Anmeldelser av behandling med rusmidler Daclatasvir og Sofosbuvir

Behandling

Instruksjoner for bruk, bivirkninger, indikasjoner og dosering - alle disse dataene finnes i instruksjonene for legemidlene Daclatasvir og Sofosbuvir. Det vil imidlertid ikke være mulig å finne reell tilbakemelding fra personer som har hatt erfaring med å behandle hepatitt C. Selvfølgelig lover ingen at behandlingshistorien din vil være den samme - hver organisme er forskjellig, den reagerer annerledes enn å ta piller. Det er viktig at terapien overvåkes av en erfaren lege, så din tilbakemelding på behandlingen vil være positiv, og sykdommen vil definitivt avta.

Uttalelse fra spesialister og leger

Legene er enstemmige i deres oppfatning at terapi ved bruk av Daclatasvir og Sofosbuvir er en av de mest fornuftige og effektive metodene for behandling av hepatitt C. Erfarne eksperter oppgir flere egenskaper av effektene av midler på kroppen fra deres praksis:

  • Pasienten får vanligvis valg av flere behandlingsregimer - fra konservative metoder til innovative og dokumenterte verktøy. Selv om det selvsagt er den behandlende lege som bestemmer den optimale eksponeringsmetoden.
  • Før en person begynner å drikke piller, utføres diagnostikk for å identifisere kontraindikasjoner, siden kostnaden for medisiner er ganske høy;
  • En viktig rolle i behandlingen spilles av pasientens tankegang - de fleste mennesker gir opp, ikke innser at depresjon vil føre til alvorlige konsekvenser. Legenes oppgave er å frata dem om dette;
  • I tilfelle av progressiv cirrose er det vanskelig å foreta noen prediksjon, siden stoffene kan være ineffektive, og behandlingen vil ta lang tid - opptil 30 uker;
  • Det er også nødvendig å overbevise pasienten om at riktig livsstil er nøkkelen til vellykket terapi. En person må gi opp dårlige vaner, kontrollere bruk av mat, muligens engasjere seg i idrett;
  • Selv etter vellykket behandling, bør du ikke miste kontakten med pasienten, da han vil trenge kontrolltester med jevne mellomrom.

Effektiviteten av stoffene har blitt bevist ved praksis, men i russisk sammenheng er det kortvarig, i løpet av denne tiden har tusenvis av pasienter allerede klart å gjenopprette.

Anmeldelser herdet folk

Generelt faller pasientens oppfatning sammen med vurderinger fra leger og andre spesialister - Daclatasvir og Sofosbuvir jobber faktisk. De som er herdet av hepatitt, deler tips med nykommere, folk som nettopp har begynt en vanskelig kamp:

  • Jo før du starter behandlingen, jo bedre. Du kan leve med hepatitt, og uten noen symptomer eller ubehag, men sykdommen vil manifestere seg i det mest uventede øyeblikk, og komplikasjoner vil ikke bli unngått;
  • Selv om en lege forteller deg at behandling er umulig, må du gå til en annen klinikk, gå til en annen by for å se en god spesialist eller flere av dem. Ikke glem å ta tester med deg;
  • Hele avtalen skal samordnes med legen, og det er best å holde en dagbok med velvære som indikerer tilstanden din, samt hvilke medisiner og hvilke doser du tar.
  • Hvis behandlingsregimet var ineffektivt, ikke gi opp - vær sikker på at sammen med legen din finner du den beste veien ut;
  • Nekter å kommunisere med folk som ikke tror på resultatet - deres ord vil avvise motivasjonen din;
  • Ikke vær redd for å ta tester - du bør vite din genotype, komplikasjoner og data om antall infiserte RNA-celler.

De fleste pasienter er personer som har kurert hepatitt på grunn av virkningen av bevist og pålitelige indiske stoffer.

Kommentarer til kontraindikasjoner og bivirkninger

Legene foreskriver ikke legemidler til barn eller gravide, hvis det ikke finnes annen behandling eller det er ingen måte å vente på - sykdommen utvikler seg. Pasienter som tar seg, kan lider av bivirkninger. Noen de er uttalt, andre - knapt merkbare, de fleste bryr seg ikke. Normen er manifestasjon av slike tegn mens du tar Daclatasvir og Sofosbuvir:

  • Svimmelhet og tretthet er tegn på forstyrrelser i nervesystemet. Det kan også virke søvnløshet, migrene;
  • Hodepine, sløvhet, kvalme - slike effekter forekommer hos 10% av de som gjennomgår behandling;
  • Fordøyelsessykdommer, nedsatt appetitt, diaré;
  • Smerter i muskler, ledd, mage, anemi
  • Følelsesmessig ubalanse - angst, irritabilitet, depresjon.

Om disse eller andre effekter vil vises, avhenger av personen og hans tilstand av helse. For eksempel, hvis en pasient med hepatitt også lider av høyt blodtrykk, er det ikke overraskende at han er bekymret for hodepine og svimmelhet. Alle tegn skal rapporteres til legen, men bivirkninger er ikke en grunn til å avslutte behandlingen.

anmeldelser

Legg til en anmeldelse

Mer enn 3 år på det russiske markedet

Adresser til produksjonsanlegg i India

Natco Pharma Limited
Registrert kontor og
Hovedkontor

Natco hus
Vei nr. 2, Banjara Hills
Hyderabad-500 034, India

+91-40-2354 7532
+91-40-2354 5298/23548243

7-2-A2, Hetero Corporate
Industrial Estates, Sanath Nagar
Hyderabad - 500 018. Telangana, INDIA

Telefon: +91 40 23704923/24/25
Faks: +91 40 23714250/2370 4926

Zydus Tower,
Satellittkorsveier
Ahmedabad - 380015
Gujarat, India.
TELEFON: + 91-79-26868100 (EPBX) (20 linjer)
Faks: + 91-79-26862365

Nei. 68/186, Talakotuwa Garden, Polhengoda Junction Colombo - 05

Sofosbuvir vurderinger behandlet

God dag til alle! I dag er dagen da jeg starter kampen mot hepatitt! Da jeg ble testet, ble det funnet å ha økt ALT og bilirubin. Sendt for å ta tester for hepatitt, fibroscan. Resultatene skremte meg - Hepatitt C ble oppdaget. Hvor jeg fikk krokene, forstår jeg fortsatt ikke. I invitro sa hepatologen at behandling uten bivirkninger bare er indiske rusmidler! Og om interferon og tale kan ikke være, etter at han forklarte meg om bivirkningene av interferon! Ifølge min analyse ble en sofosbuvir + daclatasvir-ordning valgt. Noen gang senere, gjennom vennene mine, fant jeg ut om dette selskapet, jeg fant et nettsted, ringte og fortalte meg hele prosessen med å kjøpe narkotika! Fra å legge inn en bestilling, slutter med hvordan stoffet vil være i hendene mine. Kjøpt på forhånd, det kom ut mye billigere! Generelt har jeg allerede narkotika) Jeg starter kurset! Jeg vil skrive om resultatene i neste gjennomgang! Alt bra!)

Jeg vil takke selskapet GepaMed! I dag er ferien min! Jeg har hepatitt C 3a, heldigvis er det ingen fibrose! Etter to uker av kurset er sofosbuvir og daclatasvir PCR-analyse negativ! I april i år lærte jeg at Hepatitt C blir behandlet av indiske gener, nesten uten bivirkninger, og begynte å lete etter hvor de skulle kjøpe stoffet. Etter kjedelige søk på Internett og frykt for å løpe inn i falske stoffer, fant hun dette selskapet. Jeg ringte via telefon og Anna fortalte meg alt om sofosbuvir og også om prosessen med å bestille med narkotika. Plassert en bestilling, overført til India og begynte å vente, spore pakken på spornummeret. 05/15/2018 de etterlengtede stoffene kom og jeg begynte umiddelbart behandlingsforløpet. Jeg merket ikke noen bivirkninger mens du tok stoffene! Tusen takk og god helse.

Jeg pleide å tro at hepatitt bare kan være for drunkards, narkomaner og lignende. Men når det på medisinskortet som vi går gjennom på jobben hvert år, hvor vi består testene, også for hepatitt, var resultatet positivt. Jeg ble veldig overrasket, og til sist trodde det at dette var en slags vits, men dessverre var resultatet virkelig. Langt tenkte hvor jeg kunne hente denne infeksjonen. Etter å ha bestått alle nødvendige tester ble det bekreftet at dette er hepatitt C, med den farligste genotypen 1b. Min smittsomme spesialist foreskrev behandlingsforløpet Sofosbuvir + Ledipasvir. Jeg bestilte stoffene på dette nettstedet, og neste dag begynte jeg kurset i samsvar med kostholdet. Etter 2,5 uker besto hun testene i Invitro, PCR av høy kvalitet var negativ og biokjemi returnerte til normal! For øyeblikket fortsetter jeg behandlingen, jeg vil skrive om eventuelle endringer. Men resultatet er veldig fornøyd) Takk alle sammen!)

Velkommen! For et år siden ble jeg diagnostisert med hepatitt C 4 genotype. Resultatene av analyser og prognoser etterlot seg mye å være ønsket. Om Indiana-fri interferonmedisin, fant min far ut av sin hærkammerat, og overbeviste meg om at stoffene nesten ikke har noen bivirkninger og gir gode resultater. Det ble besluttet å starte kampen mot viruset. Jeg dro til klinikken og besto alle testene, i henhold til resultatene som jeg fikk under behandling med sofosbuvir + ledipasvir. Lese vurderinger på Internett kom over GepaMed. Etter en stund, etter å ha studert all informasjon om dette selskapet, laget en liste med spørsmål, laget jeg en søknad om en gratis konsultasjon av en hepatolog. På egen risiko og bestilt forhåndsbetalt, fordi prisen på narkotika blir mye mindre. Pakken kom raskt, hver dag så jeg sporet. Legemidlene er allerede til stede, pakket i flere lag i en pimplyfilm, i utseende som i beskrivelsen av den opprinnelige indiske generiske. Jeg håper at stoffene vil bidra til å kvitte seg med viruset!

God dag! Som et tegn på takknemlighet til selskapet skriver jeg denne anmeldelsen! Jeg fant ut at jeg var infisert med hepatitt C ved medisinsk styret da jeg var ansatt hos UFSIN. Legene fortalte meg at det nå er lett behandlet med medisiner fra India, som beroliget meg ganske bra! For en kveld med søk på Internett kom jeg over HepaMed-selskapet, jeg ringte en konsulent, Alena, og hun forklarte meg hele behandlingsprosessen, hvordan betaling og levering av narkotika ble gjort. Etter å ha vurdert alt, etter å ha bestått alle tester, etter å ha gått gjennom en gratis konsultasjon av en hepatolog, etter å ha konsultert med slektninger, bestemte jeg meg for å ta kurs med medisiner som hepatologen anbefalte meg. Plassert en bestilling for å overføre til India hjalp meg Alain. Pakken kom som lovet, til tiden. Generelt, etter 4 uker med eksamener, er PCR-tester for tilstedeværelse av hepatitt C i blodet negative! Etter de resterende 8 månedene er resultatet av den mest sensitive PCR negativt! Jeg vil gi en spesiell takk til konsulent Alena og hepatolog Sergey Vozhakov, en lege som forklarte og støttet alt riktig og tydelig!

Jeg fant ved et uhell ut om min diagnose! Denne nyheten, selvfølgelig, sjokkert meg veldig mye, fordi jeg visste at behandlingen gir mer skade enn resultatet! Jeg lette etter informasjon på Internett om behandling av hepatitt C og kom over en video av Elena Malysheva, programmet "Live Healthy", der hun snakket om stoffet fra India, Sofosbuvir, som nesten ikke har noen bivirkninger. Jeg fant selskapet GepaMed på Internett, kalt telefonnummeret som er oppført på nettstedet, og Anna besvart alle mine spørsmål, takk for tålmodigheten din.) Oppriktig var det veldig skummelt å bestille medisiner, fordi de kostet mye penger og på Internett mye svindel. Jeg har bestått alle tester som resulterer: genotype 3a, uten fibrose. Hepatolog Sergey Vozhakov, lege, anbefalte en 12 ukers behandling med rusmidler: Sofosbuvir, Daclatasvir. Neste dag etter å ha bestilt stoffene, sendte de meg et spornummer, som jeg spore pakken min hver dag. Legemidlene kom i god emballasje, det er ingen bukser på boksene, en merket holografisk film limes på steder for utpakking, generelt er alt som i bildet. Etter 3 uker av kurset passerte hun PCR-analysen - resultatet er negativt! For tiden er kurset fullført, ifølge resultatene av den mest sensitive analysen av PCR-negativ! Jeg trodde det ville bli mye mer komplisert, men det viste seg. Kanskje medisin i fremtiden også vil håndtere kreft! Takk så mye!

For to år siden lærte jeg at jeg har hepatitt C (genotype 3a). Interferonbehandling var ute av spørsmålet. Etter å ha gjennomgått informasjonen på Internett, fokuserte mitt valg på selskapet GEPAMED. Jeg fikk medisinen i Primorsky Krai om en uke. Behandling av sofa + ande begynte 27. desember 2017. Den 7. februar 2018 passerte jeg de første analysene (kvantitativt - IKKE DETEKSERT, PCR - IKKE DETEKSERT). Takket være alle ansatte i GEPAMED-selskapet, nemlig lederen Anna og legen Sergey V., som alltid var i kontakt og informert meg om alle problemer som oppstod. Helse til deg og din familie.
Og mitt råd til deg er å aldri donere den første analysen etter behandling i klinikken hvor du er registrert, siden 1. februar 2018 har passert analysen for "kvalitet" - resultatet var positivt (jeg var i sjokk). Bare, våre "tapper" laboratorietekniker og leger kunne ikke tro at denne sykdommen er herdbar. Og for å beskytte seg selv og da ikke å få "på topp" bestemte de seg for å skrive i resultatene av analysen (+). All helse og det aller beste.

Velkommen! Jeg hadde hepatitt i ca 11 år. Jeg lærte om hepatitt siden da jeg var gravid, da noen falt på hodet mitt. Hvor, hvorfor og hvorfor? Alle disse årene bodde hun i en slags frykt for seg selv, for barn! Uheldigvis kom på Internett over disse mirakelpiller. Tanke uke! Så bestilte hun, kom raskt. Resultatet er bra! Jeg anbefaler deg å raskt bli kvitt denne forferdelige sykdommen. All helse, lykke, velvære.

Velkommen! Jeg bestemte meg for å skrive en anmeldelse i dag for de som tviler på å bli behandlet eller ikke. Jeg har vært syk med hepatitt C (genotype 1b) siden 2000. Jeg er pensjonist og fortsatt besluttet å ta en sjanse. Først kjøpte jeg 1 pakke med is. + Sof.. Brakt raskt. Da tror jeg jeg vil ta analysen om 2 uker og bestille resten. Men etter en uke tok jeg en sjanse og bestilte to pakker, fordi jeg ikke måtte drikke den i 12 uker. Som pensjonist selv gjort en rabatt. Nå har jeg bare en uke å drikke. Før nyttår besto testene. Hepatitt ikke oppdaget. Da testene kom, var jeg selv redd for å åpne e-posten. Tusen takk og konsulent Anna og nettstedet generelt. Hvem er i tvil! Ikke nøl med, helbredet og vær sunn!

Velkommen! Jeg hadde hepatitt i ca 11 år. Jeg lærte om hepatitt siden da jeg var gravid, da noen falt på hodet mitt. Hvor, hvorfor og hvorfor? Alle disse årene bodde hun i en slags frykt for seg selv, for barn! Uheldigvis kom på Internett over disse mirakelpiller. Tenkte en uke? Så bestilte hun, kom raskt. Resultatet er bra! Jeg anbefaler deg å raskt bli kvitt denne forferdelige sykdommen. All helse, lykke, velvære.

Takk til selskapet Gepamed. Anna, Alena, jeg bøyer deg for din støtte. Følelser overveldet. Etter fire uker med behandling av hepatitt C ikke oppdages, håper jeg etter hele kurset vil det bli. Hepatitt C blir ikke oppdaget. Det virker virkelig. Jeg trodde ikke før i dag 12/21/2017. Lykke til i kampen mot sykdom.

Mange takk til firmaet HepaMed. Anne og Alyona spesiell takk for støtte, forståelse og hjelp i min utvinning. Jeg vil fortelle historien min. Jeg er 50 år gammel. Litt, slank. 19. juli 2017 på jobb, oppdaget kollegaer en yellowness i mine øyne. Jeg løp til sykehuset. Har bestått analyser. Biokjemi er forferdelig. ALT-600; AST-500. Diagnose er akutt hepatitt. En uke senere ble testene bekreftet. Jeg har hepatitt C. Umiddelbart i hodet mitt er spørsmålet hvorfra? På vårt sykehus uttalte leger at hepatitt C ikke er behandlet. til september var hun på droppere: heptral og fosfogliv. Analysene er halvert. Bilirubin er nesten normalt. Discharged fra sykehuset med et livslang kosthold. Hvor flott det vi lever i en alder av Internett. Venner har hørt noe om noen indiske piller. Og umiddelbart kommer jeg på stedet av Gepamed. Jeg var så redd, ringte umiddelbart telefonen. Og skål for stemmen til Anna, som ga meg håp. Hepatitt C behandles! Jeg bestilte pillene. Kom raskt. Du har ingen anelse om hvordan jeg ventet på dem. Men du har ingen anelse om hva slags glede familien min og jeg hadde da etter en uke ble analysene mine perfekte. Etter 8 uker, passerte hun PCR og vant igjen. Ingen virus oppdaget. Mange takk og kowtow til Gepamed selskapet. Spesiell takk til legen med en bokstav Voshakov Sergey Valerievich, som fulgte min behandling. Med sin tjue års erfaring var jeg den tredje i sin praksis med akutt hepatitt C. (Jeg må si at yellowing med hepatitt C er 5% av tilfellene, og jeg kom inn i disse 5%). Jeg bøyer deg, Sergey Valerievich. Helse til deg og din familie. Suksesser i arbeidet. Igjen, mange takk til alle. Godt nytt år. Beklager for forvirringen - det er av et overflød av følelser. Med respekt, OLGA. Smolensk-regionen

God dag! Jeg ble syk med hepatitt C i 1998, og med denne sykdommen har jeg gått i nesten 20 år. Og så ville jeg ha gått til jeg kom til sykehuset med en diagnose av blindtarmbetennelse, hvor de tok tester og minnet meg om at dette viruset bor i meg. Kirurgen sa at sykdommen er behandlet og anbefales å gå til smittsomme sykdoms spesialisten. Etter å ha blitt tømt fra sykehuset, gikk jeg straks til smittsomme sykdoms spesialisten. Og straks spurte hvordan det kan botes. Hun sa at det er en tradisjonell måte, og det er slik medisin som sofosbuvir og daclatasvir. Hun uttalt hvor mye det koster og anbefales å lese om denne fantastiske medisinen. Jeg vil ikke fortsette å fortelle hva og hvordan. Som et resultat, besto jeg testene før du tok, noe som viste at jeg har hepatitt C, genotype 3a. Og så begynte jeg å ta dette legemidlet, en måned senere gikk jeg for å ta prøver igjen, her er det et mirakel, viruset ble ikke oppdaget. For en glede var det å lese disse ordene. Nå fortsetter jeg behandlingen, jeg har drukket for den andre måneden. Det er merkelig, selvfølgelig, hvorfor det er umulig å legalisere dette legemidlet i Russland, fordi det virkelig fungerer.

I dag er den første dagen da jeg kan si at jeg ikke lenger er syk med hepatitt C-viruset. I nesten 30 år har jeg vært syk, infisert meg i de fjerne nittitallene under operasjonen, og gjorde blodtransfusjon. Jeg lærte at jeg var syk i 2005. Sjokk, undersøkelser, samtidig stemte jeg for det beløpet som trengs for behandling - igjen sjokk. De tilbød seg å skrive til køen på kvoten, de lovet å ringe, de ringte ikke. En kjent kirurg anbefalte ikke å annonsere for sykdommen, for ikke å bli plaget på jobb, forteller historien til sin venn, som jeg er veldig takknemlig for. Livet med en forferdelig sykdom som du må skjule fra andre. Økende helseproblemer og ingen håp om utvinning. Og så kom nyheten om disse mirakuløse forberedelsene fra India. Lang valgte nettstedet, valgte dette nettstedet og ble ikke tatt feil. Operatør jenter slo, så mye takt, de føler at du er redd for bedrag, tålmodig forklare og tolke alt. Takk dem veldig mye! Jeg ønsker dem lykke og helse. Takk til alle ansatte i selskapet som virkelig hjelper folk å komme seg fra denne forferdelige sykdommen. I dag fikk jeg resultatet av PCR-analyse for hepatitt C-virus - 0. Totalt for en måned med behandling. Ved behandlingens begynnelse var det 2,5 x 10 i 6. klasse, etter to ukers inntak var det 3,3 x 10 i tredje grad. Etter en måned med behandling, 0. Jeg ønsker deg alle en vellykket behandling, selskapet GepaMed-velstand!

Hilsen til alle som vil lese min anmeldelse, jeg heter Alexey og i mange år har jeg lidd av en sykdom som hepatitt C. Tilbake i 2001 var det ikke realistisk å kurere denne sykdommen, og i prinsippet ble det antatt at hepatitt ikke kunne behandles. For støttesager Essentiale, melke tistel og andre urtekostnader. Men alt dette løste ikke problemet, og hepatitt fortsatte å forsiktig ødelegge helsen og leveren min. Jeg lærte om de nye stoffene sofosbuvir og daclatasvir fra India, bestemte meg for å bestille disse stoffene og begynte å lete etter et nettapotek. Jeg stoppet på den offisielle siden av Gepamed fordi jeg så mange ekte vurderinger og fikk kompetent råd fra kvinnelige ledere. Det ble umiddelbart klart at disse menneskene hjalp hundrevis av mennesker som meg og har stor erfaring, jeg ble sendt for analyse og bidro til å redde ved å gi adressene til rimelige laboratorier. Jeg foretok en bestilling for forskuddsbetaling direkte fra India, jeg valgte sofovir og daclahep-preparater av firmaet "Hetero". Jeg gjorde en bankoverføring av requisites, alt var veldig enkelt. det var en instruksjon. Etter 2 dager fikk jeg nummeret på pakken min og jeg så på bevegelsen hver dag. Da jeg begynte å ta pillene, følte jeg en liten hodepine, men det kunne ikke bli kalt bivirkninger, alt ubehag stoppet en uke senere da jeg på anbefaling av legen begynte å drikke mer vann. Viruset kom ut i fjerde uke og nå etter behandlingsforløpet føler jeg meg mye bedre, tretthet er borte, og det virker som om det er mer energi. Jeg anbefaler Gepamed til alle, bestiller narkotika her, du risikerer ingenting, og får ekte støtte fra et team av leger og fagfolk!

God dag til alle! Jeg er uendelig glad for at skjebnen ga meg muligheten til å skrive en positiv anmeldelse om selskapet! Jeg er sunn! Ærlig, jeg var mistenksom på nye stoffer (ikke i apotek, nytt, utenlandsk). Jeg vet på forhånd at det er uærlige selskaper med bare ett mål - å tjene penger. Jeg så informasjonen på Internett, da noen selskaper bare solgte narkotika, og forsvant, kom ikke i kontakt. Men jeg bestemte meg for det samme for å finne ut meg selv - jeg ringte telefonlinjen, den hyggelige jenta svarte, sa hvilke tester som er best å ta, hvordan man starter behandlingen, sendte detaljene for betaling. Bestill nå! På forhåndsbetalt, er det billigere) Pakkenummeret ble sendt via SMS, det ble sendt innen to uker, enda tidligere enn de sa. Klippets gang - gjenopprettet) Sannheten var en bivirkning en gang - Legen etter å ha sett litt redusert dosen av ribavirin, og det var alt! Dette er spørsmålet om hva som trengs under tilsyn av en lege - forresten i Gepamed og anbefales! Jeg holdt alt! Strengt! Hva vil du ha! Takk, Gepamed, tusen takk!

Jeg skriver en anmeldelse om det Gepamed selskapet, selv om jeg fortsatt var under behandling i en kort stund. Mine hender kløet hele uken - resultatene av testene er oppmuntrende! Klinikken sa planen alle! Det var spørsmål om narkotika, jeg har en dårlig erfaring med behandling - intoleranse skyldtes bivirkninger. Jeg ringte hotlineen - sjefen Anna, svarte. Hun sa at i mitt tilfelle, i stedet for 99 prosent av hundre, er de i henhold til offisiell statistikk 97-98. Figuren er heller ikke dårlig, jeg bestemte meg for å prøve, spesielt på grunn av deres (hepamed) statistikk, nesten alle som fulgte reglene for enkel behandling ble gjenopprettet. Jeg anbefaler alle nå Forresten, kjøpte jeg etter det tredje samtalen jeg spurte spørsmål... For å være sikker. Så konsultere via telefon - det er gratis, og på nivå! Vi tar penger for det :)

Jeg uttrykker min oppriktige takknemlighet, og en stor menneskelig takk.

Han var syk med hepatitt siden 99, kom til den andre fibrose - "Offisiell terapi" hjalp ikke, ble behandlet så godt han kunne, men sykdommen utviklet seg gradvis. Også forstyrrelser påvirket - Jeg ble interessert i alkohol i 2005. Jeg kom knapt ut av trakten! Så stoppet han, bare røkt-røkt. Men det er opp til behandlingstidspunktet. En hepatolog ble observert - i 2016 anbefalte han selskapet Gepamed, som tilsynelatende herdet mye. Jeg, ærlig talt, var veldig glad! Fordi det er mange tilbud - og resultatene er forskjellige, hvem sier hva. Prisen er ikke liten, så vil ikke kjøpe fra noen ikke forstår. Og så bestilte jeg en samtale og laget en søknad under samtalen - en sofa + and. Lederne sa at det var mulig å kjøpe dem i deler, men jeg tok fortsatt hele kurset på en gang (og jeg er roligere, og det kom ut billigere).

Jeg kan nesten ikke tro at jeg var kurert! Gutter, takk for dine hyggelige ord! Du gjør noe slikt! Jeg ble umiddelbart fortalt på sykehuset at ingen steder kan vi kjøpe Sofosbuvir og Daclatasvir hvor som helst - jeg må bestille på Internett... Jeg føler meg ikke lei meg for penger, men du må være sikker på at den rette tingen kommer og at den kommer! En bekjent (også med hepatitt, bare genotypen er forskjellig), da legen ble observert, ble han gitt råd av ditt firma Gepamed. Og jeg bestilte det med ham. Allerede jevn minus. Både med meg og med ham.. Jeg er uendelig takknemlig for deg, ikke stopp, utvikle, hver suksess!

Saw-sag! Men en slik menneskelig holdning er nå svært sjelden oppdaget! GepaMed er enda bedre enn i reklame! Hjelp med hvert trinn, betalinger, sporing av pakken, levering, etc. Sberbank gjorde en feil da han sendte penger til India, og det begynte. Mens pengene blir returnert. Jeg fikk SOF. + DAKLAT. I full tillit og menneskelig respekt, mange takk til ledelsen til HepaMed, og spesiell takk til spesialisten ALENA. Som førte situasjonen til og med Sberbank, dette er ikke en uke med å oppleve, er støtten og profesjonaliteten til ansatte på sitt beste, siden de ikke trekker med en slik sykdom! Bruk HepAmeds tjenester - dette er 100% tillit til utvinningen. Jeg vil anbefale til alle! Fra SW. Yuri. Ny Urengoy. YANAO.

Hei, i 2015 ble jeg funnet å ha antistoffer mot hepatitt C, vår smittsomme spesialist sa å gjøre en analyse for å bestemme genotypen av viruset. Analysen viste Genotype 3a, og legen sa at jeg må gjennomgå interferonbehandling, og før det overgår testen for opistorchis, behandle opisthorchiasis. Legen sa straks at du må forberede deg mentalt, fordi Det vil være bivirkninger som hodepine, feber, som må gi opp alkohol og fettstoffer.
Bivirkningene skremte meg, jeg rushed ikke inn i behandling og satte den av til senere, til en dag kom vennene mine fra India. De fortalte meg om nye Hepatitt C-stoffer generisk sofosbuvir og daclatasvir. De tok dem et sted i Goa, og kontakten ble ikke bevart. Jeg begynte å lete etter den offisielle nettsiden til natco pharma i Russland hvor du kunne bestille sofosbuvir og daclatasvir fra India. Etter å ha studert tilbudene valgte jeg Gepamed selskapet og bestilte Hepcinate og Natdak forhåndsbetalte medisiner fra India, fordi det var mye billigere. Det var også lett å betale: Jeg betalte gjennom Alfa-Click online. Mottok en kompetent konsultasjon av legen Vodhakov Sergey helt gratis, han sendte meg til test på Invitro. Kvantitativ belastning viste mer enn en million eksemplarer av viruset og 2 fibrose. Narkotika kom i 20 dager, begynte umiddelbart behandling. I uke 3 gjennomgikk jeg en kvalitativ analyse av PCR med en følsomhet på 60 enheter. og resultatet var negativt, så biokjemi returnerte til normalt på bare 3 uker! Etter å ha drukket en behandling med sofosbuvir i 12 uker, besto jeg den mest sensitive analysen av 15 enheter. og han viste "negativt", 3 måneder etter behandling, viste analysen det samme - NEGATIVT.
Takket være det patrulerte laget for hjelp og omsorg under behandlingen, kan Gud velsigne deg og dine kjære, fordi det er verdt det, du gir håp.

Legemidlet Sofosbuvir "HEPCINAT LP" kjøpte for en person like i nærheten av meg, for å være ærlig, til for kort trodde jeg ikke på "MIRACLE", jeg trodde som alltid på andres ulykke, noen vil bli rik. Men etter to uker, etter å ha fått et negativt resultat, ropte jeg bare, men det Det var tross av glede. Når alt kommer til alt, når folk i nærheten av oss er fine, er alt bra. LYSEN HAR INGEN SÅDANNE ORDER, TAKK Å GEPAMEDE. Og takk til jenta ANNE for alltid å finne tid til å lytte og dele råd GOD LUK ALLE! Og det i ditt liv ville ikke Chilos, det viktigste er ikke å bryte ned og bevege seg trygt mot VICTORY;)

Hei, jeg heter Marina. Vil du finne ut hvordan jeg helbredet hepatitt C i to uker? I februar i år dro jeg til sykehuset og under undersøkelsen ble jeg diagnostisert med en forferdelig diagnose av hepatitt C 3a genotype. Det er forferdelig å beskrive mine følelser i ord, fordi jeg ikke har noen anelse om hvor han tok det, jeg fører en sunn livsstil, leker sport og har ikke kontaktet leger. I løpet av måneden med testing og søvnløse netter mistet jeg 6 kg, jeg bestod test i laboratoriet for hemoter og administratoren ga meg til å gå til sofosbuvir medisineringsstedet. Jeg samlet all informasjonen, leser anmeldelser og begynte å lete etter en smittsom sykdom lege. Jeg bor på Krim, og vi har ikke en lege som ville jobbe med disse stoffene, og hvis det er, så ble han ukjent for meg. Dette gjorde det svært komplisert og satte meg opp og jeg bestemte meg for å ta en risiko, jeg hadde ikke annet valg enn å bestille stoffer på Internett på GepaMed! Og her er min samtale til hotlineen. Rådgiver Alain svarte, forklarte alt i detalj, besvart alle mine spørsmål og foreslo de nødvendige analysene. Jeg bestemte meg bestemt for å bli behandlet her med en konsulent og disse stoffene, jeg gikk ikke til en lokal informasjonsforsker og registrerte ikke og reddet meg fra å plage! Dagen kom da jeg var klar til å bestille, og Anna ble min konsulent. Hun dro sitt personlige telefonnummer og fortalte meg å ringe til noen spørsmål. Etter 6 dager mottok jeg pakken, de åpnet den med meg, jeg sjekket tilgjengeligheten og først etter at jeg betalte for det. I henhold til genotypen ble jeg foreskrevet sofosbuvir og daclatasphyre, generelt blir det lett tolerert av meg fra siden eneste hodepine, som jeg lindrer med citramon. De første tester to uker etter mottakets start og de første resultatene! I går ringte en telefonsamtale doktoren fra hemotestlaboratoriet om at hun undersøkte min analyse og det er ingen virus i blodet. for å klargjøre om jeg tok et antiviralt stoff. Jeg hadde et virus i blodet for to uker siden. Jeg sa at alt var riktig, hun gratulerte meg hjertelig, og jeg, og jeg har goosebumps av glede og ubehagelig følelse av eufori! Jeg ringte umiddelbart Anna for å dele de gode nyhetene, min kvantitative analyse var 0. Jeg vil uttrykke min dybeste takknemlighet til de ansatte i selskapet. Gjort for at de ærlig jobber, gir folk glede av utvinning og alltid i kontakt! Så hyggelig å håndtere kompetente mennesker! Jeg er redd for å forestille min behandling uten dem, slik at jeg ville bli forventet, kan bare gjette. Jeg bestilte pillene for den andre behandlingsmåneden, fordi kurset er tre, så foran og kun på forsiden, i to uker vil jeg gå til kvalitet! Takk igjen at du er! Med vennlig hilsen Marina P. G. Evpatoria

Sofosbuvir og Daclatasvir

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg måtte ta behandlingen i egne hender, siden diagnosen er hepatitt C, er svingen for interferonbehandling et år, og ikke det faktum at det vil være effektivt. På internett snublet jeg ved et uhell på sofosbuvir. Jeg dro til legen, han var snill mot en haug sofosbuvir og daclatasvir, han bestilte straks natco-russia.ru. Han bestemte seg for å prøve det, og plutselig ville han hjelpe... og det hjalp! Jeg kunne ikke tro at dette skjedde med meg. Helt fjernet min diagnose. Så det fungerer!

Etter diagnostisering av hepatitt C med genotype 1a, primær terapi, foreskrev legen en kombinasjon av daclatasvir med sofosbuvir, dosen av de første 60 mg, den andre 400 mg, siden behandlingen ikke tidligere hadde blitt mottatt, ble det i utgangspunktet besluttet å lage en introduksjonsfase for å ta ren sofusbivir innen en uke. Legen nektet ribavirin. Resepsjonen ble utført en gang om dagen. Av de negative effektene - hodepine skutt en enkel tsitramon.

I utgangspunktet ble den tredje genotypen forsøkt å bli behandlet med interferon, da ble ribavirin tilsatt, men det var ingen effekt. Deretter ble Daclatasvir + Sofosbuvir utnevnt, allerede etter 3 uker begynte rutinemessige analyser å vise en forbedring i situasjonen. Ved den 6. administrasjonsuke ble kvantitativt RNA ikke detektert, etter ytterligere to uker var det ikke noe kvalitativt RNA. Samtidig var ALAT / ASAT rundt 20-25, noe som er ganske vanlig. Dette betyr at hepatitt er beseiret og leveren er bevart.
Fra baksiden hadde jeg en reduksjon i konsentrasjon, sløvhet og kvalme. Ta stoffet skal være hver dag samtidig, dosen kan ikke overskrides. Matinntaket påvirker ikke behandlingen, det kan tas under og før måltider. Ved slutten av behandlingen anbefalte legen at dosen ble redusert, jeg måtte ta opp pillen slik at den var 30 mg.

Jeg har hepatitt i det som kalles en mild form - genotype 1a. Derfor har den smittsomme spesialisten oppmuntret til at det er mange sjanser for utvinning. Behandlingen ble foreskrevet i 12 uker i henhold til følgende skjema: komplekset Sofosbuvir og Daclatasvir, en tablett per dag.
Jeg kan ikke si at behandlingen var lett og morsomt. Om morgenen var det kvalme, hodepine ble hyppigere, fra tid til annen viste svakhet og apati. Men jeg var klar til å tåle alt, bare for å gjenopprette. Men terapien var ikke så rosenrød, en jevn respons ble mottatt bare i midten av 6 uker. Men ved slutten av 12 var viruset ikke lenger der, selv om enkelte indikatorer, som bilirubin, forblir høye. Men et slikt resultat er allerede en seier. Det viktigste er å følge instruksjonene og behandlingsregime som er forskrevet av legen. Skrevet i instruksjonene - bare svelg, ikke hakke og tygge, da skal det gjøres. Og her er hvorfor. En gang for glemsomhet, tygget jeg pillen og trodde at slutten min hadde kommet. Det er så bitt at hele kroppen, ikke bare munnen, krampet seg. Jeg holdt knapt tilbake meg fra oppkast. Men så var det hele dagen i munnen en forferdelig bitter smak. Nok er ikke nok - og så er tilstanden ubetydelig, og det er absolutt ubrukelig å forverre det.

Anmeldelser Legg til en anmeldelse

Eldar, 50,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, F3, virusbelastning - 5,2x10 * 7

lege avtale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, kurslengde 12 uker

Hepatitt funnet tilbake på 90-tallet. På den tiden var det ingen slik progressiv behandling, det var nødvendig å jobbe, det var ingen tid å være syk, jeg svømte hele tiden. Han støttet seg til hepatoprotektorer, snarere for personlig trygghet, jeg tror ikke at dette spesielt hjalp. I de siste årene ble jeg forvirret av behandlingen, lå i smittsomme sykehus, helbredet meg, han drakk Heptral for å redusere viralbelastningen. Og for seks måneder siden fortalte legen min at det allerede er nye stoffer til rimelige priser som viste høy effektivitet, skrev meg en avtale, fortalte meg å se på Internett. Bare vær forsiktig så du ikke kommer til å bli en falsk. Min kone leter etter meg, jeg gikk ikke inn i det, jeg har en spesialist i dette tilfellet, hun torturerer de døde, men hun savner henne og blir best, så jeg var rolig. Det viste seg ikke å gå langt, alt er i Krasnodar, på lager. Hyggelige priser overrasket meg, legen kalte meg en høyere rate. Gratis levering samme dag, tok anlegget Hetero, legen anbefalte det til meg. Forberedelser med alle merkene, til og med prisen i indiske rupier er et sertifikat fra anlegget, et hologram. Så produktet er fornøyd, kvalitetsprodukt, vær så snill å anbefale. Jeg vil ikke beskrive hele behandlingsprosessen, alt gikk bra, det var noen små plager, men årene var ikke nok for meg, jeg var klar, men alt dette var småbiter, jeg fikk resultatet! Jeg droppet lasten i så mange år, jeg trodde ikke at jeg ville bli kvitt ham så lett, selv ble vant til det i mange år. Hvor heldige er vi å leve til slike teknologier, og utvide årene i vårt liv til gleden av barn og barnebarn.

Dmitry, 38,
Moskva

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 2, viral belastning - ingen data, fibrose - F1

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, daclatasvir 60 mg, kurslengde 12 uker

Han visste om sykdommen sin, lenge siden.. konsekvensene av dashing ungdom. Men jeg ble for skremt av bivirkningene fra den tidligere interferonterapien, han var vitne, en venn ble behandlet, han var veldig dårlig, viruset syntes å ha vunnet, men hans helse var enormt mens han ble behandlet. Jeg trodde det var bra, jeg ville ikke bry meg. Men nylig ble flere bekjente, allerede i pre-cyro-staten, tatt til sykehus, og jeg ble redd. Han begynte å lære det ja, som nå viste det seg at en ny terapi dukket opp, indiske generikere, som ikke har så harde bivirkninger. Søkes via Internett, et passende alternativ for pris og leveringsbetingelser. Han stoppet i nettbutikken "Medfarm". Ordnet prisen, og mangel på betaling. De har alle forberedelsene på lager, så om 4 dager fikk jeg alt for hånden, levering ble utført av EMS-kurertjenesten. De sendte meg et spornummer etter å ha sendt pakken, sporet trafikken på nettstedet, kureren kontaktet meg før de mottok, etter mottak var en varefortegnelse knyttet til muligheten for å åpne varene før betaling. Jeg så på alt for overholdelse, rommaged på forhånd på forumene, fant ut de viktigste punktene der du kan verifisere ektheten. Forresten, de har også en video på nettstedet der du kan se hvordan preparatene ser ut. Generelt var det ingenting å klage på. Om behandling følte jeg meg bra, min tilstand var ikke forskjellig fra den vanlige, selvfølgelig ble jeg veldig overrasket, selv om jeg leste at bivirkningene er minimal, ja, jeg ble båret med dem i det hele tatt)) Jeg bestod en kvantitativ PCR-test i to uker, mengden av virus ble betydelig redusert. Og i måneden trodde jeg ikke øynene mine, viruset ble ikke oppdaget! Så jeg angrer ikke at jeg tok så lang tid med behandling, men med minimal skade, føler jeg meg synd på de som ble tvunget til å lide på interferoner. Takket være gutta for kvalitetstjenesten, anstendighet og tålmodighet, torturiserte de dem mye, med sine omhyggelige spørsmål.

Valery, 41,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, F4 fibrose, virusbelastning - 7,3 x 10 * 7

lege avtale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, kurslengde 24 uker

Jeg hadde hepatitt i ca 7 år, dette er bare det jeg vet. For å være ærlig, forventet jeg ikke et spesielt resultat. I Smittsomme sykdommer i køen til legen ga telefonen og nettstedet Medpharma mange folk fra dem og hadde et positivt resultat. Jeg kjøpte i deler, fordi ikke en liten mengde kom ut fordi jeg ble foreskrevet for å drikke så mye som 6 måneder, jeg ønsket å gi 3 måneder med ribavirin først, men jeg har et dårlig slag på ham, jeg måtte ta ribavirin og forleng behandlingen i 6 måneder. Første gang han passerte kontrollen på måneden, så på to, fra den andre viste bare fraværet av hepatitt. Jeg avsluttet behandlingen før nyttår, jeg skriver en anmeldelse i mars 2018, nå håper jeg at leveren vil begynne å komme seg etter cirrhosis, det er fortsatt noe å jobbe med.

Rolands, 50,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1 genotype, viral belastning - ingen data, fibrose F3

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Velpatasvir 100 mg
Kurslengde er 12 uker.

Jeg vil legge til mine fem kopecks. Første gang ble behandlet syv år siden, med injeksjoner med pegylerte interferoner med ribavirin, var det en retur nesten umiddelbart etter behandling. Legen min, en gastrointerolog med hvem jeg så med magen, fortalte om en ny behandling med piller i 2016, men det viste seg først å starte behandlingen i desember 2017. Jeg bestilte en lege å ta sofosbuvir + velpatasvir Velpanat fra Natco. Behandlingen gikk uten komplikasjoner, etter den første måneden ble ikke hepatitt detektert. Jeg passerte den andre analysen i mars 2018, alt er greit, behandlingen var vellykket. Jeg bestilte stoffene gjennom Medpharm, siden ble anbefalt til meg av legen min.

Alexander, 48 år gammel
Rostov-on-Don

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning 12 millioner, fibrose F2.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Som de fleste når og hvor jeg hentet denne infeksjonen, vet jeg ikke. De ga meg en avtale i vår klinikk. Før jeg begynte behandling, hadde jeg først en dukkert, siden jeg hadde stor belastning.

Gjennom Internett fant jeg MedFarma apotek, det viste seg å være nærmeste sted for oss, hvor prisen mer eller mindre ordnet, som jeg senere lærte, kunne bli enda billigere, men du må vente en halv måned og betale på forhånd. Resultatet var i den andre måneden, jeg passerte det ikke før. Ribavirin drakk bare de første to månedene.

Jeg ønsker å ønske mer organisasjon, de som er ansvarlige for levering, jeg ventet fire dager å sende, og en annen kurir kjørte bestillingen min i to dager i Rostov, jeg kunne ikke overføre. Generelt var jeg fornøyd, prøvene jeg passerte ved slutten av behandlingen er vedlagt.

Andrey, 39 år gammel
Simferopol

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 1, virusbelastning - ingen data.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

I lang tid skulle jeg ta opp behandling, men bestemte meg ikke for alt, det var ikke klart hvordan man bestilte dem fra India, hvordan ikke å gå inn i en falsk. Lange studerte anmeldelser, overvåkede tilbud på Internett. Jeg bestemte meg for å ta oss nærmere i Krasnodar. Videre sendte de meg penger ved levering, i så fall kunne jeg nekte.

Jeg bestilte et kurs i 3 måneder - sofosbuvir, daclatasvir produsert av Natco + Zydus, god valuta for pengene. Pakken ankom i 4 dager. Utseendet på legemidlet arrangert, alt sjekket, batchnummer, sertifikat. Først var det en liten mangel, han konsulterte en lege, han sa at det kunne være, sa mer å drikke vann og å være oftere i friluft.

En uke senere gikk alt, fulgt etter instruksjonene. Flere bry meg ikke i løpet av kurset, gjorde ikke slutte å røyke. I måneden av viruset ble ikke lenger oppdaget, ved slutten av kurset ble resultatet oppnådd. Legen sier at viruset ikke kommer tilbake. Han sa å passere i ytterligere seks måneder.

Anna, 32 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning 3,2 millioner, fibrose F2-F3.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 800 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Hepatitt C-virus ble mest sannsynlig brakt til meg under operasjonen, i så fall da har jeg vært syk i totalt 13 år. Dette var det andre forsøket på behandling, den første var i 2010, hun gjennomførte et halvårlig interferonbehandlingstest Pegasys og Ribavirin, overlevde nesten ikke for å si det, fordi backstage var veldig alvorlig for meg, etter 16 måneder returnerte viruset. For et år siden kontaktet legen meg, som hadde ledet meg alle disse årene, tilbød å prøve nye stoffer, jeg hadde ikke mye tillit etter den mislykkede behandlingen.

Jeg leste på Internett at mange mennesker allerede har blitt behandlet av indiske generics Sofosbuvir og Daclatasvir, og har et jevnt resultat. Legen ga meg telefonnummer og adresse på nettstedet, så jeg hadde ingen tvil om spørsmålet om tillit. Behandlingen var lett, jeg har noe å sammenligne. Hun passerte de første testene i 15 dager, viste en kraftig nedgang i viral belastning fra 3,2 millioner til 700,000. I løpet av måneden ble viruset ikke lenger oppdaget. Når jeg skrev min anmeldelse, har 6 måneder gått siden slutten av behandlingen, bekreftet en gjentatt analyse fullstendig kur.

Bogdan, 41,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1 a, b genotype, viral belastning 4,2 millioner, fibrose F4, cyrose.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Kurslengde - 24 uker.

Hepatitt er halv livet mitt. Ledet mitt lever til nesten fullstendig sammenbrudd. Behandlingen ble utsatt på grunn av ineffektiviteten av injeksjonene som ble behandlet før, med genotypen min, kunne et positivt resultat bare forekomme i 50% av tilfellene. For fem år siden lærte jeg om den nye behandlingen med piller, men prisen var transcendental. I år ble jeg fortalt om generikk fra India og det faktum at de er påskrevet priser, takk Gud for hinduerne, gjorde det mulig for oss å bli behandlet til en tilstrekkelig pris. Legen fra SKIB skrev meg en avtale og etter konsultasjonen dro jeg til Internett på jakt etter Sofosbuvir og Daclatasvir.

Det er mange tilbud, men de fleste er i tvil, uforståelig levering, lave priser, selgeren er ikke klar hvor, i Moskva eller generelt i India. Etter å ha funnet nettstedet til Medpharma, bestilte han Natco Hepcinat og Nuthak piller, det var deres lege som rådet meg, han tok det en måned, for en prøve, for en prøve. En måned etter behandlingens begynnelse gjennomgikk han tester og de viste god dynamikk, som legen min kommenterte på dem.

Etter det kjøpte jeg de resterende månedene. I den andre måneden var det allerede en komplett minus, hepatitt ble ikke oppdaget. Nå har et år gått etter behandlingens slutt, viste gjentatte tester det samme minus, og det viktigste i et år med fibrose rullet tilbake til F3, selv om legen sa at endringene kun kan være etter 3 år. Alle bli behandlet! Nå er det tilgjengelig.

Victor, 57 år gammel
Anapa

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1a genotype, viral belastning 2,5 millioner, fibrose F1-F2.

lege avtale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Jeg overvåket Internett i svært lang tid, leter etter et pålitelig alternativ og en ærlig pris. Ordren fra Moskva ble avvist, siden jeg ønsket å få alt uten forskuddsbetaling og på stedet.

Snublet over dette nettstedet viste gutta seg å være i nærheten. Jeg gjorde en bestilling, tok det selv i Krasnodar. Ved første tester etter behandlingsstart, var det en måned senere - "viruset ble ikke oppdaget" var så skrevet i sertifikatet, det var ikke noe kapell, etter seks år med sykdom døde jeg endelig reptilet.

Jeg uttrykker min takknemlighet for hjelpen med å kjøpe medisiner for barn fra MedPharma.

Vitaly Vitalyevich, 50 år gammel,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, viral belastning 5.3x10 * 5, fibrose F4, cirrhosis.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Kurslengde - 24 uker.
Etter tre måneder blir regimet endret til Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, Ribavirin 1200 mg.

Jeg har et veldig vanskelig tilfelle. Hepatitt brakte leveren min til en beklagelig tilstand, jeg hadde skrumplever i begynnelsen av behandlingen, for å være ærlig, var det lite håp om utvinning. Etter behandlingsstart, i løpet av den tredje måneden, ble viruset fortsatt oppdaget, og belastningen begynte å øke, doktoren mistenkte en mutasjon.

Det var et spørsmål om å kansellere behandling eller endre stoffer. Jeg ble hjulpet til å bytte ut den tidligere kjøpte Sofosbuvir og daclatasvir for Velpatasvir og Sofosbuvir, denne kombinasjonen er mer effektiv i cirrhose. Endringen av behandlingsregime ga positive resultater, i løpet av en måned kom min første negativ. På tidspunktet for skriving, så tidlig som tre måneder, ferdig jeg terrapien.

Resultatene av gjentatte tester viste fraværet av hepatitt B-virus i blodet.

Igor, 24 år gammel
Kurganinsk

Ved begynnelsen av behandlingen:
3 genotype, Fibrosis F3, virusbelastning - ingen data.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Som et resultat, så fikk den stormfulle ungdommen å få Hepatitt C som en belønning. Jeg følte meg ikke så mye, men foreldrene mine var veldig bekymret. Vi bestemte oss for å samle inn penger og bli behandlet. Legen sa at det nå er indiske rusmidler, og det er mulighet for fullstendig gjenoppretting.

Jeg begynte å lete etter narkotika på Internett, jeg ville ikke sende penger til det ukjente og vente på katten i posen og kjøpe stoffene under et personlig møte, undersøke dem, så i Moskva tør jeg ikke bestille og funnet Medpharm-nettsiden i Krasnodar. Av alle forslagene likte jeg likevel umiddelbart deres nettsted, alt er klart, det er mye informasjon og bilder av narkotika. Men jeg var fortsatt redd, som den var, ikke å bli kastet. Jeg ringte, de konsulterte meg, spurte om min fibrose, men jeg visste ikke at legen ikke sjekket, vi vet lite om disse stoffene, tilsynelatende rømmer de ikke. Det viste seg at det er veldig viktig for behandling, jenta spurte meg om å ta ansvaret for dette problemet, og for å komme til Krasnodar å overlate, ga de meg adressen.

Det viste seg at jeg hadde F3 fibrose, og jeg hadde 3 genotyper, kalt jenta igjen på Medpharma, hun sa at med denne kombinasjonen er det bedre å legge Ribavirin, det forbedrer effekten av stoffene for å være trygt, fordi behandlingen kanskje ikke er effektiv og anbefales for råd fra en spesialist i Krasnodar som forstår disse forberedelsene og alle disse nyansene bedre. Han vendte seg til den regionale smittsomme sykdommen, alle bekreftet og utnevnt til å ta Sofosbuvir, Daclatasvir og Ribavirin i 1 måned, og deretter i henhold til situasjonen. Dette er det som inspirerte meg med tillit til Medpharm, hjalp meg til å bygge behandlingen riktig, og hvor jeg skulle vende, og jeg ville ha drukket penger og penger. Jeg kjøpte dem for 60 st. Jeg kom til Krasnodar, kuriren møtte meg på et passende sted for meg, undersøkte alt, kvalitet på emballasje, det står på emballasjen hva som ble produsert hos Natco, sertifikater ble vedlagt, betalt på stedet, generelt alt jeg ønsket.

Han startet behandlingen, i 2 uker besto han testene, det var positive endringer, en annen måned ble han foreskrevet for å ta Ribavirin, sistnevnte drikke ikke den siste. Ved slutten av behandlingen viste tester at viruset ikke ble detektert. Glede har ingen grenser, spesielt for foreldre.

Inna, 36 år gammel
Rostov-on-Don

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 2, viral belastning - 2,3 x 10 * 5.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Hun visste om sykdommen hennes i et par år, men hun våget ikke å gjennomgå behandling, det var dyrt, og terapien var tung, dømt etter vurderinger.

Nylig gjennom en venn jeg lærte om disse stoffene, og umiddelbart gjort en avtale for å se en lege. De utnevnte Sofosbuvir og Daclatasvir, der de anbefalte meg å kjøpe gjennom venner. Min mann og jeg reiste til Krasnodar for å plukke opp, kureren møtte oss på det sted som vi oppgav, det var medisiner og et sertifikat i posen. De tok Natco. All god kvalitet, vi har på forhånd studert hvordan produktet av dette selskapet skal se ut. Allerede i den andre uken ble viruset ikke oppdaget, jeg lyktes godt, jeg var fortsatt veldig bekymret.

Hun følte seg i prinsippet som vanlig, drakk mye vann og bare i tilfelle fulgt dietten. Allerede bestått den gjentatte analysen 3 måneder etter slutten av behandlingen, er det ikke noe virus i blodet.

Inna, 27 år gammel,
Primorsko-Akhtarsk

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning - ingen data, F1 fibrose.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Sannsynligvis, som mange, var hun veldig opprørt etter å ha lært at jeg hadde hepatitt. Jeg har ingen tvil om at det skjedde i neglesalongen, det var rett og slett ingen andre steder. Anger tar en utrolig, andres uansvarlighet krøller livene til uskyldige mennesker, som også betaler dem penger for det! Vel det ble oppdaget på et tidlig stadium, men ganske ved et uhell.

Jeg så på Internett for noen som gjør dette i Krasnodar, fordi jeg hadde en lege der, her forstår vi ikke egentlig disse stoffene. Jeg fant flere nettsteder, jeg ringte overalt, jeg likte hvordan de konsulterte Medpharm, fordi jeg ikke forstod disse selskapene virkelig. Hun tok Alcem, billigere. Alt er klart, forståelig og pluss gratis levering med bud. Jeg likte at jeg ikke måtte gå hvor som helst, de tok meg rett til klinikken da jeg dro fra legen. Hyggelig bud, senere på hjelpen fikk jeg praktiske anbefalinger om hva jeg skulle gjøre slik at det ikke var dårlig, vel, og alle slags nyttige nyanser som legen ikke snakket om.

Hun begynte behandlingen, som om hun ikke følte noe, men la merke til at når hun glemte å drikke nok vann, begynte hun å føle seg kvalm, det var nok til å konsumere, alt gikk forbi. Den første analysen ble gjort et sted i 3 uker, det trente ikke før. Legen sa god dynamikk, drikke godt videre. Etter 3 måneder så jeg frem til resultatene, med ubeskrivelig glede fant jeg ut at resultatet var positivt, viruset ble ikke oppdaget. Takk for kvalitetshjelpen Medfarm!

PS! Jeg gjør manikyr nå.

Lydia, 40,
Gelendzhik

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 1, viral belastning - 1,3 x 10 * 5

lege avtale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Overlevert analyser og utilsiktet avslørt hepatitt C. Svært opprørt i begynnelsen, men vende seg til en hepatolog, lærte jeg at han nå behandles med indisk generikk. Jeg er glad for at jeg i det minste lærte i et tidlig stadium, jeg mistenker at de tok med det under operasjonen.

Jeg rummaged gjennom en rekke tilbud, jeg var redd for å bestille fra Moskva, jeg fant et selskap i Krasnodar - Medpharma. Jeg valgte en levering som en personlig bud, litt dyrere enn om jeg hadde blitt sendt av EMS, men jeg ønsket å bli brakt tilbake av en person, som den var, så mye roligere. Hun tok stoffet Ledipasvir fra Zydus-planten, hørte gode anmeldelser om det, en ganske kjent indisk plante.

En representativ fyr kom til den fastsatte tiden, alle forberedelsene er godt pakket, sertifikatet på engelsk var tilstede. Behandlingen gikk uten bivirkninger. Allerede om to måneder ble viruset ikke oppdaget i blodet. Nå er jeg helt frisk!

Lidia Alexandrovna, 65l,
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, viral belastning 2,3x10 * 6, fibrose F2.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Jeg spurte sønnen min for å hjelpe meg å skrive en anmeldelse. Han lette etter stoffer slik at de ikke ville bedra meg, ikke slippe noe. Sønnen sa at han hadde funnet et bra sted, Medpharma, jeg stoler på ham. Han valgte stoffer, han tok meg dyrere, tar alltid vare på at jeg hadde det beste.

Jeg var veldig bekymret hvis jeg kunne motstå terapien, jeg har diabetes og press. Legen sa at jeg skulle drikke mer vann, det var veldig vanskelig for meg. Han ga nummeret sitt og sa å ringe om det ville vært dårlig. For de medfølgende medisinene jeg drikker, sa jeg alt som kan tas som før. Jeg var veldig overrasket over at ingenting virkelig plaget meg, det var noen ganger en svakhet, men hva å ta med meg, den gamle allerede. Sønnen sa, drikk vannet, alt vil passere, vel, på en eller annen måte ble sannheten lettere.

Og jenta fra Medpharma ringte også, var interessert i hvordan jeg føler meg, fant ut om resultatene, fortalte meg å ringe også, om nødvendig. I den andre uken ble ikke viruset oppdaget, ved slutten av kurset var viruset borte. Jeg var veldig glad, selv om jeg bor litt lengre, vil jeg se barnebarnene mine.

Jeg uttrykker min takknemlighet til Medpharm at slike anstendige mennesker blir fanget.

Michael, 55 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning - 4,2 x 10 * 6

lege avtale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Jeg bestemte meg endelig for å behandle leveren min, selv om jeg følte meg helt normal, men fortsatt ville jeg ikke dø av en vennlig morder, og min kone var veldig bekymret. Derfor, så snart de fant ut om forberedelsene til den nye generasjonen uten bivirkninger, begynte de å spare penger. Legen tilbød et valg av to ordninger - Sofosbuvir og daclatasfir eller sofosbuvir og velpatasvir (i en tablett).

Etter å ha studert informasjonen innså jeg at Velpatasvir er en ny, mer effektiv erstatning for den første ordningen. Sant det er litt dyrere, men helse er enda dyrere. Videre advarte legen at den tredje genotypen er den mest begeistret for alle, og det er bedre å ikke spare, fordi Det er fare for ikke å få ønsket effekt. Derfor valgte jeg Velpatasvir fra Hetero, en av de beste fabrikkene i India. Jeg følte hele behandlingen som vanlig, det var ingen plager, jeg mistet vekten min, jeg var yngre, jeg begynte å føle seg enda bedre ved slutten av kurset.

Til slutt fikk jeg den ettertraktede analysen med resultatet VIRUS IKKE DETECTED.

Michael, 37 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 3 genotype, viral belastning - ingen data, fibrose F0-F1.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Han var veldig lei seg for å lære at jeg har hepatitt C, hvorfra han ikke kunne tenke på seg selv... Tilsynelatende plukket jeg opp et tilfeldig tilfelle. Han begynte å studere indiske gener, fordi den amerikanske originalen, som selges i apotek, er veldig tungt med penger.

Og jeg leste at indianerne mottok et patent for produksjon, og stoffet er helt identisk, og selv all produksjonen i India på Natco-anlegget under kontroll av dette amerikanske selskapet finner sted.

Jeg valgte å ta lang tid, jeg ringte alle, valgte Medpharma, fordi alt var lagt ut i detalj, er det klart at de forstår denne saken, og ikke så mye å selge. men fortsatt, disse er mer kjent for meg.

Levering er gratis i Krasnodar, jeg vil gjerne komme og se alt selv, men på den annen side er det klart at nå internettalderen, nettbutikker, gir en lavere pris, du må stole på. Vel, jeg har ingen problemer med dette, det er vår tidligere generasjon som fortsatt er redd for alt dette. De sa at på stedet, før du betalte, alt kunne undersøkes, jeg sjekket tilstedeværelsen av haloer, batchnummeret, hele videoen så på hvordan alt skulle være i dette bestemte stoffet.

Fabrikk sertifikater ble også knyttet til kjøpet. I prinsippet var alt bra, selv om emballasjen var rynket, kostnaden for transport. Ved begynnelsen av resepsjonen var det en liten temperatur, jeg trodde først ble syk, de sa at dette var mulig i sjeldne tilfeller, da gikk alt bort og det var ingen spesiell plage. Etter behandling viste analysen fraværet av viruset. Har overlevert den gjentatte analysen i et halvt år.

Olga, 38 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1 genotype, last viral belastning 1,5x10 * 6, fibrose F0-F1.

lege avtale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Hun avbrutt behandling i svært lang tid, bekymret for at jeg ville føle meg dårlig, etter all terapi, og jeg må jobbe. Jeg har den første genotypen, så jeg tok Ledipasfir, som det var spesielt for denne genotypen. Fant et nettsted medfarma.info. Jeg valgte ZodusHeptiza, prisen spilte en rolle, ikke bekymre deg for kvaliteten, fordi studerte dette spørsmålet alene. Og så skjer alt rundt, bare NatkoHepcinatLP, alt annet er falskt.

Jeg vil hjelpe dem som også tviler, men vil ha billigere. Jeg følte intuitivt at dette var en slags stereotype urimelig. Jeg fant informasjon om at denne planten faktisk er en distributør av Natko-anlegget, og er i seg selv veldig kjent i India og enda eldre (jeg leste det et sted på forumet), så all frykt for autentisitet ble fjernet, enda mer da jeg konsulterte undersøkelsen min.

I den første uken hadde jeg en tilstand som syntes å være kald, en liten svakhet i temperaturen min. Jeg trodde, vel, alt som var redd, så fikk det. Men alt gikk gradvis videre. I den andre uken, da jeg passerte den kvantitative analysen, var det en betydelig reduksjon i belastningen, det var for meg den første bekreftelsen på at jeg ikke tok feil med stoffet !!

I løpet av den gjenværende tiden følte jeg ikke flere bivirkninger. Og den etterlengtede kom - viruset ble ikke oppdaget.

Sergey, 34 år gammel
Krasnodar

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, genotype 3, viral belastning 5,5 millioner, F3 fibrose, hepatisk hepatose.

lege avtale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Kurslengde er 12 uker.

Jeg kjøpte Sofosbuvir og Daclatasvir i MedFarm på anbefaling av en person som allerede har gjenopprettet
og tok stoffene her.

Leverte bestillingen neste dag, tok produksjonen av narkotika sammen Emcure og Natco.
Behandlingen var vanskelig, da det viste seg at Ribavirin ga hovedbelastningen senere.

På eget initiativ stoppet jeg å ta det etter to uker, med min fibrose var det ikke veldig bra.
Minus fikk bare i den tredje månedene av behandlingen.

Stanislav, 33,
Sotsji

Ved begynnelsen av behandlingen:
Hepatitt C, 1 genotype, viral belastning 3,0x10 * 5, fibrose F0.

Han tok medikamentene i Medpharm, for 60 år. Distributøren av Zydus Heptiza sa at det ikke er forskjell på stoffene, de produseres alle av Natco, bare andre fabrikker kjøper fra dem og selger under deres merke. Med et markedsføringsskilt bestemte jeg meg for ikke å betale for mye, spesielt siden Zudus også har gode anmeldelser på Internett.

For å gå langt til Krasnodar bestemte jeg meg bedre med pengene som var lagret, la meg levere det til Sotsji.
Deres kurér brakte meg alt hjemme, betalt på møtet.

Behandlingen fant sted uten noen spesielle bivirkninger, selv praktisert litt sport, sa de at selv minimale belastninger var nyttige. Det var vanskelig å drikke vann hele tiden, med en flaske med meg, for ikke å glemme. Også anbefalt i Medpharm, at all denne skitten kom ut.

Etter at kurset var fullført, ble det ikke registrert noe virus. Hva og veldig takknemlig!