Hepatittforum

Mat

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Phosphogliv, anmeldelser

Phosphogliv, anmeldelser

Meldingen til Wanderer »15 juni 2011 08:55

Re: Fosforliv.

Melding Sovok-59 »15 juni 2011 09:23

Re: Fosforliv.

Meldingen Gudvin »15. juni 2011 10:35

Re: Fosforliv.

Melding Serega »04.12.2011 13:27

Re: Fosforliv.

Melding inna81 »04.12.2011 13:48

Phosphogliv Forte

Skjema for utgivelse

Instruksjoner phosphoglive forte

Phosphogliv Forte er en hjemmekombinert hepatoprotector som hovedsakelig brukes til ulike typer leverpatologier. Problemet med å behandle leversykdommer synes å være svært relevant i dag. Antall pasienter med leverskader (spesielt giftige) øker, om ikke eksponentielt, er det fortsatt tilstrekkelig å forårsake en rimelig alarm. Årsakene til dette er massene, hvorav den viktigste er den raske veksten i næringen (og dermed økt risiko for å "introdusere" leveren til skadelige stoffer), livsstil, kosthold, misbruk av rusmidler, alkohol og narkotiske stoffer. Uceremoniously invaderer kroppen, hepatotoksiske stoffer destabiliserer cellemembranene i leveren celler, akselerere lipid peroxidation, og negativt påvirke funksjon og regenerering av hepatocytter. I denne forbindelse virker bruk av hepatoprotektorer, inkludert fosfoglive forte, berettiget og hensiktsmessig. Sammensetningen av dette legemidlet består av to farmakologisk aktive komponenter: fosfatidylkolin og natriumglycyrrhizinat, som hver bidrar til sluttresultatet av behandlingen.

Uten fosfatidylkolin er det umulig å forestille seg strukturen av cellulære og intracellulære membraner: dette er deres hovedelement. Når det innføres i kroppen fra utsiden, er dette stoffet i stand til å gjenopprette funksjonene og strukturen til skadede celler, dvs. den har en cytoprotective effekt.

I tillegg normaliserer fosfatidylkolin protein- og lipidmetabolismen, forhindrer tap av leverenzymer og andre essensielle stoffer i leveren, gjenoppretter filterfunksjonen i leveren, og forhindrer dannelsen av bindevevstrukturer, reduserer risikoen for fibrose og cirrose.

Natriumglycyrrhizinat er utstyrt med antiinflammatorisk aktivitet; På grunn av stimulering av syntese av interferoner, stimulerer stimulering av fagocytose-prosessen og aktivering av T-killere reproduksjon av virus. På grunn av dets antioksidant og membran stabiliserende egenskaper, det forårsaker en hepatoprotective effekt. Styrker effekten av glukokortikosteroider produsert av kroppen, og derved gir en indirekte antiinflammatorisk og antiallergisk effekt i levereneslesjoner av ikke-smittsom etiologi. Natriumglycyrrhizinat gir all grunn til å bruke fosfogliv forte selv med hudskader: stoffet lokaliserer den patologiske prosessen og bidrar til demping på grunn av dens membranstabiliserende og antiinflammatoriske effekt. Begge aktive komponentene i legemidlet absorberes godt i tarmen, og etter absorpsjon kan de lett trenge inn i hoveddestinasjonen, leveren, så vel som andre organer og vev.

Phosphogliv Forte er tilgjengelig i kapselform. Voksne tar 1-2 kapsler 3 ganger daglig, barn fra 12 år - 1 kapsel med samme doseringshastighet. Ta stoffet bør være med måltider, presset vann kapsler.

Anmeldelser for Phosphogliv

Utgivelsesform: Kapsler

Lytkova L. (positiv anmeldelse)

God medisin fra en pålitelig produsent.

Han ble rådet av den behandlende legen på sykehuset. Han sa at det hjelper leveren og reduserer uønskede effekter av ulike medisiner som jeg mottok i store mengder mens jeg ble behandlet. Pakken inneholder 50 kapsler, jeg drakk to pakker i en måned, jeg følte ikke noen ubehagelige manifestasjoner. Legemidlet er laget av lakrisrot og soya. Først spente jeg størrelsen litt, kapslene var store, malt i lyse farger: svart og oransje. Deretter lærte jeg at et fargestoff brukes til skallet, som kan forårsake allergier. Men han forårsaket ikke noe for meg, selv om jeg har en tendens til lignende reaksjoner. Helsesituasjonen etter mottakskurset ble bedre, det var en letthet i kroppen, poser under øynene forsvant.

Katerina (negativ anmeldelse)

Den beste behandlingen for leveren

Om vinteren var hun alvorlig syk med influensa og senere hatt leverproblemer. Legene foreskrev dyre medisiner, men de anbefalte meg å prøve Phosphogliv på apotek, det er billigere, men mer effektivt. Fosforliv er også et antiviralt og antiallergisk stoff, slik at ett stoff kan bli kvitt flere sykdommer. Nå drikker jeg fra tid til annen for forebygging, men leverproblemer bekymrer meg ikke lenger.

Cyril (negativ anmeldelse)

Bribed pris Phosphogliv, og derfor kjøpte for første gang det var han. Andre lignende stoffer er dyrere, selvfølgelig. Når det gjelder effektivitet, kan jeg si at det definitivt ikke er verre enn andre. Nå aksepterer vi ham, alle er glade.

Raisa Kholodenko (nøytral gjennomgang)

Måtte avbryte resepsjonen

Etter behandling av angina med antibiotika hadde jeg komplikasjoner med leveren. Legen la på en streng diett og foreskrev Phosphogliv. Hovedkomponenten er fosfolipider, som gjenoppretter leverenes struktur. Under mottaket økte blodtrykket mitt, det var hodepine. Jeg måtte avbryte stoffet og begynne å drikke en annen (Essentiale Forte), som ligner på fosfogliv, men litt annerledes i sammensetningen. Generelt er stoffet bra, jeg begynte å føle lettelse, smerte i min side var borte, det er synd at det ikke passet meg, og jeg fullførte ikke kurset. Alle organismer er individuelle, så det er vanskelig å finne noe effektivt og det uten bivirkninger.

Valentin (positiv anmeldelse)

For pasienter med levercirrhose

Legemidlet dukket opp på det russiske markedet ikke så lenge siden, men allerede klart å vinne mange priser. Den ble kalt blant annet "Platinum Ounce" i nominasjonen "Discovery of the Year." Den er laget av naturlige ingredienser, med et stort antall lakrisrot. Jeg så i noen vurderinger at folk angivelig økte blodtrykket på grunn av Phosphogliv og essensen dukket opp. Jeg tviler på at saken er i denne forberedelsen, det er ingenting i sammensetningen som kan øke presset til en person. Jeg tok den på grunn av progressiv levercirrhose. Effekten er fantastisk! Elasticiteten til leveren er bedre, og jeg forventer ikke at det ville hjelpe så godt.

Natalia (positiv anmeldelse)

Frelse for leveren.

Etter langvarig behandling begynte leverproblemer. Hun var syk, stikket, og noen ganger kunne hun ikke puste seg lett. Ved ultralydet sa de at leveren var litt forstørret, og det var nødvendig å drikke reparasjonspreparater. Først kjøpte jeg Essentiale, og da apoteket på apoteket rådet Phosphogliv, var deres sammensetninger identiske, men prisen var betydelig forskjellig. Tok 2 kapsler tre ganger om dagen. Pakken varer i 8 dager. Etter kurset reduserte smerten, legen sa periodisk å gjøre terapi med Phosphogliv, vel, og å holde seg til dietten. Smerter svært sjelden plager meg, og alle takk til Phosphogliv. Legemidlet kan gi råd.

Oleg (positiv anmeldelse)

Godt stoff, hjelp

Alt ville vært bra, dette stoffet Phosphogliv er bra, men med arbeidet mitt er det bare tortur, jeg må ta kapsler tre ganger om dagen og etter måltider, glemmer jeg noen ganger noe å spise, dette arbeidet er nervøst, det tar mye tid. Jeg liker effekten av Phosphogliv, til tross for utelatelser, forsvant smerten raskt fra høyre hypokondrium. Jeg er reddet av påminnelser på telefonen og beholder en pakke Phosphogliv hjemme og en pakke på jobb.

Leila (positiv anmeldelse)

Fofogliv familie stoff

Jeg anbefaler at alle først og fremst følger dietten, og viktigst av barna deres ernæring! Uvanlig ble Phosphogliv vår "familie" narkotika, og min mann og jeg ble behandlet og sønnen! I barndommen ble næring fulgt, selvfølgelig, men tilsynelatende klarte de ikke å følge - så snart universitetet gikk, begynte problemene. I følge forberedelsen sier jeg at vi er fornøyd med dem, legen foreskrev kurs og kosthold for alle, nå er min sønn og jeg bra, min mann har sin egen hepatose. Velsigne deg!

Karina (positiv vurdering)

Etter 2 uker ble tilstanden bedre

Aldri virkelig engasjert i deres helse. Hun mente at det var nødvendig å ta alt fra livet, og kroppen ville ta vare på seg selv. Men etter et sterkt slag av skjebne hadde jeg en alvorlig depresjon. Jeg måtte drikke mye piller for å få meg ut av denne tilstanden. Takk til familien min for å støtte meg i et vanskelig øyeblikk. Men etter behandlingen begynte fordøyelsesproblemer og en forferdelig utslett. Jeg kunne ikke forstå hva som skjedde, vendte seg til legen, og han sa at behandlingen min hadde skadet leveren, og nå klarte hun ikke å klare seg. Foreskrevet en diett og drikke Phosphogliv 1,5 måneder. Etter 2 uker forbedret tilstanden min, utslettet var borte. Jeg hadde ingen problemer med Phosphogliv.

Alina (positiv anmeldelse)

Fosforliv var svært effektiv for å forstyrre leveren. Jeg har på ultralydet viste at venstre lobe er tilstrekkelig forstørret. Legen foreskrev et kurs på dette legemidlet å drikke. Først ble jeg flau for at det var nødvendig å ta 2 tabletter 3 ganger om dagen, men etter å ha prøvd ukentlige kurset, fortsatte jeg og følte endringene: smerte på høyre side forsvant under bevegelse, kortpustethet forsvant og kvalme forsvant etter å ha spist. Phosphogliv renser effektivt leveren av giftstoffer og hjelper med forgiftning og noen typer hepatitt. For prisen er ikke helt fornøyd, men kvaliteten og resultatet er oppmuntrende. Det er heller ingen kontraindikasjoner for bruk av stoffet, og bivirkninger blir ikke observert. Praktisk frigjøringsform i form av kapsler.

Raisa (negativ anmeldelse)

For mer enn to år siden, fant Phosphogliv på apotek i nærheten av huset, ble jeg ved et uhell anbefalt det av en farmasøytist når jeg løste problemet på noen måte, som det syntes meg, ble leveren ikke kombinert. Men som det viste seg huden - den viktigste indikatoren for leveren helse. Jeg begynte å ta Phosphogliv i henhold til instruksjonene, og det jeg trodde var allergi var over.

Sergey (positiv vurdering)

I lang tid har jeg tatt piller som negativt påvirker arbeidet i leveren. Jeg følger ikke alltid en diett, og lar meg ofte fett og stekt. Ved neste test ble det funnet en økning i leverenzymer, ALT og AST, nesten 3 ganger. Selv før jeg behandlet leveren, tok jeg et kurs av Ovesol, men disse tabletter tilhører kosttilskudd, og jeg trengte å behandle leveren påvirket av toksiner, det vil si, jeg trengte et legemiddel. Legen foreskrev flere medisiner å velge mellom: Essentiale Forte, Resalut og Phosphogliv. For prisen var jeg bare fornøyd med fosfoglyfen, også ikke et budsjettmedisin, men billigere enn andre. Du må behandles i lang tid, opptil tre måneder, 2 kapsler, 3 ganger om dagen. Jeg er fornøyd med virkningen av Phosphogliv, stoffet reduserer betennelse fra leveren, gjenoppretter, fjerner giftstoffer og forbedrer immuniteten. Et sted i en uke følte jeg meg bedre, borte tung og kvalm, vondt i riktig hypokondrium. Etter en og en halv time av å ta Phosphogliv passerte han en biokjemisk blodprøve, ALT og AST-verdiene nærmet seg normal. Etter 3 uker avsluttes behandling med Phosphogliv, og en blodprøve vil bli gjort igjen, jeg er sikker på at alt skal gå bra. For å gjøre behandlingen effektiv, følger jeg dietten og tillater ikke noe noe skadelig.

Margarita (positiv vurdering)

Et godt alternativ til Essentiale

Da jeg gikk til klinikken med klager av tyngde i leveren og kvalme om morgenen, ble jeg bedt om å ta tester og bare da foreskrive de nødvendige legemidlene. Som et resultat viste det seg at jeg trenger å rense leveren og hjelpe den å komme seg. Etter anbefalingene falt mitt valg på Phosphogliv. Faktum er at jeg for flere år siden allerede tok et kurs med Essentiale, men jeg likte egentlig ikke med resultatet, og jeg bestemte meg for dette nye stoffet. I to uker drakk jeg 2 kapsler, tre ganger om dagen. Materiell forbedring begynte på dag 5. På morgenen på den femte dagen våknet jeg kraftig og i godt humør, og siden da har jeg ikke blitt plaget av noe. Men jeg reduserte fett og stekte i kostholdet mitt, og da vil leveren raskt mislykkes.

Anmeldelser av stoffet Phosphogliv

Vi plukket opp virkelige vurderinger av stoffet Phosphogliv, som publiseres av våre brukere. Ofte er anmeldelsen skrevet av mødrene til unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

fet leverdegenerasjon (hepatose);
annen leverskade (alkoholisk, giftig, inkludert medisin);
i kompleks behandling av viral hepatitt, cirrhose og psoriasis.

diskusjon

Det var aldri noen problemer med leveren, men den tredje protokollen har allerede kommet med en diagnose av "narkotika hepatitt". Før, under protokollen og deretter satte hele graviditeten på fosfoglive.

Jeg er helt enig med deg, vi støtter homøopati for å opprettholde leveren og galdeveien, for å opprettholde immunitet, i tillegg til at vi gir hepatoprotektorer, ble fosforlivet anbefalt av oss av en veterinær som behandler hunden vår, men nekter å jobbe med en katt, han er kirurg og har nettopp tatt hunden siden han ble drevet av en hund med torsjon i magen, nå begynte det å stikke katten med no-shpu, hun hadde flere dager som åpenbare smerter dukket opp, men shpa hjelper, gir forskjellig mat, kokt fisk, kyllingbryst, kalkun og kjøtt, kort sagt, bare for å spise dag. Appetitt forsvinner helt, urinerer ofte, katten og hunden passer ikke lenger til henne. I dag foreldre.

. Ikke gå inn i kronisk form. Ikke tro på dette tullet. Gulsot er farlig når nivået av uilirubin er 400 eller høyere, da er det mulig å få en negativ effekt på hjernen og sentralnervesystemet. Den klassiske behandlingen er fosfogliv og ursosan (ursofalk). Alt annet har ingenting å gjøre med behandling. Vi ble behandlet på denne måten for en måned, men det hjalp ikke. Som et resultat viste det sig at vi har amming gulsott. Brystmælk, bilirubin ble kansellert i to dager.

Ikke bekymre deg, barnet vil roe seg og alt blir bedre) gå oftere. Vi hadde gulsott, med indikatorer på mindre enn 150 på sykehuset er ikke satt. Drank Phosphogliv, han hjalp godt med den riktige doseringen, men det er best å fortsatt gi mer å drikke vann og solbad (hvis mulig).

. Den forsvant bare og bare 2-3% av aktiv mobilitet, morfologien er også dårlig (ifølge Kruger, gjør de ikke). Deretter drakk de komponentene Androdoz, vit C, E, D, koenzym Q10, vitaprostlys, wobenzym, fosfogliv forte for flytende, deretter Proffertil. På den tiden forbedret alt og viskositeten gikk bort, men det var nok å bli syk med akutte luftveisinfeksjoner og FH - 0% levende og igjen. Så et helt år. Endret legen. Han sa å injisere en provoserende injeksjon for skjulte infeksjoner. Og så ble Ureaplasma oppdaget (enkle tester viste det ikke!) Igjen er behandling med antibiotika og antibakteriell i en måned (forbud mot planlegging, henholdsvis profylaktisk behandling for meg) parallelt med manuell prostata-massasje (dårlig mann!), Så gjenopprettende.

Lytt til legen bedre, spør om ursosan, han hjalp oss, men før det drakk de fosfogliv, galsten, essensielt, men hjalp ursosan.40mg for natten og drikk det med litt vann. Vi drakk 125 ml om dagen.

På bakgrunn av stimuleringer overgikk disse indikatorene normen 10 ganger. Diagnostisert med narkotika hepatitt. Fosfoglivsag, og i graviditet hofitol. Nå er alt greit!

. spiste jeg tror de ville ha sagt. Men 5 måneder etter fødselen ble jeg syk i leverområdet Jeg donerte blod Alle indikatorene er normale, men disse 45 og 80, jeg donerte negativt for hepatitt. Jeg tok fosfogliv i den tredje måneden, og det gjør vondt i leveren ((også veldig bekymret

Om leveren kan jeg fortelle fra min egen erfaring at det er narkotika hepatitt. Mine indikatorer er økt 10 ganger. De la inn protokollen, drakk svette og hele graviditeten Phosphogliv, på slutten av graviditeten de overførte til Hofitol. Nå er indikatorene gode)))

. må fjernes. Vi hadde et godt resultat fra Proffertil. Og viskositeten (forresten, du forteller ikke helt det, og dette hindrer fremdriften av sædceller!) Det hjalp oss til å fjerne bare.

Alt dette er behandlet, vi hadde opptil to måneder. Så ikke bekymre deg. Vi ble foreskrevet Liv 52, dogrose buljong, Ursofalk, Phosphogliv og Correlip lys. Det er viktig å donere blod til bilirubin, hvis nivået er høyt - for å gi en dråpe, om ikke så mye - vil hepatoprotektorer bli foreskrevet. Ikke medisinert og følg ikke noe råd - legen må foreskrive. Zheltushka tilsynelatende ufarlig med et høyt nivå av bilirubin slår nervesystemet er veldig sterkt. I en måned, gå til legen, hvis du ikke passerer - pass på å overgive til bilirubin. Og be om å se ikke bare bilirubin, men også cytomegalovirus. Langvarig.

. det var ikke nok, men alle vokste opp til den femte dagen og var av utmerket kvalitet, i spenningen var clexane fra 0,4 til 0,6. Og i seirende 0,8. Og også (siden leveren begynte å mislykkes), ble Phosphogliv foreskrevet, legen sa at det var en slags "magisk" syre)))))) og jeg syndet selv om dette stoffet, at alt trente ut ))))) Vel, dans med tamburiner har aldri blitt kansellert.

Fosforliv er ikke kaldt? Jeg ville ikke drikke, årsaken er ikke så alvorlig, og det er antydet at det er umulig for gravide kvinner.

I protokollen og første halvdel av svangerskapet så fosfogliv. Etter stimulering begynte indikatorene umiddelbart å falle. Ingen konsekvenser, så langt))))) Sjekk meg opp og ned))

. Selv et stort antall medikamenter, leveren er vanskelig, du må drikke hepatoprotector. Vi bestemte oss for å gå til Zelenka (RBC 2), 24 tall dannet på fredag. Vi begynte å behandle alle: acyclovir, baktesubtil, fosfoglive, smect. Acyclovir ga ikke, fosfogliv og baktesubtil noen dager. På lørdag begynte en rennende nese. På mandag spurte jeg legen om vi ikke kunne gå ennå, men hun sa at det var dem alle, og da skjønte jeg at jeg hadde fått mest mulig ut av ingensteds, det er at vi fikk en infeksjon der. På mandag 27. august steg temperaturen til 37 og 6, men falt deretter til 37, og på tirsdag etter en tur til sykehuset, overskride temperaturen 38. Jeg fant at han hadde en tann i bunnen til venstre -5ka, så langt var bare innvendig kuttet.

Det er bedre å drikke vitaminer etter behandling slik at kroppen blir restaurert, og behandlingen er ubrukelig, og så veldig sterke stoffer. Før behandlingen så jeg fosfogliv, eller du kan drikke Heptral - dette er også bra for baking, melke tistelolje.

Hver 2. mann har kronisk prostatitt, og hvis det ikke er betennelse og en akutt form, påvirker ikke konseptet seg. Og om Phosphogliv Forte (nemlig Forte!) - legen fortalte oss det en spesiell form for ekstrakt fra lakris - her fortynner det godt! Vi har en kondensering etter at Speman (viskositet på mer enn 5 cm) har opphørt i det hele tatt! Verken lakrisdekok eller sirup hjalp, men det var ingen mening fra ACC heller. Fra fosfogliv tilbake til normal. Men i september ble ektemannen syk med ARVI, og alle indikatorene falt igjen - mobilitet A og B = 0%, likvidasjon igjen er ikke. Et års behandling for en smekk, nå pause i neste uke. Vi vil gjenoppta SG og bli behandlet igjen, n.

Leger om Phosphogliv

  • Pharmstandard, Russland
  • Utløpsdato: til 01.05.2021
  • Pharmstandard, Russland
  • Utløpsdato: til 1. mars 2021
  • Pharmstandard-Ufavita, Russland
  • Utløpsdato: til 01.11.2018

Ekspertanmeldelser om fosfogliv

Nylig har kvalme begynt å plage meg. Da det ikke er mye hang på dette, trodde jeg at jeg ikke spiste nok feil. Når kvalme ble vanlig, gikk til legen. Der har jeg allerede diagnostisert fettlever. Årsaken til all alkohol, med ham, jeg sikkert umiddelbart bundet opp. Helse er dyrere. Fosforliv drakk nøyaktig tre måneder, drakk 3 ganger daglig, 2 kapsler. Helseforholdet har blitt bedre, ultralydet viste gode resultater. Men jeg har dårlig skadet leveren min, så kurset må repeteres.

Jeg er enig med de positive vurderingene om Phosphogliv. Han hjalp meg, ubehagene på grunn av en forstørret lever forsvant raskt da hun begynte å ta dette stoffet. Men selvfølgelig måtte jeg drikke hele kurset i tre måneder, slik at alt var helt over.

Det var en stygg følelse av bitterhet i munnen, det ble stadig til stede om morgenen, og noen ganger merket det om ettermiddagen. Kolleger var enige om at det var fra leveren, mange hadde det, de ga Phosphogliv råd. Jeg leser om det, anmeldelsene er gode, ufarlige. Jeg bestemte meg for at jeg vil prøve, og hvis det ikke hjelper, så gå til legen. Selvfølgelig, jeg anbefaler ikke noen å gjøre dette, men jeg var helt syk! Så det viste seg at vi var i orden, etter at behandlingen begynte, gikk denne ekle bitterheten!

Brukt fosfogliv når hepatose ble diagnostisert. Hun ble behandlet lenge, men ble kurert. Jeg likte stoffet.

Jeg har levd med magesår i 5 år. Jeg behandles bare med medisiner, ingen operasjoner, fordi det ikke er noen komplikasjoner. Men tilsynelatende fra slik behandling hadde jeg problemer med leveren. Først tok hun ikke oppmerksomhet i det hele tatt til daglige smerter i riktig hypokondrium begynte, følelse av kvalme. Nylig ble jeg undersøkt av en annen gastroenterolog, jeg ble foreskrevet et annet stoff for magen, og jeg ble fortalt å drikke et kurs av Fosfogliv for leveren. Etter å ha gjennomgått et fullstendig behandlingsprogram, plager ikke verken magen eller leveren lenger.

Hun tok Phosphogliv i 2 måneder, så ristet henne på jobb, savnet en mottakelse et par ganger og forlatt det. Men han oppfylte sin oppgave, biokjemi er normen, ultralyd er normen. Jeg forklarer at jeg ikke hadde globale helseproblemer, men likevel. Godt stoff.

I sin ungdom var hun dårlig matet, fikk seg til å føle seg i en alder av 26 år. Forstørret lever ved ultralyd, fedme ble diagnostisert, dårlige analyser. Det ble behandlet med Phosphogliv, alt etter anbefaling fra lege, to kurs per år i 3 måneder og 4 måneder. Fedme og økninger er borte, tester er nær normale. Kurset etter 3 måneder skal gjentas igjen.

Tidligere visste hun ikke at tilstanden i leveren direkte påvirker tilstanden og utseendet på huden. Jeg hadde noen problemer med huden, og jeg prøvde å løse dem ved hjelp av hjemmet og kjøpe masker, ansiktsrensing og ulike prosedyrer i skjønnhetssalonger, men dette hjalp ikke spesielt. Og problemene stoppet bare etter at jeg drakk Phosphogliv og begynte å overvåke kostholdet mitt.

Veldig kult tapt når det er foreskrevet et diett nummer 5 og fosfogliv. I begynnelsen ingenting, da kroppen tilsynelatende ryddet opp, tjent og ekstra kilo umiddelbart gikk bort!

Fosforliv ble anbefalt som et utmerket middel mot forgiftning. Jeg husket da jeg følte at jeg hadde gått for langt på ferie med øl og kjøtt. Jeg bestemte meg for å angre på magen og leveren, eliminert de mest skadelige produktene, alkohol, og Fosfogliv drakk i tre måneder. Helse nøyaktig korrigert, jeg føler meg bra.

Tre måneder med Phosphogliv + tabell nummer 5 ble foreskrevet. Selvfølgelig er det vanskelig å sitte på en diett, men nå er jeg i det minste sunn.

Hvis kona ikke hadde sendt til klinikken, så hadde hun for nylig ikke kjent at gulsott hadde blitt syk. Han ble behandlet Phosphoglive, hjulpet, og raskt.

Jeg møtte Phosphogliv på en fantastisk måte - legen bestemte meg for at dette var siste gang jeg hadde veldig dårlige tester (det viste seg at hun forvirret meg med en annen dame) og anbefalte meg å drikke den. Generelt har ingen påstander om stoffet, i alle fall vært til nytte, den sjeldne naggen i min side etter at jeg har latt meg fortelle meg. Men jeg vil ikke ønske slike leger til fienden! Og Phosphogliv anbefaler, hvis det)))

Etter behandling med Phosphogliv etter et kurs av et annet stoff, var det ikke forbundet med leveren, men det påvirket ikke det på den beste måten. Fosforliv bidro til å løse situasjonen.

Phosphoglive er behandlet i lang tid, men av meg selv vil jeg si at stoffet virkelig vil hjelpe.

Vi prøvde nesten alle i familien Phosphogliv ved ulike anledninger. Jeg kan si fra vår erfaring følgende: lindrer symptomene raskt nok, men kurset skal være full i slutten - ellers er det lite bruk. Først etter et fullstendig kurs av analyse, viser du hvordan du virkelig er. I vårt tilfelle var forlengelsen av kurset ikke nødvendig for noen - de ble helt gjenopprettet.

Jeg ble foreskrevet Phosphogliv da jeg var på utkikk etter en måte å miste vekt på. De sa at den ekstra vekten skyldes feil ernæring, men det er dårlig for leveren, leveren kan ikke klare seg, den generelle tilstanden er dårlig, og det er vanskelig igjen å gå ut en tur - en slik ond sirkel er oppnådd. Selvfølgelig var det ikke uten kosthold, men det var verdt å bygge et system med normal ernæring og behandle leveren, den ekstra KG smeltet for øynene våre. Veldig fornøyd med fosfoglive!

Fosforliv foreskrev mannen sin etter sår hals. Leveren led betydelig, etter å ha fått et dobbelt slag: først ble det behandlet med "folk" -metoder (vodka med pepper), og da alt var allerede veldig dårlig startet, var det nødvendig å drikke antibiotika. Symptomene på leveren var kvalme, spesielt om morgenen, det var ingen appetitt, høyre side ble trukket, alt er skrevet i artikler. Analyser bekreftet at alt ikke er i orden. Han ble behandlet som følge av tre måneder, Phosphogliv drakk tre ganger om dagen, to kapsler. De sa at hvis testene etter kurset fortsatt er dårlige, vil behandlingen bli forlenget opptil seks måneder. Utvidet forresten, men bare i en måned. Testen var selvsagt mye bedre, men måtte fortsatt behandles. Etter fire måneders behandling kom alt tilbake til normal.

Som mange sannsynligvis, legg legen på egen dumhet. Jeg var strengt forbudt å drikke alkohol, jeg måtte gå på en streng diett. Og fosfatliv drakk. Jeg gikk raskt på endringen, godkjente foreskrevet behandlingsregime og stoff.

De diagnostiserte dermatitt, begynte å forstå noe derfra, alt pekte på leveren. Analyser er ikke de beste, betennelse, en økning. Det ble behandlet Phosphogliv. Først var huden ren, dro til legen. Analysene bestemte seg for å sjekke

Alle leverfunksjonene etter Phosphoglivs forbedring er bedre, tester er gode

Det fungerer hvis du drikker alle tre måneder (dette er standard kurset for nesten alle hvis det ikke handler om alvorlige sykdommer).

Jeg var på utkikk etter den mest budsjettvennlige varianten av hepatoprotektoren og valgte mellom Fosfogliv og Essl. Jeg stoppet Phosphogliv fordi jeg fant infoen "Phosphogliv er den eneste hepatoprotektoren med bevist antiinflammatorisk virkning. Dvs. dets effektivitet er utvilsomt som den har blitt testet i mange kliniske studier og praksis. Dessverre finner vi i åpne kilder pålitelige data om kliniske studier på effekten av Essl ra er ikke mulig. "

For første gang lærte jeg om leverproblemer på ferie. Hjemme var det tilsynelatende lettere å spise, og i utlandet kjøpte de fastmat, lokale retter med krydder og kebab. Ferieen var nesten bortskjemt, etter hver lunsj og middag satt jeg nesten uten å flytte, jeg presset i min side slik at ribbeina gjorde vondt, jeg kunne bare dra meg til rommet og legge meg ned. Noen ganger gikk det ikke i flere timer. Vi kom hjem umiddelbart til legen. Ifølge analyser er alt dårlig, en økning i leveren uttrykkes på ultralyd, er også lever fedme funnet. Saw Phosphogliv i fire måneder, etter at de to første gikk for test, var det allerede en forbedring, men det er langt fra utvinning. Etter fire måneder, nesten normalt. Jeg vil ha litt mer tid til kosthold, så gjenta kurset i tre måneder allerede. Jeg godkjenner stoffet, det hjelper godt, selv i min forsømte sak.

Jeg tror at det ikke vil skade noen regelmessig for å drikke Phosphogliv for forebygging. Det hjelper meg.

Jeg begynte å ta Phosphogliv i lang tid, jeg tror det hjelper, leveren min har ikke vært syk siden da.

I Phosphogliv er alt bra, bortsett fra løpetidet. Forebyggende kurs er tull, 1-3 måneder, som foreskrevet. Og jeg måtte drikke med sårene mine i fem måneder. Herdet selvfølgelig, som ikke kan annet enn glede seg.

Legemidlet Phosphogliv er svært effektivt i behandlingen av hepatitt, om dette kan du lese mye i forskjellige artikler. Jeg valgte ham for meg selv i henhold til dette prinsippet - hvis han klarte å takle en slik sykdom, med andre ting enda mer.

Det har aldri vært noen dårlige tester siden jeg begynte å ta Phosphogliv for forebygging. Rådfør deg med legen, ble jeg foreskrevet i klinikken.

Hun visste om Phosphogliv av hearsay, personlig møtt Willy-Nilly. Jeg tok flere stoffer, inkludert ganske tunge, og jeg ble foreskrevet Phosphogliv som en samtidig medisinering. Jeg tror dette er riktig beslutning, det var tilfeller som dette blant bekjente, dette endte i problemer med leveren, og jeg har det bra

En gang var det hepatose, og det virker som alt gikk bort etter behandling. Men nylig kom han tilbake, han ble allerede behandlet med Phosphogliv. Mens alt er bra, er bildet under undersøkelsen bedre enn i første tilfelle etter Phosphoglivs løpetid. Jeg har det bra også, jeg håper mer denne dritten kommer ikke tilbake.

Fosforliv hjelper meg godt, det er ingen bivirkninger. Jeg anbefaler.

Mamma har en syk lever i lang tid, men hun bor i utkanten, det er en landsby der, at selv det er ikke noe sykehus. Og på en eller annen måte ble hun vant til å tåle alt og ikke å være oppmerksom på smerte, vel, som om det skulle være slik. Så mye at jeg selv ikke engang var oppmerksom på det faktum at hun noen ganger i mellomtiden klager over smerte. Så i min by konsulterte jeg med en lege, jeg tok med henne Phosphogliv, hun kuttet den mens du pakket og sa at smerten avtar. Ta vare på dine kjære!

Hun fant nylig informasjon om at den eneste hepatoprotektoren, hvis effektivitet har blitt bevist klinisk - merkelig nok, er det Phosphogliv. Effekten er, og prisen er lavere enn den kjente motpartens.

Når jeg hørte at hepatoprotektorer hos narkotikabrukere ble injisert, og også i toksikologi bestemte jeg seg for å prøve dem på meg selv, kjøpte den mest lønnsomme som jeg fant i apoteket mitt, Phosphogliv. Mine venner har noen ganger morsomme kvelder, og etter en slik kveld aksepterte de umiddelbart, og deretter om morgenen og om ettermiddagen for å konsolidere effekten. Det viste seg for å være sant, bare en bakrusflykt!

Phosphoglive hjalp meg med å takle de ubehagelige opplevelsene som er forbundet med en usunn lever, jeg forventer ikke engang. Både på ultralydet og på resultatene av testene begynte leveren min å føle seg mye bedre (og se :)) I teorien er det nok å følge kostholdet og drikke dette medisin igjen, og det kan du kurere for alltid.

Jeg mat som om det er, arbeidet er spent, planen er ikke normalisert. Naturligvis begynte leveren gradvis å passere over tid, men jeg trengte bare 1 gang Phosphogliv, slik at alle de ubehagelige symptomene ville forsvinne. Siden jeg ikke kan gi opp dårlig mat på grunn av arbeidet mitt, vil jeg regelmessig gjenta kursene hvis leveren min begynner å skade igjen.

Passerte tester etter ferien, høye nivåer av ALT og AST, kanskje det var ikke så ille, bare leveren var overbelastet i den perioden. Vi ble rådet til å drikke Phosphogliv i minst en måned, og deretter ta testene på nytt. Hun gjorde det. Indikatorene er forbedret, jeg tar en annen måned for å få alt til å føles bra.

Det var problemer med alkohol før. Nå noen ganger nei, nei, ja, og jeg kan bryte igjen. Leveren gir noen ganger en hard glitch. Begynner å føle seg selv, ikke de mest hyggelige opplevelsene. Så begynner jeg å ta Phosphogliv. Et stoff som har blitt testet i min tid. Hjelper alltid.

Jeg har vært kjent med phosphogliv i lang tid, og mannen min drakk også under leverproblemer. Jeg drikker nesten ikke, jeg spiser normalt, men under langvarig behandling og medisinering tar jeg Phosphogliv for å beskytte leveren min, det er bedre å forhindre enn å kurere.

Jeg ble diagnostisert med en fibrotisk forandring av leveren. Utnevnt fosfogliv. Jeg trodde at en slik sykdom ikke kunne helbredes, og så var en eller annen måte bare for show. Men jeg ble veldig overrasket da jeg etter noen uker følte forbedringer i min fysiske tilstand, og da gikk alle symptomene bort. Nå bare gå gjennom 8 måneder re-eksamen.

Phosphogliv hjalp meg med å redusere ALT og AST, etter en uke med inntak begynte jeg å føle meg mye bedre, etter to måneder hadde ingenting påminnet meg om helseproblemer, og etter et fullstendig behandlingsår for et år minner det ikke om meg selv, pah-pah-pah.

Fosforliv ble foreskrevet til datteren hennes, hun har lenge lidd av nyrestein, men de sa at leveren også trenger støtte. Datteren tok stoffet godt, bivirkningene påvirket ikke.

Hun lider av lacunar tonsillitt i lang tid, nesten flere ganger på rad, først tok hun antibiotika hjemme, da ble hun innlagt på sykehus og injisert Ceftriaxone i stasjonære forhold. Generelt dro behandlingen min, satt på et sterkt antibiotikum i et par måneder, begynte å føle leveren, foreskrevet Phosphogliv. Etter en og en halv time gikk smerten bort og kom aldri tilbake.

Jeg har nylig kjøpt Phosphogliv (50 kapsler). Emballasjen er ikke den samme som i bildet her, men i blått. Fortell meg, kan det være en falsk? Og fortsatt, jeg drikker stoffet en uke, surheten i magen har økt. Kast et stoff eller prøv å redusere surheten til noe?

På grunn av overeating begynte leveren min å virke opp, da jeg skjønte at jeg hadde fettlever i lang tid, det oppsto ikke bare opprinnelig, og jeg har ikke gjennomgått noen undersøkelser. Da de oppdaget dette problemet, tilskrives de Phosphogliv i løpet av tre måneder - slik behandling fullstendig restaurert leveren, naturlig under behandlingen var det nødvendig å gi opp stekt, røkt kjøtt.

Ikke bedre enn andre hepoprotektorer. Det hjalp meg ikke. Men prisen! Madhouse.

For et og et halvt år tok han Lamivudin til behandling av hepatitt B, samtidig med at legen oppfordret ham til å drikke fosfogliv. Passerte to behandlingsruter, med en mottakelse i tre måneder. Nå føler jeg meg mye bedre og leverprestasjonen min har forbedret seg. Legen sa det mens nok og ta en pause. Behandlingen er gyldig, ikke veldig dyr og effektiv.

Passert av en lege, sa de leveren ble forstørret, han donerte blod for ALT og AST, det viste seg fibrose. Interferon, choleretic og phosphogliv ble foreskrevet, nå er alt mye bedre, og ikke bare ved analyse, er det godt at vi la merke til problemet i tide.

Leverproblemer begynte etter å ha drukket oftere enn vanlig. Etter en stund begynte det å presse på høyre side, og noen ganger var det brekninger av kvalme. Fosforliv ble anbefalt i et apotek, kjøpt på grunn av prisen, i forhold til andre piller, er billig. Det hjelper godt, fordi den riktige fade er borte og muddelen har opphørt.

Tok dyrere kolleger, og billigere, gressag. Når du har tatt fosfatliv, har testene vært stabile i et og et halvt år. Ikke dårlig, men ikke bra heller, men for å være ærlig med mat begrenser jeg meg ikke i det hele tatt. Min mor kombinert Phosphogliv og nr. 5 dietten, alt var mye bedre for henne. Jeg tror stoffet hjelper, hvis kombinert med andre tiltak.

Når de setter hepatitt C, foreskrev de vpc med pergintron, deretter ble fosfogliv tilsatt. Følelsen har blitt relativt bedre, og biokjemien kom raskt tilbake til normal like etter at den ble lagt til. Hun spurte legen hvor mye mer fosfogliv skal tas. Tk med pvt alt er klart. Hun sa to ganger i året tre måneders kurs. Generelt er behandlingen ganske glad.

Det fungerer bra hvis kombinert med kosthold og mosjon. Jeg la merke til på en eller annen måte å følge resultatene av å bruke en slik ting at analysene går raskere til normal hvis du tar Phosphogliv, enn å bare slutte å drikke og observere hvordan dietten vil vise seg.

Han ble diagnostisert med hepatose, det var uventet og ubehagelig. Det virker som om hun ikke tillot seg noen overflod, jeg drikker ikke alkohol i det hele tatt. Foreskrevet fosfogliv i 4 måneder, diett og anbefalt nat. belastning. Det er ingen penger i hallen nå, jeg er hjemme. Jeg holder en diett. Jeg ga testene to ganger, for andre gang er alt klart bedre. Nå er kurset over, jeg vil gjenta som et forebyggende tiltak.

På pillen er en av de mest "hyggelige" prisene på dette stoffet. Hepatoprotektorer er generelt svært dyre, og de trenger å være full og lenge. Derfor spiller prisen en svært viktig rolle.

Jeg prøver ikke å ta antibiotika til nylig, fordi jeg vet 100% at senere må jeg behandle leveren - dette er mitt svake punkt. Men når det er nødvendig, bruker jeg på drikke i løpet av Phosphogliv. Godta ca. 3 måneder som skrevet i kommentarene. Jeg tar medisinen normalt, uten noen bivirkninger.

For å gjennomgå fosfoglivbehandling, anbefalte legen å lindre betennelse i leveren. Problemer med huden, det forårsaket det, så ingen salver og kremer hjalp ikke. Og i kombinasjon med fosfogliv og diett var det mulig å rense huden helt. Alle utnevnelser av legen utførte strengt. Etter tre måneder med å ta fosfogliv kapsler, var testene nesten normale, betennelsen var borte og begynte generelt å føle seg mye bedre og mer munter.

Hun tok antibiotika under behandling av lungebetennelse, løpet av injeksjonene varer i en måned. Etter behandlingen måtte leveren hjelpe henne til å gjenopprette sitt arbeid, fordi hun var alvorlig skadet på grunn av de tunge medisinene. Prescribed Phosphogliv. Hun tok instruksjonene i 3 måneder, behandlingen hjalp.

Flere ganger i mitt liv var jeg på sykehuset med bronkitt og lungebetennelse - komplikasjoner fra influensa, og ikke en enkelt lege har noen gang foreskrevet et stoff for meg å holde leveren min i gang. Jeg husker ubehagelige opplevelser - jeg var i lang tid å komme seg, kvalme oppstod regelmessig, og jeg ble trukket under ribbeina til høyre. Jeg har alltid vært trygg på at etter influensa og komplikasjoner er gjenopprettingsperioden lang og ubehagelig. I år var hun syk og injisert med antibiotika igjen, for første gang hadde jeg en lege som foreskrev en hepatoprotektor. Saw Phosphogliv. Etter sykehuset ble jeg raskt tilbake til normal - det var ingen symptomer på problemer med leveren. Men å begynne å ta det på scenen av injeksjoner med antibiotika - parallelt. Kurset er ferdig alle tre måneder. Veldig bra stoff.

Hvert år må vi gjennomgå behandling av purulent tonsillitt. Behandling med antibiotika, har ikke gått helt, nylig begynt å forstyrre leveren, gi vekt i riktig hypokondrium og utseende av kvalme. Etter analyser viste det seg at resultatene av ALT og AST økes. Tilordnet mottak phosphogliv. En tre måneders kurs var nok til å fjerne inflammatorisk prosess, og etter behandling, ble testene returnert til normal. Nå er det bare å periodisk gå og se leger, og hold leveren under kontroll.

Fosforliv foreskrev en lege. I prinsippet er ingenting skadet, men tilsynelatende alder er allerede, og livet er masete, snacking i alle fall enn + overvektige problemer - ved 45 års alder veide 93 kg, dette er med vekst 158. Biokjemi ble gjort, ultralyd - ved standardskjemaet. De foreskrev et behandlingsforløp i 4 måneder, for å kunne handle bedre, begynte å gjøre litt øvelse, satt på en diett. Allerede den tredje måneden jeg drikker, nylig gjentatte tester, sa doktoren at indikatorene har blitt bedre. Jeg mistet 10 kg på grunn av kostholdet, begynte jeg å føle meg bedre. En god medisin, spesielt når den kombineres med en sunn livsstil.

Hjelper raskt å rehabilitere leveren etter binge. Ved misbruk av alkohol, alltid på pickup Phosphogliv. Jeg fullfører vanligvis kurset til slutten - full tre måneder for å hjelpe leveren så mye som mulig. Hun lider mest. Legemidlet hjelper alltid - for meg er hovedargumentet for.

Fosforliv foreskrev tre måneder for å ta bestemor. Hun er allerede gammel (84 år gammel) og sitter stadig på sterke legemidler for ledsmerter og for skjoldbruskkjertelen. Ved slutten av behandlingen var mormor allerede følelse av passform og travle rundt i huset, ingen symptomer på leversykdom, hun ble ikke forstyrret. På kontrollen var analysene gode.

For å være ærlig ble pillene overrasket - de hjelper virkelig med leversår og er billigere enn de annonserte kolleger. Hun tok på seg doktorsordre, strengt fulgt instruksjonene. Jeg har ikke observert noen ubehagelige følelser eller bivirkninger under mottaket, så vel som etter behandlingen. Etter et firemånedersforløp, ble blodbiokjemi tilbake til normal.

Far drakk i svart, slik at leveren begynte å mislykkes. De satte ham på strengt diett, og for å opprettholde leveren ble fosfogliv foreskrevet i tre måneder, tre kapsler tre ganger om dagen. Allerede etter to måneders behandling har alle symptomene gått, og klagerne sier at han føler seg bra. Behandlingen er rimelig og effektiv. Nå vil jeg bare ikke glemme igjen.

For et og et halvt år siden gjorde jeg en ultralyd og legen sa at leveren min var forstørret. Hvorfor dette skjedde forstår ennå ikke. De sier at med raskt vekttap kan bli "fettet" leveren. Jeg spiser beskjedent nok, jeg spiser ikke fett, jeg bor en mobil livsstil, jeg drikker ikke eller røyker. Men faktum gjenstår. Legen bestilte å drikke kurset Phosphogliv. Administrasjonsformen er ikke den mest hensiktsmessige, i flere måneder må du drikke to kapsler tre ganger om dagen. De første dagene måtte sette meg påminnelser på telefonen, for ikke å glemme. Først følte jeg ingenting, dvs. Jeg hadde ingen symptomer før. Etter omtrent to uker begynte jeg å legge merke til at kviser som hadde jaget meg lenge, forsvant, og etter omtrent en måned med å ta med den tidligere livsplanen klarte jeg å kaste bort noen ekstra pund. Jeg vet ikke om dette er relatert til fosfoglivinntak, men fortsatt hyggelig. Etter et kurs av stoffet gikk hun til ultralydet og leveren returnerte til normal. Jeg likte effekten, nå har jeg klar hud, merkbart tapt, og generelt føler jeg meg mye bedre.

Jeg vil bli med de positive vurderingene. Ble diagnostisert - NAFLD. De foreskrev å ta disse pillene i tre måneder, hold deg til en diett og fjern alt fett, stekt og røkt. Etter en måned begynte jeg å se forbedringer. Ikke lenger syk uten grunn, bekymret smerte under høyre ribbeina mindre. Nå fortsetter jeg kurset, jeg håper de vil hjelpe meg å komme seg helt opp.

Tildelt til komplekset for dermatose, kurset - en måned. Etter min mening virker det, fordi behandling ga et positivt resultat. Snakkene fjernet lesjonen fra huden i ansiktet, og etter det impregnerte løpet av fosfoglive returnerte de biokjemiske blodparametrene (sett AST og ALT) til normal.

Hun tok Phosphogliv etter langvarig behandling med antibiotika. Resultatet av behandlingen er at det ikke er noen alvorlighetsgrad i riktig hypokondrium, som det pleide å være. Jeg likte den rimelige kostnaden for behandling, og det tolereres godt av kroppen.

Når det var problemer med hud og fordøyelse, passerte jeg en haug med tester, og som et resultat ble jeg foreskrevet et stoff for behandling av leverfosforliv. Hun tok det i tre måneder, huden ble bedre, testet igjen, doktoren sa at det var forbedringer og foreskrevet stoffet i ytterligere 2 måneder. Jeg håper at alt vil passere.

Fosforliv Jeg tar regelmessig to ganger i året på råd fra en lege. Prisen på Phogogliv i apoteket Piluli er lavere enn i andre apotek

Behandlet sønn med giftig hepatitt. Han ble utnevnt til en lege etter et forløb av intravenøs heptora. Hele terapien hjalp, og selvfølgelig slanking

Dessverre er jeg bærer av hepatitt C-viruset. Legemidlet ble foreskrevet av en lege. Jeg vil tro at det hjelper leveren min og viruset blir ikke aktivt. Jeg aksepterer Phosphogliv andre år. Analyser viser at staten er stabil. Selvfølgelig følger jeg anbefalingene om ernæring og regimet. Uten dette vil medisinen ikke lagre.

Prisene er lavere enn i andre nettapoteker. gaver og rabatter er SUPER.

Hepatitt C forbedres etter behandling

5 + Billigere enn analoger + anti-inflammatorisk effekt. Jeg hadde ingen bivirkninger!

super medisin. Allerede på den andre dagen følte jeg lettelse, som fulgte meg med år med utmattende følelser. Barefoot ikke lagt merke til.

flott medisin, pakket i 5+. Vær oppmerksom på at i varmen er det best å holde det i kjøleskapet

billig, vegetabilsk base er veldig fornøyd, men det tok syntetikk etter fjerning av galgen over taket. Lett fordøyd, men ikke i det hele tatt kombinert med stekt mat, han spiste et stykke kjøttboller og tok en pille som det var - kvalm, så hoppet helvets blodtrykk urealistisk, slik at ingen har avbrutt et sunt kosthold.

Etter antibiotika i behandlingen av smittsomme sykdommer, oppstod en skarp smerte på høyre side og bitter smak i munnen. Etter å ha besøkt legen, ble jeg tildelt en drink av fosfogliv, årsaken til alt var en dårlig sløsing med galle. Dag 3 Jeg drakk og begynte allerede å la smerten, kvalme rullet ikke, følte meg ikke så sterk bitterhet. Dette legemidlet har returnert min svekket antibiotika lever til normal. Og behandlingen er ikke utmattende

Phosphogliv Forte

Beskrivelse fra og med 11. september 2016

  • Latinsk navn: Phosphogliv forte
  • ATC-kode: A05BA
  • Aktiv ingrediens: Glycyrrhizic acid + Phospholipids (Glycyrrhizic acid + Phospholipides)
  • Produsent: Pharmstandard-Leksredstva (Russland)

struktur

Sammensetningen av hver kapsel inneholder følgende aktive ingredienser:

  • 400 mg lipoid;
  • 300 mg fosfolipider (hovedet er fosfatidylkolin, noe som utgjør 73-79% av den totale mengden);
  • 65 mg natriumglycyrrhizinat.

Som hjelpestoffer i hver kapsel er følgende stoffer:

  • etanol klasse "ekstra" eller "luksus";
  • butylhydroksytoluen;
  • solsikke eller maisolje.

Kapselskallet består av:

  • titandioksid;
  • farger: rød, svart og gul jernoksid;
  • gelatin.

Utgivelsesskjema

Legemidlet er tilgjengelig i form av harde gelatinkapsler. Kroppen og hetten på kapselen er brune. Innholdet er en oljeaktig pasta. Fargen på denne massen ligger i området mellom lysegul og oransjebrun. Karakterisert av svak lukt.

Kapsler er pakket i blisterpakninger med 10 stk. Eller i plastbeholdere med 30, 50, 100, 200 eller 300 stykker. Cellpakker er plassert i kartonger med 2, 3 eller 5 stk. Hver beholder er plassert i en egen pappkasse.

Farmakologisk virkning

Phosphogliv Forte refererer til hepatoprotektive midler. Den har en immunmodulerende og antiviral effekt.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

farmakodynamikk

Fosfolipider, spesielt fosfatidylkolin, er strukturelle elementer av cellevegger og intracellulære membraner. Komme inn i kroppen mens du tar medisinen, hjelper de å gjenopprette skadede leverceller, hemmer dannelsen av bindevev og erstatning av normalt vev med bindevevselementer (forebygging av fibrose).

Glycyrrhizinsyre undertrykker inflammatoriske prosesser og virusets evne til å formere seg. Dette skyldes det faktum at det stimulerer produksjonen av interferoner, fagocytose. Glycyrrhizinsyre har også en antioksidant og membranstabiliserende effekt.

farmakokinetikk

Alle stoffets komponenter og deres aktive metabolitter absorberes svært godt i tarmen. Med blodstrømmen spres de til kroppens organer, som er aktivt påvirket.

Indikasjoner for bruk

Bruk av Phosphogliv Forte er angitt for:

Kontra

Det er forbudt å ta medisin:

  • på et hvilket som helst tidspunkt av graviditet;
  • under amming;
  • under 12 år
  • i nærvær av overfølsomhet overfor stoffer som inngår i stoffet.

Bivirkninger

Det kan være skadelige hudvirkninger i form av utslett. Dette er et tegn på individuell overfølsomhet. Utslett passerer etter å ha stoppet stoffet.

Svært sjelden, med regelmessig overskridelse av den daglige doseringen, kan natrium og vann holdes i kroppen. I dette tilfellet vil ødem bli observert i perifere områder av kroppen. Det er også en sjanse for å utvikle hypokalemi.

Instruksjoner for bruk Phosphogliv Forte (metode og dosering)

Instruksjoner for bruk av legemidlet innebærer en tre ganger daglig inntak av stoffet i 1-2 kapsler for voksne eller 1 kapsel for ungdom i alderen 12 og over.

Kapsler skal tas oralt. Dette bør gjøres under måltider. Etter at medisinen har vært full, er det nødvendig å drikke det med en liten mengde vann eller annen væske.

overdose

For øyeblikket er det ikke tilfeller av overdose.

interaksjon

Salgsbetingelser

Lagringsforhold

Phosphogliv Forte tilhører listen over preparater B, derfor bør den lagres tilsvarende. Temperaturen på oppbevaringsstedet for legemidlet bør ikke overstige 25 ° C.

Holdbarhet

Spesielle instruksjoner

Hvis det under behandling er tegn på forsinkelse i kroppen av natriumioner og vann, utvikler hypokalemi, er det bedre å redusere dosen av legemidlet. Det er også ønskelig å foreskrive Spirolacton 50-100 mg per dag.

For barn

Under 12 år er det forbudt å bruke.

Under graviditet og amming

I disse perioder er det strengt forbudt å ta Phosphogliv Forte.

Analoger Phosphogliv Forte

Anmeldelser av Phosphogliv Forte

Anmeldelser av Phosphogliv Forte er forskjellige. Ett stoff hjelper veldig bra, spesielt hvis du fullfører hele kurset. Andre merker ikke en uttalt effekt. Derfor, før du tar det, er det viktig å konsultere en spesialist for å finne ut om stoffet er riktig for deg.

Den største ulempen med stoffet er relativt høy kostnad.

Pris Fosfogliv Forte, hvor du kan kjøpe

Pris Fosfogliv Forte på russiske apotek er 800-950 rubler for 50 kapsler. Kostnaden i ukrainske apotek - 700-900 hryvnia for en lignende pakke.

Fosforliv forte instruksjoner for bruk

Legemidlet Phosphogliv Forte refererer til legemidler som har overveiende hepatoprotektive terapeutiske effekter med immunmodulerende og antivirale effekter. Det brukes til å behandle ulike patologier i leveren.

Doseringsform, sammensetning

Legemidlet Phosphogliv Forte er laget i doseringsformen av en kapsel for oral administrering (oral administrasjon). De er mellomstore i størrelse, saken og lokket er brunt, inne i kapslene inneholder en pasty masse oransjebrun farge. Den viktigste aktive komponenten av legemidlet er et kompleks av fosfolipider, innholdet av det i en kapsel er 400 mg (de fleste er fosfatidylkolin - 300 mg), samt natriumglycyrrhizint, innholdet av dette er 65 mg. Sammensetningen av kapslene fhodyat hjelpekomponenter, som inkluderer:

  • Solsikke og maisolje.
  • Butylhydroksytoluen.
  • Etylalkohol.
  • Jernoksid rød og svart.
  • Gelatin.
  • Titandioksid.

Kapsler Phosphogliv forte pakkes i en blisterpakke med 10 stk. Kartongpakningen inneholder 5 blisterpakninger (50 kapsler), samt bruksanvisninger.

Terapeutiske effekter

På grunn av sammensetningen av kapslene av fosfogliv forte fosfolipider har stoffet flere terapeutiske effekter, som inkluderer:

  • Hepatoprotektiv effekt - forbedrer leverens funksjonelle tilstand, øker cellens elastisitet (hepatocytter) til effekten av ulike bivirkninger, inkludert virusinfeksjoner.
  • Anti-inflammatorisk effekt - reduserer alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen, på grunn av normalisering av immunsystemets funksjonelle aktivitet.
  • Membranstabiliserende effekt - restaurering av skadede cellecellemembraner, som oppstår direkte på grunn av fosfolipider, samt normalisering av dens tetthet.
  • Metabolsk virkning - forbedring av metabolske prosesser i hepatocytter.
  • Antiviral effekt - redusere replikasjonsprosessen (dobling av genetisk materiale) og samling av viruspartikler innenfor hepatocytter.
  • Immunmodulerende effekt - normalisering av immunsystemets funksjonelle tilstand.

Etter å ha tatt kapselen av Phosphogliv Forte inne, absorberes de aktive ingrediensene raskt og nesten helt inn i systemisk sirkulasjon fra tynntarmens lumen. De fordeler seg jevnt i vevet, trenger gjennom leveren, hvor de er involvert i metabolske prosesser og har en terapeutisk effekt.

vitnesbyrd

Ta kapsler Phosphogliv Forte er vist å forbedre leverfunksjonen og gjenopprette hepatocytter i ulike patologiske forhold, som inkluderer:

  • Fet hepatose (fettdegenerasjon av leveren) er en kronisk progressiv metabolsk lidelse preget av akkumulering av fett i hepatocytter med gradvis forstyrrelse av funksjonell aktivitet.
  • Akutt eller kronisk viral hepatitt er en inflammatorisk prosess forårsaket av ulike hepatotropiske virus.
  • Levercirrhose - gradvis erstatning av hepatocytter ved bindevev.
  • Leverskader, som er en konsekvens av alkoholmisbruk, tar visse stoffer, penetrasjon av ulike toksiner i kroppen.
  • Endogen eller eksogen forgiftning av kroppen.

Også stoffet brukes til behandling av ulike hudpatologier karakterisert ved et kronisk progressivt kurs - eksem, psoriasis, nevrodermatitt.

Kontra

Absolutte medisinske kontraindikasjoner for å ta Phosphogliv Forte kapsler er graviditet for en periode, laktasjonsperiode (amming), pasientens alder er mindre enn 12 år, og også individuell intoleranse mot noen av komponentene i dette legemidlet. Før du starter stoffet, bør du forsikre deg om at det ikke er kontraindikasjoner.

dosering

Kapsler Phosphogliv Forte er ment for oral administrasjon. De tas med mat, ikke tygges og vaskes med rikelig med vann. Den gjennomsnittlige terapeutiske dosen for voksne er 1-2 kapsler 3 ganger daglig, for ungdom over 12 år - 1 kapsel 3 ganger daglig med omtrent like store intervaller. Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes av legen individuelt.

Bivirkninger

Generelt tolereres Phosphogliv Forte kapsler godt. Noen ganger kan det oppstå dermatologiske reaksjoner, som utgjør hudutslett, mot bakgrunnen av inntaket. Det forsvinner etter at legemidlet er avbrutt (utslett forekommer ofte hos pasienter med individuell intoleranse mot stoffet). Mer sjelden (vanligvis i tilfelle overskrider den anbefalte dosen daglig) kan væskeretensjon og natriumioner i kroppen utvikle seg, noe som resulterer i perifert bløtvevsødem, en økning i nivået av systemisk arterielt trykk. Hvis det er tegn på utvikling av negative patologiske reaksjoner etter starten av kapslene Phosphogliv Forte, skal legemidlet stoppes og konsultere lege, som bestemmer muligheten for videre bruk.

Funksjoner av bruk

Før du tar kapsler, bør Phogogliv Forte lese instruksjonene nøye. Hvis det er tegn på forsinket natriumioner og kroppsvæsker, bør doseringen av legemidlet reduseres. Dette legemidlet virker ikke sammen med stoffer fra andre farmakologiske grupper, påvirker ikke den funksjonelle tilstanden i nervesystemet direkte. I apoteksnettet er kapslene Phosphogliv Forte tilgjengelige på resept. For å forhindre komplikasjoner og helseeffekter anbefales ikke uavhengig bruk av stoffet.

overdose

Til dags dato er det ikke rapportert om overdose av Phosphogliv Forte kapsler i klinisk praksis.

analoger

Essentigliv og Helabos er like i struktur, aktive ingredienser og terapeutiske effekter for kapsler av Phosphogliv Forte.

Holdbarhet, lagring

Holdbarhet for kapsler Phosphogliv Forte er 3 år. De må lagres i den intakte originale emballasjen, beskyttet mot lys og fuktighet, og også utilgjengelig for barn ved en temperatur ikke høyere enn + 25 ° C.

Phosphogliv forte pris

Den gjennomsnittlige kostnaden for pakkingskapsler Phosphogliv forte i Moskva apotek varierer mellom 917-956 rubler.

Forrige Artikkel

KRONISK HEPATITIS

Neste Artikkel

Hepatitt lever