12 uker før din kur for hepatitt C

Metastaser

Kommunikasjon Hepcnik, Aesculapius og som kom til dem.

Egypt eller India

Originaler og lisensgenerikere Sovaldi (Sofosbuvir), Harvoni (Sofosbuvir + Ledipasvir), Daklinsy (Daclatasvir), Epclusi (Sofosbuvir + Velpatasvir), etc.

Egypt eller India

Nov 08 2016, 6:02 pm

totalt-4,8 / 4,2 / 3,7 F 0-1; (5,2 kPa)

Egyptisk makt Sof + Duck 11/23/2016

Re: Egypt eller India

Nov 08 2016, 6:12 pm

For å bestille, skriv til [email protected] +79221119911 (Telefon, WhatsApp, Viber, Telegram)

Re: Egypt eller India

Nov 08 2016, 6:20 pm

HTP 2002-2003 (48 uker).

05.2017 - fibroscan (F1 - 6.4 kPa), som jeg ønsker deg alle!

Re: Egypt eller India

Nov 08 2016, 6:41 pm

totalt-4,8 / 4,2 / 3,7 F 0-1; (5,2 kPa)

Egyptisk makt Sof + Duck 11/23/2016

Re: Egypt eller India

06 mai 2017 13:37

De begynte å gjennomgå alle undersøkelser, legene forplikter seg ikke til å behandle, de fant en gruppe i VK på Internett (jeg vil ikke skrive, ellers vil de tro at de annonserer), konsultert kunnskapsrike mennesker og så var det et valg av Egypt eller India, men det var lite penger.

Min mann tilbød å behandle meg til India, og han tok Egypt. Vi tok fra forskjellige mennesker. Jeg ventet pakken min i 20 dager

Og her begynte det.

Bivirkninger: Egypt - nr. India evig tørr munn, hodepine.

Jeg trodde det var en syndig affære som jeg hadde diabetes, drakk vann som en flokk med elg.

Første RNA-kvalitativ analyse etter en måned.

Begynte å panikk og depresjon, igjen kjører rundt nettstedene i grupper, til slutt gjort en kvantitativ analyse

MOTHER Hennes belastning HVA HAR VÆRE SÅ OG RESTERTE, litt redusert og det er alt, jeg vet ikke hva og hvordan, fordi jeg drikker det hele tiden, er vi slanking. Det ble anbefalt å legge Ribavirin, jeg har en liten vekt og så. Vann liker å drikke det samme. Depresjon har sluttet seg

2 måneders behandling bare fornøyd med mannen min, jeg har fortsatt ribavirin på sofaen + isen. RNA +

3 måneder min mann minus i Egypt, har jeg +.

Jeg forlot en pille, jeg vil gi et sted for analyse, så langt tror jeg bare hvor. Det virker for meg at jeg truet penger til en falsk. Det er hele historien. veldig trist og smertefullt. Brukte pengene.

Hvis jeg får behandling, så absolutt ikke med indiske rusmidler. Jeg har ingen tro og håp i dem. Og det var mange gode anmeldelser.

Re: Egypt eller India

6. mai 2017, 15:35

Før 2 ter 26 millioner eksemplarer

1 uke 38 tusen eksemplarer

2 uker 2500 eksemplarer

5 uker - kvalitet vanlig +

6 uker - mindre enn 25 MO oppdaget

8 uker - (10 IE) - Ikke oppdaget

16 uker - (10 IE) - Ikke oppdaget.

Re: Egypt eller India

6. mai 2017, 15:58

Hvis falsk, så kan vi snakke om tro og håp i selgeren fra hvem disse stoffene ble kjøpt. Men ikke i de indiske legemidlene generelt.

Det er også en liten liten sjanse for at viruset ditt er motstandsdyktig mot dette stoffet.

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 05:49

Gi en lenke hvor de bestilte en sofa duck Egypt

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 07:43

Du er allerede på utkikk etter en annen måned. Videre er det Egypt. Selv om indiske legemidler kraftigere enn egypten.

Jeg er redd for at det vil være vanskelig for deg å finne leverandører av egyptiske stoffer på de viktigste hepatittfora. Det er nå justeringen.

Er det noen som hvisker deg i en personlig.

Re: Egypt eller India

09. mai 2017 08:22

HTP 2002-2003 (48 uker).

05.2017 - fibroscan (F1 - 6.4 kPa), som jeg ønsker deg alle!

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 08:29

Og kan bare alle moderatorer eller administratorer sees? - vel, å forstå med hvem vi deler den "personlige"

F0-1, 2,5 * 10 ^ 4 IE / ml, ALT 73, AST35

Re: Egypt eller India

09 mai 2017, 09:55

Ingen leser dine personaler.

Selvfølgelig har administratoren muligheten til å spore spam i databasen gjennom filtre, dette er logisk.

Men ikke korrespondansen om været.

Det er ingen her. (Bel Kaufman)

Re: Egypt eller India

09 mai 2017 10:05

F0-1, 2,5 * 10 ^ 4 IE / ml, ALT 73, AST35

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 11:25

Vel, det faktum at administrasjonen har tilgang til forumdatabasen, er noen overrasket?

Filtre på adressene på annonserte nettsteder, på telefonens selgere - er.

Hvordan er de teknologisk arrangert, jeg kommer ikke til å fortelle.

I tillegg kan hver forumchanin klage om reklame i personlig post (heller, selv - bør gjøre det).

Og når du klager over private meldinger - disse meldingene vil være tilgjengelige for alle moderatorer.

Fordi det er spam (ulovlig kommersiell annonsering). Og forfatterne av slik spam må være forbudt (dette er vanlig praksis på Internett).

HTP 2002-2003 (48 uker).

05.2017 - fibroscan (F1 - 6.4 kPa), som jeg ønsker deg alle!

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 11:58

Når det gjelder filtre på selgere, er tilgang til admin mail logisk og forståelig.

F0-1, 2,5 * 10 ^ 4 IE / ml, ALT 73, AST35

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 14:44

Jeg lurer på om det ikke er forskjell mellom India og Egypt, hvorfor betale mer. Det er kjent at egyptiske piller er mye billigere, folk har blitt helbredet lenge på dette nettstedet.

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 15:03

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 15:05

Hvis i hvert fall fra begynnelsen av året, så er disse spørsmålene om "råd meg Egyptiske leverandører" veldig rart.

Re: Egypt eller India

9. mai 2017, 16:35

Det er klart at jeg ikke har vært på forumet siden april, men siden 2013. Jeg har glemt passordet mitt, jeg registrerte meg igjen

Re: Egypt eller India

10. mai 2017 09:20

Skriv meg i et personlig gammelt kallenavn - jeg vil prøve å "lim" to kontoer til en.

HTP 2002-2003 (48 uker).

05.2017 - fibroscan (F1 - 6.4 kPa), som jeg ønsker deg alle!

Hvem er nå på konferansen

Brukere som leser i dette forumet: licur

  • Stopp "Hepatitt C" Hepatittforum "På Stopp" | Hepatitt C-behandling
  • Alle tider er UTC + 02: 00
  • Slett konferanse cookies
  • Vårt lag
  • Kontakt administrasjonen

Basert på phpBB® Forum Software © phpBB Limited

Tid: 0,069s | Spørringer: 22 | Peak Memory bruk: 4,55 MB

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Sofosbuvir (Egypt), Daclatasvir (Kina)

  • Gå til side:

Re: Sofosbuvir (Egypt), Daclatasvir (Kina)

Post igorek »03 Okt 2015 16:52

  • "To personer så gjennom fengselsstengene. Man så skittet, den andre så stjernene"
pvt №1 fra 09/08/2013
pvt nummer 2 fra 09/25/2015 - IndiSof + KitDak + Riba (28 uker)
Min historie

Re: Sofosbuvir (Egypt), Daclatasvir (Kina)

Meldingen samara_od »04 Okt 2015 08:54

Re: Sofosbuvir (Egypt), Daclatasvir (Kina)

Melding ditima »04 Okt 2015 18:08

Sofosbuvir vurderinger

Legemidlet for behandling av hepatitt C, co-infeksjoner, HIV. Handelsnavn - Sovaldi, det er også en generisk - Hepcinate. Et sikkert og svært effektivt stoff som hemmer eller undertrykker reproduksjon av viruset. Resultatet oppnås etter 3 måneder, en stabil virologisk respons er notert i 90% tilfeller. Det brukes også i kombinasjon med hepatitt C med levercirrhose, etc.

Er stoffet registrert?: Sjekk ☜

Legemidlet er lagt til: 2010-10-10.
Instruksjoner oppdatert: 2017-07-06

Analoger og erstatninger

☠ Oppmerksomhet! Dummy medisiner - hvordan russerne er avlet eller hva du ikke kan bruke penger på!

Korte instruksjoner for bruk, kontraindikasjoner, sammensetning

Indikasjoner (fra hva hjelper?)
Hepatitt C hos voksne pasienter.
Kontra
Ta ikke Sofosbuvir:
- under 18 år
- med overfølsomhet overfor komponentene;
- når du bærer et foster
- under amming;
- når du bruker rifamycin, hypericum, fenytoin, telaprevir, fenytoin, boceprevir og spesielt amiodaron.

Metode for påføring (dosering)
Det er mange nyanser i resepsjonen av Sofosbuvir, derfor er kontrollen av den behandlende legen krevd, etter alle instruksjonene.
I løpet av dagen, ta 400 mg, om gangen under måltidet, til en viss tid for det mest enhetlige inntaket. Hvis du ikke drikker pillen og glemmer den i den tildelte tiden, men det tok mindre enn atten timer, ta det, og du må vente på neste dose. Når oppkast oppstår etter administrering (senest 120 minutter), krever det at du bruker en annen dose. Kanskje senker reaksjonshastigheten og distraksjonen av oppmerksomheten.
Sofosbuvir brukes som regel sammen med antivirale legemidler. Behandlingsregimer og medisiner er forskjellige, individuelt foreskrevet av lege.

Bivirkninger
Sofosbuvir selv kan bare provosere mild svakhet og hodepine. Den viktigste negative effekten manifesteres fra flere stoffer.
Bivirkninger av ribavirin - reduksjon i hemoglobinkonsentrasjonen i blodet, søvnløshet, bilirubin øker også noen ganger, begynner å føle seg syk. I sjeldne tilfeller kan mulig anemi, hoste, kløe, depresjon, gastrointestinale sykdommer, anfall, etc.
Fra interferon alfa og ribavirin - anemi, svimmelhet, diaré og søvnløshet plager, bilirubin øker, en person blir irritabel, lymfocytt og blodplate nivåer reduseres, oppkast, myalgi, hudutslett vises, appetitt forverres, føles syk, leddene vondt, temperaturen stiger. Mindre ofte - depresjon, migrene, forstoppelse, bryst og ryggsmerter, blir en person rastløs, hans syn er forstyrret, håret hans faller ut.
Ree Ribavirin og Peginterferon har ofte hodepine, det er vanskelig å sovne, utmattelse er uttalt, kvalme. Noen ganger er det anemi, utslett, feber, feber, nedsatt appetitt, muskler skadet, etc.
Risikoen for bivirkninger øker med økende varighet av behandlingen. Det anbefales også å forlate søppelmat og vaner.

overdose
Effekten av overdosering av Sofosbuvir er ukjent.
Toksikologiske studier utføres, tilstanden og vitale tegn overvåkes. Legemidlet utskilles ved hemodialyse, generelle støttende tiltak er tatt.

Utgivelsesskjema
Tabletter oval 400 mg, solgt i en pakke med tjueåtte stykker.

Anbefalinger / tilbakemelding fra leger: Vi har en stor konsultasjonsseksjon på nettstedet vårt, hvor Sofosbuvir diskuteres 57 ganger av pasienter og leger - se

Egyptisk Sofosbuvir: Vurderinger av de som gjenopprettet

Innovativt stoff Sofosbuvir er kanskje kjent for alle pasienter som er på utkikk etter en effektiv måte å kvitte seg med hepatitt C. Men hvis noen bare blir kjent med verktøyet, deler andre allerede på nettverksvurderinger om vellykket behandling. La oss prøve å finne ut hva meningspasienter har om Sofosbuvir, hva er fordelene sine, hvilke sjanser for utvinning har du?

Fordelene og ulempene ved Sofosbuvir, ifølge pasientene

Hva sier folk som tidligere har brukt medisinen, og har nå overvunnet en farlig patologi? De fleste pasientene i sine vurderinger merker følgende nyanser:

  • Det vanskeligste er å kjøpe stoffet, fordi det er veldig vanskelig å finne det. Pass på forfalskninger, for ikke å kaste bort penger, fordi det er mange svindlere på det farmasøytiske markedet;
  • Resultatet avhenger i stor grad av de enkelte egenskaper, derfor er kontroll i behandlingsprosessen obligatorisk;
  • Ikke glem å ta tester etter utvinning og besøk regelmessig legen i fremtiden av sikkerhetshensyn;
  • Hvis du tror at bare alkoholikere og rusmisbrukere blir syke med hepatitt, tro meg, dette er ikke slik, ingen er immune fra patologi;
  • Følg forholdsregler i behandlingsprosessen - dette gjelder livsstil, kosthold, arbeid og hvile.

Generelt er tilbakemelding om bruken av Sofosbuvir fra Egypt veldig positiv. Folk noterer seg den høye effekten av denne generiske og rimelige prisen, spesielt sammenlignet med vestlige rusmidler. Husk imidlertid at andre pasients oppfatning ikke bør oppfattes som en veiledning til handling, følg kun legenes anbefalinger.

Hvem ble kurert av hepatitt: noen statistikk og nyttig informasjon

Det er på tide å finne ut hvilke indikatorer på gjenoppretting som observeres hos pasienter som lider av hepatitt C. Så, produsenten hevder at effekten av behandlingen er observert hos 90-95% av mennesker. Dette skyldes at hver organisme er individuell, en person kan ikke ha en virologisk respons på behandlingen med Sofosbuvir.

Pasientene lurer på: hva om kroppen min ikke svarer, blir den dødsdommen? Faktisk, ingenting forferdelig vil skje, du trenger bare å justere terapien, bruke andre stoffer, konsultere legen din.

Det kan være at mangelen på respons skyldes ikke kroppens egenskaper, men av det faktum at du tar en "dummy" eller en farlig falsk. Derfor, leger og apotekere, og vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe Sofosbuvir fra Egypt i pålitelige selskaper som leverer direkte fra produsenten.

Kan du bli gjenopprettet?

Hvis du vil være i orden av de heldige som har glemt evig om hepatitt C, vel, er alt helt i hendene dine. Hva trenger du å gjøre?

  • Å gjennomgå en grundig undersøkelse er grunnlaget for enhver behandling. Lær genotypen, graden av skade på leverenceller, tilstedeværelsen av tilknyttede sykdommer og kontraindikasjoner;
  • Finn en kompetent og erfaren lege (som i vår tid ikke er så lett som det kan virke). Du må kanskje gå til en annen by, men tro meg, det er verdt det.
  • Kjøp Sofosbuvir og andre rusmidler fra en pålitelig leverandør;
  • Ta piller som foreskrevet av lege;
  • Overlate kontrolltester;
  • Fullfør kurset hvis tilgjengelig
  • Undersøkt av spesialister igjen.

Mer nøyaktige anbefalinger er leger for hvert tilfelle. Et annet viktig kriterium for behandling er et godt humør og ingen panikk. Hepatitt C er ikke en setning i lang tid, men en annen sykdom, beseiret av moderne stoffer. Du kan sjekke veracity av denne setningen personlig, som tusenvis av andre pasienter som deler vurderinger på Internett.

Sofosbuvir fra Egypt vurderinger

Sofosbuvir er et nytt antiviralt stoff som har evne til å blokkere syntesen av RNA-polymerase av hepatitt C-viruset. Som følge av denne blokkaden stopper viruset å replikere sitt eget genmateriale, og dermed miste sin evne til å reprodusere.

Opprettelsen av Sofosbuvir danner grunnlaget for en ny interferonfri behandling for kronisk viral hepatitt C (CVHC). Legemidlet har høy tropisme for hepatitt C-viruset, derfor er CVHS den eneste indikasjonen for bruken som er angitt i bruksanvisningen.

Sofosbuvir fra Egypt med bevist effektivitet

Legemidlet viste effektiviteten allerede i de første kliniske studiene, så det ble umiddelbart lansert i masseproduksjon. Den største ulempen ved den nye substansen var at den ikke er effektiv i monoterapi, men samtidig reduserer stoffet nesten 100% hepatitt C i kombinasjon med Ribavirin, Peginterferon og andre direkte antivirale legemidler (Ledipasvir, Velpatasvir og Daclatasvir ").

India og Egypt - generiske produsenter

Utvikleren og eieren av patentet for den opprinnelige sofosbuviren (Sovaldi forberedelse) er det amerikanske farmasøytiske selskapet Gilead. Det frigjør produktet i pakninger med 28 tabletter (basert på 4 ukers behandling). En pakke med medisin i USA og Vest-Europa koster fra 28 000 amerikanske dollar. Tatt i betraktning at varigheten av et fullt kurs er 12 uker, begynner kostnaden eksklusive prisen for å kombinere medisiner "fra 84 tusen dollar

Under pressen fra det medisinske samfunnet i forskjellige land, som var opprørt av så høye kostnader for medisinering, solgte Gilead lisenser for retten til å produsere Sovaldi generics til en rekke store indiske og egyptiske selskaper. Samtidig er det umulig å fortelle en pasient at det er bedre å kjøpe en indisk eller egyptisk generisk: alle analoger har en sammensetning som er identisk med den opprinnelige Sovaldi. Følgelig er det også umulig å si hvilken av de egyptiske produsentene av generikk for behandling av HVGS er bedre: kvaliteten på offisielle analoger og deres verdi er ikke avhengig av hverandre. Prisen på en generisk avhenger hovedsakelig av produsentens prispolitikk.

Egyptiske generikk er litt billigere enn indisk, og ti ganger billigere enn originalen.

Berømte produsenter av sofosbuvir i Egypt er selskaper:

  • Marcyrl Pharmaceutical Industries (MPI) - MPI Viropack;
  • European Egyptian Pharmaceutical Industries - Grateziano;
  • Pharco Pharmaceuticals - Gratisovir medisin.

De samme selskapene produserer også kombinert medisin, som i tillegg til sofosbuvir inkluderer daclatasvir, velpatasvir eller ledipasvir. For eksempel inneholder Viropack Plus fra Marcyrl sofosbuvir og ledipasvir.

MPI Viropack sofosbuvir: bruksanvisning

Legemidlet Viropack er en av analogene til Sovaldi, produsert av Marcyrl i Egypt. Indikasjoner for bruk av Viropac, i henhold til instruksjonene for bruk, er HVGS-terapi i kombinasjon med andre antivirale midler, inkludert de som er produsert av samme firma, for eksempel med daclatasvir - Daclavirocyrl.

Viropack forårsaker sjelden bivirkninger. Allergiske reaksjoner, dyspepsi, nevrologiske lidelser (hodepine, svimmelhet, irritabilitet, depresjon) kan tilskrives disse "bivirkningene". I henhold til pasientens vurderinger er slike uønskede effekter uutpresset, og krever derfor ikke seponering av stoffet / stoffene.

Effektiv og sikker kan bare være et kvalitetsmedikament. For å unngå svindel og ikke kjøpe en farlig falsk, må du vite hvordan du skiller en ekte MPI Viropack. Den offisielle generiske skal ha:

  • utseendet på pakken er identisk med det som er oppgitt på produsentens offisielle nettside;
  • lisens fra Gilead;
  • dokumenter ved registrering i Egyptens helsedepartement
  • sertifikater for samsvar, kvalitet og andre.
  • I tillegg må narkotika som leveres til Russlands territorium ledsages av en merknad på russisk.

MPI Viropack Plus - den kombinerte generiske

Den kombinerte medisinen "Viropack Plus" inneholder ikke bare sofosbuvir, men også en mer direkte antiviral substans - Ledipasvir. Instruksjoner for bruk av dette legemidlet bestemmer rekkevidden av indikasjoner for bruk - HVGS 1 genotype. Pasienter spør ofte leger om hvorvidt det er mulig å kurere hepatitt med Viropac Plus.

Kliniske studier, vurderinger av leger og de som behandles med dette stoffet, viser overbevisende den høye effekten av Viropac Plus i forhold til hepatitt C-virus av den første genotypen: mer enn 97% av pasientene gjenvunnet i løpet av behandlingen. Samtidig oppdaget pasientene svakhet i løpet av 13-18% mens de tok medisinen, i 11-17% - hodepine, i 6-9% - kvalme, i 3-7% - diaré i 3-6% - søvnløshet.

"Viropack" - en av alternativene til egyptiske generikk

Det egyptiske selskapet MPI produserer en rekke offisielle generikere for behandling av CVHS:

  • Viropack (sofosbuvir);
  • Daclavirocyrl (Daclatasvir);
  • Viropack plus (sofosbuvir med ledipasvir).

Valget av MPI-legemiddel for terapi avhenger av genotypen av viruset. I bruksanvisningen for hver av de nevnte legemidlene er det angitt klare indikasjoner for bruk. Dermed er Viropack Plus effektivt brukt til behandling av HVGS 1 genotype, som bekreftes av mange vurderinger av gjenvunnet pasienter. De to første medisinene (Viropack og Daclavircirl) kan brukes sammen i kombinasjonsterapi for HVGS 1, 2, 3 og 4 genotyper. Anmeldelser av effekten av denne kombinasjonen er veltalende: mer enn 97% av pasientene etter et behandlingsforløp blir kvitt hepatitt C-viruset for alltid.

Sofosbuvir Egypt: Vurderinger

Egyptiske-laget sofosbuvirbaserte stoffer, ifølge leger som brukte dem til behandling av CVHS, er ikke mindre effektive enn andre generiske stoffer. For å få gode resultater fra terapi, er riktig valg av medisiner, deres kombinasjoner og behandlingsregimer svært viktig. Legen må kombinere stoffene, ikke pasienten, så før han kjøper medisiner til HVGS, må han besøke legen, med hvem det optimale behandlingsalternativet blir valgt.

Anmeldelser Legg til en anmeldelse

Eldar, 50,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, F3, virusbelastning - 5,2x10 * 7

lege avtale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, kurslengde 12 uker

Hepatitt funnet tilbake på 90-tallet. På den tiden var det ingen slik progressiv behandling, det var nødvendig å jobbe, det var ingen tid å være syk, jeg svømte hele tiden. Han støttet seg til hepatoprotektorer, snarere for personlig trygghet, jeg tror ikke at dette spesielt hjalp. I de siste årene ble jeg forvirret av behandlingen, lå i smittsomme sykehus, helbredet meg, han drakk Heptral for å redusere viralbelastningen. Og for seks måneder siden fortalte legen min at det allerede er nye stoffer til rimelige priser som viste høy effektivitet, skrev meg en avtale, fortalte meg å se på Internett. Bare vær forsiktig så du ikke kommer til å bli en falsk. Min kone leter etter meg, jeg gikk ikke inn i det, jeg har en spesialist i dette tilfellet, hun torturerer de døde, men hun savner henne og blir best, så jeg var rolig. Det viste seg ikke å gå langt, alt er i Krasnodar, på lager. Hyggelige priser overrasket meg, legen kalte meg en høyere rate. Gratis levering samme dag, tok anlegget Hetero, legen anbefalte det til meg. Forberedelser med alle merkene, til og med prisen i indiske rupier er et sertifikat fra anlegget, et hologram. Så produktet er fornøyd, kvalitetsprodukt, vær så snill å anbefale. Jeg vil ikke beskrive hele behandlingsprosessen, alt gikk bra, det var noen små plager, men årene var ikke nok for meg, jeg var klar, men alt dette var småbiter, jeg fikk resultatet! Jeg droppet lasten i så mange år, jeg trodde ikke at jeg ville bli kvitt ham så lett, selv ble vant til det i mange år. Hvor heldige er vi å leve til slike teknologier, og utvide årene i vårt liv til gleden av barn og barnebarn.

Dmitry, 38,
Moskva

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 2, viral belastning - ingen data, fibrose - F1

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, daclatasvir 60 mg, kurslengde 12 uker

Han visste om sykdommen sin, lenge siden.. konsekvensene av dashing ungdom. Men jeg ble for skremt av bivirkningene fra den tidligere interferonterapien, han var vitne, en venn ble behandlet, han var veldig dårlig, viruset syntes å ha vunnet, men hans helse var enormt mens han ble behandlet. Jeg trodde det var bra, jeg ville ikke bry meg. Men nylig ble flere bekjente, allerede i pre-cyro-staten, tatt til sykehus, og jeg ble redd. Han begynte å lære det ja, som nå viste det seg at en ny terapi dukket opp, indiske generikere, som ikke har så harde bivirkninger. Søkes via Internett, et passende alternativ for pris og leveringsbetingelser. Han stoppet i nettbutikken "Medfarm". Ordnet prisen, og mangel på betaling. De har alle forberedelsene på lager, så om 4 dager fikk jeg alt for hånden, levering ble utført av EMS-kurertjenesten. De sendte meg et spornummer etter å ha sendt pakken, sporet trafikken på nettstedet, kureren kontaktet meg før de mottok, etter mottak var en varefortegnelse knyttet til muligheten for å åpne varene før betaling. Jeg så på alt for overholdelse, rommaged på forhånd på forumene, fant ut de viktigste punktene der du kan verifisere ektheten. Forresten, de har også en video på nettstedet der du kan se hvordan preparatene ser ut. Generelt var det ingenting å klage på. Om behandling følte jeg meg bra, min tilstand var ikke forskjellig fra den vanlige, selvfølgelig ble jeg veldig overrasket, selv om jeg leste at bivirkningene er minimal, ja, jeg ble båret med dem i det hele tatt)) Jeg bestod en kvantitativ PCR-test i to uker, mengden av virus ble betydelig redusert. Og i måneden trodde jeg ikke øynene mine, viruset ble ikke oppdaget! Så jeg angrer ikke at jeg tok så lang tid med behandling, men med minimal skade, føler jeg meg synd på de som ble tvunget til å lide på interferoner. Takket være gutta for kvalitetstjenesten, anstendighet og tålmodighet, torturiserte de dem mye, med sine omhyggelige spørsmål.

Valery, 41,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, F4 fibrose, virusbelastning - 7,3 x 10 * 7

lege avtale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, kurslengde 24 uker

Jeg hadde hepatitt i ca 7 år, dette er bare det jeg vet. For å være ærlig, forventet jeg ikke et spesielt resultat. I Smittsomme sykdommer i køen til legen ga telefonen og nettstedet Medpharma mange folk fra dem og hadde et positivt resultat. Jeg kjøpte i deler, fordi ikke en liten mengde kom ut fordi jeg ble foreskrevet for å drikke så mye som 6 måneder, jeg ønsket å gi 3 måneder med ribavirin først, men jeg har et dårlig slag på ham, jeg måtte ta ribavirin og forleng behandlingen i 6 måneder. Første gang han passerte kontrollen på måneden, så på to, fra den andre viste bare fraværet av hepatitt. Jeg avsluttet behandlingen før nyttår, jeg skriver en anmeldelse i mars 2018, nå håper jeg at leveren vil begynne å komme seg etter cirrhosis, det er fortsatt noe å jobbe med.

Rolands, 50,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1 genotype, viral belastning - ingen data, fibrose F3

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Velpatasvir 100 mg
Kurslengde er 12 uker.

Jeg vil legge til mine fem kopecks. Første gang ble behandlet syv år siden, med injeksjoner med pegylerte interferoner med ribavirin, var det en retur nesten umiddelbart etter behandling. Legen min, en gastrointerolog med hvem jeg så med magen, fortalte om en ny behandling med piller i 2016, men det viste seg først å starte behandlingen i desember 2017. Jeg bestilte en lege å ta sofosbuvir + velpatasvir Velpanat fra Natco. Behandlingen gikk uten komplikasjoner, etter den første måneden ble ikke hepatitt detektert. Jeg passerte den andre analysen i mars 2018, alt er greit, behandlingen var vellykket. Jeg bestilte stoffene gjennom Medpharm, siden ble anbefalt til meg av legen min.

Alexander, 48 år gammel
Rostov-on-Don

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning 12 millioner, fibrose F2.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Som de fleste når og hvor jeg hentet denne infeksjonen, vet jeg ikke. De ga meg en avtale i vår klinikk. Før jeg begynte behandling, hadde jeg først en dukkert, siden jeg hadde stor belastning.

Gjennom Internett fant jeg MedFarma apotek, det viste seg å være nærmeste sted for oss, hvor prisen mer eller mindre ordnet, som jeg senere lærte, kunne bli enda billigere, men du må vente en halv måned og betale på forhånd. Resultatet var i den andre måneden, jeg passerte det ikke før. Ribavirin drakk bare de første to månedene.

Jeg ønsker å ønske mer organisasjon, de som er ansvarlige for levering, jeg ventet fire dager å sende, og en annen kurir kjørte bestillingen min i to dager i Rostov, jeg kunne ikke overføre. Generelt var jeg fornøyd, prøvene jeg passerte ved slutten av behandlingen er vedlagt.

Andrey, 39 år gammel
Simferopol

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 1, virusbelastning - ingen data.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

I lang tid skulle jeg ta opp behandling, men bestemte meg ikke for alt, det var ikke klart hvordan man bestilte dem fra India, hvordan ikke å gå inn i en falsk. Lange studerte anmeldelser, overvåkede tilbud på Internett. Jeg bestemte meg for å ta oss nærmere i Krasnodar. Videre sendte de meg penger ved levering, i så fall kunne jeg nekte.

Jeg bestilte et kurs i 3 måneder - sofosbuvir, daclatasvir produsert av Natco + Zydus, god valuta for pengene. Pakken ankom i 4 dager. Utseendet på legemidlet arrangert, alt sjekket, batchnummer, sertifikat. Først var det en liten mangel, han konsulterte en lege, han sa at det kunne være, sa mer å drikke vann og å være oftere i friluft.

En uke senere gikk alt, fulgt etter instruksjonene. Flere bry meg ikke i løpet av kurset, gjorde ikke slutte å røyke. I måneden av viruset ble ikke lenger oppdaget, ved slutten av kurset ble resultatet oppnådd. Legen sier at viruset ikke kommer tilbake. Han sa å passere i ytterligere seks måneder.

Anna, 32 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning 3,2 millioner, fibrose F2-F3.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 800 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Hepatitt C-virus ble mest sannsynlig brakt til meg under operasjonen, i så fall da har jeg vært syk i totalt 13 år. Dette var det andre forsøket på behandling, den første var i 2010, hun gjennomførte et halvårlig interferonbehandlingstest Pegasys og Ribavirin, overlevde nesten ikke for å si det, fordi backstage var veldig alvorlig for meg, etter 16 måneder returnerte viruset. For et år siden kontaktet legen meg, som hadde ledet meg alle disse årene, tilbød å prøve nye stoffer, jeg hadde ikke mye tillit etter den mislykkede behandlingen.

Jeg leste på Internett at mange mennesker allerede har blitt behandlet av indiske generics Sofosbuvir og Daclatasvir, og har et jevnt resultat. Legen ga meg telefonnummer og adresse på nettstedet, så jeg hadde ingen tvil om spørsmålet om tillit. Behandlingen var lett, jeg har noe å sammenligne. Hun passerte de første testene i 15 dager, viste en kraftig nedgang i viral belastning fra 3,2 millioner til 700,000. I løpet av måneden ble viruset ikke lenger oppdaget. Når jeg skrev min anmeldelse, har 6 måneder gått siden slutten av behandlingen, bekreftet en gjentatt analyse fullstendig kur.

Bogdan, 41,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1 a, b genotype, viral belastning 4,2 millioner, fibrose F4, cyrose.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Kurslengde - 24 uker.

Hepatitt er halv livet mitt. Ledet mitt lever til nesten fullstendig sammenbrudd. Behandlingen ble utsatt på grunn av ineffektiviteten av injeksjonene som ble behandlet før, med genotypen min, kunne et positivt resultat bare forekomme i 50% av tilfellene. For fem år siden lærte jeg om den nye behandlingen med piller, men prisen var transcendental. I år ble jeg fortalt om generikk fra India og det faktum at de er påskrevet priser, takk Gud for hinduerne, gjorde det mulig for oss å bli behandlet til en tilstrekkelig pris. Legen fra SKIB skrev meg en avtale og etter konsultasjonen dro jeg til Internett på jakt etter Sofosbuvir og Daclatasvir.

Det er mange tilbud, men de fleste er i tvil, uforståelig levering, lave priser, selgeren er ikke klar hvor, i Moskva eller generelt i India. Etter å ha funnet nettstedet til Medpharma, bestilte han Natco Hepcinat og Nuthak piller, det var deres lege som rådet meg, han tok det en måned, for en prøve, for en prøve. En måned etter behandlingens begynnelse gjennomgikk han tester og de viste god dynamikk, som legen min kommenterte på dem.

Etter det kjøpte jeg de resterende månedene. I den andre måneden var det allerede en komplett minus, hepatitt ble ikke oppdaget. Nå har et år gått etter behandlingens slutt, viste gjentatte tester det samme minus, og det viktigste i et år med fibrose rullet tilbake til F3, selv om legen sa at endringene kun kan være etter 3 år. Alle bli behandlet! Nå er det tilgjengelig.

Victor, 57 år gammel
Anapa

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1a genotype, viral belastning 2,5 millioner, fibrose F1-F2.

lege avtale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Jeg overvåket Internett i svært lang tid, leter etter et pålitelig alternativ og en ærlig pris. Ordren fra Moskva ble avvist, siden jeg ønsket å få alt uten forskuddsbetaling og på stedet.

Snublet over dette nettstedet viste gutta seg å være i nærheten. Jeg gjorde en bestilling, tok det selv i Krasnodar. Ved første tester etter behandlingsstart, var det en måned senere - "viruset ble ikke oppdaget" var så skrevet i sertifikatet, det var ikke noe kapell, etter seks år med sykdom døde jeg endelig reptilet.

Jeg uttrykker min takknemlighet for hjelpen med å kjøpe medisiner for barn fra MedPharma.

Vitaly Vitalyevich, 50 år gammel,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, viral belastning 5.3x10 * 5, fibrose F4, cirrhosis.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Kurslengde - 24 uker.
Etter tre måneder blir regimet endret til Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, Ribavirin 1200 mg.

Jeg har et veldig vanskelig tilfelle. Hepatitt brakte leveren min til en beklagelig tilstand, jeg hadde skrumplever i begynnelsen av behandlingen, for å være ærlig, var det lite håp om utvinning. Etter behandlingsstart, i løpet av den tredje måneden, ble viruset fortsatt oppdaget, og belastningen begynte å øke, doktoren mistenkte en mutasjon.

Det var et spørsmål om å kansellere behandling eller endre stoffer. Jeg ble hjulpet til å bytte ut den tidligere kjøpte Sofosbuvir og daclatasvir for Velpatasvir og Sofosbuvir, denne kombinasjonen er mer effektiv i cirrhose. Endringen av behandlingsregime ga positive resultater, i løpet av en måned kom min første negativ. På tidspunktet for skriving, så tidlig som tre måneder, ferdig jeg terrapien.

Resultatene av gjentatte tester viste fraværet av hepatitt B-virus i blodet.

Igor, 24 år gammel
Kurganinsk

Ved begynnelsen av behandlingen:
3 genotype, Fibrosis F3, virusbelastning - ingen data.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Som et resultat, så fikk den stormfulle ungdommen å få Hepatitt C som en belønning. Jeg følte meg ikke så mye, men foreldrene mine var veldig bekymret. Vi bestemte oss for å samle inn penger og bli behandlet. Legen sa at det nå er indiske rusmidler, og det er mulighet for fullstendig gjenoppretting.

Jeg begynte å lete etter narkotika på Internett, jeg ville ikke sende penger til det ukjente og vente på katten i posen og kjøpe stoffene under et personlig møte, undersøke dem, så i Moskva tør jeg ikke bestille og funnet Medpharm-nettsiden i Krasnodar. Av alle forslagene likte jeg likevel umiddelbart deres nettsted, alt er klart, det er mye informasjon og bilder av narkotika. Men jeg var fortsatt redd, som den var, ikke å bli kastet. Jeg ringte, de konsulterte meg, spurte om min fibrose, men jeg visste ikke at legen ikke sjekket, vi vet lite om disse stoffene, tilsynelatende rømmer de ikke. Det viste seg at det er veldig viktig for behandling, jenta spurte meg om å ta ansvaret for dette problemet, og for å komme til Krasnodar å overlate, ga de meg adressen.

Det viste seg at jeg hadde F3 fibrose, og jeg hadde 3 genotyper, kalt jenta igjen på Medpharma, hun sa at med denne kombinasjonen er det bedre å legge Ribavirin, det forbedrer effekten av stoffene for å være trygt, fordi behandlingen kanskje ikke er effektiv og anbefales for råd fra en spesialist i Krasnodar som forstår disse forberedelsene og alle disse nyansene bedre. Han vendte seg til den regionale smittsomme sykdommen, alle bekreftet og utnevnt til å ta Sofosbuvir, Daclatasvir og Ribavirin i 1 måned, og deretter i henhold til situasjonen. Dette er det som inspirerte meg med tillit til Medpharm, hjalp meg til å bygge behandlingen riktig, og hvor jeg skulle vende, og jeg ville ha drukket penger og penger. Jeg kjøpte dem for 60 st. Jeg kom til Krasnodar, kuriren møtte meg på et passende sted for meg, undersøkte alt, kvalitet på emballasje, det står på emballasjen hva som ble produsert hos Natco, sertifikater ble vedlagt, betalt på stedet, generelt alt jeg ønsket.

Han startet behandlingen, i 2 uker besto han testene, det var positive endringer, en annen måned ble han foreskrevet for å ta Ribavirin, sistnevnte drikke ikke den siste. Ved slutten av behandlingen viste tester at viruset ikke ble detektert. Glede har ingen grenser, spesielt for foreldre.

Inna, 36 år gammel
Rostov-on-Don

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 2, viral belastning - 2,3 x 10 * 5.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Hun visste om sykdommen hennes i et par år, men hun våget ikke å gjennomgå behandling, det var dyrt, og terapien var tung, dømt etter vurderinger.

Nylig gjennom en venn jeg lærte om disse stoffene, og umiddelbart gjort en avtale for å se en lege. De utnevnte Sofosbuvir og Daclatasvir, der de anbefalte meg å kjøpe gjennom venner. Min mann og jeg reiste til Krasnodar for å plukke opp, kureren møtte oss på det sted som vi oppgav, det var medisiner og et sertifikat i posen. De tok Natco. All god kvalitet, vi har på forhånd studert hvordan produktet av dette selskapet skal se ut. Allerede i den andre uken ble viruset ikke oppdaget, jeg lyktes godt, jeg var fortsatt veldig bekymret.

Hun følte seg i prinsippet som vanlig, drakk mye vann og bare i tilfelle fulgt dietten. Allerede bestått den gjentatte analysen 3 måneder etter slutten av behandlingen, er det ikke noe virus i blodet.

Inna, 27 år gammel,
Primorsko-Akhtarsk

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning - ingen data, F1 fibrose.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Sannsynligvis, som mange, var hun veldig opprørt etter å ha lært at jeg hadde hepatitt. Jeg har ingen tvil om at det skjedde i neglesalongen, det var rett og slett ingen andre steder. Anger tar en utrolig, andres uansvarlighet krøller livene til uskyldige mennesker, som også betaler dem penger for det! Vel det ble oppdaget på et tidlig stadium, men ganske ved et uhell.

Jeg så på Internett for noen som gjør dette i Krasnodar, fordi jeg hadde en lege der, her forstår vi ikke egentlig disse stoffene. Jeg fant flere nettsteder, jeg ringte overalt, jeg likte hvordan de konsulterte Medpharm, fordi jeg ikke forstod disse selskapene virkelig. Hun tok Alcem, billigere. Alt er klart, forståelig og pluss gratis levering med bud. Jeg likte at jeg ikke måtte gå hvor som helst, de tok meg rett til klinikken da jeg dro fra legen. Hyggelig bud, senere på hjelpen fikk jeg praktiske anbefalinger om hva jeg skulle gjøre slik at det ikke var dårlig, vel, og alle slags nyttige nyanser som legen ikke snakket om.

Hun begynte behandlingen, som om hun ikke følte noe, men la merke til at når hun glemte å drikke nok vann, begynte hun å føle seg kvalm, det var nok til å konsumere, alt gikk forbi. Den første analysen ble gjort et sted i 3 uker, det trente ikke før. Legen sa god dynamikk, drikke godt videre. Etter 3 måneder så jeg frem til resultatene, med ubeskrivelig glede fant jeg ut at resultatet var positivt, viruset ble ikke oppdaget. Takk for kvalitetshjelpen Medfarm!

PS! Jeg gjør manikyr nå.

Lydia, 40,
Gelendzhik

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 1, viral belastning - 1,3 x 10 * 5

lege avtale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Overlevert analyser og utilsiktet avslørt hepatitt C. Svært opprørt i begynnelsen, men vende seg til en hepatolog, lærte jeg at han nå behandles med indisk generikk. Jeg er glad for at jeg i det minste lærte i et tidlig stadium, jeg mistenker at de tok med det under operasjonen.

Jeg rummaged gjennom en rekke tilbud, jeg var redd for å bestille fra Moskva, jeg fant et selskap i Krasnodar - Medpharma. Jeg valgte en levering som en personlig bud, litt dyrere enn om jeg hadde blitt sendt av EMS, men jeg ønsket å bli brakt tilbake av en person, som den var, så mye roligere. Hun tok stoffet Ledipasvir fra Zydus-planten, hørte gode anmeldelser om det, en ganske kjent indisk plante.

En representativ fyr kom til den fastsatte tiden, alle forberedelsene er godt pakket, sertifikatet på engelsk var tilstede. Behandlingen gikk uten bivirkninger. Allerede om to måneder ble viruset ikke oppdaget i blodet. Nå er jeg helt frisk!

Lidia Alexandrovna, 65l,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, viral belastning 2,3x10 * 6, fibrose F2.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Jeg spurte sønnen min for å hjelpe meg å skrive en anmeldelse. Han lette etter stoffer slik at de ikke ville bedra meg, ikke slippe noe. Sønnen sa at han hadde funnet et bra sted, Medpharma, jeg stoler på ham. Han valgte stoffer, han tok meg dyrere, tar alltid vare på at jeg hadde det beste.

Jeg var veldig bekymret hvis jeg kunne motstå terapien, jeg har diabetes og press. Legen sa at jeg skulle drikke mer vann, det var veldig vanskelig for meg. Han ga nummeret sitt og sa å ringe om det ville vært dårlig. For de medfølgende medisinene jeg drikker, sa jeg alt som kan tas som før. Jeg var veldig overrasket over at ingenting virkelig plaget meg, det var noen ganger en svakhet, men hva å ta med meg, den gamle allerede. Sønnen sa, drikk vannet, alt vil passere, vel, på en eller annen måte ble sannheten lettere.

Og jenta fra Medpharma ringte også, var interessert i hvordan jeg føler meg, fant ut om resultatene, fortalte meg å ringe også, om nødvendig. I den andre uken ble ikke viruset oppdaget, ved slutten av kurset var viruset borte. Jeg var veldig glad, selv om jeg bor litt lengre, vil jeg se barnebarnene mine.

Jeg uttrykker min takknemlighet til Medpharm at slike anstendige mennesker blir fanget.

Michael, 55 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning - 4,2 x 10 * 6

lege avtale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Jeg bestemte meg endelig for å behandle leveren min, selv om jeg følte meg helt normal, men fortsatt ville jeg ikke dø av en vennlig morder, og min kone var veldig bekymret. Derfor, så snart de fant ut om forberedelsene til den nye generasjonen uten bivirkninger, begynte de å spare penger. Legen tilbød et valg av to ordninger - Sofosbuvir og daclatasfir eller sofosbuvir og velpatasvir (i en tablett).

Etter å ha studert informasjonen innså jeg at Velpatasvir er en ny, mer effektiv erstatning for den første ordningen. Sant det er litt dyrere, men helse er enda dyrere. Videre advarte legen at den tredje genotypen er den mest begeistret for alle, og det er bedre å ikke spare, fordi Det er fare for ikke å få ønsket effekt. Derfor valgte jeg Velpatasvir fra Hetero, en av de beste fabrikkene i India. Jeg følte hele behandlingen som vanlig, det var ingen plager, jeg mistet vekten min, jeg var yngre, jeg begynte å føle seg enda bedre ved slutten av kurset.

Til slutt fikk jeg den ettertraktede analysen med resultatet VIRUS IKKE DETECTED.

Michael, 37 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, viral belastning - ingen data, fibrose F0-F1.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Han var veldig lei seg for å lære at jeg har hepatitt C, hvorfra han ikke kunne tenke på seg selv... Tilsynelatende plukket jeg opp et tilfeldig tilfelle. Han begynte å studere indiske gener, fordi den amerikanske originalen, som selges i apotek, er veldig tungt med penger.

Og jeg leste at indianerne mottok et patent for produksjon, og stoffet er helt identisk, og selv all produksjonen i India på Natco-anlegget under kontroll av dette amerikanske selskapet finner sted.

Jeg valgte å ta lang tid, jeg ringte alle, valgte Medpharma, fordi alt var lagt ut i detalj, er det klart at de forstår denne saken, og ikke så mye å selge. men fortsatt, disse er mer kjent for meg.

Levering er gratis i Krasnodar, jeg vil gjerne komme og se alt selv, men på den annen side er det klart at nå internettalderen, nettbutikker, gir en lavere pris, du må stole på. Vel, jeg har ingen problemer med dette, det er vår tidligere generasjon som fortsatt er redd for alt dette. De sa at på stedet, før du betalte, alt kunne undersøkes, jeg sjekket tilstedeværelsen av haloer, batchnummeret, hele videoen så på hvordan alt skulle være i dette bestemte stoffet.

Fabrikk sertifikater ble også knyttet til kjøpet. I prinsippet var alt bra, selv om emballasjen var rynket, kostnaden for transport. Ved begynnelsen av resepsjonen var det en liten temperatur, jeg trodde først ble syk, de sa at dette var mulig i sjeldne tilfeller, da gikk alt bort og det var ingen spesiell plage. Etter behandling viste analysen fraværet av viruset. Har overlevert den gjentatte analysen i et halvt år.

Olga, 38 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1 genotype, last viral belastning 1,5x10 * 6, fibrose F0-F1.

lege avtale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Hun avbrutt behandling i svært lang tid, bekymret for at jeg ville føle meg dårlig, etter all terapi, og jeg må jobbe. Jeg har den første genotypen, så jeg tok Ledipasfir, som det var spesielt for denne genotypen. Fant et nettsted medfarma.info. Jeg valgte ZodusHeptiza, prisen spilte en rolle, ikke bekymre deg for kvaliteten, fordi studerte dette spørsmålet alene. Og så skjer alt rundt, bare NatkoHepcinatLP, alt annet er falskt.

Jeg vil hjelpe dem som også tviler, men vil ha billigere. Jeg følte intuitivt at dette var en slags stereotype urimelig. Jeg fant informasjon om at denne planten faktisk er en distributør av Natko-anlegget, og er i seg selv veldig kjent i India og enda eldre (jeg leste det et sted på forumet), så all frykt for autentisitet ble fjernet, enda mer da jeg konsulterte undersøkelsen min.

I den første uken hadde jeg en tilstand som syntes å være kald, en liten svakhet i temperaturen min. Jeg trodde, vel, alt som var redd, så fikk det. Men alt gikk gradvis videre. I den andre uken, da jeg passerte den kvantitative analysen, var det en betydelig reduksjon i belastningen, det var for meg den første bekreftelsen på at jeg ikke tok feil med stoffet !!

I løpet av den gjenværende tiden følte jeg ikke flere bivirkninger. Og den etterlengtede kom - viruset ble ikke oppdaget.

Sergey, 34 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning 5,5 millioner, F3 fibrose, hepatisk hepatose.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Jeg kjøpte Sofosbuvir og Daclatasvir i MedFarm på anbefaling av en person som allerede har gjenopprettet
og tok stoffene her.

Leverte bestillingen neste dag, tok produksjonen av narkotika sammen Emcure og Natco.
Behandlingen var vanskelig, da det viste seg at Ribavirin ga hovedbelastningen senere.

På eget initiativ stoppet jeg å ta det etter to uker, med min fibrose var det ikke veldig bra.
Minus fikk bare i den tredje månedene av behandlingen.

Stanislav, 33,
Sotsji

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1 genotype, viral belastning 3,0x10 * 5, fibrose F0.

Han tok medikamentene i Medpharm, for 60 år. Distributøren av Zydus Heptiza sa at det ikke er forskjell på stoffene, de produseres alle av Natco, bare andre fabrikker kjøper fra dem og selger under deres merke. Med et markedsføringsskilt bestemte jeg meg for ikke å betale for mye, spesielt siden Zudus også har gode anmeldelser på Internett.

For å gå langt til Krasnodar bestemte jeg meg bedre med pengene som var lagret, la meg levere det til Sotsji.
Deres kurér brakte meg alt hjemme, betalt på møtet.

Behandlingen fant sted uten noen spesielle bivirkninger, selv praktisert litt sport, sa de at selv minimale belastninger var nyttige. Det var vanskelig å drikke vann hele tiden, med en flaske med meg, for ikke å glemme. Også anbefalt i Medpharm, at all denne skitten kom ut.

Etter at kurset var fullført, ble det ikke registrert noe virus. Hva og veldig takknemlig!