Hepatittforum

Behandling

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Altevir vurderinger

Re: Altevir vurderinger

Post Chib »23 Nov 2015 23:23

Re: Altevir vurderinger

Meldingen til Thracian "23 nov 2015 23:24

$ 200) og redusere PVT til 3-4 måneder. eller dyrt?

Re: Altevir vurderinger

Melding Lelka »23 Nov 2015 23:25

Re: Altevir vurderinger

Melding Lelka »23 Nov 2015 23:32

Re: Altevir vurderinger

Melding Lelka »23 Nov 2015 23:33

Re: Altevir vurderinger

Melding Chib »23 Nov 2015 23:39

Re: Altevir vurderinger

Melding Chib »23 Nov 2015 23:40

Re: Altevir vurderinger

Meldingen til Thracian "23 nov 2015 23:52

Re: Altevir vurderinger

Post fröken "24 nov 2015 08:23

Re: Altevir vurderinger

Melding LEXA »24 nov 2015 08:42

Re: Altevir vurderinger

Melding lesitsa »24 Nov 2015 09:18

Altevir - Anmeldelser

Altevir er en interferonmedisin som er en viktig faktor i menneskelig immunitet. Det er stoffer i sammensetningen av dette legemidlet som har antiviral aktivitet. En av de viktigste komponentene er rekombinant interferon alfa-2 beta. Dette stoffet hemmer multiplikasjonen av virus, reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner. Cellular immunitet stimuleres ved eksponering for interferon, det vil si aktiviteten til fagocytiske celler og T-celler øker. På grunn av nærværet av dette stoffet i menneskekroppen, reduseres hastigheten og intensiteten av tumorutviklingen. Derfor, for behandling av kreft og virale patologier, foreskriver eksperter ofte interferonpreparater, inkludert Altevira.

Instruksjoner for bruk Altevira

Det brukes av pasienter med kroniske former for viral hepatitt B og C, så vel som med papillomer og kondylomer. Det er også anbefalt for noen ondartede sykdommer, som Kaposi sarkom, melanom.

Utgivelsesformen Altevir til parenteral administrering er subkutan eller intramuskulær injeksjon, intravenøs infusjoner ved hjelp av droppere. Under behandling med Altevir-injeksjoner skal pasienten være under oppsyn av en lege. Og så kan pasienten selv fortsette behandlingen. Altevir-medisineringsinstruksjonene inneholder generell informasjon om de forskjellige reseptopplysningene, avhengig av patologiene. Sann, slik informasjon er oppsummert, og ingen avbryter den enkelte avtalen av legen, avhengig av situasjonens spesifikasjoner.

Kontra

Det er forbudt å bruke i tilfelle av alvorlige patologier av nyrer og lever, det vil si ved behandling med immunosuppressive midler og i patologiene i kardiovaskulære og nervesystemet. Det er også kontraindisert for personer med autoimmune patologier og samtidig behandling med immunosuppressive midler. Søknad er ikke anbefalt for sykdommer i skjoldbruskkjertelen, lunger eller diabetes mellitus som ikke er egnet til korreksjon. Banned Altevir gravide og ammende mødre.

Bivirkninger

Personlig intoleranse mot stoffet, som ikke overholder alle instruksjonene i instruksjonene, kan føre til slike hyppige bivirkninger som feber, kulderystelser, svakhet. Imidlertid er disse reaksjonene midlertidige. Nervesystemet kan bli utsatt for stoffet, som manifesterer seg i irritabilitet, deprimert tilstand, hodepine. Altevir-behandling kan også forårsake muskelsmerter, fordøyelsesbesvær, lavt blodtrykk, et brudd på blodformler og til og med dermatologiske reaksjoner.

Altevir vurderinger

De vanligste anmeldelsene om Altevira påvirker emnet narkotikabruk. Det er ingen tvil om effekten av dette stoffet og dets analoger hos pasienter.

  • I går for første gang følte jeg Alteviras effekt. Injiseringen ble gjort i magen, en veldig smertefull prosedyre. Spørsmålet oppstod: er det mulig å stikke med samme små sprøyte, men bare inn i baken? Jeg skjønte bare at jeg ikke kunne injisere meg selv i magen min. Legen sa at du kan stikke intramuskulært i både beinet og skytten. Men sprøyten må tas ikke insulin, men normalt.
  • Jeg gir Altevira bilder daglig. Legen foreskrev til biokjemiske indikatorer faller. Og da vil det være mulig å gjøre det hver annen dag, og i noen tilfeller kan det begrenses til å ordinere leger tre ganger i uken.
  • Dr. Altevir foreskrev for meg. Etter den første injeksjonen var fornemmelsene forferdelige. Injiseringen i seg selv er svært smertefull, og den generelle tilstanden av helse forverres umiddelbart, og hodet mitt begynte å smerte. Jeg tror å prøve noen analoger av Altevir, fordi det ikke passer meg.

Problemet med injeksjonsstedet er det mest populære blant pasienter som bruker dette verktøyet. Terapi med dette stoffet kan nå opptil seks måneder. Og i så lang tid kan injeksjon av stoffet på samme sted føre til bivirkninger. Ved langvarig bruk er injeksjonen subkutant i bukets buk best for injeksjon.

Når det gjelder frekvensen av injeksjoner av Altevira, divergerer meninger her. Daglige injeksjoner er ganske alvorlig belastning som ikke alle organismer kan tåle. For å redusere sannsynligheten for å utvikle bivirkninger, anbefales det å kaste Altevir-behandlingen bare tre ganger i uken.

Emballasje Altevira inneholder 5 ampuller på 1 ml, til en pris på fra 972 til 1006 rubler.

Anmeldelser av stoffet Altevir

Vi plukket opp virkelige vurderinger av stoffet Altevir, som publiseres av våre brukere. Ofte er anmeldelsen skrevet av mødrene til unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

Som en del av kompleks terapi hos voksne:
- i kronisk viral hepatitt B uten tegn på levercirrhose
- Med kronisk viral hepatitt C i fravær av symptomer på leversvikt (monoterapi eller kombinasjonsbehandling med ribavirin);
- med papillomatose i strupehode;
- med kjønnsvorter
- med hårete celle leukemi, kronisk myeloid leukemi, ikke-Hodgkins lymfom, melanom, multiple myelom, Kaposi sarkom i ansiktet av AIDS, avansert nyrekreft.

diskusjon

. Den evige veggen er kjent for en førsteårsstudent. For det andre har interferon-alfa-legemidlet alle de fine bivirkningene (se Hepatittterapi). Sammenlign Viferon og Altevir instruksjoner, omfang og bivirkninger. Det er meninger om noen barneleger at barn som får Viferon med ARVI har lengre tid og Art.

. sal ville aldri. Det er ingen substans med dette navnet. Og du, hvis du var en lege, ville du vite det. Og hvis du ikke er en lege, hvem er du? Reklamebyrå? Mer: Du skriver om Intron og Altevir. Ikke lat så hva slags narkotika. Begge administreres intramuskulært eller ved munn. Hvis du var en lege, Natalie, visste du at administrasjonsmetoden i stor grad bestemmer antall bivirkninger. Hva menes med kontraindikasjoner til dette legemidlet i ett ord, kan kalles influensaliknende syndrom. Selvfølgelig vet du ikke. Fra hvor På kulinarisk høyskole er dette ikke undervist. Jeg kan ikke argumentere for andre fakta, jeg vet ikke dette stoffet nok til å dømme. Og her til deg, leserne reko.

. Jeg kjenner tarmveggen til og med friskmann. Den andre er stoffinterferon-alfa har alle de fine bivirkningene (se terapi for hepatitt). Sammenlign instruksjoner for Viferon og Altevir, omfang og bivirkninger. Det er meninger fra noen barneleger at barn som får Viferon med SARS, har en lengre og vedvarende feber... Andre forberedelser - "antivirale" og såkalte immunmodulerende midler med antiviral aktivitet -. Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, Isoprinosine, groprinosin, proteflazid etc. også har ikke blitt skikkelig klinisk sikkerhet prøvelser og effektivitet, og må ikke brukes, spesielt

. mye. Bare for moro, skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette interferon alfa-2b utenlandsk produksjon, er den aktive ingrediensen det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjon av interferon alfa-2b, og interessant, med Den samme planten er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig, er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål å spørre ham til legen som foreskrev Viferon. "Her er informasjonen om ARVI http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. mye. Bare for moro, skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette interferon alfa-2b utenlandsk produksjon, er den aktive ingrediensen det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjon av interferon alfa-2b, og interessant, med Samme plante er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys (Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål til å spørre det til legen som foreskrev Viferon. "Les den på nytt for hundre gang, og du kan være sikker på at du er på.

. mye. Bare for moro, skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette interferon alfa-2b utenlandsk produksjon, er den aktive ingrediensen det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjon av interferon alfa-2b, og interessant, med Den samme planten er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål å spørre ham til legen som foreskrev Viferon. "Les det for hundrevis og vær sikker på det.

. Selv førsteårsstudenten vet tarmveggen. For det andre har interferon-alfa-legemidlet alle de fine bivirkningene (se Hepatittterapi). Sammenlign instruksjonene for Viferon og Altevir, omfanget og bivirkningene. Det er meninger fra noen barneleger at barn som får Viferon med ARVI har en lengre og vedvarende feber. Kipferon er den samme Viferon som har gitt immunoglobuliner tilsatt den. Til tross for alle mulige tiltak i undersøkelsen er ingen donert blod garantert å være fri for hepatittvirus og HIV. Derfor bør bruk av blodderivater utføres med stor forsiktighet. Det er fortsatt en homøopatisk "teller".

. ryggrad av stoffet, så ta med de normale argumentene. For eksempel, resultatene av internasjonal forskning, laget i henhold til regler for bevisbasert medisin. Har du lest at de behandler intron og Altevir? Har du sett listen over bivirkninger? Du har fortsatt ingen tvil om at interferonpreparater er trygge for barn, ifølge vår.

. ayu har vi noe sånt, eller akk (((anagrelid denne tabletten? 5 tabletter er det frykter så mye å drikke (((kommunisert med jentene, også, med en diagnose av ET, så de injeksjoner positur eller Altevir eller Roferon-A, og blodplater faller helt opp til 300. De sier, og du kan redde dem, og de overføres normalt. Her går jeg til en betalt lege, finner jeg ut.

Les om Altevir, hvordan, hvordan kan Viferon være ufarlig hvis det virker? Enten virker det med bivirkninger, eller det virker ikke og er ufarlig. Og du må også lese om meningen med interferon, hva det er og hvordan det fungerer. Det er tross alt å tenke for deg selv. Kanskje er alle ingrediensene av vitamin C og E der.

Anmeldelser: Altevir

  • Pharmapark, Russland
  • Utløpsdato: til 01.11.2019
  • Pharmstandard Ufavita
  • Utløpsdato: til 01.06.2020

Kundeanmeldelser av Altevir

Jeg leste mange vurderinger på forskjellige steder før jeg brukte dette stoffet. Jeg freaked allerede på forhånd. Og nå vil jeg fortelle min erfaring. Jeg hadde en utdannelse i min venstre nyre og ble foreskrevet for å injisere interferon i 9 måneder om dagen etter injeksjonen. I onkologi advart om at medikamentet og hever temperaturen til første ganger helt opp til 40, for dette formål, er det nødvendig for en time før injeksjonen drikke aspirin. Og så vil temperaturen ikke være 40, men vil være rundt 38,5 i de første tider. Det gjorde jeg bare. Jeg injiserte Altevir intramuskulært og ventet. 4 timer etter injeksjonen begynte jeg å vri, rive, svette, smerte i leddene, dvs. alle tegn på høy temperatur og etter en time begynte temperaturen langsomt å krype opp. Så etter en time begynte bruken å avta gradvis, men temperaturen forble og falt ikke, var 38,8. Mer enn denne verdien stiger den ikke. Jeg trodde hun skulle stige og falle en gang, og det var alt, men hun holdt på! Og jeg drakk en annen aspirin, skutt ned til 38. Forresten, du kan skyte ned, jeg snakket med legen og legen sa å hjelpe kroppen og skyte ned. Etter 6 timer (temperaturen var rundt 37,8 og 38,1), ringte jeg en ambulanse og spurte om tiden, hvor lenge ville det være? Legen sa at du må være tålmodig og som fjerning av dette stoffet fra kroppen, vil temperaturen falle. Han sa at kan kjøpes Nurofen, nimesil og drikke, det vil hjelpe symptomene på leddsmerter å fjerne og lindre tilstanden litt. Bare innført i kroppen for første gang at stoffet ikke er kjent for ham, så han reagerer, det er greit jeg roet ned, sovnet, var i forkant av natten (min mann stukket i 12 dager). Natten gikk bra, rolig og om morgenen våknet jeg opp med en temperatur på 37. Og et sted rundt 10 om morgenen sovet temperaturen. dvs. Det tok kroppen min om en dag å takle. Men svakhet og mangel var tilstede. Sov hele neste dag. Det føles som en liten stress på kroppen. Det er som en langvarig akutt viral tilstand. Og så kom øyeblikket til å stikke igjen. Jeg var bekymret og fylt opp med nurofen og nimesil, men jeg ble overrasket. Chills følte nesten ikke, temperaturen var maksimalt 37. Svakhet og vondt var litt, men i det hele tatt er alt greit. Takk Gud! Forhold derfor. og alle symptomene vil forsvinne, med hver injeksjon blir de stadig mer utjevnet. Helse til alle!

Jeg blir behandlet for hårete celle leukemi, mens 8 injeksjoner er blitt gjort. Tilstandsdyktig.

Hun har blitt behandlet for hepatitt siden et halvt år, levd i helvete. Hun utsatt behandlingen fordi hun varslet at det var vanskelig, men hun forventer ikke så mye. Det er veldig vanskelig, to barn trenger å bli matet, fjernet for å leke, gjøre leksjonene og det er ingen styrke, selv stå opp fra sengen. Den første uka på sykehuset svimte, temperaturen var 39,8, ytterligere verre. Jeg mistet 15 kg, håret mitt faller ut, røttene av håret min, temperaturen er 34,8 i intervaller og etter injeksjonen 35,1. Bena er vridd etter hvilket blåmerker forblir. Nå er det ikke noe virus i blodet, men hvis jeg kommer tilbake, vil jeg ikke ta denne terapien en gang til, jeg vil ikke engang prøve.

Tungt på narkotika handling, men også en stor sår helbreder, jeg har et virus C. De første injeksjoner, men henges, men det er nødvendig, tolerert, og temperatur, og hodet ikke eier, og i musklene i en gnagende smerte, for roper høyt! Da, som det ble mer tolerant, eller jeg klarte å takle. Jeg pierced i seks måneder, passerte biokjemi, alt er normalt, men nå bare en diett, for ikke å provosere en sår.

Han behandlet Altevir med hepatitt C. Først var alt bra, symptomene og svakheten ble vesentlig redusert. Men da en uke senere fikk jeg lov til å lage injeksjoner hjemme, etter den første injeksjonen av hjemmet, oppstod en sterk svakhet og hodet mitt begynte å snurre. Det er synd, selvfølgelig, men stoffet måtte byttes ut.

tok et kurs i behandling av hepatitt med denne medisinen - bivirkninger er svært sterk etter injeksjon skjelving begynte, og temperaturen er høy, kvalme, hodepine - fienden ikke ønsker dette, men leveren min resultert i full orden, tilbakefall PAH-pah null for all denne tiden (8 måneder).

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. september 2012

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Altevir

Altevir er en interferonmedisin, som er en av de viktigste faktorene i en persons immunforsvar. Sammensetningen av dette legemidlet inkluderer rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stoffet har antiviral aktivitet, hemmer reproduksjon av virus i vevsceller, samt reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner av vevene selv til patogenes penetrasjon (proliferasjon). Eksponering for interferon stimulerer mobil immunitet - aktiviteten av fagocytiske celler, T-celler, og så videre. I tillegg reduserer forekomsten av dette stoffet i kroppen utviklingshastigheten av tumorprosesser. Behandlingen av virale og onkologiske patologier inkluderer derfor reseptbelagte interferonpreparater, for eksempel Altevira.

Altevir brukes når:

  • Kroniske former for viral hepatitt B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Noen ondartede sykdommer er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form for parenteral administrering - subkutane eller intramuskulære injeksjoner, samt intravenøse infusjoner (drypp). Hvis injeksjoner er angitt, bør initiering av terapi foregå under oppsyn av en lege, men pasienten kan deretter fortsette den støttende behandlingen alene. Instruksjonen av stoffet Altevir inneholder generell informasjon om taktikken til dens formål i ulike patologier. Selvfølgelig er denne informasjonen gitt for generell informasjon til pasientene, men individuelle avtaler blir gjort av den behandlende legen, med tanke på den spesifikke situasjonen.

Altevir er kontraindisert i:

  • Alvorlige patologier av nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (inkludert under hyperkoagulasjon);
  • Alvorlige patologier i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke egnet til korreksjon av alvorlige sykdommer i lungene, skjoldbrusk, diabetes, og så videre;
  • Under graviditet, amming;

Altevira bivirkninger

Innføringen av denne medisinen fører ofte til influensalignende stater - feber, kulderystelser, svakhet. Disse reaksjonene er midlertidige. Helsen til nervesystemet kan lide, noe som resulterer i irritabilitet, hodepine, en deprimert tilstand (opp til selvmordstanker) og så videre. I tillegg kan muskel smerte, fordøyelsessykdommer, trykkfall, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaksjoner, etc. oppstå under behandling med Altevir.

Altevir vurderinger

Generelt er anmeldelser om Altevir relatert til diskusjoner om hvordan og hvor du skal skrive inn det. Behovet for dette stoffet og dets analoger, som regel, gir ikke tvil hos pasienter. Så på forumene hvor pasienter kommuniserer med viral hepatitt, er det en detaljert diskusjon om dette emnet:

- I går gjorde jeg den første injeksjonen av Altevira i magen. Det var så vondt! Jeg er ikke sikker på at jeg kan prikke meg sånn... Og kan jeg lage injeksjoner i baken med samme små sprøyte?

- I baken, i beinet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette trenger du en normal sprøyte (ikke insulin).

- Jeg spiser meg Altevir daglig, til de økte biokjemiindeksene ikke går inn i minus. Og da skal jeg gjøre det på en dag. Selv om noen leger foreskriver tre ganger i uka...

Spørsmålet om injeksjonsstedet er haster for disse pasientene. Tross alt, å gjennomføre en lang kurs (for eksempel et halvt år) av Altevira, injiserer det i baken, betyr at begge musklene blir til en kontinuerlig "søppel". For en så lang behandling er den mest optimale innføringen av legemidlet subkutant i brettet på magen.

Angående frekvensen av injeksjoner - det er forskjellige meninger. Det er åpenbart at bare en tilstrekkelig sterk kropp tåler en så intens belastning (daglige injeksjoner). Anbefalingen om å stikke Altevir tre ganger i uken er hovedsakelig basert på behovet for å redusere sannsynligheten for bivirkninger.

Anmeldelser av Hepatittbehandling med Altevir og Ribavirin

Altevir

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Altevir

Altevir er en interferon medisinering. som er en av de viktigste faktorene i humant immunforsvar. Sammensetningen av dette legemidlet inkluderer rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stoffet har antiviral aktivitet, hemmer reproduksjon av virus i vevsceller, samt reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner av vevene selv til patogenes penetrasjon (proliferasjon). Eksponering for interferon stimulerer mobil immunitet - aktiviteten av fagocytiske celler, T-celler, og så videre. I tillegg reduserer forekomsten av dette stoffet i kroppen utviklingshastigheten av tumorprosesser. Behandlingen av virale og onkologiske patologier inkluderer derfor reseptbelagte interferonpreparater, for eksempel Altevira.

Altevir brukes når:

  • Kroniske former for viral hepatitt B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Noen ondartede sykdommer er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form for parenteral administrering - subkutane eller intramuskulære injeksjoner, samt intravenøse infusjoner (drypp). Hvis injeksjoner er angitt, bør initiering av terapi foregå under oppsyn av en lege, men pasienten kan deretter fortsette den støttende behandlingen alene. Instruksjonen av stoffet Altevir inneholder generell informasjon om taktikken til dens formål i ulike patologier. Selvfølgelig er denne informasjonen gitt for generell informasjon til pasientene, men individuelle avtaler blir gjort av den behandlende legen, med tanke på den spesifikke situasjonen.

Altevir er kontraindisert i:

  • Alvorlige patologier av nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (inkludert under hyperkoagulasjon);
  • Alvorlige patologier i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke egnet til korreksjon av alvorlige sykdommer i lungene, skjoldbrusk, diabetes, og så videre;
  • Under graviditet, amming;

Altevira bivirkninger

Innføringen av denne medisinen fører ofte til influensalignende stater - feber, kulderystelser, svakhet. Disse reaksjonene er midlertidige. Helsen til nervesystemet kan lide, noe som resulterer i irritabilitet, hodepine, en deprimert tilstand (opp til selvmordstanker) og så videre. I tillegg kan muskel smerte, fordøyelsessykdommer, trykkfall, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaksjoner, etc. oppstå under behandling med Altevir.

Altevir vurderinger

Generelt er anmeldelser om Altevir relatert til diskusjoner om hvordan og hvor du skal skrive inn det. Behovet for dette stoffet og dets analoger, som regel, gir ikke tvil hos pasienter. Så på forumene hvor pasienter kommuniserer med viral hepatitt, er det en detaljert diskusjon om dette emnet:

- I går gjorde jeg den første injeksjonen av Altevira i magen. Det var så vondt! Jeg er ikke sikker på at jeg kan prikke meg sånn... Og kan jeg lage injeksjoner i baken med samme små sprøyte?

- I baken, i beinet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette trenger du en normal sprøyte (ikke insulin).

- Jeg spiser meg Altevir daglig, til de økte biokjemiindeksene ikke går inn i minus. Og da skal jeg gjøre det på en dag. Selv om noen leger foreskriver tre ganger i uka...

Spørsmålet om injeksjonsstedet er haster for disse pasientene. Tross alt, å gjennomføre en lang kurs (for eksempel et halvt år) av Altevira, injiserer det i baken, betyr at begge musklene blir til en kontinuerlig "søppel". For en så lang behandling er den mest optimale innføringen av legemidlet subkutant i brettet på magen.

Angående frekvensen av injeksjoner - det er forskjellige meninger. Det er åpenbart at bare en tilstrekkelig sterk kropp tåler en så intens belastning (daglige injeksjoner). Anbefalingen om å stikke Altevir tre ganger i uken er hovedsakelig basert på behovet for å redusere sannsynligheten for bivirkninger.

Ranger Altevir!

Samlet vurdering: 4,1 av 5,243

Min mann og jeg begynte å stikke Altevir 10.03.g. 3 ganger i uken intramuskulært. Vi har hep C, 2 gen. De to første injeksjonene (eller rettere vistrykkene etter dem) vil forbli lenge. Dette er en høy temperatur (opptil 40) og vondt muskler og ledd, hodepine og tørre slimhinner. Men for gjenopprettelsens skyld kan alt utholdes. Det eneste er at ved hver injeksjon er det mer og mer smertefullt (injeksjon av stoffet selv). En måned senere, temperaturen returnerte til normal, men periodisk hodepine, smerte i leddene forble. vil fortsette!

Ektemannen begynte å ta Altevir 04/29/14. Kolem på en dag. Den første dagen er bare et mareritt, bryter, rister, fra nåværende i filmen! temperaturen er 39,2, faller ikke og går ikke av innen 6 timer. Bedre å sette om natten slik at du kan hvile i sengen. Det var 37,5 om morgenen. Dette er allerede bra. Den neste injeksjonen ble ventet med frykt, vi lagde opp lys på temperaturen, men takk Gud gikk alt greit, hver dag var det lettere og lettere, temperaturen var 37,2, 37,0. Det var ingen risting, det var ingen smerte. Noen ganger hodepine, men det er ikke så skummelt som den første dagen. Hold på, helbrede, alt kommer til å bli bra. Vi tror virkelig på dette!

Her går vi igjen! Det var 3 måneder siden starten av HTP. Vi har en minus. Vi fortsetter behandlingen. Mine bivirkninger er nesten borte (bekymret bare for håret, som de sier vil begynne å falle ut intensivt). Min mann til temperaturen stiger etter hver injeksjon. Vi drikker i tillegg melktistel (det blir mye lettere, appetitt vises, leddene har vondt mindre.) Injiseringene er fortsatt smertefulle, men du kan tåle det! Vi drikker også sirup Gerbamarin til leveren (med te og sitron) - forenkler også bivirkninger. Tatiana, vi ønsker deg og din mann tålmodighet og god helse.

HEPATITIS C. Hørbar eller ikke?

Folk har rett. unntatt interferon kan ikke gjøre noe. Behandlingen er veldig vanskelig og dyr. la han følge en diett, drikk melkeltistel og bli gjennomboret to ganger i året av fosforhliv på sykehuset. Det er gratis. ikke så skummelt.


Min mor er 57 og hun har kronisk hepatitt B. Det vil være problematisk og usannsynlig å komme seg fra denne alderen hos B. I tillegg til interferoner finnes det også stoffer som brukes og ganske effektivt, men det er lengre tid og interferoner er den billigste måten. Forresten, det er ikke nødvendig å beseire hepatitt, det er mulig å redusere sin effekt på kroppen betydelig. Se til hepatologer i Zaporozhye. Hvis fasen er aktiv, er det mye mer effektivt å behandle.

Konstantin. du forstår ikke. at Viriad behandler hepatitt B. men ikke hepatitt C.


Georgy, for første gang leser du uheldig innlegget som spør, for moren og C og B, og for det andre tilbød jeg bare å lese. Fortsett nye behandlingsteknikker. Jeg anbefaler at du kontakter HEPATOCENTER. For personer som ikke kan gjennomgå behandling på grunn av deres fysiske tilstand, vil de tilby en mer mild behandling. Interferoner er egnet for de som har en normal fysisk tilstand og / eller har mulighet til å ligge lag i måneder og år. Men det er nødvendig å gå til en profesjonell HEPATOLOGIST, og en til en smittsom sykdom agent. Og jeg sa om Veriad, bare for å gi et eksempel på at vitenskapen ikke står stille, og for ikke å få cerose, er det ikke nødvendig å beseire sykdommen hundre prosent, du kan redusere effekten av virusene betydelig og gi leveren muligheten til å gjenopprette seg til et akseptabelt nivå. Selv om du samtidig husker at du representerer en potensiell infeksjonsfare for andre.

465. George | 28.08., 14:12:52 [3409021155]

Georgy, for første gang leser du uheldig innlegget som spør, for moren og C og B, og for det andre tilbød jeg bare å lese. Fortsett nye behandlingsteknikker. Jeg anbefaler at du kontakter HEPATOCENTER. For personer som ikke kan gjennomgå behandling på grunn av deres fysiske tilstand, vil de tilby en mer mild behandling. Interferoner er egnet for de som har en normal fysisk tilstand og / eller har mulighet til å ligge lag i måneder og år. Men det er nødvendig å gå til en profesjonell HEPATOLOGIST, og en til en smittsom sykdom agent. Og jeg sa om Veriad, bare for å gi et eksempel på at vitenskapen ikke står stille, og for ikke å få cerose, er det ikke nødvendig å beseire sykdommen hundre prosent, du kan redusere effekten av virusene betydelig og gi leveren muligheten til å gjenopprette seg til et akseptabelt nivå. Selv om du samtidig husker at du representerer en potensiell infeksjonsfare for andre.


Ja, jeg er enig med deg, jeg har misforstått og misforstått deg, jeg beklager, men du forstod meg ikke i tidligere innlegg.

Brukeren av nettstedet Woman.ru forstår og aksepterer at han er fullt ansvarlig for alt materiale som er delvis eller fullt ut publisert av han ved hjelp av Woman.ru-tjenesten.
Brukeren av nettstedet Woman.ru garanterer at plasseringen av materialene som sendes til dem, ikke bryter med tredjeparts rettigheter (inkludert men ikke begrenset til opphavsrett), påvirker ikke deres ære og verdighet.
Brukeren av nettstedet Woman.ru, sender materiale, er dermed interessert i å publisere dem på nettstedet og uttrykker sitt samtykke til videre bruk av redaktørene på nettstedet Woman.ru.
Alle materialer på nettstedet Woman.ru, uavhengig av skjema og dato for plassering på nettstedet, kan kun brukes med samtykke fra redaktørene til nettstedet. Reprinting materialer fra Woman.ru er umulig uten skriftlig tillatelse fra utgiveren.

Redaktørene er ikke ansvarlige for innholdet av annonser og artikler. Forfatterens oppfatning kan ikke falle sammen med redaktørens synspunkt.

Materialene som er plassert i seks-seksjonen, anbefales ikke til visning til personer under 18 år (18+)

Når du besøker et woman.ru-nettsted, godtar du Woman.ru vilkårene for bruk. inkludert og når det gjelder informasjonskapsler.

Nettverkspublikasjon Woman.ru (Mediebevis EL nr. FS 77 - 65950, utstedt av Roskomnadzor 10. juni).

Altevir - Anmeldelser

Altevir er en interferonmedisin som er en viktig faktor i menneskelig immunitet. Det er stoffer i sammensetningen av dette legemidlet som har antiviral aktivitet. En av de viktigste komponentene er rekombinant interferon alfa-2 beta. Dette stoffet hemmer multiplikasjonen av virus, reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner. Cellular immunitet stimuleres ved eksponering for interferon, det vil si aktiviteten til fagocytiske celler og T-celler øker. På grunn av nærværet av dette stoffet i menneskekroppen, reduseres hastigheten og intensiteten av tumorutviklingen. Derfor, for behandling av kreft og virale patologier, foreskriver eksperter ofte interferonpreparater, inkludert Altevira.

Instruksjoner for bruk Altevira

Det brukes av pasienter med kroniske former for viral hepatitt B og C, så vel som med papillomer og kondylomer. Det er også anbefalt for noen ondartede sykdommer, som Kaposi sarkom, melanom.

Utgivelsesformen Altevir til parenteral administrering er subkutan eller intramuskulær injeksjon, intravenøs infusjoner ved hjelp av droppere. Under behandling med Altevir-injeksjoner skal pasienten være under oppsyn av en lege. Og så kan pasienten selv fortsette behandlingen. Altevir-medisineringsinstruksjonene inneholder generell informasjon om de forskjellige reseptopplysningene, avhengig av patologiene. Sann, slik informasjon er oppsummert, og ingen avbryter den enkelte avtalen av legen, avhengig av situasjonens spesifikasjoner.

Kontra

Det er forbudt å bruke i tilfelle av alvorlige patologier av nyrer og lever, det vil si ved behandling med immunosuppressive midler og i patologiene i kardiovaskulære og nervesystemet. Det er også kontraindisert for personer med autoimmune patologier og samtidig behandling med immunosuppressive midler. Søknad er ikke anbefalt for sykdommer i skjoldbruskkjertelen, lunger eller diabetes mellitus som ikke er egnet til korreksjon. Banned Altevir gravide og ammende mødre.

Bivirkninger

Personlig intoleranse mot stoffet, som ikke overholder alle instruksjonene i instruksjonene, kan føre til slike hyppige bivirkninger som feber, kulderystelser, svakhet. Imidlertid er disse reaksjonene midlertidige. Nervesystemet kan bli utsatt for stoffet, som manifesterer seg i irritabilitet, deprimert tilstand, hodepine. Altevir-behandling kan også forårsake muskelsmerter, fordøyelsesbesvær, lavt blodtrykk, et brudd på blodformler og til og med dermatologiske reaksjoner.

Altevir vurderinger

De vanligste anmeldelsene om Altevira påvirker emnet narkotikabruk. Det er ingen tvil om effekten av dette stoffet og dets analoger hos pasienter.

  • I går for første gang følte jeg Alteviras effekt. Injiseringen ble gjort i magen, en veldig smertefull prosedyre. Spørsmålet oppstod: er det mulig å stikke med samme små sprøyte, men bare inn i baken? Jeg skjønte bare at jeg ikke kunne injisere meg selv i magen min. Legen sa at du kan stikke intramuskulært i både beinet og skytten. Men sprøyten må tas ikke insulin, men normalt.
  • Jeg gir Altevira bilder daglig. Legen foreskrev til biokjemiske indikatorer faller. Og da vil det være mulig å gjøre det hver annen dag, og i noen tilfeller kan det begrenses til å ordinere leger tre ganger i uken.
  • Dr. Altevir foreskrev for meg. Etter den første injeksjonen var fornemmelsene forferdelige. Injiseringen i seg selv er svært smertefull, og den generelle tilstanden av helse forverres umiddelbart, og hodet mitt begynte å smerte. Jeg tror å prøve noen analoger av Altevir, fordi det ikke passer meg.

Problemet med injeksjonsstedet er det mest populære blant pasienter som bruker dette verktøyet. Terapi med dette stoffet kan nå opptil seks måneder. Og i så lang tid kan injeksjon av stoffet på samme sted føre til bivirkninger. Ved langvarig bruk er injeksjonen subkutant i bukets buk best for injeksjon.

Når det gjelder frekvensen av injeksjoner av Altevira, divergerer meninger her. Daglige injeksjoner er ganske alvorlig belastning som ikke alle organismer kan tåle. For å redusere sannsynligheten for å utvikle bivirkninger, anbefales det å kaste Altevir-behandlingen bare tre ganger i uken.

Emballasje Altevira inneholder 5 ampuller på 1 ml, til en pris på fra 972 til 1006 rubler.

Altevir

Beskrivelse fra 19. august 2014

  • Latinsk navn: Altevir
  • ATX kode: L03AB05
  • Aktiv ingrediens: Interferon alfa-2b human rekombinant (Interferon alfa-2b human rekombinant)
  • Produsent: Pharmapark (Russland)

struktur

Løsningen inneholder human rekombinant interferon alfa-2b som en aktiv komponent, så vel som slike ytterligere komponenter som natriumacetat, etylendiamintetraeddiksyre, dinatriumsalt, dextran 40, natriumklorid, renset vann til injeksjon, Tween 80.

Utgivelsesskjema

Legemidlet er laget i form av en injeksjonsvæske.

Farmakologisk virkning

Legemidlet har antivirale, antiproliferative, immunmodulerende og antitumoregenskaper.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Den aktive substansen av stoffet interagerer med reseptorer på celleoverflaten, initierer en kompleks transformasjonskjede (for eksempel induksjon av syntesen av cytokiner og enzymer), og forhindrer også syntesen av virale RNA- og virusproteiner. Dette forårsaker de antivirale og antiproliferative virkninger av medikamentet.

I tillegg aktiverer den aktive substansen Altevira presentasjonen av antigenimmunokompetente celler. Det stimulerer også den cytotoksiske effekten av T-celler og den fagocytiske aktiviteten til makrofager, hemmer syntesen av visse onkogener og forstyrrer celleproliferasjon, inkludert tumorceller.

Biotilgjengeligheten av legemidlet er ca. 90%. Halveringstiden er 2-6 timer. Legemidlet utskilles gjennom nyrene ved glomerulær filtrering. Etter 16-24 timer blir det aktive stoffet ikke oppdaget i blodet. Splits i leveren.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet brukes til:

  • hårete celle leukemi;
  • kronisk viral hepatitt B (hvis det ikke er levercirrhose og dets tegn);
  • ikke-Hodgkins lymfom;
  • laryngeal papillomatose;
  • flere myelom;
  • kjønnsvorter
  • avansert nyrekreft;
  • kronisk viral hepatitt C (hvis det ikke foreligger leversvikt og dets tegn) - ribavirin går sammen med komplisert terapi;
  • kronisk myeloid leukemi;
  • melanom;
  • Kaposi sarkom i AIDS.

Kontra

Altevir gjelder ikke for:

  • overfølsomhet overfor stoffet;
  • alvorlig nyresvikt
  • kronisk hepatitt med dekompensert levercirrhose;
  • tar immunsuppressive stoffer;
  • dekompensert lungesykdom;
  • hyperkoagulasjonsreaksjonen;
  • alvorlig leversvikt
  • graviditet;
  • amming;
  • alvorlige kardiovaskulære sykdommer;
  • alvorlige lidelser i sentralnervesystemet (spesielt i tilfelle epilepsi, depresjon);
  • autoimmune sykdommer;
  • dekompensert diabetes;
  • alvorlig myelosuppresjon.

Bivirkninger av Altevira

Bivirkningene av Altevir er oftest manifestert som feber, hodepine, kuldegysninger, kvalme, generell svakhet, myalgi, appetittdulling.

I sjeldne tilfeller oppstår magesmerter, nervøsitet, angst, dyspepsi, autoimmun thyroiditt. Endringer i laboratorieparametere (reversibel) kan oppstå: leukopeni, reduksjon i hemoglobinnivå, økt aktivitet av leverenzymer, granulocytopeni, trombocytopeni.

Instruksjoner på Altevir

Legemidlet administreres intramuskulært, intravenøst, intraperitonealt, subkutant, intrathekalt, inn i lesjonen. Instruksjonen for Altevir gir følgende enkeltdose for voksne - 3-6 millioner IE. Om nødvendig kan den stige. Barn er foreskrevet 500-100 tusen IE per kg vekt.

Avhengig av sykdommen inneholder bruksanvisningen også følgende regimer:

  • laryngeal papillomatose - voksne 6 millioner IE 5 ganger på 7 dager eller 3-6 millioner IE tre ganger på 7 dager (behandling - en måned), 3 millioner IE to ganger i 7 dager (behandling - 12 uker), 3 millioner IE om 7 dager (behandlingsforløp - 28 uker); barn 50-100 tusen IE tre ganger på 7 dager (behandlingstid - en måned), 50 tusen IE hver 7. dag (behandling - 28 uker), 50 tusen IE to ganger i 7 dager (behandlingsforløp - 12 uker ). I tilfelle sykdomsprogresjon, kan doseringen økes;
  • alvorlig leversvikt hos spedbarn - 3-6 millioner IE / kvm m legen foreskriver intraperitonealt gjennom hele uken, skal brukes daglig. I løpet av den andre behandlingsuke administreres den samme dosen intramuskulært. Opptaksfrekvensen kan reduseres til 3 ganger i uken fra den tredje uken;
  • kronisk hepatitt B - spesialister for voksne pasienter anbefaler å ta 6 millioner IE intramuskulært i to uker hver dag, deretter to ganger i 7 dager (behandlingsforløp - 16 uker) og tre ganger i 7 dager (behandlingsforløp - en måned); barn under 12 år må ta 3-6 millioner IE / kvm intramuskulært tre ganger på 7 dager (behandlingsforløpet er 16 uker); barn fra 12 år tar en enkeltdose på 6 millioner IE;
  • kronisk hepatitt C - eksperter indikerer at 3 millioner IE i subkutane eller intramuskulære injeksjoner skal brukes av voksne 3 ganger på 7 dager (løpet av behandlingen er 9 måneder), barn må ta 3 millioner IE / kvm på samme måte;
  • HIV-infeksjon - du må ta 3 millioner IE tre ganger på 7 dager. Hvis nøytraliserende antistoffer opptrer, erstattes medikamentet med naturlig interferon;
  • Dengue feber - tatt i 72 timer etter symptomstart, er voksne foreskrevet for å ta 3-6 millioner IE 3 dager daglig, barn tar 50-100 tusen IE per kg vekt på samme måte;
  • ikke-Hodgkins lymfom (medium eller lav malignitet) - legemidlet er tatt etter remisjon, som oppnås ved polykemoterapi. 6 millioner IE bør administreres tre ganger om 7 dager;
  • genitalvorter - voksne pasienter skal administreres 6 millioner IE (hele behandlingsforløpet er 6 uker) daglig i kombinasjon med interferon alfa2b (salve) tre ganger hver dag, er pasienter i barndommen foreskrevet 50-100 tusen IE per kilo;
  • viral hepatitt - første 12-15 millioner IE (skal brukes 3-5 dager) intramuskulært eller intraperitonealt daglig, deretter 6 millioner IE i form av intramuskulære injeksjoner om dagen, til negative resultater er kjent med hensyn til virale markører for hepatitt; I tilfelle av subakutt viral hepatitt hos barn etter 1 år må du ta 3-6 millioner IE / kvm i 1-2 uker (første uke intraperitonealt, deretter intramuskulært), hvoretter behandlingen kan fortsette med samme dose, men tre ganger i 7 dager før nå negative indikatorer for sykdom markører;
  • Kaposi sarkom - foreskrevet 30 millioner IE for daglig inntak, med tidlig diagnose - 6 millioner IE (bør brukes - 6 uker) daglig, samme dosering er foreskrevet for barn;
  • kronisk myeloid leukemi - etter hematologisk remisjon, ta 3 millioner IE / kvm om dagen før cytogenetisk remisjon eller regresjon av sykdommen;
  • Herpes zoster - Legene anbefaler at du bruker 6 millioner IE (behandlingstid - en uke) daglig, og ta om nødvendig 6 millioner IE hver annen dag i to uker. Det bør kombineres med bruk av interferon alfa-2b (som en salve) hver 6. time;
  • faste tumorer - voksne pasienter skal ta 9 millioner IE i form av injeksjoner intramuskulært eller subkutant i en måned hver dag, vedlikeholdsdosen er 6 millioner IE tre ganger på 7 dager (behandlingsforløpet er 3 måneder), bør barn administreres 3-6 millioner IE / kvm i henhold til samme mottakssystem. Hvis effekten er positiv, kan behandlingen strekkes i et år i en vedlikeholdsdose.

I noen tilfeller kan behandlingsregimer variere. Maksimal dosering i dette tilfellet bør ikke være høyere enn 3 millioner IE.

overdose

Med hensyn til overdose ga ikke data om Altevir.

interaksjon

Mulige reaksjoner på kombinasjonen av Altevira med andre legemidler er ikke fullt ut forstått. Med forsiktighet bør dette legemidlet tas med sovende piller og beroligende midler, samt de som har myelosuppressiv effekt og narkotiske analgetika.

Hvis Altevir brukes samtidig med teofyllin, må du overvåke konsentrasjonen av sistnevnte i blodet, doseringen kan justeres.

Kombinasjonen av stoffet med kjemoterapeutiske anticancer-stoffer øker risikoen for toksiske effekter.

Salgsbetingelser

Legemidlet er tilgjengelig på apotek på resept.

Lagringsforhold

Oppbevar dette legemidlet bør være ved en temperatur på 2-8 ° C, under ingen omstendigheter ikke fryses. Stedet skal ikke være tilgjengelig for barn.

Holdbarhet

Du må beholde medisinen i ikke lenger enn 18 måneder.

Altevir vurderinger

Anmeldelser av Altevira indikerer at mange pasienter tolererer stoffet ganske hardt. Svært ofte forumet som dette verktøyet er diskutert inneholder meldinger om utseendet av bivirkninger. Til tross for dette er anmeldelser om Altevir for det meste positive, mange pasienter klager over negative effekter, men legg merke til den utrolige effekten av dette verktøyet.

Pris Altevira hvor du kan kjøpe

Du kan kjøpe Altevir 3 millioner IE eller 5 millioner IE i russiske apotek strengt på resept. Dette verktøyet er ganske dyrt. Prisen på Altevir er 3 millioner IE - ca 1100 rubler. I ampuller på 5 millioner IE, kan legemidlet kjøpes i gjennomsnitt for 1500 rubler.

Altevir - stopp virusene

Altevir - human rekombinant interferon alfa-2b, kunstig avledet fra Escherichia coli intestinal bacillus, i den genetiske

hvis struktur er satt inn i humant interferon-gen alpha2b.

Rekombinant protein (medikament Altevir) er identisk med humant interferon.

Altevir er et stoff som har til hensikt å tåle tumorer, virus og stimulere kroppens immunceller.

Altevir, som utøver direkte innflytelse på menneskets immunforsvar, styrer dem for å bekjempe reproduksjon av virus og tumorceller.

På grunn av sin høye modulerende aktivitet, er Altevir effektiv i behandlingen av viral hepatitt og flere typer neoplasmer, inkludert de som påvirker AIDS-pasienter.

Utgivelsesskjema

Fargeløs oppløsning for parenteral administrering, inneholdende 3, 5, 10 eller 15 millioner IE / ml. aktiv ingrediens. I ampuller, hetteglass, sprøyter.

Farmakologisk gruppe

  • Interferoner.
  • Antivirale legemidler.
  • Antimikrobielle og antiparasitiske midler.

struktur

Det aktive stoffet er interferon alfa2b.

Hjelpestoffer:

  • etylendiamintetraeddiksyre dinatriumsalt.
  • natriumacetat.
  • natriumklorid.
  • Twin 80.
  • Vann til injeksjon.
  • Dextran 40.

Indikasjoner for bruk

Altevir brukes til å behandle voksne i komplisert terapi:

  • kronisk viral hepatitt B uten tegn på en cirrhotisk prosess i leveren,
  • kronisk viral hepatitt C uten symptomer på leversvikt,
  • papillomatose i strupehode,
  • kjønnsvorter,
  • hårete celle leukemi,
  • kronisk myeloid leukemi,
  • ikke-Hodgkin lymfom,
  • melanomer, inkludert flere,
  • Kaposi sarkom med aids,
  • nyrekreft i et progressivt stadium.

1. Administrasjonsmåte

Video om emnet: Hvordan lage en subkutan injeksjon

Altevir administreres: subkutant, intramuskulært, intravenøst, i form av droppere.

I kronisk hepatitt B: 4-10 millioner IE tre ganger i uka. Kurs: 16-24 uker. Hvis sykdommens dynamikk i 3-4 ukers behandling med Altevir ikke blir positiv, blir den avbrutt.

I kronisk hepatitt C: 3 millioner IE tre ganger i uka. Kurs: 24-48 uker. Du kan øke effektiviteten av Altevir behandling med Ribaverin.

Med hårete celle leukemi: 2 millioner IE / 2-3 ganger per uke. Kurs 2-6 måneder.

Målet med kurset er å normalisere blodbildet. Tilstedeværelsen eller fraværet av splenektomi i historien er ikke viktig.

Med kronisk myeloid leukemi: 4-5 millioner IE / dag. Kurset tar sikte på å opprettholde antall leukocytter i størrelsesorden 0,5-10 millioner IE. Hvis hematologisk remisjon ikke oppstår, avbrytes Altevir etter 2-2,5 måneder.

I ikke-Hodgkins lymfomer: 5 millioner IE i multikomponent kjemoterapi regimer Altevir administreres som en adjuvans (et stoff som forbedrer kroppens immunrespons, når det administreres med et immunogen). Kurs: 2-3 måneder.

For å eliminere risikoen for gjentakelse av hudkreft etter operasjon: 15 millioner IE / 5 ganger per uke (intravenøst) og 10 millioner IE / 3 ganger per uke. Kurs: Opptil 48 uker.

Med Kaposi sarkom: Den optimale dosen av Altevira er ikke fastslått, den fortsetter å bli tatt til en synlig regresjon av svulsten. For nyrekreft velges kurs og dosering individuelt.

Antiviral mekanisme

Altevir utløser en kjede av reaksjoner og interaksjoner mellom celler som blokkerer multiplikasjonen av virus.

Virkningen av stoffet frarøver virusceller av evnen til å:

  • å syntetisere proteiner som er nødvendige for deres reproduksjon,
  • les genetiske koder raskt, som hindrer dem i å reprodusere.

Immunresponsen til kroppen, forårsaket av Altevir, nøytraliserer patogener og ødelegger infiserte menneskelige celler.

Påvirker sunne celler, gjør stoffet deres membran ugjennomtrengelig for virus. Motta Altevira lar deg fjerne viruset fra kroppen, eliminere reinfeksjon og komplikasjoner etter en infeksjon.

Mekanismen for antitumoraktivitet

Effekten av å hemme veksten av nye kreftceller oppnås ved å endre tilstanden til cellemembranen og den indre struktur av cellen. Under påvirkning av et stoff, etableres en type metabolisme i cellen, noe som gjør det umulig for selvgjengivelse av onkogene strukturer.

Derfor reduserer Altevir raskt og signifikant frekvensen av tumorvekst, undertrykker syntesen av onkogener, stopper cellemutasjoner og returnerer dem til normal funksjon.

Mekanismen for immunmodulerende virkninger

Altevir gir utvinning av immunsystemets strukturer ved å øke aktiviteten til makrofager og NK-celler (naturlige drepeceller), som sikrer rask destruksjon av infiserte celler og patologiske midler. Naturmordene ødelegger både patogene mikrober og tumorceller.

Den aktive ingrediens av stoffet øker aktiviteten til T- og B-lymfocytter, som gjenkjenner og ødelegger infiserte celler. Aktivering av leukocyttaktivitet ødelegger infeksjonskilden og gjenopptar produksjonen av immunoglobulin A, som fjerner den patologiske flora fra slimhinnene.

Interaksjon med rusmidler

Udelukkelse av Altevira eller gjennomføre kontrollen bør kombineres:

  • med beroligende midler og beroligende midler,
  • med bedøvelsesmidler av stoffgruppen,
  • med legemidler som reduserer dannelsen av blodceller i benmargen.

2. Bivirkninger

felles:

  • feber, influensalignende stater, kulderystelser,
  • muskel smerte, hodepine,
  • tap av appetitt, bouts av kvalme.

Mindre vanlig:

  • oppkast, diaré,
  • svimmelhet, døsighet, asteni,
  • depresjon, selvmordstanker,
  • økt svette
  • hårtap
  • nervøsitet, søvnløshet,
  • senker blodtrykket.

Sjelden oppstått:

  • magesmerter
  • vekttap
  • takykardi,
  • økt angst
  • reduksjon i hemoglobinnivå.

Kontra

  • kronisk hjertesvikt
  • nylig lidd et hjerteinfarkt
  • hjerterytmeforstyrrelser
  • lever- og / eller nyresvikt,
  • epilepsi,
  • autoimmun hepatitt,
  • skjoldbrusk sykdom,
  • diabetes mellitus
  • tromboflebitt,
  • lungeemboli,
  • Overfølsomhet overfor det aktive stoffet.

Bruk under graviditet

Det er forbudt.

På tidspunktet for mottak av Altevira, avbrytes amming.

3. Lagringsforhold

Innen temperaturområdet 2-8 ° С, ikke frysing.
Holdbarhet - 18 måneder.

4. Analoger

Dette er legemidler av en farmakologisk gruppe nær Altevir ved hjelp av virkningsmekanismen:

  • Avonex;
  • Betaferon;
  • Alfaferon;
  • Genfakson;
  • Interal P;
  • Ingaron;
  • sperre;
  • Rekolin;
  • Infibeta;
  • Pegasys;
  • Rebif;
  • Sinnoveks;
  • Ekstavia.

Det er uønsket å ta en selvstendig beslutning om erstatning av det foreskrevne legemidlet med en analog. Kontakt lege eller spesialist!

5. Pris

I Russland

  • Altevir 3 millioner IE i ampuller nummer 5 - fra 1115 rubler. opptil 1380 rubler
  • Altevir 5 millioner IE i ampuller nummer 5 - fra 1810 rubler. opptil 2150 gni.

I Ukraina

  • Altevir 3 millioner IE i ampuller nummer 5 - fra 990 UAH. opp til 1180 UAH
  • Altevir 5 millioner IE i ampuller nummer 5 - fra 1270 UAH. opp til 1590 UAH

6. Anmeldelser

Forskere, praktiserende leger og pasienter selv gir en positiv vurdering av Altevir.

Pasientanmeldelser om stoffet finnes i slutten av artikkelen.

Det er karakterisert som:

  • effektivt stoff mot virus, neoplasmer, infeksiøs hepatitt,
  • medisiner er relativt lave kostnader
  • et stoff med en rekke bivirkninger som er vanskelige å tolerere.

Sterkt tolererte bivirkninger induserer pasienter til å tenke på Altevirs lave effekt, men dette er ikke i det hele tatt tilfelle.

Alvorlighetsgraden av uønskede manifestasjoner etter å ha tatt stoffet avhenger av egenskapene til interferonet, som er en del av legemidlet.

Altevir inkluderer interferon oppnådd fra human E. coli, dette skyldes et stort antall bivirkninger, men den høye effektiviteten av stoffet er ubestridelig.

Altevir har fått et rykte som et effektivt stoff med et akseptabelt pris / ytelsesforhold.
De som stoppet veksten av en neoplasma og helt gjenopprettet fra hepatitt, svarer godt på stoffet. Sannsynligvis ble stoffet tildelt dem til tiden og i riktig dosering.

  1. Et stoff som stimulerer kroppens egen immunforsvar mot spredning av virus og svulster.
  2. Det brukes til å drepe akutte virusinfeksjoner i kroppen.
  3. Injiseres parenteralt, for ikke å bruke mage-tarmkanalen.
  4. Metabolisert i leveren, utskilles av nyrene.
  5. Den har mange analoger og synonymer.
  6. Den har en relativt lav pris.
  7. Hans bruk kan være forbundet med alvorlige bivirkninger.
  8. Fortjent positiv tilbakemelding på effektiviteten.

Del informasjon med venner! Vennligst klikk på en av knappene: