Legemidlet "Tiofan M": vurderinger av onkologer og pasienter

Dietter

I utgangspunktet mottok "Tiofan-M" ved avdelingen i Novosibirsk State Pedagogical University på 80-tallet. Novosibirsk Institutt for organisk kjemi oppkalt etter N.N. Vorozhtsova SB RAS.

I dag har en forbedret versjon av preparatet "Tiofan-M" blitt mottatt (det er tilbakemelding fra onkologer), og versjonen av en akseptabel teknologi for industriproduksjonen er testet. Bioantioxidant Foundation og Scientific Research Institute of Chemistry av NGPU antioksidanter er de viktigste initiatørene for forskning på ulike typer bioaktivitet, som i stor utstrekning er for tiden.

Struktur og sammensetning

"Tiofan-M" er en ny svært effektiv polyfunksjonell antioksidant, som ikke har noen innenlandske og utenlandske analoger. Det tilhører samtidig klassene av svovelholdige og fenoliske organiske forbindelser.

"Tiofan-M" (vurderinger av onkologer bekrefter dette) er et smakløst hvitt krystallinsk pulver, og samtidig kan det ha en kjemisk svak lukt. Legemidlet er dårlig løselig i vann, oppløselig i alkohol (1 til 20) og oppløselig i organiske løsningsmidler og fettstoffer.

Kort informasjon

I dag, behovet for å inkludere kompleks forebygging og behandling av patologiske forhold, som ledsages av aktivering i oksidative prosesser, stoffer som har en antioksidant effekt. Med hjelp av antioksidanter er den nødvendige aktiviteten til antioksidantsystemet gitt - kroppens system, som er et universelt reguleringssystem som styrer nivået av friradikaloksydative reaksjoner og forhindrer akkumulering av toksiner. Dette bekreftes av instruksjonene "Tiofan-M" instruksjoner og vurderinger.

fordeler

Antioksidanter har evne til å indirekte eller direkte påvirke transformasjonen av vitale bioaktive stoffer (hormoner, vitaminer, enzymer og andre) og syntese, normalisere aktiviteten til hovedreguleringssystemene og delta i dannelsen av visse elementer i cellestrukturen. De er inkludert direkte i strukturen av biologiske membraner.

Et stort antall arbeider de siste årene viser at antioksidanter ikke er nok i menneskekroppen (oksidativt stress eller peroksydasjonssyndrom), noe som fører til utvikling av ulike sykdommer (hudsykdommer, aterosklerose, allergier, hjerteinfarkt, inflammasjon, godartede og ondartede neoplasmer, bronkopulmonale sykdommer, strålingssykdom, bronkial astma og andre).

Antioksidanter er vellykket brukt som et middel for å øke kroppens motstand mot negative miljø- og kjemiske faktorer, samt deres bruk som adaptogener.

Medikamentet "Tiofan-M" vurderinger onkologer samler bare positive. Dette er en svært effektiv polyfunksjonell hemmer av lipidperoxidasjon (lipidperoksidering) og i utgangspunktet er effektiviteten høyere enn for alle kjente stoffer. Et karakteristisk trekk ved antioksidanten er evnen til effektivt å slukke ikke bare frie radikaler, men også å inaktivere hydroperoksid.

Legemidlet "Tiofan-M" er en ikke-giftig forbindelse som ikke har en kumulativ effekt og utviser ikke immunotoksiske egenskaper og mutagene virkninger. Den aktiverer regenerative prosesser på membrancellulær nivå og regnes som en effektiv induktor for sentrale biotransformasjonsenzymer, inkludert intestinale monooksygenaser og leveren. Ved bruk av legemidlet "Tiofan-M" manifesteres en signifikant økning i funksjonen av leveravgiftning, hormonmetabolismen er normalisert, østrogen ubalansen elimineres, den humoral immunitet er aktivert.

Verktøyet har også egenskaper som normaliserer svært viktige biologiske blodparametere, har anti-inflammatorisk, antitumor, anti-atherogen, hepatoprotektiv, immunostimulerende egenskaper. Dette bekreftes av stoffet "Tiofan-M" av onkologer.

farmakokinetikk

Farmakokinetikk av legemidler ble studert i laboratoriet for farmakologiske studier av Novosibirsk Institute of Organic Chemistry. NN Vorozhtsova SB RAS og Forskningsinstituttet for farmakologi ved Tomsk vitenskapelig senter for den sibiriske grenen av det russiske akademiske medisinske fag. Det ble funnet at "Tiofan-M" absorberes fra mage-tarmkanalen ganske effektivt, da går det inn i hjernen og hjertevæsken, men opphopningen skjer hovedsakelig i leveren.

Ved utførelse av et forsøk på rotter med oral administrering av en oljeaktig løsning av Tiofana-M med en dose på 100 mg / kg, nådde legemidlet maksimal konsentrasjon i hjertevevet etter ca. 5 timer, i serum etter ca. 7 timer, i lever og hjernevev etter 8 timer. Legemidlet er halvutskilt fra leveren om syv timer, fra hjernevævet etter 9, hjertevæv og serum etter 11 timer. Dette er angitt i bruksanvisningen "Tiofan-M".

Hovedsakelig blir legemidlet utskilt fra kroppen gjennom mage-tarmkanalen. Det ble funnet at en dose på 100 mg / kg utskilles 50% av dosen som ble administrert i løpet av de første dagene etter en enkelt intragastrisk administrering av legemidlet. Videre i løpet av de neste dagene er eliminasjonen 2,5%, og på syvende dagen er det en betydelig nedgang i utvelgelsesprosessen. Deretter inneholdt excrement 0,1% "Tiofana-M" fra den daglig injiserte dose. På bare en uke utskilles 54% av stoffet, resten blir utskilt som metabolitt.

Det ble også empirisk avslørt at graden av absorpsjon av medikamentet fra oljeløsningen er høyere enn fra tabletter. Konsentrasjonen av stoffet i kaniner i serum etter å ha tatt tablettene, når sitt maksimale nivå etter 9,5 timer og oljeløsningen etter 6 timer. Hva peker på instruksjonen "Tiofan-M" instruksjon? Vurderinger vil vurdere senere.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet ble opprettet som et resultat av forskning på onkologi. Forskere var engasjert i søket etter midler til å motstå farlige sykdommer. I en modifisert versjon av legemidlet ble vedvarende resultater registrert under test på frivillige og dyr. Et antall sykdommer har blitt utvidet, hvor bruk av Tiofan-M reduserte risikoen for komplikasjoner og patologier.

Legemidlet anbefales i følgende tilfeller:

  • Behandling og forebygging av neoplasmer.
  • Med kjemoterapi for å redusere bivirkninger.
  • Som en ekstra antioksidant i inflammatoriske sykdommer i organene.
  • Restaurering av kardiovaskulærsystemet og forebygging av sykdommer.
  • Hormonale lidelser.
  • Forebygging av utseende av sykdommer i skjoldbruskkjertelen og sykdommer i det endokrine systemet. I disse tilfellene er det tilrådelig å bruke "Tiofana M".

Frivillige bidro til å identifisere i studien av stoffet dets effektivitet mot sykdommer i fordøyelsessystemet, brystkjertler, forstyrrelser i prostata, nyre- og leverforstyrrelser. Også "Tiofan-M" viste gode resultater i forstyrrelser av hjerneaktivitet og aterosklerose.

Ved bruk av stoffet i kreftpatienter ble levetiden utvidet i løpet av de siste stadiene av kreftutvikling og risikoen for metastase ble redusert.

Et annet område der stoffet har anbefalt seg godt, er reduksjonen av toksisitet under behandling av ulike former for tuberkulose. Det anbefales å eliminere effektene av giftose med rusmiddel-, legemiddel- og alkoholforgiftning.

Som naturlig tokoferol har stoffet en foryngende effekt. "Tiofan-M" kjemper på mobilnivå med tegn på aldring ganske effektivt. Forskere har også observert evnen til å øke immunresponsen og forbedre cellens funksjonelle aktivitet. Ved bruk av "Tiofana-M" for kroniske smittsomme sykdommer, reduseres risikoen for komplikasjoner og patologisk bakteriell aktivitet.

I prosessen med å utføre forskning ble det ikke funnet noen bivirkninger av stoffet. Onkologer sa også at verktøyet ikke har en negativ effekt selv etter mange års bruk. Dette bekreftes av "Tiofan-M" instruksjonene for bruk og omtaler.

Skjema for utgivelse

Den har flere doseringsformer som bidrar til brukervennligheten. I en plastflaske, hvorav volumet er 200 ml, selges Tiofan-M i mange apotek i Russland. Oppskriften til å kjøpe dette stoffet er ikke nødvendig. Det er en flaske med 300 rubler og over. Dette skjemaet er praktisk nok til å forberede en oljeløsning i forholdene til huset.

Dette gjøres enkelt: 1 del av legemidlet, det vil si 1 flaske, fortynnet i et vannbad i vegetabilsk olje under en temperatur på opptil 60 grader. Du kan bruke noen form for raffinert spiselig olje. Behandlingsforløpet med den ferdige løsningen bør ikke være mer enn 1 måned, og den gjenværende løsningen må kastes. Dette peker også på "Tiofan-M" vurderinger av pasienter.

En mer hensiktsmessig form av legemidlet er kapsler med flytende innhold. De inneholder 0,1-0,2 g. aktiv ingrediens, som lar deg velge ønsket dose og krever ingen ytterligere ferdigheter for å ta stoffet. Pakken med kapsler inneholder 30-100 stykker verdt 400-1200 rubler.

Stearinlys "Tiofan-M" (bekreftelsesbekreftelse) inneholder tilleggskomponenter som er nødvendige for å opprette strukturen og formen: emulgator, 100 eller 200 mg av det aktive stoffet, paraffin, kakaosmør.

Suppositorier selges for 10 stk i en pakke verdt 500 rubler.

Normer og doser "Tiofan-M"

Som reduksjonsmiddel og for forebygging av ulike sykdommer, blir legemidlet tatt minst 3 måneder per år. Dette er en tilstrekkelig tid til å gjenopprette dårlig helse etter en sykdom eller styrke immunforsvaret. I henhold til instruksjonene avhenger doseringen av pasientens helse og mål. Dette vil bekrefte til "Tiofan-M" vurderinger av leger. Hele sannheten om doseringen er presentert nedenfor.

Anbefales for å ta 1 ts. Oljeløsning 2 ganger om dagen med en forskjell på minst 12 timer. For en månedlig kurs vil du trenge 2 porsjoner på 2g. Drikk stoffet 30 minutter før måltider.

For profylaktiske formål anbefales det å ta 0,1 g kapsler. hver 12. time 30 minutter før måltider.

Stearinlys brukes en gang daglig til 0,1 g, men de anbefales å utføre behandling 2 ganger i året i 2-3 måneder med samme pause.

Hvis pasienten har medisinske indikasjoner eller patologier, anbefales han å bruke legemidlet i høyere doser. Formen og omfanget av sykdommen avhenger av reseptbelagte doser på 2-4 g. medisiner for 1 mottakelse. Uten anbefaling fra en spesialist som tar en økt dose, anbefales ikke.

For å redusere bivirkningene av stråling og kjemoterapi for kreft, bør du begynne å ta stoffet 10 dager før prosedyrens start. Daglig inntak av stoffet kan nå 500 mg. For hele behandlingsperioden. Strenge restriksjoner for tidspunktet for stoffet der. Under leverkreft, hepatitt, kan legemidlet brukes opptil 5 år uten avbrudd.

Dette er angitt for legemidlene "Tiofan-M" -revisjoner av leger.

Resepsjonens varighet


Som et profylaktisk stoff brukes stoffet "Tiofan-M" i 2-3 måneder hvert år. For å oppnå en positiv effekt for behandling av en rekke kroniske sykdommer og godartede svulster, brukes stoffet avhengig av hvor alvorlig sykdommen i to til seks måneder, noen ganger perioden når 12 måneder.

Lagringsforhold

I følge instruksjonene må "Tiofan-M" lagres på et kjølig sted og bort fra sollysets inntrengning. Den ferdige oljeløsningen kan oppbevares ved romtemperatur ikke over 25 ° C. Og hva med suppositorier? De lagres ved en temperatur på ikke over + 10 ° C. Økt temperatur kan påvirke forandringen i form, men de medisinske egenskapene og egenskapene går ikke tapt.

Interaksjon med rusmidler

Ifølge studier påvirker stoffet på ingen måte effekten av andre legemidler som brukes sammen med det parallelt. Men det var en reduksjon i manifestasjonene av bivirkningene av giftige stoffer under samtidig bruk med Tiofan-M. Sammensetningen av midlene er unik.

anmeldelser

Forskere som opprettet stoffet, hevder at når du åpner et nytt stoff, vil det være mulig å gjennomføre en effektiv terapi for de vanlige onkologiske sykdommene i noen organer. Også dette stoffet ble kåret som den mest effektive mot kreft.

Onkologer og pasienter sier at bruk av dette legemidlet har hjulpet mange mennesker forlenge levetiden. Det har vært vitenskapelig bevist at opptil to hundre sykdommer kan forebygges ved å redusere oksidasjonsnivået i celler. Det er denne kvaliteten som brukes i et nytt stoff for behandling og forebygging. Til stoffet "Tiofan-M" er kundeanmeldelser kun positive.

thiophane

Thiophane brukes i folkemedisin!

anmeldelser

01/30/16 Tatyana

Hei, Julia Evgenievna!

Først av alt, gratulerer med det kommende nyttår!

Mens vi fortsetter å drikke Chagu og ta Tiofan. Han føler seg bra, bekymrer sjelden høyt blodtrykk, et godt humør, moderat aktiv, sosial, appetitt normal.

Yulia Evgenievna, takk for din profesjonalitet, for din støtte, og jeg ønsker deg alle de jordiske fordelene i det nye året.

11/09/15 Angelica

Hei, kjære Julia Evgenievna!

Jeg kjøpte urter. Stearinlys Tiofan m bestilt. Takk så mye!

06/15/15 Lydia

Hei, kjære Yulia Evgenievna! Jeg håper virkelig at du har det bra og at du er i god helse!

Når det gjelder søsteren min, er det en fantastisk nyhet: metastaser forsvant og i høyre m. alt er rent.

Jeg synes det er viktig at hun tilstod og utførte uhellig sakrament over henne.

Samlingen anbefalt av deg, hun brukte på drikke 2 måneder, jeg la henne Adonis våren, Dill frø, Horsetail. Krem med akonitt hun applicerte på brystet og lymfeknuter. Mushroom Reishi med Sagan Dayl brygger nå. Digoxin hele denne tiden har ikke drukket, brygget gulsott. Begynn å drikke lantosid, gulsot drikker ikke ennå. Stearinlys Tiofan m satt 3 uker, mens en pause. Igjen begynte jeg Boligolova, selv om jeg tok henne med infusjonen av Horticum Morison.

Det viktigste er nå ikke å slappe av, fienden - svulsten har blitt igjen, kan du gi råd til hvordan du fortsetter å bekjempe den?

Jeg tror vi vil bryte gjennom, spesielt siden det er folk som deg og ditt fantastiske team. Lav bue for alle dere.

Når det gjelder søsters sønn: samle drinker hele tiden, for hele denne tiden var det bare to epilepsieangrep. Takk så mye.

Litt mer vil låne din dyrebare tid. I år insisterte jeg på at barna (jeg har seks barnebarn) gir Vetom 1.1 under forkjølelse. i pulver og begrave Nozdrin i nesen, etter januar, gjorde det ikke vondt.

Jeg håper virkelig på et svar, hvert brev du skriver for meg er en nervøs lettelse.

03/17/15 Elena

Hei, Julia Evgenievna! Hvordan jeg elsker å motta brev fra deg, en slik strøm av energi, vil jeg umiddelbart løpe for å gjøre noe)))

I dag, 28 d.t., månedlig start på gang, ingen daub var ikke. I dag har jeg laget en bestilling for Tiofan-lys og Tiofan-pulver, Vitarinol kapsler og Vitarinol-lys, Vetom 2-pulver, Reishi-sopp, og hvordan tar man det?

03/08/15 Elena

Kjære Julia Evgenievna. Jeg gratulerer med deg og dine kjære på ferien om våren.

Jeg ønsker deg helse, lykke, kjærlighet, trygghet, tålmodighet, alt det beste.

Lav bue for deg, for den varme og omsorg som du forholder deg til å fullføre fremmede. Takk

Jeg skynder meg å skryte med en puls, mens den hopper til 94, men allerede om morgenen var det en figur i går - 79, i dag - 74. Det var aldri hevelse.

Yulia Evgenievna, foruten lysene Tiofan m, hva annet å bestille nyttig, trenger Tiofan kapsler? Og Vetoms kan for to med sin mann (så lenge det er en økonomisk mulighet)?

Takk for ditt arbeid.

Legens råd

04/19/18 Svetlana

Hei, kjære doktor! Den 5. april 2018 sendte jeg deg en oppdatering om diagnosen til nevøen min, Ilya. Jeg sendte den til e-postadressen din: [email protected] fordi ellers ikke kunne jeg sende alle hans analyser du ba om. Legene sier at fyren hadde en slik feil på grunn av det faktum at under graviditeten hadde moren min søster hepatitt på bena. Du har kanskje ikke lest denne eposten enda! Siden svaret ennå ikke har sett. Vi håper og ser frem til din hjelp som spesialist! Med respekt for deg, hele vår familie!

"Yulia Evgenievna! God ettermiddag! Jeg sendte deg de siste testene og ultralydene til nevøen Ilya i dag. Men jeg tviler på om denne lenken vil åpne. Derfor sender jeg en gang til via e-post. Ingen har noen gang diagnostisert hepatitt eller cirrose i leveren. portal hypertensjon av venene i esophagus fartøyene i 6 år i Omsk, selv om de er innbyggere i Kasakhstan. Derfor er forbindelsen gjennom meg så langt. Erklæringen etter operasjonen er vedlagt. De foreskrev forbedret behandling etter det, men barnet gikk ikke, det var sterkt Men høyt blodtrykk etter å ha tatt stoffene. Hans mor, søsteren min nektet dette og byttet til tradisjonelle behandlingsmetoder sammen med en barnelege. Ilya føles ganske bra. Det virker. En forebyggende undersøkelse viste en økning i nyreproblemer. Derfor vendte de seg til deg.. I øyeblikket drikker Ilya Tiofan i olivenolje "

God dag, Svetlana!

Din første bokstav er ikke, derfor er det alltid nødvendig å skrive fra en adresse. Den andre med analysen mottatt.

I 14 år er det ikke lagt til noe nytt fra de viktige undersøkelsene, forløpet av operasjonen blir omskrevet for medfødt patologi.

Nå har Ilya høy risiko for esophageal blødning, en rynket venstre nyre, som vanligvis manifesterer nyresvikt (cpn).

Han trenger å passere urin i henhold til Nechiporenko; test for glomerulær filtrering (Reberg test); blod for kreatinin, urea, kolesterol, urinsyre og serumprotein, bilirubin.

Milt splenomegali er sterkt forstørret. Dette indikerer indirekte leversvikt og har direkte risiko for miltbrudd under trening.

Trenger tall press-morgen, arbeid, kveld.

Selv uten disse analysene foreslår jeg en slik ordning

-50,0 gram hakkede frukter plasseres i en tallerken, hell 500,0 ml 70% alkohol. Insister 2 uker på et mørkt sted ved romtemperatur, rist av og til. Drikk 25 dråper 3 ganger om dagen, en halv time før måltider. Kurset er 2 måneder, pause er 14 dager og kurset gjentas. Hold minst 3 kurs per år.

Avkalkulering av eventuelle tinkturer er obligatorisk:

For å fjerne alkohol, drypp tinkturen i 15,0-20,0 ml litt avkjølt kokende vann (ca. 70 grader) og drikk etter 15 minutter. I løpet av denne tiden fordamper alkohol ganske enkelt, slik at alt er nyttig på plass.

Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs 2 måneder, bytte av urter.

3. Hofitol, Lespenfil. alternative

4. Thistle Flour. 1 ts. Tre ganger om dagen med en slurk varmt vann. Kurset er 1,5 måneder. Thiophane er bra, men olivenolje med leveren er kontraindisert.

Det er stearinlys Tiofan. Men hva er formålet med søknaden? Thiophane løser ikke noe her, dessverre. Hvordan har Illya en diett og hvilke urter drikker han?

Hvis det er angitt tester, vennligst send.

04/13/18 Marina

!!Hallo Jeg heter Marina. Min far er 62 år gammel. For 3 år siden ble han fjernet mol, viste seg å være milonom. Ingen behandling ble utført. Før han gikk gjennom kirurgi i ansiktet, var det utdannelse på tannkjøttet, etterpå var det strålebehandling. Nå har tilstanden forverret seg. Kunst viste metastase - 5 i hodet og en i lungen. Nevurkirurger sier at kirurgi ikke er mulig. Kjemi hjelper heller ikke - på grunn av svulstens plassering i hodet. Vennligst hjelp meg med råd om hvordan vi kan gjøre livet lettere for pappa. Nå setter vi injeksjoner - hormoner 2 ganger om dagen. Vi ønsker å kjøpe Tiofan.

Jeg sympatiserer! Men hva er forverringen uttrykt, Marina? Vil din far være i stand til å overføre en sterk gift - Akonite Dzhungarsky i tinktur? Krever denne veldig ondartede svulsten nøyaktig Aconite? Og allerede vil jeg legge til det:

- 50,0 g knuste skudd av Mistelte og Sophora frukt plassert løst i en bolle, hell 500,0 ml 70% alkohol. eller apotek gerboton og insisterer 3 uker på et mørkt sted ved romtemperatur.

Drikk 30 dråper 4 ganger om dagen, en halv time før måltider. Kurset er 2 måneder, pause er 14 dager og kurset gjentas. Hold minst 3 kurs per år.

2. med alvorlig hodepine og nedsatt tale som en antitumor, halve hode av europeisk:

-1 ss. knuste rhizomer helles 200,0 ml vann og kok i 10 minutter. Still 4 timer, belastning

Lag lotion på pannen og templene.

Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs 2 måneder, bytte av urter.

4. Adenostop. Drikk 20 dråper om morgenen og ved lunsjtid, eller legg til urter til infusjonen. Kurset er 1 måned, en pause på 2 uker og gjenta. Tiofan-can, i form av rektal suppositorier!

02/19/18 Nina

God ettermiddag eller kveld!

Jeg heter nina Jeg er fra Krasnoyarsk og min mor er veldig syk. Så jeg bestemte meg for å spørre deg om hjelp.

Moren min ble gitt en foreløpig diagnose for en uke siden: eggstokkreft med spredning i livmor og lokal invasjon av tyktarmen. CA - 125: 308 enheter. Vi gjennomgår nå en undersøkelse for å registrere deg hos onkologisk senter, doktoren sier at du ikke mister en eneste dag, men i tvil om at moren kommer til sykehus, tviler han på om moren kan ha operasjon: hun har 1 grad hjertesvikt, problemer med nyrene, dårlig blodpropp. og cerebral cavernøs hemangioma. Han tviler også på om kjemoterapi vil bli indikert.

Faktum er at mødre har cyster i hele kroppen: i leveren, i nyrene, mastopati, samt en polyp i galleblæren. Hun drakk flere akonittkurs, tinktur av potetspirer, tinktur av Celandine og ble til og med behandlet med tjære. For en stund var det bra, men da (et sted i midten av behandlingen) kom intoleranse og behandlingen med giftstoffer måtte stoppes. Men flere kurs av akonitt, som det burde være, vi drikk. Men det hjalp ikke.

Vi blir behandlet tilfeldig. Jeg fant ut om lysene og kapulaene av Vitaprinol og begynte å gi dem til min mor: 1 lys om natten og 10 kapsler Vitaprinol om dagen. Da fant jeg ut om Tiofan, tømte det, og i dag stoppet vi med å drikke Vitarinol og begynte å drikke Tiofan-m: 1 kapsel, 0,2 mg hver. 3 ganger om dagen, og vi vil sette Tiofana-m-lys (0,1 mg) over natten. Jeg har også lært om det faktum at det er nyttig å lage enemas, og vi har satt på enemas i en uke: først med gress (en infusjon av kamille med Celandine), og etter en halv time gjør vi mikroklisme med Vetom 1.23. Den lettelse det er, det er det ikke.

Hvordan fjerne metastaser? Min mor er glad og leken, alltid og i alt støtter meg, og hun er bare 60 år gammel.

Fortell meg hva jeg skal gjøre?

Med vennlig hilsen, Nina

Hvis legen er i tvil, se etter en annen! Men å bli behandlet med et spydsmetode er det siste.

Fra dine ord, Nina, ser jeg ingen kontraindikasjoner for operasjonen. hjertesvikt blir nå behandlet raskt og enkelt, men på sykehuset, som et forberedelsesstadium for kirurgi.

Begynn å lage vanning med Celandine stor og raskt kjøpe en rød sopp sopp tinktur. Det skal være full i henhold til "lysbildesystemet", som produsenten citerer i detalj.

1. Amanita tinktur

2. Fest gresopsamlingen umiddelbart

Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. - i begynnelsen mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern; Bland det jevnt. Ta urter med en skje.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs 2 måneder.

5,0 gr. godt hakket rot, eller urt Larkspur høyt hell 100,0 kokende vann, kok i 10 minutter. På lav varme under lokket, fyll opptil 100,0 ml med varmt vann og belastning.

Prosedyren bør utføres etter avføring. Varm infusjon av urter i mengden 50,0 ml. rekruttert i en gummi pære av samme kapasitet og innføres rektalt. Etter prosedyren, er det nødvendig å holde knel-albueposisjonen i 10 minutter slik at løsningen ikke lekker ut.

Bare 10 behandlinger daglig.

30,0 gram tørt hakket gress av Celandine heller 1,0 liter kokende vann, insisterer 3 timer, belastning og bruk til vanning.

Kurset er 10 prosedyrer, en pause på 10 dager og gjenta.

01/31/18 Alexander

Hei, Julia Evgenievna!

Alexander, 65 år, vekt - 73 kg, høyde - 173 cm. Prostatakreft.

I november 2017 hadde jeg en blærehals TUR-operasjon. Histologisk undersøkelse av materialet viste at jeg har prostatakreft. Den første studien av glass var 4 + 4 = 8, gjentatt enda verre 4 + 5 = 9.

"I alle fragmenter av prostatavev, er det en utprøvd infiltrativ vekst av acetabulært adenokarsinom med 9 (4 + 5) Gleason-score med fokus på intradukt karcinom, foci av nekrose." Kirurgen foreskrev Gazorelin i 3 måneder. 29. desember gjorde jeg den første injeksjonen av stoffet.

Før operasjonen, PSA - 3.2 i løpet av året, er blodprøver normalt, ingen tegn på kreft ble observert. Resultatet av histologi som snø på hodet. MR i bekkenet viste: "Endetarm uten egenskaper, uten tegn på fortykkelse av vegger og formasjoner, i sigmoid kolon-divertikula. Prostata kjertelen er 35x29x34 mm, prostatic urinrøret deformeres og utvides til 10 mm, kjertelen er heterogen, subtotal representeres av en sone av patologisk signal (ujevnt redusert i T2), strekker seg til de seminalblærer, mot denne bakgrunn er det en diffusjonsrestriksjonsseksjon på 28x17 mm med tegn på patologisk kontrast med venstre sone Vesikkens ytre konturer er tydelige, ujevn, det cellulære vevet rundt venstre vesikkel er diffus komprimert, vesikkens vegger er utydelige, den venstre nevrovaskulære bunten er sannsynligvis involvert.

I løpet av den høyre indre iliac vaskulære bunten (øvre tredjedel), blir cystisk modifiserte lymfeknuter 12x7 mm visualisert. Blæren er moderat fylt, veggene er jevnt fortykkede til 7 mm, innholdet er homogent, de nedre delene av urinene blir ikke utvidet.

Bekkenbeinene med en utpreget diffus heterogenitet av MR-signalet, mot denne bakgrunnen i kjønnsbenene, er markert fokus på diffusjonsbegrensning til 18x10 mm Fritt væske i bekkenet er ikke merket.

Konklusjon: Staten i prosessen med hormonbehandling, postoperative endringer. Mit bilde av prostata kjertelen med involvering av venstre seminal vesikkel mot bakgrunnen av uttalt fibrøse endringer, endrede lymfeknuter, ekstremt suspekte endringer (mts) i kjønnsbenene. "

For øyeblikket er velvære fortsatt bra. PSA - 0,4. Leukocytter i urinen overskrides - 41,5, resten er normal.

Blod: hemoglobin - 172 g / l, hematokrit - 53%, blodplater - 565 10 * 9 / l, basofiler - 0,21 10 * 9 / l, ALT - 59 U / l, AST - 36 U / l, alfa amylase - 105 IE / l, gamma-GT-354 IE / l. De resterende resultatene ligger innenfor det normale området.

Trykket fra 150 til 110 er allerede 20 år. Jeg tar ikke medisin fra trykket.

Scintigrafi 28. desember metastase viste ikke.

Før operasjonen tok han avkoket Flor-Essens. Etter å ha oppdaget kreft tok han Tiofan og m kapsler.

Hva anbefaler å bli behandlet?

Hei, kjære Alexander!

Jeg takker din ro og takker for din tillit til nettstedet!

Flor-Essens er et godt stoff, men det er få phytoøstrogener i det, noe som er veldig viktig for deg nå. Dessuten vil det ikke løse hovedproblemet. Du må gjøre det riktige valget mellom kjemoterapi, urtebehandling og hormonbehandling for å forhindre metastase. Vi må ta hensyn til presset. Uansett hva du velger, foreslår jeg dette alternativet:

Jakk jakken og fruktene opp til 2-3 mm, rødder opp til 3-5 mm. I utgangspunktet mekanisk til små stykker, deretter på en kaffekvern. Rør jevnt. Urter uten dose skal tas i spiseskjeer.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs - 2 måneder.

Eller bland blandingen og kok på 10 minutter i en termos over natten.

- 20,0 g hakket rot pour 400,0 ml 40% alkohol i 2 uker.

Rist det en gang hver annen dag. Stamme og drikk 10 dråper 3 ganger om dagen 15 minutter før måltider. Kurset er minst 2 måneder med periodisk overvåkning av PSA, TRUS, OAK og OAM.

3. Rektale suppositorier. Thiophane bør fortsette å være full 2 ​​måneder og gå til lyset Chistobolin.

Det finnes forskjellige alternativer, og vi vil prøve dem.

Klar til å ta vare på deg, Alexander!

08/09/17 Tahir

Jeg trenger virkelig din hjelp til å behandle en mann, 66 år gammel.

Urologen på grunnlag av MR-skanning og rektal undersøkelse ble diagnostisert med prostatakreft. Pasienten henvises til et onkologisk senter for videre diagnose.

Papa har alvorlig smerte i lysken, og strekker seg til høyrebenet. Smerter begynte tidlig i juni i år, ledsaget av hyppig vannlating. Høyre ben - kontinuerlig hevelse fra hoften, hevelse i underbenet 4 cm.

Urinalyse - normal, fullstendig blodtall - alle indikatorer innenfor normal rekkevidde, med unntak av ESR-35, hemoglobin - 104, totalt blod PSA - 0.71.

Konklusjon MRI i bekkenet: Mit bilde av prostata kjertelen med invasjon i blærens bakre vegg og seminal vesikler. Lymfadenopati. mts i venstre vinge på ilia, måling 5,0 * 1,9 * 5,5 cm. Prostata kjertelen er forstørret (5,0 * 4,4 * 5,5 cm). Kjertelens struktur er heterogen på grunn av tilstedeværelsen av solid surroundformasjon. Formasjonen strekker seg til den bakre veggen av blæren og de seminalblærene, 4,8 * 7,3 * 7,8 cm i størrelse.

Nå tar han Alfuprost 1 tablett per dag, Lorista 100 mg (for senking av blodtrykk 220/94), smertestillende midler - stoffet Flamax 2 tabletter 2 ganger daglig. Godtar propolis tinktur på alkohol 40 dråper 2 ganger om dagen, kongelig gelé, Hemlock tinktur i henhold til ordningen: fra 1 dråpe til 40 og tilbake.

Kan du snakke med meg hvordan du hjelper pappa? Hvilke urter bør tas? Og hvilken behandling å legge til?

Med hensyn til deg, takk på forhånd for ditt svar.

Hei, kjære Tahir!

Jeg vil prøve å hjelpe! Jeg er helt enig med behandlingsregimet, men jeg anser det nødvendig å legge til urter i samlingen for å stabilisere trykket, forbedre humøret og trivselet; og koble lokal behandling for å hemme svulstvekst på plass og i radius:

1. Fortsett Hemlock Spotted Tincture og utfør 3 lysbilder på rad med 2 ukers pauser mellom dem. Med hver påfølgende glidning øker toppdosen av tinktur med 10 dråper.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. Blandingen helles 300,0 ml kaldt drikkevann, og deretter kokes. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. løpet av 1,5-2,5 måneder.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

3. Rektale stearinlys.

Begynn med stearinlys på grunnlag av større celandine - Chistobolin (produsent i Kislovodsk). Sett på 1 lys for natten, løpet av 3 uker.

3.1. Fortsett med stearinlys laget av deg selv, eller på apotek for å bestille:

Grind råvarene og bland blandingen med foroppvarmet kakaosmør i forholdet 5: 2. Sett i et kokende vannbad og kok under et lokk, rør og ikke la blandingen koka. Koketid - fra 1,5-2 timer. Fjern, insister 1-2 timer, belastning og hell inn i improviserte "stearinlys" fra matfolie. Oppbevares i kjøleskapet, sett rektalt 1 gang per dag i 10 dager. Bryt 2 uker og gjenta tre ganger.

4. For langvarig bruk, anbefaler jeg stearinlys Tiofan m, produsent i Novosibirsk.

Resten vil bli løst i rekkefølge.

Koden din er nei til kreft (skriv i begynnelsen av teksten i brevet, før hilsen).

Før kommunikasjon, kjære Tahir!

08/07/17 Darina

Julia, hei!

Jeg appellerer til deg for hjelp.

Alder - 45 år. Høyde - 170 cm. Vekt - 95 kg (fikk 20 kg i 4 år etter feste i 2013).

menstruasjon fra 11 år, for tiden 28 dager syklus (+ 1-2 dager), jevnlig. Gift. Trykket er alltid lavt - 90/60, 100/65. Permanent redusert hemoglobin under 95 (jeg godtar Ferroglobin). Stolen var vanlig - daglig, og da fibroid var liten - det var problemer med forstoppelse, og nå tyder det tilsynelatende på tarmene.

I en alder av 17, fjerning av fibroadenoma i brystkjertelen (før starten av seksuell aktivitet).

Fødsel i 20 år, graviditet uten problemer og giftighet i det hele tatt, hun fødte seg selv. 1 mini abort

Problemet er den voksende flere fibroids siden 2006. Flere ganger fra 2005 til 2007 tok han Postinor, kanskje det var en katalysator. Nå mer enn 12 uker.

Ingen smerte, ingen blødning. månedlig for øyeblikket som en klokke, rikelig første dag, så normal, ca 4-5 dager, så et par dager flere ichor. Før menstruasjon, opplever væskeretensjon i kroppen (forskjellen i vekt er opptil 3 kg), blir magen veldig stor og elastisk.

Merkelige endringer i libido - en sterk økning i de siste dagene av menstruasjonen og umiddelbart etter menstruasjon 2-3 dager. Så - fullstendig rolig, jeg vil ikke ha noe. På menstruasjonens slutt og etter dem føler jeg meg veldig bra - kroppen min er lys, hodet mitt er klart, humøret mitt er muntert, i andre halvdel av syklusen er det gradvis vekt, tretthet, sløvhet, døsighet og så videre i en sirkel.

Legene er utvetydige i sin dom - fjerning av livmor. Det er ingen problemer med brystet nå.

For seks måneder siden sjekket hun skjoldbruskkjertelen, testet for hormoner, TSH var normalt. Endokrinologen sa at alt er normalt, kolesterol er normalt (på grunn av godt kolesterol) og at vektøkning ikke er relatert til hormoner.

Cones dukket opp på kroppen, sannsynligvis lipomer (på forsiden av låret, på nakken, på armen), og mannen har generelt mange av dem over hele kroppen, størrelsen på en stor bønne. Jeg dro til legen - de sa, det er greit - det er wen, du kan slette det eller bare ikke røre ved det. Men de er mange og blir større.

Jeg føler meg svak, konstant trøtthet, våkner om morgenen, som om jeg ikke hvilte, er energi null, kramper i kalvene mine, konstant angst, selv uten tilsynelatende grunn. Konstant stress, nervøsitet, kreditt, det eneste boliglånet, frykten for å miste en jobb og forbli på gaten (men sannsynligvis alle har det, livet er sånn nå). Etter de nervøse sjokkene, føler jeg hvordan magen er anstrengt og forstørret, livmor begynner å smerte. Karakter mannlig, avgjørende, intellektuelt arbeid. Noen ganger er det en tyngde i høyre side. På vår og høst, eller når det er frosset, er det utslett av herpes.

Måltider er vanlige, grønnsaker og frukt er stadig, kjøtt eller fisk daglig, jeg prøver stewed eller bakte, cottage cheese, frokostblandinger, jeg elsker sur og krydret, ofte hjemmelagde kaker og søtsaker. Jeg røyker ikke, noen ganger kan jeg drikke rødvin, et treningsstudio 2-3 ganger i uka. Arbeid stillesittende, på kontoret, på datamaskinen. I sin ungdom var hun veldig fleksibel, smidig, gikk for å danse, og nå i bekkenregionen alt frøs, forstenet, energien beveger seg ikke i det hele tatt. Fra arvelighet - morens bestemor hadde en goiter (operasjon) og en cyste (operasjon).

Etter at diagnosen ble behandlet med ulike folkemetoder, er tinkturer, urter, hellebore effektive, men begynnelsen av hjertets stikk er avbrutt, Borovoy livmor, Rød børste, Avgifter i forskjellige variasjoner). Og fra Borovoy av livmoren og Rødbørsten følte hun seg ikke veldig bra, men Potentilla-tinkturen bidro tydelig til). Sultet i løpet av året (2013) fra 1-3 dager til maksimalt 21 dager. Fra sult var det en signifikant reduksjon i fibroids (doblet fra den første), men så kom det tilbake igjen. Sagte tinkturer av propolis, silverweed, Sabelnik, misteltein, valnøtt, celandine. Behandlet av Todicamp. Så ulike urter avgifter. Anvendt saltforbindinger. Hun ble behandlet med juice i henhold til Breis, leeches, homeopati, akupunktur. Kanskje gjorde noe feil? Nå aksepterer jeg ikke noe, jeg vil begynne å ta urter under ditt lederskap.

Nylig lest boken "." Om den parasitære teorien om kreft. Hun skriver at alle svulstene fra parasitter er Trichomonas, Chlamydia, Ureaplasma, etc. Og behandlingsregimet inkluderer kraftig terapi med Metronidazol, antibiotika og Nystatin, med gjentatte kurs. Hun skriver også at de vanlige testene ikke viser tilstedeværelsen av infeksjon, siden Trichomonas sitter stille inne i svulsten. Fortell meg, er det fornuftig å bli behandlet med piller og deretter videre med urter eller kan urter også hjelpe med infeksjoner?

For to år siden var det henvist til en operasjon, en full undersøkelse ble gjennomført, alle tester ble samlet, men i siste øyeblikk nektet jeg.

Min sønn: 25 år gammel, høyde - 182 cm, vekt - 100 kg.

Kroppsbygging, ikke gift, men sex var. Mat - mye kjøtt, kylling, frokostblandinger, cottage cheese, frokostblandinger, elsker desserter. Akneproblemer over baksiden, noen akne er betent som koker, spesielt i løpet av den kalde årstiden, eller under hypotermi. Akne forekommer periodisk i lysken og på den indre overflaten av låret. Hårtap på hodet, huden er tynn, men fet. Vi behandler med varierende suksess med salver, salicylsyre, svovel, klorofyllipt, celandine, havtorn (god effekt, kanskje demodecosis, hvis det reagerer godt på syre?), Men til slutt - det kan ikke herdes til å rense huden. I rommet hvor han sover, lukter han tungt om morgenen, og han har også en hvit patina på tungen. En blodprøve viser en økning i leukocytter. I barndommen var Giardia (behandlet).

Jeg ber deg om å hjelpe så mye som mulig i denne situasjonen.

Hvis FSH, LH, TSH og prolactin er normale, er det mulig at bare stillesittende arbeid og lidelse førte til utvikling av en svulst.

1. La oss starte med tinkturen av urt av den større celandine og fortsette å øke. Sett for å insistere på roten til Cupena Drug.

- 2,0 g gress pour 100,0 ml 60% alkohol, insister 7 dager, press og drikk 12 dråper 3 ganger daglig, før måltider, i 1 ss. vann. Kurset er 1 måned, en pause på 14 dager og gå til Kitena-tinkturen.

Begge tinkturer er moderat giftige, bare følg oppskriften!

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurset - 1,5 måneder, kontroller ultralyd og fortsett med gode effekter.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

8 dager før den månedlige legges til samlingen av 2 st.l. Melissa officinalis og OrtoSiphon staminate, eller Mansjett vulgaris, 2 ss.

Etter hver måned, drikk Totem i 2 uker og se etter et naturlig produkt "Iron Ashes" for permanent prima (for å øke hemoglobin).

3. Rektale suppositorier Tiofan m, et kurs på 2-3 måneder (Novosibirsk).

3.1. Vanning, fra den første tørre dagen, 12 ganger.

- 1 ss. blandingen helles 400,0 ml vann, kok opp, simmer på lav varme i 15 minutter, insister 30-40 minutter. Stamme, klemme, opptil 400,0 ml. Vanning krever 150,0 ml varm oppløsning. Stryk av alle reglene, fyll med en oppløsnings sprøyte eller en gummi pære med et volum på 200,0 ml. Ligge i badekaret, kaste føttene på siden (i kvinnenes stilling), og sett opp løsningen i porsjoner, forsink hver i 1-2 minutter. På slutten av prosedyren suge en bomullsgass tampong og legg den på natten.

Vanning gjenta i neste syklus.

Og fra ca 17-26 d.ts. gjør lotioner på suprapubic området med samme infusjon av urter.

Den første ultralydkontrollen etter 1,5 måneder fra begynnelsen av mottak av hele ordningen (alle gjenstander på samme tid).

Og vær så snill, Darina, send meg alle dine analyser 2 år siden, jeg vil sjekke en gjetning.

". Med hennes kreft teori er ikke tiltalende for meg. Og parasitter kan bli funnet hvis du setter deg et slikt mål. Jeg anbefaler ikke kategorisk å bli behandlet med Trihopol og andre kjemikalier, og til og med gjentatte ganger. Det grenser på galskap.

Son. Mens jeg vil gi råd - å utelukke endokrin patologi, i tillegg til fedme; og androgen dermopati, for å donere blod for LH, FSH, prolactin, kortisol, fri testosteron.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1,5 ss Blandingen helles 500,0 ml kaldt drikkevann i en time, og deretter kokes. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 500,0 ml. Drikk 150,0 ml 4 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurset er 1,5 måneder.

Med beste ønsker, Darina, før kommunikasjon!

07/04/17 Alexey

Hei, kjære Yulia Evgenievna.

Min diagnose: testikkelkreft.

2,02.16 fjernet, seks måneder senere, ble metastaser funnet i para-aorta lymfeknuter i magen, 4 kurer av kjemoterapi og 1 løpet av stråling ble utført, noden redusert fra 65 mm til 16 mm.

Fortell meg, vær så snill, hvor du skal begynne, i hvilken dosering, i hvilken rekkefølge og hvor mye tid, og hva mer skal jeg kjøpe.

svulster bør ikke få den minste sjansen. Fokuset selv er redusert, men det spiller ingen rolle så mye - metastaser lever uavhengige liv. Derfor foreslår jeg å starte med to giftige tinkturer (se nedenfor).

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurs - 2 måneder, bytte av urter.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

Bland urter i ikke mer enn 3-4 dager, det kan være nødvendig å rette opp samlingen.

2. Mottak av giftige urter i henhold til "hill" -ordningen.

Ordningen innebærer en startdose på en dråpe, målt med et øyedråper, alltid i vann. Hver dag, ved hver mottakelse, må du legge til en annen dråpe. Peak "slides" - dette er den maksimalt programmerte mengden, hvoretter nedgangen begynner - med hver inntak blir en dråpe fjernet. Peak "slides" vil gjøre mens 15 for begge tinkturer.

8 timer - Hemlock spottet, 1 dråpe / 70,0 ml drikkevann, 30 minutter før måltider.

14 timer - Jungar Aconite, 1 dråpe / 70,0 ml vann, 30 minutter før måltider.

20 timer - Hemlock spottet, 1 dråpe / 70,0 ml vann, 30 minutter før måltider.

Videre er antall dråper lik kalendernummeret. Den andre dagen med opptak - 2 dråper, den femte dagen - 5 dråper, etc. Etter 15 dråper (og per dag - 45 dråper av den ene og den andre tinkturen) går poengsummen ned. Og på den 16. inntaksdagen vil du dryppe allerede 14 dråper. Husk at fra 13. dråpe vil mengden vann allerede være 100,0 ml!

Rectal Candles Tiofan m. Produsert i Novosibirsk, ved Institutt for kjemi av Pedagogisk Universitet. Kurset er 2-3 måneder.

Alle andre problemer vil bli løst i funn. Koden din er ikke kreft, Alexey (skriv i begynnelsen av teksten i brevet, før hilsen).

05.23.17 Katerina

Hei, Julia Evgenievna!

Uheldigvis rammet nettstedet ditt og ble overrasket av antall takk til adressen din. Det er tydelig at du behandler med oppmerksomhet og tålmodighet alle som appellerer til deg.

Jeg bestemte meg for å be om hjelpen din.

Mitt problem ligner på de mange som er beskrevet på nettstedet ditt, men med sine egne nyanser.

Da jeg hørte diagnosen, ble jeg umiddelbart involvert i dette problemet, men et år senere oppstod en annen fibroid, 1 cm i størrelse.

I løpet av årene har jeg prøvd behandling i en homeopati-klinikk (med både komplekse og individuelt utvalgte preparater), fasting kurs, drikking ferskpresset gulrotjuice, rødbeter, poteter, spirefrø, gjennomgått et akupunktur kurs, vel selvfølgelig urtemedisin. Men hun fant ikke herbalisten, hun ble behandlet med lesehørte oppskrifter. Så Borovoy livmor (og infusjoner og tinkturer, både i samlinger og en). Den røde børsten (det gir meg press og gir hodepine), Euphorbia pallas, nese, jordbærblad, calendula, melissa, Dushitsa og mange andre. Så som klare avgifter (kaukasisk, Krim-avgifter fra fibrene), og hun forberedte seg.

Men en annen ultralydstest fant sted, og i stedet for to ble det funnet en fibroid, men i samme størrelse som det var to (6 uker), og endometriose dukket opp, kronisk bilateral oophoritis, ovarie dysfunksjon, er det uregelmessigheter i syklusen.

Endokrinologen setter hypothyroidisme (skjoldbruskhormoner er normale, bare TSH - 4.3, med en standard på 4,0). Ultralyd av skjoldbruskkjertelen avslørte ingen patologi, selenpreparater ble foreskrevet.

Selv i løpet av de siste 3 årene har jeg dramatisk fått vekt (med vekst på 164 cm - 65 kg, alltid veid 55-57 kg) på nervesystemet (jeg bor i Donbas), jeg spiser hele tiden (nei, jeg spiser ikke - jeg spiser) og det er ingen følelse av metning.

Jeg vil gjerne vite din mening, er det mulig å kurere fibroids eller bare fjerne dem raskt.

Trenger å se på roten. Kronisk betennelse fører alltid til ovarie dysfunksjon. Den trekker i en syklus, og skjoldbruskkjertelen i en tilstand av mild hypothyroidisme reduserer progesteron. Og her begynner fibroid å danne seg.

Oppgaven er å redusere betennelser, normalisere hormoner og koble til anti-tumor urter. Selvfølgelig spiller leveren og nervesystemet en viktig rolle.

1. Cyclodinon, 1 tablett eller 30 dråper om morgenen. Kurset er 3 måneder.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurset på 2-2,5 måneder.

Mengden av urter som standard er i spiseskjeer.

Bland urter i ikke mer enn 3-4 dager, det kan være nødvendig å rette opp samlingen.

2.1. Vanning nødvendig.

- 1 ss. blandingen helles 400,0 ml vann, kok opp, simmer på lav varme i 15 minutter, insister 30-40 minutter. Stamme, klemme, opptil 400,0 ml. Vanning krever 150,0 ml varm oppløsning. Stryk av alle reglene, fyll med en oppløsnings sprøyte eller en gummi pære med et volum på 200,0 ml. Ligge i badekaret, kaste føttene på siden (i kvinnenes stilling), og sett opp løsningen i porsjoner, forsink hver i 1-2 minutter. På slutten av prosedyren suge en bomullsgass tampong og legg den på natten.

Vanning gjøres fra hvilken som helst syklusdag, 14 ganger på rad. Gjenta i neste syklus.

2.2. Jeg anbefaler å koble rektale stearinlys Tiofan.

3. Snakk om kostholdet ditt.

Følelse av matfett er gitt av mat som svulmer i magen.

Dette er en kli i første omgang, frukt, tørket frukt, frokostblandinger, sopp.

Og selvfølgelig vann. Enhver følelse av sult reduserer et glass vann, drukket veldig sakte og med smak. Tenk deg at du drikker guddommelig nektar.

En enkel teknikk for å redusere sult er en fullstendig avvisning av kjøttdelikatesser, pickles og røkt mat, og bare pølser, wieners, pølser. Reduser mengden salt, og du vil raskt føle forbedringen. Hold revet eple med gulrøtter, kål salat, et glass kefir for en matbit.

Fordøyelse forbedrer krydret bitterhet - gurkemeie, ingefær, spidskommen, fennikel, sort pepper. De bidrar også til vekttap.

Et spesielt produkt for rask metning har alltid vært kål, alle dens arter. Og til slutt, gi opp hvitt sukker. Bruk fruktose eller rørsukker. Naturligvis må vi gradvis forlate produktene med gjær og baking.

Så det er ingenting å bekymre seg for. Noen kan dempe din appetitt!

Og nå, GOD LUKT! Før kommunikasjon! :-)

05/16/17 Tatyana

God ettermiddag, Julia Evgenievna!

I begynnelsen av brevet informerer jeg deg om det med fordøyelsen og alt annet jeg har normalt! -))) Jeg bøyer deg med takknemlighet!

For øyeblikket trenger jeg råd fra meg og min mann.

Jeg har en C5-C6 cervikal brokk, min venstre arm og alvorlige hodepine virker ikke, ofte venstre sidet, ved den minste forandringen i været.

Nå om mannen sin: også alvorlig hodepine. Jeg sender også min ultralydsskanning og konklusjonen av en MR-skanning, og Andreis ultralydsskanning av brachiocephalic fartøyene, og jeg legger også til min sonogram på hjertet og nyrene.

I øyeblikket drar Andrew Noliprel-5, Rosart - en statin, og nylig la doktoren til Normodipin.

Selv min mann har kronisk prostatitt.

Siden i går har jeg forberedt ham til å drikke. Samling: Motherwort 2, Rosehip 1, Plantain leaf 1, Birch leaf 1. Funnet du informasjon om at menn ofte har trykk på grunn av prostatitt? Vi måler trykket om morgenen og om kvelden, registrerte jeg det - jeg sender også et bilde.

Dessverre viste undersøkelsen at mannen hennes, i tillegg til en nyrecyst, hadde en kombinert hjertesykdom, atherosklerose. Intravasal kompresjon, "forårsaket av ekstravaskulære faktorer", er oversatt som en klemme av blodkar som bærer blod til hjernen. Jeg tror at det ikke er noe eksotisk der, med unntak av Schmorl-hernier, som din. Og dette er i sin tur utgangen av de cervicale intervertebrale diskene til periferien. For å bekrefte at du må gjøre den samme undersøkelsen, hva gjorde du, Tanya. Men trykket skyldes en nyrecyst, nedsatt nyre- og cerebral blodstrøm og hjertesykdom. prostatitt legger til negativitet.

1. Ektemann. I samlingen tok jeg hensyn til sklerose, prostatitt, hypertensjon. En samling med et birkeblad, du kan ganske enkelt legge til dette før blanding - 1 ss. blandingen.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurset - fra 1,5 måneder.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

Bland urter i ikke mer enn 3-4 dager, det kan være nødvendig å rette opp samlingen.

2. Rektale suppositorier Tiofan m, kurs - 1 måned.

3. Microclysters med Aspen bark ekstrakt.

Hell den knuste barken med vann 1:10 og fordamp i et vannbad til halvparten av volumet. Å gå inn om morgenen etter avføring 50,0- 70,0 ml varm ekstrakt. Kurset - annenhver dag, 15-18 prosedyrer.

Og du, Tanya, for en radikal forbedring, trenger du maskinvareutvidelse og akutt mottak av kondroprotektorer. For eksempel, pierce umiddelbart med kurset Rumalon; eller start med det fantastiske stoffet Gelenk Narung.

På samme tid engasjere seg i treningsterapi, og takk Gud at dette er alt på et sykehus. Øvelse terapi vil frigjøre presset nerve rot og smerte, nummenhet vil gradvis forsvinne. Det viktigste er en god spesialist.

Forbered 1 spiseskje / 200,0 ml vann, drikk 60,0 ml tre ganger daglig i 1,5-2 måneder.

Jeg var glad for å se deg, jeg vil være glad for å hjelpe!

04.04.17 Lyudmila

Hei, Julia Evgenievna.

Ludmila fra Mtsensk skriver til deg.

Vi snakket med deg om mannen min, om sykdommen av multippel sklerose.

Behandlet med folkemåte Mumiyo, propolis-tinktur og tinktur Retinophobia (delphinium) tinktur i henhold til skjemaet.

I dag går hun ikke bra (hennes ben knapt løfter), svakhet (folder i halv), beina hennes blir hovent.

Jeg ber deg om hjelp i vår situasjon.

Sakshistorikk (ekstrakt) vedlagt fil.

God ettermiddag, Lyudmila!

Ja, jeg husker deg godt! Og jeg husker at jeg anbefalte deg å bestille en ganske stor mengde urter med den betingelsen at du skriver dem til meg.

Nå, som jeg forstår det, hersker min manns muskel svakhet. Men han tar også antihypertensive midler - hvilke? Hva er hans press?

Ikke start med Larkspur High, men med Mordovnik vanlig, men tinkturene skal være begge:

- 2 spiseskjeer knuste frø helle 0,5 liter vodka, insister 2 uker på et mørkt sted, riste av og til, belastning. Begynn med 2 dråper 3 ganger om dagen, og legg til drop-drop hver dag, ta 20 dråper 3 ganger om dagen. Fortsett en uke, ta en pause på 10-14 dager. Dosering med øyedropper, fortynnet i 1 ss. vann. Kursene gjentas som nødvendig. Se etter press. Mindre doser Mordovnik (10 dråper, 2 ganger daglig) øker trykket, og store (20 dråper) senker dem.

- 50,0 gram rot Larkspur grind i kjøttkvern, hell 500,0 ml 40% alkohol, insister i tre uker, rist 1 gang om 2-3 dager. Stamme, drikke i henhold til "lysbildet":

Begynn med 1 dråpe / 50,0 ml vann 3 ganger om dagen. Daglig legg til 1 dråpe i hver mottakelse. 10 dråper drypper i 70,0 ml vann, 15 dråper allerede i 100,0 ml vann. Oppnå opptil 20 dråper 3 ganger daglig i 100,0 ml vann og begynn gradvis nedgang, og fjern 1 dråpe fra hver dose. Kurset avsluttes i 40 dager, en pause på 14 dager.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 full ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurs 1,5-2 måneder.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

Bland urter i ikke mer enn 3-4 dager, det kan være nødvendig å rette opp samlingen.

4. Fiskolje, 1 ts, tre ganger om dagen, på et stykke sort brød, før måltider direkte. Kurs - 1 måned.

5. Vitaroln. Les om ham og avgjøre enten i hans favør eller til fordel for Tiofan.

Før kommunikasjon, Luda! VENT!

04.04.17 Julia

Julia, hei!

2 av mine barn er ikke smittet.

Jeg nektet å behandle ambulant.

Fortell meg hvordan du skal behandle med urter.

ASD hjalp meg. Jeg vil prøve igjen.

Kan jeg drikke Tiofan, Vetom, ASD?

Beklager, og jeg håper du får antiretroviral behandling! Og nå er det nødvendig å styrke immunforsvaret til begge barna med urter, fordi de kan bli syke med tuberkulose - det er Koch bacillus i sputumet ditt !! Jeg vil legge Ftivazid til urter i profylaktiske doser.

1. Samle urter for barn.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml.

BARNENS EN FYTODOZES.

- Opptil 1 års levetid - 1/10 voksen dose (standard infusjon av 1 spiseskje urter eller en blanding av urter per 200,0 ml kokende vann).

- Fra 6 måneder til 1 år - 1/8.

- Fra år til to år - 1/7.

- Fra 2 til 3 år - fra 1/6 til 1/4.

- Fra 3 til 4 år - 1/5.

- Fra 10-12 år gammel - 3/4.

- Fra 12 - full voksen.

Kurset er 1,5 måneder.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

Bland urter i ikke mer enn 3-4 dager, det kan være nødvendig å rette opp samlingen.

2. Og til deg, Yulechka, la oss anvende denne ordningen:

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurs - 2 måneder.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

2.1. Innåndinger er kalde med et konsentrat av sølvvann, et sterkt antiseptisk middel; sølv løsning for drikking. Det har vist seg at sølvioner er effektive i aids og tuberkulose.

I Medtech kan du kjøpe en enhet, en husholdnings ionator for å få vann og en inhalator, og en forstøver er bedre!

2.2. Thiophane foretrekker sterkt anti-tuberkulosemedisin - Vitaroln, også i en oljeløsning. Drikk 1 ts. tre ganger om dagen, kurs - 3 måneder.

2.3. Hvis du har blitt foreskrevet antibiotika, må du bli med Vetom - på slutten av kurset.

Og, hvis du liker fraksjonen til SDA, vær så snill å bli med!

Koden din er BARN (skriv i begynnelsen av bokstaven, før hilsen). Hold meg oppdatert, Julie! Jeg vil prøve å hjelpe deg og barna!

11/01/16 Victor

God ettermiddag, kjære healere og redaktører av nettstedet.

La meg takke Yulia Evgenevna for hjelp til å behandle min mor. Vi begynte å drikke urter som legen rådet, vi venter på gode resultater.

Jeg vil også be om hjelp til å behandle min far, født i 1953.

Hoveddiagnose: Prostata kreft stadium IV (adenokarcinom mikroacinar) med hjernemetastaser. MR viser to lesjoner, på grunn av hvilken parese av venstre arm og delvis av venstre ben.

I november i fjor, en operasjon, bilateral orchiectomy. Fra januar 2015 tar vi Bicalutamide 150 mg, den totale PSA falt fra 300 til 14, deretter den siste - 46 (10/07/2016).

Av kroniske sykdommer - hypertensjon, bihulebetennelse. bihulebetennelse i det siste også bekymret for nesestop, utslipp.

Be også om råd om beroligende midler. Det er en konstant angst i faren, noe som provoserer en økning i trykket. Livsstilen har endret seg dramatisk på grunn av sykdom, og morens sykdom, alt påvirker nervesystemet.

Takk for din hjelp, jeg venter med håp om anbefalinger!

Takk også! Men du har så fort til å takke - urter har nettopp begynt!)))

Her er ordningen for din far, i samlingen tok jeg hensyn til alle dine ønsker:

- 10,0 g hakket tørrrotte pour 0,5 liter 70% alkohol. Insister 10 dager. Drikk, oppløs 1 ss. i 70,0 ml vann 3 ganger daglig, 30 minutter etter måltider. Kurset er 1,5 måneder, pausen er 2 uker. Tinktur endres til en annen - Mistelten (se nedenfor), sett begge samtidig.

1.1. En avkok av røttene til Tamus, mens tinkturen er forberedt:

- 1 ts hakkede tørre røtter helles 200,0 ml kokende vann og kok i et kokende vannbad i 30 minutter, la i 10 minutter, stamme. Drikk 1 ss. 3 ganger om dagen, 30 minutter før måltider.

2. Samling av urter (fytoøstrogen hemmer spredning av prostatakreft).

Rødder: Lakris - 1 (nøyaktig 10 dager senere, reduser mengden til 1 des. Og fortsett), Comfrey - 1; Alfalfa såing - 1,5, Ginkgo biloba - 1, Seske - 2, Medisinsk bokstav - 2, Hoppekegler - 2, tørre frukter av Rowan rødt - 2 hvite mistelteinskudd - 1 ts.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurs 1,5-2 måneder.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

- 100,0 g knuste mistelskudd skutt løs i en bolle, hell 500,0 ml 70% alkohol. Insister 3 uker på et mørkt sted ved romtemperatur, rist av og til. Drikk 30 dråper 4 ganger om dagen, en halv time før måltider. Kurs - 2 måneder.

3. Lys rektal Tiofan m, 200 mg. Å sette på natten - 2 måneder.

Skyll med buljong urter Herb brev. Hvis det er pus, kommer det ut.

- 1 ss. hakkede urter hell 400,0 ml varmt vann og kok på lav varme i 20 minutter. Insister 15 minutter, trykk og skyll nesen med en sprøyte med en dyse. Kurs - 3 uker.

Alt det beste og beste for hele familien! Lykke til! Vi ses snart, Victor!

10.26.16 Valeria

God ettermiddag, Julia Evgenievna!

Min mor, 66 år gammel, hadde brystkreft 2 år siden. Det var en operasjon, kjemi, strålebehandling.

I slutten av august, etter en cryoballon-isolasjonsoperasjon av munnene i lungene, følte moren en kraftig forverring i helsen. kvalme, vedvarende oppkast, svakhet, manglende evne til å ta væske og mat. huden ble gul, kløende hud, hvite øyne ble gul. Urin er mørk, lett avføring. Skarpt vekttap, mer enn 10 kg.

MR-resultater: moderat hepatomegali. Dannelsen av leverenes høyre kant med overgangen til leverens port (hepatocellulær c-r?) Mett i leveren. MSCT tegn på biliær hypertensjon. "Sludge" syndrom i galleblæren. diffuse forandringer i bukspyttkjertelen. Cicatricial deformitet av høyre nyre. ascites.

Legene ønsket å drenere utløpet av galle fra leveren, men de gjorde det ikke, de ble tømt fordi de ikke trodde det var mulig.

Høyde - 158 cm, vekt nå - mindre enn 50 kg.

Hjemme legger de rengjøringsfyllere med Hemodez, Reamberin, Reopolyglyukin, nå setter vi Remaxol.

Vi drikker homøopati (i henhold til anbefaling fra en homøopatisk lege fra St. Petersburg).

Vi gir Vetom, Tiofan, brus, peroksid, samlingen av urter fra ascites fra dine tidligere anbefalinger på nettstedet, C-vitamin, ferskpresset juice fra grønnsaker, frukt.

Mamma spiser nå bare frokostblandinger, baby mat, Nutridrink drinker.

Resultatene av blodprøver fra 10/18/16 (delvis fra 06/05/16): trombokrit - 2,08, ALAT - 121,65, ASAT - 316,75, totalt bilirubin - 445,57, direkte bilirubin - 199,74, gamma GT - 155,59, glukose - 3,55, kreatinin - 58, urea - 2,8, totalt protein - 47, kolesterol - 8,13, alkalisk fosfatase - 617, kalium - 3,02, natrium - 128,61, klor - 90, hematokrit - 36,5, hemoglobin - 120, erytrocytter - 3,92, blodplater - 318, leukocytter - 4,6, lymfocytter - 15,3, monocytter - 6.1.

Tilleggsinformasjon: blodgruppe 1+. cyste av skjoldbruskkjertelen.

Kronisk gastritt, magesår. arytmi, rask puls, faller i blodtrykk.

Yulia Evgenievna, vær så snill å gi råd om hva vi bør ta fra ascites og hvordan du opprettholder tilstanden med en slik diagnose? Er det mulig å sette albumin? Furosemid fungerer nesten ikke, de begynte å gi Diuver fra i går.

Tusen takk venter på ditt svar!

Hvis moren din er enig, er det nødvendig å søke operasjon for å skape utflod av galle, galle i denne situasjonen vil ikke bare hjelpe, men også skade. Det er ingen annen vei, Valeria. Gjør ditt beste, være vedvarende, se etter en slik lege.

I mellomtiden må du gi din mor Phenobarbital, 1,0 gr 2 ganger om dagen. Dette vil redusere kløen, graden av gulsott og tillate deg å slappe av.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. Blandingen helles 200,0 ml kaldt drikkevann i en time, og deretter kokes. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 200,0 ml. Drikk 50,0 ml 4 ganger daglig, før måltider, i små søppel. Kurset er 1,5 måneder.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

2. Galstena. Prøv forsiktig å gi 10 dråper to ganger om dagen. Du kan øke til 15 dråper tre ganger om dagen, før måltider. Tilsett pureed supper, juice med masse - gresskar, eple. En separat samtale om roséjuice. Det er en kardioprotektor med anti-kreft egenskaper. Giver forsiktig, bare ferskpresset og avgjort i kjøleskapet i minst en time. Start med 30,0 ml tre ganger om dagen. Alle aktiviteter under kontroll av bilirubin hver 7. dag. Kurset er ikke mindre enn en måned.

2.1. Under tungen skal dryppe Limfomiozot. Begynn med 10 dråper tre ganger om dagen. Dette vil sterkt redusere forgiftning.

2.2. Diuver la oss hver annen dag kombinere den med 2 tabletter Veroshpiron.

Men dette er halv mål! Jeg gjentar, se etter en kirurg - avgjørende, men virkelig menneskelig, som regelmessig vil slippe ut ascittisk væske.

Og mer, Valeria. Med disse figurene vil bilirubinforgiftning påvirke hjernen. Vær forberedt på manifestasjoner av encefalopati.

Alt det beste! GOD LUKT!

08/23/16 Ivan

Hei, Julia Evgenievna.

For øyeblikket er testosteron, libido senket, smerter forekommer periodisk i prostata og venstre skrotum.

Jeg søkte mye på spørsmål og svar, men det er din tilnærming veldig individuell for alle. Jeg trenger virkelig din tilnærming til behandling. Hjelp vær så snill.

Alle har egen prostatitt!)) Men det er vanlige punkter i urte-behandlinger - disse er lokale prosedyrer, uten hvilke drikkegebyr ikke fungerer bra; gjenopprettelse av immunitet etter antibiotika og grunnleggende avvisning av dem. Alle som ikke liker rektal suppositorier, mikroclysterer, går tilbake til legene eller til nettstedet. Behovet for lokal behandling er åpenbar. rennende nese eliminerer dråper i nesen; øre smerter - tårer i øret; konjunktivitt - øyedråper, etc. Og vi vil starte med restaurering av intestinal immunitet:

1. Tinktur av hvitløk.

- Grov hakskinnene av 3 mellomstore hodeplanter og hell 300,0 ml sterk vodka. Insister 10 dager i mørket. belastning, klemme. Drikk 30 dråper i 1 ss. melk, tre ganger om dagen, 15 minutter før måltider. ELLER bruk Allilsat tinktur. Kurs - 1 måned.

2. Samle urter for å drikke.

Hakk gresset jevnt til 2-3 mm, røttene og fruktene - opp til 3-5 mm, bland jevnt.

- 1 ss. bland godt 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og kok deretter med. Smør over lav varme eller kokende vannbad, dekket i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurset er 1,5 måneder.

Standardbeløpene er i spiseskjeer.

2.1. Tribestan, drikk 1 tablett 4 ganger om dagen. Kurs - 1 måned.

3. Lokal behandling.

Grind til ca 3 mm, bland.

- 1 ts blandingen helles 100,0 ml vann, kokes, kokes i lav varme i 15 minutter, insisterer på 30-40 minutter. Stamme, klemme, opp til 100,0 ml. Prosedyren bør utføres etter avføring. En varm infusjon på 70,0 ml oppsamles i en gummipære av samme kapasitet og innføres rektalt. Etter prosedyren er det nødvendig å opprettholde en knel-albueposisjon eller en bakre stilling med hevede og lukkede ben i 15 minutter slik at løsningen ikke strømmer ut. Kurs - 14

3.1. På slutten av kurset, gjør PSA, urin og blodprøver, og bytt til Tykveol eller OR Tiofan suppositorier, 200 mg.

Din helse og analyse vil bestemme alt.

For hele behandlingsvarigheten utelukkes alkohol, krydret og krydret mat og krydder; øyeblikkelig kaffe. Drikk avkok av havre.

Ha det bra, Ivan!

For å angi de første 10 dagene av tilbakemelding, legg et notat OPPDATERT i begynnelsen av teksten til brevet, før hilsen. I fremtiden vil det ikke fungere, men alle gjentatte brev går automatisk til legen.

05.25.16 JULIA

Hei, Julia Evgenievna.

Jeg er 39 år gammel. Høyde - 167 cm, vekt - 70 kg.

Jeg hadde polypper, tre ganger, skrapet.

Den siste tiden skrapet i september 2013. Etter det sa legen å drikke hormoner hele tiden, da de vokser syklisk hver sjette måned for å gjøre en ultralydsskanning for polypper (før det drakk jeg i seks måneder). Drikk jess så langt.

I november 2014 ble det funnet en knut på baksiden av livmoren. De registrerte ikke noe, bare for å bli observert, for å gjøre en ultralydsskanning og en blodprøve. Knuten vokser sakte.

I år besluttet Badan å drikke sammen med Peony's tinktur, gjorde douching og tamponger (drakk i 8 uker).

De nest siste ultralydresultatene: node 40x35. Og før den siste studien begynte ultralydssøkingen å drukke ugress, drakk to uker, og gikk på en ultralydsskanning, resultatet: noden 37x39. Legen sa at myoma ikke vokser, blodprøver er gode, hun sa å komme i 8 måneder.

Jeg leser i José Borovoy livmor at mange behandler myoma til henne. Men hun er hormonal, og jeg drikker hormoner, jeg er redd for å kaste dem, slik at polypper ikke vokser igjen. På Internett Ineta fant nettstedet ditt, bestemte jeg meg for å skrive.

Hva vil du anbefale meg, hva skal jeg gjøre? Takk på forhånd.

Du tok Salomon-beslutningen - både hormoner og urter. I dette tilfellet er jeg glad for å informere deg om at Borovoy livmor ikke inneholder fytoøstrogener eller fytoandrogener, og kan brukes sammen med Kok. Fest det forsiktig til samlingen av urter som du allerede drikker.

Tinktur eller infusjon, velg:

- 50,0 gram knuste blader (5 ss) Borovoy livmor helle 500,0 ml vodka av høy kvalitet, insister 2 uker på et mørkt sted, risting av og til. Drikk 30 dråper 3 ganger om dagen, før måltider. Kurs - 2 måneder.

- 2 ss knuste 2-3 mm blader av Borovoy livmor helle 2 kopper kokende vann, deksel, pakk og fyll i 15 minutter, avløp. Drikk 100,0 ml 4 ganger daglig, 30-40 minutter før måltider. Kurs - 2 måneder.

Du kan legge ved en lokal behandling i form av stearinlys Tiofan m, se produsentens nettsted); Vanning med urter, for eksempel krypende myr, Vanlig raps, Marsh sabelnik, Marsh Aire, infusjon av Burdock root. Og i enhver samling legger du til Sporysh eller Horsetail. Det er mange alternativer, Julia!

Du kan takle det! GOD LUKT!

05/25/16 Elena

I desember 2015 oppdaget de onkologi.

MSCT i bukhulen fra 12/20/2015: hepatomegali. fett degenerasjon av leveren. Intra-abdominal lymfadenopati. ca hepatisk vinkel av tykktarmen med spredningen til tolvfingertarmen og dannelsen av fistulous passasje.

I februar 2016 var hun på sykehuset for behandling.

Dato for drift: 02/03/2016. Laparatomi, forsøksmobilisering av høyre halvdel av tykktarmen. Påføringen av ileotransversell anastomose.

Diagnosen på sykehuset (februar 2016): Kreft i leverbøyningen i kolon III-graden. Stage: T4NxM0.

Komplikasjoner: alvorlig anemi, 12-duodenal fistel.

Samtidige sykdommer: lymphostasis i nedre ekstremiteter.

Histologisk undersøkelse, cytologi fra 02/03/2016: i smør fra sedimentblod med tegn på hemolyse, noen dystrofisk modifiserte celler i mesothelium.

Behandling: bare kirurgisk.

02/27/2016 ved uttak fra sykehuset, en blodprøve: Hb - 104, er - 3,6, bilirubin - 14,93, protein - 43,8.

Hemoglobin reduseres, øker på sykehuset ved blodtransfusjon og rød blodcellemasse. Hevet til 80-90.

03/30/2016 ved utslipp, blodprøve: Hb - 81, er - 10 * 12 / l, bilirubin - 4,8 mmol / l, protein - 43,9 g / l, urea - 9,5 mmol / l.

Etter 2 uker falt hemoglobin:

04/11/2016, ved inntak, blodprøve: Hb - 54, bilirubin - 3,8 mmol / l, protein - 45,7 g / l, urea - 9,7 mmol / l.

MSCT på brystet på 04/05/2016: tegn på formasjoner av midtre og nedre lobes av høyre lunge og nedre lobe i venstre lunge, sannsynligvis sekundær til mts c-r hepatisk vinkel i tykktarmen).

Fra 16. til 20. mai 2016 ble det første løpet av kjemoterapi med fluorouracil-legemidlet utført. Har overført godt: økning i kroppstemperatur fra 16. til 25. mai er svært sjelden, ikke høyere enn 37,2. Leukocytter er normale, hemoglobin "led" litt - det falt til 85.

Generell tilstand på 04/25/2016: stabil, med hemoglobin 80-86 og over.

For å opprettholde hemoglobin normalt tar jeg jerntilskudd (tabletter, kapsler), produkter som inneholder jern, men hemoglobin reduseres periodisk. Det er fornuftig å opprettholde hemoglobininjeksjoner hjemme, kanskje, for å endre: drikk et kapselkapasitet (3-4 måneder), bytt til injeksjoner (1-2 måneder)?

Jeg håper virkelig på stoffet Tiofan. Men i stearinlys vil det være svært problematisk, siden avføring er hyppig (8-12 ganger om dagen) i løpet av dagen (inkludert om natten). Og ofte ikke dannet. Kanskje er det Tiofan i dråper, i kapsler?

Vennligst aksepter vår mest oppriktige og dype sympati og ikke bekymre deg for køen lenger. Du vil få svar innen få dager (for å gjøre dette, i begynnelsen av teksten i brevet, før hilsen, legg kodenordet onkologi).

La oss tenke sammen og begynne med anemi. Nei, det er nødvendig å stimulere beinmargen selv, og å begynne å øke nivået av ferritin til gjennomsnittsraten. Bare injeksjoner kan gjøre dette. Velg, Lena, mellom erytropoietin og Ferrum Lek / Venof / Ferinzhekt. Og så å holde en hemodial, om sommeren er det lett; og drikk en rekke sirup med 2-valent jern. Det er lettere å bære. Og da styrker diaréen jernpreparater seg selv for å drikke!

hevelse forårsaket av store lymfeknuter i bukhulen. De blokkerer banen for lymfatisk drenering. det vil bli diaré til fistelen er eliminert og tarmen ikke aksepterer tap av deres del. Alt dette krever stor styrke. La oss starte på denne måten, og dette vil bare hjelpe deg med kjemoterapi:

- 50,0 gram ristede røtter, hell 500,0 ml 70% alkohol eller apotek Aceptolina (du kan bruke Oats tinktur på apotek!). Insister på et mørkt sted i tett lukket beholder i 10 dager, risting av og til. Drikk 25-30 dråper 3 ganger om dagen, før måltider, i 2 måneder.

Slip råmaterialet jevnt opp til 2-3 mm og bland det jevnt.

- 1 ss. Bland opp 200,0 ml kaldt drikkevann i en time, kok opp. Stew på lav varme eller kokende vannbad under et lokk i 15 minutter, insistere time. Stram, klem, fyll opp til 200,0 ml og hell 1 cu. L i hver del av infusjonen. Befungin! Drikk 70,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs - 2 måneder.

Antall urter som standard er angitt i spiseskjeer.

2.1. Thiophane. En verdig antioksidant, den er produsert i Novosibirsk i form av både lys og pulver, som må fortynnes med vegetabilsk olje. Jeg tror ikke at du vil bære det bra med slik diaré. Det er 0,2 gram kapsler, jeg anser dem mindre aktive.

Kyllinger med spinat, nettle juice, ris og blåbær kjøttkraft; apotek ekstrakt av psyllium, nettle juice (produsent Biolith, Tomsk); Ikke-stekt leverfat (pate), og vær ikke redd, de vises bare for leversykdommer; Frukt av jordbærskogen (tørr for fremtiden!). Unntatt brød, kaker og alt som kan inneholde gjær; samt søtsaft, mineralvann med gass.

Sorbenter er nødvendig, for eksempel Karbohit, Rekitsen RD; blå leire.

3. Lokalt. Det er nødvendig å suspendere veksten av metastaser og samtidig redusere lymfeknuter.

- 20,0 gram av røttene, knust til korn, hell 200,0 ml 60% alkohol i 14 dager, rist av og til. Stamme, drikk 15 dråper, oppløst i 70,0 ml vann, to ganger om dagen. Kurset - mens 2-3 uker.

- Bland 1: 2 tinktur og apotekskasterolje, slå. Påfør på magen om natten.

Er du enig i en slik plan, Helen? Jeg venter! Før kommunikasjon!

04/06/16 Oksana

Hei, Julia Evgenievna.

Jeg trenger virkelig råd.

Tanten min er syk, diagnosen er melanom i huden, metastase til parenkymen av begge lungene, aksillære lymfeknuter til høyre, den høyre ilealdelen.

Legene har allerede forlatt det. Hennes rygg gjør vondt, metastase under armen vokser. Nå mottar han ikke noen behandling. Han drikker smertestillende midler, Euphorbia pallas og tinktur av Aconite Jungar, men ingen forbedring.

Jeg ville være takknemlig for din tid.

Dessverre, nå trenger vi ikke vente på en seriøs forbedring (((Det er nødvendig å forhindre forverring. Dette er etter min mening det som trengs:

1. Tinktur av roten Ginseng, apotek. Drikk om morgenen og til lunsj for 7-10 dråper i løpet av måneden.

2. Legg til en samling urter å drikke.

Slip råmaterialet jevnt opp til 2-3 mm og bland det jevnt.

- 1 full ss. blandingen helles 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, kok opp. Stew på lav varme i 15 minutter, hell i en termos, la av damp og la i en time. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs - 2 måneder.

Antall urter som standard er angitt i spiseskjeer.

3. Lokalt. Lag smør.

Røttene til Sabelnik marsh, Burnet Drug, Bedrock Saberworm (kan erstattes av gress, men ta dobbelt så mye). Grind til frokostblanding, ta i like mengder og hell 1: 5 vegetabilsk olje. Sett om natten i en ovn, oppvarmet til 70 grader, insister varm, belastning. Oppbevares i kjøleskapet.

Før bruk, bland 1: 2 med tinktur av Aconite Jungar og gjelde for alle synlige foci av svulsten og lymfeknuter - to ganger om dagen i 3 uker.

4. Ryggsmerter. Prøv å bruke den ferdige krem ​​Comfrey medisinske serien 911.

Dette, Oksanochka, er et minimum! Det er vår, la tanten støtte kreftene med unge greener, te fra knopper og blader, og sørg for å legge til stoffet Tiofan i pulver. Produsert i Novosibirsk, tlf. +7 38322915488.

Dette er alt for nå. Jeg ville være glad for å hjelpe på en eller annen måte.

GOD LUKT! Vi ses snart!

02/24/16 Svetlana Alekseevna

Kjære Julia Evgenievna!

Høyde - 180 cm, vekt

110 kg. Trykket er i gjennomsnitt 130/85, pulsen er opptil 80 slag / min.

16 dager siden ble utskrevet fra sykehuset (rangert først) med diagnostisering av benign prostata hyperplasi, prostatavolum - 92 cm Produserte drift - trokar cystostomikateter (drenerings fungerer tilfredsstill)..

Ingen medisinsk behandling ble utført på sykehuset.

I retning av urologen til distriktsklinikken drakk han antibiotika (Monural og Ciprofloxacin) og tok Omnick og Fitolysin.

I tillegg drikker vi i tillegg 2 gram Tiofan daglig, en oljeløsning, 1 ts og 1 lys for natten.

Dessverre går urinen ikke naturlig - i dag er det allerede 20 dager.

I mochesbornik går uten problemer.

Kjære Julia Evgenievna!

Vennligst hjelp oss: Hvordan kurere prostata og viktigst - for å unngå kirurgi! Tross alt er det slike tilfeller. Kanskje i tillegg til urte drikke propy!

Hei, Svetlana Alekseevna!

Jeg håper virkelig på urter, spesielt for kvinner. I dag har det vist seg at ved å redusere nivået av "dårlige" testosteron, reduserer de størrelsen på kjertelen.

- 1 ss. en blanding av knuste røtter og frukt heller 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, og deretter kokes. Stew på lav varme i 15 minutter, hell 1 ss. Blanding av urter, kok opp og hell i en termos. La av damp og insister på 1,5-2 timer. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider, i små sip. Kurset er 1,5 måneder, kontroll av PSA.

Antall urter som standard er angitt i spiseskjeer.

2. Microclysters med Chagoy.

- 1/2 kopp hakket sopphell 3 kopper varmt vann (ikke mer enn og ikke mindre enn 50 grader) og insistere på en termos for en dag. Stamme, klemme. Infusjonen kan lagres og brukes i 3-4 dager. For mikroklyster er det nødvendig med 50,0 ml varm buljong. Prosedyren bør utføres etter avføring. En varm infusjon i mengden 50,0 ml oppsamles i en gummipære av samme kapasitet og innføres rektalt. Etter prosedyren er det nødvendig å opprettholde en knel-albueposisjon eller en bakre stilling med hevede og lukkede ben i 15 minutter slik at løsningen ikke strømmer ut. Kurset - 15 prosedyrer i den nåværende måneden og gjenta følgende.

3. Rektale suppositorier Tykveol, om morgenen og om natten på frie dager i måneden. Kurs - 2 måneder.

4. Ernæring har stor kunnskap - å begrense kjøtt, og ikke å steke, men å bake; foretrekker fisk, sjømat, kål, bete, gulrot, grønt eplejuice; bakt grønnsaker, spesielt gresskar, courgette, aubergine. Porrer på vann fra havre, spelt, bokhvete, bygg. Utelat bruk av bakverk og gjærbrød. Og unngå forstoppelse. Jeg tror at alt kommer til å bli bra!

Lykke til oss! Gratulerer 8. mars Svetlana Alekseevna!

01/13/16 Constantine

Hei, kjære Julia Evgenievna!

Min far er 61 år gammel.

I oktober 2015 ble han diagnostisert med kreft i bukspyttkjertelen, stadium 4 med levermetastaser. Dette er ledsaget av obstruktiv gulsott. Etter alle testene dro vi til det regionale kreft senteret. De prøvde å sette en ventil for å fjerne gulsot, men kunne ikke, som jeg forstår det, på grunn av svulsten. De sendte hjem og sa at de ikke kunne hjelpe.

Deretter prøver vi å behandle oss selv. Uker tre tok brus. Nå (fra 11/01/16) begynte jeg å ta Tiofan-m (i oljeløsning), klosterkolleksjonen (far George, 16 urter) i stedet for te i en del Chagu.

Generelt forverres tilstanden, i 2,5 måneder mistet jeg ca 20 kg - nå har vekten normalisert, omtrent 59 kg. På grunn av svakhet begynte han generelt å legge seg ned, trykket var lavt, kløe hele tiden. Det ser ut til at ingenting gjør vondt vondt, men det er vanskelig å bevege seg (det er svakhet i beina, svimmel). Stemningen er naturlig dårlig. Nylig, fra begynnelsen av det nye året, er magen hovnet, og derfor kan den ikke spise normalt. Selv om det ikke er en sterk appetitt, er det, men igjen, hvordan å spise med en "full" mage.

Vennligst hjelp med det du kan, fordi bare 61 år gammel. Jeg forstår at dette ikke kan botes, men det kan på en eller annen måte støttes. Jeg leste et sted at tinkturen av Rhodiola Rosea og Peony hjelper med gulsott, er dette sant?

Slægtninge sier at det ikke er nødvendig å kaste det med et stort sett med urter, sier de, og så hardt. Etter å ha lest mange appeller og svar på dem, tror jeg at tvert imot er sterk motstand ("press") på sykdommen nødvendig.

Rådgjøre hvordan du skal håndtere mat og hva andre urter kan du ta, og viktigst, kan du alle sammen? Så som en presserende sak, kan du kanskje kommunisere med deg via e-post?

Takk på forhånd.

Det første du må gjøre er å ringe til distriktslegen og be om et ekstrakt av resept for Phenobarbital, som i mengden 1,0-1,5 gram per dag vil umiddelbart redusere gulsott og kløe. kløe og gulsott forårsakes nettopp av akkumulering av bilirubin under huden. Dessverre kan de koleretiske urter ikke tas, de vil intensivere gulsot - utgangen av galle er blokkert av en svulst i bukspyttkjertelen! En edematøs væske samles i bukhulen, de såkalte ascites.

Situasjonen er seriøs, men du kan spise litt av alt unntatt stekt, grov cellulose og gjærbrød. Fordøyelsen av mat vil bli bedre - Mezim eller Creon, Panzinorm, Pankreatin. Gullrot i tinkturen kan gis utelukkende for å opprettholde styrke, men den andre roten er mye mer korrekt:

- 50,0 gram hakket rot pour 0,5 liter vodka av høy kvalitet, la i 2 uker på et mørkt sted, riste av og til. Stamme, drikk 30 dråper 3 ganger om dagen, før måltider. Siste opptak - 5 timer før sengetid. Midlertidig, Kostya, til beredskapen til infusjonen er satt i samlingen av 1 ts. knust rød rot. Og se etter en spesiell rot i denne lokaliseringen av kreft - roten til Iris blek.

2. Samle urter for å drikke.

Slip råmaterialet jevnt opp til 2-3 mm og bland det jevnt.

- 1 ss. Bland opp 200,0 ml kaldt drikkevann i en time, kok opp. Stew på lav varme i 15 minutter, insistere time. Stamme, klemme, opptil 200,0 ml. Drikk 70,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Kurs - 2 måneder.

Antall urter som standard er angitt i spiseskjeer.

2.1. Klar måltid (Thistle flour), spis 1 ts. 4-5 ganger om dagen, drikke en slurk med vann. Vann er begrenset til et minimum slik at ascites ikke øker.

2.2. Larkspur høyt, anti-kreft og anti-edematøst middel. Nummen. Se opp for gift. Ikke overgå dosen!

- 1 ts hakket tørt gress eller rotte, hell 300,0 ml kokende vann og kok på lav varme i 20 minutter. Strain. Drikk 1 ss. 4 ganger om dagen. Fukt 3-lags gassbind med resten og legg på leverområdet to ganger om dagen i 1-1,5 timer. Kurs - 3 uker.

3. Jeg anser det som nødvendig å gjøre rensende enemas. Legen kan og skal sende en sykepleier til huset. Første gang hun vil vise, da - seg selv.

3.1. Etter 5 slike enemas er det nødvendig å fortsette mikroklyster. Andre måter å redusere ascites og effekter på kroppen, bortsett fra droppere, nei.

- 1 ss. blandingen helles 100,0 ml vann, kokes, kokes i lav varme i 15 minutter, insisterer på 30-40 minutter. Stamme, klemme, opp til 100,0 ml. Prosedyren bør utføres etter avføring. En varm infusjon i mengden 50,0 ml oppsamles i en gummipære av samme kapasitet og innføres rektalt. Etter prosedyren er det nødvendig å ligge på ryggen i 15 minutter med beina opp og lukket slik at løsningen ikke lekker ut. Kurs - 10 prosedyrer.

Antall urter som standard er angitt i spiseskjeer.

4. Lymfomyosot, 5 dråper under tungen, tre ganger om dagen, i en måned.

I løpet av behandlingen, og selv nå, vil det oppstå en rekke spørsmål. Og nå - hvordan forstår du meg, Kostya? Skriv til adressen du mottok dette brevet fra, det er ikke nødvendig å vente til nettstedet åpnes.

10.26.15 Irina

Kjære Julia Evgenievna!

Jeg appellerer til deg for første gang, veldig mye på hjelpen din.

39 år, ha et barn på 15 år.

menstruasjon fra 11 års alder, rikelig, smertefull start.

Nylig diagnostisert med følgende sår. Ultralyd av bekkenorganene (16. dag i syklusen) viste: multidode myom i uterus, 7 uker. I tykkelsen av den bakre veggen er det en intramural submukøs knute på 20 * 20 mm, to fusjonerende intramurale subserøse knuter med en total størrelse på 38 * 24 mm. Cervical kanal uten egenskaper, mange cyster med en diameter på 4-6-10-13 mm. Den rette eggstokken - follicles 5-7 ved kuttet, diameter 5-15 mm. Venstre eggstokk - follikler 7-8 ved kuttet, diameter 4-8 mm. Fritt væske i bekken opp til 15 mm. Fokal hyperplasi av endometrium, endometrie tykkelse opp til 13 mm.

Det er cervikal erosjon.

Et smear er bra (som legen sa), cytologi uten egenskaper.

syklusen ble ustabil, noe redusert (fra 28 dager til 25-26).

Etter behandlingsforløpet viste sonografien for 2011: strukturen av brystkjertlene uten patologiske forandringer.

I juli 2015: Kjertelens struktur tilsvarer alder og fase i menstruasjonssyklusen, består av en fibrøs-fett og glandulær komponent. Ingen tegn på noduler funnet. Kanalene er ikke forlenget. Enkel cyste til høyre i 6 timer.

Mammologist utnevnt: mastodinon, Askorutin, Magne B6.

Gynekologen ga en ultralyd av bekkenorganene en gang i året og drikker te som senker veksten av fibroider (uten spesifikasjoner).

Hva anbefaler du? Jeg vil ikke la myoma gå til sjanse. Jeg hørte at urter greier godt med det. Er det mulig å kombinere bruken av urter og medisiner foreskrevet av en brystkompetent?

Og et annet spørsmål: er Tiofan m angitt i mitt tilfelle, og i så fall hvor lenge og i hvilken dosering (lys 0,1 eller 0,2 g)?

Her må du ta vare på helsen din, og ikke se!

- På 25,0 gram knust Borovoy livmor og Red Brush hell 500,0 ml vodka i 3 uker. Rist kraftig hver annen dag. Stamme, gjenta 250,0 ml vodka. Klar tinktur å drikke 1 ts. 3 ganger om dagen, en pause - kun for perioder. Kurset er 3 måneder.

Slip råmaterialet til 3-4 mm jevnt og bland det jevnt.

- 1 ss. blandingen helles 300,0 ml kaldt drikkevann i en time, kok opp. Stew på lav varme i 15 minutter, insistere time. Stamme, klemme, opptil 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 ganger daglig, før måltider. Løpet av 1,5-2 måneder, kontroll av ultralyd.

- 1 ss. blandingen helles 400,0 ml vann, kok opp, simmer på lav varme i 15 minutter, insister 30-40 minutter. Stamme, klemme, opptil 400,0 ml. Vanning krever 150,0 ml varm kjøttkraft. Sprut på alle reglene som ligger på badet, kaster bena på siden (i kvinnenes stilling), minst 10 minutter. På slutten av prosedyren suge en bomullsgass tampong med samme sammensetning. Sett en tampong på natten og gjenta i neste syklus.

Antall urter som standard er angitt i spiseskjeer.

3.1. Rektale suppositorier Tiofan m, 200 mg. Å sette på nattkurs 2 måneder.

3.2. Prostozhel, påført brystet i henhold til instruksjonene.

Dette er ordningen med komplekse terapi, Ira, som er kompatibel med utnevnelsen av andre leger.

Hvis noe ikke er klart, skriver Ira et brev merket OPPDATERT (helt på begynnelsen av bokstaven, før hilsen).