Psykologi og psykoterapi - Heptralfenomen: Depresjon, uttakssyndrom, kolestase, artralgi: farmakologens syn

Dietter

Folk hjalp meg mye av depresjon om sommeren for å få Heptral, det brukes selvsagt som en hepatoprotektor i Russland, og prisen er gal for oss, i US $ 15 og foreskrevet som et antidepressivt middel, samtidig som jeg gjenoppretter leveren. Jeg droppet http://health.mail.ru/drug / hep tral /

  • mansjett
  • 31. januar 2013
  • 04:06

Bare om han også, anmeldelsene er ikke veldig sterke. Som

  • mansjett
  • 31. januar 2013
  • 04:06

Bedre Essentiale eller Kars, hvis leveren er ute av drift.. og fra depresjon trenger du noe annet.. med det kan du plante nyrene

  • sløvt
  • 31. januar 2013
  • 04:07

mansjett, hvilke vurderinger? Om bivirkninger? Heptrale han ble opprinnelig oppfunnet som et middel mot depresjon, og er utbredt i vest

  • sløvt
  • 31. januar 2013
  • 04:14

mansjett, hva en tull, ikke lytt til disse barna i kommentarene, men spør legenes bedre, det er ingen bivirkninger på nyrene, og for leveren er dette det beste som kom opp uten bivirkninger, Kars er en melkedistel, hvis nyrene ikke er syke, da ingenting vil skje av nyrene

  • sløvt
  • 31. januar 2013
  • 04:26

Fra melkdistrikt og essensiell olje hjelper leveren som en dråpe i sjøen, vil enhver god hepatolog fortelle deg at selv vitamin E er mer nyttig enn viktig

  • mansjett
  • 31. januar 2013
  • 04:29

Vel, ja, Valery. Brad ((Legene har foreskrevet meg og vurderinger av folk som tok dette legemidlet, tror jeg mer enn leger som mottar tilbakebetalinger for ethvert stoff

  • mansjett
  • 31. januar 2013
  • 04:31

Ikke for noe selvfølgelig, men for tilsetningsstoffer som er mer

  • mansjett
  • 31. januar 2013
  • 04:32

1000 rubler og solgt på resept. Sjekket. Takk igjen))))

  • mansjett
  • 31. januar 2013
  • 04:42

Melk tistel-50 gni. og ingen problemer med leveren

  • during199406
  • 31. januar 2013
  • 07:25

Heptral er den beste hepatoprotektoren.

  • tale197705
  • 31. januar 2013
  • 12:57

Valery, Hvor mye tid tok Heptral for depresjon og i hvilke doser? var det noen bivirkninger?

  • sløvt
  • 1. februar 2013
  • 07:56

tale197705, hver dag i to uker, en ampulle, en dropper, det var ingen bivirkninger i det hele tatt, tvert imot følte jeg meg bedre og bedre hver dag

  • tale197705
  • 1. februar 2013
  • 11:30

dully, og hva var doseringen av ampullen 400 eller 800? ble det foreskrevet på sykehuset eller ble det tatt av seg selv?

Neuroleptisk Forum - Psykiatriske konsultasjon på nettet, vurderinger av narkotika

Ademethionin (Heptral)

Negroquatopoulo 01 Jun 2012

Etterbehandling av vurderingen av bruken av Heptral som antidepressiv,
Det er mulig å notere statens naturlighet på denne hepatoprotektoren. Det er ingen sedasjon iboende i noen beroligende AD, når det er klart fra en person at han blir pumpet av kraftig psykotropi. Morgen injeksjon fjerner alle problemer for dagens dag. Ja, han helbreder ikke, men muligheten til å puste med lettelse for en stund og glemme sykdommen er verdt det å prøve det..

Ved hvilken dose skal den administreres intravenøst ​​for en antidepressiv effekt? 400 eller 800 mg? Er det mulig å injisere det bare intravenøst, og ikke gjennom en IV?

Negroquatopoulo 01 Jun 2012

Chai 01 Jan 2013

Setmefree Jan 02, 2013

Og jeg forstår ikke hvorfor det er lite oppmerksomhet til dette antidepressiva på dette forumet, fordi det er uten hitch og effekten er der, hva er ikke et perfekt antidepressivt middel?


Veldig dyrt. Gjorde 15 injeksjoner i / m. Minus 4500 rubler. Effekten begynte etter de første fem et sted, og jevnt så. Det var bare fantastisk, men til slutt begynte effekten å forsvinne. Det var nødvendig å øke doseringen (jeg injiserte 400 mg per dag), men det ville vært for dyrt for meg.

Legogo 02 Jan 2013

Chai Jan 06, 2013

Længe studerte forumet om injeksjons- og tablettformen av stoffet. En tablett er antatt verre på grunn av lav biotilgjengelighet på 5%. Jeg vet ikke engang hva jeg skal si. I utenlandske nettbutikker av denne Ademetionion-akselen, og fra forskjellige produsenter, er skjemaet alt preformert, prisen er lavere enn den russiske generiske Heptor.

Faktisk! Først, fra hvilken bododon i "CIS" Heptral er så dyrt?
For det andre er dosene forvirrende. Hvis biotilgjengeligheten av den parenterale formen er 95% i samme doser som tablettformen, som har en biotilgjengelighet på bare 5%, hvordan kan det generelt fungere som en "vedlikeholdsterapi"? Er spormengder også gyldige? I mellomtiden leser jeg på et av forumene til junkiene at Heptoren er enda sterkere enn Heptralet, og Heptor er bare i tabletter!

Chai 07 Jan 2013

I utenlandske nettbutikker av denne Ademetionion-akselen, og fra forskjellige produsenter, er skjemaet alt preformert, prisen er lavere enn den russiske generiske Heptor.

<Хм, решил-таки поискать закордонные цены на адеметионин, не такой уж он и дешевый оказывается
http: //www.pharmacyc. g / 96979/185530 /
For 10 faner $ 39,00. Pluss kostnaden for frakt "Standard Shipping Fee Per Order" (fra hvor og hvor?) Totalt 49 tanker for 10 tab.
Jeg kan ikke finne ham på denne gullgården. Søk gir en liste over synonymer uten lenker http://goldpharma.co. exchange_of /

Setmefree 13 Jan 2013

Legogo 13. januar 2013

Jeg så på Amazon og ebee.

Ikke det faktum at tollene vil gi deg en gang for import av Heptral. En gang, to ikke.

Anmeldelser til Heptrale

Frigivelsesform: Tabletter, lyofilisat

Marina (positiv anmeldelse)

Lagret fra depresjon

Jeg har aldri vært en tilhenger av bruk av piller for depresjon, og jeg trodde ikke på alvoret til en slik diagnose til jeg konfronterte ham personlig - alt falt ut av hendene mine, vondt på hodet mitt, jeg ville hele tiden gråte, og alt gikk på å øke, denne tilstanden varer i flere uker. Og jeg så ikke en vei ut av det før selvmordstankene begynte å krype inn. Nok styrke og mot til å trekke meg sammen og til slutt gå til hjelp av spesialister. Dette stoffet ble tilbudt, og valget ble satt: enten piller eller injeksjoner. Jeg valgte injeksjonene - fordi prisen for dem ikke var veldig annerledes, og selv å ta pillene hver dag kunne bare glemme - og sykepleieren ville komme hver dag for å gi injeksjonene. Og selv om jeg glemte det, minnet hun meg om det med sin ankomst. En måned senere glemte jeg helt hva en depressiv tilstand er. Livet begynte å leke med farger, og alle dårlige tanker forlot nettopp.

Olga (positiv anmeldelse)

Best av de beste

Da hun følte smerte i leveren, løp hun til klinikken. Etter ultralydet foreskrev legen først Heptral injeksjoner. Legen sa at etter injeksjonen ville det være nødvendig å drikke mer i tre måneder og Heptral i form av tabletter. Da apoteket fant ut prisen på stoffet, mistet hun nesten bevisstheten fra sjokk. Jeg kjøpte fortsatt stoffet, bestemte meg for ikke å spare på helse. Etter å ha gått gjennom Heptral, kan jeg med sikkerhet si at medisinen virkelig hjelper. Ja, bivirkningen var en etter injeksjonen av kvelden (før du gikk i seng) Jeg kunne ikke sovne hele natten etterpå. Endret tid og alt var fint. Jeg kan si at det også forbedrer mental tilstand. For eksempel begynte jeg med Heptral å føle seg mer munter.

Larisa (positiv anmeldelse)

Gjenoppret leveren etter binge og alkohol

Problemer med alkohol - et livlig tema for i dag. Ektefelle drakk øl hver dag, i gjennomsnitt 2 liter. Det virker, hva er galt med det? Men etter 3 år med dette regimet begynte kroppen å passere. Viste hudutslett, økt lever, permanent hypertermi. Analyser viste økte transaminaser. Legen har foreskrevet en behandling der et hovedmiddel er Heptral. Jeg må si at prisen er høy, men vi kjøpte den. Det er et pulver i en flaske og ampuller med væske til fortynning. Brukt det intravenøst, drypp i sammensetningen av avgiftningsinfusjonsbehandling. På 1 flaskes dag er behandlingsforløpet 14 dager. Resultatet på slutten av behandlingsforløpet ble AlAT og AST redusert til øvre grense for normal. Legemidlet er effektivt, effektivt for leversykdommer.

Elizaveta (negativ tilbakemelding)

Bare hjulpet midlertidig

I livet måtte jeg drikke mye medisiner, antibiotika - spesielt, så jeg ble ikke overrasket da jeg ble diagnostisert med giftig leverskade. Valget av hepaprotectors er nå stort, og Heptral er tydeligvis ikke en panacea. Han er bedre enn Essential, hvem vet alt, i forhold til at han lindrer sykdommens eksterne manifestasjoner raskere, men en gang for alle, ble han kvitt problemene og restaurert leveren ved hjelp av Heptral. Selvfølgelig var jeg i første omgang veldig glad - jeg klarte å drikke medisinen i bare to uker, og den forferdelige kløen i leveren forsvant helt, kolikken ble veldig sjelden og ikke så smertefull som før. Sakte og gulsott har gått, fordøyelsen har forbedret seg helt (ingen kvalme, oppblåsthet og løs avføring til deg) - i en og en halv måned med å ta et godt resultat. Bare når det gjelder restaurering av leveren, hjalp Heptral ikke veldig mye - hvis han hadde gjort dette, ville jeg ikke ha opplevd alle disse problemene. Men etter at stoffet ble avsluttet, var det bare om lag to måneder gått, og fordøyelsesproblemene mine begynte igjen, og leverparametrene min forverret igjen. Hvis verktøyet ikke hadde vært så fabelaktig dyrt, ville jeg si, de sier, hvilken pris er en slik effekt, men når prisen på stoffet går av skalaen, og effekten bør den være sterk og ikke midlertidig, ikke sant? Og her Geptrall skuffet meg, jeg vil ikke tilbringe andre gang på det, og jeg anbefaler deg ikke.

Elizaveta (negativ tilbakemelding)

Heptral hjelper med fett hepatose

Etter den femte injeksjonen var smerte i leveren borte, i tillegg til Heptral om morgenen tar jeg Hofitol 1 ts, Odeston 1 tab., Lipoic acid 2 tab., Siofor 1 tb. For fettutnyttelse spiser jeg rødbeter, om kvelden et glass kefir med 2 poser med bifidumbacterin oppløst og 6 kapsler ursodez (250 mg 6) for natten. Tilstanden har forbedret seg betydelig, smerten har ikke stoppet de siste to årene, og allerede fedme har økt kraftig, Heptral har foreskrevet seg, som med leger det ikke er veldig heldig, var de tidligere brukte stoffene uten Heptral ikke veldig effektive. Galleblæren og leveren de siste 15 årene har blitt økt, men uten "steinene". Min alder er 56 år gammel. Nå er en streng diett - stekt, fett ikke minst karbohydrater.

Alexey (positiv anmeldelse)

Jeg anbefaler for alkoholholdig hepatitt.

Det er ikke spesielt hyggelig å skrive om det, fordi det er all feil, men det kan hjelpe noen. Jeg kom til sykehuset da leveren min begynte å forstyrre meg på grunnlag av alkoholisme. Jeg vet at hun har evnen til å helbrede seg selv, men frykten tok fortsatt sin toll. Der ble jeg diagnostisert med alkoholisk hepatitt. Umiddelbart var mine første tanker den mest sørgende, men doktors forsikringer om at Geptral ville redde meg, ropte litt. Men som det viste seg, er denne frelsen verdt store penger. Og siden behandlingen ble foreskrevet i tre måneder, kostet det meg mye, men det hjalp virkelig og leveren gjenvunnet. Men nå og drikke drar ikke.

Lisa (positiv anmeldelse)

Eliminerer selve årsaken til sykdommen

Skjønnheten i dette stoffet er at det ikke bare fjerner symptomene på sykdommen, det fjerner sin grunn. Jeg hadde kolestase i lang tid, og hans symptomer ble lettet av koleretiske stoffer og Essentiale Forte N, men effekten var midlertidig, problemer returnerte. Men Heptrall klarte umiddelbart å gjøre to ting i en kort måned. Den første - svært raskt, nesten en og en halv time uten parallell påføring av koleretic eliminerte problemet med galleblodning i leveren. Min kvalme har gått vekk, og smerten i magen og diaréen har forsvunnet - et sikkert tegn på at gallen endelig går der den skal - i tarmen. Gulsotet som et resultat av dette forsvant veldig raskt, ikke lenger stikkende smerter og leversykdom lenger. Den andre er at stoffet har restaurert leveren, og faktisk var årsaken til sykdommen min nettopp leverfeil. Men når det er eliminert, er det ingen grunn til gjentakelse av kolestase - dette er jeg for det faktum at Geptral en gang for alle har gitt meg kolestase. 4 måneder har gått siden behandlings øyeblikket, og alt er fint med leveren, ingen gjenoppvekst av problemer. Det eneste som saddens er den ville prisen på stoffet. Jeg brukte omtrent 5000 rubler på det - ja, med god grunn, men ikke alle har råd til det.

Anmeldelser av leger og pasienter om stoffet Heptral

Ofte skjer det at for behandling av visse sykdommer brukes legemidler som har en helt annen terapeutisk orientering. Disse medisinene inkluderer Heptral, opprinnelig utviklet for å behandle leveren, men i noen tilfeller er det foreskrevet å eliminere depressive tilstander. La oss lese vurderingene på stoffet Heptral, og finne ut om det er så effektivt i behandlingen av psykiske dysfunksjoner.

"Etter min mening, stoffet Heptral, en av de mest effektive hepatoprotectors. Samtidig har stoffet god antidepressiv aktivitet. Ofte foreskriver jeg denne medisinen for inflammatoriske patologier i leveren, spesielt for alkoholisk hepatitt. Også stoffet klarer seg godt med den deprimerte mentale tilstanden i løpet av depresjonen etter alkohol.

I de fleste pasienter utvikles farlige psyko-emosjonelle tilstander mot bakgrunnen av alkoholavhengighet. Et uimotståelig ønske om alkohol fører til akutt psykose, dipsomani og utseendet til den velkjente feberen.

Slike psykiske patologier utvikler som regel etter 4-6 års aktiv drikking. Det er disse pasientene som trenger preparatet Heptral, som ikke bare bidrar til å rense og beskytte leveren, men normaliserer også pasientens mentale utsikter. "

"Hei venner! I 3 år kunne jeg ikke finne et passende stoff for behandling av panikkanfall. Hun stoppet ved tranquilizer Phenazipam i kombinasjon med Zoloft. Nylig vendte jeg meg til en annen psykoterapeut, som anbefalte å legge Heptral til kurset som en samtidig medisinering.

Føler du konstant tretthet, depresjon og irritabilitet? Lær om produktet, som ikke finnes på apotek, men som brukes av alle stjernene! Å styrke nervesystemet er ganske enkelt.

Legen forklarte at antidepressiva har en negativ effekt på leveren, og Heptral, i tillegg til funksjonen til å gjenopprette leveren, har også en antidepressiv effekt. Etter at Heptrall ble lagt til i min terapi, følte jeg mer energi. Stemningen var optimistisk, ingen sløvhet. De første tre dagene i resepsjonen følte seg litt svimmel, men ellers ingen klager. "

"For to år siden ble jeg kjent med stoffet Heptral, som opprinnelig var ment for rensing og helbredelse av leveren. Jeg snublet ved et uhell på vurderinger av Heptral tabletter på Internett, og ble overrasket over å finne at dette legemidlet ble aktivt brukt til depressive lidelser. Jeg lider av kronisk depresjon, apati og obsessive tanker.

Etter å ha konsultert en spesialist begynte jeg å ta stoffet. Ikke liker prisen: 1560 rubler per pakke. Det viser seg at med intensiv behandling om noen måneder vil det ta om lag 10 000!

Når det gjelder dens anti-depressive effekter, er det sikkert følt, men ikke for mye. Selvfølgelig, da jeg tok pillene, kom jeg ut av tilstanden til en døende svane, men etter å ha fullført kurset returnerte han bokstavelig talt etter 4 dager. Og dette er ikke overraskende, fordi stoffet primært er rettet mot leverens aktivitet, og bare da for å gjenopprette mental balanse. "

"Et legemiddel til leveren under handelsnavnet Heptral blir ofte foreskrevet til pasienter etter et kjemoterapiforløp for å fjerne giftstoffer og giftstoffer fra leveren. Den utvilsomt fordelen med dette påviste verktøyet er dets evne til å undertrykke depresjon og apatisk tilstand, som også er karakteristisk for kreftpatienter.

Dømmer gjennom vurderinger av pasienter Heptral, øker stoffet vitalitet, bidrar til å gjenopprette søvn, demper opplevelsen og fjerner negative tanker. Jeg merker at bruken av dette legemidlet i injeksjonsformen er mer effektivt. "

"Hilsener til alle! Hun tok hepatoprotector Heptral på anbefaling av en nevrolog, som et ekstra verktøy for løpet av neuroleptika. Listen over mine psykiske lidelser er så lang at jeg ikke vil liste dem. Alle antipsykotiske stoffer virker på meg overveldende. Jeg er ikke bekymret, men ikke nyt livet. Med Advent of Heptral, forbedret tilstanden noe.

Jeg kom ut av apati, begynte å møte med venner, sluttet å unngå folk på gata, livet begynte å sakte forbedres. Bare prisen på piller (1700 r for 20 stk.) Og noen bivirkninger forvirrer: svette har økt og diaré oppstod periodisk.

Tok 2 tabletter per dag, i 2 måneder. Forresten har Heptral en forfriskende effekt, så jeg anbefaler ikke å drikke det før sengetid. "

"Det er verdt å merke seg Hepts utmerkede tonic effekt på organismen som helhet. Det kombinerer en beskyttende effekt på leveren og antidepressiv aktivitet, som ikke ofte er. Det viser gode resultater i behandlingen av tilbakevendende depresjon: neurotisk, endogen. Kan blokkere tilbakefall av depressive eksacerbasjoner.

I tilfelle av sterk følelsesmessig overbelastning og utseendet av hodepine, reduserer Heptral alvorlighetsgraden av smerte. De hyppigste bivirkningene manifesterer som tørrhet i munnslimhinnen, bukblod og diaré, perioder med søvnløshet er mulige. "

"På grunn av langsiktige problemer med alkohol fikk jeg syke lever og psykiske lidelser. Dagens gjennomgang om hvordan jeg ble satt droppere med Heptral, og deretter foreskrevet det i form av tabletter. Totalt fikk jeg 7 droppere og alkoholbehov markert redusert.

Også følte jeg en vitalitetstrening, som om gjenfødt. Det viser seg at dette stoffet virker på psyken, som et antidepressivt middel. Senere ble jeg foreskrevet et månedlig kurs på 4 tabletter Heptral hver dag, pluss ulike vitaminkomplekser.

Fra pillene først følte jeg en sterk angst, som gikk etter en uke med inntak. Ble mindre nervøs, det er ingen utbrudd av raseri og aggresjon. Han leser at Heptral er en neuroprotector som gjør hjerneceller mer motstandsdyktig mot ytre stimuli. Flott stoff! Jeg er ferdig med behandlingen for lenge siden, nå lar jeg sjelden meg drikke, og når dette skjer, tar jeg Heptrall neste dag for å eliminere bakrusen. "

"Heptals pille ble foreskrevet av en nevrolog for endogen depresjon. Legemidlet klarte godt med min tunge oppfatning av virkeligheten, og faktisk begynte å føle seg godt, stoppet torturering av migrene, ingen døsighet og selvmordstanker. Men jeg hadde mange bivirkninger som ikke tillot meg å fortsette behandlingen med Heptral.

Gastralgi forårsaket mest ulempe: ubehag og smertefulle opplevelser i magen, noen ganger smerte. I tillegg ble jeg plaget av halsbrann, så jeg måtte begynne å drikke piller også fra henne. Ikke rart de sier, vi behandler en - kremer den andre.

På den femte dagen med opptak ble svulst i halsen tilsatt, og det ble til tider vanskelig å puste. Jeg forstår at dette er en allergisk reaksjon på stoffets komponenter. Vel, da natts søvn forsvant, var jeg fast bestemt på å forlate kurset, til og med til tross for den gode effekten på depresjon. "

"Det farmasøytiske markedet tilbyr ikke så mange virkelig høyverdige hepatoprotektorer, som utvilsomt inkluderer Geptral. Denne medisinen kan behandle nesten hvilken som helst leverskade, spesielt hvis denne patologien har noe til felles med en depressiv tilstand. Mange pasienter ser forbedring i mental tilstand, kraft, munterhet. Det er en åpenbar fortjeneste av dette "multifunksjonelle" stoffet.

Hvis vi foretar en sammenlignende analyse av lignende stoffer og Heptral, kan vi med sikkerhet si at alle analoger er verre, har et større antall uønskede manifestasjoner, og har ikke så omfattende gjenopprettende effekt. Derfor er prisen på stoffet ganske høy i forhold til sine "kollegaer".

"Jeg har lenge lidd av kronisk viral hepatitt C, i forbindelse med en alvorlig depressiv lidelse. I mitt tilfelle er det bedre å ikke finne et stoff! Jeg var selv overrasket over at det hjelper både leveren og psyken, jeg visste ikke hva som skjer. I begynnelsen bar jeg stoffet med vanskeligheter, det er veldig kraftig! Jeg hadde sterke muskelspasmer, og noen ganger vondt leddene mine.

Med en følelse av kvalme gikk jeg gjennom den første halvannen time, men heldigvis senere gikk alle symptomene bort til "nei". Etter å ha fullført Heptralets første kurs, gjennomgikk jeg en undersøkelse der det viste seg at leverenzymer gjenvunnet veldig raskt. Jeg var enda mer fornøyd med at det var et ønske om å leve! True, prisen på dette verktøyet biter, men det er verdt det! "

"Narkotika Geptrala eliminerer gradvis apatisk og depressiv tilstand som oppstår på bakgrunn av avhengighet av alkoholholdige drikkevarer. I tillegg til de beskyttende og rensende virkningene på leveren bekjemper stoffet psykiske post-alkohol plager, som har en tendens til å utvikle seg til andre affektive tilstander.

Legemidlet er ideelt for alkoholavhengige pasienter som har mistet meningen med livet, opplever en kronisk følelse av depresjon, har suicidale følelser.

Heptral er effektiv både i kortvarig alkoholisk psykisk lidelse og i alvorlig langvarig depresjon, ledsaget av berusede tilstander. Med en skarp avvisning "fra flasken" utvikles ofte en alvorlig form for alkohol etter depresjon. For å unngå at en person forlater den dypeste følelsesmessige krisen, foreskriver jeg Heptral, som er 100% effektiv. "

"Han var syk med hepatitt, han drukket Heptral, men han følte ikke noe resultat i det hele tatt, men nervene hans kom tilbake til det normale - dette er et faktum. Han var nutty, irritert, ofte lukket inn på seg selv, kunne ikke forlate huset i flere måneder, og etter Heptral, var alle nedtrykkene borte. Hjalp ikke med leveren, så selv om psyken var i orden. Legemidlet tolereres tungt, det var konstant flatulens og tørr hals. Kanskje jeg har en individuell intoleranse. Jeg anbefaler ikke å ta pillene alene, bare under veiledning av en spesialist! "

"Jeg kjøpte Geptral på apotek på råd fra en apotek. Jeg trengte et middel for leveren kolikk. Jeg kuttet tablettene i 5 dager, og til min overraskelse fant jeg ut at jeg hadde blitt mye snillere. Forresten, Heptral visste ikke noe om antidepressiv effekten, men jeg ble diagnostisert med endogen depresjon ganske nylig, og jeg følte fullt ut den positive effekten av denne hepatoprotektoren på psyken. Dette er virkelig et magisk verktøy! Det er ingen bivirkninger, bortsett fra at jeg sover litt verre. Jeg føler meg bra, jeg tar 2 tabletter om dagen. Av de negative aspektene, bare prisen. "

Behandlingen av depressive lidelser med dette legemidlet bør bare skje under tilsyn av en kompetent spesialist, siden det skal utvikles en individuell behandlingsregime for hver pasient, avhengig av kombinasjonen av manifestasjoner av sykdommen og personens individuelle biologiske egenskaper.

Geptral

Skjema for utgivelse

Heptral instruksjon

Legemiddelet Heptral, produsert av den italienske grenen av det amerikanske kjemisk farmasøytiske selskap "Abbot", tilhører gruppen hepatoprotektorer og brukes hovedsakelig i visse hepatiske patologier. Hvorfor "for det meste"? Faktum er at den aktive ingrediensen i Heptral - ademetionin - også har antidepressiv aktivitet, derfor er depressive lidelser også oppført blant indikasjonene på forskrivning av dette legemidlet. Men fortsatt er de viktigste terapeutiske "stiene" av Heptral beskyttelsen av leveren. Og for dette er stoffet forsynt med alt som er nødvendig, for eksempel: koleretisk, cholekinetisk, regenererende, avgiftende, antifibroserende, antioksidanter og nevrobeskyttende egenskaper. Ademethionin er et naturlig stoff syntetisert i leveren. Det er allment representert i alle biologiske medier i kroppen (dets største innhold er notert i leveren og hjernen) og er involvert i mange metabolske prosesser, inkludert de tre viktigste: transmetylering, trans-sulfurisering og aminopropylering. I transmetyleringsreaksjoner (remetylerings) reagerer ademetionin sin metylgruppe for syntese av membranfosfolipider, nevrotransmittere, proteiner, hormoner, etc. I transsulfatiseringsreaksjoner er det et substrat for dannelsen av glutation, cystein, taurin, acetyleringscoenzyme. Geptral i sin tur kompenserer mangelen på naturlig ademetionine og aktiverer dens reproduksjon i kroppen, øker innholdet av L-glutamin i leveren, cystein og taurin i blodplasma, normal hepatisk metabolisme. Legemidlet øker produksjonen av galle i leveren: det normaliserer prosessen med dannelse av endogen fosfatidylkolin i leverceller, noe som øker fluiditeten (mobilitet) og polarisering av cellemembraner. Dette påvirker gunstig membranbundne gallsyre-transportsystemer i leverenceller og bidrar til fremdriften av sistnevnte langs galdesystemet.

Av denne grunn er Heptral vellykket brukt for intrahepatisk galle stasis. Ademethionin, sammen med ursodeoxycholsyre, regnes som det mest lovende stoffet med hensyn til dets virkning på nøkkelpatogenesen av intrahepatisk (intralobulær og interlobulær) kolestase. Heptral har uttømmende vist seg å være effektiv i behandling og forebygging av hepatopatier forbundet med å ta hepatotoksiske stoffer. Dette er spesielt viktig ved behandling av kreftpatienter, når seponering av det hepatotoksiske stoffet reduserer effekten av kjemoterapi betydelig, og som et resultat forverrer livets prognose. Administrering av Heptral til opioidavhengige med hepatopati fører til en reduksjon i uttakssymptomer, en forbedring i leverens funksjon og normalisering av mikrosomal oksidasjonsprosesser. En annen egenskap av Heptral som er unik for hepatoprotektoren er antidepressiv. Det begynner å manifestere seg fra slutten av den første uken av å ta stoffet, fullt stabiliserende innen 2 uker med farmakoterapi. Heptral er effektiv i tilbakevendende endogene og neurotiske depressioner som er resistente mot amitriptylin.

Heptral er tilgjengelig i to doseringsformer: tabletter og et lyofilisat for fremstilling av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrering. Tabletter anbefales å tas om morgenen mellom måltidene. En viktig advarsel: tabletter bør ivaretas fra pakningen umiddelbart før du tar. Tetthet av pakken - en forutsetning for å opprettholde kvaliteten av stoffet, hvis fargen av tabletten er forskjellig fra den hvite (tillatt liten gulhet), deretter forsegling er brutt, og stoffet kan ikke brukes til andre formål. En løsning av heptral til intravenøs og intramuskulær administrering fremstilles umiddelbart før administrering ved bruk av løsningsmidlet som er innelukket i pakken. Resten av stoffet må kastes.

Anmeldelser av leger om Heptral

Et utmerket stoff for korrigering av leverproblemer i virussykdommer i leveren, fettdegenerasjon av leveren. Det lindrer også generelt rusforstyrrelser og har en antidepressiv effekt.

Jeg anbefaler å starte med injiserbare former og deretter gå på tabletter. Mottak under kontroll av funksjonelle leverprøver. Kurser 2-3 ganger i året er de mest effektive.

Effektivitet fra den første dosen, forbedret humør uten noen psykoaktivering. Jeg setter priskvaliteten så høy som effektiviteten er rask.

Utilgjengelighet på apotek og mangel på analoger er mer enn 2x.

Et utmerket stoff i komplisert terapi, med dysmetabolisk encefalopati med elementer av depresjon. Jeg anbefaler etter et slag.

Den eneste hepatoprotektoren med påvist effekt. Vel "virker" med steatohepatosis og steatohepatitis. Det har antidepressive effekter. Godt tolerert av pasientene. Den har en mild koleretisk effekt. Det eneste negative er kostnaden for stoffet.

Biotilgjengelighet av tablettformen - 5%.

Veldig verdig hepatoprotector, allment gjeldende for hepatitt av forskjellig opprinnelse, fett hepatose og andre leversykdommer. Meget praktisk form for utgivelse, kursutvikling er nødvendig, forbedrer pasientens generelle tilstand.

Den overprisede kostnaden av dette stoffet gjør det utilgjengelig for mange pasienter.

Dette er ikke bare en god hepatoprotector, men også et antipsykotisk legemiddel. Hvis det påvirker leveren og hjernen på bakgrunn av endogen og eksogen rus, som fører til dysmetabolic encefalopati i alvorlig diabetes, alkoholholdige encefalopati, på bakgrunn av intravenøs naturligvis temmelig sterkt positive effekter - forbedret blod biokjemiske indikatorer, alvorlighetsgraden av depresjonen er betydelig redusert, noe som forbedrer den generelle helsen til pasienten. Det er praktisk talt ingen bivirkninger, det tolereres godt.

Den høye prisen på stoffet, men det tilsvarer kvaliteten.

Legemidlet "Heptral" refererer til gruppen hepatoprotektorer og brukes hovedsakelig i visse hepatiske patologier. Hvorfor "for det meste"? Faktum er at det aktive stoffet "Heptral" - ademetionin - også har antidepressiv aktivitet, derfor er blant annet indikasjoner på utnevnelsen av dette legemidlet også depressive lidelser. Tilgjengelig i to doseringsformer: tabletter og et lyofilisat for fremstilling av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrering.

Et interessant stoff, jeg bruker det ofte i praksis som del av kompleks terapi, både i tablettform og i injeksjon, i noen tilfeller som en del av en generell styrkingsterapi.

Jeg finner ikke noen ulemper, bortsett fra kostnadene, men gode stoffer er som regel ikke billige.

Til tross for det somatiske fokuset har den en mild psykoaktiv effekt.

Form. Mangfoldet av mottak. Enkel bruk.

Best gepatoprotektor, etter mitt syn, et bredt spekter av applikasjoner, spesielt for giftig leverskader, fettlever, som er ledsaget av en økning i transaminaser, resultatet gjør ikke en lang ventetid, er en positiv trend observert raskt.

Et godt stoff, jeg bruker det i praksis i flere år. Bivirkninger skjer nesten aldri.

Som en endokrinolog foreskriver jeg i tillegg til pasienter med diabetes, fedme, insulinresistens, hirsutisme og andre endokrine forhold og sykdommer, som en hudlege jeg foreskriver alltid i behandling av psoriasis.

En av de beste hepatoprotektorer. Spesielt bra for alkoholholdig hepatitt, reduserer alkohol etter depresjon. På bakgrunn av intravenøs forlate observeres en forholdsvis rask effekt, de biokjemiske blodparametrene forbedres, og pasientens generelle trivsel forbedres.

Prisen er høyere enn for tilsvarende hepatoprotector.

Legemidlet har en utpreget terapeutisk effekt i leversykdommer som hepatitt, cirrhose og mange andre.

For øyeblikket er det mest effektive stoffet for behandling av leversykdommer. Tablettform brukes etter injeksjon. Prisen er definitivt for høy. Men i alle fall er stoffet av valg.

Legemidlet brukes til en rekke sykdommer og patologiske tilstander i leveren, inkludert kreftprosesser i ulike etiologier. Legemidlet er dyrt, men "virkelig jobber", verdt pengene. I min praksis bruker jeg for gulsott av forskjellig opprinnelse, metastatisk leverskade. En positiv effekt oppnås ganske raskt: de biokjemiske indeksene i leveren er merkbart forbedret, den generelle tilstanden til pasienten er normalisert. Ofte er behandling av pasienter i alvorlig tilstand ikke fullstendig uten bruk av dette legemidlet. Absolutt anbefale.

Virkelig effektiv hepatoprotector. En bemerkelsesverdig effekt i behandlingen av fett hepatose, giftig leverskade. Nesten etter kurset blir laboratorieparametrene normalisert, resultatene av ultralydundersøkelsen, tilstanden til helse forbedres vesentlig, og giftig encefalopati regresseres.

Altfor overpriset. Ikke alle pasienter har råd til det. Selv om det, med tanke på kort behandlingstid, sammenlignet med andre grupper av hepatoprotektorer, kan det til og med være verdt å velge dette stoffet som en prioritet.

En av de beste hepatoprotektorer jeg stoler på. Den raske effekten av stoffet, spesielt med hepatitt. Narkotika raskt og bra, bivirkninger er ikke nevnt. Legemidlet er kombinert med noen stoffer.

Dessverre er det ikke akseptabelt i en yngre alder. Ikke alle har råd, gitt prisen.

Folk rette for å "rengjøre" leveren.

Prisen er for høy.

Legemidlet med en god tonic effekt, og som en følge av den første andre: antidepressiva og andre påvirkninger. Et eksempel på en kombinasjon av det vanlige stoffet og en sterk placebo-effekt på grunn av en svært høy pris. Det er mye billigere kolleger, og praktisk talt frie kombinasjoner av andre legemidler som gir samme eller bedre effekt.

Heptral er foreskrevet for pasienter som en av de mest effektive hepatoprotektorer. Det gjenoppretter godt funksjonen til leveren og har en antidepressiv effekt. I injeksjonsformen er bruken av dette legemidlet mer effektivt. "Heptral" er et relativt dyrt stoff, men effektiviteten er ubestridelig.

Et unikt stoff som har bestått kliniske studier og har bevist sin effektivitet. Jeg foreskriver til pasienter etter kjemoterapi å redusere hepatotoksisitet. Gjenoppretter leverfunksjonen, resultatet blir observert som analyse av leverenzymer og subjektivt på huden.

Egnet for kreftpasienter.

Legemidlet "Ademetionin" (handelsnavn "Heptral") har vært vellykket brukt i hepatologi i mange år. I motsetning til andre såkalte hepatoprotektorer, har Heptral ikke bare en utpreget anti-cytolytisk effekt (normalisering av aktivitetsnivået for serumtransaminaser), men er også et veldig effektivt antidepressivt middel. Dette legemidlet er optimalt kombinert med den spesifikke antivirale behandlingen av kronisk viral hepatitt. Den mest effektive bruken av "Ademetionin" er bruk av ordninger basert på intravenøs infusjon av stoffet med den påfølgende overgang til oral administrering.

"Heptral" - hepatoprotector, har antidepressiv aktivitet. Det har choleretic og cholekinetic effekter. Den har avgiftning, regenerering, antioksidant, antifibrose og nevrobeskyttende egenskaper.

Pris for mange er ikke tilgjengelig. Legemidlet er effektivt brukt i mange patologier, men ikke alle har råd til det.

Heptral er en av de mest effektive hepatoprotektorer i dag. Jeg bruker det effektivt når jeg gjenoppretter pasienter etter kjemoterapi, i behandlingen av levertoksisitet og for palliative formål. Det finnes flere former for utgivelse, noe som gjør det lettere for pasienter å ta stoffet.

Et lite antall pasienter har bivirkninger.

God og effektiv hepatoprotector. Gjør det raskt og veldig effektivt. Tablettform er tydelig mindre effektiv enn injiserbar. Det ble ikke observert noen forskjeller i effekt mellom intravenøs og intramuskulær administrering.

Prisen er urimelig høy. I mange land er adomethionin, den aktive ingrediensen i Heptral, ikke et medisin - det anses som et tilsetningsstoff. Bevisgrunnlaget for effekten av Heptral terapi i leverpatologi er liten.

Som det er kjent, innebærer behandling av alvorlige former for psoriasis en langvarig bruk av immunosuppressive midler i høye doser, noe som fører til depresjon av leveren og dannelsen av foci av fibrose i den. Heptral er foreskrevet som en medfølgende terapi for å redusere de giftige effektene av immunosuppressiva på leveren. I tillegg er Heptral et antidepressivt middel. Hos pasienter med psoriasis reduserer de karakteristiske omfattende hudutbrudd livskvaliteten, og ytterligere hemmer, noe som medfører en tendens til langvarig depresjon og selvisolasjon fra samfunnet. Med slike forhold gjør Heptral en god jobb.

Det er mange bivirkninger av Heptral i injiserbar form, derfor anbefaler jeg at du bruker løsningen i henhold til instruksjonene i henhold til ordningen på sykehus eller daghospital i 14 dager, og deretter bytt til tablettskjemaet og fortsett å ta det i ytterligere 14 dager.

Heptral håndterer effektivt og raskt oppgaven, resultatet er oppnådd i nesten alle tilfeller.

Gullstandarden for behandling av ulike leverskader gir en rask og sterk effekt. Stadig brukt i planlagt og presserende psykiatri, narkologi, psykoterapi. Det ønskede medikamentet i ordningen for kupping berusede forhold. Bredt med akutt og kronisk viral hepatitt, med skrumplever og fett hepatose.

Prisen er høy og for en god kurs på behandling penger, dessverre ikke nok for alle 4 ganger for øvelsen møtte allergiske reaksjoner og intoleranser ved intravenøs administrering. Det var ingen reaksjoner på tablettformen.

Det er mulig å bruke med resistente varianter av depresjon, en kombinasjon av depresjon og leverskade.

Sannsynligvis det mest effektive hepatoprotective stoffet i behandlingen av hepatitt av enhver etiologi, samt levercirrhose. Jeg har lang erfaring med å bruke ademetionin i praksis, og han har aldri slått meg ned en gang! Det eneste som forveksler er den hurtige inaktivering i lyset og signifikant lavere effektivitet av de preformede former før infusjonen.

Og selvfølgelig - prisen. Jeg vil gjerne foreskrive legemidlet oftere til fattige pasienter, noe som nesten ikke er mulig ved slike priser og behovet for en tilstrekkelig lang bruk av stoffet.

Legemidlet har vist seg på den positive siden: det er godt å bruke, som med hepatisk encefalopati, med kolestase, ved behandling av viral hepatitt og levercirrhose; også funnet sin bruk i DGR, for å redusere reaktiviteten av galle, og mye mer!

Prisen er akseptabel, men jeg vil gjerne ha lavere kostnader fordi stoffet er mye brukt, men ikke alle har råd til det.

Pasientanmeldelser om Heptral

Jeg er kjent med dette stoffet ikke av hearsay. Etter en forlengelse av kjemoterapi ble han foreskrevet som et middel for å lindre konsekvensene av så tung behandling og kirurgi, gastroektomi. Etter et kurs på 5 skudd forlot det både følelsen av bitterhet i munnen og den konstante trangen til å kaste opp, til en viss grad til og med kom appetitten tilbake. Og dette er indikatorer for at kroppen etter kjemi igjen får styrke igjen, og du kan ta neste kurs i tide for ikke å forstyrre behandlingsregimet. Han er selvfølgelig ikke billig, og har bivirkninger, men i mitt tilfelle er det mer skade enn kjemoterapi, har Heptral absolutt ikke forårsaket.

Veldig bra og veldig nyttig stoff! Mamma tok "Heptral" i behandlingen av onkologi, der alle legemidlene slår av seg selv. "Heptral" er det eneste stoffet som viste et godt resultat, andre har tatt det før det og uten nytte. Selvfølgelig er prisen på disse pillene ikke billig, men å spare på helse er bare å skade deg selv! Siden da, med tilbakefall og gjentatte behandlinger for leveren, har jeg bare kjøpt disse pillene til min mor!

Min mann har blitt diagnostisert med hepatitt i flere år. I lang tid var jeg ikke engasjert i behandling, fordi denne sykdommen ikke fikk seg til å føle seg. Etter en annen undersøkelse insisterte legen på behandling, fordi hans helse ble forverret og foreskrevet "Heptral" i piller. Kurset var 3 uker, mannen tok 2 tabletter daglig. Legemidlet er ganske alvorlig, de første dagene var alvorlige hodepine. Nå har tilstanden bedret seg markant. Etter 2-3 måneder må du igjen drikke et kurs. Legemidlet er ikke billig, men veldig effektivt for leversykdom.

Jeg har hatt mange års leverproblemer. Naturligvis har jeg gjennom årene prøvd mange medisiner, og jeg kan definitivt si at Heptral er det beste stoffet jeg noensinne har tatt. Jeg har akseptert det i mer enn seks måneder og begynte å føle meg mye bedre, spesielt de siste par månedene. Forhåpentligvis blir det enda bedre. Når det gjelder anti-depressive egenskaper, kan jeg ikke si noe, selv om jeg har det bra med det. Selvfølgelig er prisen på stoffet ganske høy og ikke alle apotek har det, men hvis det er en mulighet, anbefaler jeg alle å bruke "Geptral"!

Etter hepatitt er leveren stump. Dr. Kurs foreskrev et par år Heptral. Vi begge liker handlingen. Analyser, ultralyd - bedre, velvære - mer munter. Leveren reagerer på "utmerket". Og likevel - det er veldig viktig for dem som lider av negativitet, depresjon og lignende: Som det viste seg, sliter stoffet med dette. Det er ikke vanskelig å ta til rette, det er lett å drikke, det er ingen ettersmak, noen bivirkninger. Priser, dessverre, nå bite, men rettferdiggjort, tror jeg!

Å tvinge nesten enhver til å konsultere en lege, selv om det gjør vondt, er nesten umulig. Min gode venn hadde problemer med alkohol, som han overcame med vanskeligheter og ikke uten hjelp utenfor. Men leveren begynte å skade vondt (jeg argumenterer for at hun var syk tidligere, han bare ikke følte det under konstant "graden"), og depresjon og apati oppstod, ble han svak, selv om han ofte var veldig irritert. Han prøvde en rekke forskjellige stoffer, hovedsakelig funnet via Internett. Men betydelige fremskritt skjedde først etter å ha tatt Heptral, som ble anbefalt av en god lege.

Alkohol - han er som en slange, som omslutter deg gift hvert år, hver dag og hver time. Først og fremst slår det på leveren, kronisk tretthet og tyngde oppstår, problemer med hud, hår og negler begynner. Fortløpende fortærer en ubehagelig lukt fra en munn og det viktigste du forstår alt dette, men du kan ikke stoppe. Jeg har fortsatt fått styrke og besluttet å avslutte denne grønne slangen for en gang for å raskt gjenopprette leveren jeg brukte "Heptral" - jeg vil fortelle deg at jeg ikke hadde forventet en så rask effekt, etter en måned med inntak begynte jeg å føle noen år yngre, ubehagelige lukter munn, konstant tyngde borte, etterlater ikke spor. Kult stoff!

Etter lang og intensiv bruk av narkotika som har en negativ effekt på en av vitale organer (leveren), anbefalte den behandlende legen, etter gjennomgang av testene, Heptral. Det ble foreskrevet å dryppe ti droppere. Legemidlet, jeg må si, er ikke billig, men veldig effektivt. I det minste ble sluttresultatet etter å ha gått i løpet av droppere overrasket over den behandlende legen, og jeg følte en betydelig lettelse, men ikke umiddelbart, som legen sa, dette er normalt. Jeg anbefaler. Vær nykter.

Den eneste fornuftige medisinen. Takket være ham, begynte han nylig å føle de positive resultatene av den generelle tilstanden. Jeg aksepterer, personlig, strengt i henhold til instruksjonene. Det var et tilfelle da det var dårlig studert hvordan man tok medisin, tok det på feil tidspunkt (og ikke en gang), følte liten svakhet, tap av appetitt og en økning i kroppstemperaturen til 36,9. Veldig rart, selvfølgelig, men dette er kroppen min. Og så i det hele tatt har jeg ikke tatt dette legemidlet i lang tid, tilstanden har ikke forbedret seg ennå, men i det minste er alt stabilt, det vil si på samme nivå. Men som lovet av den behandlende legen, kan positive resultater observeres ikke tidligere enn etter 2 og en halv måneders bruk. Vi vil se.

Legemidlet, men dyrt, er verdt det. Før du tar det er det bedre å gjennomgå en konsultasjon med en lege, ikke selvmedisinere!

For noen måneder siden ble min onkel diagnostisert med blærekreft, under en omfattende undersøkelse fant de ut at han hadde hepatitt C, som han ikke engang mistenkte. Kjemoterapi ble foreskrevet, midt i dette begynte ALT og AST å gå utenfor skalaen, og det var ikke nødvendig å ta orale former for essensielle fosfolipider. Legen foreskrev "Heptor" fordi han var på sykehuset der han ble behandlet. Etter å ha grundig undersøkt alt om stoffet, kjøpte vi Geptral, fordi det var et originalt stoff med bevist effektivitet, og du visste at situasjonen, ikke før eksperimenter, trengte en rask og viktigst uttalt effekt. "Heptral" hjalp oss mye, bokstavelig talt etter at tre droppere av ALT og AST begynte å sakte men sikkert avta. Droppere ble plassert i 2 uker, og da tok han 1,5 måneders piller i en daglig dose på 800 mg. Nå ser vi en regresjon av svulsten, men for å opprettholde leverens funksjon fortsetter han Heptralets forløb.

Min erfaring med stoffet "Heptral" er ganske trivielt. I lang tid hadde jeg store problemer med alkohol. Uansett klarte jeg å takle mine psykiske problemer (men ikke uten vanskeligheter). Men kroppen ble igjen i ruiner, spesielt leveren ble skadet. Legen rådde meg til å "Heptral". Etter en måned med vanlig opptak, begynte min tilstand å merkbart forbedre seg. Viste appetitt, ble hudfarge i stedet for sallow blekrosa. Og den generelle tilstanden har forbedret seg betydelig. Heptrale spurte gjenopprettingsprosessen. Legen min foreslo at jeg dropper med dette stoffet. Jeg tror det burde hjelpe.

God dag til alle. Jeg vil dele min erfaring som jeg tok denne medisinen. Dessverre er leveren min ikke det sterkeste organet i kroppen min. Han tok ulike medisiner, hjalp ikke, og doktoren foreskrev Heptral. Han begynte å ta, i henhold til instruksjonene foreskrevet av legen. Resultatet ble lagt merke til etter å ha tatt Heptral, det viser seg å være svært effektivt. Det er synd at jeg ikke visste om ham før, jeg ville ikke ha hatt så mye tid forgjeves. En ting er dårlig, det er dyrt, men jeg tror at helse er dyrere. Nå er jeg ikke bekymret for svakhet og dårlig appetitt, kvalme, magesmerter og humør forbedret. Jeg anbefaler det til alle, du helse og lykke!

Jeg måtte løpe inn i "Heptral" under graviditet, da analysen av biokjemi gikk av skala i forhold til indikatorer. Å ha kronisk cholecystitis, måtte jeg prøve forskjellige midler, men i dette tilfellet var de ubrukelige, så da legen min foreskrev dette stoffet for meg, la oss si at det var noen bekymringer om ham. Men jeg må si at de var grunnløse. Legemidlet er veldig bra, selv om du må ta det riktig, i mitt tilfelle ble det normalt oppfattet bare en og en halv time etter å ha spist og en og en halv time før et nytt måltid, ellers forårsaket det magesmerter og en kvalmefølelse. Etter at Heptral ble tatt, ble leverindeksene betydelig redusert. Men av minusene: ikke alle har råd til det, da stoffet er dyrt, men jeg angret ikke.

Jeg vil gjerne dele erfaringen med å bruke et slikt multifunksjonsverktøy som Geptral, fra farmasøytiske selskapet Abbott og fortell oss litt om meg selv. I utgangspunktet har jeg i mange år, mer presist 15, type 1 diabetes. Alle systemene i kroppen lider av dette såret, men fordelen er visse regler, hvor det er mulig å redusere lidelsen til et minimum. For eksempel, en slik regel, hvordan du tar et kurs med droppers i minst 10 dager i året, enda bedre hver sjette måned, men ikke alle har denne muligheten. Dette kurset bør inkludere B-vitaminer, da dette er hovedmaten for nerveender i hele kroppen. Også disse er alfa-lipoinsyrepreparater - det er ganske mange av dem på markedet nå, det er mange å velge mellom, billigere eller dyrere. Og en av de verdifulle komponentene i mine drippere i mange år er "Geptral" fra Abbott. Hvis vi snakker om det kort - det er bare unikt. Hovedfunksjonen for personer med ulike diagnoser er selvsagt hepatoprotektiv. Siden leveren er en viss type filter, trenger et filter vedlikehold, rengjøring og vedlikehold. Ellers kan du forverre tilstanden din til skrumplever, tro meg, det skjer ikke bare blant alkoholikere eller hjemløse. Hovedbestanddelen av "Heptral", som det fremgår av instruksjonene, er ademetionin. Han ble oppfunnet ikke så lenge siden, men han har allerede klart å bekrefte seg i mange land og med forskjellige pasienter som en regenererende leverencelle. Før det tok jeg lang tid i form av injeksjoner og mange hepatoprotective preparater fra en tablett. Og alt jeg var veldig skuffet, fordi det heller ikke var noen effekt, eller de jobbet bare som koleretiske stoffer. Et eget tema er det velkjente stoffet Essentseale. Med en liten surfing på Internett finner du informasjon, bekreftet av mange uavhengige kontrollselskaper og leger, at dette er den viktigste placebo blant hepatoprotektive stoffer. Mye av informasjonen som er oppgitt i annonsen, er bare en figur av skaperne av Essenzale. Men tilbake til "Heptral". Den inneholder også l-lysin. Dette er en aminosyre. Generelt har hovedsakelig aminosyrer for kroppen en "relatert" vitaminer. Men, i motsetning til vitaminer, blir de heller ikke produsert av seg selv i kroppen, eller produseres i svært små mengder, og det er nesten umulig å få dem med mat. Personlig ble mitt liv mye bedre da jeg begynte å ta aminosyrer separat. Derfor, da jeg fant navnet l-lysin i "Heptral", var jeg veldig fornøyd. L-lysin er også veldig verdsatt av idrettsutøvere, fordi den viktigste funksjonen er å hjelpe til med dannelsen av protein. Også "Heptral" er erklært som et antidepressivt middel. Hvis du har alvorlige problemer med depresjon, så gjør du en hundre prosent rente bare på "Geptral", selvfølgelig, ville jeg ikke. Men han gir mindre alarmerende stater. Hvem vil jeg anbefale det til? Personer med utslett på baksiden eller på ansiktet, akne eller akne. Hvis du er ute etter en årsak, og det er ikke slik, så er leveren din tilstoppet (økologi, mat, alkohol og stress). Pierce pakken "Heptral" og det vil bli din frelse i lang tid. Om Heptral: selve stoffet består av en ampulle med en væske og en ampulle med et pulver. Den ene er lagt til en annen, og nå har du en verdifull sprøyte i hendene dine. Du trenger ikke å fortynne noe annet - produsenten har allerede bestemt alt for deg. Personlig foretrekker jeg å ha ham prikket i en blodåre. Dette er gjort ikke driply, men en jet og veldig, veldig sakte. Under injeksjonen kan du føle pulsasjonen i templene, kvalme, smaken av stoffet i munnen. Ikke vær redd for å gjøre små stopp med introduksjonen av stoffet, og viktigst, husk at dette skal gjøres veldig sakte. Det er nødvendig å bruke hele stoffet en gang eller kaste ut restene, det lever ikke lenge. Etter introduksjonen av legemidlet er det ønskelig å ligge seg eller sitte i 5 minutter. Men personlig gjør jeg det ikke. Etter pakken "Heptral" i en jet, føler jeg meg selv at stoffskiftet mitt har blitt bedre. Selv min søvn og hudtilstand ble bedre. For å konsolidere resultatet, anbefaler jeg alle til å kjøpe "Heptral" i tablettform. Dens pris stoppet meg aldri, fordi et slikt kurs minst en gang i året virkelig forlenger livet!

Hun tok "Heptrall" intravenøst ​​- hun følte seg fin, byttet til piller, drakk 2 piller om dagen, etter 3 dager problemer startet: flatulens, alvorlig hodepine, ingen appetitt, søvnløshet, skiftet legen til 1 pille per dag. Analyser har ennå ikke gått. Prisen er dyrt.

Jeg "Heptral" hjalp intravenøst ​​godt med fett hepatose. Men uendelige skudd avsluttet meg. Jeg byttet til piller og var opprørt - svak. Som et resultat har hun allerede byttet til tioctacid i kombinasjon med Maksar. Maksar er en plantebasert hepatoprotector, helt ufarlig og gjenoppretter perfekt leverceller. Effekten av behandlingen var ikke lang i kommende. Følelsen mye bedre!

Jeg har giftig hepatitt fra antibiotika. Alt og ast til Heptral 320 og 150. Skadet intramuskulært 10 dager ved 800 mg. daglig. Etter at tallene falt til 147 og ca. 70. I begynnelsen av flatulens var sterk, de første 3 dagene. Det var ingen søvnløshet, tvert imot ble det bedre å sove. I tabletter tror jeg at det er ubrukelig, fordi de skriver at biotilgjengeligheten på 5%, injeksjoner 95%. Minus bare, det sint dyrt, tok 1750 for 5 ampuller.

"Heptral" Jeg tok intravenøst. Kurset var 15 dager. Hun lå på sykehusets pasient. Fra den andre injeksjonen minker min temperatur og stiger ikke igjen. Analysene begynte å bli bedre. Nå tar jeg piller. Med diagnosen min er behandlingen lang, og det er synd at medisinen er veldig dyr.

Det hjalp meg ikke, jeg så det bare i piller. Jeg likte "Maxar", etter min mening, er det mye mer effektivt. Jeg kan ikke sammenligne med injeksjoner, men i form av tabletter - definitivt. "Maksar" - hepatoprotector på plantekomponenten. Min ytelse etter kurset forbedret. Så sammen med tioctonsyre.

Siden jeg har lidd av kronisk viral hepatitt C i lang tid, må jeg regelmessig ta visse legemidler med kurs. Sammen med andre tok og "Heptral". Jeg vil si at medisinen er veldig sterk og effektiv. I tillegg til rask gjenoppretting av leverenzymer, virker det også som et antidepressivt middel. Dette er et pluss. Men ærlig talt er stoffet så sterkt at jeg ble tolerert hardt nok. Jeg vil også merke at "Heptral" er ganske dyrt, og jeg har ingen personlig mulighet til å ta det på en kontinuerlig måte. Generelt er "Heptral" et godt middel som hjelper til med levercirrhose og hepatisk kolestase. Jeg anbefaler de som har råd til å bruke nok penger på det. Dens pris er kanskje det eneste negative. For resten er poengsummen 5.

Legemidlet hjelper med leveren kolikk. Selv om merknaden til stoffet om denne sykdommen ikke er et ord. Hvordan gripe, så går jeg gjennom en tre-dagers behandling. Jeg tar en tablett tre ganger om dagen. Forresten hjelper det med depresjon, "fungerer" som et antidepressivt middel. Et unikt verktøy.

Tok "Heptral" under behandling av hepatitt. Det var ingen effekt i det hele tatt, bare en allergi. Jeg droppet den med natriumklorid, 5 ampuller, på den tredje ampullen stoppet jeg behandlingen. På kurset har jeg ingen toleranse for dette legemidlet. Jeg var skuffet, jeg ble annonsert, og han viste seg å være tom. "Heptral" er hardt tolerert av kroppen og kan ikke tas alene. Kun under medisinsk tilsyn.

Legemidlet hjelper med leveren kolikk. Selv om merknaden til stoffet om denne sykdommen ikke er et ord. Hvordan gripe, så går jeg gjennom en tre-dagers behandling. Jeg tar en tablett tre ganger om dagen. Forresten hjelper det med depresjon, "fungerer" som et antidepressivt middel. Et unikt verktøy.

Under graviditet, står overfor en slik sykdom som kolestase gravid. De prøvde å behandle noe, men ingenting hjalp. Leveren nektet ALT og AST, som allerede var veldig høy, nådde et kritisk nivå. Det var for tidlig å føde. For å bevare helsen ble både mine og barn foreskrevet Heptral. På bare to dager etter å ta dette stoffet, gikk indikatorene synlig - ca. 1,5 ganger, kløen ble mindre uttalt, jeg kunne sove, og ikke klø hele natten. Hvis det ikke var for dette stoffet, er det ikke kjent hvordan det kan ende. Takket være "Heptral" ble fødselen fullført i tide, jeg merket ikke noen negative konsekvenser av å ta stoffet, og barna og meg har det bra. Barn ble født uten den gule. Leveren min virker som før.

Godta "Heptral", som kolecystit griper. Dette skjer regelmessig, hovedsakelig sesongmessig i vår eller høst. Legemidlet hjelper mye, men det er en ting - etter pillene er det noe ubehag i magen, et par ganger var det kvalm, så jeg valgte å gi injeksjoner intramuskulært. Det kan brukes slik. Denne metoden er mer egnet for meg, den absorberes i blodbanen raskere, den begynner å virke raskere og det er ingen bivirkninger. Sammen med andre stoffer fra denne sykdommen har "Heptral" vist seg veldig bra. Et dyrt stoff, men det er bedre å bruke penger og få det ønskede resultatet.

Virkelig effektivt og virkelig arbeidende stoff for å opprettholde leveren. Jeg tar kurs hvert år for å gjenopprette leveren, som jeg har problemer fra 25 år, assosiert med allergiske reaksjoner og smerte. Prisen er høy, men det er helt i samsvar med kvaliteten, jeg merker en merkbar forbedring i tilstanden en uke etter starten av resepsjonen.

Veldig effektivt stoff. Min kusine har hepatitt C. Av alle medisinene hun tok, er Heptral den mest effektive. Han tar stoffet 2 ganger i året, for profylakse, eller under en forverring. Bokstavelig talt etter den andre - den tredje mottakelsen, blir en forbedring merkbar. Appetitt vises og pasienten får enda vekt, noe som er problematisk under hennes sykdom. Det forbedrer også evnen til å jobbe, forsvinner sløvhet og tretthet. Men stoffet er ganske dyrt, noen ganger må du bruke billigere stoffer.