Sodekor

Behandling

Beskrivelse fra 09/07/2015

  • Latinsk navn: Sodecor
  • ATC-kode: A13A
  • Virkestoffet: Blomster allehånde (Clove), røtter og jordstengler elecampane (Helenii rhizoma), jordstengler ingefær dette (Ginger), frukt Kardemomme (Kardemomme frukt), frukt av koriander, bark Cinnamomum Kinesisk (Kanel), frukt av tindved, løvetann røtter (Taraxaci radix cum herba), røttene av lakris (lakrisrot), furu mutter.
  • Produsent: Pharmaceutical Factory of St. Petersburg OJSC (Russland)

struktur

I 1000 ml skjær inneholder 2,71 g av blomster allehånde, 27, 31 g av røtter og rotstokker elecampane, 2,5 g av rotstokker av ingefær, kardemomme frukt 4 g, 40 mg frukt av koriander, 4, 5 g av Cinnamomum barken av den kinesiske 5 g tindved frukt, 2,7 g av løvetann rot, 60 mg lakris rot, 0,4 g av furu mutter. Etylalkohol 95% i preparatet til 40%.

Utgivelsesskjema

Sodekor eliksir eller vandig-alkoholisk infusjon av en blanding av 10 medisinske planter som er produsert i ampuller laget av gult glass, 30 ml / 50 ml / 100 ml / 125 ml, samt flasker med 4,5 kg / 9 kg / 18 kg. Flaskene er forseglet en etter en i pappkasser.

Farmakologisk virkning

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Stoffet har anti-inflammatorisk, radiobeskyttende, avstiving og andre effekter som øker ikke-spesifikke motstand av kroppen og bidrar til den fysiske og mentale ytelse.

Indikasjoner for bruk

  • Den brukes som symptomatisk behandling av komplekse terapi i lungebetennelse, akutt og kronisk bronkitt, influensa, luftveissykdommer, astenovegetativnogo forstyrrelser (omfattende infusjonsoppløsning Sodekor - å løfte plate asteni i restitusjonsperiode etter sykdom);
  • etter strålebehandling, kjemoterapi, brudd, kirurgiske inngrep;
  • som et profylaktisk middel for epidemisk influensa, akutte luftveisinfeksjoner;
  • for å forebygge mental og fysisk tretthet.

Kontra

  • Kontraindisert hos pasienter som lider av hypertensjon.
  • Har en kjent overfølsomhet overfor Sodecor.

Advarsel!

Elixir brukes ikke i pediatrisk grunn av etanolinnholdet.

Bivirkninger

Mulige manifestasjoner av allergiske reaksjoner.

Sodekor, bruksanvisning (metode og dosering)

Som en del av kompleks terapi

Det bør tas på 1 bord. skje (ca. 15 ml), (etter å ha rystet flasken) fortynnet i 0,5 kopper vann fra 1 til 3 ganger daglig i 0,5 timer før et fullt måltid. Behandlingsforløpet er vanligvis 21-28 dager. Hvis pasienten ønsker å gjenta kurset, må han først konsultere lege.

Som profylaktisk

Det bør ta 1 ts. skje (ca. 5 ml), fortynnet i en liten mengde rent vann, fra 1 til 3 ganger daglig i 0,5 timer før et fullt måltid. Behandlingsforløpet er vanligvis 1 måned.

overdose

Å ta over doser av stoffet kan føre til økte uønskede bivirkninger, hodepine og en markant økning i blodtrykket.

interaksjon

Produsenten ga ikke informasjon.

Salgsbetingelser

Sodekor selges på apotek uten resept.

Lagringsforhold

For sikkerhet og sikkerhet for stoffet anbefales kult, beskyttet mot penetrasjon av lysstråler sted, utilgjengelig for små barn.

Holdbarhet

Skal ikke tas etter 24 måneder. etter utgivelsesdatoen som er trykt på pakken.

analoger

For øyeblikket er det ingen strukturelle analoger av stoffet som har samme kjemiske sammensetning og liste over aktive ingredienser.

Sodecore Anmeldelser

Sodekor er et velkjent stoff som har vist seg å være et utmerket profylaktisk middel for epidemiologiske trusler og i gjenopprettingsperioden. Mange pasienter er opptatt av at stoffet er svært vanskelig å finne, fordi Det ble utgått. Legene bemerker at det ikke er noen nøyaktig erstatning, og tilbyr å vurdere, som et alternativ, stoffet Bioaron. For å kunne velge stoffet og doseringen er det imidlertid bedre å kontakte din lege.

Pris Sodecora hvor du kan kjøpe

Kjøp Sodekor kan prises på 260-290 rubler per flaske, med et volum på 100 ml.

Utdanning: Hun ble uteksaminert fra Nikolaev National University. V. A. Sukhomlinsky mottok et diplom med æresbevisning i spesialiteten "Embryolog, cytologist, histologist". Hun har også uteksaminert seg fra magistracy i spesialiteten "Human and Animal Physiology, biologistilor". Utdannet med høgskurs i fagområdet "Farmakologi".

Erfaring: Hun jobbet som senior laboratorieassistent ved Institutt for fysiologi og biokjemi ved Nikolaev nasjonaluniversitet. V.A. Sukhomlinsky i 2010 - 2011

Hvorfor ble et slikt godt stoff fjernet fra produksjonen?

Vi snakker om stoffet Sodecor for å heve blodplater

Å senke blodplateantallet i en persons blod er en tilstand som kalles trombocytopeni. Patologi er preget av utvikling av hyppig nasal og gingivalblødning, dannelse av hematomer og blødninger, tilstedeværelse av blod i fekalmassene, samt betydelige vanskeligheter ved å stoppe ulike blødninger. Trombocytopeni er referert til når blodnivåer faller under den nedre grensen på det normale området fra 150.000 til 450.000 enheter per liter blod. I dette tilfellet er øyeblikkelig kvalifisert medisinsk hjelp nødvendig, ellers kan tilstanden føre til svært alvorlige konsekvenser.

Det er flere grunner til at blodplateinnholdet i humant blod reduseres til kritiske nivåer:

  • onkologiske sykdommer (hovedsakelig beinmargekreft, blod og lymfatisk kreft);
  • sykdommer av autoimmun natur;
  • nyresykdom;
  • alkoholmisbruk;
  • effekter av kjemoterapi;
  • anemi forårsaket av folsyremangel eller vitamin B12;
  • tar visse medisiner
  • virussykdommer.
Når det oppdages en lav platetall i pasienten, startes øyeblikkelig behandling.

Det er mulig å øke antallet av disse cellene ved å endre kosthold og livsstil, samt gjennom bruk av narkotika.

Den mest effektive blant stoffene som bidrar til å øke blodproppene er Sodecor.

Beskrivelse, sammensetning og effekt av stoffet

Sodecor - vann-alkohol-eliksir, laget på basis av urte ingredienser.

Legemidlet har en generell tonic og tonic, så vel som en uttalt anti-inflammatorisk og radioprotective effekter.

Sammensetningen av Sodekora inkluderer:

  • havtornbær, som har en desinfiserende og antiinflammatorisk effekt;
  • løvetannrot, som er kjent for sin koleretiske, beroligende, stimulerende fordøyelsesegenskaper;
  • korianderfrukter, som inkluderer en stor mengde gunstige stoffer for kroppen, gunstige effekter på leveren;
  • furutnut, stimulerer immunsystemet og er involvert i metabolisme;
  • Kanelbark er et naturlig antiseptisk middel;
  • kardemommefrukter som har antiseptiske, karminative og antiinflammatoriske virkninger;
  • krystallkjøtt med smertestillende, antimikrobielle og antiparasitiske egenskaper;
  • nardus;
  • ingefær;
  • lakris rot.
I tillegg til urteingredienser inneholder preparatet etylalkohol og destillert vann.

Sodekor er en rødbrun væske med en karakteristisk aroma. Produktet er implementert i hetteglass laget av mørkt glass, med et volum på 30, 50, 100 ml. Hver flaske er plassert i en individuell pappkasse, der instruksjonene for bruk av preparatet er vedlagt.

Du er velkommen til å stille spørsmål til personellhematologen direkte på nettstedet i kommentarene. Vi vil svare. Still et spørsmål >>

Indikasjoner for bruk

Sodekor er foreskrevet for personer i komplisert terapi for lungebetennelse, bronkitt i kronisk kurs, influensavilkår og ARVI. Det anbefales også å bruke medisinen etter kjemoterapi og strålebehandling utført for pasienten, for brudd og kirurgiske inngrep. Ofte brukte Sodekor til forebygging av akutte luftveisinfeksjoner og influensa, samt et profylaktisk middel for fysisk, følelsesmessig og psykisk stress.

I tillegg til de ovennevnte indikasjonene, brukes Sodecor ofte til å heve blodplater i pasientens blod. Selv om de offisielle instruksjonene ikke indikerer slike indikasjoner, har Sodecor vært svært populært for behandling av trombocytopeni i mange år, både hos pasienter og hos kvalifiserte leger.

Kontra

Bruk av stoffet er kontraindisert hos pasienter i følgende tilfeller:

  • intoleranse mot en av komponentene i stoffet;
  • arteriell hypertensjon;
  • diabetes mellitus;
  • barns alder opptil 3 år (på grunn av alkoholen som er en del).
Forholdsregler bør tas Sodekor kvinner venter på barnets fødsel og under amming.

Hvordan ta Sodecor

For maksimal effekt bør stoffet rives forsiktig før bruk. Behandlingsfrekvens og behandlingsvarighet foreskrives individuelt for hver pasient, basert på kvantitative indikatorer på nivået av blodplater i blodet. Hvis det ikke finnes andre anbefalinger fra legen, blir legemidlet tatt hver 8. time i 1-2 uker.

Narkotika vurderinger

Selvfølgelig er det ikke alltid mulig å gjenopprette det normale nivået av blodplater i blodet ved bare å ta legemidlet, fordi grunnårsaken til utviklingen av patologi må fjernes. Men i komplekset av tiltak for behandling av sykdom, spiller Sodecor, etter mange pasients og legers oppfatning, en uerstattelig rolle.

På Internett kan du finne mindre positive vurderinger om stoffet. Noen brukere har ikke registrert stoffegenskapene som øker antall blodplater i blodet, men bemerket at Sodecor har en tonic effekt på kroppen som helhet.

Tilgjengelighet av stoffet

Sodekor kan kjøpes på apotek uten resept fra en spesialist. Gjennomsnittlig pris for en flaske eliksir varierer fra 110-250 rubler.

analoger

Det er viktig å huske at selvbehandling av en tilstand der det er en reduksjon i blodplatenivåer, er uakseptabelt. Effektiviteten av behandlingen er uløselig knyttet til kvaliteten på diagnosen og en kvalifisert tilnærming til valg av terapi. For å unngå komplikasjoner forårsaket av trombocytopeni, er det viktig å overlate behandlingen til en erfaren lege.

Hvordan bruke Sodecor for å heve blodplater

Blodplater er de minste blodcellene som er til stede i store mengder i menneskekroppen. Når blodårene er skadet, binder blodplater til hverandre, og dermed stopper blødningen. En koagulasjonsforstyrrelse (eller fortynnet blod) indikerer et lavt nivå av disse blodcellene. Sodecor anbefales noen ganger av brukere av nettfora som et naturlig middel for å øke nivået av blodplater.

Med tanke på at instruksjonene for preparatet ikke inneholder noen opplysninger om at de aktive ingrediensene bidrar til en økning i blodplater, oppstår mange spørsmål hos pasienter. Faktisk er stoffet Sodecor ikke oppført i noen offisiell publikasjon på hematologi, og det har heller ikke vært en enkelt studie om effekten av Sodecor på blodplateantall. Så er det verdt å tro på enkle vurderinger at medisinen sparer fra trombocytopeni?

På hvilket nivå av blodplater skal man begynne å lyde alarmen?

Normalt varierer blodplateantallet fra 150.000 til 450.000 per mikroliter blod. Medisiner kan startes hvis indeksen i blodprøven er mindre enn 150.000.

Det er en stor liste over årsakene til at blodplateantallet er betydelig redusert:

  • knoglemarvskreft;
  • autoimmune lidelser;
  • leukemi eller lymfom;
  • kjemoterapi;
  • nyreproblemer;
  • drikker for mye alkohol.

Hvis noen av disse tilstandene er ledsaget av hyppig blødning fra tannkjøtt, nese eller tarmkanal, blir trombocytopeni diagnostisert.

Hvilke indikasjoner og kontraindikasjoner er tilgjengelige for å ta Sodecor?

Legemidlet er en 100% naturlig vann-alkohol-tinktur. Instruksjonen indikerer at stoffet skal brukes som et generelt immunostimulerende middel for SARS, bronkitt, lungebetennelse. I offisielle kilder er det anbefalinger fra leger om å ta Sodecor som en generell tonic, også svært effektiv i bekjempelse av lungebetennelse.

Hvor ofte og i hvilken dose å ta stoffet

Sodekor må tas strengt oralt, umiddelbart etter grundig omrøring. Hvis Sodecor er foreskrevet som hoved terapeutisk middel for behandling av virussykdommer og lungebetennelse, anbefales det å følge en av de foreslåtte opptaksprogrammene:

  1. 3 ganger om dagen, 10 ml tinktur, fortynnet med varm usøtet te - før frokost, lunsj og middag.
  2. 2 ganger daglig (før frokost og middag), 15 ml tinktur.

Avhengig av initial tilstand og diagnose må Sodecor tas minst 20, men ikke mer enn 30 dager. De som ikke liker te, kan ta stoffet med rent rent vann. Ikke glem at stoffet er en aktiv immunmodulator, og den langsiktige bruken kan føre til kritiske endringer i kroppen.

Hvis tinkturen foreskrevet av en lege for å forhindre forkjølelse, bør du følge følgende skjema: en teskje Sodecor blandet med vann, tatt en gang om dagen, 30 minutter før lunsj. Profylaktisk medisinering bør ikke vare mer enn 30 dager.

Hva forårsaket den farmakologiske virkningen av Sodecor?

Noen vurderinger på Internett indikerer at stoffet også er effektivt for å heve blodplater. For å finne ut om dette er tilfelle, er det nødvendig å demontere sammensetningen av stoffet.

Sammensetningen av legemidlet, i tillegg til renset vann og etylalkohol, innbefatter naturlige ingredienser, hvorav ingen øker antall blodceller. Videre er enkelte komponenter aktive antikoagulanter, og det anbefales derfor ikke for pasienter med kritisk lave blodtall.

For å finne analoger av Sodecor, er det nødvendig å vite hvilke aktive ingredienser som er ansvarlige for å forbedre blodet, og som er bedre å avholde.

  1. Roten av elekampan (ca. 2,8 gram / 100 ml Sodecor). Tinkturer fra roten av elekampus blir oftest tatt som et antimikrobielt eksploderingsmiddel. Dessuten inneholder røttene til Deviac insulin, noe som er viktig for diabetikere. Denne komponenten har ikke en annen aktiv effekt, bekreftet offisielt, på nivået av blodplater.
  2. Havtorn (0,5 gram / 100 ml Sodecor). Alle vet at havtorn er brukt til å forhindre trombose, da det reduserer blodplateaggregasjonen betydelig. Derfor, når man velger analoger til Sodecor, er det ønskelig å utelukke tilstedeværelsen av havtorn i sammensetningen.
  3. Løvetann røtter medisinsk (0,27 gram / 100 ml Sodekora). Løvetannrot blir ofte brukt hjemme for blodrensing. Det er også en av de beste folkeblodfortynnene. Dette betyr at det ikke anbefales å ta denne komponenten med lavt blodplateantal.
  4. Kanel (0,45 gram / 100 ml Sodecor), Kardemomme (0,45 gram / 100 ml), fedd (0,27 gram / 100 ml), lakrisrot (0,0006 gram / 100 ml). Alle de ovennevnte komponentene er antikoagulantia som aktivt brukes til å tynne blodet. Lavt blodplate teller anbefales ikke.
  5. Pine nøtter (0,04 gram / 100ml Sodecora).

Cedarnøttolje forbedrer blodkvaliteten betydelig, men samtidig er det ingen vitenskapelig bevist effekt på blodplateantall. En diett som er høy i fettsyrer er indisert for pasienter med trombocytopeni, men samtidig kan ren pinjekernolje ha antikoagulerende egenskaper.

Således påvirker ingen av de aktive komponentene i Sodecora faktisk ikke økningen i blodplate-nivåer. I tillegg er noen ingredienser (selv om mengden er mindre enn et gram) aktivt brukt til å tynne blodet. Så regelmessig bruk av Sodecor med ekstremt lavt blodplatenivå kan føre til alvorlig uopphørlig blødning.

Anmeldelser av stoffet Sodekor

Til tross for at Sodecor har blitt produsert i ganske lang tid, er det praktisk talt ingen offisiell forskning og medisinske vurderinger om stoffet. For mer enn 10 år siden ble en artikkel publisert i tidsskriftet Aktuelle spørsmål om militærfeltterapi om effekten av stoffet på pasienter med lungebetennelse. Legene sier den positive dynamikken til sykdommen og en betydelig akselerasjon av utvinningstiden mens du tar medisinen.

I boken "Plantressurser" i forlaget bekrefter "Science" det faktum at Sodekor har toniske egenskaper, men samtidig husker forfatteren det høye innholdet av alkohol i sammensetningen, noe som gjør det umulig å ta tinkturer som lider av diabetes.

Et annet offisielt bevis på effekten av stoffet når det gjelder immunitet og behandling av akutte luftveisinfeksjoner selv hos barn er en artikkel i referanseboksen for farmakoterapi av en barnelege ved Tamara Pariyskaya og Olga Borisova.

Nevngivelse av de bekreftede radioprotektive egenskapene til legemidlet kan kun finnes i avhandlingen av Sechenova Olga, kandidat for farmasøytiske vitenskap ved Moscow State Medical University. Sechenov. Samtidig understreker forfatteren at universell bruk ikke anbefales på grunn av mangel på alle nødvendige reguleringsdokumenter.

Når det gjelder økningen i blodpladetall, viser monotone anmeldelser på Internett at tinkturen klarer oppgaven på nesten 4 dager. Noen pasienter skriver følgende.

"Sodecor er en ekte panacea! Plättene steg noen dager etter at jeg begynte å ta medisinen. "

"Sodecor hjalp ikke bare å takle forkjølingen, men løftet også blodplaten."

På spesialiserte onkologiske fora, som brukerne er vant til ikke bare å skrive om sine observasjoner, men også å sikkerhetskopiere fakta med bevis (resultater av "før og etter" analyser, bilder), er tilbakemeldingen mindre rosenrød.

"Så stoffet et par uker - blodplateantallet har ikke endret seg, men den generelle helsen har forbedret seg."

"Sodecor drakk i nesten en måned, men det var ikke flere blodplater."

Onkologene kaller selv tinkturen "mysteriet" og er forsiktige med å anbefale det selv ved online korrespondanse konsultasjoner.

Legemidlet selges uten resept, men du bør ikke begynne å ta det uten å konsultere en lege. Hvis nivået av blodplater er litt under normalt, kan Sodecor tildeles effektivt og raskt styrker immunforsvaret. Faktisk, til tross for tilstedeværelsen av koagulanter i sammensetningen, vil den påvist immunostimulerende effekten av legemidlet gi kroppen styrke og tid til å gjenopprette det normale antall blodceller.

Tinktur Galenofarm SODECOR - anmeldelse

Powered

Apoteket er tilgjengelig uten resept.

Tinkturen er laget av:

Fedd knopper, Elecampane rotstokker med røtter, ingefær rhizome narkotika, kardemomme frukt, sibirske stein pinjekjerner, Cinnamomum kinesisk bark, koriander frukt, tindved frukt, løvetann rot, lakris rot.

Det hjelper i behandlingen av lungebetennelse, bronkitt, influensa, akutte luftveisinfeksjoner. Hjelper med mental og fysisk tretthet. Det har en tonisk, anti-inflammatorisk effekt.

Men! Et eller annet sted leser at denne tinkturen øker blodplaten. Selv om den oppgitte eiendommen ikke er i instruksjonene. Så hva Det virker virkelig! Fra 68 opptil 165 per uke! Og helsetilstanden ble noe bedre, mer styrke økt. Og det er bedre å sovne, for å bli våken. Jeg vil fortsette å drikke kurs for forebygging.

Kost 168 rubler per 100 ml.

Hvis du også har problemer med hemoglobin, prøv deretter en løsning av jern i TOTEMA-ampuller.

P / S Hvis noen vet hvordan å øke leukocytter - pohaaaaaluysta, dele informasjon!

Sodekor

Medlem siden: 8. desember 2005 Meldinger: 230

Vi fikk en dødelig dose prednison for å heve blodplater - opptil 10 tabletter per dag. Sodekor i Moskva er.. kanskje det er verdt å prøve det, hvis prednison ikke virker.. vi har utsatt kjemi

Registrering: 04.04.2007 Meldinger: 1,522

Prøv det. 1 ts 3-4 ganger om dagen.

Medlem siden: 8. desember 2005 Meldinger: 230

blodplater på bakgrunn av prednison steg til 95 fra 91. kjøpte en kodekor. I dag drikker vi den første dagen, men 2 ganger en teskje. Det sier bare at det påvirker blodtrykket, og min mors trykk fra prednison hopper og hjertet mitt har vondt. På fredag ​​vil vi gi blod og se.. Ja, vi med blodplaten 95 gjorde fortsatt gemzar, selv om vi reduserte doseringen med 25%.

Medlem siden: 8. desember 2005 Meldinger: 230

God dag!
På bakgrunn av Kjemien til Gemzar er det behov for å kontrollere blodplater og derfor å ta medikamenter. Sodecor hjelper, men hvor lenge kan du bruke det? Takk så mye for svaret.

Registrering: 04.04.2007 Meldinger: 1,522

Dessverre har jeg ikke møtt noen vitenskapelige data om den utbredte bruken av sodecor i trombocytopeni, og jeg fant heller ikke en forklaring på virkningsmekanismen som det forårsaker blodplater. La meg minne deg om at indikasjonene på bruk av sodecor er en økning i immuniteten i tilfelle akutte luftveisinfeksjoner. IMHO, dette stoffet kan brukes i lang tid uten skade på helse, fordi grunnlaget er plantemateriale.

Medlem siden: 10.09.2007 Meldinger: 177

Jenter og gutter! Jeg leser om sodecor her - og hvor jeg kan kjøpe det et sted jeg ikke har funnet hvor som helst !! steds

Registrering: 04/14/2007 Meldinger: 657

I en av beskrivelsene ditsinona er det "Stimulerer dannelsen av blodplater og deres frigjøring fra benmargen."
http://www.apteka-ifk.ru/art/5022/
Men jeg vet ikke om dette er bekreftet data. (på et annet nettsted står det: "Legemidlet er ineffektivt (for å stoppe og forhindre blødning) mens du reduserer antall blodplater.")

Medlem siden: 8. desember 2005 Meldinger: 230

katyunchik,
telefonen min er 89265739444, jeg kan gi et par krukker.

Medlem siden: 8. desember 2005 Meldinger: 230

katyunchik,
Sodekor ga meg gratis Sergei fra forumet. mødre har forhøyede blodplater, men kan falle etter kjemoterapi = stråling. Jeg har allerede gitt en del av divisjonen, i dag vil jeg gi en mer. Men jeg vil finne 2-3 krukker.

Registrering: 04/14/2007 Meldinger: 657

Jeg prøvde også å lete etter Sodekor - det er bare en kobling i St. Petersburg, kostnaden er billig, men langt (og en slags ikke-standard emballasje) http://spbapteka.ru/search.php?sc=1. E4% E5% EA% EE% F0
Og ifølge beskrivelsen, egentlig ugress http://www.galenopharm.ru/sodekor.html
Men hvorfor skal gress og ikke fungere for menneskets gode

Registrering: 1. august 2007 Meldinger: 8

Og mine blodplater har falt, i dag har de utsatt kjemi. Jeg gråter, jeg vil avslutte alt. Jeg vet ikke hvordan å heve dem.

Registrering: 1. august 2007 Meldinger: 8

RK : Ta min, jeg bryr meg ikke. Og gråt ikke - og så plutselig stiger de fra dette verre.
perle: Lilichka, ikke gråt! Alt blir bra.

Medlem siden: 8. desember 2005 Meldinger: 230

katyunchik,
hvor er du borte ??

Medlem siden: 18 desember 2007 Meldinger: 2

Og jeg stiger ikke dårlig fra en liter infusjon av nässel

Medlem siden: 11 februar 2008 Innlegg: 1

En melding fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 1. august 2007 Meldinger: 8

Ja, og jeg er interessert i! Igjen, den forbannede falt, satt av HT i en uke.

Medlem siden: 10.09.2007 Meldinger: 177

OH! og meg.. og jeg lurer på! Vi har all skrekk 61.
i 18 dager reiste de bare fra 53 til 61.
men fortsatt katastrofalt.
Jeg vil vente på et svar!

Registrering: 05/25/2007 Meldinger: 27

katyunchik,
Velkommen! Du skrev at du har Xeloda hvor mye og hva er utløpsdatoen, skriv til [email protected] Takk!

Registrering: 24. august 2006 Meldinger: 65

men fortell meg. Hvor i Moskva får Sodekor? Eller kanskje noen fra St. Petersburg til hovedstaden beveger seg?

Registrering: 08/20/2007 Meldinger: 8

MilaJourn,
På apotek i Moskva og St. Petersburg er det ikke, fordi Codecor avsluttet. Dette er pålitelig informasjon, jeg ringte meg selv farmasøytisk fabrikk.

  • Online nå
  • Present: 3 brukere og 328 gjester
  • Opptaket av det samtidige oppholdet er 2 208, det var 09/23/2017 klokka 08:01.
  • fur.natali, MiroslavaN, Victor1949
  • statistikk
  • Tråder: 21,535 I Meldinger: 187,862 I Brukere: 53,995 I Beste forfatter: A.V. Filiptsov (7 756)
  • Velkommen ny bruker, Andryxa Roshkov

Oncoforum.ru - informasjonsplattform "Alt om kreft"

Nettstedet inneholder en omfattende samling av materialer om kreft, diagnose, behandling og forebygging, presentert i et form som er tilgjengelig for leserne. Den mest relevante og verifiserte informasjonen er verdens onkologiske nyheter om nye stoffer, behandlingsmetoder og tidlig påvisning av kreft.

Legemidlet Sodekor for å heve blodplater. Instruksjoner for bruk. Generelle egenskaper

For å øke nivået av blodplater i blodet, finnes det en rekke medisiner og folkemidlene. En av dem er medisinsk stoffet Sodecor, skapt i form av tinktur for bedre fordøyelighet av kropp og blodceller.

Virkningen av stoffet på kroppen

Etter å ha kommet inn i mage-tarmkanalen binder tinkturen seg til enzymene i magen og trer gjennom veggene inn i andre vev i kroppen, inkludert blod. Allerede i de første 15 minuttene begynner Prima Sodecor å provosere blodplateproduksjon, og øker beskyttelsesnivået for hele organismen.

På grunn av det store antallet medisinske planter som utgjør stoffet, forbedrer det ikke bare sammensetningen av blodceller, men øker også immuniteten, stopper betennelsen og starter vevregenerering. Under påvirkning fungerer hjerneceller bedre og fysisk utholdenhet forbedrer seg.

Sammensetningen og beskrivelsen av legemidlet

Sodekor er produsert i form av en alkoholtinktur med høyt innhold av medisinske planter i et volum på 50 og 100 ml. I en sykehusinnstilling kan Sodecor brukes i 30 og 125 ml flasker.

Alkohol tinktur har en skarp plante-alkohol lukt og brun farge. Sammensetningen av legemidlet omfatter følgende planter, som sikrer effektiviteten og sikkerheten for pasienten:

  • sjø turtårn medisinske;
  • løvetannrot og lakris;
  • Sibiriske furu nøtter;
  • medisinsk ingefær rot;
  • elecampane og nelliker;
  • rent vann og etylalkohol.

Innholdet av ren alkohol i tinkturen er minst 40%, slik at legemidler kan få den nødvendige effekten på kroppen.

Indikasjoner for bruk av Sodecora

Legemidlet er foreskrevet for en rekke alvorlige sykdommer og som forebyggende tiltak:

  • i behandlingen av betennelse i lungene;
  • med konstant manifestasjon av bronkitt, inkludert kronisk form;
  • akutt respiratoriske sykdommer;
  • store intellektuelle og sportslige belastninger;
  • for rask helbredelse av beinfrakturer;
  • etter operasjonen;
  • når du fjerner svulster ved radioterapi og kjemoterapi;
  • for gjenopprettingsprosessen etter overføring av sykdommer.

Kontraindikasjoner til bruk av stoffet

Legemidlet er forbudt å bruke i tilfelle av intoleranse selv om ett legemiddel som er en del av Sodecor. Legemidlet bør også brukes med forsiktighet i nærvær av eventuelle diagnostiserte allergier.

Hos barn og under graviditet tas tinkturen i unntakstilfeller og bare etter en grundig medisinsk undersøkelse og bestått alle tester.

Bivirkninger med Sodecora

Med feil dosering av mottak og i nærvær av intoleranse mot stoffet, kan slike bivirkninger som alvorlig hodepine, rask hjerterytme, arytmi, høyt blodtrykk, urtikaria, svak hudklemme observeres.

Alle disse symptomene forsvinner ved avskaffelse av Sodecor eller reduksjon av doseringen. Hvis de negative symptomene ikke går bort innen to dager etter å ha redusert doseringen eller helt avbryte legemidlet, bør du konsultere en spesialist.

Instruksjoner til stoffet Sodekor

Legemidlet kan brukes som terapeutisk og profylaktisk terapi. Ved behandling av en akutt mangel på blodplater i blodet tilskrives 15 ml av stoffet pasienten en halv time før hovedmåltidet. Legemidlet er forbudt å drikke i ren form, det må fortynnes i 150-200 ml varmt vann.

Det er nødvendig å ta Sodecor tre ganger daglig i samme dosering. Behandlingsforløpet i dette tilfellet er 30 dager. Etter to ukers bruk, med en gunstig prognose, kan dosen av legemidlet reduseres til to doser om morgenen og om kvelden.

For forebyggende tiltak er det nok å ta en teskje fra en til tre ganger om dagen. Denne mengden medikament må fortynnes i 50 ml varmt vann. Forløpsforløpet varer 30 dager.

Hvordan lagre stoffet

For å oppbevare legemidlet er det nødvendig å finne et mørkt, kjølig sted uten eksponering for sollys. Når flasken åpnes, skal den oppbevares i kjøleskapet og brukes innen 30 dager.

Pris på Sodecor

Kostnaden for stoffet bestemmes av volumet og stedet hvor legemidlet skal kjøpes. Sodekor i et volum på 50 ml, avhengig av priskategori på apoteket, kan koste fra 56 til 80 rubler. Kostnaden for en flaske i 100 ml varierer fra 150 til 210 rubler. I nettbutikker er gjennomsnittsprisen på et legemiddel 60 rubler per 50 ml og 160 rubler per 100 ml.

Sodecore Anmeldelser

Pasienter som brukte stoffet til behandling av lavt blodplatetal i blodet, reagerte positivt på effektene på kroppen. Den største fordelen med pasientene ser i stoffets opprinnelse, noe som reduserer sannsynligheten for allergiske reaksjoner på verktøyet.

En av klagene som ofte uttrykkes i vurderingene av Sodecor er dens alkoholbase. I løpet av behandlingen må du ofte gi opp kjøring. I tillegg kan Sodecor ikke brukes av personer med høyt blodtrykk, siden alkohol fører til en betydelig økning.

Generelt er anmeldelser på tinkturen positive og kjøpere anbefaler det til bruk med lavt blodnivå i blodet. Suksessen med behandlingen med dette legemidlet er 80%. I tilfelle at tinkturen ikke økte nivået av blodplater, vil det få en generell styrke effekt.

Uansett hvilke råd og anbefalinger du får til pasienter som bruker tinktur til behandling eller apotek, må du konsultere lege før du kjøper og bruker medisin.

Anbefalinger om bruk av "Sodekora" for å øke nivået av blodplater

Sodecor er et populært og ettertraktet stoff som aktivt brukes til problemer med sammensetningen av humant blod. For stoffet "Sodekor" -anvisninger for bruk festet til produsenten. "Sodekor" refererer til kategorien verktøy som kan øke nivået av blodplater i blodet. En viktig fordel med stoffet er dens naturlighet med høy effektøkonomi på samme tid. Du bør vite om alle funksjonene i verktøyet, dets sammensetning og bruk mot trombocytopeni (lavt blodplatetal i blodet).

Før du bruker Sodecora for å heve blodplater, bør du konsultere legen din.

Former for utgivelse og sammensetning

Et stoff som heter "Sodecor" for å heve blodplater kommer i form av tinktur. Denne tinkturen helles i flasker laget av farget glass. Tinktur er den eneste form for frigjøring, men flasker kan ha et annet volum. Apotekets stoff er tilgjengelig i følgende mengder:

Avhengig av kapasiteten, starter prisen fra 110 rubler i gjennomsnitt. Jo større volumet er, desto høyere koster pengene. Dette gjør det mulig å velge den optimale mengden tinktur, avhengig av dosen som doktoren foreskriver for behandling av trombocytose. Noen er nok til kurset og 30 ml av stoffet, mens andre får den største kapasiteten på 125 ml.

Hvis du ser på selve verktøyet, presenteres tinkturen i form av væske. Fargen varierer fra brun til rød. Hver av dem er gyldig, fordi de samme flasker kan avvike noe i fargen på væsken som er inne i dem. Etter å ha lagt merke til et innskudd, være overbevist om det moderate beløpet. Et lite sediment er tillatt av produsenter, men med sitt imponerende volum, må du spørre apoteket om å erstatte flasken.

For å normalisere blodsammensetningen hos mennesker, blir stoffet tatt oralt, det vil si at de er full i henhold til instruksjonene og foreskrevet behandlingstaktikk. Det mest interessante er sammensetningen av stoffet mot trombocytopeni. Faktum er at "Sodecor" er et helt naturlig stoff. Den består av ekstrakter av ulike planter. Det er bare to hjelpekomponenter, som er vanlig renset vann og etylalkohol.

Grunnlaget for sammensetningen er planteekstrakter fra:

  • kanelbark;
  • lakris rødder;
  • løvetann røtter;
  • havtorn bær;
  • røtter av elecampane;
  • pinjekjerner;
  • kardemomme frø;
  • korianderfrø;
  • ingefær røtter;
  • knopper nelliker.

De unike egenskapene til hver av de presenterte komponentene er nyttige i seg selv for menneskers helse. I komplekset danner de et legemiddel som kan bidra til å håndtere problemene med blodsammensetning og oppnå en økning i blodplater på en naturlig måte.

Effekt av tinktur

De aktive ingrediensene i dette naturlige legemidlet binder seg til plasmaproteiner av humant blod, noe som gjør at de raskt og aktivt kan spre seg gjennom hele kroppen ved hjelp av sirkulasjonssystemet. Hovedvirkningen av midlene på blodsammensetningen er økningen i koagulering ved å øke antall blodplater. De aktive komponentene i Sodecor tillater kroppen å produsere blodceller naturlig. Legemidlet virker som en stimulator for produksjon av nye blodplater.

"Sodekor" aktiverer kroppens beskyttende funksjoner, det vil si, forbedrer immunforsvaret. Dette gjør Sodecor til en nyttig medisin for å forebygge sykdommer mellom årstider. Overgangen fra sommer til høst og fra vinter til vår er ofte ledsaget av sykdommer forårsaket av svekket immunforsvar. Ved å ta Sodecor er det mulig å forebygge sykdom. Legemidlet "Sodekor" er verdsatt for dets antiinflammatoriske og restorative egenskaper. Dette gjør det mulig å bruke det ikke bare som en panacea for utilstrekkelig blodplateantall i blodet.

Anvendelsesområde

I medisinsk praksis, stoffet "Sodekor" omfattende anvendelsesområde. Dette stoffet, presentert i form av tinktur av urteekstrakter, kan brukes med:

  • astheniske lidelser forårsaket av ulike årsaker;
  • utvinning etter operasjon;
  • rehabilitering etter virus- og smittsomme sykdommer;
  • utvinning fra strålebehandling;
  • tilskudd og vedlikeholdsbehandling av influensa, ARVI, akutt respiratorisk infeksjon, herpes, etc.;
  • tilbøyelighet til blødning fra nesen;
  • langvarig helbredelse av blødende sår;
  • hematomer;
  • menstruasjonsforstyrrelser hos kvinner;
  • tung og tidlig tidstruende blødning
  • utvinning fra mental og fysisk overbelastning;
  • lavt blodplatetal på grunn av ulike årsaker;
  • predisposisjoner og forutsetninger for trombocytopeni.

Ved trombocytopeni, når det er nødvendig å utføre aktiviteter som har som mål å øke kvantitativt innhold av blodplater i blodet, velges behandling ut fra pasientens individuelle egenskaper og resultatene av undersøkelsen.

Symptomer på trombocytopeni

For å gjøre en avtale med Sodecora, må legen ha de rette grunner. Derfor undersøkes pasienten først for å identifisere symptomer på lavt blodnivå. Trombocytopeni eller blodplatebrist i blodet er indisert ved følgende symptomer:

  • blodproppene reduseres;
  • Det er rikelig blodtap selv med små kutt og skader (det kan ikke stoppe lenge siden koagulabiliteten er ødelagt);
  • vaskulære vegger svekkes, som noen ganger manifesterer sig i form av urimelig blødning fra nesen;
  • hematomer eller blåmerker vises ofte på kroppen, og noen ganger er det en minimal mekanisk effekt som er tilstrekkelig for dette;
  • kvinner produserer store mengder blodstrømmer i løpet av menstruasjonen, som ikke var der før;
  • den generelle tonen minker, personen blir irritabel, blir raskt sliten på ubetydelig aktivitet;
  • Beskyttende funksjoner i kroppen svekkes, immunitet tåler ikke forkjølelse, smittsomme og virussykdommer.

Hvis du merker de karakteristiske tegnene på lavt blodplateantal eller blodceller i kroppen, må du ta kontakt med din klinikk. For å sjekke blodsammensetningen skal passere den generelle analysen av prøver. Det utføres i vanlige offentlige klinikker, private klinikker og nettverkslaboratorier. Selv om laboratoriesentrene bare tilbyr tester og aksepterer tester for forskning uten å yte tjenester fra en lege, garanterer de de mest nøyaktige og raske resultatene. Dette skyldes spesifikasjonen av slike institusjoner, mangel på køer, kvalifisert personell og tilgjengeligheten av moderne utstyr.

Dette er ikke i offentlige gratis klinikker. Lange linjer, hyppig fravær av materialer i laboratorier, vanlige feil i analyser tillater ikke alltid å etablere diagnosen nøyaktig. Noen ganger er det nødvendig å gjennomgå en ny undersøkelse for endelig å bekrefte at den diagnostiserte årsaken til blodplatefeil i blodet er korrekt. Men du bestemmer hvor og hvordan du skal gjennomføre en undersøkelse, som skal gjennomgå behandling.

Søknadsordning "Sodekora"

Med hjelp av stoffet "Sodecor" er det mulig å håndtere forholdsvis effektivt og raskt med problemet med utilstrekkelig antall blodplater i humant blod. Slik medisinering tas av kurset, siden det ikke er mulig å oppnå ønsket effekt fra en engangsbruk. Sodecor er egnet for behandling og forebygging av trombocytopeni.

Legen gir individuelle anbefalinger til hver pasient separat. Dette skyldes det faktum at behandlingsregimet kan omfatte flere medisiner og tilleggsforanstaltninger som tar sikte på å eliminere årsakene til sykdommer og konsekvensene som følge av mangel på blodplater.

Sodecor brukes til behandling av trombocytopeni og tilhørende sykdommer i henhold til følgende regler.

  1. Ikke overskrider mengden av en enkelt del av legemidlet. En dose er 15 milliliter, som tilsvarer en standard spiseskje. Hvis du tviler på bestikkens størrelse, bruk målekoppen.
  2. Sodecor tar vanligvis tre ganger i løpet av dagen. Det vil si at medisinen distribueres i perioder med frokost, lunsj og middag. I motsetning til mange andre medisiner bør Sodecor-tinktur forbrukes før et planlagt måltid. Dette bør gjøres 30 minutter før måltider. Men, avhengig av de individuelle egenskapene til terapien, kan ordningen være litt justert.
  3. Det er ingen grunnleggende forskjell i om du fortynner tinkturen med vann eller bare drikker den. Det viktigste er at forholdet mellom alkoholtinktur mot trombocytopeni og vann skal være ca. 15 ml. 30 til 50 ml. Du bør ikke drikke medisin med for mye væske, da dette reduserer effektiviteten av de aktive komponentene i produktet.
  4. Varigheten av kurset. Standardvarigheten av behandlingen for mangel på blodplater i blodet er 30 dager eller 1 måned. Den terapeutiske effekten oppnås allerede på den femte dagen siden starten av medisinsk tinktur. Det trengs ytterligere 15 dager for å konsolidere resultatet. Derfor, hvis du føler deg bedre etter 2 uker fra begynnelsen av terapeutisk kurs, ikke slutt å drikke "Sodecor". Ellers vil all din innsats gå tapt, du må gjenta hele kurset igjen.

Hvis det er en tendens eller predisponerende faktorer for å redusere nivået av blodplater i blodet, kan du ta et profylaktisk kurs. Forebygging utføres litt annerledes. Her er pasienten forpliktet til å følge slike anbefalinger:

  1. Enkeltdel. På en gang bør du ikke bruke mer enn 5 milliliter alkoholtinktur. Dette beløpet tilsvarer 1 teskje.
  2. Antall søknader per dag. For forebygging er det nok å ta medisinsk urte-tinktur mot blodplatemangel bare 2 ganger daglig. Den første resepsjonen holdes om morgenen når du nettopp våknet, og den andre teller 3 til 4 timer før sengetid. Hver medisin anbefales å gjøre før måltider, om lag 30 minutter.
  3. Varighet. Hvis formålet med bruken av Sodecor er forebygging, varer kurset 3 til 4 uker.

Før du tar medisinen, ikke glem å riste det litt opp.

"Sodekor" regnes som helt trygt, naturlig og svært effektivt middel for å bekjempe problemene i sirkulasjonssystemet. Men før du bruker medisinske alkohol tinkturer, sørg for å konsultere legen din. Pasienten er forpliktet til å sørge for at han ikke har kontraindikasjoner for dette legemidlet.

Sodecor har bare to kontraindikasjoner. Disse inkluderer:

  • overfølsomhet eller individuell intoleranse mot en eller flere komponenter i alkoholtinkturen;
  • arteriell hypertensjon og tendens til hypertensiv krise.

Hvis begge kontraindikasjoner ikke gjelder for pasienten, kan Sodecor trygt brukes til å behandle eller forhindre et utilstrekkelig antall blodplater i blodet, samt andre sykdommer mot hvilke virkningen av legemidlet er rettet. Uten en foreløpig diagnose fra legen, er det umulig å fortsette med kursbehandlingen av Sodecor. Legemidlet er ikke i stand til å skade, men det er bedre å ta det i henhold til instruksjonene og utnevnelsen av en spesialist. Dette er en god måte å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen din mot en rekke trusler, inkludert trombocytopeni.

Takk for oppmerksomhet! Ikke medisinert og hold deg frisk!

Abonner på vårt nettsted, still spørsmål, la kommentarer og inviter vennene dine til diskusjoner!

Sodecor for å hevde trombocytter

Sodecor for trombocytopløfting

Sodecor for å øke nivået av blodplater: bruksanvisning

Sodekor er en immunomodulerende og tonic-serie for medisiner, skapt på grunnlag av naturlige urte ingredienser.

Påfør stoffet sodebor for å øke nivået av blodplater. Instruksjoner vil bli gitt nedenfor.

Sodecor: sammensetning og doseringsform av stoffet

Sodekor er produsert i form av en alkoholtinktur solgt i mørke glassflasker på 30, 50, 100 og 125 ml.

Visuelt er det en væske av farge fra rød til brun (moderat utfelling er tillatt).

Brukes til oral administrasjon.

De viktigste aktive ingrediensene i sodecor er representert av ekstrakter av følgende plantematerialer:

  • Nines (røtter)
  • havtorn (bær),
  • løvetann (røtter),
  • lakris (røtter),
  • cedar (nøtter)
  • kanel (bark),
  • kardemomme (frø),
  • koriander (frø),
  • ingefær (rot),
  • nelliker (knopper).

Hjelpestoffer: vann, etylalkohol.

Sodekor: farmakologisk virkning av stoffet

De aktive stoffene i medisinske planter er tett bundet til blodplasma proteiner og spredt over hele kroppen. Dette gjør at du kan påvirke direkte på blodets sammensetning og på alle vev i menneskekroppen.

Den prioriterte effekten på blodsammensetningen er å øke evnen til koagulering ved å øke nivået av blodplater ved å stimulere sin naturlige produksjon.

Sodecor bidrar til aktiveringen av det menneskelige immunsystemet, noe som gjør det aktuelt å bruke som profylaktisk i lavsesongen.

Også sodekor har anti-inflammatorisk og tonisk toning effekt.

Sodekor: indikasjoner for bruk

  • Astheniske tilstander av ulike etiologier.
  • Gjenopprettingstid etter: kirurgisk inngrep, strålebehandlingstiltak, tidligere virus- og smittsomme sykdommer.
  • Som et middel til tilleggs- og vedlikeholdsterapi ved behandling av følgende sykdommer: influensa, akutt respiratorisk infeksjon, SARS, HIV, herpes og så videre.
  • Tendens til neseblødning.
  • Lang helbredelse av sår.
  • Brudd på menstruasjonssyklusen forbundet med tung og / eller sen menstrual blødning.
  • Hematomer.
  • Som tonic og regenererende middel for overdreven fysisk og psykisk stress.
  • Trombocytopeni (lavt blodplatetal) av ulike etiologier og bakgrunn til denne sykdommen. Nedenfor er en instruksjon om hvordan du tar Sodecor for å øke blodplater.

Symptomatologi med lavt antall blodplater

Sodekor: bruk av stoffet med lavt blodplateantal

Sodekor anbefales for påføringskurs, som terapeutisk og profylaktisk middel.

Behandlingsregimet for behandling av lave blodplatenivåer og andre sykdommer og patologier er som følger:

Behandlingsregime for behandling av lave nivåer av blodplater i humant blod og andre sykdommer og patologier:

  • Engangsdosering av legemidlet er 5 ml (en teskje).
  • Det er nødvendig å søke to ganger om dagen (om morgenen på waking og om kvelden 3-4 timer før sengetid) en halv time før du spiser mat.
  • Et forebyggende kurs er mellom tre og fire uker.

Sodekor: kontraindikasjoner til bruk av stoffet

  • Overfølsomhet overfor en eller flere komponenter av legemidlet.
  • Alvorlig arteriell hypertensjon (inkludert følsomhet overfor hypertensive kriser).

For bedre forståelse av virkningen av stoffet i spørsmålet, anbefales det å lese anmeldelser på codecora for å heve blodplater.

Sodecor - en trygg løsning for å unngå farlige konsekvenser!

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Sodekor

Sodekor

Melding Flame »05 Jan 2014 19:39

Re: Sodecor

Melding LEXA »05 Jan 2014 19:40

Re: Sodecor

Melding Tatyanka »05 Jan 2014 19:45

Re: Sodecor

Melding LEXA »05 Jan 2014 19:48

Re: Sodecor

Melding Flame »05 Jan 2014 19:52

Re: Sodecor

Melding Cherry "06.01.2014 01:00

Re: Sodecor

KAWAII Melding »06 jan 2014 4:46

Hvordan heve blodplater i blodet

✓ Artikkel verifisert av lege

Små, uten fargen på en kalv som kan skape blodpropper i blodet, defineres som blodplater. Deres hovedfunksjon er å blokkere mulig blødning. Når det er mangel på blodplater i blodet, er det stor sannsynlighet for alvorlig blodtap. Lavt blodplatetal kalles trombocytopeni.

Det er mange grunner for utviklingen av en slik sykdom (graviditet, kjemoterapi, allergi, feber). Når resultatene av tester viser et undervurdert nivå av blodplater, er det nødvendig med en høring med lege, for under hans tilsyn kan du raskt øke indikatorene for blodplater på naturlige måter.

Hvordan heve blodplater i blodet

Hvordan diagnostisere trombocytopeni?

Hvis en persons trombocyttall faller, begynner sykdommen å utvikle seg, og risikoen for utvikling, både mindre og livstruende sykdommer, øker. I omfang av egenskapene i løpet av trombocytopeni er det flere trinn som er nødvendige for å identifisere sykdommen. Den første er å gå til en konsultasjon med en lege, og deretter analysere de atypiske symptomene som har oppstått, som inkluderer:

  • vanlig neseblod;
  • manglende evne til å stoppe i lengre tid mindre blødning ved kutting;
  • blødende tannkjøtt;
  • blodige inneslutninger i urinen, så vel som i avføringen
  • kraftig blødning under menstruasjon
  • Utseendet til petechiae, det vil si røde flekker på huden eller årsakssammenhengen av blåmerker.

Sammensetningen av humant blod

Advarsel! Disse tegnene skal varsles og bedt om å bli undersøkt av en spesialist. Faktisk kan en signifikant reduksjon i blodplater være dødelig, selv med mindre skade (manglende evne til å stoppe blødningen, mangel på blodpropp).

Årsaker som forårsaker lavt blodplate telling

  1. Arvelige sykdommer.
  2. Leukemi eller benmarg dysfunksjon.
  3. Miltproblemer.
  4. Konsekvenser av kjemoterapi eller potente legemidler.
  5. Sykdommer av autoimmun natur (inkludert AIDS).
  6. Bakteriell infeksjon i blodet.
  7. Graviditetsperioden og postpartumperioden.
  8. En farlig, men sjelden sykdom er trombocytopenisk idiopatisk purpura (høyt blodproppnivå).

Et øyeblikksbilde av blod under et skanningelektronmikroskop

Blodplate priser

Blodtrykksrater hos mennesker

Er det mulig å øke nivået av blodplater uavhengig av hverandre?

I hjemmet er det mulig å stabilisere blodplateantallet i tre trinn.

Trinn 1. Det er nødvendig å revurdere dietten, siden blodparametrene kan avhenge av forbruket mat og vitaminer som kommer inn i kroppen. Derfor er det svært viktig å spise mat rik på jern, samt en tilstrekkelig mengde grønnsaker og frukt.

Trinn 2. Vær oppmerksom på riktig kosthold og nekter fett, krydret mat. En person som lider av lavt blodplate nivåer bør glemme bruken av pølser, bacon, hermetikk, pasta og andre rike fisk og kjøttretter.

Trinn 3. Rådfør deg med en lege som vil foreskrive spesielle medisiner for å bidra til å normalisere blodplateantall hvis dette ikke kan oppnås med riktig ernæring.

Dette er viktig! Anbefaler opptak av spesielle kosttilskudd, narkotika for trombocytopeni kan bare en hematolog. Selvmedikamenter er strengt kontraindisert.

Hvordan øke antall blodplater?

Du bør begynne med å ta medisiner hvis legen anser det nødvendig å foreskrive dem. Med en liten nedgang er indikatoren normalisert på grunn av vitamin-mineralsk komplekset eller dietten.

preparater

Forsiktig! Legemidler som forbedrer blodkoagulasjonen eller øker blodplater, bør kun utnevnes etter at blodprøver har blitt utført i henhold til anbefaling fra en lege. Det er forbudt å velge slike stoffer.

Vitaminkompleks

For å øke den kvantitative indikatoren er det bare mulig etter en nøyaktig bestemmelse av årsaken til sykdommen. Dette forklares av det faktum at en reduksjon i blodplater kan oppstå på grunn av mangel på vitamin B12, og når det etterfylles, blir blodplater normalisert.

Vær oppmerksom! Stigningen av blodplater på en naturlig måte tar svært lang tid, så eksperter anbefaler en omfattende behandling i form av å ta et vitaminkompleks og bruke et spesielt diett.

Vitamin nummer 1

Vitamin som så raskt som mulig er i stand til å oppløse seg i vann og også absorberes raskt av kroppen - vitamin C. Det tar seg av funksjonen til å styrke immunsystemet, og bidrar også til normalisering av blodplateproduksjon.

Til tross for at apoteket kan finne et stort antall vitaminmineralkomplekser, må du bare følge legenes forskrifter, som er basert på pasientens individuelle egenskaper og testresultater.

Produkter som inneholder vitamin C

Funksjoner diett

Når det er problemer med blodtall, må du først og fremst ta hensyn til kostholdet, dersom det ikke er balansert med essensielle mikronæringsstoffer og vitaminer, så kan det i denne bakgrunnen bli en betydelig forverring av helse og andre patologier.

Derfor, med en reduksjon i antall blodplater bør være oppmerksom på slike produkter:

  • slakteavfall fra biff, svinekjøtt (lever);
  • frukt (bananer, appelsiner, granatepler, epler);
  • frokostblandinger (bokhvete, ris);
  • kylling og vaktel egg;
  • frukt (bete, gulrot, gresskar);
  • sjøfiskarter (dampkoking);
  • grønnsaker (koriander, persille);
  • sesam, valnøtter;
  • drikke (granateple juice, grønn te);
  • linfrøolje (som salatdressing og kosttilskudd - ta en teskje daglig før måltider).

Produkter for å øke nivået av blodplater i blodet

Anbefalinger for riktig ernæring ved lave blodnivåer

  1. Kostholdet bør omfatte et stort antall friske bær, frukt, grønnsaker og utelukke fettstoffer.
  2. Når du velger produkter for å være oppmerksom på tilstedeværelsen av smaker, er det bedre å forlate dem.
  3. Minimere bruken av produkter som kan tynne blodet, disse inkluderer: ingefær, bringebær, olivenolje.
  4. Avvis alkohol og sigaretter.
  5. Minimere kaffe og koffeinholdige matvarer.

Dette er viktig! Takket være riktig ernæring er det mulig å forhindre utvikling av trombocytopeni og å beskytte kroppen mot alvorlige konsekvenser. Avslag på dårlige vaner og alkoholforbruk kan påvirke blodtellingen betydelig.

Video - Trombocytopeni: Hva skal jeg gjøre?

Under graviditet

Graviditet krever regelmessig overvåkning av blodtellingen, så det tas ofte en koagulasjonstest. Dette er nødvendig fordi i de tidlige stadier truer en reduksjon i blodplater med abort, i de følgende månedene - med for tidlig levering og under fødselen - med manglende evne til å stoppe rikelig blødning.

Årsakene til lavt blodplatehøyde hos gravide kvinner bestemmes av tidlig preeklampsi. Dette er en patologisk prosess der væsken forlater blodet, på grunn av produksjon av en spesiell substans av moderkaken. Du kan diagnostisere denne patogen ved eksterne symptomer:

  • det er økt ødem;
  • nyreproblemer;
  • blodtrykket stiger betydelig;
  • bouts av eclampsia, som kan være dødelig - blødning i hjernen.

For å forebygge alvorlige konsekvenser, er det nødvendig å normalisere blodplateantallet i tide. For dette anbefales gravide kvinner:

  1. Finn ut og eliminere grunnårsaken til lave blodplater.
  2. Avfall narkotika som påvirker blodet negativt.
  3. Gå til en diett som er basert på mange vitaminer og proteiner.
  4. Utfør terapi med vitamin B12, kortikosteroidhormoner.
  5. Ta folsyre.
  6. For å utføre interferon injeksjoner.
  7. Med utviklingen av blodsykdommer er den ekstreme behandlingsmetoden blodplate-transfusjon.

Hjelp! Bare en blodprøve kan bestemme det farlige nivået av blodplater, og doktoren velger riktig behandlingsforløp. For voksne er frekvensen i intervallet 60 000 til 350 000 mm kube.

Flere oppskrifter for raskt økende blodplate nivåer

Et utmerket naturlig blodplaterstimulerende middel er nettle. Det er noen enkle oppskrifter.

Oppskrift 1

For å lage en medisinsk drikk må du ta 5 ml. nudelsaft 50 ml. av melk. Komponentene blandes og konsumeres tre ganger daglig i tre uker. Hvis en person er laktoseintolerant, ta i stedet kokt vann i stedet for melk.

Oppskrift 2

250 ml. vann krever bare 10 gram nettle i tørr form. Ingrediensene blandes og kokes i fem minutter. Deretter blir avkoket infundert i to timer. Ta det ferdige produktet trenger 125 ml. daglig tre ganger om dagen. Opptakstiden er 21 dager.

Video - Hvordan øke antall blodplater

Sesam oljebehandling

Verktøyet håndterer trombocytopeni. Behandlingsforløpet innebærer å ta olje tre ganger om dagen, en spiseskje tretti minutter før et måltid. Varigheten av behandlingen bestemmes av mengden sesamolje full (full kurs - 2 liter). Det bør bemerkes at ytterligere medisinering er utelukket.

Ytterligere anbefalinger for forebygging

Det er noen enkle regler som vil bidra til å holde blodplateantallet normalt:

  1. Hver dag må du drikke nok vann. Den daglige prisen skal bestemmes av 8 glass. Det spiller ingen rolle varmt eller kaldt vann.
  2. Resten må være fullført. En voksen bør bruke minst syv timer i søvn. For trombocytopeni bør søvn vare ca 9 timer.
  3. Allokere tid til å trene. Kardio vil bidra til å forbedre blodsirkulasjonen og påvirke styrken av immunforsvaret. I nærvær av trombocytopeni bør øvelser utføres med forsiktighet for ikke å provosere blødning (for eksempel fra nesen).
  4. For å unngå å ta sesongbasert vitaminkompleks. Spesiell oppmerksomhet er gitt til vitamin K, som er ansvarlig for blodets evne til å koagulere.
  5. Spis mat som har Omega-3 og andre fettsyrer.

Liker denne artikkelen?
Lagre for ikke å miste!