Fysioterapi apparat Vitafon - vurderinger

Symptomer

Her er videoanmeldelser av leger om Vitafon-apparatet, samt lenker til nettsteder med brukeranmeldelser, inkludert negative anmeldelser.

Til å begynne med bringer vi oppmerksom på et videointervju av leger og brukere om bruken av Vitafon. Pass på at videoen presenterer reelle anmeldelser av leger, du kan registrere deg for noen av dem for konsultasjon.

Vi presenterer dine intervjuer av de ledende legene om deres erfaring med bruk av Vitafons enheter

Helbredende mikrovibrasjon - innspilling av et program "Helse" med Elena Malysheva

  • Ph.D., professor, traumatolog A.G. Baindurashvili
  • ingeniør Fedorov V.A.
  • ingeniør Utkin MG
  • sanger og komponist Alexander Barykin

I denne videoen er effekten produsert av Vitafon i menneskekroppen tydelig demonstrert ved hjelp av et termisk bildeapparat.

. eller er Vitafon en annen hoax?

Og kanskje er vitafonen en annen bedrag? I dag er det så mange som sannsynligvis redder midler fra alle sykdommer for rimelige penger at slike tvil og mistanke ikke er overraskende. Noen har selv klart å "brenne" på den neste "svindel" av falske medisinske apparater til hjemmebruk. Penger blir kastet til vinden, tid og nerver blir brukt, men det er ikke noe resultat.

Det kan være et rettferdig spørsmål - er dette en annen Vitafon-bedrag?

Vi presenterer bare følgende fakta:

  • Mer enn 100 forskjellige vitenskapelige studier på vibroakustisk terapi i forskjellige land i verden med bruk av Vitafon, inkludert de ledende medisinske instituttene i St. Petersburg som SZGMU oppkalt etter. II Mechnikov (MAPO), SPbGMU dem. IP Pavlova, Militær medisinsk akademi. Kirov, FGBU RNIITO dem. RR Harm.
  • Behandling ved hjelp av Vitafon er ikke en placebo, da forskningen brukte kontrollgrupper, kan effekten av Vitafon på menneskekroppen bli målt ved hjelp av en myotremograf og sett med en spesiell termisk bildebehandler, som ble vist på Helse-TV-showet Elena Malysheva.
  • Forskning har vist at enheten har en gunstig effekt, ikke bare på mennesker, men også på dyr og planter. Årsaken til dette er bruk av grunnleggende biofysiske naturlover ved apparatet. Evnen til å behandle dyr og de gunstige effektene på planter er en annen indikasjon på at enheten ikke er en placebo.
  • Vitafon hjelper ikke bare de syke, men også sunne. Det er pålitelige fakta om å forbedre resultatene av sportsmannskap, slik det fremgår av undersøkelsen som ble gjennomført ved St. Petersburgs skole for olympisk reserve nr. 2 i forbindelse med bymedisinsk legedispensjon (Rapport fra forskningsarbeidet "Virkningen av vibroakustisk innvirkning på idrettsutøvernes beredskap").
  • Enhetene er produsert og solgt siden 1992, det vil si at det er mer enn 20 års bruk i medisinske institusjoner og hjemme.
  • Mer enn 2 millioner familier eier Vitafon-apparatene.
  • Om lag 100 000 enheter er allerede solgt til Europa, til tross for vanskeligheten ved å distribuere russiske varer i utlandet.
  • Det er mulig å få tilbakemelding fra produsenten om bruk av enheter for en bestemt bruker, idet han tar hensyn til hans "bukett" av sykdommer.
  • Anmeldelser av leger og brukere kan leses ikke bare på produsentens nettsted, men også på ulike fora og nettsteder.
  • Funksjonaliteten til Vitafon utvides med tiden, noe som indikerer at enheten er "utvikling" og etterspurt.
  • Tilgjengelighet av patenter i Russland, registreringsbevis for medisinske produkter fra Roszdravnadzor, overensstemmelseserklæringer for Rosstandart eller overensstemmelseserklæringer registrert i ANO VNIIIMT, europeiske erklæringer om samsvar med kravene i ISO kvalitetsstyringssystemet (disse dokumentene kan ses her og på siden til hvert produkt).

Negative vurderinger

Før du tar en beslutning om kjøp av Vitafon, er det viktig å forsikre deg om fordelene sine, les gjennom vurderinger fra leger og forbrukere, spesielt for å finne ut om det er noen negative.

I mer enn 20 års vellykket bruk av Vitafon har produsenten samlet en stor tilbakemelding fra leger og forbrukere. Dette er takknemlighet for gjenopprettingen, og spørsmål om metoder og spesifikasjoner for behandling, samt forslag til forbedring av apparatet.

Ingen pris og uten negative vurderinger.

Hva er årsaken? Som regel forklares dette av følgende:

  • Bruken av Vitafon er ikke for alle de angitte infeksjonsområdene, det vil si ikke i samsvar med instruksjonene. For eksempel innebærer vibroakustisk terapi en obligatorisk innvirkning på nyrene i nesten alle gjenopprettingsprogrammer. Noen ignorerer det. Benet mine gjør vondt, de gjelder bare på beinet mitt. Jeg har en rennende nese, de vil søke på nesen. Dette er fundamentalt galt.
  • Uregelmessig, ikke daglig bruk intermitterende.
  • Venter på umiddelbare resultater uten å ta hensyn til sykdommens dybde og alder.

Vitafon-enheter er fysioterapeutiske produkter, fokusert på langvarig og regelmessig bruk. De har en svært forsiktig effekt på personen, stimulerer kroppen til selvhelbredelse, øker immuniteten. Dette er ikke en pille, hvoretter symptomene på sykdommen forsvinner eller reduseres betydelig (for eksempel som ved bruk av smertestillende midler eller antipyretiske legemidler).

Når vi behandler vibroakustisk terapi, handler det ikke om å lindre symptomene, men heller behandle årsaken til sykdommen. Dette er ikke en rask avtale, det krever tålmodighet og ro, spesielt når det gjelder kroniske sykdommer. Sykdommen i vår kropp tok rot og utviklet i lang tid, derfor kan kuren av årsakene til sykdommen heller ikke være øyeblikkelig, men krever regelmessige og flere prosedyrer.

Mange forstår ikke dette, og ved hjelp av Vitafon uregelmessig, eller bare noen få ganger, blir de desillusjonert raskt med metoden for vibroakustisk terapi. De betalte penger, vurderinger av leger og andre brukere var helt positive, de leste, og de hadde ikke noe resultat. Det er noe å være lei seg for og begynne å skrive sint og irritert kommentarer. Derfor bør du ikke fokusere på negative vurderinger som ikke inneholder detaljerte beskrivelser av bruken av apparatet og sykdommens art.

Video instruksjon - hvordan du bruker enheten "Vitafon-T"

Slik bruker du Vitafon-IR riktig er beskrevet i denne videoen.

I alle fall, før du skriver negative vurderinger om Vitafon, er det fornuftig å spørre søknadsspørsmålene til produsentens spesialister, hvem vil kunne gi råd og justere gjenopprettingsprogrammet.

Et høyt nivå av mikrovibrasjon av muskelvev er nødvendig for rettidig kroppsrensing, blodtilførsel og lymfatisk drenering. Under forholdene til en moderne stillesittende livsstil, på grunn av helseproblemer (traumer, funksjonshemming, sengepatienter etc.) eller alder, er det ikke lenger mulig å flytte mye og ha betydelig fysisk anstrengelse i løpet av hver dag for å sikre et slikt nivå av mikrovibrasjon av muskler. I dette tilfellet er den eksterne kilden veien for å løse dette problemet. For tiden er den eneste eksisterende eksterne mikrofibreringskilden i verden Vitafon-apparatet.

Bruken av Vitafon kan først hjelpe "komme på føttene", slik at du etterpå kan bli mer munter, flytte mer og fysisk øve til nytte for helsen din. Vitafon, i hovedsak, dens innflytelse, kan ikke ha en positiv innvirkning på kroppen. Imidlertid er oppfatningen og hastigheten til et slikt resultat forskjellig for alle.

Selvfølgelig skjer ikke mirakler, og Vitafon er ikke en magisk pille som løser alle helseproblemer. Det er viktig ikke bare å bruke dette medisinske produktet, men også å være mer oppmerksom på livsstilen din, og ta hensyn til alder. Det vil være rart å håpe at leddene vil helbrede fra bruk av vibroakustisk terapi, hvis du overbelaster felles hver dag (bruk vekt, uforsiktig trinn osv.) Eller noe sånt.

Vi tilbyr å se en video gjennomgang av en pasient som helbredet en hæl spurte ved hjelp av Vitafon, til tross for hans alder.

For enkelhets skyld, her er statistikken over vurderinger på uavhengige nettsteder der den største delen av anmeldelsene på enhetene til Vitafon er lagt ut.

De mest karakteristiske anmeldelser og lenker til ulike nettsteder på Internett, hvor mange vurderinger om bruken av enhetene til Vitafon er samlet.

Noen interessante anmeldelser fra nettstedet "Badbed.ru - farlig medisin: bada, enheter, svindlere":

Noen karakteristiske vurderinger fra Otzovik nettside:

Og også vurderinger på følgende steder:

  • "IRecommend.ru"
  • "Woman.ru - Internett for kvinner"
  • "Alternativ behandling av hepatitt - ulike veier til helse gjennom aktivering av kroppens egne forsvar"
  • "Litt"
  • "Kuking.net"
  • "Hron-prostatitt - Forum om prostatitt og behandling av prostatitt"
  • "Invaliditet - Russisk Internettportal for funksjonshemmede"
  • "Yell - gule sider"
  • Omtaler på produsentens nettsted - nettstedet "Alltid"
  • Dette nettstedet er immunitet.org / immunitet.org - her kan du også finne brukeranmeldelser som interesserer deg (nederst på siden) eller for eksempel en artikkel om forfatterens personlige positive erfaring i behandling av bihulebetennelse.

Vi vil også gjerne sitere et utdrag fra en gjennomgang fra forumet om alternative metoder for behandling av hepatitt, hvorav 100% er enige:

"Det er ikke så mye fornuftig å se etter eksempler på mislykket behandling med Vitafon når det er eksempler på vellykket behandling. Tross alt reduserer individuelle feil i behandlingen ikke resultatene av vellykket behandling, siden verdien av metoden som i det minste har hjulpet noen, er i seg selv veldig stor. Det er verdt å samle positive erfaringer litt etter litt, klassifisere det, analysere og skape nye behandlingsmetoder, og dette bør gjøres på grunnlag av vellykket erfaring, men ikke på grunnlag av mislykkede.

. Vitafon fungerer og det er et reelt faktum. Han har mange fans som er lette å finne i kjeder: relativ-venn-slektning eller arbeidskammerat-relativ venn eller en annen kjede. For mange av dem har Vitafon blitt hjemmedokt, grunnlaget for behandling for de fleste sykdommer. Og uansett hvor dårlig Vitafons motstandere sier noe dårlig om ham, vil de ikke kunne motbevise og forklare de mange fakta om gjenoppretting og forbedring av helse.

. Hvis din gode venn for eksempel ble kurert ved hjelp av Vitafon for hepatitt, så vil du ikke lete etter informasjon om dem som Vitafon ikke hjalp, siden dette ikke gir mening. "

Vi håper at informasjonen som er gitt her, vil være nyttig for deg og vil tillate deg å ta en informert beslutning!

Og din tilbakemelding kan være svært nyttig for andre mennesker!

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Vitafon vurderinger. Hva synes du om ham?

Re: Hva synes du om vitafonen?

Melding aiwa »06 Feb 2014 21:57

Re: Hva synes du om vitafonen?

Meldingen biolukh »08 okt 2014 07:22

Re: Hva synes du om vitafonen?

Post KAWAII »08 Okt 2014 07:57

Re: Hva synes du om vitafonen?

Meldingen biolukh »10 okt 2014 13:39

Re: Hva synes du om vitafonen?

Meldingen til Violen Drepanald "18 jan 2015 01:31

Re: Hva synes du om vitafonen?

Melding Serega "22 jan 2015 10:28

Re: Hva synes du om vitafonen?

Melding Alexandro »22. jan 2015 17:31

Re: Hva synes du om vitafonen?

Melding fra Violen Drepanald »23 jan 2015 00:35

Re: Hva synes du om vitafonen?

Alexandros melding "23. jan 2015 02:00

Re: Hva synes du om vitafonen?

KAWAII-meldingen »23. jan 2015 02:25

Re: Hva synes du om vitafonen?

Melding Alexandro »23. jan 2015 02:52

Re: Vitafon anmeldelser. Hva synes du om ham?

Stillingen Alexey Alex "26 mar 2015 20:07

Re: Vitafon anmeldelser. Hva synes du om ham?

Melding til Anny »28 mar 2015 15:33

Vitafon for å forbedre kvinners helse

På grunn av det faktum at kvinner er "Vitaphone" uavhengig hjemme, bruke den til å administrere effektivt og komfortabelt oppnå følgende kvinners problemer: styrke "svake" blære slå kronisk tretthet, bedre utholdenhet og motstand mot stress i familien og på jobben, for å bedre gå og øke attraktivitet, løse problemet med funksjonell infertilitet, raskt gjenopprette fra fødsel, takle laktostase og serøs mastitt, forbedre den psykofysiske tilstanden når overgangsalderen oppstår.

Hva hjelper kroppen "Vitafon"?

Organens funksjoner og kroppens evne til å helbrede seg er avhengig av antall funksjonelle celler og deres metning med energi. Celler mottar energi fra blodceller, og slagger og toksiner blir fjernet gjennom lymfesystemet. Blodstrømmen og lymfestrømmen er en energiintensiv biofysisk prosess, hvor effektiviteten avhenger av tilstedeværelsen av mekaniske mikrooscillasjoner i vevet. Også, både hastigheten på kjemiske reaksjoner og energien til mikrovibrasjon av vev, avhenger av hastigheten på alle intercellulære interaksjoner, avhengig av energien til den bruoniske bevegelsen. Med mangel på mikrovibrasjonsenergi blir alle immune, metabolske og regenerative prosesser redusert, og i fravær er det dannet overbelastning, og alle fysiologiske prosesser stopper. Ved hjelp av "Vitafon" kan du unngå disse negative fenomenene, forbedre kroppens funksjoner og øke kroppens evne til å reparere seg selv.

Sier sjef designer: "I" Vitafon "robust fysikk terapeutisk effekt microvibration Apparatet bruker de samme frekvenser og energier, og naturlig microvibration muskelfibre og microvessel Slike effekter naturlig, sikkert og effektivt for kroppen på grunn av dette innenfor et område på 7-10.. se ikke bare blodstrømmen, men også lymfestrømmen øker flere ganger. En slik effekt kan ikke oppnås enten ved hjelp av narkotika eller ved hjelp av massasje eller ved hjelp av andre kjente metoder. "

Prosedyren kalles fonirovaniya, og behandlingsmetoden kalles vibroakustisk terapi. Gullstandarden for ressurstilnærming til helse er den generelle ressursstøtten til kroppen (ORPO), som inkluderer ring av nyrer, lever og ryggrad. Med lavt hemoglobin er lungeplassen i tillegg ventilert.

For å redusere kroppens aldring er hovedfokuset på kroppens samlede ressursstøtte. Climax oppstår på grunn av nedgang i fruktbarhet og er forbundet med en generell reduksjon av kroppens funksjonsevne. Med alderen er det en generell nedgang i antall funksjonelle celler i alle organer. Fra begynnelsen av 40 år reduseres antallet nefroner i nyrene med 1-2% per år, og i alderen 60-70 år forverres nyrene med 30%. Leveren med alder håndterer giftstoffer verre. I vevene akkumuleres skadelige stoffer, salter, steiner, tette kanaler og kanaler. Som et resultat er det vanskelig for stamceller i stammen å komme inn i blodbanen fra beinmarget, og de er overfylte, og deres antall i blodet minker. Kroppen prøver å tilpasse seg en ny hormonell tilstand. Restrukturering i overgangsalderen oppstår med en forringelse av termoregulering og generelt velvære.

Nedgangen i antall funksjonelle celler kan kompenseres av de biofysiske effektene av mikrovibrasjon. For dette formål utføres regelmessig fonering av nyrene, leveren, ryggraden og lungene. Fonografi av ryggraden og lungene akselererer gjenopprettingen av energipotensialet i muskel- og nerveceller, bidrar til benmarghematopoiesis. I ribben og ryggraden er benmarg. Den systemiske effekten av benmargfonasjon er slik at blodet er beriket med egne friske og umodne stamceller. Takket å fylle mikro vibrasjon biofysisk kraftunderskudd forbedret organfunksjon, menopause oppstår mindre smertefull og med bedre trivsel, og har nettopp begynt menopause kan bevege seg bort. Dette forholdet må også tas i betraktning for å unngå uplanlagt graviditet.

Ved smertefull menstruasjon og syklusbrudd etter endt menstruasjon, underlivet, lumbosakralområdet, nyrene og leverområdet brukes i 1-2 uker for å eliminere stagnasjon.

Med en svak blære hos kvinner, i tillegg til ORPO-ringingen, er et viktig sted opptatt av effekten av mikrovibrasjon på perinealområdet for å styrke blærnakkens muskelspalter. Med et tilstrekkelig antall prosedyrer (2-4) per dag, bidrar det til å helt gjenopprette blærens funksjon og eliminere ubehag.

Under laktostase hos ammende mødre er brystområdet sentrert i midten med to vibrafoner. Brystsmering og rødhet forsvinner etter 1-2 prosedyrer, hvis de utføres samme dag som de første tegnene på laktostase dukket opp. Derfor er det svært viktig at den vibroakustiske terapienheten er i hjemmets førstehjelpsutstyr. For fullstendig eliminering av gjenværende laktostase er det nødvendig å sikkerhetskopiere brystområdet i 3-4 dager. Jo senere ringe er startet, jo flere prosedyrer vil bli krevd for gjenoppretting.

Ved serøs mastitt, er brystets midt nærmere brystvorten og banen til lymfatisk drenering, samt nyrene, leveren og den øvre ryggraden.

Ringeteknikkene som brukes til å forbedre helsen til kvinner, er inkludert i levering av apparatet. Du kan bli kjent med dem i samlingen av teknikker "Bruk av" Vitafon "-innretninger for å forbedre kvinners helse" (PDF-fil). Alle prosedyrer er veldig enkle og utføres av kvinner alene. Over 20 års klinisk praksis er prinsippene for de mest effektive ringe prosedyrene hjemme (PDF-fil) definert.

Kan det være at "Vitafon" ikke vil hjelpe?

Kan Vitafon brukes sammen med andre behandlinger?

Bruken av "Vitafon" er godt kombinert med alle behandlingsmetoder, dersom de er tildelt riktig. Ved bruk av legemidler i eksponeringsområdet "Vitafon" øker konsentrasjonen av det aktive stoffet, noe som gjør det mulig å gradvis redusere dosen og redusere risikoen for bivirkninger, ofte observert ved bruk av sterke legemidler. I tillegg øker foneringen av nyre- og leverområdet effektiviteten av biokjemiske prosesser i kroppen, noe som ofte gjør det mulig å gjøre uten medisinbehandling. Hvis en lege ikke kan finne en kur for en kvinnesykdom, så sannsynligvis faller den ikke helt inn i patologisk område på grunn av stagnasjon. I dette tilfellet anbefales det å ta en pause i slik legemiddelbehandling og ta et tre måneders forløb for å ringe sammen med "Vitafon" -apparatet for å forbedre mikrocirkulasjonen i vev og organer i det lille bekkenet. Deretter fortsetter du, om nødvendig, kombinert bruk av "Vitafon" og medisiner foreskrevet av en lege.

Kan "Vitafon" skade helse?

"Vitafon" kan i utgangspunktet ikke skade helsen, fordi det påvirker den samme mikrovibrasjonen, som den som er dannet i vevet med maksimal muskelspenning. Ved å utføre prosedyren gir vi kroppen den rene biofysiske ressursen til mekaniske mikrovibrasjoner, noe som er naturlig for det. I løpet av 20 års bruk av "Vitafon" ble det ikke observert et enkelt tilfelle av skade.

Er det fare for misbruk av "Vitafon"?

Leveringssettet til hver modell av "Vitafon" inneholder bruksanvisninger og metoder for å ringe. De beskriver i detalj områdene av påvirkning, eksponeringstid og driftsmodus for enheten. Enhetene er veldig enkle å bruke, de er faktisk designet for uavhengig bruk uten spesiell trening. I tillegg kan du alltid få en gratis konsultasjon om bruk av enheten via telefon eller e-post, som er oppført i "Kontakter" -delen.

Er det noen kontraindikasjoner for bruk av "Vitafon"?

"Vitafon" anbefales ikke til bruk på malignt tumor, ved akutte smittsomme sykdommer, ved kroppstemperatur over 38,5 grader. Å ringe underlivet under menstruasjon, og nærmere enn 10 cm fra fosteret under graviditet, anbefales ikke. Regelmessig vevsfibrose er ikke en kontraindikasjon. Det er kjent at brystkreft utvikles hyppigere i forbindelse med punktklemmer på grunn av utviklingen av stagnasjon. Derfor alt, selv mindre skader, sår, blåmerker og brannsår i brystkassen, er det ønskelig å nøye otfonirovat full restaurering av mikrosirkulasjonen og forsvinningen av eventuelle områder med redusert følsomhet. Siden mikrovibrasjon fra vibrafon ikke strekker seg til mer enn 10 cm, kan "Vitafon" brukes utenfor området for kontraindikasjon, og dette kan være svært nyttig for organismen. For eksempel, under svangerskapet, vil vibrerende lunge og muskler i membranen bidra til å forbedre metning av røde blodlegemer med hemoglobin og forbedre kvinners velvære. Detaljer om alle kontraindikasjoner er beskrevet i bruksanvisningen til enhetene, samt i brosjyren "Grunnleggende prinsipper for kompilering av telefonteknikker" (PDF-fil i slutten av artikkelen).

Er det mulig å redusere tiden for prosedyrer?

Vanligvis går prosedyren, som kalles "ringe", omtrent en halv time. Under en enkelt prosedyre blir flere områder fostret. "Vitafon" kompenserer for mangelen på en viktig kroppsressurs, og hvis påfylling ikke er nok, vil effekten bli redusert. Imidlertid kan tiden for en prosedyre reduseres ved å øke antall prosedyrer per uke eller ved hjelp av to enheter. Vanligvis er vibroplene til en enhet installert på nyrene for hele prosessperioden, og den andre enheten veksler alternativt med de andre områdene som trenger ekstra mikrovibrasjonsenergi.

Hvis den behandlende legen ikke vet om effektiviteten av ringemetoden?

Fra et kommersielt synspunkt er "Vitafon" bare gunstig for pasienten, han kjøper enheten en gang, bruker den i mange år, er mindre syk, og sjelden ser en lege. Høy effektivitet av behandlingen hjemme og en rimelig pris, brukervennlighet og sikkerhet for bruk, mangel på bivirkninger og skadelige effekten av å gjøre en medisinsk enhet, "Vitaphone" svært attraktivt for hjem kit, men ikke ta inntekten av medisinske institusjoner. Derfor er "Vitafon" vanligvis bare foreskrevet når andre metoder ikke har gitt det ønskede resultatet. Hvis legen ikke vet om effektiviteten av metoden vibrosoundtouch, kan han bli kjent med publisering i tidsskriftet "Doctor" i utgaver av nummer 7, 10, 12 i 2014 og nummer 1 i 2015.

Hvor mye er "Vitafon" og hvilken modell å velge?

Selskapet "Vitafon" produserer 5 modeller av enheter registrert i Roszdravnadzor som medisinsk utstyr. Prisen på enhetene avhenger av antall vibra-telefoner som ringetonen utføres på. Minimumsprisen på det enkleste apparatet "Vitafon" er ca 4000 rubler, og den dyreste er ca 26 tusen rubler per 2017. Hvis en kvinne ønsker å overvåke helsen og bekjempe aldring, og ikke bare løse noe kvinnelig problem, er det best å bruke "Vitafon-5" -apparatet.

VITAFON-firmaet har produsert enheter for vibro-akustisk terapi i mer enn 20 år. Enhetene har et registreringsbevis for en medisinsk enhet og er godkjent for sirkulasjon på Russlands territorium. type medisinsk produkt kode 324920 - Apparater av vibro-akustisk terapi, den internasjonale koden GMDN 61096. Alle modeller av biler "Vitaphone" designet for vibro-akustisk behandling hjemme eller poliklinisk basis, og er ikke et rusmiddel.

Merk: Denne artikkelen oppsummerer 45 rapporter fra kliniske studier utført i WMA, MAPS, Monica, MMA, MMSI, RosNIDOI, DPT, TSNIRRI, rapporterer fire vitenskapelig-praktisk konferanse "Vibroacoustics i Medicine", publisert i tidsskriftet "Physician» № 7, 10, 12 i 2014 og nummer 1 for 2015, 4 teser materialer, disse 20 år med observasjoner av utøvere, samt omtaler "Vitafon" fra arkivene til post og e-post i selskapet.

Fysioterapeutisk enhet Vitafon

Siren med hjemlevering eller forfremmelse: kjøp en Vitafon og legg den i et skap

Bekjennelsen med Vitafon skjedde tilbake i 2000-årene, da den vibro-akustiske enheten ble aktivt fremmet på radio- og TV-kanalene i vårt land. Ser på rave vurderinger, min far falt for å annonsere og kjøpt dette verktøyet, som vi brukte aktivt i begynnelsen. Jeg brukte av og til Vitafon, hovedsakelig under forkjølelse. Men hva er resultatet? Enheten har lenge samlet støv i skapet uten arbeid.

Operasjonsprinsippet. Vitafons arbeid er basert på mikrovibrasjoner, noe som bidrar til "mikromassasje" av kroppens celler, noe som fører til økt sirkulasjon i sårpunktet. Enheten lover å kurere et stort antall sykdommer, som spenner fra neuralgi og rhinitt, og slutter med osteokondrose og hepatitt. For alle de fantastiske instrumentet, har jeg en sterk fordommer som virkelig hjelpe bruk Vitafon kan bare oppnås med flere diagnoser, mens andre legger "hoper seg opp" for å effektivt markedsføre instrumentet på markedet.

Resultater fra søknaden. For hele bruksperioden følte verken jeg eller min far signifikante endringer som kunne påvirke helsen. Han helbreder ikke kroniske sykdommer, og det er ganske vanskelig å vurdere effekten ved forkjølelse eller ondt i halsen. Fra problemer med sin far lagde ikke. Generelt forvirrer tanken alltid, noe vil endres uten bruk av enheten, Vitafon vil hjelpe, eller kroppens beskyttende funksjoner vil gjøre det selv.

Ulemper. Vitafons arbeid er ledsaget av forferdelige "grøfter", som skaperne kaller medisinsk akkompagnement. Før eller senere forårsaker det irritasjon og hodepine, noe som forstyrrer den normale oppførelsen av økten. Den ubehagelige lyden ser ut som en ambulans sirene, som så ofte høres utenfor vinduet. Graden av vibrasjon avhenger av valgt modus, så på arbeidsnivå med hals og nese er de blant de sterkeste og derfor ikke hyggelige.

Kostnads. Moderne produkter fra Vitafon har et bredt spekter av produkter, hvor prisene varierer fra 3-8000. Den enkleste modellen (uten tidsur, madrass og elektronisk meny) på produsentens nettsted koster 3100, andre modeller med "bjeller og fløyter" kan kjøpes selv for 8.800 rubler. For å kjøpe det for slike penger til behandling av ARVI er influensa og kulde klart ikke verdt det, og i behandlingen av mer alvorlige sykdommer er effektiviteten ekstremt tvilsom. Det er sannsynlig at et nytt mirakelverktøy gradvis vil flytte til et kabinett, og du vil ikke returnere pengene brukt til Vitafon.

hjelper med mange sykdommer hjemme og uten piller! Tidsbestemt + bilde av den første Vitafon-maskinen

Jeg kjøpte Vitafon-enheten i svært lang tid, da det ikke var mange forskjellige enheter, og de ble ikke brukt så mye. Jeg kjøpte den som en gave til nyttår for hele familien: det er faktisk en ekte familiegave.
Vitafon er en vibro-akustisk enhet, utviklet av våre designingeniører. Hjelper med mange, mange plager. Jeg kjøpte den første versjonen, nå ser jeg ut - noen få etterfølgende modeller har dukket opp. Det er mulig at det er nye utviklinger i søknaden.
Jeg kjøpte enheten og senere en egen bok med vurderinger og behandlingsregimer. Men med selve enheten i settet er det også en liten bok med diagrammer. Bare i en stor bok, mer detaljert.
Vi bruker det for alle: Vi behandler osteochondrosis og insektbitt, rennende nese, hodepine, prostatitt.
Veldig effektiv i kompleks behandling. Gjenoppretting er mye raskere, remisjon er mye lengre.
Enheten har jobbet i 13 år, bryter ikke og tjener trofast.
Kanskje nå er det flere autentiske enheter for hjemmebruk, men vår Vitafon er tidstestet. Og jeg kan si - det er pålitelig og har jobbet hver krone betalt for det!

Med et knust ben - for fysioterapi? Resultater for 3 uker.

Nylig snudde jeg min bihulebetennelse. Legen, selvfølgelig, foreskrev antibiotika og truet med å punktere de maksillære bihulene, hvis jeg ikke helbredet denne uken. Og nå går det en uke, men ingen forbedring! Og da husket jeg at bestemoren min har en Vitafon-enhet. Jeg løp til henne, og for første gang bestemte jeg meg for å "provitaphone" rett i huset hennes, fordi den en gang gjennomborede brysthulen var så syk at jeg ikke engang kunne bøye seg for å ta av meg skoene mine. Resultatet av prosedyren bare overrasket meg! Bare 5 minutter, og jeg kan allerede senke hodet mitt! Jeg "Vitafon" flere ganger om dagen, så snart hodet mitt begynte å skade vondt, og i to dager gjorde Vitafon hva antibiotika i en uke ikke kunne. Vibroakustisk apparat Vitafon øker blodstrømmen og lymfestrømmen med 7 ganger, mens oppvarming øker kun 2 ganger. Vedlagt er et hefte med behandling av de vanligste sykdommene og anbefalingene for bruk.

Ultralyd på vakt for helse.

God dag!

Om denne enheten kjenner jeg på forhånd. Dette var min bestemor, i begynnelsen av distribusjonen av lignende enheter i vårt land.

Naturligvis angitt noteringen at enheten behandler ALLE sykdommer, som starter fra hodet, slutter med tærne: D Ja, det er morsomt hvis det ikke var så trist...

I virkeligheten er denne enheten en slags lading for telefonen, den samme massive enheten, med en plugg for uttaket nedenfor. Og fra denne enheten strekker du to ledninger, på slutten av disse to rundene.

I disse runder er hele "essensen" av enheten.

I følge instruksjonene bør de brukes på "sår flekker", og ta med det anbefalte programmet.

Programmering av enheten utføres ved hjelp av to brytere som danner fire kombinasjoner:

Så, sett, betyr det, runder på et sårt punkt, inkludert programmet og....... fløy.

NDA, lyder, selvfølgelig, bare ultralyd (beklager tautologien). Men du kan bli vant, antar jeg.

Min bestemor prøvde å kurere forkjølelse med denne tingen, men at kaldet selv gikk forbi i 5-7 dager, det med enheten også.... ingen forskjell, dessverre.

Bestemor selv prøvde også å helbrede leddene, men til ingen nytte. Og så hadde hun mange slags slike enheter, "behandle" lys, lyd og andre Labuda, men disse forsøkene var også mislykkede.

Så, jeg vurderer alle slike enheter, og spesielt denne, et innfall og sløsing med penger til vinden! Da er det bedre å bruke phyto- og api-terapi. I det minste er de ikke så dyre, men noen ganger (!) Er ganske effektive.

Og likevel, bare et gråt fra hjertet

Ofte annonserer de "almaghi & Co." på TV. Ikke tro denne annonsen! Ingenting disse enhetene behandler ikke! Kanskje det fungerer efieykt placebo, men dette er ikke en behandling.

+ Personlig gjør det meg lurt på hvorfor "verdens mektige" blir syk og dør av sykdommer: filmstjerner, skuespillere, politikere og andre berømte personligheter? Tross alt, noen ganger har de mer enn et dusin "Almagov og Vitafon" penger.... det betyr ikke i disse "lotionene" -virksomheten......