. På spørsmålet om når det blir og hva, svaret Algeron + ribavirin, ring i august.
Er det verdt det å være enig i Algeron eller sette presset på å gi ut pegasis? Algeron brukes i Rasch i 2 år. Porten er ifølge porten den beste effekten den samme som fra pegasis. Noe jeg tviler på.

Alt kommer til å bli bra! Jeg fant ut!

Alexey, og her hvis det er mulig i mer detalj? Navn skriv?
Og generelt er det verdt å stole på et slikt alternativ i SC, hvis nå Algeron blir tilbudt.

Narkotika er uregistrert i Russland, og når de er registrert, vil de koste millioner. Vikeyru Pack (3D) er allerede lovet i Russland i høst på 1,5 millioner rubler. Se posten http://hivlife.info/showthread.php?p=455962#post455962, der det er angitt hvordan du skriver inn den kinesiske delen. Det er hovedsakelig nødvendig å kjøpe daclatasvir. Leveranser fra Kina er ikke der, og noen av dem må fly til Hong Kong, eller folk samarbeider, kaster av og sender noen de stoler på (du må velge, egentlig. Hvis det ikke er noen å stole på, må du fly trenger bare pass). Men først les den kinesiske delen.
Sofosbuvir, se
Instruksjoner for de som ønsker å selvstendig bestille sofosbuvir i India
IndiSof

Det er flere emner, men disse to er nok. totalt

a) SOF
b) DCV
c) ribaverin.

Det er mye lettere å kontrollere denne terapien enn vanlig, og det forventes ingen komplikasjoner heller. Behandlingens varighet er 12 uker. Omtrentlige kostnader - mindre enn $ 4000. Spør lizok hvor mye hun tilbrakte. Kanskje mindre.

Catatonia lucidus Bruker nr. 17142 Registrering 26.04. Innlegg 725 Omdømme 246

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

Wow, allerede 1.5. For meg på våren av to stemte, lag en pier bill for høsten))

Catatonia lucidus Bruker nr. 17142 Registrering 26.04. Innlegg 725 Omdømme 246

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

Det er mye lettere å kontrollere denne terapien enn vanlig, og det forventes ingen komplikasjoner heller. Behandlingens varighet er 12 uker. Omtrentlige kostnader - mindre enn $ 4000. Spør lizok hvor mye hun tilbrakte. Kanskje mindre.

Kostnader: Jeg husker nøyaktig 1910 Baku per and. Plyus 30 000 sput mann flyr til Hong Kong for and. Og 70.000 sput er tre banker av Michael og 2 realtegravir. Hvor mange Maykhep en var, husker jeg ikke. Siden jeg betalte for alt på en gang. Men nå ser det ut til å være mye billigere. Nå, nå betaler jeg for virustester mot et gebyr. Og en annen 3.500 er Ribaverine, Northern Star. Her er det aritmetiske. Jeg håper på minus, og jeg er glad for at jeg ikke måtte selge leiligheten til kjøp av vikarer.

Resident i forumet Bruker nr. 13109 Registrering 22.03. Adresse SPB Meldinger 107 Omdømme 5

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

Hei igjen!

Stansinformasjon for begynnelsen av HTP-mannen. Interessert i følgende: i hvilken dose vil det være nødvendig å ta SOF + DCV? Prøver å planlegge utgifter.
Hvis jeg forstod riktig fra EASL-anbefalingene, så var det 400 mg (1 gang / dag), DCV 30 eller 60 mg (1 gang / dag), ribavirin 1200 mg / dag (som foreskrevet av Bobcat ovenfor) i 12 uker.

La meg minne deg på genotype 1, fibroscan = 0, ARVT - qivex / ritonavir / prezista. Siden ordningen har ritonavir, bør DCV være 30 mg / dag? Riktig hvis ikke så.

Og ennå, fra de listede generikkene i det faste emnet i forumet, er det likevel hva du skal velge? Kvaliteten på behandlingen lider ikke?

Sist redigert av Bubligum; 15.03. klokka 15:39.

Alt kommer til å bli bra! Jeg fant ut!

Stansinformasjon for begynnelsen av HTP-mannen. Interessert i følgende: i hvilken dose vil det være nødvendig å ta SOF + DCV? Prøver å planlegge utgifter.
Og likevel, fra generikkene som er oppført i det faste emnet, bryr du deg hva du skal velge? Kvaliteten på behandlingen lider ikke?

sofosbuvir 400 mg, + daclatasvir 60 mg, en gang daglig i 12 eller 24 uker, avhengig av tilstedeværelse eller fravær av cirrose. ribavirin må kanskje legges til - genotyping og fibroscan vil bli vist.

Siden ordningen har ritonavir, bør DCV være 30 mg / dag? Riktig hvis ikke så.

darunavir / ritonavir eller lopinavir / ritonavir. EASL

På skjemaet med DRV bør dosen av DCV ikke reduseres til 30 mg. og siden vi ikke snakker om cirrhosis, trenger du ikke ribavirin, spesielt siden du planlegger IVF.
Når det gjelder generikk, ville neppe noen si med en 100% garanti, men det syntes ingen klager, alt er vellykket, som jeg forstår det, blir behandlet, det er det du vil.

Sist redigert av mr.brightside; 15.03. klokka 15:58.

alt liv er i dine hender. i denne lille boksen av celler. (C)

Resident i forumet Bruker nr. 13109 Registrering 22.03. Adresse SPB Meldinger 107 Omdømme 5

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

mr.brightside redigert meldingen ovenfor

Og er det verdt å lage fibroscan igjen? Den første ble laget for lenge siden, sannsynligvis for noen år siden.

Sist redigert av Bubligum; 15.03. klokka 15:47.

Alt kommer til å bli bra! Jeg fant ut!

Forum Guru Bruker № 18165 Registrering 30.07. Adresse С-Петербург Innlegg 391 Omdømme 178

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

Og er det verdt å lage fibroscan igjen? Den første ble laget for lenge siden, sannsynligvis for noen år siden.

For å få tilstrekkelig behandling, må du ha relevante data om helsetilstanden. Det er usannsynlig, selvfølgelig, at tilstanden i leveren ble degradert til cirrhose om et par år, men.

Sist redigert av mr.brightside; 15.03. klokka 16:08. Likte: novogod73

alt liv er i dine hender. i denne lille boksen av celler. (C)

Resident i forumet Bruker nr. 13109 Registrering 22.03. Adresse SPB Meldinger 107 Omdømme 5

Algeron

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Algeron

Algeron er et antiviralt middel som brukes i kompleks terapi av hepatitt C. Legemidlet inneholder stoffet cepeginterferon alfa-2b. Uten å gå inn i komplekse trekk ved denne typen interferon. La oss kort beskrive mekanismen for dens effekt på virus.

I legemet forårsaker dette stoffet (som er en del av den flytende immuniteten) i cellene infisert med virus, produksjon av visse forbindelser som hindrer reproduksjon av patogenet. Interferon aktiverer og forbedrer også aktiviteten til alle komponenter av cellulær immunitet (morderceller, makrofager, lymfocytter osv.). For dette stoffet, beskrevet og andre immunmekanismer, der det støtter helse og hjelper til å bekjempe ulike infeksjoner.

Den aktive komponenten i Algeron er produsert av biotekniske metoder - human interferon produserer bakteriestammer.

Dette verktøyet brukes til:

  • Hepatitt C - aktiv, primær, kronisk. Behandlingen utføres i forbindelse med legemidlet Ribavirin;

Algeron frigjøres som en injeksjon. De er plassert subkutant i magevegg eller lår, og alternerer injeksjonssonene. Doseringen er laget i henhold til tabellen, som inneholder instruksjonen av stoffet. Normalt tatt på 1,5 mcg per kilo pasientvekt. Injiseringen utføres en gang i uken.

Det er nødvendig å starte behandlingen under oppsyn av en erfaren lege, som skal beregne doseringene og forklare hvordan man skal gi injeksjoner. Han vil vurdere pasientens tilstand ved begynnelsen av behandlingen (inkludert, i henhold til resultatene av kontrolltester). Ytterligere injeksjoner kan gjøres uavhengig. Instruksjoner Algeron medisin beskriver i detalj hvordan du skal gi injeksjoner med en egen sprøyte eller allerede fylt med en løsning.

Husk å lese denne informasjonen og følg alltid disse retningslinjene nøyaktig. Hvert trinn som er beskrevet, er ikke frukten av overdreven forholdsregler, men en del av en metodikk som er utviklet og anvendt i flere tiår. Hennes mål er å bevare helsen din og til slutt livet.

Dessuten beskriver annotasjonen justeringen av doser av Algeron for ulike lidelser, patologier av den tidligere og ervervet. Denne informasjonen er viktig, som en påminnelse til legen. Pasienten må forstå at det er uakseptabelt å foreta noen tilpasninger av behandlingen alene!

Medisin er kontraindisert i:

  • Alvorlige sykdommer i leveren - skrumplever i dekompensasjonsstadiet, leversvikt på bakgrunn av en kombinasjon av HIV og hepatitt C, autoimmun hepatitt og så videre;
  • Alvorlige nyrepatologier;
  • Sykdommer i nervesystemet, inkludert epilepsi;
  • Sykdommer i kardiovaskulærsystemet, spesielt de som ikke er akseptable for narkotikakontroll
  • Patologier av skjoldbruskkjertelen, som ikke kan justeres ved å ta medisiner;
  • Arvelige forstyrrelser av laktosemetabolismen;
  • Onkologiske sykdommer;
  • Noen blodsykdommer, inkludert alvorlig depresjon av hematopoiesis i beinmarg og alvorlig patologisk hemoglobinmangel;
  • Intoleranse mot komponentene av algeron eller ribavirin;
  • Graviditet og amming;
  • Behandlingen av en mann som er seksuell partner av en gravid kvinne;
  • Behandlingen av pasienter under flertallet;

- med forsiktighet når -

  • Kombinasjonen av hepatitt C med HIV med visse indikatorer på aktiviteten av patogener;
  • Alvorlig diabetes i fare for å utvikle komplikasjoner;
  • Tunge pulmonale patologier;
  • Noen brudd på blodet og koagulasjonssystemet;
  • Ved behandling av myelotoksiske stoffer;

Bivirkninger

Legemidlet er godt studert og vitner for dette, spesielt en detaljert beskrivelse av alle mulige uønskede effekter. Vi vil bare angi de symptomene som pasientene klaget over spesielt ofte. Dette er:

  • Influensalignende tilstand med feber, kulderystelser;
  • Å føle seg sliten, svak;
  • Økt følelsesmessighet, depresjon, angst, søvnløshet, nedsatt oppmerksomhet;
  • hodepine;
  • Kvalme, diaré, magesmerter, mangel på appetitt;
  • Muskel- og ledsmerter;
  • Tørr hoste, kortpustethet, betennelse i svelget;
  • Inflammasjon av injeksjonsstedene, tørrhet, kløe, peeling av huden, håravfall;

Også på grunn av laboratorieblodparametere ble det observert ofte signifikante endringer i formelen, en reduksjon i konsentrasjonen av glukose og en økning i triglyseridens konsentrasjon.

Slike reaksjoner fulgte behandlingen av omtrent en av ti pasienter. Men det kan være andre symptomer. Enhver endring i staten din (selv antatt, imaginær) er viktig, så snart som mulig, å informere legen din.

Analogene er billigere enn Algeron

Dette verktøyet er for spesialisert og brukes til slike farlige patologier at det bare er farlig å velge og bruke analoger som er billigere. Men på den annen side kan kostnaden for Algeron og andre lignende stoffer sjokkere en uforberedt person.

Analoger av dette verktøyet (som inneholder peginterferon) er:

Begge disse stoffene er dyrere. Faktisk syntes det russiske Algeron som et mer økonomisk alternativ til importerte stoffer.

Når terapien starter på sykehuset - injeksjoner skal gis gratis. Denne behandlingen varer som regel til den første forbedringen ("minus") vises, hvoretter pasienten overføres til ambulant pleie. I enkelte regioner er det programmer som gjør at du kan få disse stoffene til en rabatt.

Algeron Anmeldelser

Mange av de som har opplevd hepatitt C, blir behandlet med standardregimet: Algeron + Ribavirin. Videre, ifølge pasientene selv, er ofte deres valg nettopp på grunn av lavere (sammenlignet med utenlandske analoger) kostnaden for terapi.

I de første dagene, etter injeksjon av dette verktøyet, lider pasienter ulike bivirkninger. For eksempel:

- Feber, hodepine, frysninger, feber... Slik begynte behandlingen min.

- Jeg har feber. varer vanligvis tre dager etter injeksjonen. Jeg er allerede vant til det. En annen forferdelig ting er kvalme. Det er nødvendig å starte for noe, det begynner å røre opp mye.

Noen sier at etter den etterfølgende injeksjonen forekommer denne merkede forverringen ikke:

- I flere uker prick. Vant - temperaturen hopper ikke lenger. Selvfølgelig er det svakhet, fravær, depresjon - det skjer... Jeg aksepterer alle slags ting for leveren for å en eller annen måte komme seg lettere.

- Jeg deltok i kliniske studier. For året fikk jeg alle bivirkningene, som nå er beskrevet i merknaden. Men helbredet.

Generelt leser du anmeldelser om Algeron, du forstår hvordan hver kropp reagerer individuelt på slik terapi. Også den menneskelige individualitet er svært viktig: noen er villige til å utholde nesten enhver lidelse for målets skyld, mens andre stadig prøver å "dekke opp" en forverring av deres velvære med nye og nye stoffer. Unødvendig å si varierer effektiviteten av behandlingen, men de som klarte å beseire sykdommen, er ikke noen få.

Vurder Algeron!

Samlet vurdering: 3,8 av 5,118

Ribavirin i behandlingen av hepatitt

Hei, jeg har hepatitt C, 1 genotype, fibroscan viste begynnelsen av cirrose, jeg drikker ikke, jeg røyker ikke, men jeg liker boller og boller, som er ekstremt kontraindisert, jeg bruker ikke store mengder, jeg startet en behandlingsforløp med algeron og ribavirin etter 12 uker -kvalitet positiv. hva skal jeg gjøre? Behandling på egen regning? Hvorfor er det samme funnet, passer ikke stoffet?

-05-13 18:34. Zilya Russland / Tyumen-regionen

Vær oppmerksom på at ingen råd og råd på Internett ikke erstatter en personlig høring med lege! Administrasjon av dette nettstedet er ikke ansvarlig for eventuelle konsekvenser!

Svar på spørsmål kan bare registrerte brukere og bekrefte profilen Doctor

Velkommen! Denne behandlingen er ineffektiv og gjelder ikke i den moderne siviliserte verden. Effekten er ekstremt lav. Hvis du kan registrere deg for en konsultasjon, vil jeg prøve å hjelpe. Fra SW. Aleksandrov P.A.

Hei, med 1 genotype algeron og ribavirin, er terapi ganske svak. Det er fornuftig å revidere interferonbehandling til bezinterferonovuyu. Med en positiv PCR i 12 uker kan vi snakke om ineffektiviteten til denne terapien og stoppe den.

Og hvorfor gjorde du høy kvalitet PCR? Trenger en kvantitativ. Den virale belastningen bør reduseres. Basert på dette og dommeren. Trenger jeg å bli behandlet videre? Men generelt, nå er det andre medisiner for behandling, så fortvil ikke.

Lignende råd

I 3 uker fra unnfangelse på leppen, kom herpesviruset ut. Allerede syk så mange ganger, også i første graviditet, var, men på 20 uker. Hva kan konsekvensene for barnet og hva er behovene? Totalt svar (1)

Om det er mulig for et barn å bruke supra-lor eller pharyngosept i tilfelle av ondt i halsen mens vaksinering av Kokav, konsulterte jeg med legene, sa han at foruten copo ro steroider og suppressants vi kan. Totalt svar (1)

Hei, jeg fant toxoplasmosis-IgG og lGM positiv, retakes 2 ganger. Jeg har en graviditet på 12 uker, jeg passerte analysen for aviditetsresultat 16, for PCR i blod, til t. Totalt svar (1)