Hepatittforum

Symptomer

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Gandhi Medicos er en pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

  • Gå til side:

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding Gudvin »Sep 04, 2017 11:53

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding Murgatroid »05 Sep 2017 12:58

vennligst fortell meg. Første gang her)

Melding Ananas »22 september 2017 09:33

Re: vennligst fortell meg. Første gang her)

Melding [GM] Dmitry »22. september 2017 10:05

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding Ananas »22 september 2017 10:30

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding Ananas »22 september 2017 10:40

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Irusinda s melding »24 september 2017 03:20

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding Ruslan 1404 "25 Sep 2017 16:28

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding Ruslan 1404 »02 Okt 2017 09:56

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Post nekrasov »07 Okt 2017 16:53

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding Mandag »07 Okt 2017 18:42

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Innlegg av Gudvin »07 oktober, 2017 19:02

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding [GM] Dmitry »08 Okt 2017 10:01

Re: Gandhi Medicos - pålitelig leverandør av sofosbuvir fra India

Melding til Utey »08 Okt 2017 17:35

anmeldelser

Hei, jeg bestilte en medisin for deg, mot heppatitt c, jeg passerte foreløpige tester, det var 2150000 virus. Tre uker senere passerte jeg en mellomanalyse og viste allerede virus 0. Takk!

Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til alle ansatte i Russland Gandhi Medikos for edelt arbeid, velvillig, tålmodig holdning til sine kunder, for operasjonelt arbeid. Du hjelper mange mennesker til å bli sunne og lykkelige! I dag fikk jeg min etterlengtede pakke, og dette er en av de lykkeligste dagene i mitt liv! Jeg ønsker alle ansatte helse, lykke og velvære! Takk fra hjertet!

Jeg vil takke hele ditt firma for hjelpen til å behandle mannen min hepatitt C. Vi tok forberedelsene dine i omtrent seks måneder, etter at ca 20 tester allerede har blitt gode, kom vi tilbake til normal, og legen priste selv levealarmen. Legen sier at det vil bli enda bedre, vi tror, ​​vi håper. Og dette er alt takk til deg, din direkte levering, uten å snyte. Alt du ro i sinnet og personlig velvære. Jeg vil anbefale alle dere og husker dere bare med et snilt ord!

Tusen takk til butikken din! Da legen min foreskrev meg en medisin og deretter sa kostnaden, mistet jeg talenes gave. Han sa at jeg ville tenke på det, og gikk til å tenke på Internett. Og nesten umiddelbart funnet nettstedet ditt, hvor av en eller annen grunn prisen var to ganger lavere. Selvfølgelig trodde jeg det var en falsk, men etter et par dager bestemte jeg meg for å ringe. Det var her at jentene forklarte at det var på sykehuset at de gjorde meg en enorm ekstra kostnad! Generelt bestilte jeg alt, alt kom til Peter om et par uker. Jeg drikker fortsatt, men jeg er fortsatt sikker på å skrive noen forbedringer, men for nå takk for de rimelige prisene. Billigere jeg har ikke funnet!

Hepatitt C Forum om medisiner (generikk)

Diskusjon av nye legemidler til behandling av hepatitt C (sofosbuvir, daclatasvir, ledipasvir, veltapasvir og andre)

Håper K: hjelp til å bestille medisiner. Rimelige priser, alt etter samvittighet. Opplev 2 år. RF, RB, Ukraina, AZE, KAZ, etc.

  • Gå til side:

Håper K: hjelp til å bestille medisiner. Rimelige priser, alt etter samvittighet. Opplev 2 år. RF, RB, Ukraina, AZE, KAZ, etc.

Meldingen Håper å »10 mai 2015 23:57

Håper K: hjelp til å bestille medisiner. Rimelige priser, alt etter samvittighet. Opplev 2 år. RF, RB, Ukraina, AZE, KAZ, etc.

Melding håper å "09 Apr 2017 13:28

Håper K: hjelp til å bestille medisiner. Rimelige priser, alt etter samvittighet. Opplev 2 år. RF, RB, Ukraina, AZE, KAZ, etc.

Meldingen Håper å »09 Apr 2017 13:34

Håper K: hjelp til å bestille medisiner. Rimelige priser, alt etter samvittighet. Opplev 2 år. RF, RB, Ukraina, AZE, KAZ, etc.

Meldingen Håper å »09 Apr 2017 13:49

Håper K: hjelp til å bestille medisiner. Rimelige priser, alt etter samvittighet. Opplev 2 år. RF, RB, Ukraina, AZE, KAZ, etc.

Melding forfedern »Apr 18, 2017 07:43

12 uker før din kur for hepatitt C

Gandhi Medicos offisielle nettside for å bestille stoffer

Gandhi Medicos offisielle nettside for å bestille stoffer

Behandlingsregime for alle genotyper: SOFOSBUVIR + DAKLATASVIR

+3010 s. kurér eller

+1510 r. kurér eller

+2500 r. kurér eller

+4000 r. kurér eller

+1 900 r. kurér eller

+3400 r. kurér eller

Sofosbuvir + Ledipasvir

Behandlingsregime for genotyper 1 og 4: SOFOSBUVIR + LEDIPASVIR

Hepcinat LP

+4100 r. kurér eller

+6000 s. kurér eller

+5000 r. kurér eller

+4000 r. kurér eller

Sofosbuvir + Velpatasvir

Behandlingsregime for alle genotyper 1 til 6: SOFOSBUVIR + VELPATASVIR

Sofosbuvir fra gandhi medicos

Nye stoffer for behandling av hepatitt C

Den moderne utviklingen av farmakologi er på et så høyt nivå at mange tidligere uhelbredelige sykdommer er blitt herdbare. Dette gjelder fullt ut for hepatitt C, som ifølge helsearbeidere ikke lenger er en dom og ikke den mest forferdelige tragedien. En stråle av håp for de syke ble presentert med nye stoffer som har dukket opp på verdensmarkedet de siste fire eller fem årene. Deres liste inkluderer Sofosbuvir, Daclatasvir og Ledipasvir, skapt av utenlandske selskaper og kommer til Russland fra India.

Sofosbuvir - behandling av hepatitt C uten bivirkninger

Sovaldi (Sofosbuvir) gikk i salg i 2013 og fikk umiddelbart sin nisje i listen over vitale stoffer som bidrar til å behandle for hepatitt av forskjellige genotyper. Legemidlet har en rekke ubestridelige fordeler sammenlignet med de tidligere legemidlene i interferon-gruppen.

1. Dette er en mer harmløs medisin som ikke forårsaker en negativ reaksjon av kroppens immunsystem.

2. Sovaldi påvirker ikke kroppens organer og systemer, det vil si, det har nesten ingen bivirkninger.

3. Behandlingsforløpet reduseres i varighet med 2-4 ganger.

Det vil si at etter å ha kjøpt Sofosbuvir, vil du bli kvitt sykdommen raskere, og behandlingen vil ikke gi deg noen ekstra helseproblemer.

Prinsippet av stoffet er at det legger en barriere for spredningen av hepatitt C-virus, de slutter å formere seg, og dermed blir kroppen fjernet fra infeksjon. Behandlingsforløpet varer 12 eller 24 uker, legen utvikler et behandlingsregime, det kan være med eller uten ribavirin, samt alfa interferon. Kombinasjoner av legemidler er avhengig av hepatovirusgenotypen (1,2,3,4), men den viktigste fordelen med legemidlet er at den er aktiv mot alle fire arter.

Du kan bestille Sovaldi på den offisielle nettsiden til produsenten eller dens pålitelige forhandlere. Kostnaden for en pakke er ca 30.000 rubler. Pasienter har mulighet til å bestille generisk Sofosbuvir levering. Det er praktisk og rimeligere enn å kjøpe detaljhandel apotek i detaljhandel. Legemidlet tas en gang om dagen, en 400 mg tablett.

Daclatasvir, nødvendig for komplekse terapi av hepatitt C

Daclatasvir, eller under navnet Daklinza, er også et legemiddel av en ny generasjon som dukket opp i Europa i 2014. I dag kan den kjøpes i Russland på nettsiden til selskaper som produserer stoffet, eller fra distributører som er lisensiert til å selge. Daklins brukes som ingrediens i kombinasjoner med andre legemidler:

Sammensetningen av legemiddelkompleksene avhenger av scenen hvor sykdommen er involvert, hvilke organer som er påvirket og i hvilken grad, så vel som genotypen av viruset. Behandlingsprogrammet er utviklet individuelt for hver pasient, så før du kjøper medisiner, må du konsultere legen din. Behandlingen kan vare i 12 eller 24 uker, varigheten av kurset avhenger av pasientens virologiske respons.

Daklinza er en belagt tablett (30 eller 60 mg). Den daglige dosen bestemmes av legen, det er tilrådelig å ta medisinen uten avbrudd. Under behandlingen kan pasienten oppleve svimmelhet, kvalme, tørr munn og andre ubehagelige fenomener, men de har ikke vedvarende nedsatt velvære. Disse er raskt forbigående fenomener som ikke burde føre til bekymring.

Ledipasvir

Ledipasvir er et veldig nytt stoff, som for øyeblikket er i sluttfasen av testingen. Men leger er allerede begeistret for det, og de kaller det en etterlengtet medisin som i kombinasjon med Sofosbuvir kan helbrede hepatitt C for alltid. Begge komponentene i kombinasjon virker som drap av hepatovirus, forhindrer reproduksjon og hindrer at de kommer inn i blodet.

Den viktigste fordelen ved kombinasjonen av Ledipasvir + Sofosbuvir er at ved behandling av hepatitt C kan ribavirin eller pegylert interferon dispenseres. Dette gjør behandlingen den tryggeste, ingen skadelige effekter oppstår i det hele tatt.

Kombinert medisin av to komponenter heter Harvoni, du kan kjøpe den fra påviste forhandlere som har direkte tilknytning til produsenter. En praktisk form for kjøp er en ordre på nettstedet med levering til klientens adresse. Det er trygt og behagelig for hver pasient. Varigheten av behandlingen er 12 uker, med dårlig virologisk respons - 24 uker. Du må drikke en pille i full mage.

Anbefalte nye legemidler Sofosbuvir, Daclatasvir og Ledipasvir er håp om å helbrede for hepatitt C-pasienter. De fleste pasienter klarte å beseire sykdommen om seks måneder, noe som er en stor suksess innen medisin og farmakologi. Disse gjennombruddene gir hver pasient en sjanse til å si farvel til en alvorlig sykdom for alltid.

Alle sammen

Hepatitt [del 2]

Natalia 12.06.2015, 11:28


Innlegget har blitt redigertNatalyushka: 07.05.2016, 12:48:59

Kulnaziya 04/30/2016, 21:25

lyusinda 04/30/2016, 23:14

Hva er det som gråter? Vel ubehagelig. Men det blir behandlet.. Og leiligheten er ikke lenger nødvendig å selge, det ville bli kurert. Og til og med i billetter til Bangkok koster det nå mer enn et medisinskurs.

Du vet, for et år siden vendte jeg meg til en gastroenterolog med smerte i epigastriet. Hvor og fra hvem jeg ikke har blitt undersøkt. Og ingen har noen gang sendt meg for analyse, vel, i hvert fall for et sikkerhetsnett. Smerten forble Fra det som ikke er bestemt. Nesten et år senere skød hun biokjemi, økte leverenzymer. Og så ble det allerede sendt for analyse. Så jeg briste i tårer som jeg mistet et år, jeg vil nok komme seg fra det. Jeg håper at viruset ikke bære meg hos FGDS.

Vovanchik 05/01/2016, 01:29

Så jeg briste i tårer som jeg mistet et år, jeg vil nok komme seg fra det.

For et år siden var det akkurat mulig å brøle. Fordi du enten måtte vente på cirrhose, slik at staten ville begynne å behandle deg, eller selge en leilighet og få medisinsk behandling selv med disse pengene. Så ikke angre. Du trenger ikke å gråte over spildt melk. Ta testene, du blir behandlet, leveren vil trolig gjenopprette seg selv (det vil bli synlig etter testene).

Seitkerim 05.03.2016 07:52

lyusinda 05/03/2016 09:38

Luisinda hva er din fibrose? Indikatorer av enzym enzymer hevet klart! Men jeg håper ikke kritisk! All panikk i begynnelsen! Men når du ser på hvor mange mennesker døde på grunn av mangel på behandling i det siste! Jeg tror du er heldig (sett et lys for helse!) At du lærte diagnosen.. Hvor mange mennesker er uvitende om deres sykdom og vil sakte gå. Og du ble født i en skjorte, kjøp på forumet eller bestill narkotika og leve lykkelig etterpå!

Første grad fibrose, ultralyd gjorde, leveren er normal. Hepatiske enzymer overskrides med 2 ganger, bilirubin er også forhøyet. Den riktige hypokondrien gjør vondt, men jeg tror det er flere problemer med galleblæren (kink og diskokenia i galleblæren). Med narkotika mens det blir bestemt, vil jeg definitivt ta. Jeg vil raskt bli kvitt denne dritten.

Facebook

Handelsselskap Gandhi Medicos

✅ Aktiv ingrediens: Anastrozol (Anastrozole)
Generisk navn: ALTRAZ
Produsent: Alkem Laboratories / India
✅ Dosering: 1 mg
✅...

Handelsselskap Gandhi Medicos

✅ Aktiv ingrediens: Dolutegravir (Dolutegravir)
✅ Generisk navn: INSTGRA
Produsent: Emcure Pharmaceuticals Ltd. / India
✅...

Handelsselskap Gandhi Medicos

LEDIFOS (SOFOSBUVIR + LEDIPASVIR)

Aktiv ingrediens: Sofosbuvir + Ledipasvir (Ledipasvir + Sofosbuvir)
Generisk navn: Ledifos
✅ Produsent: Hetero...

Handelsselskap Gandhi Medicos

LENALID 25 MG (LENALIDOMID)

✅ Aktiv ingrediens: Lenalidomid (Lenalidomid)
✅ Navnet på generisk: Lenalid 25 mg
Produsent: Natco Pharma, Ltd. / India
✅...

Sofosbuvir vurderinger behandlet

God dag til alle! I dag er dagen da jeg starter kampen mot hepatitt! Da jeg ble testet, ble det funnet å ha økt ALT og bilirubin. Sendt for å ta tester for hepatitt, fibroscan. Resultatene skremte meg - Hepatitt C ble oppdaget. Hvor jeg fikk krokene, forstår jeg fortsatt ikke. I invitro sa hepatologen at behandling uten bivirkninger bare er indiske rusmidler! Og om interferon og tale kan ikke være, etter at han forklarte meg om bivirkningene av interferon! Ifølge min analyse ble en sofosbuvir + daclatasvir-ordning valgt. Noen gang senere, gjennom vennene mine, fant jeg ut om dette selskapet, jeg fant et nettsted, ringte og fortalte meg hele prosessen med å kjøpe narkotika! Fra å legge inn en bestilling, slutter med hvordan stoffet vil være i hendene mine. Kjøpt på forhånd, det kom ut mye billigere! Generelt har jeg allerede narkotika) Jeg starter kurset! Jeg vil skrive om resultatene i neste gjennomgang! Alt bra!)

Jeg vil takke selskapet GepaMed! I dag er ferien min! Jeg har hepatitt C 3a, heldigvis er det ingen fibrose! Etter to uker av kurset er sofosbuvir og daclatasvir PCR-analyse negativ! I april i år lærte jeg at Hepatitt C blir behandlet av indiske gener, nesten uten bivirkninger, og begynte å lete etter hvor de skulle kjøpe stoffet. Etter kjedelige søk på Internett og frykt for å løpe inn i falske stoffer, fant hun dette selskapet. Jeg ringte via telefon og Anna fortalte meg alt om sofosbuvir og også om prosessen med å bestille med narkotika. Plassert en bestilling, overført til India og begynte å vente, spore pakken på spornummeret. 05/15/2018 de etterlengtede stoffene kom og jeg begynte umiddelbart behandlingsforløpet. Jeg merket ikke noen bivirkninger mens du tok stoffene! Tusen takk og god helse.

Jeg pleide å tro at hepatitt bare kan være for drunkards, narkomaner og lignende. Men når det på medisinskortet som vi går gjennom på jobben hvert år, hvor vi består testene, også for hepatitt, var resultatet positivt. Jeg ble veldig overrasket, og til sist trodde det at dette var en slags vits, men dessverre var resultatet virkelig. Langt tenkte hvor jeg kunne hente denne infeksjonen. Etter å ha bestått alle nødvendige tester ble det bekreftet at dette er hepatitt C, med den farligste genotypen 1b. Min smittsomme spesialist foreskrev behandlingsforløpet Sofosbuvir + Ledipasvir. Jeg bestilte stoffene på dette nettstedet, og neste dag begynte jeg kurset i samsvar med kostholdet. Etter 2,5 uker besto hun testene i Invitro, PCR av høy kvalitet var negativ og biokjemi returnerte til normal! For øyeblikket fortsetter jeg behandlingen, jeg vil skrive om eventuelle endringer. Men resultatet er veldig fornøyd) Takk alle sammen!)

Velkommen! For et år siden ble jeg diagnostisert med hepatitt C 4 genotype. Resultatene av analyser og prognoser etterlot seg mye å være ønsket. Om Indiana-fri interferonmedisin, fant min far ut av sin hærkammerat, og overbeviste meg om at stoffene nesten ikke har noen bivirkninger og gir gode resultater. Det ble besluttet å starte kampen mot viruset. Jeg dro til klinikken og besto alle testene, i henhold til resultatene som jeg fikk under behandling med sofosbuvir + ledipasvir. Lese vurderinger på Internett kom over GepaMed. Etter en stund, etter å ha studert all informasjon om dette selskapet, laget en liste med spørsmål, laget jeg en søknad om en gratis konsultasjon av en hepatolog. På egen risiko og bestilt forhåndsbetalt, fordi prisen på narkotika blir mye mindre. Pakken kom raskt, hver dag så jeg sporet. Legemidlene er allerede til stede, pakket i flere lag i en pimplyfilm, i utseende som i beskrivelsen av den opprinnelige indiske generiske. Jeg håper at stoffene vil bidra til å kvitte seg med viruset!

God dag! Som et tegn på takknemlighet til selskapet skriver jeg denne anmeldelsen! Jeg fant ut at jeg var infisert med hepatitt C ved medisinsk styret da jeg var ansatt hos UFSIN. Legene fortalte meg at det nå er lett behandlet med medisiner fra India, som beroliget meg ganske bra! For en kveld med søk på Internett kom jeg over HepaMed-selskapet, jeg ringte en konsulent, Alena, og hun forklarte meg hele behandlingsprosessen, hvordan betaling og levering av narkotika ble gjort. Etter å ha vurdert alt, etter å ha bestått alle tester, etter å ha gått gjennom en gratis konsultasjon av en hepatolog, etter å ha konsultert med slektninger, bestemte jeg meg for å ta kurs med medisiner som hepatologen anbefalte meg. Plassert en bestilling for å overføre til India hjalp meg Alain. Pakken kom som lovet, til tiden. Generelt, etter 4 uker med eksamener, er PCR-tester for tilstedeværelse av hepatitt C i blodet negative! Etter de resterende 8 månedene er resultatet av den mest sensitive PCR negativt! Jeg vil gi en spesiell takk til konsulent Alena og hepatolog Sergey Vozhakov, en lege som forklarte og støttet alt riktig og tydelig!

Jeg fant ved et uhell ut om min diagnose! Denne nyheten, selvfølgelig, sjokkert meg veldig mye, fordi jeg visste at behandlingen gir mer skade enn resultatet! Jeg lette etter informasjon på Internett om behandling av hepatitt C og kom over en video av Elena Malysheva, programmet "Live Healthy", der hun snakket om stoffet fra India, Sofosbuvir, som nesten ikke har noen bivirkninger. Jeg fant selskapet GepaMed på Internett, kalt telefonnummeret som er oppført på nettstedet, og Anna besvart alle mine spørsmål, takk for tålmodigheten din.) Oppriktig var det veldig skummelt å bestille medisiner, fordi de kostet mye penger og på Internett mye svindel. Jeg har bestått alle tester som resulterer: genotype 3a, uten fibrose. Hepatolog Sergey Vozhakov, lege, anbefalte en 12 ukers behandling med rusmidler: Sofosbuvir, Daclatasvir. Neste dag etter å ha bestilt stoffene, sendte de meg et spornummer, som jeg spore pakken min hver dag. Legemidlene kom i god emballasje, det er ingen bukser på boksene, en merket holografisk film limes på steder for utpakking, generelt er alt som i bildet. Etter 3 uker av kurset passerte hun PCR-analysen - resultatet er negativt! For tiden er kurset fullført, ifølge resultatene av den mest sensitive analysen av PCR-negativ! Jeg trodde det ville bli mye mer komplisert, men det viste seg. Kanskje medisin i fremtiden også vil håndtere kreft! Takk så mye!

For to år siden lærte jeg at jeg har hepatitt C (genotype 3a). Interferonbehandling var ute av spørsmålet. Etter å ha gjennomgått informasjonen på Internett, fokuserte mitt valg på selskapet GEPAMED. Jeg fikk medisinen i Primorsky Krai om en uke. Behandling av sofa + ande begynte 27. desember 2017. Den 7. februar 2018 passerte jeg de første analysene (kvantitativt - IKKE DETEKSERT, PCR - IKKE DETEKSERT). Takket være alle ansatte i GEPAMED-selskapet, nemlig lederen Anna og legen Sergey V., som alltid var i kontakt og informert meg om alle problemer som oppstod. Helse til deg og din familie.
Og mitt råd til deg er å aldri donere den første analysen etter behandling i klinikken hvor du er registrert, siden 1. februar 2018 har passert analysen for "kvalitet" - resultatet var positivt (jeg var i sjokk). Bare, våre "tapper" laboratorietekniker og leger kunne ikke tro at denne sykdommen er herdbar. Og for å beskytte seg selv og da ikke å få "på topp" bestemte de seg for å skrive i resultatene av analysen (+). All helse og det aller beste.

Velkommen! Jeg hadde hepatitt i ca 11 år. Jeg lærte om hepatitt siden da jeg var gravid, da noen falt på hodet mitt. Hvor, hvorfor og hvorfor? Alle disse årene bodde hun i en slags frykt for seg selv, for barn! Uheldigvis kom på Internett over disse mirakelpiller. Tanke uke! Så bestilte hun, kom raskt. Resultatet er bra! Jeg anbefaler deg å raskt bli kvitt denne forferdelige sykdommen. All helse, lykke, velvære.

Velkommen! Jeg bestemte meg for å skrive en anmeldelse i dag for de som tviler på å bli behandlet eller ikke. Jeg har vært syk med hepatitt C (genotype 1b) siden 2000. Jeg er pensjonist og fortsatt besluttet å ta en sjanse. Først kjøpte jeg 1 pakke med is. + Sof.. Brakt raskt. Da tror jeg jeg vil ta analysen om 2 uker og bestille resten. Men etter en uke tok jeg en sjanse og bestilte to pakker, fordi jeg ikke måtte drikke den i 12 uker. Som pensjonist selv gjort en rabatt. Nå har jeg bare en uke å drikke. Før nyttår besto testene. Hepatitt ikke oppdaget. Da testene kom, var jeg selv redd for å åpne e-posten. Tusen takk og konsulent Anna og nettstedet generelt. Hvem er i tvil! Ikke nøl med, helbredet og vær sunn!

Velkommen! Jeg hadde hepatitt i ca 11 år. Jeg lærte om hepatitt siden da jeg var gravid, da noen falt på hodet mitt. Hvor, hvorfor og hvorfor? Alle disse årene bodde hun i en slags frykt for seg selv, for barn! Uheldigvis kom på Internett over disse mirakelpiller. Tenkte en uke? Så bestilte hun, kom raskt. Resultatet er bra! Jeg anbefaler deg å raskt bli kvitt denne forferdelige sykdommen. All helse, lykke, velvære.

Takk til selskapet Gepamed. Anna, Alena, jeg bøyer deg for din støtte. Følelser overveldet. Etter fire uker med behandling av hepatitt C ikke oppdages, håper jeg etter hele kurset vil det bli. Hepatitt C blir ikke oppdaget. Det virker virkelig. Jeg trodde ikke før i dag 12/21/2017. Lykke til i kampen mot sykdom.

Mange takk til firmaet HepaMed. Anne og Alyona spesiell takk for støtte, forståelse og hjelp i min utvinning. Jeg vil fortelle historien min. Jeg er 50 år gammel. Litt, slank. 19. juli 2017 på jobb, oppdaget kollegaer en yellowness i mine øyne. Jeg løp til sykehuset. Har bestått analyser. Biokjemi er forferdelig. ALT-600; AST-500. Diagnose er akutt hepatitt. En uke senere ble testene bekreftet. Jeg har hepatitt C. Umiddelbart i hodet mitt er spørsmålet hvorfra? På vårt sykehus uttalte leger at hepatitt C ikke er behandlet. til september var hun på droppere: heptral og fosfogliv. Analysene er halvert. Bilirubin er nesten normalt. Discharged fra sykehuset med et livslang kosthold. Hvor flott det vi lever i en alder av Internett. Venner har hørt noe om noen indiske piller. Og umiddelbart kommer jeg på stedet av Gepamed. Jeg var så redd, ringte umiddelbart telefonen. Og skål for stemmen til Anna, som ga meg håp. Hepatitt C behandles! Jeg bestilte pillene. Kom raskt. Du har ingen anelse om hvordan jeg ventet på dem. Men du har ingen anelse om hva slags glede familien min og jeg hadde da etter en uke ble analysene mine perfekte. Etter 8 uker, passerte hun PCR og vant igjen. Ingen virus oppdaget. Mange takk og kowtow til Gepamed selskapet. Spesiell takk til legen med en bokstav Voshakov Sergey Valerievich, som fulgte min behandling. Med sin tjue års erfaring var jeg den tredje i sin praksis med akutt hepatitt C. (Jeg må si at yellowing med hepatitt C er 5% av tilfellene, og jeg kom inn i disse 5%). Jeg bøyer deg, Sergey Valerievich. Helse til deg og din familie. Suksesser i arbeidet. Igjen, mange takk til alle. Godt nytt år. Beklager for forvirringen - det er av et overflød av følelser. Med respekt, OLGA. Smolensk-regionen

God dag! Jeg ble syk med hepatitt C i 1998, og med denne sykdommen har jeg gått i nesten 20 år. Og så ville jeg ha gått til jeg kom til sykehuset med en diagnose av blindtarmbetennelse, hvor de tok tester og minnet meg om at dette viruset bor i meg. Kirurgen sa at sykdommen er behandlet og anbefales å gå til smittsomme sykdoms spesialisten. Etter å ha blitt tømt fra sykehuset, gikk jeg straks til smittsomme sykdoms spesialisten. Og straks spurte hvordan det kan botes. Hun sa at det er en tradisjonell måte, og det er slik medisin som sofosbuvir og daclatasvir. Hun uttalt hvor mye det koster og anbefales å lese om denne fantastiske medisinen. Jeg vil ikke fortsette å fortelle hva og hvordan. Som et resultat, besto jeg testene før du tok, noe som viste at jeg har hepatitt C, genotype 3a. Og så begynte jeg å ta dette legemidlet, en måned senere gikk jeg for å ta prøver igjen, her er det et mirakel, viruset ble ikke oppdaget. For en glede var det å lese disse ordene. Nå fortsetter jeg behandlingen, jeg har drukket for den andre måneden. Det er merkelig, selvfølgelig, hvorfor det er umulig å legalisere dette legemidlet i Russland, fordi det virkelig fungerer.

I dag er den første dagen da jeg kan si at jeg ikke lenger er syk med hepatitt C-viruset. I nesten 30 år har jeg vært syk, infisert meg i de fjerne nittitallene under operasjonen, og gjorde blodtransfusjon. Jeg lærte at jeg var syk i 2005. Sjokk, undersøkelser, samtidig stemte jeg for det beløpet som trengs for behandling - igjen sjokk. De tilbød seg å skrive til køen på kvoten, de lovet å ringe, de ringte ikke. En kjent kirurg anbefalte ikke å annonsere for sykdommen, for ikke å bli plaget på jobb, forteller historien til sin venn, som jeg er veldig takknemlig for. Livet med en forferdelig sykdom som du må skjule fra andre. Økende helseproblemer og ingen håp om utvinning. Og så kom nyheten om disse mirakuløse forberedelsene fra India. Lang valgte nettstedet, valgte dette nettstedet og ble ikke tatt feil. Operatør jenter slo, så mye takt, de føler at du er redd for bedrag, tålmodig forklare og tolke alt. Takk dem veldig mye! Jeg ønsker dem lykke og helse. Takk til alle ansatte i selskapet som virkelig hjelper folk å komme seg fra denne forferdelige sykdommen. I dag fikk jeg resultatet av PCR-analyse for hepatitt C-virus - 0. Totalt for en måned med behandling. Ved behandlingens begynnelse var det 2,5 x 10 i 6. klasse, etter to ukers inntak var det 3,3 x 10 i tredje grad. Etter en måned med behandling, 0. Jeg ønsker deg alle en vellykket behandling, selskapet GepaMed-velstand!

Hilsen til alle som vil lese min anmeldelse, jeg heter Alexey og i mange år har jeg lidd av en sykdom som hepatitt C. Tilbake i 2001 var det ikke realistisk å kurere denne sykdommen, og i prinsippet ble det antatt at hepatitt ikke kunne behandles. For støttesager Essentiale, melke tistel og andre urtekostnader. Men alt dette løste ikke problemet, og hepatitt fortsatte å forsiktig ødelegge helsen og leveren min. Jeg lærte om de nye stoffene sofosbuvir og daclatasvir fra India, bestemte meg for å bestille disse stoffene og begynte å lete etter et nettapotek. Jeg stoppet på den offisielle siden av Gepamed fordi jeg så mange ekte vurderinger og fikk kompetent råd fra kvinnelige ledere. Det ble umiddelbart klart at disse menneskene hjalp hundrevis av mennesker som meg og har stor erfaring, jeg ble sendt for analyse og bidro til å redde ved å gi adressene til rimelige laboratorier. Jeg foretok en bestilling for forskuddsbetaling direkte fra India, jeg valgte sofovir og daclahep-preparater av firmaet "Hetero". Jeg gjorde en bankoverføring av requisites, alt var veldig enkelt. det var en instruksjon. Etter 2 dager fikk jeg nummeret på pakken min og jeg så på bevegelsen hver dag. Da jeg begynte å ta pillene, følte jeg en liten hodepine, men det kunne ikke bli kalt bivirkninger, alt ubehag stoppet en uke senere da jeg på anbefaling av legen begynte å drikke mer vann. Viruset kom ut i fjerde uke og nå etter behandlingsforløpet føler jeg meg mye bedre, tretthet er borte, og det virker som om det er mer energi. Jeg anbefaler Gepamed til alle, bestiller narkotika her, du risikerer ingenting, og får ekte støtte fra et team av leger og fagfolk!

God dag til alle! Jeg er uendelig glad for at skjebnen ga meg muligheten til å skrive en positiv anmeldelse om selskapet! Jeg er sunn! Ærlig, jeg var mistenksom på nye stoffer (ikke i apotek, nytt, utenlandsk). Jeg vet på forhånd at det er uærlige selskaper med bare ett mål - å tjene penger. Jeg så informasjonen på Internett, da noen selskaper bare solgte narkotika, og forsvant, kom ikke i kontakt. Men jeg bestemte meg for det samme for å finne ut meg selv - jeg ringte telefonlinjen, den hyggelige jenta svarte, sa hvilke tester som er best å ta, hvordan man starter behandlingen, sendte detaljene for betaling. Bestill nå! På forhåndsbetalt, er det billigere) Pakkenummeret ble sendt via SMS, det ble sendt innen to uker, enda tidligere enn de sa. Klippets gang - gjenopprettet) Sannheten var en bivirkning en gang - Legen etter å ha sett litt redusert dosen av ribavirin, og det var alt! Dette er spørsmålet om hva som trengs under tilsyn av en lege - forresten i Gepamed og anbefales! Jeg holdt alt! Strengt! Hva vil du ha! Takk, Gepamed, tusen takk!

Jeg skriver en anmeldelse om det Gepamed selskapet, selv om jeg fortsatt var under behandling i en kort stund. Mine hender kløet hele uken - resultatene av testene er oppmuntrende! Klinikken sa planen alle! Det var spørsmål om narkotika, jeg har en dårlig erfaring med behandling - intoleranse skyldtes bivirkninger. Jeg ringte hotlineen - sjefen Anna, svarte. Hun sa at i mitt tilfelle, i stedet for 99 prosent av hundre, er de i henhold til offisiell statistikk 97-98. Figuren er heller ikke dårlig, jeg bestemte meg for å prøve, spesielt på grunn av deres (hepamed) statistikk, nesten alle som fulgte reglene for enkel behandling ble gjenopprettet. Jeg anbefaler alle nå Forresten, kjøpte jeg etter det tredje samtalen jeg spurte spørsmål... For å være sikker. Så konsultere via telefon - det er gratis, og på nivå! Vi tar penger for det :)

Jeg uttrykker min oppriktige takknemlighet, og en stor menneskelig takk.

Han var syk med hepatitt siden 99, kom til den andre fibrose - "Offisiell terapi" hjalp ikke, ble behandlet så godt han kunne, men sykdommen utviklet seg gradvis. Også forstyrrelser påvirket - Jeg ble interessert i alkohol i 2005. Jeg kom knapt ut av trakten! Så stoppet han, bare røkt-røkt. Men det er opp til behandlingstidspunktet. En hepatolog ble observert - i 2016 anbefalte han selskapet Gepamed, som tilsynelatende herdet mye. Jeg, ærlig talt, var veldig glad! Fordi det er mange tilbud - og resultatene er forskjellige, hvem sier hva. Prisen er ikke liten, så vil ikke kjøpe fra noen ikke forstår. Og så bestilte jeg en samtale og laget en søknad under samtalen - en sofa + and. Lederne sa at det var mulig å kjøpe dem i deler, men jeg tok fortsatt hele kurset på en gang (og jeg er roligere, og det kom ut billigere).

Jeg kan nesten ikke tro at jeg var kurert! Gutter, takk for dine hyggelige ord! Du gjør noe slikt! Jeg ble umiddelbart fortalt på sykehuset at ingen steder kan vi kjøpe Sofosbuvir og Daclatasvir hvor som helst - jeg må bestille på Internett... Jeg føler meg ikke lei meg for penger, men du må være sikker på at den rette tingen kommer og at den kommer! En bekjent (også med hepatitt, bare genotypen er forskjellig), da legen ble observert, ble han gitt råd av ditt firma Gepamed. Og jeg bestilte det med ham. Allerede jevn minus. Både med meg og med ham.. Jeg er uendelig takknemlig for deg, ikke stopp, utvikle, hver suksess!

Saw-sag! Men en slik menneskelig holdning er nå svært sjelden oppdaget! GepaMed er enda bedre enn i reklame! Hjelp med hvert trinn, betalinger, sporing av pakken, levering, etc. Sberbank gjorde en feil da han sendte penger til India, og det begynte. Mens pengene blir returnert. Jeg fikk SOF. + DAKLAT. I full tillit og menneskelig respekt, mange takk til ledelsen til HepaMed, og spesiell takk til spesialisten ALENA. Som førte situasjonen til og med Sberbank, dette er ikke en uke med å oppleve, er støtten og profesjonaliteten til ansatte på sitt beste, siden de ikke trekker med en slik sykdom! Bruk HepAmeds tjenester - dette er 100% tillit til utvinningen. Jeg vil anbefale til alle! Fra SW. Yuri. Ny Urengoy. YANAO.

Hei, i 2015 ble jeg funnet å ha antistoffer mot hepatitt C, vår smittsomme spesialist sa å gjøre en analyse for å bestemme genotypen av viruset. Analysen viste Genotype 3a, og legen sa at jeg må gjennomgå interferonbehandling, og før det overgår testen for opistorchis, behandle opisthorchiasis. Legen sa straks at du må forberede deg mentalt, fordi Det vil være bivirkninger som hodepine, feber, som må gi opp alkohol og fettstoffer.
Bivirkningene skremte meg, jeg rushed ikke inn i behandling og satte den av til senere, til en dag kom vennene mine fra India. De fortalte meg om nye Hepatitt C-stoffer generisk sofosbuvir og daclatasvir. De tok dem et sted i Goa, og kontakten ble ikke bevart. Jeg begynte å lete etter den offisielle nettsiden til natco pharma i Russland hvor du kunne bestille sofosbuvir og daclatasvir fra India. Etter å ha studert tilbudene valgte jeg Gepamed selskapet og bestilte Hepcinate og Natdak forhåndsbetalte medisiner fra India, fordi det var mye billigere. Det var også lett å betale: Jeg betalte gjennom Alfa-Click online. Mottok en kompetent konsultasjon av legen Vodhakov Sergey helt gratis, han sendte meg til test på Invitro. Kvantitativ belastning viste mer enn en million eksemplarer av viruset og 2 fibrose. Narkotika kom i 20 dager, begynte umiddelbart behandling. I uke 3 gjennomgikk jeg en kvalitativ analyse av PCR med en følsomhet på 60 enheter. og resultatet var negativt, så biokjemi returnerte til normalt på bare 3 uker! Etter å ha drukket en behandling med sofosbuvir i 12 uker, besto jeg den mest sensitive analysen av 15 enheter. og han viste "negativt", 3 måneder etter behandling, viste analysen det samme - NEGATIVT.
Takket være det patrulerte laget for hjelp og omsorg under behandlingen, kan Gud velsigne deg og dine kjære, fordi det er verdt det, du gir håp.

Legemidlet Sofosbuvir "HEPCINAT LP" kjøpte for en person like i nærheten av meg, for å være ærlig, til for kort trodde jeg ikke på "MIRACLE", jeg trodde som alltid på andres ulykke, noen vil bli rik. Men etter to uker, etter å ha fått et negativt resultat, ropte jeg bare, men det Det var tross av glede. Når alt kommer til alt, når folk i nærheten av oss er fine, er alt bra. LYSEN HAR INGEN SÅDANNE ORDER, TAKK Å GEPAMEDE. Og takk til jenta ANNE for alltid å finne tid til å lytte og dele råd GOD LUK ALLE! Og det i ditt liv ville ikke Chilos, det viktigste er ikke å bryte ned og bevege seg trygt mot VICTORY;)

Hei, jeg heter Marina. Vil du finne ut hvordan jeg helbredet hepatitt C i to uker? I februar i år dro jeg til sykehuset og under undersøkelsen ble jeg diagnostisert med en forferdelig diagnose av hepatitt C 3a genotype. Det er forferdelig å beskrive mine følelser i ord, fordi jeg ikke har noen anelse om hvor han tok det, jeg fører en sunn livsstil, leker sport og har ikke kontaktet leger. I løpet av måneden med testing og søvnløse netter mistet jeg 6 kg, jeg bestod test i laboratoriet for hemoter og administratoren ga meg til å gå til sofosbuvir medisineringsstedet. Jeg samlet all informasjonen, leser anmeldelser og begynte å lete etter en smittsom sykdom lege. Jeg bor på Krim, og vi har ikke en lege som ville jobbe med disse stoffene, og hvis det er, så ble han ukjent for meg. Dette gjorde det svært komplisert og satte meg opp og jeg bestemte meg for å ta en risiko, jeg hadde ikke annet valg enn å bestille stoffer på Internett på GepaMed! Og her er min samtale til hotlineen. Rådgiver Alain svarte, forklarte alt i detalj, besvart alle mine spørsmål og foreslo de nødvendige analysene. Jeg bestemte meg bestemt for å bli behandlet her med en konsulent og disse stoffene, jeg gikk ikke til en lokal informasjonsforsker og registrerte ikke og reddet meg fra å plage! Dagen kom da jeg var klar til å bestille, og Anna ble min konsulent. Hun dro sitt personlige telefonnummer og fortalte meg å ringe til noen spørsmål. Etter 6 dager mottok jeg pakken, de åpnet den med meg, jeg sjekket tilgjengeligheten og først etter at jeg betalte for det. I henhold til genotypen ble jeg foreskrevet sofosbuvir og daclatasphyre, generelt blir det lett tolerert av meg fra siden eneste hodepine, som jeg lindrer med citramon. De første tester to uker etter mottakets start og de første resultatene! I går ringte en telefonsamtale doktoren fra hemotestlaboratoriet om at hun undersøkte min analyse og det er ingen virus i blodet. for å klargjøre om jeg tok et antiviralt stoff. Jeg hadde et virus i blodet for to uker siden. Jeg sa at alt var riktig, hun gratulerte meg hjertelig, og jeg, og jeg har goosebumps av glede og ubehagelig følelse av eufori! Jeg ringte umiddelbart Anna for å dele de gode nyhetene, min kvantitative analyse var 0. Jeg vil uttrykke min dybeste takknemlighet til de ansatte i selskapet. Gjort for at de ærlig jobber, gir folk glede av utvinning og alltid i kontakt! Så hyggelig å håndtere kompetente mennesker! Jeg er redd for å forestille min behandling uten dem, slik at jeg ville bli forventet, kan bare gjette. Jeg bestilte pillene for den andre behandlingsmåneden, fordi kurset er tre, så foran og kun på forsiden, i to uker vil jeg gå til kvalitet! Takk igjen at du er! Med vennlig hilsen Marina P. G. Evpatoria

anmeldelser

Kjære venner, vær så snill å gi tilbakemelding. For vurderinger kan du legge ved et bilde eller en video. Hvis du forlater din tilbakemelding, hjelper du andre med å ta den riktige avgjørelsen. Vi ønsker deg all helse og velvære. Med vennlig hilsen, Indiamedic team.

Legg til en anmeldelse Avbryt svar

70 kommentarer

Adilshayeva

Vi bestilte oss til å ringe tilbake raskt, og etter 5 dager mottok vi allerede på Krim med betaling ved mottak. Alt kom vakkert og nøyaktig. Jeg satte 5 +. Takk så mye!

Sergei

Legemidlet Velpanat Natco ble levert via e-post om en måned siden, nå har jeg blitt testet for ALT-transaminaser, effekten eksisterer, det var under 300 enheter, og nå er det nesten normen - 48 enheter. Så her selger de virkelige legemidler som ikke er falske og ikke falske, hvis noen tviler, det er forgjeves. Kommentaren er heller ikke tilpasset, jeg er en ekte pasient "fra gaten." Ta det enkelt og trekk det opp.

Indiamedic

Hei, du må sende en annen test på mengden virus i blodet. Dette er hovedanalysen du må passere.

Aziz

Hei, jeg ga viral belastning i februar. Nå skal jeg bestille medisin fra deg. Trenger jeg å gjenta virusbelastningen før du tar medisinen? Takk

Indiaamedic

Hei, ja det er nødvendig å gjenoppta viral belastningen for å spore behandlingsdynamikken.

Lyudmila

Artem

Fortell meg hvor lenge gikk betalingen til banken?

Indiamedic

Hei, hvis betaling gjøres til en indisk bankkonto, i gjennomsnitt 7 virkedager. Noen ganger går betalinger lenger, spesielt de som er gjort gjennom Sberbank i Russland. Sberbank under sanksjoner og betalinger blir testet i banker, så tiden øker.

Aziz

Hei, vær så snill å skrive hvordan medisinen overføres til sof og and, var det noen allergiske reaksjoner? Jeg har Hep C gen 3a 3c. Legen min rådde meg til å bestille fra deg bare et varsel, og jeg er veldig bekymret for dette.

Indiamedic

Hei, generelt godt tolerert. Men det er ingen enkelt svar. Ta kurs i 1 måned og begynn å ta. Vær oppmerksom på i løpet av uken, hvis alt er bra, bestil resten av kurset.

Svetlana

Jeg vil si en stor takk til ansatte i firmaet ditt og personlig til Ekaterina, som var involvert i bestillingen min. Jeg uttrykker min oppriktige takknemlighet for profesjonell tilnærming, dyp menneskehet og tilrettelegging av reell hjelp til de syke. Hun bestilte Ledipasvir + Sofosbuvir. Forberedelsene kom raskt, kureren leverte til leiligheten. Alle typer emballasjebeskyttelse var tilgjengelige. Jeg begynner å ta. Takk til hele laget. Du gjør en veldig god og viktig ting. Bestill, behandle, gjenopprette!

Tatiana

God dag! Jeg vil dele min erfaring med å bestille medisiner til Indamed. Jeg ble foreskrevet stoffet Velasoft med genotype 1 b, verdt 59 000 gni. Betalingen ble gjort via en valuta konto (som det skjedde). Legemidlet ble sendt 3,04 fra India, jeg mottok det i dag, 19.04. Som lovet av kureren å adressere, personlig i hånden. Det var bekymringer for at spornummeret på den russiske postwebsiden ikke var sporet i lang tid. Hvis du opplever dette, ikke bekymre deg, alt er i orden. Så snart medisinen går inn i territoriet til Russland, begynner alt å bli overvåket. I morgen begynner jeg behandling, Gud, hvor lenge har jeg ventet på dette.

Takket være skaperne av dette nettstedet og laget som helhet. Spesiell takk Jeg vil fortelle lederen Julia, for hennes hjelp, for alltid å være i kontakt og hjelpe til med å løse de problemene som har oppstått.

Jeg ønsker deg all helse, helse og helse igjen.

Denis

God ettermiddag Jeg ga ikke umiddelbart en anmeldelse av hva som ble levert raskt og til tide, fordi da jeg begynte å tenke på behandling, var jeg mest opptatt av resultatet, ikke hastigheten eller leveringsmetoden. og nå etter en måned med behandling fikk jeg resultatet av analysen var hepatitt C 1b. IKKE DETECTED. 2 måneder igjen, nå kan du legge igjen en anmeldelse. Etter full forutbetaling tok jeg pakken på den tiende dagen, alt er greit. Operatørene skiller seg, tusen takk. Spesielt Julia. ALLE ØNSKESHELSE.

marina

De bestilte Sofosbuvir og Daclatasvir for en og en halv time siden med en forskudd på 53.200 rubler, ventet opptil 14 dager. Min mann ble gitt hepatitt C av den tredje genotypen. Min mann drakk en måned og besto testen, og ingen hepatitt ble funnet i blodet. Jeg trodde ikke at disse pillene kunne hjelpe så raskt. Vi avslutter kurset, og viktigst av alt hadde mannen ingen bivirkninger! Mange takk til Julia, en god spesialist! Alle hurtige helbredelser. Disse pillene er et mirakel.

Catherine

Takk veldig mye. Pakke til Vladivostok nådde på bare 11 dager. Jeg bestilte et kurs på 100% forskuddsbetaling, for 59000 (VELASOF).

Spesiell takk til Julia for å plassere bestillingen og rådgivning)))

Sergei

Etter en måned med behandling av hepatitt C er resultatet negativt.

Hei alle. Han bestilte et behandlingsforløp for hepatitt C. Etter 2 uker med å ta pillene, passerte han testene. Resultatet var negativt. Analysene var ganske enkelt super. Spesiell takk til Ekaterina for hjelp av bestilling. Jeg bestilte med 100% forskuddsbetaling. til Ekaterinburg. Mange takk til deg og ytterligere prospekt

Sergei

Bestilt sovihep og dasihep på tre pakker, et fullt kurs på forhåndsbetaling for 52 200 k. Ordren før Omsk var 12 dager brakt til huset. Selvfølgelig var jeg redd for å sende slike penger, men jeg tok risikoen. Så mye billigere. Fra morgen begynner jeg å ta det. I en måned vil jeg skrive hvordan behandlingen går.

PS! Ikke vær redd for å bestille og forskuddsbetale så mye billigere, anbefaler jeg.

NATALIA

Velkommen! I mai 2016 lærte jeg at jeg har hepatitt C, jeg ble observert av en lege i et år, men det var ingen endringer, alle indikatorene var utenfor skalaen. Legen foreslo at jeg kjøper LediHep medisin som kan bestilles på Galaxy Med.in nettsiden. Jeg ringte den varme linjen der operatøren Elvira konsulterte meg, og jeg bestilte straks en bestilling på tre måneder. Etter utbetaling mottok jeg medisinen etter 2 uker med sengetid i Russland, kureren leverte pakken hjemme. Den 9. desember 2017 sang jeg den første pillen og etter 28 dager (dette er den fjerde uken av behandlingen) fikk jeg de første resultatene, hvor min lykke ikke hadde en grense. Hepatitt C-RNA ble IKKE bestemt, ALT og ALST resultatene kom tilbake til normal, og jeg drakk behandlingsforløp, uke 8, hepatitt C-virus kvalitativ bestemmelse av RNA NEGATIVE, 12 ukers hepatitt C-virus kvalitativ bestemmelse av RNA NEGATIVE ALT og AST forblir også i NORM. STOR TAKK TIL ELVIRA FOR HENNES ARBEID SOM RINGER OG SKRIVER TIL MIG SOM ANSVARER ALLE MINE SPØRSMÅL.

Nicholas

Velkommen! Jeg bestilte stoffet på forhånd, da det er mye billigere. De ankom i 12 dager, alt er godt pakket. Jeg vil også uttrykke min takknemlighet til konsulenten Julia for kvalitetsarbeidet ved bestilling. Jeg vil skrive om resultatet ved slutten av behandlingen.

Catherine

Vi ble anbefalt dette nettstedet på sykehuset. Veldig praktisk, og i form av ordre, og i form av betaling. Medisinen kom raskt nok, leverte kureren. Tusen takk til ansatte! Jeg anbefaler dette nettstedet til brukere.

Igor

Vi ble anbefalt dette nettstedet for å bestille medisinering på sykehuset. Jeg bestilte medisinen 10. januar 2018. Jeg stolte på og betalte umiddelbart, siden det er betydelig lønnsomt å betale med det samme. Betaling å gjøre tilby et valg. Legemidlene ble levert 23. januar 2018 med bud. Legemidler pakkes i en skumkasse og forsegles i en pappkasse. Behandlingen har ennå ikke begynt, vi vil snart gå til legen.

Jeg vil at denne teksten skal bli publisert i vurderinger slik at folk ikke er redd for å bestille medisiner.

Alena

Velkommen! Jeg fant ut at pasienten var veldig deprimert, doktoren etter undersøkelsen ga en brosjyre til indisk medisin og fortalte deg om å skrive om eller vår behandling, men hun la til at stoffene fra sofosbuvir og daclatasvir gjenoppretter eller annen statistikk viser at hun er veldig glad for at disse stoffene har dukket opp. Selvfølgelig tenkte jeg ikke lenge og bestilte, stoffene kom i 3 uker til PCen, så jeg startet kvantitativ analyse etter 17 dager og kunne ikke tro på mine øyne! Jeg brøt selv i tårer med glede rett på kontoret. En av disse dagene vil jeg ta kvalitet, jeg håper testene vil fortsette å gjøre meg lykkelig. ALT og ACT før behandling var 80 etter 17 dager med å ta ALT 30 og ACT 34 og hastigheten på 31 var litt overpriced, etter 80-34 var jeg også glad. Takk Iniamedic for denne muligheten til å bli sunn. Alt det beste for deg og velstand.

Lyudmila

Jeg vil fortelle alle som er syk av hepatitt C - det er stoffer som ødelegger denne smitten og gir tilbake en person til et helt liv. Disse stoffene er Sofosbuvir og Daclatasvir. Min familie ble behandlet med disse legemidlene, som ble smittet av blodtransfusjon. De sloss med denne infeksjonen i 2 år. Først lege foreskrev algeron og ribavirin, etter tre ukers behandling falt blodplatene med en hastighet på 270-300 til 19. Det Behandlingen måtte bli avbrutt, ettersom noen blødninger kunne ha avsluttet dessverre. Men det var et stort ønske om å bli en sunn person, og da ga den behandlende legen et telefonnummer hvor du kunne slå og bestille disse stoffene. De gjorde en bestilling for narkotika fra India. Ordre ble gjort 2 ganger. Første gang stoffene kom i 18 dager, den andre gangen på 14 dager. Alle bevegelsene i pakken vi kunne spore via Internett. Behandlingen varer i 6 måneder. ikke oppdaget. Etter 2 måneder, hvis viruset ikke blir oppdaget, blir personen helt enkelt fjernet fra registret, og vi vil glemme dette hele marerittet som en dårlig drøm! Jeg vil gjerne gi uttrykk for min takknemlighet til ansatte i selskapet for ønsket om å hjelpe syke mennesker! Og jeg vil gjerne at vi endelig skal ha slike stoffer!

Jeg vil takke deg indiamedis for hva du er.

For mekling mellom sykdom og helse.

Takk skal du gi håp, som i ferd med å bli en realitet, dine medisiner er mottatt, kurset har blitt kuttet og om en MIRACLE, jeg ikke HEPATITIS C, så jeg går inn i et nytt år med en sunn lever. Lykke til og helse for alle

Dmitry

God ettermiddag. Jeg mottok en pakke! Tatiana og Julia takk for hjelpen i designet.

Eugene

God ettermiddag Ordren ankom 15 dager etter full betaling, alt er godt pakket i fullstendig integritet. Ledere høflig og responsiv alltid besvart spørsmål. Takk for ditt arbeid. Jeg håper på et positivt resultat av behandlingen.

Ruslan

Jeg betalte for det, jeg mottok pakken, jeg har vært under behandling i nesten to måneder, ved slutten av den første måneden var PCR allerede negativ.

Ainura

Takk til Julia for rask bestilling. Pakken ankom 5 dager før Omsk. Tenofovirdisoproksilfumaratet bestilte broren min. Jeg vil skrive om effektiviteten senere.

Helena

God ettermiddag, glade mennesker som er kurert og som allerede blir behandlet! Fortell meg vær så snill, hvordan betalte du for medisinen!? Jeg trenger også å innløse, jeg vet ikke engang hvordan man skal handle, vennligst del. Takk

Indiamedic

Hei, Elena! På denne siden gir kjøperne tilbakemelding. Du kan få svar på alle dine spørsmål ved å ringe oss via telefon eller forlate en forespørsel på hovedsiden til nettstedet. En av våre operatører vil kontakte deg og gi deg råd.

Catherine

Velkommen! Tusen takk til alle menneskene som er involvert i fullstendig utvinning. Gud velsigne deg.

Den 30. august 2017 kjøpte jeg et 12 ukers kurs på dette nettstedet. Så 3 måneder. Jeg ventet 2 uker og besto testene. I dag fikk jeg resultatene av forskning. PCR oppdages ikke. Legemiddelet ble kjøpt, det som var tilgjengelig (jeg var redd for å bestille) betaling og kvittering fra hånd til hånd. Ikke vær redd for å kjøpe. Takk igjen stort.

Tusen takk Yulia for rask bestilling. Pakken ankom i nøyaktig 14 dager. Etter hele kurset vil jeg legge til en vurdering av effektiviteten. Bestilt en 12 ukers kurs sofosbuvir.

Catherine

Velkommen! Jeg mottok pakken, det var bare 2 uker. Mange takk Elvira for råd og hjelp i designen. Bestilt fra dette nettstedet på anbefaling av en lege. Jeg starter behandlingsforløpet) Jeg vil skrive om resultatene! Alt en rask gjenoppretting! Og kamerater, vær ikke redd for å bestille medisiner, ingen vil bedra deg, dette er 100% bekreftet. Velsigne deg!

Sergey. Kamensk-Uralsky

Velkommen! I dag er den 11/18/2017. Mottatt (sofosbuvir / velpatasvir - 400/100 mg). Mange takk til INDIA MEDIC, og til alle ansatte, spesielt Ekaterina. Jeg anbefaler dette nettstedet til alle!

Natalia

hvorfor ikke skrive om hepatitt i?

Indiamedic

En annen terapi er nødvendig for behandling av hepatitt B. Vi har også medisiner for hepatitt B, men det er bedre å få en avtale med legen din.

Victoria

Velkommen! Jeg fikk piller i dag, kom veldig fort, på bare 2 uker! Mange takk til ansatte i Indiamedik, spesielt konsulent Elvira. Jeg anbefaler alle å bestille medisiner på dette nettstedet! Så snart jeg er ferdig med behandlingen, vil jeg definitivt forlate en detaljert gjennomgang!

Victoria

Etter å ha tatt i 13 dager, er viruset negativt. Nå vil jeg møte legen etter en hel medisinering, jeg har det bra, tretthet og apati er borte. Jeg anbefaler forberedelsene til dette selskapet, takk mye til Elvira. Det er ingen bivirkninger etter 1,5 måneder.

Paul

Velkommen! Takk så mye. Min første seier. PCR ga et negativt resultat. Spesiell takk til Yulia, for hennes arbeid. Vær sunn, lykke til deg.

Valery

Hallo I dag 10/29/2017 mottok jeg en pakke fra India. Jeg vil si en stor takk til alle som deltok i utviklingen av disse stoffene. Og si takk til min konsulent Elvira for hjelp med bestillingen. Jeg laget et videoklipp, men så langt kan jeg ikke finne ut hvordan jeg sender det her. Men jeg vil definitivt gjøre det. Jeg ønsker å ønske deg all god helse. Og utvinning til de som er syke. Bestill og ikke vær redd. Lev lykkelig etterpå.

Helena

Hei alle sammen! Så jeg fikk en pille i dag for behandling av hepatitt C. I 12 uker! Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Indiamedic for det operative arbeidet med å sende bestillingen. Og selvfølgelig, Elvira. Hun var alltid i kontakt og besvart alle spørsmål. Jeg anbefaler alle å bestille gjennom Indiamedik. Ikke tap! Nå er det fortsatt for hovedet, kur!

Maria

Helena

Takk for tilbakemeldingen. Jeg vil vente på din neste video. Jeg ønsker deg en rask gjenoppretting.

Galina

God dag! Mange takk til alle ansatte i selskapet og personlig til operatøren Tatyana for deres oppmerksomhet og hjelp med designen.

rekkefølge. For et år siden ble han diagnostisert med en forferdelig diagnose av hepatitt C genotype 1. Et år med behandling ga ingen trøstresultat.

Nylig lærte jeg om eksistensen av firmaet ditt, som hjelper pasienter med en diagnose som min mann. Etter å ha passert

hele behandlingsforløpet, innen 3 måneder, oversteg resultatet alle forventninger med stoffet, mannen er sunn og hepatitt C er beseiret,

Igjen, mange takk til alt, god helse for deg.

Paul

God kveld! Jeg uttrykker min dyp takknemlighet til alle ansatte, spesielt operatøren Julia, for hjelp og støtte under bestillingsprosessen. Levering av legemidler til uraler var mindre enn 3 uker etter klaring. Jeg anbefaler det til alle.

Elena (Ekaterinburg)

God kveld! Takk så mye for alle ansatte, spesielt Julia, for din hjelp og for å legge ordren. Levering av narkotika fra India ca 2 uker etter registrering.

Alexey

God kveld. Jeg vil si en stor takk til Julias leder for deres hurtighet, ærlighet og støtte, så lenge medisinen gikk. Narkotika ankom innen to uker etter 100% forskuddsbetaling. Jeg ønsker deg god helse.

Maxim (Irkutsk)

Tusen takk for at selskapet og personalet har det. Spesiell takk til leder Julia! For klare og forståelige forklaringer på alle problemer. Hvem er redd for å foreta en forskuddsbetaling, du kan betale med en kurér, mens du mottar narkotika, gjorde jeg det. Alle sjekket da avgjort. Etter behandling vil jeg skrive resultatet. Nettstedet ble informert av min behandlende lege i henhold til pasientene hans. All helse!

Pauline

Jeg vil takke sjefen Julia for oppmerksomheten, responsen og kvalitetsrådgivningen gitt på de nødvendige stoffene. Tabletter mottok mindre enn en måned etter bestilling. Den 100% forskuddsbetalingen gjorde meg veldig bekymret, men lederen var alltid i kontakt og besvart alle spørsmålene som oppsto. Gud velsigne deg!

olga

God ettermiddag! Jeg vil takke operatør Tatyana for profesjonalitet og menneskelig holdning til kunder. Tatiana, tusen takk!

Vladimir

Edward

All salute. En liten bakgrunn: Jeg bestemte meg for å gjennomgå en gratis medisinsk undersøkelse på bostedet for forebygging, jeg selv aktivt går inn for sport, jeg røyker ikke, jeg drikker ikke, jeg bestod alle tester. Etter mottaket sa distrikts terapeuten at jeg hadde blod i blodet mitt 4-5 ganger høyere enn normen, og la til at dette er mest sannsynlig HEPATITIS, jeg tar alle tester spesielt for hepatitt på "CHANGE". Tester virkelig bekreftet, jeg har hepatitt C. Jeg begynte å analysere hvordan jeg kunne bli smittet med dem (jeg bruker ikke narkotika. Jeg var selv gift med venstre og nei.), Og innså plutselig at jeg for noen år siden bestemte meg for å spare penger og lavet billig tatovering for en ukjent person til meg mann Moralen er å gjøre en tatovering i salongene der alt er sterilt (vel, eller bedre, ikke gjør det i det hele tatt!). Jeg begynte å google for å se etter et middel til å håndtere denne vanskeligheten, og jeg lærte om India Medical Company, ringte og konsultert. Jeg vil uttrykke min takknemlighet

selskapet, og spesielt operatøren Julia. Jeg fikk stoffene i 12 dager jeg bor i Urals, kureren ringte meg på forhånd, alt er veldig operativt. Betalingen ble gjort i sin helhet, risikoen var berettiget))) Så jeg anbefaler alle til dette selskapet. Helse til alle og rask gjenoppretting.

Indiamedic

Eugene

Evgeny Cherepovets. Hepatitt C ble oppdaget i 1995. Han behandlet med interferon, fungerte ikke. Den behandlende legen rådet meg til å bestille en generisk på dette nettstedet. Og nezrya.Vse kom i en uke. 3 måneder med behandling og jeg er frisk! Takk til Kate og Yulia og All The All.

Nadia

God dag!)

Vi bestilte forberedelsene 17. april (Sverdlovsk-regionen), vi var veldig bekymret, men pakken mottok 03.05 alt bra.

Veldig takknemlig! Vi startet behandling)))) håper vi på et positivt resultat.

Maria

Håper, god ettermiddag. Nå søker jeg aktivt etter et selskap der du kan bestille dette stoffet. Fortell meg, i hvilken by bor du? Jeg er selv fra Jekaterinburg. Jeg kan ikke dele problemet med noen, snakke, diskutere omhyggelige øyeblikk også. Jeg vil gjerne vite en person med et lignende problem og snakke.

lett

God dag! Jeg ønsket å legge inn en anmeldelse om dette selskapet. Jeg kontaktet operatøren Julia. Veldig fin jente. Alltid besvart alle spørsmålene. Som mange bekymret for forskudsbetaling, men det viste seg forgjeves. Som lovet ble alt levert til tiden. Takk så mye.

Indiamedic

Svetlana, Takk for din tilbakemelding, vi ønsker deg en rask gjenoppretting.

Helena

Sveta, vær så snill å skrive hvordan var behandlingen? Jeg vil virkelig vite det.

Vladislav

Tusen takk, bestillingen ble henrettet i tide. Ansatte i selskapet arbeider raskt, responsivt.

Maxim

Forhåndsbetaling gir alltid litt mistillid, avgjort og bestilt. Takk for frakt, sendt 09/01/17, mottatt 01/18/17. Verifisert, du kan stole på.

Sergei

Jeg har gjort en bestilling, betalt, 11.01.17g. Pakken er sendt, 01/19/17 oppnådd i Syktyvkar. Takk for ditt arbeid og pålitelighet. I følge resultatene vil jeg skrive ned etter kurset.

Vera Leonidovna, Voronezh

Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til de ansatte i selskapet, nemlig operatøren Julia og salgsrepresentanten Ilya! Takk så mye gutta. Jeg innrømmer at de var litt redd når de gjorde forskuddsbetaling. Plutselig vil medisiner ikke komme? Og hvor mye tid er det nødvendig for å samle inn det nødvendige beløpet for medisiner igjen? Men dere var stadig i kontakt og støttet oss. Betalingen ble foretatt 16. desember 2016, og den 6. januar ble pakken levert til huset. Jeg blir ikke lei av å gjenta takk, takk, takk. Måtte Gud gi deg helse og alle jordiske velsignelser i mange år!

Indiamedic

Takk for din tilbakemelding, vi ønsker deg en rask gjenoppretting.

Sergey, Kiev

Jeg vil takke gutta for deres arbeid og service til folk. Vi så gjennom mange mennesker som selger disse stoffene, men internt stoppet ved Ilya, og han sendte oss til Ruslan. Alt var klart, pengene ble sendt, etter 2 uker tok de medikamentene. Vi dro til Russland for dette, og vi bestemte oss for å sikre oss selv med levering. Det skjedde så at han tok stoffene på fredag, men passerte ikke analysen på kvantitativ PCR, begynte å drikke stoffene lørdag, passerte analysen på mandag, men den er negativ. Vi kunne ikke tro på dette, tvunget oss til å dobbeltsjekke alt i laboratoriet, og faktisk bekreftet de negativt. Etter en måned med negativ fortsetter jeg behandlingen))) Takk Ilya og Ruslan og ønsker deg alt det beste. Du er ardent og religiøse mennesker, og takket være folk som deg, ærlig og anstendig, blir vår verden sunnere og bedre.

Diitry

Velkommen! Jeg vil gjerne takke alle involverte i denne butikken, og spesielt Ruslan som jeg snakket direkte med! Jeg gjorde en forskuddsbetaling, jeg var litt redd, men det viste seg ingenting! Forberedelser i Ufa ble levert med bud på 14 dager. Takk igjen! Og all helse.

God kveld alle! Jeg vil gjerne gi en positiv vurdering om dette selskapet og om å jobbe med kunder. Vi, som alle, var redd for å bestille narkotika, ikke vite om de ville komme eller ikke, og til hvem vi overfører penger, holdt vi kontakt med operatørene (veldig følsomme jenter). Og de sov også med spørsmål fra Ruslan, som alltid var i kontakt og besvart alle meldinger. Vi vil si takk for punktligheten, og klart arbeid. Narkotika kom i to uker, som lovet, alt i forseglet emballasje. Etter overføring av midler, ble de umiddelbart avmeldt om kvitteringen til mottakerens konto, og etter noen dager ble vi sendt et spornummer som vi spore pakken på! Takk igjen for din respons og forståelse.

Alexander

God dag! Jeg vil fortelle alle at før jeg bestilte stoffet, leser jeg mye, jeg ringte nettstedene til selskapene som tilbød produktene, fordi de betalte uten å vite hvem og å være sikker på at de ikke kaster deg i vår tid, er bare farlig, men etter å ha snakket med ansatte i dette selskapet jeg Jeg fikk tillit, jeg snakket med regissøren og operatøren. Da møtte jeg Ruslan og startet en direkte dialog med ham om kjøp av stoffet, du vet at det var en lang samtale om bestillingen, jeg var interessert i hvordan og når jeg kunne få dette produktet, og viktigst var jeg interessert i det jeg ville få. ? Men etter å ha bestilt stoffet Ledipasvir og Sofosbuvir LedyHep i 12 uker, kom stoffet veldig raskt i 13 dager, og jeg ble levert til meg med kurereservice. Nå tar jeg disse legemidlene, doktoren sa til meg at jeg med min forsømte tilstand ville måtte ta 24 uker, jeg vil snart bestille på toq-banen for å få det til slutt. Du vet, jeg har lenge vært registrert med hepatitt C, jeg ble fortalt at terapi fra ham koster 600-700 tusen rubler, og så er det slike bivirkninger som du ikke vet hva som er bedre å ta eller ikke. Men da jeg så noe som reklame på et selskaps nettsider om generikk, ble jeg veldig interessert og nå akseptert det. Jeg håper på et positivt resultat, siden jeg kommuniserte med folk som aksepterte det, før jeg bestilte det til meg, sa folk at de var kurert og vurderingene sier at sannsynligheten er 90%, selv om legene ikke alle godkjenner det, men mange mennesker snakker godt om ham. Jeg vil introdusere leger som jeg nettopp ikke skrev og med hvem jeg ikke kommuniserte, alle snakket bare gode ting. Jeg vil si en ting, du kan bestille her og er ikke redd for at de vil kaste deg. Takk