Institutt for klinisk hematologi og immunterapi

Dietter

Skrevet av AleksL, 11. november 2015 i medisin

Utvalgte innlegg

For å legge inn meldinger, opprett en konto eller logg inn

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar.

Opprett en konto

Registrer en ny konto i vårt fellesskap. Det er veldig enkelt!

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn på systemet.

Siste besøkende 0 Brukere Online

Ingen registrert bruker ser denne siden.

Hematolog i Monica. Opptaksrapport

Hun kom til Monica kl 7.50, tok en billett og ventet til min tur kom, klokken 8.45 kom min tur, de tok meg med et kort og fortalte meg å gå til legen, jeg klatret til gulvet jeg trengte, gikk til høyre kontor og da begynte de morsomste menneskene bare mørket I prinsippet forventet jeg dette) halvparten av folket var på en livlig kø, og resten etter avtale) til 10 om morgenen tok de bare etter avtale, og da begynte de å la folk gjennom live køen))) Jeg bodde vanligvis i køen fra 8,55 til 12,20 og bare kl 12.20 Jeg dro til legen)

og nå på opptak) ble resepsjonen utført av Kontievsky I.N. så min analyse av trombofili og koagulering, og sa at jeg ikke har noen trombofili, og jeg er tilbøyelig til å blø, skrev en haug av mine tester for å passere, da jeg spurte om de måtte passere, sa han at de ikke passere, for profylakse // du kan begynne å hakke Clexane, og tre måneder før B drikke angiovit 1t 1 ganger om dagen, og sendt til en genetiker. Registrert for miljøet til genetikk, er det interessant at genetikk kan fortelle meg, eller igjen å skrive en haug med tester, og ta vare alt betalt (

Og hvorfor er jeg overrasket, dessverre, dette er gratis medisin (jeg skal gå til en betalt hematolog

Anmeldelser av sykehuset MONIKI i Moskva

Legene er gode, men sykehusinnleggingen er en skrekk. Det er umulig å komme igjennom, de er uhøflige, de slipper rørene, først sier de en periode, så spiller de det igjen. Endre personalet skikkelig.

På vegne av min mor, som ble behandlet i oftalmologi avdelingen i januar 2018, vil vi gjerne takke alle ansatte avdelingen, spesielt Nazarova Larisa Olegovna Tarabanko og Irina. For ikke-likegyldighet, profesjonalitet og menneskehet. Jeg ønsker deg helse og det aller beste.

Jeg har så mange følelser nå som det er vanskelig å formulere riktig. De sendte oss til dette sykehuset for en planlagt operasjon for barnet. Kamre er vanlige, hver har toalett, en dusj på gulvet. De mates monotont, men tolerabelt. For mammasild med potetmos til frokost, selvfølgelig for mye. Men hva skal jeg gjøre, ikke et sanatorium. Vi hadde en operasjon. Kirurgen kom for å se hver dag. Og operasjonen ser ut til å være ok. Men barnet begynte å hoste, feber 39 og diaré! Vi ble tilbudt antipyretisk om natten og sa: "Alt er bra." Neste dag kom den behandlende legen og sa: "Det er greit, i neste rom har gutten det samme. Jeg vil ringe barnelege". Barnelege kom bare klokken 17.00. Hun sa: "Det er greit," - og foreskrevet "Smektu" og diett. Jeg fastsetter at vi kjøpte alle legemidler til barnet selv. I tillegg til injeksjoner "Analgin" + "Dimedrol". Jeg spurte barnelege å gi oss noen tester for å forstå årsaken til diaréen. Legen svarte at hun ville legge anbefalingene til legen. På en eller annen måte forlot jeg barnet: "Regidron", "Smekta", diett og samtidig medisiner. Hoste forblir fortsatt. På min presserende forespørsel ble barnet lyttet til og sa: "Alt er normalt." På den tiende dagen etter operasjonen så kirurgen på oss og sa: "Alt er bra med en sutur, gå hjem." Vi har ikke tatt noen analyser fra operasjonsdagen. Erklæringen skrev ikke om hoste eller feber. Bare kjørte oss hjem. Hjemme, om kvelden hadde barnet en hoste, og diaré gjentok. Og vi gikk alene til sykehuset til dem. Speransky. Og vi ligger her for den fjerde dagen med bronkitt og tarminfeksjon. Og lokale leger er i sjokk, da vi ble tømt i denne tilstanden. I 4 dager tok vi flere tester enn vi gjorde før operasjonen, og ba ikke om å kjøpe en enkelt medisin. Og hvis barnets temperatur stiger over 38, om 15 minutter er en pliktlærer i avdelingen. Vel, fra det gode, vil sømmen etter operasjonen i MONIKI virkelig helbrede seg godt. Så, hvis du forventer at noen skal bry seg om deg og på sykehuset, er du under oppsyn, så er du ikke i MONICA. Der må du slå ut en verdig holdning til deg selv!

Jeg kom i retning av Sargsyan på dermatoskopi. I resepsjonen kunne to ikke-slaviske damer ikke legge inn dataene mine i datamaskinen. Jeg har vært der før, navnet mitt har endret seg. Savnet min tur. De sa: "Kortet vil være på legekontoret." Som følge av dette la doktoren på kontoret spissen en stabel med kort foran meg, talt navnene: "Du har ikke kort! Neste!" Og det er en linje i nærheten av resepsjonen. Og for dette ba jeg om permisjon fra jobb og vandret gjennom solen på territoriet på jakt etter ønsket korps? Krøllete retninger og kastet på gulvet i resepsjonen, beina mine vil ikke være der lenger.

En slik skilsmisse har ennå ikke sett! Appellert for å erstatte knæleddet. Og det begynte! Undersøkelse og analyse koster 50.000 p. Den foreløpige beregningen av operasjonen er 125000, så en skilsmisse til det faktum at det er problemer med nyrene, og operasjonen vil bli 3 ganger dyrere. Deretter en konsultasjon, og betalt 156.000 for operasjonen. Men i den endelige avvisningen fant de et trofasår. Super razvodchiki! Alt her!

Gud, takk Gud for å være i MONICA. Takk alle for nevrokirurgi, Anatoly Mikhailovitsj Kiselev, Andrey Anatolyevich - alle leger, Ekaterina Konstantinovna, alle sykepleiere og alle sanitarochkam (spesiell takk). Takk til deg, jeg er i live og tilstrekkelig, og et år etter to operasjoner for å klippe aneurysmer skriver jeg! Jeg husker deg! Og kjærlighet!

Jeg vil gjerne si noen ord om en mann med et stort brev, hode. Institutt for hjerteoperasjon Dudakov Vladimir Alexandrovich. De sendte oss til instituttet fra Podolsk. Det var ingen måte å utføre en koronararterie restaurering operasjon. I første omgang kan legen (vi ikke kaller navnet hans, for ikke å fornærme) ikke finne ut videoen og diagnosen i problemet og ga oss kroppene. Dudakova V.A. Og her møtte vi en ekte profesjonell i sitt felt. Når du så på en video av operasjonen, fant legen nøye og raskt ut problemet. Etter det anbefalte jeg ikke å kutte pasienten, men prøv å sette inn en stent for å reparere arterien. Han sendte for videre konsultasjon, satte ham i klinikken og noen dager senere ble vi allerede tømt. Du vet, det er et mirakel at det er så oppmerksomme og responsive leger i verden. I våre tider blir alt målt i penger. Jeg har ikke møtt så ekte profesjonalitet og menneskehet i lang tid. Takk så mye, Gud gir deg helse og lykke. Ta vare på en slik verdifull lege.

Dusj og toalett i avdelingen. Fed normalt, jeg er ikke en gourmet.

Ikke lik holdning til arbeid. Det er å jobbe. Diagnoser er skrevet nesten fra lanternen, avhengig av pasientens ord. Det var en følelse av at de bestemte seg for tiden før operasjonen, og etter et par uker ble de utladet. I mitt tilfelle, i 1,5 ukers opphold, så doktoren meg en gang, og da ved opptak, så CT-skanningen bare etter den tredje påminnelsen, og brydde seg ikke med resten. Sykepleiere er lat og boorish. Ja, en gang til jeg så bosatt, og etter at tilstanden min har forverret sterkt etter en uke med å gjøre ingenting. Om de kommende tester advarer ikke. Biokjemi og sukker ble laget umiddelbart etter frokost. Som et resultat kjørte de dem gjennom en bunke av andre leger, og fant at sukkeret mitt stiger etter frokost. De sa at jeg trenger å helbrede, og bare da operasjonen. Og da de satt på sykehuset, understreket de ordet akselerere. På dette store notatet og skrevet ut. Det var det samme med 2 naboer i menigheten. Forresten, jeg har sukker på 5,4, og etter frokost 7,5. De skrev - "diabetes". Generelt regnet jeg ikke med dette fra instituttet.

Dette er bare en stille horror. Personalet er uhøflig. Hun var på legekontoret av Lyubimov N. G., en otolaryngologist (rom 707), og snakket som om hun skyldte henne noe. Jeg sa egentlig ikke noe om sykdommen, men i stedet satt og snakket jeg om meg (det er ikke det, tatoverte øyenbryn, braces for 200.000 rubler, etc.). Etter mottaket sendte hun til sykepleieren for segl, hun vet ikke engang hvordan man skal snakke med folk. Holdningen er bare forferdelig. Så mye for gratis medisin. Hun kom for en diagnose, gikk bort med diskusjoner om seg selv uten en diagnose og med en bortskjemt stemning!

Jeg kom til legen i 614-kontoret på et bestemt tidspunkt! De veksler ikke, og som et resultat sitter folk i en halv dag. Ansatte louts! Forferdelig sted. Personalet er alt uhøflig.

Vi gjorde med barnet (2 år 8 måneder) 24 mars 2018 i en alvorlig tilstand i pediatrisk kirurgi (mage dårlig og analyser også), plikt kirurg og sykepleier jobbet raskt, gjorde alle de nødvendige prosedyrer (ultralyd, røntgen, tester, EKG). Det var presserende å operere, de kalte lederen av Pykhteev Dmitry Anatolyevich (som drev og reddet barnet mitt), en stor takk til ham og hele skiftet som var på jobb den dagen. Personalet er veldig hjelpsomme og imøtekommende. Vi har leger fra Gud! Dessverre kjenner jeg fortsatt ikke navnet på kirurgen som var på vakt den 24. mars 2018, og han takker også ham så mye!

God ettermiddag, ble behandlet i nevrokirurgisk avdeling fra 23.01. til 20.02. Jeg uttrykker min takknemlighet til forskeren Igor Y. Lissitsky, MD. AM Kiselev, juniorforskere, kjære. søstre for ærlig arbeid, oppmerksom holdning til pasienter. Helse, tålmodighet, suksess i arbeidet.

Kvalifisert stab, god holdning til pasienter i det hele tatt, alt fra leger og sykepleiere.

Ubehagelige senger, men dette er en liten minus.

Ble behandlet i oftalmologiavdelingen (bygning 11, 4. etasje) fra 4. april til 10. april 2018 med sønnen. Operert på grunn av vennlig strabismus. Etter å ha lest vurderinger om boorish-holdningen, kom det endeløse køer, sultende barn som ble utsatt dato for operasjonen fra dag til dag, i Monica i en tilstand av mild hysteri. Heldigvis ble ikke alle mine frykter bekreftet. I våre hender hadde vi henvist til sykehusinnleggelse fra klinikken og alle nødvendige tester, så vi ordnet det ganske fort om om en og en halv time - dette, sammen med en undersøkelse av en øyelege og barnelege. Neste dag ble en forskrift foreskrevet, den ble utført om morgenen, slik at barnet ikke hadde tid til å sulte. Jeg vil takke Kokorev Vasily Yuryevich, som opererte på oss. Mannen han er, selvfølgelig, streng og lakonisk, men super profesjonell og hendene hans er gyldne. Spesiell takk til vår anestesiolog Nechaev Vladislav Vladimirovich, det er bare to meter godhet. Han elsker barn, og de elsker bare ham. Før operasjonen snakket med barnet, fikk venner. Sønnen fikk så mye tillit til ham at han gikk til operasjonen med et smil (eller rettere sagt, han var fornøyd med anestesiologens hender og argumenterte med ham som er mer som en hamster eller marsvin, og til og med glemte å bølge på meg). Etter operasjonen kom Vladislav Vladimirovich flere ganger, var interessert i trivsel, og sønnen kalte ikke sin sønn bortsett fra den "gode legen". Alle ansatte er svært oppmerksomme. Takk til sykepleierne som dryppet øynene våre, tåler noen ganger skrik og motstand. Takk til de ansatte som matet oss i spisestuen, som renset vår menighet. Generelt var det veldig fornøyd.

Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til en fantastisk lege (som de sier på Gud) og Natalia Vitalievna lærling Victoria Gennadevne (et flott team, en lav bue for den menneskelige holdning til sine pasienter som en innfødt), for serie operasjoner, i stand til å berolige og justere til det positive. Jeg vil også spesielt nevne hodet. avdelingen til Selina Vitaly Nikolayevich, var jeg først sint at den lange prosessen med hele karusellen, men når jeg kom dit, forsto jeg hvor mye denne personen i hans håndverk, men han er streng, men rettferdig. Han har bare leger med gyldne hender i avdelingen hans! Min takknemlighet har ingen grenser, jeg vil ikke slutte å beundre! Takk! Takk så mye!

6 corps avdeling for transplantologi. Bare forferdelig! Pasienter etter transplantasjon ligger i de generelle avdelingene. Byttbart pastellinntak er ikke nok. Renset dårlig, uhygieniske forhold. Maten er veldig dårlig. Og hvor mange år jeg har blitt kurert - ingenting endres, det blir bare verre.

Var 03/30/2018 i samråd med en endokrinolog med et barn på 1 år. Vært å lese før horror besøk. Kuponger i registret for kupong til legen. Køer i kilometer. Venter på timer. Vi ankom kl 12.00. I avdelingen vi trenger, gikk resepsjonisten ut for å møte. Hun tok alle dokumentene for registrering. Vises der toalettet, hvor bordene for barna, hvor kaféet. I kafeen, ærlig talt, gikk vi ikke inn, men de lovte å drikke oss kompott. Så her. Veldig nervøs, bekymret før du besøker. Den samme jenta fra registeret beroliget. Hun sa hvor mye før resepsjonen skulle gå opp og sendt en tur, rolig ned (på en god måte). Opptaket var klokka 13.30. Klokka 12.45 var legen på plass, og var klar til å motta oss. Doktor Aksenova Svetlana Igorevna (med en patronymic jeg kunne forveksle). Barns endokrinolog. Rolig kommunikasjon. Svar på alle spørsmål. Du kan si, "tygges" som barn. Vi var fornøyd. Alle erfaringer forsvunnet. Takk!

Til tross for at det å være på et sykehus, er det generelt ikke en hyggelig ting, men jeg har bare positive inntrykk om å bo i avdelingen for hjertekirurgi (bygning 15). Mottatt der med en diagnose av "perikarditt" etter den "vellykkede" behandlingen i byen Domodedovo. Det var i MONIKI, det viser seg, fra 5. til 13. mars. I hovedsak likte jeg absolutt alt: holdningen til leger, sykepleiere. Samme dag, etter at jeg ble overført fra terapien til denne avdelingen, fikk jeg en punktering av perikardiet. Etter det nådde den behandlende legen Ananko Vadim Aleksandrovich ofte seg, var interessert i å være. Kardiologen til avdelingen Irina Viktorovna (dessverre kjenner jeg ikke hennes etternavn) lyttet til min mor, besvarte alle spørsmålene hennes grundig og tydelig. Jeg valgte behandling, takket være hvilket helseproblem ble løst. Hvis vi snakker om er ikke den medisinske siden av saken, nemlig Chambers, jeg ble arrangert: rengjort hver dag, søppel akkumuleres ikke i en bøtte, med et nattbord var ikke noe problem (i Domodedovo jeg ikke fikk bord på sykehuset), maten er også ganske bra, selv om Jeg tok det ikke alltid. Et kjøleskap i menigheten var også tilgjengelig.

Forferdelig sykehus! Og spesielt - Department of Urology! Min mor ble satt med pyelonefrit. Etter 1 operasjon (sette nefrostomi) hos en mamma ble syk og hun trengte en oksygenmaske! Legene fant knapt henne, for 600 pasienter 1 maske. Og likevel, på slutten av operasjonen falt sofaen som moren befant seg på! Og doktor Beyzer Iosif Markovich, kommuniserer først pent, og så er pengene fra pasienter ikke syke trekker!

De leste nylig med et barn i avdelingenes avdeling (15. bygning, 10. etasje). For et gratis sykehus er forholdene ganske normale: toalett, dusj, garderobe i avdelingen. Spisestue - på gulvet. Personalet er ikke lisping, men det gjør jobben sin klart, det er ikke nødvendig lenger. De tok blod fra en blodåre, urin, gjorde et EKG, etter 3 dager kjørte de på. Det skjer at folk virkelig venter lenge på en kø for en operasjon - dette er på grunn av et stort antall mennesker, men dette er et budsjetthospital. Av minusene, for meg personlig, mangelen på stoler for fôring av babyer og fravær av minst et minimum av lekeområde. Et år gammelt barn er vanskelig å ta noe uten å kunne krysse, for eksempel. Men dette er alle tekstene. Det viktigste er doktors kompetanse og barnets helse. Takk til alle de medisinske ansatte! Og spesielt Karachunsky Grigory Mikhailovich! Denne mannen er utvilsomt i hans sted! En mer oppmerksom doktor enn Olga Andreevna, jeg har ikke møtt i lang tid. Takk!

Jeg ringte telefonen som de ga oss til sykehusinnleggelse. Vi har en planlagt operasjon, barnet er 13 år gammel. Kvinnen jeg spurte om å ringe diagnosen plukket opp telefonen. Operasjonen vil være på denne dagen eller noen andre. Jeg må planlegge hvordan jeg kan være meg selv. Til hvilken slik boorish holdning jeg aldri har hørt. Jeg forstår alt (jeg trenger ikke å kysse eselet), men bare for å svare på spørsmålet mitt er menneskelig mulig! Vi er alle mennesker og kan være i denne situasjonen! Hvordan er det Og vi må fortsatt gå til dette sykehuset! Bare forferdelig, jeg har ingen ord!

Hun lå i avdelingen for urologi, holdningen til legene var veldig bra. Jeg ønsker å uttrykke spesiell takk til Khanaliyev Ruslan Vyacheslavovich. Veldig bra bosatt, vil svare på alle spørsmål og fortelle alle.

Min sønn var i avdeling for pediatrisk kirurgi på MONICA sykehuset. Ikke bare lå han i en uke akkurat slik, han gjorde ikke engang noen tester. En uke senere, med sorg i halv, gjennomgikk en operasjon, med buede masker. Generelt er dette bare horror, ikke et sykehus. Det medisinske personalet røyker hvor som helst, og jeg vil gjerne gi spesiell oppmerksomhet til hodepleierne Khokhlova, denne personen er bare høyden på ubarmhjertighet!

Monica Dentistry betalt - ******! Kom å forsegle en tann. Ta et bilde - panoramisk to kjever for 1200 r! På en fig til meg en overflødig stråling, for en kreft? Srevnaya Ekaterina Andreevna Botanova og, vel, bare selgerne, bare tunge logre og er i stand til å avle for pengene, hang nudler, i stedet for forseglingen er bedre å sette en keramisk pad, gikk til orthopedist viste slike pads ikke eksisterer. **** Ortopedisten nekter meg alle ørene om kronene og implantatene, som jeg ikke vet om dem, til slutt tok over hans tomme snakk 750 p. Brazenly folk er spinnende proteser, denne terapien kalles i Monica tannlegen. Tetninger kan ikke leveres og ikke infisere hepatitt gjennom deres skitne utstyr, men implantater påfører også sine jernkroner, der du først må fjerne nerver i tennene dine. Parasitter! Og prisene er det bare plass! Hun dro da hun kom med et hull i tannen og lette etter en annen tannlegen. Men betalte 2000 s. For et panoramabilde av de to kjever og en ortopeders tomme snakkere, er det brått behov for broer, kroner, implantater å løpe for å sette - fra øre til øre.

Vi kom med barn for å konsultere en tannlege. Tennene er forsynt med sølv. Jeg forstår ikke hva de har gjort, men barnet brøler, nekter å tygge, viser tennene sine. Jeg matte knapt på jakken.

Vi blir med på tilbakekallingen, under ingen omstendigheter bør du sette barna på dette sykehuset, men i intensivhelsesenheten 7. etasje, 15. bygning. Vår sønn ble bare helbredet til døden, det er ingen ord å formidle vår sorg, han var 7 måneder gammel.

Å komme til behandling er nesten umulig. De vil konsultere, føle, skrive ut tablettene og farvel, de gjør ikke en maskinvareundersøkelse.

Mange takk til legene i abdominal kirurgi avdelingen! Veldig hyggelige og imøtekommende mennesker, gode eksperter! Du er den beste!

Det er synd at moderne medisin, som har enorme muligheter for å hjelpe folk i de tidlige stadiene av sykdommen, nekter å gi medisinsk behandling til mennesker. Hvor skal vi hen? Hele regionale sykehus har ikke grunnleggende utstyr for å drive en fri operasjon. Men hvis du betaler for operasjonen, vises utstyret umiddelbart. Jeg vil være stolt av mitt land, men på grunn av noen leger er det en negativ holdning til vår medisin.

Fjernet adenoider og mandler 12/27/17. Betalt kammer, vi kjøpte ut helt, prisen er 7500 per dag. De mates godt. Legen Mustafayev Javanshir Mamedovich fjernet. Vi ble behandlet med ham i "Neuroprofi". Alt gikk bra, tok barnet klokken 10.00, brakt allerede klokken 10:45. Han gråt litt, så sovnet, våknet, drakk, spiste et par timer senere og alt var bra. Temperaturen kan stige til 37, men dette er normen. I morgen 28.12 hjemme. Alt gikk bra. Takk til Mustafayev og hodet. Branch Galina Sergeyevna for varm velkomst. Veldig gode spesialister. Jeg anbefaler alle.

Jeg vil skrive for de som går for en konsultasjon hos MONIKI til en immunolog. Hvis det er et valg, så unngå å gå til Moskalets, kaste bort tid. Jeg tror ikke positive vurderinger. På et nettsted prøvde jeg å forlate en ekte anmeldelse, jeg ble nektet tilgang der. Jeg kan ikke bli diagnostisert i klinikken for andre år, de sendte meg en masse tester til Moskalets i MONIKI. Gå langt, spurte en nabo for å se barnet. Det var en billett, men jeg glemte retningen, siden alvorlige problemer begynte med minne og evnen til å fokusere oppmerksomhet på grunn av sykdom. De møtte meg negativt, lenge, og kjørte forsiktig alt de trengte til datamaskinen. Videre ble alle mine klager besvart med sarkasme, ingen analyse så på hele tiden, og la meg vite at jeg ikke hadde god helse med hodet mitt. Jeg skrev en konklusjon om at det ikke var tegn på immundefekt, til tross for at jeg hadde forferdelig candida i kjønnsorganene og herpes på leppene, var ESR 40 på den tiden. Jeg var veldig heldig at jeg dro til en hepatolog Trofimova her hos MONIKI, som lyttet oppmerksomt til meg, undersøkte leveren inn og ut, eliminert hepatitt B og C, gjorde anbefalinger og gjorde en rekke andre tester som viste svært lav ferritin (det er jern) og forhøyet TSH skjoldbruskkjertel. En rekke av mine symptomer forklart. Dessuten, etter det nye året, skal jeg gjøre en CT-skanning av hjernen, siden symptomene mine er forbundet med hodet mitt, er det en mistanke om at de kan være et tegn på en infeksjon, derfor unngår jeg mitt syn og minne. Jeg er sjokkert fra Moskalets lege, hun hjalp ikke bare på noen måte, men forårsaket meg også psykologisk traume og hevdet at jeg bare trenger hjelp fra en psykoterapeut.

Den pediatriske kirurgi avdelingen i sjette etasje er forferdelig, det er umulig å være der. Hvis du spør et barn for et tillegg, gir de ikke mat, de generelle kamrene er harde, det er ikke varmt vann, det er ikke noe sted for mødre å vaske. Et betalt kammer koster 5000 rubler. per dag, der det ikke er noe, er det ikke verdt det. Vi kjøper medisin på egen regning, selv om det ikke er grønt, er holdningen likegyldig for alle. Og det er nesten i sentrum av Moskva.

Vi ønsker å takke fra bunnen av hjerterne, legene til barnets kirurgiske avdeling MONIKA, og separat kirurgen Yuriy Nikolayevich, for å gi livet til vår lille jente, for resten av den vakre sommeren, for høsten bladhøsten, til nyttårstreet for denne verden! Lav sløyfe til deg! Og alle ansatte fra vår familie for vår lykke!

Barnet mitt er tre år gammel, sendt for å fjerne adenoider. 11/12/2017 i sykehusbygningen 2 tilbrakte fire timer, fra 10 til 14, ble ENT-avdelingen sjekket for tilstedeværelsen av vannkopper. Til jeg gikk til Corps 1 for å klage til hodet legen. Vi ble gitt en menighet klokka tre om ettermiddagen. På dette endte vår plage. Neste dag ble vi operert av D. M. Mustafayev og anestesiolog Tatyana Viktorovna (jeg vet ikke hans etternavn). Operasjonen gikk bra, om kvelden begynte gutten allerede rundt om menigheten. Legen kom to ganger samme dag og så på barnet neste morgen. Mustafayev takk mye! Personalet ber ikke om penger, de går sammen med barna. Ja, avdelingen er overbefolket, barn og voksenavdeling sammen. Du sover i samme seng med et barn, det spiller ingen rolle. Men det viktigste er resultatet! Jeg ønsker deg god helse!

Jeg kom fra Moskva-regionen, fra Serpukhov, i retning. Virkelig forferdet, ingenting i det hele tatt organisert. I køene bruker du 3-4 timer, selv om det er registrert etter tid. Registrert for en dag - kom, men det viste seg, legen jobber nå på andre dager. Generelt var inntrykket at de høye påskriftene "fortjente" og "høyeste kategori" er tomme personer og åpenbart ikke gjør deres virksomhet. Og så er hele staben sånn.

Jeg kom dit med en hjernecyst, hadde resultatene av tomografi på hendene mine, så på dem og lyttet til historien om hodepine, først tilbød å drikke "Diacarb" og gjenta tomografi hvert år. Da jeg begynte å spørre meg selv om hva jeg skulle gjøre på en eller annen måte, var det å redusere utseendet av hodepine som avsluttet i oppkast, legen rundet øynene og hørte at jeg hadde oppkast mot bakgrunnen av hodepine, og sa at jeg trengte å bli operert på. Naturligvis var jeg redd og begynte å spørre hvordan operasjonen kunne unngås eller det kunne være noe alternativere sikrere enn craniotomi, enten det var farlig eller ikke, hva konsekvensene kan være. De skrev umiddelbart til meg at jeg nektet operasjonen og ikke svarte på noen av mine spørsmål, og tilbød bare "Diakarb" og gjentatt tomografi et år senere. Så jeg forlot det med ingenting. Men til slutt leser jeg at jeg hadde trykk og temperatur, og hjerteslag min var normal. Selv om legen ikke målte dette og ikke lyttet. Bunnlinjen: Jeg er en annen tick for lønn, og de bryr seg absolutt ikke om oss, fordi det gjør vondt for meg og ikke dem.

Det er bare å dø. Det er der helvete er på jorden. Fra søstre til leger. Betalt eller gratis - spiller ingen rolle. Søsteren forteller den døende pasienten at hun utgir seg for å bli skadet av mannen sin. Legen Vysotskaya foreskriver smertestillende midler, som ikke er der og stille går i helgene, mens pasienten rister av smerte på grunn av en øre medisin. Hell.

Forferdelig. Betjent og betalt og gratis. Penger bortkastet, bortkastet tid. Nå er det et spørsmål som skal drives på. Jeg vil definitivt ikke ha dem. Holdningen til mange fagfolk er negativ. Køer per kilometer. Etter min mening er Monica overbelastet hos pasienter. Hvor vil forholdet være derfra?

Jeg skal være kort: Jeg kom til Monica på kvoter for vaskulær kirurgi (7. etasje, bygning 15). Holdningen til leger, legene forferdelig. De ser på deg som en pose med penger. De utførte operasjonen og forsynte forsiktig et hundre og femti tusen, utpresset Kolesnikov Yury Yuryevich. Ja, de er bundet der oppe med hele avdelingen, folk gråter, men 90% betaler - de frykter for deres helse. Jeg er sjokkert, alle vet om det, men de gjør ikke noe med disse t ******.

Om barnets gjenoppliving i 7. etasje i 15. bygg. De tok med en nyfødt datter. Snakket om ulike sykdommer som hjernen er atrophied, det er ingen lunge, en forferdelig hjertesykdom. Diagnosene ble ikke bekreftet, bortsett fra at det er en liten feil som ikke trenger å bli betjent. Alle leger er forskjellige, du kan ikke spørre noe, veldig uhøflig. Arbeid på baksiden. En elendig avdeling, absolutt ikke gitt for nyfødte, barnet er kaldt og skummelt der. Foreldre er forbudt å komme til barnet, de spiser ikke dem hva og når, morsmelk ikke kan bringes, vårt barn mistet vekten der. Når du blir spurt hva medisiner gir, er det ikke noe svar. På samtaler om tilstanden til barnet gir de samme svarene. Gud forbyr å komme dit! Jeg er takknemlig bare for å redde livet til vår jente og anerkjente deres inkompetanse, ga retning til Filatovskaya barnehage.

God ettermiddag Mange negative vurderinger, men vi var heldige. De lå i endokrinologisk avdeling i juli 2017. Anna Vinogradova, en veldig hyggelig, snill person, og også en kvalifisert lege. Gjennomført alle nødvendige undersøkelser og prosedyrer, er alt klart, raskt. Tusen takk Med vennlig hilsen Elena Akinina.

Velkommen! Jeg har aldri skrevet anmeldelser, men jeg har ikke styrken til å holde denne smerten i meg! Jeg vil dele mine inntrykk om Monica sykehus! Faren min gikk til dette sykehuset for nødoperasjon i vaskulær kirurgi avdeling fredag ​​10/29/2017. Diagnosen var skuffende, og tiden som ble tapt på et annet sykehus, spilte også en rolle, og hans fars alder var heller ikke i hans favør. Alt skjedde om morgenen klokken 9.00, de ringte en ambulanse, han ble tatt til sykehus i Domodedovo. På omtrent 12, ringte han og sa at han var der igjen, men da vi kom dit, og det var rundt 15.30, ble vi fortalt at han hadde akutt pankreatitt, ble han tatt til Monica. Klokka om 6 pm mottok vi et anrop fra Monica sykehusavdeling og ble fortalt at de forberedte ham på en nødoperasjon på grunn av en aorta-brudd i bukhulen. Operasjonen varer 6-7 timer, forlot telefonen, som du kan ringe. Hele natten gikk på pins og nåler. Jeg er selv en lege, og jeg skjønte at overlevelsesraten med en slik diagnose og tapt tid ikke er mer enn 10%. Jeg er en sykepleier, og alltid respekt for legene, men det som startet neste drømmer ikke i et "mareritt" heller. Alle lørdag morgen begynte klokken 10, vi prøvde å ringe som vi var igjen med. Den unge stemmen svarte stadig: "Ring på 30 minutter" (tilsynelatende, bosatt eller sykepleier). Endelig ringte jeg klokken 3, og den unge mannen svarte at legen hadde nærmet seg. Da hørte jeg ordene som skremte meg, sa legen til den unge mannen, bokstavelig talt: "Fyll alle." En forvirret bosatt eller sykepleier svarte at slektningen ringer hvert 30. minutt. Legen tok endelig telefonen og spurte i en kald stemme hvem jeg var, besvarte alle spørsmålene hans, han ga diagnosen, sa hvilke timer du kan ringe, det er alt du trenger, det er ikke nødvendig å komme. Natten gikk igjen uten søvn. På søndag, på den fastsatte tiden, begynte jeg igjen å ringe, men ingen tok samtalen. Jeg fant ut om tilstanden hans gjennom kanalene mine, og klokken 23.30 fikk vi en samtale og ble fortalt at min far hadde gått bort, og jeg trengte å ankomme fra klokken 10 til 11 med dokumenter, selv om han hadde alle dokumentene med ham. Så begynte vi bare å mocke oss. På veien ringte de oss og spurte om de skulle utføre en obduksjon eller ikke. Vi svarte at vi ikke ville. Klokka 11 ble vi ankommet på sykehuset, det var rett og slett umulig å komme inn i heisen fra første gang, vi måtte vente 15 minutter, da det kom et stort antall mennesker ble fylt, og de tok det bare med storm, men ikke alle lyktes. Etter en stund kom en sykepleier ut og ga oss sine dokumenter og personlige eiendeler. Så kom en annen sykepleier ut og fortalte oss at han skulle gå til lykken og vente der. Ingen av legene: ingen av doktoren i avdelingen som tok ham eller kirurgen som drev på ham - ingen kom ut og snakket med oss. Men vi stoler på disse menneskene til disse menneskene. Det var sikkert ikke to minutter å snakke og snakke med slektninger på en menneskelig måte, fordi det er deres direkte ansvar. I morgue begynte neste del av vår plage. Først ble resepsjonisten gitt for å fylle ut skjemaet om nektet å åpne, ved å vite på forhånd at ingen ville skrive det til oss. Det var en "stub" av papir, med en kopi av skjemaet med uskarpe små bokstaver, at selv med briller var det umulig å finne ut hva som var skrevet der. Fylling av det, vi gikk igjen til registret, og vi ble igjen sendt til legenes bygning i bygg 15, som mottok vår far. Uten å vente på heisen, gikk vi opp på kontoret. Ingen var på vakt. Ti minutter senere kom en sykepleier ut av stuen, spurte henne hvor hun skulle finne en lege, hun tok form og gikk til stuen igjen. Legen kom ikke ut igjen. Etter en stund kom sykepleieren ut og sendte oss til administrasjonsbygningen for å se Chief Doctor. Utenfor den dagen var det tungt regn og vind, og administrasjonsbygningen er i begynnelsen, ved sykehus hovedinngang og den 15. og 13. bygninger - helt til slutt. Det var ingen leder på stedet, vi snudde til hans nestleder, som var ekstremt overrasket over at han måtte løse et problem som ligger innenfor avdelingslærens kompetanse. Med henvisning til forbundsloven om obduksjon av pasienter som døde i sykehuset, nektet han. Jeg er sikker på at alle sykepleiere på dette sykehuset kjenner denne loven. For hans del lovet han å fremskynde prosessen med å utstede kroppen. Etter å ha ventet mer enn fire timer i morgue, kom regelmessig opp til registret, som svarte at det ikke var noen informasjon, de hadde ikke slått historien ut, da det var en obduksjon, vet de ikke. Men på mengden te de drakk, var det mulig å "briste". Til slutt, etter fire og en halv time, rapporterte en av registratorene at det ikke var ventetiden, obduksjonen vil bli om morgenen, og vi må komme best innen klokken 14.00, siden klokken 12.00 blir historien ikke senket, og vi vil ikke kunne motta sertifikatet til klokken 14.00. I tillegg, hvorfor ordrene ikke tilbød å ordne alt på en gang og ikke ringe agenter med en gang, selv om de så at vi satt og ventet akkurat slik, og informerte dem om at vi skulle komme gjennom dem. Etter 40 minutter ankom en agent, vi arrangerte alle. Det skal bemerkes at de fungerte bra og harmonisk, alt ble organisert på høyeste nivå. Vi takker Elena Vladimirovna og Ekaterina Georgievna, de kjenner sitt arbeid godt. Jeg vil at denne anmeldelsen skal ses av ledelsen på dette sykehuset. Kjære leger! Vær mer menneskelig og respektfull mot folk som har mistet en elsket. Er det virkelig umulig å løse alle disse problemene raskere og på en annen måte, uten å torturere mennesker, og så drept av sorg!

Mitt navn er Elena, jeg vil gjerne dele mine følelser som ble mottatt i Monica. Vår mor ble observert i 12 år i Institutt for gastroenterologi, for hvilken spesiell takk er Nikitina Natalia Vasilyevna, en svært kvalifisert og responsiv lege. Men dessverre var mors sykdommer ikke kompatible med livet. Vi mottok et anrop fra menigheten og ble fortalt de bitre nyhetene. Vi bedt om å ankomme klokken 8 neste dag, vi venter fra Moskva-regionen, ankom kl 9.00. Etter å ha gjort alt arbeidet i avdelingen kom de til morgue klokken 9:30. Her begynte våre prøvelser. Medisinsk historie - de kunne ikke finne hvor de ble tapt (avdelingen ble sendt til morgue, morguehuset sier at de ikke tok med det), som et resultat, klokken 12.00, endelig var historien i morguehuset. Sitt, vent. På morgue er det en rituell tjeneste, vi vil takke Elena Tsvetkova og Ekaterina Georgievna, veldig nøye og ansvarlig forholde seg til deres arbeid, tjenester på enhver lommebok, de gjør alt for folk, ikke mot dem. Hva kan ikke si om arbeiderne i morgue. Klokken en dag lå vår mor allerede på bordet og ventet på legen (den ordnede sa hun var alene i morgueen), klokka to var tålmodigheten vår, vi dro til Gaganovs, Leonid Evgenievits hode, han, som kongen, så oss uskyldig. Da lærte jeg at svigerdatteren er ingen, han bare enige om å snakke med datteren hennes, det viktigste er at omrøringen begynte. Obduksjonen fortsatte i en og en halv time, da kom legen ut, spurte oss om tilgivelse og fortalte alt, advarsel om at hvis jentene i resepsjonisten gjorde en feil, er hun fortsatt her. Og jentene i resepsjonen var engasjert i alt unntatt vår hjelp. Jeg snakket gjentatte ganger til dem, de lukk registret vinduet foran ansiktet mitt, og etter en og en halv time krevde de dokumenter som bekreftet forholdet. Dette er etter så mange timer med å vente! De skrev dette sertifikatet på samme måte (agent for begravelsestjenester satt hos oss, hun sjekket også sertifikatet, takk igjen til Ekaterina Georgievna). Begravelsen måtte selvfølgelig flyttes, fordi Vi forlot morgue klokken 5:50, og ikke gjør noe uten dødsattest. Jeg vil si: folk, forbli folk, fordi en slik ulykke i seg selv er vanskelig å overleve.

Operert på katarakt i venstre øye. Operasjonen var komplisert. Og jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til Yugai Maria Pavlovna! Veldig profesjonell, oppmerksom og omsorgsfull lege! Som de sier, en lege fra Gud! Og til hele oftalmologi-avdelingen, tusen takk! Vilkår for oppholdet er flotte, som hjemme!

Den 8. oktober lå hun sammen med sitt barn i den 15. bygningen i 9. etasje, med en betalt boks. De fjernet adenoiderne til barnet, alt gikk bra, holdningen er god, i avdelingen er det et bad, et kjøleskap, en TV, en gratis wifi. Minus - sov på samme seng. Kostnad per dag 5500 en seng. Felles spisestue med vannkoker, kjøler, servise. Fôr bare baby.

De lå med barnet i operasjonen av ENT-avdelingen, fjernet adenoider. Alt er klart, pent. Vi sov med barnet på samme seng, men sengen er ganske bred (i andre sykehus vi kom over allerede), madrassen er vanskelig, putene er gode for både mor og barn. Jeg var glad for at badet i avdelingen: toalett, vask, dusj. Dezar er installert i menigheten. Renhet overvåkes. Personalet er ikke uhøflig, legene er kompetente, sykepleiere er ikke likegyldige. Maten var selv velsmakende, men noen ganger forferdelig. Det er et kjøleskap, det er ingen steder å varme opp mat. Det generelle inntrykket er gunstig.

Mottatt i kirurgisk thorakavdeling 09.10.2017, av medisinske årsaker. Ved undersøkelse ble det gjort en kompetent og profesjonell diagnose. Jeg vil si en stor takk til legen min Anipchenko A.N og hans kliniske praktikant Ryabchikov IV for profesjonalitet, følsomhet, oppmerksomhet og forståelse. Det medisinske personalet - alle oppfyller sitt oppdrag og er håp for sine pasienter. Mange takk til Thoracic Department. Helse til deg, lykke og trivsel.

Legen i klinikken sendte en haster (!) Konsultasjon til endokrinologen om punktering av skjoldbruskkjertelen. Resultatet av 40-minutters konsultasjon er telefonnummeret som du må registrere deg for en punktering. Jeg ringer, jeg tilbyr å melde seg til februar neste år (mer enn 4 måneder med å vente). Jeg hadde ikke tid til å åpne munnen min og spørre om det var mulig å gjøre denne undersøkelsen raskere og for en avgift, da en ansatt hang. Jeg prøvde å ringe tilbake, nummeret mitt ble blokkert! Jeg prøvde å ringe tilbake fra et annet nummer, ikke ta anropet! Foruten det faktum at det ikke er veldig kulturelt, er det uprofesjonelt og ærlig dumt fra et kommersielt synspunkt. Klinikken gir betalte tjenester og avviser potensiell fortjeneste som dette. Til slutt fant jeg bare en annen klinikk. Fordelen er stor. Vel, å være boorish - en personlig sak, men ikke på arbeidsplassen.

MOSKOV REGIONAL FORSKNING KLINISK INSTITUTT IM. MF VLADIMIRSKOGO (MONIKI) - Moskva og Moskva-regionen

Legg igjen en ny anmeldelse

Dette nettstedet er et massemedium (media) kalt "GMSTAR.RU (DIEMSTAR.RU)".

Registreringsbevis El nummer FS77-42631. Utstedt av Federal Service for tilsyn med kommunikasjon, informasjonsteknologi og massekommunikasjon (Roskomnadzor)

Internasjonalt vitenskapsakademi "Problemer med intellektuell utvikling"

Redaksjonell adresse: 127051, Moskva, trans. Bolshoy Karetny, d. 20, s. 3
Editors telefoner: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (gratis i Russland)

MONICA

T-bane: Prospect Mira

Adresse: Moskva, st. Schepkina 61/2 bygning 1

Kontakt telefon: BWW-register: 8 (499) 674-07-09 multikanal (fra kl. 09.00 til 16.00), referansestasjon: 8 (495) 681-35-09, betalt kjære. Tjenester: 8 (495) 681-03-03

Tilleggsbeskrivelse

For tiden GBUZ MO MONIKI dem. MF Vladimirsky er en unik i Russland vitenskapelig, medisinsk og pedagogisk kompleks (institutt, rådgivende og diagnostisk avdeling, sykehus, fakultet). Sykehuset har 22 kirurgiske og terapeutiske klinikker med 1105 senger.

Forskningsaktiviteter ved instituttet utføres i 40 områder innen medisinsk vitenskap, nye medisinske teknologier i verdensklasse blir introdusert.

GBUZ MO MONIKI dem. MF Vladimirsky er den største helsevesenet i Moskva-regionen, og fungerer som et regionalt tverrfaglig senter for å yte høyt kvalifisert medisinsk, diagnostisk og rådgivende hjelp til befolkningen i Moskva-regionen.

Instituttet har en rådgivende og diagnostisk avdeling, hvis funksjoner er forskjellig fra polyklinikk, og gir ikke pasienter forskrifter for medisiner som leveres gratis til publikum, samt med 50% rabatt.

Kontakt GBUZ MO MONIKI dem. MF Vladimir:

Direktør: Filipp Nikolayevich Paleev, tlf. 8 (495) 681-55-85, e-post: [email protected]
Lektor: Kruglov Evgeny Efimovich, tlf., Faks 8 (495) 681-41-70, e-post: [email protected]
Vitenskapelig sekretær: Kulikov Dmitry Alexandrovich, tlf., Faks 8 (495) 681-93-90, e-post: [email protected]

Instituttets referansesteder: 8 (495) 681-35-09
Henvisning til sykehusinnleggelse: 8 (495) 681-55-69
Hjelp på køen til sykehusinnleggelse: e-post: [email protected]
Referanse og registreringskontor for BWW (Rådgivende og diagnostisk avdeling) (gratis medisinsk behandling, doktorgrad): 8 (499) 674-07-09 multikanal (fra kl. 9.00 til 16.00)
Kommersiell avdeling: 8 (495) 681-03-03 flerkanal - poliklinisk og ambulant betalt medisinsk tjenesteyting
Fakultet 8 (495) 684-57-63

Veibeskrivelse: Prospekt Mira t-banestasjon, tilgang til Olimpiysky idrettsanlegg, deretter til fots langs Shchepkina street.

Hematologi avdeling monica vurderinger

2,3 av 5

MONICA er det verste sykehuset jeg noensinne har sett. Hvem har muligheten til ikke å gå til dette sykehuset - ikke gå i seng! Hun lå fra 09/13/2016 til 09/21/2016 i Institutt for Gastroenterologi. Dette er en stille horror! I de første 2 dagene generelt passet legen ikke. Flere ganger kom hun til oppholdsrommet med et spørsmål om legen, alle vinket bare bort. Sett inn i menigheten, som er omgjort fra det tidligere bostedet. Rommet er ikke for avdelingen i det hele tatt - fem senger, du kan bare gå sidelengs, det er ikke noe bord, av en eller annen grunn vasken i nærheten av vinduet - når du vasker ansiktet ditt, spruter du på den nærliggende sengen. Toalettet er på den andre enden av korridoren, Gud forbyr om natten klør - du blir gal til du når den. Kold hund i menigheten, det er umulig å sove om natten. Teppet er bare en, tynn, madrasser på sengene - faste klumper som søppel de samlet disse madrassene. Jeg trodde ikke at MONIKI er et så dårlig sykehus. Vel, det er alle blomster! Bær er en lege. Jeg vil ikke si noe om andre, men jeg hadde Volchkova - på den tredje dagen av mitt opphold forsynte jeg meg med denne såkalte legen. Vanligvis fullfører ingenting, ingen behandling, ingen diagnose, ingen undersøkelse. INGENTING. Av en eller annen grunn er det umulig for en lege å gjennomgå noen undersøkelser - densitometri virker ikke, en MR-skanning i MONICA viser seg også å være fraværende. For alle de dagene jeg tilbrakte på sykehuset, har jeg aldri hatt en omvei, men da jeg så på kortet mitt, viste det seg at Volchkova og hodet, som jeg aldri hadde sett, så på meg. Kort sagt, du må betale for alt. Fordi noen pasienter ser ut til å være fornøyd, og det er bedre kamre. Men hvis du lyver for første gang og det ikke er noen venner, er pengene dine ubrukelige. Volchkova dette enda en million lønn - ingen mening vil ikke. Det viser seg at det er nødvendig å finne ut det selv - med hvem du må være enig om å holde fast. du forstår. Ikke alle er i stand til en slik ting, derfor gå til MONIC i retning av et yrke er tomt, vel, hvis bare heldig, som jeg sterkt tviler på. Djevelen vet hvem de behandler der, gjør så mange bekjente? Jeg leste gode anmeldelser fra pasienter om leder av avdelingen for gastroenterologi, jeg håpet virkelig at hun ville se på meg for å være ærlig, jeg var klar til å betale. Men hun er vanligvis utilgjengelig, medisinske runder, igjen, det er ikke, så det er ikke klart hvordan man skal kontakte henne. Da ble hele dette marerittet så trøtt at hun spyttet, det er lettere å bli undersøkt for penger, ærlig, i hvert fall vil du redde nervene dine.

Fordeler ved klinikken:
bare god beliggenhet

Ulemper ved klinikken:
Hele sykehuset er en kontinuerlig minus

5.0 av 5

Jeg uttrykker min oppriktige takknemlighet og takknemlighet til legen - nevrokirurgen Kocheryozhkin Boris Alexandrovich, Ramazanov Ildar Shamilyevich, Mikhnevich Yuri Sergeyevich og alle de medisinske ansatte i Neurosurgery-avdelingen for en vellykket operasjon på meg 18. januar 2016. Takk så mye for din profesjonalitet, snill hjerte og dyktige hender. Om slike eksperter sier: en lege fra Gud. Takk for at du behandlet meg med stor forståelse og god vilje når de setter meg i avdelingen din. Tro meg, din oppmerksomhet og omsorg behandler ikke bare pasienter, men gir også styrke til våre slektninger. Hver dag, som oppfyller dine faglige oppgaver, skaper du en atmosfære av godhet og håp i en sykehusinnstilling. Takk skal du ha og bøye deg. Måtte Gud velsigne deg for din edle sak - for å redde og forlenge menneskelivet! Jeg ønsker deg suksess i alle saker i ditt harde arbeid! Kjærlighet, lykke, lykke, velstand, helse, helse og igjen helse til deg i mange år. Med respekt og stor takknemlighet til deg Galina K. og hele familien min.

Fordeler ved klinikken:
Vellykket operasjon

1,0 av 5

Undersøk allergi, kvelning. Hver gang jeg går gjennom spirometri - astma er ikke satt, tilsynelatende ulønnsomt. Eksperter i tilfelle 1 dum, ikke se på pasienten, men bare i datamaskinen. Allergi lege Morozova lager et utvalg av stoffer i datamaskinen og tilbudene. Vel, prøv denne. Jeg har drukket dette og det i et år nå. Eller kanskje er diagnosen ikke riktig? Og det er ikke flere midler å kjøpe dyre medisiner. Pulmonologen tok ikke imot (det var tomt og jeg fortalte henne om det, og de fortalte meg at jeg rystet mine rettigheter, hva? Jeg kom over 100 km. Å komme i morgen, og nevrologen ikke aksepterte det av samme grunn: de sier, ta kupongen og kom igjen en dag, dette er for deg. Og du vet ikke hvor jeg jobber, og Gud forbyder at du må møte meg, jeg vil svare: "Du trenger dette, kom i en måned." Og ingenting, det er vi alle fra regionen, lever og en halv dag får vi? Kjære ledere, eliminere patos og uhøflighet av leger og gjør også tilgjengelig oppføringen til annen spesialist m på dagen for oppholdet! ​​Det var synd å se på bestemoren min, som kom fra Serpukhovo 300 km unna, og ble fortalt å ta en kupong for i morgen. Og forresten, er resultatene av analysene svært forskjellige fra de forrige, alt er bra med dem!

Ulemper ved klinikken:
Uhøflighet. Det er vanskelig å melde seg på en lege samme dag. Eksperter i tilfelle 1 dum.

3.0 av 5

Jeg vil gjerne gjøre oppmerksomheten til sykehusadministrasjonen til modusen for drift av opptaksrommet for MR-prosedyren. En svært ubeleilig tidsplan: det tar svært lang tid å vente på slutten av pausen (fra 10-30 til 13-00). Medisinske spesialister tar det fra 9-00 (vel, hvis de starter resepsjonen i tide), skriver de ut retningen for MR, og dessverre har sjelden noen tid til å registrere seg før pause, og så begynner den lange ventetiden. Hvis du er heldig, vil opptaket begynne klokken 13-00, men selv da er det problemer - en kø av sykehuspersonalet dannes, som selvsagt går uten kø. Så ventetiden er forsinket. Hvis du kan revurdere utformingen av opptaket, vil det være praktisk for mange.

Fordeler ved klinikken:
Er normalt

Ulemper ved klinikken:
Svært ubehagelig MR-skjema.

1,0 av 5

God dag til alle. Han ble sendt til MONIKI for undersøkelse om katarakt. Passerte undersøkelsen. Ga ut en henvisning til sykehusinnleggelse Passet en haug med tester. Jeg ankom, bodde i 4 timer i korridoren, det viste seg at det ikke var noen steder, de sendte hjem for å behandle kroniske sykdommer, som dessverre ikke blir behandlet, og bruker dermed alle disse manipulasjonene på mine penger og forsikringsselskapet, og alt annet er greit. Vel, generelt, er legene på MONIKI gode, men dessverre er det en skje i hvert fat honning...

Fordeler ved klinikken:
Legene i MONIKI bra

Ulemper ved klinikken:
Ingen steder på sykehuset, sendt hjem til behandling.

1,0 av 5

Var i går i resepsjonen i tannlegen MOPE hos kirurgen. Det hele startet med at en eldre kvinne i resepsjonen laget et kort for meg i en halv time, mens hun fortsatte å handle om virksomheten hennes (hun snakket med den ene eller den andre). Det tok en kopi av politikken, skriveren deres virker ikke - lage en kopi på forhånd hjemme. Da jeg kom til å se en lege (jeg trengte en konsultasjon), sa doktoren ikke noe til meg (dette er hva uttrykket "behandle som" forbruksvarer "passer) tok en punkteringsanalyse. Han ga meg en sprøyte med analyser og sendte meg til en annen bygning, da begynte faren. Skjellene er spredt over området langt nok, jeg dro til stillingen, med magen gikk for å se. Fant, ga sprøyten, analysen, til min overraskelse, viste seg å bli betalt - 2030 rubler, men på alle sykehus er det gratis under politikken. Sendt for å betale tilbake til bygningen der jeg var hos legen, bare inngangen er annerledes. Etter registrering og betaling, men disse er forskjellige skap igjen, gikk jeg tilbake til bygningen, hvor de tar testene. Og bare da ga de meg en billett for å komme tilbake i en uke for resultatene. En uke senere vil jeg ha en avtale med en lege med resultatene av testene, stemningen er allerede borte, og det er ikke noe humør å gå dit på forhånd. Råd: Hvis du fortsatt trenger å gå til dette sykehuset - ikke gå alene, men med noen du kan be om å løpe rundt skapene, for å formalisere signering eller betaling av kvitteringer. Og ta penger med deg.

Fordeler ved klinikken:
Ujevne sykehus.

Ulemper ved klinikken:
Langsomt personale i resepsjonen. I resepsjonen sa legen ingenting for meg. Analyser er betalt.

1,0 av 5

Min mor ble sendt for en konsultasjon til DA Andreev. Denne legen sparket oss til hans, som han sa, assistent som tok på kontoret i femte etasje. Så dette hans assistent kunne ikke engang forstå ultralydsskanningen av hjertet, sa at han ikke forstod noe der og sendte mamma til å gjøre ultralydet igjen. Han så ikke engang på postene til den behandlende legen som ble brakt av sin mor. Sannsynligvis ville ikke bry seg, så var fascinert av spillet i telefonen! Jeg trodde ikke at slike hjertekirurger skulle jobbe hos MONIKI!

Fordeler ved klinikken:
Jeg vet ikke.

Ulemper ved klinikken:
Terribly ukvalifiserte leger.

3.0 av 5

I pediatrisk kirurgi ble alt gjort raskt. Drift og utslipp i uken. Ingen spesielle kommentarer. Maten er ikke nok, jeg ville ha mer. Min sønn løgn. Han sa det. Og så er alt greit.

Fordeler ved klinikken:
Rask, høyt kvalifisert hjelp. Godt gjort leger.

Ulemper ved klinikken:
Feed litt.

4.0 av 5

Hallo Jeg har en knep fra tre måneder. Jeg er 20 år gammel, jeg bestemte meg for å få en operasjon. Oftalmologen min refererte meg til MONIKI. Jeg dro til klinikken min, registrert i en elektronisk kø til K. B. Kunizhevoy. To uker senere dro jeg til MONICA for en avtale. Det var ingen kø i resepsjonen da jeg hadde en elektronisk billett fra min klinikk. Jeg ble fortalt hvor jeg skulle dra. Laget et kort, så sendt til sjette etasje. Hun gikk gjennom pre-doktors kontor, hvor de sjekket øynene og øyetrykket. Generelt, etter ca to timer, dro jeg til legen. Hun ringte kirurgen V. Yu. Kokorev, og om en time snakket jeg allerede med ham. Det var 12. mars. Han er generelt en pediatrisk kirurg, men han ble enige om å operere på meg, han utnevnte meg dagen for sykehusinnleggelse - 1. april. 1. april klokka 8.30 var jeg i beredskapsrommene. To timer senere var jeg allerede i menigheten. Neste dag ble jeg operert under generell bedøvelse, under tilsyn av en anestesiolog, Vladislav Vladimirovich. Fed det er normalt for sykehuset. Legg i den 11. bygningen i 4. etasje, i oftalmologi-avdelingen. I avdelingen for 6 personer. Jeg var heldig, de kvinnene som lå med meg i menigheten, viste seg å være veldig følelsesmessige og munter, takk til dem, jeg hadde ikke engang følelsen av at jeg var på sykehuset. Det er et kjøleskap, toalett og dusj i avdelingen. Elektriske varmeovner er forbudt, men vi brukte den slanke. Medisinsk stab, leger, rengjøringsmidler - alt velsignet. Avdelingene er rene. Generelt kan jeg ikke si noe dårlig om dette sykehuset. Utsatt meg 8. april. Yttertøy er tatt bort, så hvis du skal gå ut, ta med deg et ekstra yttertøy, ikke påsekker. Jeg tok med meg retter, personlige hygieneartikler, bytte av klær og klær, hårføner, tøfler, håndklær, vel, en spiller, en bok og en matbit. Sukker og te, eller kaffe, ta bedre med deg. Ved siden av sykehuset, hvis noe, er det Dixie. Generelt ble kløften rettet til meg, men ikke helt, men legen sa, hvis du praktiserer diploptisk, så er alt mulig å fikse. Takk V. Yu. Kokorev og anestesiolog Vladislav Vladimirovich, jeg vet dessverre ikke navnene. Forresten gjorde de alt gratis, i henhold til politikken. All helse og lykke til.

Fordeler ved klinikken:
Det er kjøleskap, toalett og dusj i avdelingen. Maten er vanlig. Medisinsk stab, leger, rengjøringsmidler - alt velsignet. Legene er flotte.

Ulemper ved klinikken:
Det var ingen slike øyeblikk.

2,0 av 5

Legg med barnet, 2 år. Den femte korps av pediatrics MONIKI i en forferdelig tilstand. Skitt, ødeleggelse. Bygningen er to-etasjers, den ble bygget av Catherine 1 for de fattige! Det er ingen barnerom. Før jeg lå ned, leste jeg vurderinger om det faktum at det var en rotavirus å gå, men den siste anmeldelsen var for januar 2015. Og så var det håp om at de klarte å fjerne denne infeksjonen. Dessverre ikke. På den andre natten åpnet barnet oppkast! Det er kaldt i menigheten, det blåser fra vinduene, som om det var ute. Som vi satte, rydde jeg en halv dag. To pakker våtservietter og en flaske Miramistina tilbrakte, prøvde å tørke alt, prosessere. Men barnet blir brukt som hjemme. Det er det endeløse kommentarer til ham, for ikke å sitte på gulvet for å spille. Kammer enkelt, kjedelig. Barna ønsket å kommunisere med andre barn, han løp ut av rommet til andre med hysteri. Sykepleiere og leger gjorde hele tiden bemerkninger slik at vi ikke ville forlate vår menighet og umiddelbart fortell dem om barnet ville ha oppkast, diaré. Det var nødvendig etter at disse advarslene umiddelbart forlot derfra. De sier i vanlig tekst at denne infeksjonen er infisert der! Tross alt gikk vi bare til eksamen, men til slutt kom vi hjem med en infeksjon! De klarte å bestå kun tester. Jeg ble tilbudt å bli og behandle barnet mitt for rotavirus med dem. Men under slike forhold er det selvsagt uvirkelig. Toalett for mødre på slutten av den fjerne korridoren. Spisestue for barn på gulvet, for mødre i første etasje. På natten da barnet oppkastet, var den mannlige legen på vakt. Jeg fortalte sykepleieren, men hun kunne ikke vekke ham. Da babyen oppkastet for tredje gang om en time, skrek jeg allerede i panikk: "Hjelp", og først etterpå kom legen til oss, ga meg et lys og Regidron. Legen vår var Jiz Marina Stanislavovna. Mange takk til henne! Generelt er slike gode spesialister i vår tid en sjeldenhet! Hun studerte all informasjon om barnet, og begynte med hvordan graviditeten fortsatte. Oppmerksomt, forståelig språk forklarer hvorfor det skjedde og hvordan man skal takle det. Hun gjorde notater, notater for seg selv, studerte analysene og undersøkelsene som ble gjort tidligere. Det er synd at det ikke var mulig å bli fullt undersøkt under veiledning av en så fantastisk spesialist. Men før jeg skrev avslaget og vi dro, hadde Marina Stanislavovna tid til å fortelle om testene som allerede var klare. Gitt en konklusjon med anbefalinger om hvordan du behandler dette rotaviruset. Jeg ga psykologisk støtte til meg, fra fortvilelse og vred, tårer flommet i en bekk. Hun var oppriktig lei meg for at alt skjedde med oss. Kjære lederskap GBUZ MO MONIKI, vennligst bedt om å være oppmerksom på forholdene våre barn blir behandlet!

Fordeler ved klinikken:
Dzis Marina Stanislavovna er en god lege.

Ulemper ved klinikken:
Krpus pediatrisk MONIKI i en forferdelig tilstand. Skitt, ødeleggelse. Ingen barneværelser. Et barn fanget rotavirus på dette sykehuset. Det er kaldt i menigheten, det blåser fra vinduene, som om det var ute.

1,0 av 5

Mottatt 24. mars. De ble satt inn i menigheten etter 2 timer, i menigheten et svart lag i hjørnene på vinduskarmen (et støvlag). Generelt ble hele kammeret ikke rengjort, sengene knirk, fjærene bukker ut av putene, kjøleskapet gir mye støy (dette er spesielt hørbart om natten). I spisestuen de spiser forferdelig, når de ble gitt en saltet grøt til frokost og de kastet en omelett i prute. Kjøttet er helt smakløst og "gummi", hele maten er ikke salt og ikke søt. Den eneste kompoten her er normal og juice, bare med en smak av forfeits. Vi gikk til sengs i ferien, alle stedene var opptatt og en jente ble flyttet fra ett sted til en annen 7 ganger! En annen sykepleier er ofte sint (for ingenting). I barneavdelingen lukter du som røyk. Generelt vil vi ikke lenger komme hit!

Fordeler ved klinikken:
NEI!

Ulemper ved klinikken:
I menigheten er det et svart lag i hjørner på vinduskarmen (støvlag). rommet var ikke rengjort, sengene knirk, fjær bule ut av putene, kjøleskapet er veldig støyende. Maten er kjedelig. I barneavdelingen lukter du som røyk. Ond sykepleier

1,0 av 5

Motbydelig sted, jeg anbefaler ikke å gå her! De føder veldig dårlig, den uaktsomme holdning fra leger mot pasienter (både barn og voksne).

Fordeler ved klinikken:
Nær metro.

Ulemper ved klinikken:
De føder veldig dårlig, den uaktsomme holdningen til leger mot pasienter.

2,0 av 5

Jeg var på utkikk etter en tannlegenavdeling i en time, ingen av ansatte kunne fortelle hvor du skulle dra. Da jeg fant det, viste det seg at i denne bygningen vet de ikke engang navnet på hodet legen, som jobber på gulvet over, ble sendt til en annen bygning! Konklusjon: registeret og sikkerheten samsvarer ikke med deres posisjon.

Fordeler ved klinikken:
Jeg vet ikke.

Ulemper ved klinikken:
Register og sikkerhet samsvarer ikke med deres stilling.

3.0 av 5

Velkommen! Jeg vil skrive om oppholdet hos barnet i pediatrisk kirurgi MONICA. Legg tidlig i april 2015 med en diagnose av kryptorchidisme. Jeg sier straks hva som var over: barnet hadde feber på den tredje dagen, og vi ble sendt hjem. La oss gå igjen. 1) Hva de gjorde (ankom 10-30): Først gå til pediatrisk kirurgi, uten barn med dokumenter. De sjekker testene, legger visum og sender det til beredskapsavdelingen. Det første vinduet kontrollerer igjen dokumentene og analysene. I et annet kontor undersøker de barnet, kontrollerer temperaturen og sender til korridoren for å vente (det er køer overalt, det er bedre å ta en matbit og drikke). Fra det tredje kontoret kaller de etternavnet ditt og den medfølgende personen kommer. Sykepleieren bestilte oss raskt med tingene bak henne i bilen. Og vi ble tatt til gazelka med dokumenter og andre ting i den 15. bygningen. Far kan holde opp til salen 6 etasjer. Det jeg ikke likte: utslipp etter 12 og inntak av nye pasienter til 12. Som følge av dette så jeg ofte uheldig foreldre med barn som ventet på sykehusinnleggelse i lang tid. Og det var ingen gratis senger. Yttertøy bør gis til ledsager, men mange er igjen for å kunne gå til butikken. 2) Ved oppholdsbetingelsene: Rengjør nok. Frisk reparasjon. Vask hver dag. Chambers for 4-5 personer (henholdsvis 4 barn og 4 mødre). Mest mødre med barn på samme seng med en pute. Men for ganske babyer er det barnesenger. Mitt barn er 1,7. Vi skulle ikke ha et spillrom. Det er ganske anstendig. Mange leker: rullestoler, biler, dukker, Lego og mer. Det er et TV-apparat med disker Masha og bjørnen. Erfarne mødre advarte oss omgående at vi ikke trenger å gå til spillrommet, det er et avl for alle typer infeksjoner. Vi dro. Så hvordan å stoppe min orkan er umulig. Og det er ingenting å gjøre unntatt spillet. Korridor med dører og alt. I første etasje er det et apotek og noen salgsautomater med te og kaffe. Alle går etter avtale med sykepleiere i "Dixie" over veien. Alle sverger at de bærer poser med dem. Og hvordan uten dem? Potter som det gir. Tekanne kan være. I hvert kammer er det et toalett, en vask, et kjøleskap og en søppelkanne. Ett skap i det hele tatt. Hvert nattbord og stol. Dusj en på gulvet. Det var ikke varmt vann i den. Det er et vaskerom, det er også et bad. Vi badet i den. Tørkeklær er kun mulig i dette vaskeriet. 3) Måltider: frokost, lunsj og middag. Det virket ikke for meg så grusomt. Til frokostblanding eller omelett, gryte, pasta, brød. Lunsj: suppe, og andre, og grøt tynn. Middag: en sideskål og en hakk eller noe sånt. Noen ganger gir frukt. Kefir, Ryazhenka. Du vil ikke være sulten. Det jeg likte: det er alltid minst noe valg. Jeg tok oss 2 plater og 2 kopper og ba om forskjellige matvarer. Minst noe, men barnet mitt spiste. Det er to Ikea barnestoler. Spise bare i spisestuen. Men som andre steder er det selvsagt unntak. Jeg tok en ostemasse, noen pølser kokt på forhånd, skilt grøt. Og matet cuben. I spisestuen er det en mikrobølgeovn i fri tilgang og fjell. Vann i kjelen. Tallerkener, kopper, bord. Deres enheter. 4) Varighet av oppholdet: Nesten umiddelbart etter oppgjøret kom vår lege (kirurg) til oss. Jeg så seg rundt, undertegnet noen papirer og sa at vi forbereder oss til en operasjon i morgen og ikke spise eller spise fra klokken 6.00. Dette er det verste! Det er varmt i menigheten. Barnet ber stadig å drikke. Vi fukte bare svampe og gråt. Så gikk han gjennom de klare klatene han kunne søke i de andre sidebordene og gikk til kamrene for å tigge. Vel, horror! Timer 10-11 ble vi fortalt at operasjonen ikke vil bli. Frokost etter klokken var over. Her er vi og vår praktiske feed. Neste dag er det samme: ikke drikk, ikke spis. Her hoppet vi ut temperaturen. Obiiidno. Men det var enda mer støtende mot en nabo i menigheten, som også forbereder og sulter med datteren hennes. De ble fortalt at 11 at operasjonen ble utsatt, spise. De klarte å spise 3-4 skjeer og drikke vann som legen kom og sa at stedet ble ryddet og de skulle bli operert på. Men å vite at de spiste, tok dem ikke naturlig. Dermed kan du ligge i en uke eller to. I helgen, ikke bruk. På fredager også, ikke alltid (vaskedag). Mange nødbarn tar med seg. Barn fra 5 år (tilsynelatende) er uten foreldre. Og mødre som er tilstede i menigheten, skal hjelpe disse barna. Du kan ikke besøke som det var. Men alle kommer og ser dem i lobbyen i nærheten av heiser. 5) Daglig rutine: kl 9 frokost. Kryper kl 10-10. 30. kl 13 lunsj. Fra 14-16 en stille time. Klokka 18, som en middag. Kveld rundt om 22. Alle runder er svært betinget i tid +/- time. Personalet er sane. Ingen har noen gang ropt på oss, han har ikke talt skitten - det er ikke lenger dårlig. Ultralyd gjort som om forresten. Uten køer og venter kom bare for oss i spisesalen, sier de, går til ultralydsrommet. Vi kom og gjorde det uten problemer. Veldig hyggelig og oppriktig lege der. Fant vårt tapt egg og beroliget evig brølende mor. Jeg kan ikke si noe veldig ille. Det var bare vanskelig for meg og mitt barn å jobbe på grunn av sin hyperaktivitet og vår felles manglende evne til sykehus. Venter på operasjonen selvfølgelig. Jeg kan råde deg til å få tålmodighet på en gang (de vil operere raskt - det vil bli en hyggelig overraskelse). Lager opp på Kipferon, Viferon, influensa og andre antivirale støttende stoffer. Lykke til for oss alle og våre barn!

Fordeler ved klinikken:
Personalet er sane. Det er et spillrom. Frisk reparasjon. I hver avdeling toalett, vask, kjøleskap og søppel.

Ulemper ved klinikken:
Chambers for 4-5 personer. Det er varmt i avdelingen..

1,0 av 5

Jeg ble diagnostisert med kreft på dette sykehuset. De fortalte meg å passere de nødvendige tester og komme til strålingen på den fastsatte dagen. Da alle tester var klare, gikk jeg. Legen var veldig overrasket over at jeg bestod alle testene gratis. Og her begynte unnskyldningene først at du må gjøre en rekke kjemoterapi prosedyrer, og så bare kom til dem. Gikk en ny retning på bostedsstedet. Fra det øyeblikket legen gjorde diagnosen, har en måned gått, selv om de sa at veien er hvert minutt, og nå sparker de på sykehus og shrugging. Og disse menneskene ga også en ed!

Ulemper ved klinikken:
Kikk på sykehus og shrug.

2,0 av 5

Legg i pediatrisk avdeling (tidlig alder), i februar 2015. Kowtow til sykepleieren Pylaeva Nina Alexeevna - til en person av sjel, gjerning! Hennes holdning til små pasienter (til hver sin egen) er svært sensitiv, lydhør, alltid på vakt i godt humør, med kraft. Mange takk til den gode tanten på kjøkkenet (med et torg), aldri, ingenting (i mat) er synd! Jeg vil (individuelt) nevne kjøkkenarbeideren, ønske å være snill mot mine små pasienter, de kan ikke sitte på ett sted, og dette må forstås!

Fordeler ved klinikken:
Tjenesten til legen er velvillig, taktfull, medisinsk personale, sykepleiere og kjøkkenarbeidere (singulært) gode. Medisinsk undersøkelse effektiv. Behandlingen er effektiv. Komforten i avdelingene er god (pastell sengetøy er rent, hvis noe, endres).

Ulemper ved klinikken:
Barnas lekerom mangler. Du kan gå, men en gang om dagen (selv om det ifølge planen, hvis det ikke finnes noen medoterapi, 2, vil vakten ikke tillate, selv om den aktuelle legen slipper ut). Mat forlater mye å være ønsket, meieri gir lite, kjøpte seg selv.

4.0 av 5

02.23.15. Fra 22. januar til 12. februar 2015 ble jeg behandlet i Statens budsjetthelseinstitusjon MONICA i nevrokirurgisk avdeling (bygning 11, etasje 2). I løpet av denne tiden hadde jeg en operasjon for å fjerne en svulst (meningioma). Operasjonen ble utført av den tilstedeværende nevrokirurg legen Shipilin S. N. Så vidt jeg kan fortelle, av helsetilstanden min i dag, var operasjonen vellykket. Leser anmeldelser på Internett, på MONICA nettsiden, ble jeg positivt overrasket over det jeg så. I hvert kammer dusj, toalett, servant. Varmt og kaldt vann når som helst på dagen. I alle rom renslighet og rekkefølge. Legemidler er strengt foreskrevet av leger. Måltid på plan. Kvaliteten på matlagingen og en rekke retter, sannsynligvis tilsvarer profilen til den medisinske institusjonen. Det medisinske personalet er vennlig, lydhør, kvalifisert. Jeg vil gjerne takke alle som tok direkte del i behandlingen min, fra bunnen av hjertet mitt, for alt du har gjort for meg, og som jeg observerte, for alle pasienter på gulvet. Jeg vil også personlig takke legen - anestetikeren A. S. Mokhov. Sykepleiere: Kovyrin TA, Lifatov I. V., Vasilyev O. A., Ivannikov V. N. og selvfølgelig nevrokirurgen Shipilina S., som utførte operasjonen på meg N.

Fordeler ved klinikken:
Gode ​​leger. I hvert kammer dusj, toalett, servant. Varmt og kaldt vann når som helst på dagen. I alle rom renslighet og rekkefølge. Legemidler er strengt foreskrevet av leger. Ernæring er normal.

1,0 av 5

Hvilken god tilbakemelding kan det være? De jaget datteren sin, med et 4 år gammelt barn, to ganger fra 2 bygninger til 15, selv om hun hadde en retning i armene hennes. Her er det vår russiske medisin. Rotet.

Ulemper ved klinikken:
Rotet. Chase fra lege til lege.

1,0 av 5

Institutt for pediatri MONIKI - medisiner, generelt, nei, ikke gi noe. Forutsetningen for "sovok ganger" har ikke blitt reparert siden. Holdningen til det medisinske personalet er likegyldig (hva med barna, hva med deres mødre). Måltider er rett og slett ekkelt: Kål gryte er tom, grøt er tomt, poteter er tomme, med en slik lukt, og så videre.

Fordeler ved klinikken:
Praktisk geografisk.

Ulemper ved klinikken:
Legemidler, generelt, nei, ikke gi noe. Forutsetningen for "sovok ganger" har ikke blitt reparert siden. Holdningen til alle medisinske ansatte er likegyldig. Strøm motbydelig.

3.0 av 5

Legene på sykehuset begrunnte ikke min mening, jeg betraktet hovedstadenes leger å være ess, dessverre.

Fordeler ved klinikken:
Kommunisere med nye folk i avdelingene, det samme, berøvet godhet og omsorg for medisinsk personale.

Ulemper ved klinikken:
Legene snakker ikke med pasienter i det hele tatt, de bryr seg ikke om oss, sykehusinnleggelse 2 uker før operasjonen, i løpet av denne tiden kan du bli gal.

4.0 av 5

Jeg vil takke hjertekirurger Ivashkina B.V. og Martakova M. A. Mitt barn ble operert i 4 år. Alt gikk bra. Jeg husker med takknemlighet!

Fordeler ved klinikken:
Hjerteskirurger Ivashkin B.V. og Martakov M.A. bemerkelsesverdige spesialister.

Ulemper ved klinikken:
De mates dårlig.

3.0 av 5

10.30.2014, klokka 11.30, mottok jeg en elektronisk billett til registret nummer 269, foran meg er det 14 personer. Klokken 12.00 kom turen. Kortet ble utstedt og utstedt en billett veldig raskt. Klokka 12:15 var hun allerede på legekontoret. Det er 10 personer foran meg, noen venter fra kl 9 (?), Legen tar opptil 15 timer. Noen i 10-15 minutter, og noen for 30-40, pluss mottakere ut av tur passer. Som et resultat av å vente, kom hun inn på legekontoret i begynnelsen av fjerde (da folkene i køen begynte å bekymre seg for "hun vil ikke akseptere, hun kommer i tide, hun vil ikke ha tid"), forsikret legen alle at hun ville akseptere alle. Til slutt begynte alle. Konklusjon: Ikke "pause" i MONIKI mørke, noen timer før åpningen, "med den første hesten"! Enkel frokost, stille, kommer, raskt gjort i resepsjonen, og hvis spesialisten du trenger tar, vent på din "time". S. S. De som var i køen, kom inn på doktorkontoret etter 5-6 timers venter (ja, pluss stående i kø før registrar åpnet), og jeg hadde ca 4 timer for alt! Jeg antar ikke å si at alt som er beskrevet ovenfor angår alle spesialister i MONIKA, jeg var personlig i resepsjonen hos endokrinologen. Tegn dine konklusjoner.

Fordeler ved klinikken:
Normale leger.

Ulemper ved klinikken:
Køen.

1,0 av 5

Det var tilfellet som lå hos babyen (1 måned) på dette sykehuset. I løpet av måneden for oppholdet der, ble vi flere ganger endret diagnosen. Da de bestemte seg for at den siste var riktig, utnevnte de operasjonen neste dag, men om kvelden ble det kansellert, som de neste to. Et eller annet sted i en halv måned ble vi endelig ferdig. Forbandet etter operasjonen ble forandret ikke mye, ikke litt - 3 ganger! Hun, personlig, løp for den grønne og jobbet på sømene. Crawling hver dag - om morgenen, og før du går til sengs - fra 9:10 til 21:22. På torsdag morgen har de en mega-runde, en hel delegasjon rushes inn i menigheten (ca. 7 personer, noen ganger mer), kaster ut mommier, gir om noe, og stiller oss stille (jeg følte meg som i en dyrepark, vi var små dyr!). Ærlig, jeg vet ikke engang hvem som behandlet og drev på oss, og alt fordi ingen av dem noen gang har introdusert seg, og ingen har et merke, og det er uklart hvem som er lege og hvem som er en renere. Forresten, de siste vasker gulvene i menigheten hver dag, men vinduskarene ble tørket en gang i måneden, aldri fra skapet, og der var forresten et 1,5 cm lag av støv (jeg sjekket det selv). Vinduene er horribly blåser, legene er oppdaterte, men ingenting blir gjort, og de elsker også å ventilere rommene etter middagen, på grunn av hvilke sterke utkast er opprettet, er det lett å tilgi. De fleste leger og sykepleiere er veldig unge. Sykepleierne er oppmerksomme, det er selvsagt triksene. Spesiell takk til Maria, Yana og Maria. Jenter, du er super! Ultralyd rommet er bare et eventyr. Og det sitter egentlig en ekspert. Hodepleier Khokhlova, husk dette etternavnet! Denne kvinnen har åpenbart ikke sine barn, en ubehagelig person! Spisestuen er innredet veldig pent, men maten går mye å være ønsket, grøt om morgenen, til lunsj den første og andre, oftest ertesuppe, kål suppe, pilaf, poteter, til middag, oftest solyanka eller poteter. Kort sagt, i en måned hatet jeg kål og poteter, og dømmer ved den tomme spisesalen er jeg ikke alene. Generelt var denne måneden helvete for oss! Jeg kan fortsatt skrive mange ting, "Krig og fred" blir tynnere, og dessverre er det flere minuser enn plusser! Gud forby noen å komme dit! Ta vare på barna dine, deg selv og dine kjære!

Fordeler ved klinikken:
Spisesalen er veldig vakkert innredet. Sykepleiere er oppmerksomme.

Ulemper ved klinikken:
Flere ganger endret diagnosen. Klæringen etter operasjonen ble endret bare 3 ganger! Maten er ikke veldig. Fra vinduene forferdelig blåser.

4.0 av 5

Hallo Sykehuset var fornøyd. I barnas øyeavdeling, 11. bygg, oppmerksomme leger. God tilnærming til barn. Rent sengetøy. Jeg uttrykker min oppriktige takk.

Fordeler ved klinikken:
God tilnærming til barn. Rent sengetøy.

Ulemper ved klinikken:
Det kan bli bedre.

1,0 av 5

Vær ekstremt forsiktig når du kontakter dette sykehuset, og hvis du har hudproblemer, er det bedre å velge et annet sykehus! I mitt tilfelle ble en feil diagnose laget av 2 leger. Foreskrevet behandling, bryr meg ikke om penger, men jeg drakk mye med stoffer og gjorde skudd fra sykdommen, som jeg ikke kan være! Selvfølgelig er dette ikke det eneste sykehuset hvor jeg gikk og valgte henne på anbefaling, og nå vil jeg gråte! Beklager for tiden brukt! Det finnes ingen kompetent spesialist innen medisin! Faktisk sette psoriasis! Og det viste seg atopisk dermatitt! Hvor mange nerver har blitt brukt! Lær bedre før du tar pasienter, og hvis du ikke vet hvordan du skal helbrede, gå inn i en bedrift som er mer gunstig for folks liv!

Fordeler ved klinikken:
Rent, pent.

Ulemper ved klinikken:
En feil diagnose ble laget av 2 leger. Foreskrevet behandling, bryr meg ikke om penger, men jeg drakk mye med stoffer og gjorde skudd fra sykdommen, som jeg ikke kan være!

1,0 av 5

Gastroenterology. Legen M. Tsodikova. Fryktelig og inkompetent lege. Uten å se på testen, uten å se på sykdommens historie, spurte hun meg hva som fulgte med det. Jeg fortalte henne at jeg har cirrhosis. Som svar ga de meg en alkoholiker, sa at cirrhosis er bare fra alkohol, og at jeg skulle gå til dem for en undersøkelse. Tenk deg på mitt sted, når en person aldri drakk i livet, og han ble indiskriminert registrert som en alkoholiker. Det er generelt på ingen måte klatrer. Skrekk, aldri gå til dette sykehuset.

Fordeler ved klinikken:
ikke funnet

Ulemper ved klinikken:
Tsodikova O. M. Forferdelig og inkompetent lege. Uhøflighet.

1,0 av 5

Institutt for pediatrisk kirurgi. Legene er uaktsomme i sitt arbeid, sykepleiere er lat - de snakker alltid, drikker te, ser på TV (i sykepleie), de mottas ikke. Konstant "krig", og en stor misforståelse mellom avdelingene: pediatrisk kirurgi og avdeling for pediatrisk intensiv omsorg, anestesiologer implisitt krever "takk" - selv før operasjonen begynner.

Ulemper ved klinikken:
Legene er uaktsomme i sitt arbeid, sykepleiere er lat.

3.0 av 5

Å være på et sykehus kan ikke i prinsippet, vær så snill. Men 3-dagers oppholdet sommeren 2013 og operasjonen for å fjerne fibroadenoma var utmerket. I utgangspunktet ble hun skremt av holdningen og byråkratiet på dette sykehuset. Konfigureres for å kjempe til slutten, i henhold til loven. Men ingenting var nødvendig. Ja, designet er fortsatt litt langt og køen for en planlagt operasjon kan være lang. Jeg begynte å teste og er registrert i mars. Ved utgangen av juni var hun allerede på sykehuset og uten penger. Derfor, hvis det er anledning til å vente, er dette fornuftig. Men hodet legen trenger fortsatt å bli påminnet om seg selv. De har virkelig mye arbeid, og du trenger først dette. Etter alle disse formaliteter forsto jeg hvorfor alle rundt er så onde: det er skrevet, forklart, vis hva du skal gjøre. Folk ser hardt ikke, hører ikke og begynner umiddelbart å fornærme! Folkets tålmodighet er ikke ubegrenset. I løpet av tiden jeg var i kø for en operasjon, var jeg aldri naham! Alt ble forklart og fortalt. Ingen krevde penger. Kanskje var operasjonen et krav, selvfølgelig, men fortsatt. Jeg prøvde ærlig å tilby før operasjonen. De tok det ikke fra meg. Holdningen til både leger og sykepleiere er bra. Alt oppmerksomme og responsive, så langt som mulig med deres arbeidsvolum! Disse menneskene trenger å sette monumenter! Hver dag er det veldig vanskelig å håndtere de syke, sint og noen ganger med fortvivlet folk. Ligger i avdeling for thorax kirurgi, behandlende lege Krieger (stille, streng lege). Operert, dommer etter sertifikatet, en ung lege eller praktikant, fordi navnet var annerledes, husker jeg dessverre ikke. Men sømmen på brystet er veldig pen og ubemannet: alle legene, som deretter undersøkte, beundret den estetiske skjønnheten. Etter utslipp, takkte jeg hjertelig sykepleiere og legen. Gud velsigne dem!

Fordeler ved klinikken:
Kjære pasienter og deres slektninger! Behandle folk slik du vil at de skal behandle deg. Ikke forvent fra legene et skittent knep og kravene til penger, og du vil ha det bra! Helse til deg og din familie.

Ulemper ved klinikken:
Ikke veldig velsmakende mat, mer presist - ikke i det hele tatt velsmakende. Menigheten er ganske selv, dusj og toalett i avdelingen. Det eneste som plaget mest av alt i mitt opphold var kreftpasientene som jeg lå med. Dette er veldig, veldig moralsk. Hvis sykehusoppholdet er mer enn 3 dager, er det fortsatt verdt å diskutere med legen muligheten for en egen avdeling. Men dette er selvsagt nok for denyuzhku. Jeg spurte ikke. 3 dager var en moral test for meg.

1,0 av 5

Køene er store. Du registrerer deg på forhånd, kupongen indikerer tidspunktet for mottak, slik at du fortsatt sitter og venter. Personlig satte jeg meg i køen i 5 timer. Medisinske arbeidere går uten kø, jeg forstår selvfølgelig alt - men folk kommer fra hele Moskva-regionen, de sitter i timevis for å få en avtale. Så gjør visse timer for dine ansatte. Hilsen selvfølgelig. Alle nerver, roping.

Ulemper ved klinikken:
Køene er store. Alle nerver, roping.